Indianapolis Colts
A top10 azért erős, de a maradékban teljesen egyetértek. A legjobb 6-8 irányítón kívül van 10-15 - debatable, hogy akár 15 is - irányító, aki megfelelő supporting casttal elirányíthat a sikerbe egy csapatot. Darnold elég jó lehet ahhoz, hogy ebbe a csoportba belenőjön. Én se lennék ellene egy próbának .... megfelelő árért. (Első vagy 2. kört semmiképpen nem adnék. A harmadik már szóba jöhet.)A top 10-re én is néztem, de több elemzőtől is hallottam (és most nem számítom Cowherdet, akinek az egyik liblingje), de ez ugye mindig vita lesz, de a lényeg, hogy lehet belőle egy elit szint alatti (out of top 6-8), de minőségi irányító. Hát a harmadik a legfeljebb, de Ballard kicsit rágyúrhat a Jets-es jó kapcsolatra, hogy kicsit még ennél is lejjebb szurkolja az árat, elvégre most nincsenek tankolt plusz pickjeink.
peterk2005
Indyben csodálkozunk azon, hogy no-huddle-ből jobban megy? Mi találtuk fel a dolgot 20 éve basszus. 😊Azért Jacoby tavalyi no-huddle-jére nem tudom emlékszel-e? 😀
peterk2005
Ebben az esetben nézzétek a Steelers@Ravens első félidejét, mert a Baltimore sztem ellenetek is megszállja a LOS-t (S és NCB is közel állt a falhoz) és minden DB pressből fog dolgozni, 3 cm-re a WR-től, amivel megölték a gyors passzokat.
A második félidőben ezt mi sok-sok bunch és stack formationnel oldottuk meg, ahol az egyik WR/TE blokkolt a másiknak, illetve BigBen sokkal tovább tartotta a labdát (a fal elég jól passzblokkolt), sokszor megvezette a safety-ket szemmel/pump fake-kel. Nyomtuk a screeneket és az underneath-et a TE-ek vitték, így jobban széthúztuk őket.
Azt mondjuk nem tudom, hogy mi miért hanyagoltuk a futást, bár ez a tight box DEF igazából a runt is eléggé elvette.
Lamar ellen nem könnyű játszani, kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan oldjátok meg, ellenünk nagyjából 100 támadóplay-t indítottak (ebben benne vannak a zászló miatt érvénytelen playek is, meccsek írták ki egyszer) - asszem Minkah volt fenn egyedül 100 védelmi snap-et - ennek ellenére a végéig bírtuk a tempót.
Szerkesztette: Willie Parker
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
When running the ball out of no-huddle, the #Colts have had a successful run percentage of 56% for 4.8 yards per carry. Running from the huddle, that success rate drops to 40% and just 3.4 yards per attempt.
— Chris Blystone (@chrisblystone) November 3, 2020
Seems to me that once the #Colts hit the end of their scripted plays, it might be a good plan to throw the no-huddle offense in early in games, rather than waiting until they have to.
Another interesting nugget: the #Colts have a 42% success rate on 2nd down runs for a 3.5 ypc average. Compare that with a 54% success rate when passing on 2nd down, for an average of 8.4 ypa.
Szerkesztette: Tony Adams
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
www.instagram.com/p/CHEnTGlhLsJ/?igshid=r3gal2d07rqiAsszem erre mondják, hogy ennél nincs már feljebb 😂
😂
Humphrey out ellenünk, ezt azért nem bánom.
Tony Adams
Kíváncsi vagyok, belevág e Ballard egy tradebe. A DB sor pl elbírna egy rutinos rókát. Aztán van pár lejáró szerződésünk, akiket akár már most lepasszolhatna. | TY. |TY-on elég sokat gondolkodtam már, hogy vajon mit akar ő, és mi lenne jó a csapatnak. Ha menni akar, akkor nincs értelme itt tartani, de utóbbi két éve elég nagy szívás : semmiből kell Luck helyett Jacobyval mennie, majd offseason nélkül jön Rivers, akivel szintén nincs esélye összeszokni. Én azt látom, hogy elment a kedve, és nincs meg az a lendület. Kérdés, hogy ha Ballard hoz egy normális QB-t, akkor ismét vissza tud/akar-e pörögni, vagy inkább a ZS-re megy, és majd megy máshova, ahol normális QB dobál neki (Watson, Burrow).
