Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 4 éve
Netan a dupla nulla.Elvileg Pittman megtartja a #11 mezt, és az új fiú választ valami mást.Curtis Painter 7-es mezét még nem vonultattuk vissza, pont jó lesz neki.
malloy
Tony Adams
több mint 4 éve
Elvileg Pittman megtartja a #11 mezt, és az új fiú választ valami mást.Curtis Painter 7-es mezét még nem vonultattuk vissza, pont jó lesz neki.
malloy
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
Elvileg Pittman megtartja a #11 mezt, és az új fiú választ valami mást.
több mint 4 éve
Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?Azt amugy tudod-e, hogy Wentznek tavaly szar volt a supporting castja, a fala, a WR-sora, de elotte nem egyszer elit tamadofal volt elotte, korrekt, talan a Colts jelenlegi (es elmult ket evben latott) egysegenel jobb WR-sorral? Raadasul ligaelit tight enddel, olyannal, akihez hasonlo a Coltsnal talan Dallas Clark ota nem volt.
iktriad
Akkor lehet, hogy ez a fargoi fiu megsem mindenki mas miatt volt rossz?
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
gedam
6 267
Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?ha 4-5 secig vár a hosszúra, itt is fogják sackelni 40*.
iktriad
több mint 4 éve
Szerintem meg azt erositi, hogy a csapatok java tovabbra sem tud megfelelo rendszert es support castot megteremteni, illetve az elmult iksz ev capemelkedesei mellett mar sokkal turelmetlenebbek a csapatok - szinte barmilyen gigaszerzodesbol ki lehet szabadulni kisebb, kozepes aldozattal. A GM-eknek mar nincs kifejezetten nehez dolguk ebben a tekintetben. Nincsen senki sem rakenyszeritve arra, hogy a magasan draftoltat, meg a top FA-igazolast ott tartsa a csapatnal. Emlekeim szerint Bradfordek utan jott az uj CBA, ami eltorolte peldaul, hogy egy, az NFL-ben meg labdat sem fogo 1/1-es draftolt rogton 60+ millios szerzodest kapjon, hanem csak a felet.Mazo type? 😀Szerintem nem jártatok szarul, Wentz sokkal jobb irányító, mint amilyen az előző szezonban volt. Itt elit a támadófal, ezért szerintem be fog válni, remélhetőleg sikerül FA-n hozni pár elkapót neki. Én mindenesetre megérkeztem a bandwagonra.Attól tartok több Colts meccset nézek majd a következő szezonban mint Eaglest. 😊
mustaine
Greengo
btw, egy érdekes adat:
With the trade of Wentz, NOT A SINGLE QUARTERBACK drafted in the first round from 2009 to 2016 is still with his original team. That's zero for 22, a batting average that would get someone fired if everyone weren't in the same boat.
Ez peterk-t erősíti, hogy nem egyszerű QB-t találni - bár 2017-ben két csapat is képes volt rá, szóval f... tudja. De happy vsz november előtt tuti nem leszek, ha csak nem lesz 8-0-ás kezdésünk, de úgy érzem ennél még Trumpnak is nagyobb esélye volt egy 100%-os választást nyerni 😀
coltman
több mint 4 éve
Ballardnak biztos nagyon bejött a 2016-os ESPN NFL draft intró, mert már 2 embert is idecserélt a 6 játékosból, akikre a filmecske koncentrált(összesen 4-en játszanak idéntől az AFC Southban, úgy hogy egy 5. Ramsey, el lett cserélve. mint másik 4 kollégája a 6-ból). több mint 4 éve
Az öreg szobor Philip Riverset 19-szer sackelték 16 meccs alatt tavaly a Colrts támadófala mögött. A jóval fiatalabb és mobilisabb Carson Wentzet 50-szer 12 meccsen a Philynél. Lehet egy jó O-Line még a fargói fiú teljesítményét is feljavítja?
