Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Autry Covid listara kerult, igy kihagyja a vasarnapi meccset.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én nem tartok attól, hogy sokan szabadügynökök lesznek. Egyrészt ez a jó csapat jele, hogy sokakat nagyon meg kéne fizetni. Másrészt nem kell irányítóra 50 milliót költeni, és máris meg tudjuk fizetni - ha akarjuk - a többségét, mert azért Walker, a két veterán CB, vagy éppen Houston nem fognak vagyonokba kerülni.

Szerintem amúgy Grover se. Én max. 8-9-re taksálnám, de még lehet, hogy az is sok. Amikor egy Hargrave kerül 13-ba, egy Brockers, Joseph 8-ba, egy Shelby Harris meg megszerezhető 3.5-ért, akkor az azért beárazza a posztot. Ezek a lyukat tömő, rush-hoz lomha pufifánkok a védelem running backjei.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Grover Stewart says he's not thinking about being a free agent at the end of the year: "I'd love to stay in Indianapolis."

Na az ilyen híreket szeressük hallani 😉
coltman
Kérdés, hajlandó lesz-e Ballard DeFo évi 21 misije mellé kiperkálni évi 14-15öt big Grovenak.
Autryt és Houstont is megtarthatnánk, valszeg mindkettő olcsóbb lenne. De Stewart még korban is jó, bár nem egy szexi poszton játszik.
Én amúgy a meccsenkénti 30 snapjére nem adnék annyit, ha beéri 12-vel akkor maradjon, egyébként menjen nyugodtan bankot robbantani. Futás elleni jó DL-t azért nem olyan nehéz leakasztani, passrushban meg nulla. Valszeg nem ő az extra, hanem a DL edzőnk.
Amúgy talán pont ő Ballard legnagyobb igazolása eddig, Baker 😊 (bár nyilván nem árt, h van egy DeFo, de az egész DL nagyot javult, tuti van benne szerepe)

Az amúgy picit aggasztó, hogy jövőre a fél védelem FA lesz, és CB poszton továbbra is kva vékonyak vagyunk (óriási mák szvsz h a veterán Rhodes meg Carrie is karrierévet nyomnak).

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Grover Stewart says he's not thinking about being a free agent at the end of the year: "I'd love to stay in Indianapolis."

Na az ilyen híreket szeressük hallani 😉
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én is remélem, hogy a mainál nem jobb Packerst fogunk kapni, mert ma tönkretettek egy kombinációs fogadásomat a koncentrálatlanságukkal. 😊

Amúgy is bosszantó, hogy a Ravens nem 1 héttel korábban kezdte el keresgélni önmagát, vagy hogy nem a mostanában játszó Brownst kaptuk amikor velük játszottunk. A Jaguarsról nem is beszélve. Igaz, cserébe kaptunk egy a mostaninál jóval gyengébb Vikingeket, de akkor is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Hát remélem a Packers nem fog jobb formát hozni, mint ma a Jags ellen, mert akkor elég simán elintézhetjük őket, főleg a védelmünk, mert ahogy néztem a labda biztonság nem volt épp erősségük. Persze kérdés Rogers mennyire szedi majd szét secondarynket - ettől azért kicsit tartok, mert eddigi offensek nem igazán mutattak fel Rogers szintű QB-t, és eléggé grey zone, mennyire lesz elég a front 4 pressure szinten.
Taylor felkerült az nfl.com-os Daniel Jeremiah top25 rookie listájára. Én nem raktam volna fel, bár van előtte is 1-2 név, akiket még kevésbé. Blacmon viszont nincs rajta. Na, ez nonszensz.
peterk2005
Ahhoz képest, hogy az esetek nagy részében ütvefúrónak használjuk, a kreatívabb játékoknál meg Hines van a pályán, ahhoz képest nem rossz. A Titans ellen végre Taylor is kapott RB screent és az rögtön egy 10+ yardos play lett. Ha a passz játékokba is be tudjuk vonni, akkor több tere lesz, és belül is hatékonyabb tud lenni. Az eddigi meccseken ha a pályán volt, lehetett tudni, hogy vagy passz lesz, vagy belső futás. Azért az jelentős könnyebbség a D-nek, ha a fal szélére kevésbé kell figyelni.
Szerintem jövőre még jobb lesz.
uatu
Reich-éknél én azt látom, hogy elkezdték tesztelni, ki mit tud csinálni, Harris felhozatala és alkalmazása is arra utal, hogy minél több versatile skill playert akarnak, aki megbízhatóan kap el és tud futni is. Ugye csak Hines volt hivatalosan ez a playa, de Taylor is ugyanígy van használva, és Harris-szel is ez a cél szerintem (ugye ő játszott RB-t is college-on).

