Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
1) McAfee-t kell visszahozni.
Ő már nem fog visszatérni. elmondtam már több helyen, hogy megpróbálta, de nem bírja a térde.

2) Blankeship rúgja a kickoffokat, field goal (holder hiányában) nem lesz mert mindig nekimegyünk 4th downra, extra pontnál meg megyünk 2 yardról falembereknek szórt trükkös játékokkal.
bobi0092
Így is szinte mindig neki megyünk a 4-nek. Szóval ez lesz.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem Brissett tud holderkedni. Puntolni meg nem fogunk és kész. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 354
Ballard szerintem új puntert fog szerződtetni, nem Blankó fog puntolni. A colts.com szerint Ballard már múlt héten is nézelődött - gondolom a rossz hírt már tudták korábban ők -, így lehet, hogy az új jelölt(ek) már napok óta a keltetőben vannak.
peterk2005
Frank Reich on finding a temporary replacement for Rigoberto Sanchez. "Last week, Chris (Ballard) got on that real quick, going to our short list of punters. That process is ongoing."
twitter
Amúgyis csak 2 opció lehet:
1) McAfee-t kell visszahozni.
2) Blankeship rúgja a kickoffokat, field goal (holder hiányában) nem lesz mert mindig nekimegyünk 4th downra, extra pontnál meg megyünk 2 yardról falembereknek szórt trükkös játékokkal.

Szerkesztette: bobi0092

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
A covid karantén hány nap az FA igazolásoknál? Mert nekem úgy rémlik, hogy több mint egy hét.
Tony Adams
Pontosan nem emlékszem a menetrendre, de van egy induló keltető, aztán ha azon túl van, akkor lehet tesztelni, majd igazolni, és utána is még pár nap amíg ténylegesen edzhet a többiekkel. Úgyhogy szerintem megvan az a több, mint 1 hét.

Rigónak kitartást! (Bízhatunk azért abban, hogy olyan jó az orvosi kontroll hogy valamit nagyon korai stádiumban találtak meg és hamar túl lesz rajra.)
peterk2005
Ez teljesen irreális, tehát ha valakinek megsérül a rugója, akkor a következő meccsen a punter lövöldöz, vagy mi? Eddig is voltak rugó/punter cserék, és nem emlékszem ilyen problémára senkinél
Rynald
Ezért van a Practice Squad, ami ugye a covid miatt bővítve is lett, hogy tartson a csapat egy tartalék opciót az ilyenekre. Onnan lehetne felhozni ilyen esetben, mert ők benne vannak a Covid protokoll-ban. Ha ninncs erre opciónk, akkor az roster management baki.

Szerkesztette: uatu
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ballard szerintem új puntert fog szerződtetni, nem Blankó fog puntolni. A colts.com szerint Ballard már múlt héten is nézelődött - gondolom a rossz hírt már tudták korábban ők -, így lehet, hogy az új jelölt(ek) már napok óta a keltetőben vannak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Rynald Indianapolis Colts 247
A covid karantén hány nap az FA igazolásoknál? Mert nekem úgy rémlik, hogy több mint egy hét.
Tony Adams
Pontosan nem emlékszem a menetrendre, de van egy induló keltető, aztán ha azon túl van, akkor lehet tesztelni, majd igazolni, és utána is még pár nap amíg ténylegesen edzhet a többiekkel. Úgyhogy szerintem megvan az a több, mint 1 hét.

Rigónak kitartást! (Bízhatunk azért abban, hogy olyan jó az orvosi kontroll hogy valamit nagyon korai stádiumban találtak meg és hamar túl lesz rajra.)
peterk2005
Ez teljesen irreális, tehát ha valakinek megsérül a rugója, akkor a következő meccsen a punter lövöldöz, vagy mi? Eddig is voltak rugó/punter cserék, és nem emlékszem ilyen problémára senkinél
több mint 3 éve
Tony Adams

