Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Luck vajon mi?Nekem tetszik, de van egy sanda gyanúm, hogy ezt te igazából Borbinho-nak és Steznek szántad. 😊Én csak beraktak ide a képét. És semmi hátsó szándékom nem volt vele. Elvégre az FCS történetének legmagasabban draftolt játékosáról beszélünk.
Kis gonosz. 😊
peterk2005
iktriad
több mint 5 éve
Nekem tetszik, de van egy sanda gyanúm, hogy ezt te igazából Borbinho-nak és Steznek szántad. 😊Én csak beraktak ide a képét. És semmi hátsó szándékom nem volt vele. Elvégre az FCS történetének legmagasabban draftolt játékosáról beszélünk.
Kis gonosz. 😊
peterk2005
több mint 5 éve
Nekem tetszik, de van egy sanda gyanúm, hogy ezt te igazából Borbinho-nak és Steznek szántad. 😊 Kis gonosz. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Csak hogy szokjátok a látványt.több mint 5 éve
Megérte, Az ILB ha nem 3 downos, akkor RB sorsa van. Nem fizetik meg. De a 3.5 így is bargain, ennél azért többet ér. (De nem ér tízet, amennyit pl. Hitchens kapott 1-2 éve, aki kb. hasonló játékos).Köszi az infot. Aláírt a srác. Reméljük tud segíteni a LB sorba nálunk 😊Anthony Walker van nálunk látogatóba.Semmi. Szorgalmas, jó tackler, rá lehet bízni a rádiós sisakot, kifejezetten intelligens a pályán. Coverage-ben nem jó, az a gyengéje. Egy korrekt NFL kezdő. Ha nem lenne meg az utódja, aki atletikusabb nála és jobb coverage-ben, valószínűleg mi is próbálnánk megtartani.
Meglehet kérdezni hogy nálatok mér nem számolnak vele? Mi a gáz vele kapcsolatba?
P@trik
peterk2005
P@trik

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Adom hogy az a cel ezzel a kerettel, hogy jussunk be a PO-ba, aztan meglatjuk mi lesz.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Köszi az infot. Aláírt a srác. Reméljük tud segíteni a LB sorba nálunk 😊Anthony Walker van nálunk látogatóba.Semmi. Szorgalmas, jó tackler, rá lehet bízni a rádiós sisakot, kifejezetten intelligens a pályán. Coverage-ben nem jó, az a gyengéje. Egy korrekt NFL kezdő. Ha nem lenne meg az utódja, aki atletikusabb nála és jobb coverage-ben, valószínűleg mi is próbálnánk megtartani.
Meglehet kérdezni hogy nálatok mér nem számolnak vele? Mi a gáz vele kapcsolatba?
P@trik
peterk2005
több mint 5 éve
"I don't get the cynics on Carson Wentz to the Colts. They're going to win this division & probably going to play in the AFC Championship."
— Herd w/Colin Cowherd (@TheHerd) March 19, 2021
— @ColinCowherd pic.twitter.com/uOGQYeJvGQ
Well I’m about to cry 🥺 https://t.co/R8Fbm1zLCZ
— Darius Leonard (@dsleon45) March 19, 2021
The #Colts tweaked QB Carson Wentz’s contract, sources say. He was due a $10 million roster bonus today but they broke that up — $5 million payable in July and the other half early next year. Wentz helping his new team with cash flow.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) March 19, 2021
több mint 5 éve
Akkor a PR bemutatkozás megvolt, Höri megnyugodhat 😉
több mint 5 éve
Happy Birthday Quenton Nelson 🎉
— NFL UK (@NFLUK) March 19, 2021
The man is a B.E.A.S.T.
Enjoy 30 seconds of his best pancake blocks.@Colts | @BigQ56 pic.twitter.com/Qo5b56m0Vq

több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1372905162008846339?s=09Ballard felébredt téli álmából, kezdődhet a prove it deal orgia.
több mint 5 éve
Wentznek jó lesz, legalább nem teljesük a kondi ha lesérül
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 5 éve
Julie'n Davenport jön majd vizitre elvileg, szóval minden renduben lesz most már2019ben jatszott utoljara, akkor 8 meccsen engedett 6 sacket, ossz 9 QB hitet es 16 hurryt
Farky
O a hianyzo lancszem!
Amugy a Wentz press conf utan picit megnyugodtam, csak egy evre kell keszulni vele sztem 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Julie'n Davenport jön majd vizitre elvileg, szóval minden rendben lesz most már
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 5 éve
És mi alapján kapjuk a 17. csapatot?Tippre h ok az NFC South 2.helyen vegeztek mi meg az AFC South 2.helyen, es nem egymas ellen jatszik
Báár ... hagyjad, nem lustálkodok, megkeresem magam. Tuti, hogy 1 perc megtalálni. 😊
peterk2005
Szerkesztette: Borbinho
több mint 5 éve
És mi alapján kapjuk a 17. csapatot?Báár ... hagyjad, nem lustálkodok, megkeresem magam. Tuti, hogy 1 perc megtalálni. 😊

több mint 5 éve
Elv a Bucsot fogadhatjuk majd 17.meccs gyanant.2021ben az AFC csapatok lesznek hazai palyan a plusz1 meccsen, utan pedig evente valtakozik.
több mint 5 éve
Stez, írd már be, hogy Jags fan leszel, vagy valami, dögunalom ez a FA így a Colts topicban. 😀

több mint 5 éve
Anthony Walker van nálunk látogatóba.Plusz az edzői stáb Okereke-be van belezúgva, aki (szerintem ) nem jobb (még?)
P@trik
több mint 5 éve
Anthony Walker van nálunk látogatóba.Semmi. Szorgalmas, jó tackler, rá lehet bízni a rádiós sisakot, kifejezetten intelligens a pályán. Coverage-ben nem jó, az a gyengéje. Egy korrekt NFL kezdő. Ha nem lenne meg az utódja, aki atletikusabb nála és jobb coverage-ben, valószínűleg mi is próbálnánk megtartani.
P@trik

több mint 5 éve
Anthony Walker van nálunk látogatóba.Meglehet kérdezni hogy nálatok mér nem számolnak vele? Mi a gáz vele kapcsolatba?