Tony Adams
És persze érdekel, hogy milyen tervek vannak akár már most Ballard fejében offseason-re QB-t illetően. Darnold mindenképp megér egy misét, kevesebb mint 5M-ért tehetünk egy próbát, ha elhozzuk offseasonben, ami szerintem simaliba, kérdés milyen picket kell érte adni - semmivel nem lenne rosszabb kísérlet, mint Jacoby, sőt, sokan tulajdonítják a teljesítményét a Jets FO inkompetenciájának, és tartják Darnoldot egy megfelelő supporting cast-tal top 10 QB-nak.
#IDP - Darius Leonard returned for the #Colts today and played 100% of snaps.
— Jon Macri (@PFF_Macri) November 2, 2020
Behind Leonard was Bobby Okereke (79%), who looks like the clear LB2 in IND, just as he was before Leonard went down.
Anthony Walker (43%) played the rotational 3rd wheel among the group. #FFIDP
Bocsi hogy beleszólok de itt senki nem húzza le a Titanst, plána nem utálja. Szerintem ebben dívizióban a legbékésebb a hangulat a csapatok szurkolói között 😊.Ez nem megsértődés, ez következtetés. Ha megtisztelsz, akkor továbbra is várom a pü-det.Tipikus lehúzós hozzászólás tőled. 😊 A Jaguarsról és a Texansról mindig elismerően szólsz, persze nem ebben a posztban, de elég olvasni a másik topikokban a hozzászólásaid. (Valamiért nagyon utálsz minket, majd egyszer pü-ben küld el légy szí, mi a gond velünk.)NanditoTe sértődsz meg túl hamar Nándi, nem én utálom a Titanst. Leírom a véleményemet, nem több, nem kevesebb. Ha ez is zavar, arról nem én tehetek.
peterk2005
Off ezennel vége tőlem, és bocs a többiektől!
Nandito
Nyilván jó csapat a Titans, csak vannak kérdőjelek a védelemmel kapcsolatban. Vannak olyan meccsek (mint a Bengals elleni) ahol ezt az offense épp nem tudja ellensúlyozni, és akkor baj van. Ettől függetlenül szerintem a rájátszásban a Titans tovább menetelhet ( pl. el nem tudom képzelni hogy a Heinzfield-en ilyen meccset játszunk), de pár baki azért becsúszhat az alapszakaszban.
Ez nem megsértődés, ez következtetés. Ha megtisztelsz, akkor továbbra is várom a pü-det.Tipikus lehúzós hozzászólás tőled. 😊 A Jaguarsról és a Texansról mindig elismerően szólsz, persze nem ebben a posztban, de elég olvasni a másik topikokban a hozzászólásaid. (Valamiért nagyon utálsz minket, majd egyszer pü-ben küld el légy szí, mi a gond velünk.)NanditoTe sértődsz meg túl hamar Nándi, nem én utálom a Titanst. Leírom a véleményemet, nem több, nem kevesebb. Ha ez is zavar, arról nem én tehetek.
peterk2005
Off ezennel vége tőlem, és bocs a többiektől!
Music City Miracle
Tipikus lehúzós hozzászólás tőled. 😊 A Jaguarsról és a Texansról mindig elismerően szólsz, persze nem ebben a posztban, de elég olvasni a másik topikokban a hozzászólásaid. (Valamiért nagyon utálsz minket, majd egyszer pü-ben küld el légy szí, mi a gond velünk.)NanditoTe sértődsz meg túl hamar Nándi, nem én utálom a Titanst. Leírom a véleményemet, nem több, nem kevesebb. Ha ez is zavar, arról nem én tehetek.