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Uhh ez nagyon kemény, remélem minden rendben lesz vele, nagyon szimpatikus srác.
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Stay strong, Rigoberto!🙏🏻
több mint 3 éve
Na, én is lehiggadtam. 😊 Ismét nem tudtunk semmit kezdeni az ellenfél támadó sorával egy félidőn keresztül. Ez már nem az első, nem is a második eset, hogy az állítólagos "elit" defense összecsinálja magát egy félidőre. Nem csak a Titans ellen, nem csak a Packers ellen, de az első Titans meccsen is 17 pont jött, a Bengals ellen 3 TD-t kaptunk, de még a Jets offense is fel-le mászkált az első félidőben, csak pontot kevésbé tudtak felrakni. Ezek a jelek nekem nem tetszenek, mert a sok turnover elmaszkírozza az ilyen problémákat, amik miatt ez a védelem nem elit. Pont. Egy ideig majdnem becsaptak, _annyira_ jónak sose gondoltam őket, amennyire a statok mutatták, de _jobbnak_ gondoltam, mint amilyenek. Nem írom le a gárdát, tehetséges és fiatal (szerintem), de távolról sincs ez még kész. És ilyen covidos időkben amikor edzeni is nehéz, a védelem még kevésbé tud összerázódni. Ilyenkor kellene az edzői zseni, ami Eberflusból szerintem sajnos hiányzik. Jó edző, nem bánom, hogy nálunk van, de van azért számos jobb DC nála a ligában. Már nem zavarna annyira, ha elvinnék HC-nek valahová, úgy gondolom elég simán találnánk nála nem rosszabb utódot.

A tegnapi meccs egyébként engem is felbosszantott, ami velem is régen fordult elő. Nem a Titans tehet róla, ők csak jöttek és a legjobbjukat hozták, de amikor pár hete belefutunk a Ravens ellen egy-két hülye bírói ítéletbe, majd a Packers ellen jön az a cirkusz a végén, akkor már nehéz tudomásul venni, hogy pár perc leforgása alatt előbb defensive holdingot fújnak ellenünk egy Titans futásnál - ami kb. nem létező fújás az NFL-ben, és visszanézve se látom, hogy mire ment - majd pár playre rá a Titans úgy szerez TD-t, hogy két védőnket rántják le szó szerint hátulról, közvetlenül a play / futó mellett. Majd a kirúgás után az első playból offensive holdingot kapunk a törpe Hines-ra, akit a védője egyszerűen szemből fellökött, és hanyatt estek (Hines nem fogta a védő grabancát). Nem ezért nyert a Titans de ezek a bírói hibák egy idő után élvezhetetlenné teszik a dolgot, ha összejön néhány meccs amikor nem random jönnek mintkét oldalra, hanem minket sz*vatnak. Mert sajnos befolyásolják a meccseket.

Na mindegy. Innentől a csoport a Titans kezében van. Én azt mondom három W elvárható, a négy sajnos nem. Jó lenne, ha meglenne négy is (akkor még esetleg a csoport is meg lehetne), de nem fogok szentségelni, ha nem. A három W-nél kevesebbel viszont csalódott lennék. Egyrészt azért, mert az azt jelentené, hogy Luck évén kívül már harmadszor esnénk össze idény végére, ami nem mutatna jól a szakmai stáb rezüméjén. Reichén sem. A 10-6 viszont idénre jó eredmény lenne. Nagyjából itt tartunk, hoznánk a reálisat. Playoff környéke, amiből lehet is playoff meg nem is, idénytől függően. És ebből kell(ene) még egyet lépni 1-2 éven belül, még 1-2 playmaker beépítésével, offense és defense oldalon is. Plusz ugye az irányító.

több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Gyorsan el kell felejteni a mai meccset, innen elég nehéz lesz megnyerni a csoportot, a Titans 2 meccs előnyben van. Sajnos nem bírtuk el a sok hiányzót. Nem fogom erre, sokkal jobb volt a Titans ma, de azért mégis.. Jövő héten megyünk Houstonba, Watson szépen magára talált, az sem lesz egyszerű meccs.
Bence94
Inkább az a bosszantó hogy egy ilyen fontos meccsen játszottunk az egész szezonban a legrosszabbul. Ez olyan terített betli volt hogy kinyomtam a stream-et félidőben. És én elég mazochista vagyok, úgyhogy ez utoljára 2017-ben történt meg, mikor a Rams átgázolt a Scott Tolzien vezette bagázson a nyitómeccsen (még a tavalyi Saints meccset is végignéztem, bár azt talán csak azért mert kíváncsi voltam, kapunk-e végén ajándék pontokat. Köszi Saints 😊! ). Persze minden a lehető legrosszabbul jött ki, de a Titansben is voltak hiányzók. Nem véletlen hogy az első két drive-ban nekünk se volt nehéz dolgunk. Ami viszont utána történt...
Némi öröm az ürömben hogy a Raiders is betlizik. A Browns is majdnem elchokerkedte, de Glennon nem tudta megcsinálni a 2 pontost a végén (ha már minden évben ellenünk akarja a Jacksonville megmutatni, néha tehetnének egy kis szívességet is azáltal hogy nyernek mások ellen is). Ha Ravens is kikap a Steelerstől, akkor még mindig jó helyzetben vagyunk. Viszont innentől kezdve nem fér bele a hibázás, ha nem hozunk 5-ből 4 meccset, jó eséllyel lőttek a playoffnak (én azt mondom ha már eddig eljutottunk, akkor legyen meg, úgyse lesz olyan draftcetlink amivel franchise qb-t találunk). A Raiders és Steelers közül valakit verni kell (ha lehet akkor inkább előbbit), és a csoportmeccseket pedig mind hozni kell. Ilyenkor nagyon hiányzik Bandi 😕.
több mint 3 éve
Gyorsan el kell felejteni a mai meccset, innen elég nehéz lesz megnyerni a csoportot, a Titans 2 meccs előnyben van. Sajnos nem bírtuk el a sok hiányzót. Nem fogom erre, sokkal jobb volt a Titans ma, de azért mégis.. Jövő héten megyünk Houstonba, Watson szépen magára talált, az sem lesz egyszerű meccs.
több mint 3 éve

