NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 213
Ugy tunik, hogy TY bucsuzkodik.

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Samuel elképesztően jó route runner.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meg még clutchabb is 😊

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Vicces, mert én a felsoroltak közül egyedül ARob-ot hoznám.
Neki olyan személyisége van, ami tökéletesen illik az öltözőnkbe. Emellett az egyik legjobb elkapó kb amióta a ligában van, és még 1x se dobált neki rendes QB (ezért mondjuk nem vagyunk túl csábító opció számára 😀 ).
Tök8 ki dobál neki, ki áll fel vele szemben, hozza az extrát. 1 szót nem szól viszont, tökéletes munkamorálja van.Borbinho
ARob nagyon jó, csak én 20 milliót baromira sokkallok egy elkapóért. Oké, egy 3tech se ér annyit, mi meg fizettünk neki, de valahol meg kell állni. 😀 Karakter szempontból én Jarvis Landryt bírnám nagyon nálunk. Meggyőzött amit a Browns offseason filmben művelt az elkapó szobában. Egy ilyen leader mögött Pittman, Campbell, Pascal új erőre kaphatnának, ott lenne előttük a példa, hogy mennyire kell és lehet akarni. Sajnos ő nem elérhető.

Curtis Samuel is tetszene amúgy. A srácban benne van egy csúcson játszó Edelman szerintem. Plusz nem csak fürge de sokkal gyorsabb, mélységben is megjátszható.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, tehat akkor a Jaguars a kovetkezo hetekben szerzodteti Samuelt, Hookert, Jordan Reedet, Corey Linsleyt, Hankinset, Simont es Gareon Conleyt, Cardale Jonest es JT Barrettet, es tradel a ket Bosaert, Campbellert, illetve elhozza Thomast es Lattimore-t a Saintstol.

Aktiv holt szezon lesz.
Stez
Samuel és Hooker szerintem simán kiköthet nálunk pár hét múlva. Az egyiknek örülnék, a másiknak már nem annyira. Ki lehet találni melyik melyik.
iktriad
Nem tudom, nem szoktam kurvazni.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na, tehat akkor a Jaguars a kovetkezo hetekben szerzodteti Samuelt, Hookert, Jordan Reedet, Corey Linsleyt, Hankinset, Simont es Gareon Conleyt, Cardale Jonest es JT Barrettet, es tradel a ket Bosaert, Campbellert, illetve elhozza Thomast es Lattimore-t a Saintstol.

Aktiv holt szezon lesz.
Stez
Samuel és Hooker szerintem simán kiköthet nálunk pár hét múlva. Az egyiknek örülnék, a másiknak már nem annyira. Ki lehet találni melyik melyik.
több mint 4 éve
Nekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).
Stez
Ha kikerül a piacra, jó eséllyel Urban Meyer megint recruitolja Samuelt. 😉 #JustSayin
iktriad
Jaj, most jonnek azok az evek, hogy akkor minden jatekos megy a Jaxhez, csak mert 2012 es 2018 kozott Meyer recruitolta, vagy elismeroen beszelt rola? XD
Stez
Nem mindegyik. Csak a jók, akik játszottak a keze alatt anno és szabadügynökök lesznek. 😉
És különben is, Frank bácsi is újra recruitolta Wentzet, mert anno jó volt a keze alatt, szóval ti is ezt csináljátok.

Ezert lesz Fields az 1/1 😊
Borbinho
Ryan Day recruit.
iktriad

Aktiv holt szezon lesz.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nekem amugy ilyen bold tippem, hogy Ballard a carolinas Samuelt akarja majd elhozni FA-rol (mar ha eljut a piacig).
Stez
Ha kikerül a piacra, jó eséllyel Urban Meyer megint recruitolja Samuelt. 😉 #JustSayin
iktriad
Jaj, most jonnek azok az evek, hogy akkor minden jatekos megy a Jaxhez, csak mert 2012 es 2018 kozott Meyer recruitolta, vagy elismeroen beszelt rola? XD
Stez
Nem mindegyik. Csak a jók, akik játszottak a keze alatt anno és szabadügynökök lesznek. 😉
És különben is, Frank bácsi is újra recruitolta Wentzet, mert anno jó volt a keze alatt, szóval ti is ezt csináljátok.