A Titans amúgy olyan rettenetesen nem ijesztene meg, ha az első meccs nem csütörtökön lenne. Megváltozott az a csapat, de nem érzem úgy, hogy szintet is lépett volna. Most a támadó soruk jó, és a védelmük lyukasabb. A Bills legyakásán kívül eddig mindenki ellen ki-ki meccset játszottak. Hozták ezeket a meccseket, ami azt jelenti részben, hogy megtanultak nyerni, de azt is jelenti, hogy a szerencsével is jól álltak. Azért a Broncos, Jaguars, Vikings, Texans négyes legyőzése valami összesített 6 ponttal a tabellán ugyan fontos, de a játékerőt tekintve sok mindent nem árul el. Múlt héten a Steelers ellen már nem jött össze a csoda fordítás, most pedig beleszaladtak egy elég alapos zakóba. Majd meglátjuk, hogy mi is az igazi arcuk. Átmeneti hullámzás, vagy nem is olyan jók, mint az első 5 heti mérleg mutattta. A csütörtök miatt a 2 W aligha fog összjönni, de itthon muszáj lenne őket elkapni. Ha emellett tudnánk hozni a Ravens v Packers meccsek egyikét, azt elfogadnám, mert a Titansnek is most jön az idény nehezebbik része. (A Texanstól idén bevallom nem tartok. Persze ilyenkor szokott jönni a pofon, de nekünk a Texans jó matchup, Eberflus a legeslegelső meccs kivételével érzi, hogy mit kell csinálni védekezésben Watson ellen, tudjuk őt és azt az offense-t limitálni. A védelmük meg komolyan visszaesett a korábbi évekhez képest. Szerintem ellenük mindkét meccs hozható. Az sem baj, hogy későn játszunk velük. Hacsak nem hoznak addig össze egy néhány meccsen win streaket, akkor szerintem a motiváció sem lesz náluk az egekben.)Tipikus lehúzós hozzászólás tőled. 😊 A Jaguarsról és a Texansról mindig elismerően szólsz, persze nem ebben a posztban, de elég olvasni a másik topikokban a hozzászólásaid. (Valamiért nagyon utálsz minket, majd egyszer pü-ben küld el légy szí, mi a gond velünk.) De hogy érdemi reagálás is legyen a részemről, a tavalyi PO-ban már bőven szintet léptünk, inkább az a kérdés, ezt tudjuk-e tartani. Sajnos számítottunk rá, hogy Vrabel, mint DC, nem túl jó ötlet, ez eddig be is jött. Pedig az emberanyag adott, pláne, hogy ma Desmond Kingért is cseréltünk. Szóval ha a védekezést össze tudjuk rakni, hogy ne 30 pontokat kapjunk minden héten, akkor szerintem bármi lehet a csoportban. Ha nem tudjuk, akkor egyértelmű, hogy tiétek lesz a divízió. A csütörtöki meccs ugyan jól jön nekünk, de ez csak egy meccs, szerintem nekünk a Bears elleni is piszok szenvedős lesz, és gyanítom, Folest is naggyá tesszük.
peterk2005
Music City Miracle
Tavaly is 5-2-vel kezdtuk a szezont, aztan jott szepen a lejtmenet. Mit gondoltok, jobb az idei 5-2-es csapat a tavalyinal?Ja, és rekord és rekord között komoly különbség tud lenni. Nem emlékszem a pontos számra, de a tavalyi 5-2-t úgy értük el, hogy alig voltunk pluszban a bevit / kapott pontok különbségét nézve. Minden meccsünket hajszállal nyertük. Most azért bőven plusz 50 fölött vagyunk, ez az 5-2 azért más.
Bence94
peterk2005
The Colts are 5-2 for the second straight year.
— Josh Wilson (@JoshWilsonSB) November 1, 2020
This year, Colts have a +62 point differential through seven games. Last year they were +7.
This year, Colts average 28.3 PPG. Last year, they averaged 22.6.
This year, Colts allow 19.4 PPG. Last year, they allowed 21.6 PPG.
Tavaly is 5-2-vel kezdtuk a szezont, aztan jott szepen a lejtmenet. Mit gondoltok, jobb az idei 5-2-es csapat a tavalyinal?Ja, és rekord és rekord között komoly különbség tud lenni. Nem emlékszem a pontos számra, de a tavalyi 5-2-t úgy értük el, hogy alig voltunk pluszban a bevit / kapott pontok különbségét nézve. Minden meccsünket hajszállal nyertük. Most azért bőven plusz 50 fölött vagyunk, ez az 5-2 azért más.