Bence94
Erre szokták azt mondani, hogy innen szép nyerni. (nem fogunk...)
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Taylornál ráadásul az emberi hülyeség/felelőtlenség miatt ütött be a szar, mert a barátnője (akivel együtt él) kapta el egy államon kívüli útja során (valszeg családot látogatott)...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Holnap jó lenne nyerni valahogy, de lassan az a nagy kérdés, hogy hogyan...
peterk2005
Taylor kiesese nem aggaszt annyira, Hines is tudja hozni azt a szintet. A nagy kerdes, hogy ki lesz a center, Clark vagy esetleg Pinyo?
Nagyon kene ez a meccs, pont a legrosszabbkor jott ez a serules/ covid hullam... Ha nyerunk, megvan a csoport, ha nem akkor buktuk szvsz.
Ami aggaszto, hogy Watson kezd formaba lendulni, tovabba megyunk meg Vegasba es a Steelershoz is..
több mint 3 éve
Holnap jó lenne nyerni valahogy, de lassan az a nagy kérdés, hogy hogyan...

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Fuuuuuck yeaaah, allitolag Big Grove alairt 3 evre 30.75M-ert.
Ma delelott akartam pont kerdezni, h meddig lehet hosszabbitani szezon kozben, de elfelejtettem 😀

Anyway, kurva jo hir, es potom aron. A kora miatt 3 eves valszeg, de igy neki is lesz lehetosege legalabb meg1x alairni nagy penzert (ugye 23 eves mult amikor draftoltuk).

Az eg kek, a fu zold, Ballard elit.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Na most van gebasz.
Taylor covid listan, out holnap.
Kelly statuszat Outra modositottuk a nyaka miatt.
Borbinho
több mint 4 éve
Na most van gebasz.
Taylor covid listan, out holnap.
Kelly statuszat Outra modositottuk a nyaka miatt.

több mint 4 éve
Ajaj, Höri ránk tippelt, remélem a jinx ereje sehol nincs Iktriadéhoz képest. 😀

(Campbellről lassan idénre lemondhatunk szerintem. Túl sok ez már, hogy 2.5 hónap alatt sincs rendben.)

több mint 4 éve
Nagyon kivancsi leszek, hogy a D-line mit alkot Buckner kiesesevel. Az viszont jo hir, hogy Smith visszater a falba. Btw Campbellel mi ujsag? En mar jo par hete nem olvastam rola semmit.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A Titansból kik kiányoznak? (A már IR-n levőket tudom, olyan van, aki most esett ki?)
peterk2005
 titanswire.usatoday.com/lists/indianapolis-colts-tennessee-titans-injury-report-week-12-final/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát én meg éppen attól tartok, hogy azért, hogy megfogjuk a play actiont, nem fogjuk tudni tömni a boxot, és Autry és Buckner nélkül nem tudjuk majd Henry-t eléggé limitálni. Ne legyen igazam.

A Titansból kik kiányoznak? (A már IR-n levőket tudom, olyan van, aki most esett ki?)

több mint 4 éve
A Titansnel is lesz jo par kulcs hianyzo, erdekes meccs lesz.

Legalabb Rivers, BigQ es Blackmon tudjak vallalni a jatekot.

A gond, hogy nincs igazan 3T-nk. Lewis 265 font kb, van v 20 snapje kozepen.
Gondolom Stallworth fog kezdeni Stewart mellett, meg felhozzuk a PSbol Windsort (meg lehet Chris Williamst), es oket fogjuk rotalni.

Az offensetol jo meccs kell, attol hogy nem tudnank fogni a futast es ezert kikapunk nem tartok. Az csak akkor szamitana ha az offense betlizne. De a gyorspasszos, sokat futo tamadojatekunknak jo machtup a Titans def.
Fontosabb lenne a vedelemnek ha szereznenek 1-2 lasztit, mint h tartsuk a futast.