És most néztem meg, 9 játékos van 100 yard felett elkapásban, amire nem is emlékszem hogy valaha példa lett volna, 2014 rémlik, ahol 7 játékos volt így szezon felénél. És ebben nincs benne a sérült Campbell, aki szintén ott lenne vsz, plusz Harris se érte még el, mivel csak 2 meccsen játszott. Szóval Ballard ismét azt csinálja, amit mond, tavaly elfogytak az elkapók, és ez volt az egyik kiemelt dolog idén : eddig impresszív az én szememben.
Taylor felkerült az nfl.com-os Daniel Jeremiah top25 rookie listájára. Én nem raktam volna fel, bár van előtte is 1-2 név, akiket még kevésbé. Blacmon viszont nincs rajta. Na, ez nonszensz.
peterk2005
Te még hiszel az ilyen listákban? 😀
több mint 4 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
peterk2005
Ahhoz képest, hogy az esetek nagy részében ütvefúrónak használjuk, a kreatívabb játékoknál meg Hines van a pályán, ahhoz képest nem rossz. A Titans ellen végre Taylor is kapott RB screent és az rögtön egy 10+ yardos play lett. Ha a passz játékokba is be tudjuk vonni, akkor több tere lesz, és belül is hatékonyabb tud lenni. Az eddigi meccseken ha a pályán volt, lehetett tudni, hogy vagy passz lesz, vagy belső futás. Azért az jelentős könnyebbség a D-nek, ha a fal szélére kevésbé kell figyelni.
Szerintem jövőre még jobb lesz.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Úgy néz ki Turay jövő héten szerepelhet a Packers ellen. Nem hiszem, hogy masszív snapszámot kapna, de legalább elkezdi. Remélem nem megy rá az idény, hogy visszaszerezze a sérülés előtti dinamizmusát.

több mint 4 éve
Nem 6 pontot hagytunk ebben a meccsben...Megint nem jól indult, kétszer voltunk 30 yardosukon, és volt belőle 3 pontunk. Szerencsére a def az első (tökéletes) Titans drive után felébredt, fontos volt, hogy ne menjenek el 2-3 labdabirtoklásnyi különbséggel.
Borbinho
Mi is hagytunk pontot a meccsben... A 2. drive-ban Brown eldroppolta a TD passzt, amivel egyből meg lett volna a két labdabirtoklás előny a részünkről. A védelmetek ezután kezdett feléledni. (És akkor még ott van a kihagyott FG is.)

A Titansnak is megköszönhetjük, mert a spec team betlizése lényegében el is döntötte a meccset. Mondjuk a harmadik negyedben már úgy éreztem, hogy a blokkolt punt TD és kihagyott fg nélkül is nyerni tudtunk volna. Érezhető volt, hogy Riversék tudnak haladni, Tannehilléket pedig kontrollálni tudta a védelem, Henry-n kívül nem nagyon működött más.
peterk2005
Amikor a mi védelmünk megcsinálta a 4th downra a stopot, akkor úgy éreztem, hogy a momentum hozzánk került. Az ST betli úgy kezdődött, hogy a punter ezután bénázott, a 27 yardosról jöhettetek, ezt követte a blokkolt punt. Gyakorlatilag 2 TD-t is ingyen adtunk. Kíváncsi lettem volna, hogy ezek nélkül a hibák nélkül hogyan alakul a meccs.