Borbinho
Ryan Day recruit.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Stez
iktriad
Stez

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Stez
iktriad

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
Stez
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Szomorú, de ez van, most én se fizetnék "bármit" T.Y.-nak, a csapat érdeke fontosabb. Szeretném, ha visszajönne, de várjuk meg a piacot. Idén egy rakat jó elkapó mehet ki FA-ra, és a piac száraz. Lője csak be az T.Y. értékét, aztán ha a Bucsnak megér annyit amennyit nekünk nem, menjen Bradyvel gyűrűt nyerni, mi meg hozzuk el Godwint, Golladayt, Fullert, stb. Allen Robinsont csak azért nem írom, mert 18-20 millát nem akarok kifizetni látni egy elkapóra. Ballard nem is fog, egyszerűen nem érnek annyit az utóbbi 3-4 év alapján (Diggs-en és Landry-n kívül alig jött be elkapó. Hopkins is csak azért mert botrány olcsó volt, amúgy megnézem én hogy 2023-ban hoz-e 25 millányi értéket...)
peterk2005
Vicces, mert én a felsoroltak közül egyedül ARob-ot hoznám.
Neki olyan személyisége van, ami tökéletesen illik az öltözőnkbe. Emellett az egyik legjobb elkapó kb amióta a ligában van, és még 1x se dobált neki rendes QB (ezért mondjuk nem vagyunk túl csábító opció számára 😀 ).
Tök8 ki dobál neki, ki áll fel vele szemben, hozza az extrát. 1 szót nem szól viszont, tökéletes munkamorálja van.
Csak ő is már megkereste a kenyerét, ha gyűrűt akar nyerni, ahhoz mi nem vagyunk vonzóak.

Viszont Godwin inkább WR2, Golladay (kicsit ARobhoz hasonlóan) contested catchekben király, ő meg ARob is jók lehetnének a Jeffery féle WR1 szerepkörre.

Fullert csak akkor hozzuk el, ha visszahozzuk Funchesst is, és ők hárman Parris Campbellel lesznek az első három számú elkapó 😀

Inkább ARob évi 20ért, mint Godwin ugyan annyiért, vagy mint Fuller évi 15ért, v TY évi 13ért.

Agholor lesz belőle 1 évre 10 milláért úgy is...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez a "nem fogja tudni megtartani, mert nincs ra cap" szerintem annyira komolytalan a mai NFL-ben. Ket cuttal vagy strukturalassal lesz ra cap, foleg, hogy a tobbiek velhetoen alairnak olcsobban. Tok mindegy. Ha Arians ragaszkodik Godwinhoz akkor lesz ra cap.
Stez
Erre szoktam azt mondani, hogy ez csak a számokkal még csak ismeretségi viszonyban se levő, a cap menedzseléssel kapcsolatban vakhülye NFL talking headek és szurkolók szokásos mantrája, de ebben az esetben egyetértek. A Bucs egyrészt a cap számainál jobb helyzetben van, mert nincsenek jövőbe tolt elköteleződései eddig. Másrészt különleges is a helyzetük, mert Brady az irányítójuk. Ha valakinek megéri egy évbe beletolni "mindent", akár a jövőért cserébe is, az éppen ők. Ha akarják, tényleg egyszerűen megtehetik.

(Általánosságban viszont továbbra is a hideg kiráz attól, hogy "a mai NFL-ben a cap csak egy szám". Ja. A Steelers, Saints, Falcons, Eagles, 2 éve a Jags, tavaly a Ptriots mind ezt bizonyítják.... 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szomorú, de ez van, most én se fizetnék "bármit" T.Y.-nak, a csapat érdeke fontosabb. Szeretném, ha visszajönne, de várjuk meg a piacot. Idén egy rakat jó elkapó mehet ki FA-ra, és a piac száraz. Lője csak be az T.Y. értékét, aztán ha a Bucsnak megér annyit amennyit nekünk nem, menjen Bradyvel gyűrűt nyerni, mi meg hozzuk el Godwint, Golladayt, Fullert, stb. Allen Robinsont csak azért nem írom, mert 18-20 millát nem akarok kifizetni látni egy elkapóra. Ballard nem is fog, egyszerűen nem érnek annyit az utóbbi 3-4 év alapján (Diggs-en és Landry-n kívül alig jött be elkapó. Hopkins is csak azért mert botrány olcsó volt, amúgy megnézem én hogy 2023-ban hoz-e 25 millányi értéket...)

több mint 4 éve
Ez a "nem fogja tudni megtartani, mert nincs ra cap" szerintem annyira komolytalan a mai NFL-ben. Ket cuttal vagy strukturalassal lesz ra cap, foleg, hogy a tobbiek velhetoen alairnak olcsobban. Tok mindegy. Ha Arians ragaszkodik Godwinhoz akkor lesz ra cap.

több mint 4 éve
ha valakit érdekelne, akkor Zach Hicks a Stampede Blue-ról itt gyűjti, kikkel "találkoztunk" valamilyen formában eddig:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1y6VYa6IIKFn9C-LvjYQHLElWEHCSvYXU1gR_lT-HWkI/edit#gid=0

Nem tudom h fogja tudni tagelni a Bucs Godwint, nem lesz rá capjük. Max egy tag and trade, de ott meg kérdés kinek tudnák eladni és mennyiért. Barrett + David megtartása fontosabb volna nekik, főleg h Gronk meg AB valszeg aláírnak majd egy tál rizsért, h Bradyvel maradhassanak 😀

több mint 4 éve
Godwint tagelni fogja a Tampa, biztos vagyok benne. Nem lesz realis celpont szamunkra ebbol adodoan.