Bence94
Amúgy tegnapi Staffordot elfogadnám Rivers helyett, néztem, azért ahhoz képest mennyire betoltuk a falat jó pár esetben, elég szépen osztogatott. Persze tegnap Rivers is, 3. negyedben már vártam a szokásos menetrend szerinti INT-et, amikor elkezdtünk 3&out-olni, de aztán lehet korából adódóan, de a látottak alapján úgy néz ki bent felejtette az öltözőben 😀
PO meg szerintem még messze, Chiefs, Steelers, stb. Igazából a szokásos mantrát tudom csak mondani, hogy majd decemberi formák alapján lehet látni igazán, hogy ki mire képes. Ahogy tavaly megleptük a Chiefst még szezon elején, simán bukhatnak ők is fontos pillanatban, mint ahogy mi is kicsaptuk anno a Manninges Broncost a PO-ban a nem túl vaskos, ...... által épített kerettel.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
A sok negatív yardos futáson kívül - amit (már nem a negatív yardot, hanem a futást 😊 ) annak ellenére sem gondolom, hogy el szabadna engednünk, hogy egyelőre nem megy - a többi a helyén volt támadásban már az elejétől is. Mentünk 200+ yardot egy félidő alatt, szereztünk 3 TD-t, 20 pontot, uraltuk a time of possessiont. Ezt bármikor simán alá lehet írni. A harmadik negyedben ültünk (megint) le, jött 2db 3 and out (vagy 3 is? már nem emlékszem). Ott nagyon kellett, hogy csak az egyik Lions drive-ból legyen TD, a másikat turnoverrel sikerült megállítanunk. Így pontot se kaptunk. Leonard nagyon kell ebbe a védelembe, fazont ad és bármikor benne van, hogy momentum fordító játékot csinál.
Aztán a következő drive-ból végigmentünk, szép TD, és nagyjából el is dőlt a meccs. Attól a 75 yardos passztól ugyan a hajam égnek állt, de inkább ilyen meccsen jöjjön, ilyen pillanatban, mint egy kiélezett meccsen. A nyomás jó volt, Staffordnak kígyóvá kellett válnia, kiszabadult, és ha kiszabadul és üres ember van, ő oda dobja 70 yardra is. De még Staffordnál is ezek vagy-vagy passzok, ha mindenkinek vissza kell fordulnia a labdáért, abban az INT ugyanúgy benne van. Az összes hátsó védőnk kereste a levegőben a labdát, elkapás lett belőle. Idényenként 1-2 benne van. Több ne legyen már idén és akkor nem lesz gond. 😊
A következő meccsekkel, illetve a schedule-vel kapcsolatban én nem érzem úgy, hogy olyan óriási nagy lenne az ugrás mostantól. Nem csak a csapat neveket nézem, hanem a nyújtott teljesítményt is. Egy idény első meccsén játszó, nagyon motivált és ellenünk hazai pályán önbizalomtól is duzzadó Jaguars, akiknek minden be is jön, lehet olyan nehéz ellenfél, mint egy random átlagos formát kifogó, sokkal jobb csapat. Akár nehezebb is adott napon. A Browns elleni vereségünk is egy remek formában játszó Browns ellen jött be, három negyeden keresztül Mayfield nem tudott rosszt passzt adni, és az elkaphatatlant is leszedték az elkapói. Ha a Titans offense is ilyen napot fog ki, akkor bajban leszünk, de ők is csak időnként tudnak ilyen jók lenni, folyamatában nem. Majd meglátjuk. A Packers szerintem is jó matchup nekünk. A Ravens viszont nem, nagyon jó az a védelem, futás ellen és passzrushban is erősek, támadásban meg nehéz megtippelni, hogy Eberflus mit tud kitalálni Lamarr ellen. Eddig passz játékban leginkább TE-k ellen voltunk sebezhetők, a Ravens passzjátéka meg erősen erre épül. Sikerül úgy spy-olni Lamarrt, hogy közben nem a TE védekezézünk látja annak a kárát? Majd kiderül.
Az bosszant csak, hogy már nem is emlékszem, hogy mikor játszottunk utoljára otthoni csütörtöki meccset. Az elmúlt 2 évben mindig az aktuális legnagyobb csoport riválishoz mentünk idegenbe, előtte a még bajnoki szintű Patriotshoz, stb. Irsaynek asztalra kellene már csapnia, mert - főleg egy Ravens meccs után - elmenni idegenbe rövid héten ordas nagy hátrány. Ezen akár a csoport elsőség is múlhat.