Ilyen hibákkal senki ellen nem lehet nyerni, de ez van, legközelebb talán majd nekünk pattan jobban a labda. Gratula, de remélhetőleg még nincs lefutva az első hely...
Nandito
Nyilván ez is kellett hozzá, de már az első félidőben is azt éreztem, hogy jobbak vagyunk, mint Ti. Nem mondom, nagyban hozzájárult a győzelmünkhöz a special teametek bénázása, de már az elejétől az jött le, hogy mi jobban akarjuk a W-t, mint Ti. 😊 2 hét múlva meg lehet mutatni Indyben, alig várom! 😉
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Nem 6 pontot hagytunk ebben a meccsben...Megint nem jól indult, kétszer voltunk 30 yardosukon, és volt belőle 3 pontunk. Szerencsére a def az első (tökéletes) Titans drive után felébredt, fontos volt, hogy ne menjenek el 2-3 labdabirtoklásnyi különbséggel.
Borbinho
Mi is hagytunk pontot a meccsben... A 2. drive-ban Brown eldroppolta a TD passzt, amivel egyből meg lett volna a két labdabirtoklás előny a részünkről. A védelmetek ezután kezdett feléledni. (És akkor még ott van a kihagyott FG is.)

A Titansnak is megköszönhetjük, mert a spec team betlizése lényegében el is döntötte a meccset. Mondjuk a harmadik negyedben már úgy éreztem, hogy a blokkolt punt TD és kihagyott fg nélkül is nyerni tudtunk volna. Érezhető volt, hogy Riversék tudnak haladni, Tannehilléket pedig kontrollálni tudta a védelem, Henry-n kívül nem nagyon működött más.
peterk2005
Amikor a mi védelmünk megcsinálta a 4th downra a stopot, akkor úgy éreztem, hogy a momentum hozzánk került. Az ST betli úgy kezdődött, hogy a punter ezután bénázott, a 27 yardosról jöhettetek, ezt követte a blokkolt punt. Gyakorlatilag 2 TD-t is ingyen adtunk. Kíváncsi lettem volna, hogy ezek nélkül a hibák nélkül hogyan alakul a meccs.

Ilyen hibákkal senki ellen nem lehet nyerni, de ez van, legközelebb talán majd nekünk pattan jobban a labda. Gratula, de remélhetőleg még nincs lefutva az első hely...

Music City Miracle
több mint 4 éve

A playhívás megint lehetett volna jobb, 4&1-eknél lehetnénk picit kreatívabbak, akár Burtont is be lehet küldeni a backfieldre, vagy Brissettel optiont futtatni. Tetszik az agresszió, de az, hogy minden 4. és rövidnél shotgunból futunk középre, mindig felidegesít...😀

Az látszott a meccsen szerintem, hogy nekünk volt fontosabb, jobban pörögtek a srácok, az elején ez a büntiknél is meglátszott a védelemnél.

Luckkal hosszú-hosszú évekig SB contenderek lennénk, Riverssel a PO, és ott 1-2 meccs a maximum sajnos.

Nem volt rossz este, de onnantól hogy hozzáérnek, a legjobb amire számíthatunk, az az hogy ki tudja dobni oldalra. Egyáltalán nem tudja meghosszabbítani a játékot. Tegnap minimum 2 TD passz maradt benne: MAC és TY is üresen voltak egy playben (MAC a flatben volt bal oldalt, TY cornert futott a bal sarokba), de addig várt, hogy mire eldobta, MAC-re már odaért a védő, és kb a picket akadályozta csak Alie-Cox.
Volt egy ugyan ilyen szitu, ahol szintén a flatben üresen volt az elkapó (talán Burton), de addig várt Rivers, hogy mire kidobta, már megint odaért a védő.
+ volt ugye a hosszú passza az endzoneba amit megköszönhetünk fortunának hogy Butler (?) nem tudta 3 cm-vel beljebb lerakni a lábujját.

