Indianapolis Colts
Nem. Annyira szar nem lesz, game manager szint lesz. Raadasul Reich szerelemgyereke. A csavo nem fog tudni annyira szarul jatszani, hogy a Coltsnal 10 het utan azt mondjak, hogy akkor pad. Foleg, hogy a csapat a 12.het kornyeken harcban lesz a PO-ert, igy meg a semmibol biztos nem fognak odarakni a kezdobe egy Easont.De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Stez
Rolni
Egyszeruen csak akkor tudjuk kb nem elbukni az elso korunket jovore, hogy ha Wentz huzamosabb ideig serult lesz. Es ez rohadtul zavar. Mert ez nem teljesitmeny fuggo kondicio, hanem ez szimplan arrol szol, hogy legyen a palyan. Es ez szamomra rohadt keves.
ez nagyjából sosincs így, kb 1-7-es vagy valami hasonló startnál lenne csak elképzelhető, vagy olyan penetráns sz@rnak kellene lennie, amire a jelenlegi Colts-ban szintén nincs nagy esély, mivel ez egy alapvetően jól összerakott csapatDe nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Stez
Rolni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
De nem gondolod, h ha szar az első 8-10 meccsen akkor szépen padra teszik majd, h ne legyen első az a pick?
Stez
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
Hát úgy látom októberre keresztre leszek feszítve, hogy nekem ennyi rizikót megért. 😀 De mindegy, akkor meg is érdemlem, ha sz*r lesz. Cserébe ha jó lesz, nem fogok leszállni rólatok, hogy énmegmondtam. 😀Ha jo? Akkor te sem lattad az opciot. Egyaltalan nem csak akkor van opcio. Sot. Ha hoz egy game manager szintet, es jatszik 14 meccsen, mar bucsuzhat a Colts az elso koretol. Akar bejutunk a rajatszasba, akar nem. Ez a problema a cserevel.
Látva a számokat engem nem is a jövő évi opció érdekel most. Az úgyis csak akkor fog leesni, ha Wentz jó. Inkább azon agyalok, hogy vajon miért lett a 2+2-ből 3+2+opció? Nagyjából ugyanaz az érték. Vajon miért módosult?
1. Annyira *****vára bíznak Wentzben, hogy Ballard win-now-t akar tolni, hogy az idei 2. kört is trade-re szánja még?
2. Vagy annyira nem bíznak Wentzben, hogy így is nyitva akarja hagyni a kaput egy első körös (vagy 2. körös) QB húzásra?
3. Vagy annyira tetszik neki a draft eleje idén, hogy covid draft készülés ellenére is húzni akar? (Vagy éppen azért akar húzni?)
u.i.: Tony Adams: A kisstílű nem volt szép. Mondjad rá, hogy pocsék edző vagy bármi, de Reich kb. az antitézise a kisstílűnek.
peterk2005
Lool de boldog lesz Höri a kiskirály érkezése miattMár készül a "Go Hurts!" különkiadás, aminek a végén azért mégiscsak betöri a monitorod.
Heisman

Állat vagyok, ami enni kér...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Látva a számokat engem nem is a jövő évi opció érdekel most. Az úgyis csak akkor fog leesni, ha Wentz jó. Inkább azon agyalok, hogy vajon miért lett a 2+2-ből 3+2+opció? Nagyjából ugyanaz az érték. Vajon miért módosult?
1. Annyira *****vára bíznak Wentzben, hogy Ballard win-now-t akar tolni, hogy az idei 2. kört is trade-re szánja még?
2. Vagy annyira nem bíznak Wentzben, hogy így is nyitva akarja hagyni a kaput egy első körös (vagy 2. körös) QB húzásra?
3. Vagy annyira tetszik neki a draft eleje idén, hogy covid draft készülés ellenére is húzni akar? (Vagy éppen azért akar húzni?)
u.i.: Tony Adams: A kisstílű nem volt szép. Mondjad rá, hogy pocsék edző vagy bármi, de Reich kb. az antitézise a kisstílűnek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Reichben nem csalódtam, ő egy kisstílű alak.