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Mazo type? 😀Szerintem nem jártatok szarul, Wentz sokkal jobb irányító, mint amilyen az előző szezonban volt. Itt elit a támadófal, ezért szerintem be fog válni, remélhetőleg sikerül FA-n hozni pár elkapót neki. Én mindenesetre megérkeztem a bandwagonra.Attól tartok több Colts meccset nézek majd a következő szezonban mint Eaglest. 😊
mustaine
Greengo
btw, egy érdekes adat:
With the trade of Wentz, NOT A SINGLE QUARTERBACK drafted in the first round from 2009 to 2016 is still with his original team. That's zero for 22, a batting average that would get someone fired if everyone weren't in the same boat.
Ez peterk-t erősíti, hogy nem egyszerű QB-t találni - bár 2017-ben két csapat is képes volt rá, szóval f... tudja. De happy vsz november előtt tuti nem leszek, ha csak nem lesz 8-0-ás kezdésünk, de úgy érzem ennél még Trumpnak is nagyobb esélye volt egy 100%-os választást nyerni 😀
több mint 4 éve
Szerintem nem jártatok szarul, Wentz sokkal jobb irányító, mint amilyen az előző szezonban volt. Itt elit a támadófal, ezért szerintem be fog válni, remélhetőleg sikerül FA-n hozni pár elkapót neki. Én mindenesetre megérkeztem a bandwagonra.Attól tartok több Colts meccset nézek majd a következő szezonban mint Eaglest. 😊
mustaine
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
deleted account
1 758
Már ez is baj nektek - baszki tiszta rinyacsapat 😀Persze nem baj, feleskudtem a Jaxre es Lorenzora.Össze fog omlani a Jax bandwagon a sok új érkező súlyától. 😊
Stez
iktriad
Amúgy én se tudom, hogy idén miért csak harmadik kör. Ha én lennék, akkor tuti, hogy azért, hogy hoznék egy QB-t draftról is a büdös vörös nyakára, de vsz ezt a forgatókönyvet kizárhatjuk.
Btw, azért sokaknak, akik láthatóan elfelejtették, csak szólnék, hogy nagyon nem látom, hogy probléma lenne, ha egy GM olyan játékost hoz, amit a HC akar. Volt nem rég egy olyan, aki másfajta módszert követett, én azért azt nem szeretném még egyszer itt látni.
De amúgy szerintem meglesz a visszajelzés Ballardnak, meg Reichnek, nem kell attól félni, hogy nem fogják tudni, mennyire "kedvelt" Wentz - csak hogy ne mondjak triviálisabbat, mez eladások. Nem hiszem, hogy Luck közelébe fog érni, ha osztom azt a számot tízzel, még akkor se.
Hát most legalább tudom, hogy idén nem kell izgulnom a csapatért, kb ugyanúgy, mint tavaly Rivers-szel - lötyögős középmezőny.
több mint 4 éve
Solymaron 17.46 ota az alabbi sorok ismetlodnek:Basszameg, buktam a sörömet...
m.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ
Stez
több mint 4 éve
Követitek a siker receptjét. A jags ugyanezt csinálta (csak trade nélkül), amikor önmagát túllicitálta, hogy megszerezzen egy (SB nyertes) Eagles QB-t. 2 évre rá, mienk lett az 1/1. Lehet Ballard ezt akarja lemásolni. 2023-ban Nick Saban lesz a Colts HC!— Indianapolis Colts (@Colts) February 18, 2021
Az arcod amikor 1.kört adsz egy locker room cancerért, akiért senki más nem jelentkezett be, és fixen szabadulni akart tőle a csapata 😀
gg Howie
Borbinho
több mint 4 éve
— Indianapolis Colts (@Colts) February 18, 2021
Az arcod amikor 1.kört adsz egy locker room cancerért, akiért senki más nem jelentkezett be, és fixen szabadulni akart tőle a csapata 😀
gg Howie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Persze nem baj, feleskudtem a Jaxre es Lorenzora.Össze fog omlani a Jax bandwagon a sok új érkező súlyától. 😊
Stez
több mint 4 éve
Hot take: Wentz playoffba vezeti a Coltst idén!Na es? Megtette a 97 eves Rivers is egy teljesen kozepes jatekkal. Ha Vina nem veszit el vagy harom meccset, meg Brissett is megtette volna. Itt az elvaras nem a playoff kellene, hogy legyen. Legalabbis ha az, es azert adtal 3+1-et, akkor az nagyon minimalista gondolkodasmod. Es meglatasom szerint hibat is.
Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀Persze, mert pont akkor lesérül.
Borbinho
iktriad
Ami engem illet, nem kedvelem Wentzet, es ez zavar. Mert akkor sem fogom, ha itt tol valami jo idenyt. Nem orulok, hogy immar o a Colts kubeja.
Persze nem baj, feleskudtem a Jaxre es Lorenzora.
több mint 4 éve
Hot take: Wentz playoffba vezeti a Coltst idén! Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀Persze, mert pont akkor lesérül.
Borbinho
több mint 4 éve
Igaza van Steznek és Baggionak is, ez az option nem a snap számlálgatásról szól, ez sérülésre lett beépítve. Wentz lesz a kezdő, és csak akkor kerül ki, ha bűnrossz lesz. De erre Ballard/Reich nem opciózik, mert ha esélyét látnák, hogy ennyire sz*r lehet, akkor nem hozzák el. Úgyhogy valószínűleg a jövő évi 1 megy majd. (Ezért is vagyok kíváncsi rá, hogy miért ez lett, miért nem a 2+2 ami ugyanaz lett volna kb.)De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Stez
Rolni
Nincs mese, kinek tetszik, kinek nem, ez egy útválasztás volt Ballardtól. Hiába olcsóbb, mint az ilyen útválasztások szoktak lenni ez nem egy próbáljuk ki projekt Ballardék a fejében. Ez egy 2 éves buli, ami hosszabb lehet, ha beválik, de rövidebb nem nagyon. Kivéve tényleg, ha tűrhetetlenül sz*r lesz, de Ballardék ezt kizárták, lásd előző bekezdés. A tét az - erre fizettek be -, hogy egy Alex Smith / picit improved Brissett jött-e, és akkor helyben topogunk 2 évet, és keresnünk kell valakit 2 év múlva, vagy egy jobbat kaptunk aki valahol a Cousins, Tanyahill, Stafford halmazba tartozik, akivel van esély többre is.
Rizikós a buli, ez nem vitás. Érthető a szkepticizmus is teljesen. Én most azért nem állok be a szkeptikus sorba, mert:
1. a draftot jóval nagyobb rizikónak gondolom. Jóval többe is került volna ott próbálkozni,, és a kimenet - bár upside-ban nincs mehúzva mint Wentznél, de a downside is nagyobb - baromi rizikós. Mert nem csak magamban nem bízom, arra is teszek, hogy másnak ki tetszik a prospectek közül, mert kb. annyira megbízható egy ilyen vélemény - az enyém is - mint a vak ember célbalövése. 😀 És ez nem 2 éves kísérlet lenne, hanem több. Kb. ennek a csapatnak ami most van, az egyetlen dobása. Mire dobhatnánk újra, már nem ez a csapat lenne. Ilyent építkező csapatok dobnak be, vagy olyanok, akiknek már van egy Alex Smithük. (Mindjárt cáfolom is magam, mert a Texans meglépte. De azt a lépést inkább kivételnek fogom fel, mert meglépték a tutit aztán gyorsan le is építették a csapatot, szóval a tuti lépést is lehet, hogy annyira fontolták meg, mint a Tunsil tradet, csak a vak szerencse melléjük állt. 😀 )
2. Ez az ár éppen annyi, hogy egy jó rosterrel be lehet vállalni. Az idei 3. nem oszt, nem szoroz csapat építés szempontból, és egy következő évi - számoljuk a rosszabbik esetet - 1. kört sokkal kevesebbre is odavágnak jó GM-ek is, ha van valami upside benne. Cooks, Maclin például. Vagy Marcus Davenportért pár éve a Saints a drafton. Egy Ramsey-ért, Mackért meg két első kör is. És hol van egy CB impactja egy QB-hoz képest. Mi is többet adtunk ennél Bucknerért. Aki all-pro lett, eddigi legjobb évét futotta, mégse tudott annyi impactja lenni, mint még egy Cousinsnak tud lenni akár egy Bridgewaterhez képest is. Szóval az ár annyi, ami a csapat építést nem löki vissza, és 2 év múlva - még ebbe a csapatba - lehet újra próbálni, ha ez nem jön be.