Örülni fogok ha PO-zunk, de már most az foglalkoztat, ki lesz a kezdő QB-nk jövőre...😀
Borbinho
Igazából minden észrevétellel egyetértek, én is leírtam volna őket, de hajnalban inkább a győzelemnek örültem. 😀 Én egyébként még azt vettem észre, hogy Rivers nagyon ritkán néz körbe (csak ha nagyon-nagyon tiszta a zseb), az első elérhető elkapónak odadobja a labdát, aztán oldja meg ő.. Azért sokat elmond erről, hogy Hinesnak van a legtöbb elkapott yardja a csapatban 9 hét után.. Nyilván jobb, mintha hősködni akarna, és eladná a labdát, de még így is hatékonyabbak vagyok, mint a futással, ami nekem nagy szívfájdalmam. A nagy kérdőjel nekem Taylor, lehet, hogy szar playeket hívunk rá, de az elmúlt pár meccs alapján Hines futásban és elkapásban is sokkal hasznosabb RB, mint ő. És egyébként ezért sajnálom én is Bandinkat, most élhetné a prime time-ját, éveken keresztül contenderként..
több mint 4 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
A kutya hétszázát, ezt nem gondoltam volna! Én felhőtlenül örülök 😊

Otthonom MisColts
több mint 4 éve
Az első drive után picit megijedtem, nagyon simán átjöttek rajtunk. De aztán összekapták magukat a srácok. A második félideji 0 pont akkor is dícsértetre méltő, ha nem igazán 0 volt az, mert a Titans kihagyott FG-t, rá kellett menniük 4-re, stb.

Az offense viszont még mindig erősen work in progress. A haladással nincs baj, futószalagon hozzuk a yardokat .... a pálya közepén. Aztán a RZ-ban hol ezért, hol azért többször besülünk, mint amennyiszer elfogadható lenne. Az első félidő ilyen szempontból kísértetiesen hasonlított a Ravens ellenire. A rövid yardos szituációkat nem is értem. Engem nem az zavar, hogy 4&1-re nem hívunk valami trükkös playt (időnként hívunk is), hanem az, hogy egy liga szinten kiemelkedőnek tartott oline-nak nem szabadna gondot jelenteni az, hogy biztosan menjen 1 v. 2 yardot. A legjobb oline-k meg is csinálják, nekünk viszont szenvedés a dolog. Idény végén komolyan át kell nézni, hogy hol van a gond - OL edző, RB edző, egymással való közreműködés, Rivers ennyire béna handoffoló?, play design -, mert valahol gond van az biztos.

A jövővel mos én nem tudok / akarok foglalkozni, izgulni akarok a meccseken, élvezni, hogy van foci. Ráadásul olyan nagyon egyelőre nem is tudom, hogy mire várhatnánk, mert várhatóan nem lesz top15 pickünk, nem csak Lawrence-hez, de minden más top5-öt érő irányítótól is nagyon messze vagyunk. Az meg, hogy jön-e egy Carr v. Prescott a középső körben - egyáltalán húzunk-e valamit, vagy igazolni próbálunk - most nekem nem eléggé érdekes. Majd márciustól az lesz. 😊

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

A playhívás megint lehetett volna jobb, 4&1-eknél lehetnénk picit kreatívabbak, akár Burtont is be lehet küldeni a backfieldre, vagy Brissettel optiont futtatni. Tetszik az agresszió, de az, hogy minden 4. és rövidnél shotgunból futunk középre, mindig felidegesít...😀

Az látszott a meccsen szerintem, hogy nekünk volt fontosabb, jobban pörögtek a srácok, az elején ez a büntiknél is meglátszott a védelemnél.

Luckkal hosszú-hosszú évekig SB contenderek lennénk, Riverssel a PO, és ott 1-2 meccs a maximum sajnos.