Szerkesztette: Tony Adams
Beáll Foles.Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀Nem akarom én beírni, hogy mi történik 69%nàl 😀
Borbinho
dande
Nem azert, de ar/kockazat aranyban fenyevekkel Wentz elott volt meg Darnold is, aki messze nem lett volna ennyi. Mert Wentz 3+1 lesz.Lehet.Nekem racionális döntésnek tűnik.Bevalik? Ahhoz van kotve az elso kor, hogy a faszi legyen 75 szazalekot a palyan, vagy vigye poba a csapatot. Magyarul lehoz egy ugyanolyan kozepes jatekot, mint Rivers, es beviszi a csapatot a POba, akkor adtunk 1+3mat valakiert, akivel a Colts nem lett jobb, mint Riversszel volt, es talan PO-csapatunk lesz, de ugyanugy kozunk nem lesz a Chiefshez es tarsaihoz. Ez az opcio szar.
Idén nem kerül sokba, lehet mellette erősíteni a csapatot.
Ha beválik, akkor senki nem fogja sajnálni érte a '22-es első kört.
Ha nem, akkor tesznek róla, hogy a megadott snapszám alatt maradjon, s végeredményben a 3.+2. kör nem lesz túl nagy ár a kísérletezésért. (ennyi kockázatot bármilyen más draftolt QB is hordoz)
De én valamiért úgy érzem, hogy Wentz gatyába lesz rázva s pozitív meglepetést okozhat.
esz-ki-mo
Ez akkor lett volna elfogadhato, ha mondjuk Pro Bowlhoz kotik a kondiciot - ha oda bevalasztjak, akkor az azt jelentene, hogy biztosan magasan jobban jatszott, mint Rivers tavaly.
De igy?
Ha a gyerek nem serul le, ugy is o lesz a kezdo. Ha a snapek 75 szazalekaban palyan lesz, meg egy Trubisky szintu idenyt ha lehoz, akkor is elso kort kell majd adni. Mert a Colts marpedig nem fogja a gyereket leultetni a 12.heten, akkor sem, ha nem jo. Ugyhogy a Colts kb csak es kizarolag akkor nem 3+1et adott, ha Wentz megserul.
Stez
Lehet, hogy így lesz.
De biztosra nem tudhatjuk.
Tannehill a tökéletes példa, akiért senki nem adott volna még egy kondicionális 7. kört sem.
Nyilván kiegyeznénk egy hasonló teljesítménnyel Wentztől.
Én csak azt mondom, nem tudok most olyan tuti megoldást QB ügyben a Coltsnak, amelyik ár/kockázat viszonylatban egyértelműen jobb.
esz-ki-mo
Tomcsik: ott van a kondicio alul. Siman elsore fog modosulni a jovo evi masodik.
Na akkor házat rá, h Wentz a snapek max 69%át játssza a szezonban 😀Nem akarom én beírni, hogy mi történik 69%nàl 😀
Borbinho
Lehet.Nekem racionális döntésnek tűnik.Bevalik? Ahhoz van kotve az elso kor, hogy a faszi legyen 75 szazalekot a palyan, vagy vigye poba a csapatot. Magyarul lehoz egy ugyanolyan kozepes jatekot, mint Rivers, es beviszi a csapatot a POba, akkor adtunk 1+3mat valakiert, akivel a Colts nem lett jobb, mint Riversszel volt, es talan PO-csapatunk lesz, de ugyanugy kozunk nem lesz a Chiefshez es tarsaihoz. Ez az opcio szar.
Ha nem, akkor tesznek róla, hogy a megadott snapszám alatt maradjon, s végeredményben a 3.+2. kör nem lesz túl nagy ár a kísérletezésért. (ennyi kockázatot bármilyen más draftolt QB is hordoz)
De én valamiért úgy érzem, hogy Wentz gatyába lesz rázva s pozitív meglepetést okozhat.
esz-ki-mo
Ez akkor lett volna elfogadhato, ha mondjuk Pro Bowlhoz kotik a kondiciot - ha oda bevalasztjak, akkor az azt jelentene, hogy biztosan magasan jobban jatszott, mint Rivers tavaly.
De igy?
Ha a gyerek nem serul le, ugy is o lesz a kezdo. Ha a snapek 75 szazalekaban palyan lesz, meg egy Trubisky szintu idenyt ha lehoz, akkor is elso kort kell majd adni. Mert a Colts marpedig nem fogja a gyereket leultetni a 12.heten, akkor sem, ha nem jo. Ugyhogy a Colts kb csak es kizarolag akkor nem 3+1et adott, ha Wentz megserul.
Stez
Lehet, hogy így lesz.
De biztosra nem tudhatjuk.