A Titans amúgy olyan rettenetesen nem ijesztene meg, ha az első meccs nem csütörtökön lenne. Megváltozott az a csapat, de nem érzem úgy, hogy szintet is lépett volna. Most a támadó soruk jó, és a védelmük lyukasabb. A Bills legyakásán kívül eddig mindenki ellen ki-ki meccset játszottak. Hozták ezeket a meccseket, ami azt jelenti részben, hogy megtanultak nyerni, de azt is jelenti, hogy a szerencsével is jól álltak. Azért a Broncos, Jaguars, Vikings, Texans négyes legyőzése valami összesített 6 ponttal a tabellán ugyan fontos, de a játékerőt tekintve sok mindent nem árul el. Múlt héten a Steelers ellen már nem jött össze a csoda fordítás, most pedig beleszaladtak egy elég alapos zakóba. Majd meglátjuk, hogy mi is az igazi arcuk. Átmeneti hullámzás, vagy nem is olyan jók, mint az első 5 heti mérleg mutattta. A csütörtök miatt a 2 W aligha fog összjönni, de itthon muszáj lenne őket elkapni. Ha emellett tudnánk hozni a Ravens v Packers meccsek egyikét, azt elfogadnám, mert a Titansnek is most jön az idény nehezebbik része. (A Texanstól idén bevallom nem tartok. Persze ilyenkor szokott jönni a pofon, de nekünk a Texans jó matchup, Eberflus a legeslegelső meccs kivételével érzi, hogy mit kell csinálni védekezésben Watson ellen, tudjuk őt és azt az offense-t limitálni. A védelmük meg komolyan visszaesett a korábbi évekhez képest. Szerintem ellenük mindkét meccs hozható. Az sem baj, hogy későn játszunk velük. Hacsak nem hoznak addig össze egy néhány meccsen win streaket, akkor szerintem a motiváció sem lesz náluk az egekben.)
Jöjjön a Ravens. Talán sikerül egy olyan meccs, mint tavaly a Chiefs elleni, hogy mi is meglepődünk a meccs képén (pozitívan).
Szerintem közel sincsenek. A Chiefs A+, a Steelers kis túlzással A-, inkább B+Kis szerencsével, jó sorsolással akár főcsoport döntőig is mehetünk, de az (sajnos) mindenképp látszik, hogy a Chiefs továbbra is az első számú favorit és elég nagy meglepi lenne, ha nem ők mennének az SB-be.Ez itt OFF, de a Steelers szvsz van olyan jó csapat, mint a Chiefs.
Borbinho
empty taxi
De majd ~2 hónap múlva okosabbak leszünk 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Kis szerencsével, jó sorsolással akár főcsoport döntőig is mehetünk, de az (sajnos) mindenképp látszik, hogy a Chiefs továbbra is az első számú favorit és elég nagy meglepi lenne, ha nem ők mennének az SB-be.Ez itt OFF, de a Steelers szvsz van olyan jó csapat, mint a Chiefs.
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A survivor-ben át is raktam a Chiefsre a heti tippet 😀 (előbb a Packersre, de bennük se bíztam)
Nekem ami továbbra se tetszik, az az offense teljesítménye az első pár, scriptelt driveban.
Szerencsénk volt, hogy 0-7 lett csak az első negyed, mert így kezdtünk:
1&10 2 yardos futás Taylortól
2&8 24 yardos passz Wilkinsnek
1&10 1 yardos futás Taylortól (-2on volt először kontakt)
2&9 -2 yardos futás Hinestól (-3on volt először kontakt)
3&11 sack
4&19 punt
1&10 4 yardos futás Taylortól
2&6 5 yardos passz TY-nak
3&1 2 yardos futás Taylortól
1&10 incomplete Pascaltól Hinesnak (ez menő hívás volt, de ha két embered fut útvonalat, gyanús h nem lesz belőle nagy játék, főleg h Hines kb feladta a playt)
2&10 5 yardos futás Wilkinstől
3&5 5 yardos passz Taylornak
1&10 -1 yardos futás Taylortól
2&11 incomplete Doylenak
3&11 incomplete Pascalnak
4&11 blokkolt punt
1&10 8 yardos passz Pascalnak
2&2 3 yardos Wilkins futás
1&10 4 yardos passz Taylornak
2&6 -2 yardos shovel passz Burtonnek
3&8 yardos passz MAC-nek
1&10 0 yardos Taylor futás (-3on volt először kontakt)
2&10 -2 yardos Hines futás (-3on volt először kontakt)
3&12 6 yardos passz Pittmannek (elcsúszott, de amúgy is 3an voltak előtte)
4&6 punt
Szerintem eddig erőn felül teljesített a Lions (3W-jük: Cards, Jags és Falcons ellen jött,, itt a Cards elleni ami meglepi, de a vereségei közül is csak a tegnapi + a Packers elleni volt sima) a szezonban, pont ezért túl sokat nem vonnék le ebből a meccsből (a def jó, de a Lions OL-je igen gyenge volt + hiányoztak a top elkapók).