Nem volt rossz este, de onnantól hogy hozzáérnek, a legjobb amire számíthatunk, az az hogy ki tudja dobni oldalra. Egyáltalán nem tudja meghosszabbítani a játékot. Tegnap minimum 2 TD passz maradt benne: MAC és TY is üresen voltak egy playben (MAC a flatben volt bal oldalt, TY cornert futott a bal sarokba), de addig várt, hogy mire eldobta, MAC-re már odaért a védő, és kb a picket akadályozta csak Alie-Cox.
Volt egy ugyan ilyen szitu, ahol szintén a flatben üresen volt az elkapó (talán Burton), de addig várt Rivers, hogy mire kidobta, már megint odaért a védő.
+ volt ugye a hosszú passza az endzoneba amit megköszönhetünk fortunának hogy Butler (?) nem tudta 3 cm-vel beljebb lerakni a lábujját.

Örülni fogok ha PO-zunk, de már most az foglalkoztat, ki lesz a kezdő QB-nk jövőre...😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
nagy győzelem. Ma mind a 3 csapatrész kivette a részét a sikerből. Az O egész meccsen "simán" haladt, szerencsére az a 6 pont nem hiányzott a végén, amit benne hagytunk a meccsbe. Riversre nem lehet szólni egy szót sem, fasza volt ma, jó lenne, ha nem ugrálna a teljesítménye hétről-hétre..Kezd csiszolódni a Pittman- Rivers chemistry is, a csávóban lehet fantázia. Hynes ismét nagyot játszott. A játékvezetésről nem igazán akarok beszélni, de volt egy két fegyelmezetlen megmozdulás, ami máskor lehet nem fér bele...
Csak ismételni tudom magam: nagy győzelem. Nem hagytuk, hogy elhúzzon a Titans, sőt, átvettük a csoportvezetést. 😊
Örülök, hogy ilyen impresszív győzelem után hosszú hetünk lesz készülni a Packers ellen, ami megint nem lesz egy sétagalopp.
több mint 4 éve
karak Indianapolis Colts 40
Na ez megvan 😊
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 7 302
Srácok, pattanjunk le erről a dologról. Minden Ravens fan elkapásnak látta, minden Colts fan nem. Nyilvánvalóan elfogultak vagyunk, különben más lenne a megoszlása a véleményeknek. Megváltoztatni nem lehet, meggyőzni se fogjuk egymást, lapozzunk.

Jön a Titans holnap. Meg kell próbálni elkapni őket valahogy, annak ellenére is, hogy rövid héten almost impossible mission szokott lenni a feladat. Hátha most nem lesz az...
peterk2005
Nope, szerintem is pick volt. Annyira rossz döntés volt maga a dobás, de a kivitelezés is legalja lett, hogy meg is érdemeltük.
Ha az olyanokat meg szokták adni, amikor a WR a sisakjához/védő sisakjához/etc szorítja a labdát 1 kézzel, akkor ezt is meg kellett. Onnan hogy lehúzta, odáig hogy elejtette, lépkedett vele vagy 3-5 yardot hátrafele.
Nem is dadogott, csak mielőtt elejtette Peters mozdult meg picit a labda (hiába tartotta úgy, ahogy, birtokolta).

...
Borbinho
Es vegul ezert lett fumble.
több mint 4 éve
Srácok, pattanjunk le erről a dologról. Minden Ravens fan elkapásnak látta, minden Colts fan nem. Nyilvánvalóan elfogultak vagyunk, különben más lenne a megoszlása a véleményeknek. Megváltoztatni nem lehet, meggyőzni se fogjuk egymást, lapozzunk.

Jön a Titans holnap. Meg kell próbálni elkapni őket valahogy, annak ellenére is, hogy rövid héten almost impossible mission szokott lenni a feladat. Hátha most nem lesz az...
peterk2005
Nope, szerintem is pick volt. Annyira rossz döntés volt maga a dobás, de a kivitelezés is legalja lett, hogy meg is érdemeltük.
Ha az olyanokat meg szokták adni, amikor a WR a sisakjához/védő sisakjához/etc szorítja a labdát 1 kézzel, akkor ezt is meg kellett. Onnan hogy lehúzta, odáig hogy elejtette, lépkedett vele vagy 3-5 yardot hátrafele.
Nem is dadogott, csak mielőtt elejtette Peters mozdult meg picit a labda (hiába tartotta úgy, ahogy, birtokolta).