Az NFL-ben kockáztatni kell, ha nincs irányítód. Nekem ez a helyzethez passzoló kockázatvállalás, ezért nem nyafogok ellene. Hogy bejön-e? K***ra remélem. 😀 De Ballard még inkább reméli, mert megmondta nem rég: ha a QB bulit elk*rja, akkor már lehet, hogy nem ő fogja rendbe hozni. 😊 Bár szerintem tudja, hogy ez nem igaz, NEKI ez nem fog az állásába kerülni (még). Grigson Richardsonokért dobott ki köröket, széttört veteránokért vagyonokat és valószínűleg maradt volna, ha nem draftol még mellé botrányosan is. 😊 Irsay türelmesebb annál, hogy egyetlen, nem is túl drága rosszul elsült buli miatt váltson. (Ami nem is baj.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szerintem nem jártatok szarul, Wentz sokkal jobb irányító, mint amilyen az előző szezonban volt. Itt elit a támadófal, ezért szerintem be fog válni, remélhetőleg sikerül FA-n hozni pár elkapót neki. Én mindenesetre megérkeztem a bandwagonra.
több mint 4 éve
Igen, de még ha szar is lesz a colts szinte biztosan versenyben lesz végig a PO-ért, és akkor nem ülteted le. Ahhoz hogy ez második kör maradjon vagy 0-6tal kell kezdenetek vagy tényleg ha megsérül.De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Stez
Rolni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Rest In Peace Parris Campbell, Michael Pittman, and Nyheim Hines. pic.twitter.com/fshoK7wxP1
— carson wint (@JayVeeThree) February 18, 2021
nembaj, majd draftolunk + hozunk idén FA-ról 3-4 új elkapót 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Mer' Ballard ennyire marha, hogy ezt nem tuggya?Már elnézést, de hát honnan tudhatná?!
peterk2005
Egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, hogy a Coltsnál olvassák a fórumunkat. Máshogy meg honnan tudhatná száz százalékra ,hogy melyik játékos hogy fog szerepelni, és egyáltalán, mi fog történni a jövőben?
Oké, nyilván láttak már ők is pár meccset életükben (persze nem annyit, mint mi a tévében), meg foglalkoznak néhány éve focival, de azért na!
Otthonom MisColts
több mint 4 éve
Nekem mar nem okoz, ket oraja szuletett Jax-szurkolo vagyok. 😀Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.Mer' Ballard ennyire marha, hogy ezt nem tuggya?
Stez
Az lenne az ultimate Stez hack Ballardtól, ha visszaigazolná Brissettet - hogy teljes legyen a szenvedésed -, aztán Brissettet 5-6 snap helyett 10-12 snapre pakolják fel az idényben, plusz az utolsó 2 meccsre, és úgy is playoffba jutnánk, hogy Wentznek nem lenne meg a 70%. 😀 😀
Tudom, PFF, nem szentírás. ...... Mégis sokat vár a zsebben, és sok sacket és turnovert okoz ezzel...BorbinhoVót má egy ilyen kúbénk, úgy hítták, hogy endrúlukk 😊
peterk2005
Amugy de, Ballard nem hulye nyilvan. De ezt a cseret tuti Reich miatt nyomta igy at.
Szerkesztette: Stez
több mint 4 éve
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.Mer' Ballard ennyire marha, hogy ezt nem tuggya?
Stez
Az lenne az ultimate Stez hack Ballardtól, ha visszaigazolná Brissettet - hogy teljes legyen a szenvedésed -, aztán Brissettet 5-6 snap helyett 10-12 snapre pakolják fel az idényben, plusz az utolsó 2 meccsre, és úgy is playoffba jutnánk, hogy Wentznek nem lenne meg a 70%. 😀 😀
Tudom, PFF, nem szentírás. ...... Mégis sokat vár a zsebben, és sok sacket és turnovert okoz ezzel...BorbinhoVót má egy ilyen kúbénk, úgy hítták, hogy endrúlukk 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)