Hilton pedig nem fog alairni Tampaba sokkal olcsobban, igy nem latom, hogy o ott kot majd ki.

Irsay es Ballard hetek ota mantrazzak, h szeretnek, ha maradna Hilton, de az uzleti resz is fontos. Ergo Hilton valoszinuleg nem fogadta el azt, amit a Colts ajanlott neki. Ballardot ismerve ez evi 9-12 millio kozott lehet. En amugy ennyit sem adnek neki. Tovabbra is tartom a meglatasom, miszerint Hilton helyett talaljunk mast, akar fiatal, akar FArol valakit, a snapjeit meg kapjak meg masok, hadd bizonyitsanak. Jatsszon tobbet Pascal, Pittman, draftoljunk hamar elkapot, hadd bizinyitson o, ha mar Campbell allandoan serult. Hilton legjobb evei mar mogotte vannak, a csapatunk meg fiatal, hadd robbanjanak be a fiatalok.

Kedvelem Hiltont, jo csavo, de 32 lesz, a sebessege mar azert erezhetoen megkopott, a legnagyobb fegyvere nelkul meg annyi hasznot nem tud es tudott hozni. Az elmult ket evben azt ereztem, hogy o mar inkabb a locker roomban ad pluszt, mintsem a palyan.

több mint 4 éve

Tony Adams
Pat szerint Tampaba fog aláírni :/ (sajnos) simán elképzelhetőnek tartom, Pat azzal érvelt, h Hilton ismeri Arians stábját, Arians imádja (elv miatta draftoltuk).
Benne van már a korban, és nálunk ahhoz h gyűrűt nyerjen a maradék pár évében, egy nagyobb csoda kellene.

Persze ha cserébe mi meg leigazoljuk Godwint, az nem lenne szar, csak akk Pittmannek v Godwinnak elő kéne lépnie X-nek, mert eddig mindketten no2 WR szerepében voltak igazán sikeresek.

Olyan szempontból nagyon fájna, h TY a kedvenc játékosom lassan 9 éve...
Még élénken élnek az emlékek, ahogy a rookie évükben (meg utána jó pár évig) egymás nyakába ugráltak Luckkal 1-1 nagy play után :/

Tavalyi szezon előtt megfogadtam, h ha TY marad, akk az ő meze lesz a kövi, amit beszerzek...Ha esetleg menne, akk egy Kenny v Leonard mez lesz belőle valszeg, de eléggé szomorú lennék :/

Nem a legaktívabb TY a social médiában, de még mindig "Indianapolis Colts pro bowl wide receiver" van a twitter biojában, + Coltsos képek vnak kint nála.
+ az biztos, h egy normális csávó, rendes értékrenddel, ha nem is jön vissza, nem hordja majd el mindennek az FO-t, nem kezd el kiteregetni dolgokat (max a Grigson/Pagano érából tudna szvsz).

De hátha tényleg csak Reggietől tanulta el, hogy nagy hacacárét csap, aztán végül visszajön 😀

Szerkesztette: Borbinho

több mint 4 éve
Ilyen "mit érne el Wentz amatőrök ellen" típusú kérdéseken töprengeni olyan, mint hogy "ha Mike Tysonnal bokszolnék, vajon hanyadik menetig bírnám?". Hát, sehanyadikig.
wmitty
Egy másik (nagyon híres) srác Philyből 1989-ben már foglalkozott a témával. SOUND ON! 😊 😊 😊
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 213
több mint 4 éve
Egy órás beszélgetés a pff-es Kevin Coles és a the athletic-es, volt Colts beatwriter Steven Holderrel. Helyesebben inkább interjút kellett volna írnom, mert Cole főként kérdez és Holder válaszol. Wentz az apropó, de csak az idő felében/harmadában beszélnek róla, a maradékban az elmúlt 3-3.5 évről, hogyan jutottunk ide, Ballard mit miért csinált stb. Szerintem érdekes, ha van időd hallgass bele.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Trade Funchessért a Packerssel? 😀

több mint 4 éve
Pascal asszem RFA, szoval ot olcson itt lehet tartani. Hiltont nem. Elobbit valasztanam, es hoznek FA-rol, draftrol is meg elkapot. Hogy mennyire koran, az nagyban fuggne az FA-tevekenysegunktol.

több mint 4 éve
Szerintem ez csak akkor lesz, ha Hiltont nem hozzuk vissza, mert Pascalt meg akarjuk tartani a pletykák szerint. Még FA előtt hosszabbítani akarunk vele. És a Campbell projektet sem adták fel, így meg T.Y., Pittman, Campbell, Pascal négyes adott. Ebbe nem hoz egy drága ötödiket.

(Én simán aláírnám, hogy Pascal helyett jöjjön pl. Golladay. 😊 )