Tannehill a tökéletes példa, akiért senki nem adott volna még egy kondicionális 7. kört sem.
Nyilván kiegyeznénk egy hasonló teljesítménnyel Wentztől.
Én csak azt mondom, nem tudok most olyan tuti megoldást QB ügyben a Coltsnak, amelyik ár/kockázat viszonylatban egyértelműen jobb.
Here's what Indy will owe Carson Wentz:
— Field Yates (@FieldYates) February 18, 2021
2021: $10M Roster bonus, $15.4M salary (guaranteed), $25.4M cap hit
2022: $22M salary ($15M guaranteed), $1K roster bonus, $22M cap hit
2023: $20M salary, $5M roster bonus, $25M cap hit
2024: $21M salary, $5M roster bonus, $26M cap hit
Nekem racionális döntésnek tűnik.Bevalik? Ahhoz van kotve az elso kor, hogy a faszi legyen 75 szazalekot a palyan, vagy vigye poba a csapatot. Magyarul lehoz egy ugyanolyan kozepes jatekot, mint Rivers, es beviszi a csapatot a POba, akkor adtunk 1+3mat valakiert, akivel a Colts nem lett jobb, mint Riversszel volt, es talan PO-csapatunk lesz, de ugyanugy kozunk nem lesz a Chiefshez es tarsaihoz. Ez az opcio szar.
esz-ki-mo
De igy?
Szerkesztette: Stez

Tudom, PFF, nem szentírás. Meg oké, a tavalyi szezonban tényleg sok volt a sérültjük, de azért jó pár évében a liga élmezőnyébe tartozott a támadófala.
Mégis sokat vár a zsebben, és sok sacket és turnovert okoz ezzel...
Ha annyit kérünk tőle, mint Riverstől, akkor abban jobb is lehet, mint az öreg volt. Meccsenként 3-4 hosszú passz, azt leszámítva kb game manager szerep. Megvan a karereje, ami Rivernsek már érezheőten megkopott.
Az első olyan alkalommal meg, amikor áthív egy playt, mert nem tetszik neki amit Reich hívott, mehet le a padra (nyilván nem olyankor, amikor indokolt a play áthívása).
Úgy érzem kurva nagyot kockáztatott ezzel Ballard, és egyértelműen Reichék miatt. Nagyon bízik az öltözőben, hogy elfogadják majd Wentzet, és Wentz is változtat a hozzáállásán.
De ha nem, akkor nagyon szarul is elsülhet...Ha elmenne rajta pár meccs, és utána Reichék kiállnának megvédeni, az elég nagy feszkót kelthetne az öltözőben. Főleg ha hozunk neki (és miatta) 1-2 régi társat, pl Ertz-et, akik "bomlaszthatják" az öltözőt.
Ha bevállaltuk h elhozzuk, úgy h akár 1.kör is lehet belőle, akk tuti, h rövid pórázon lesz. Remélem Reich is.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Bakke ennél anno Kolb(âsz) ért tõbbet kaptuk Kolbászért! 😀Bakker azért nem panaszkodhattok igazi rablás 😛Rablás?
Ja és Höri az igazi Ik padawan forevör 😀
dande
Szerintem sok is, főleg ha még tényleg első körös lesz a végén
kapitnonoIf Carson Wentz’s playtime is at or above 75% next season, the conditional 2022 second-round pick would become a first-round pick, per sources. The second-round pick also.could become a first if Wentz plays at least 70 percent of the plays and the Colts go to the playoffs.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 18, 2021
Negritis
Bakker azért nem panaszkodhattok igazi rablás 😛Rablás?
Ja és Höri az igazi Ik padawan forevör 😀
dande
Szerintem sok is, főleg ha még tényleg első körös lesz a végén
kapitnono
If Carson Wentz’s playtime is at or above 75% next season, the conditional 2022 second-round pick would become a first-round pick, per sources. The second-round pick also.could become a first if Wentz plays at least 70 percent of the plays and the Colts go to the playoffs.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 18, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
www.youtube.com/watch?v=zpODgtnboK8Solymaron 17.46 ota az alabbi sorok ismetlodnek:valahogy így érzem magam.
m.youtube.com/watch?v=31g0YE61PLQ
Stez
www.youtube.com/watch?v=uxCLsFaK4GA
Bence94
jó lenne ha azt mondanám jobb a helyzetetek mint a miénk? 😀
de nem mondom, mert nem mind2 szar 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!