Ha a védelem úgy játszik, mint a Ravens ellen (meg mint kb minden meccsen idén), akkor szerintem nyerni fogunk. Igazából arra vagyok kíváncsi, lesz-e olyan meccsünk, amikor az O-nak kijön rendesen a lépés...Ha a kövi pár hétben lenne ilyen, akkor még bizakodnék is, de egyébként a PO-ról is lecsúszhatunk.

A csoporton belül nagyon szarul jött a Jags elleni L, ha nem verjük oda-vissza a Titanst akkor elsők kb nem lehetünk, a Wild card hely meg necces lehet:
Dolphins 5-3 (vs Chargers, @Broncos, @jets, vs Bengals, vs Chiefs, vs Pats, @Raiders, @Bills) - talán az övék a legnehezebb sorsolás a riválisok közül, de főleg a hétvégi játékuk után simán benne van egy 10-6, akár 11-5 is
Ravens 6-2 (@Pats, vs Titans, @Seelers, vs Cowboys, @Browns, vs Jaguars, vs Giants, @Bengals) - legrosszabb esetben 10-6 szerintem (de 13-3, sőt 14-2 se elképzelhetetlen, bár azért meglepne), és az egymás elleni miatt itt is bajban lehetünk ha csak ketten végeznénk ugyan úgy ( a közös ellenfelek elleni eredményeknek még nem néztem utána).
Browns 5-3 (vs Texans, vs Eagles, @Jaguars, @Titans, vs Ravens, @Giants, @Jets, vs Steelers) - kb ugyan az mint a Ravensnél, 9-7 az alja, de simán lehet 11-5 is pl. Ugyan úgy szarban lehetünk az egymás elleni L miatt.
Raiders 5-3 (vs Broncos, vs Chiefs, @Falcons, @Jets, vs Colts, vs Chargers, vs Dolphins, @Broncos)
Mondhatni "könnyű" helyzetben vannak, mert két közvetlen riválissal is játszanak (mi + a Dolphins), ráadásul mindkettővel otthon (nekünk 2500km, a Miaminak 3500km repülőút). Ezek mellett játszanak a Falconssal és a Jetsel is, meg a Broncossal kétszer...
Colts (5-3) (@Titans, vs Packers, vs Titans, @Texans, @ Raiders, vs Texans, @Steelers, vs Jaguars)
Szvsz a mi hátralévő sorsolásunk a legnehezebb, és sokkal nagyobb esélyünk lenne a csoportgyőzelemre, mint a WC helyre...

Ezek alapján egy | kevésbé | bold: Ha este kikapunk, akkor idén sem leszünk PO-ban.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Nagyon szerettem volna ha ellenunk tortenik es mi vagyunk a karvallottak. Mert vegre a D kapta.

Ez a szabaly is az elkapot vedi es vele az O-t. Az egesz szar ahogy van, rarakta a ket kezet akkor az elkapas kellene hogy legyen. Cserebe lenne egy picivel tobb elkapas es sokkal tobb fumble. Igy meg amikor "elkapta es 3 lepes vagy football move" az pontosan azt jelenti hogy biztositotta a labdat es 100x nehezebb elvenni.

Felhaborito nezni ahogy a D-k mar a felrantom a motoros fureszt technikaval vedekeznek, mig a O jatekos hero modban megy elore 2 yardot.

A konzekvencia a baj es a szivem verzik mikor a birok elrontjak, de szerencsere ezen nem mult semmi nektek sem, sztem a meccsen belul sem.

Egy teljesen szubjektiv megitelesu biraskodas de multimillios technikaval ellenorizzuk oket.

A videobiro meg kulon egy talany, ha vegre hasznalom akkor ne a vakegerek legyenek a tampont, hanem a technika.

Egy masik pelda ami mindenhol elofordul. Egy hosszu passz ami rossz es a vedo jobb helyzetben. A Tamado lokhet rajta akkorat amekkorat nem szegyel hogy ne is legyen eselye az INT-re. Soha nem lattam erte zaszlot, es folytathatnam a vegtelensegig, es ezert orulok hogy egyszer a D kapott egy labdat ( de csak azert mert elkaponak lett tekintve ).
no
Akkor felteszem még egyszer a kérdést : az end zone-os corner route-oknál melyik valósul meg ezekből, amikor éppenhogy a két lábujját lerakja? Nem emlékszem a szabálykönyvben erre való kivételre, vagy bármire, ergo ott a TD-ket akkor konzisztensen el kéne venni. Ez a bibi, ennyi.

Amúgy Dungy zseniális 😀 És nem csak a kötődés miatt - nem véletlen sajnáltam de rohadtul, amikor visszavonult. Nem egy Fox stáb, Bradshaw-val az élen 😀
coltman
Az EZ-ban kulon szabalyok vannak mind futas es elkapas teren is. A labda legkisebb resze atmegy a vonalon akarmilyen kis ideig akkor az ervenyes. Az altalad leirt az ide tartozik, egy celteruleten nott fa atnyulo aga. Ezek is az O-eket segitik. Ennyi. A lenyeg hogy mindenkinel ugyanazt nezik es azt konnyebb eldonteni-birtokolta es a 2 lab bent megvan ekozben.

Persze TD otlete jopofa, csak a lenyeg hogy amit ir pont a birok donteset irja le. Amikor korlatlan technika es ido all a rendelkezesre akkor nem kellene hogy gond legyen. Es sokszor igy is van. A nagyobb baj hogy akkor is az az alap mit dontott a biro.

De szamomra ez azert volt oromteli, mert a kismillio idegesito O-t segito szabaly egyszer a D-t segitette.
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Nagyon szerettem volna ha ellenunk tortenik es mi vagyunk a karvallottak. Mert vegre a D kapta.

Ez a szabaly is az elkapot vedi es vele az O-t. Az egesz szar ahogy van, rarakta a ket kezet akkor az elkapas kellene hogy legyen. Cserebe lenne egy picivel tobb elkapas es sokkal tobb fumble. Igy meg amikor "elkapta es 3 lepes vagy football move" az pontosan azt jelenti hogy biztositotta a labdat es 100x nehezebb elvenni.

Felhaborito nezni ahogy a D-k mar a felrantom a motoros fureszt technikaval vedekeznek, mig a O jatekos hero modban megy elore 2 yardot.

A konzekvencia a baj es a szivem verzik mikor a birok elrontjak, de szerencsere ezen nem mult semmi nektek sem, sztem a meccsen belul sem.

Egy teljesen szubjektiv megitelesu biraskodas de multimillios technikaval ellenorizzuk oket.

A videobiro meg kulon egy talany, ha vegre hasznalom akkor ne a vakegerek legyenek a tampont, hanem a technika.

Egy masik pelda ami mindenhol elofordul. Egy hosszu passz ami rossz es a vedo jobb helyzetben. A Tamado lokhet rajta akkorat amekkorat nem szegyel hogy ne is legyen eselye az INT-re. Soha nem lattam erte zaszlot, es folytathatnam a vegtelensegig, es ezert orulok hogy egyszer a D kapott egy labdat ( de csak azert mert elkaponak lett tekintve ).
no
Akkor felteszem még egyszer a kérdést : az end zone-os corner route-oknál melyik valósul meg ezekből, amikor éppenhogy a két lábujját lerakja? Nem emlékszem a szabálykönyvben erre való kivételre, vagy bármire, ergo ott a TD-ket akkor konzisztensen el kéne venni. Ez a bibi, ennyi.

Amúgy Dungy zseniális 😀 És nem csak a kötődés miatt - nem véletlen sajnáltam de rohadtul, amikor visszavonult. Nem egy Fox stáb, Bradshaw-val az élen 😀
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Nem akarom a catch vitát folytatni, de Dungy véleményét hadd tegyem még be, olyan jópofa. 😀