Nekünk is azért az 5 W így jött össze:
Vikings (2-5)
Jets (0-8)
Bears (5-3)
Bengals (2-5)
Lions (3-4)
A Bengals ellen több hibánk volt és el is mentek 3 TD-vel, a Lions most nem tudta kihasználni a lehetőségeket, de nem az offense-en múlt, hogy nem voltunk újra nagy hátrányban az első negyed után.
Ez sajnos már tisztán látszik, hogy Reich "nyavajája", van pár bevett futóplayünk, amit ha a fene fenét eszik is be kell hívni. Nyilván hiányzik Mack a támadósorba, de az OL teljesítménye is elmarad a korábbiaktól (ami normális, mert 2 évig elit közeliek voltak).
Ha elengednénk az early down futásokat, akkor kb bárki ellen tudnánk haladni.
Nincs igazán deep threatünk, de Rivers karja miatt nem is akkora baj.
A Ravens más kávéház lesz, muszáj lesz Leonardot (esetleg Okereket vagy Willist) beáldozni, és minden playen spy-olni Jacksont. Nagy feladat lesz a frontjaiknak, egy jó kis erőfelmérő. Ha ott tudunk dominálni, akkor egy simább meccset is el tudok képzelni.
Ha Lamar fog tudni futkosni, akkor bajban leszünk, de csak passzal szerintem nem tudnak megverni minket, idén egyelőre teljesen hiányoznak a nagy passzjátékok az offensükből. Ezért lesz nagyon fontos, hogy tartsuk a zsebben Lamart (Houstonnak és Lewisnak nagy szerepe lesz. apropó Lewis, végre letettünk róla, hogy 3T-t faragjunk belőle, ledobott pár kilót és az egyik legjobb edge-ünk), mert nála bármikor benne van, hogy a semmiből fut egy 90 yardos TD-t (ami egy low scoring meccsen kb döntő is lehet).
Az elit LT-jüknek (Stanley) tegnap sajnos eltört a bokája, így Houstonnak/Muhammadnak jó esélye lehet 1-1ben odaérni Jacksonra.
Rivers:
az elmúlt 2 meccsen egy szavunk nem lehet rá, a 2 évvel ezelőtti önmagát idézi már már.
múlt héten ment hátrányból is, de megint csak mondom, hogy nem a legerősebb ellenfelek ellen játszottunk.
Nagyon sok van még, féltávnál se vagyunk, de egy bold a befejezésre:
vs Ravens W
@ Titans L
vs Packers W (kifejezetten jó matchup nekünk sztem)
vs Titans W
@ Texans L
@ Raiders L
vs Texans W
@ Steelers L
vs Jaguars W
10-6. A csoportmeccseken fog eldőlni, hogy 3./4. v 6./7. kiemeltek leszünk (nekünk is van még 5 meg a Titansnek is, mi jelenleg 0-1ben vagyunk, ők 1-0ban).
Kis szerencsével, jó sorsolással akár főcsoport döntőig is mehetünk, de az (sajnos) mindenképp látszik, hogy a Chiefs továbbra is az első számú favorit és elég nagy meglepi lenne, ha nem ők mennének az SB-be.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Elkapók miatt most kevésbé aggódom, bár azért savazást nem kéne játszani - 7db 100 yard felett elkapónk van, #1 a ligában. És látszik is, hogy Rivers nem gyógyul rá senkire, tényleg oszt mindenkinek. És még poénosan nézve ez jó is lehet, mert ha nincs TY féle #1, akkor az ellenfél is kicsit nehezebben szüli meg a gameplant. De azért most már több sérülés nem kéne, az tuti - mondjuk TY sérülése nem sok vizet zavar, valljuk be, idén ő nagyon el van tűnve.
Következő 4 meccs meg aztán mai nap után végképp érdekes, Packers otthon gyufázik a Vikestól, de ami még WTF-ebb, hogy a Bengals-tól hogy tudott így kikapni a Titans. Meccset nem láttam, de azért ennyire sima kapálást nem gondoltam - elvégre náluk nem Rivers irányít, aki osztja az ellennek is a labdát.
Az igazi értékmérő a Ravens lesz egyértelműen, ott még mindig underdog szerepben vagyunk, de azért lévén hazai pálya, jó lenne egy szoros meccs. Titanst meg a mai meccs után nehezen tudom hova tenni, ugyanígy a Packerst, ott tényleg pillanatnyi állapot, összeomlás fog dönteni - amiben sajna megint mi vagyunk rosszabb helyzetben, elvégre Rivers nem a stabilitását mutogatta idén, de azért egy 2-2 jó lenne Titans meg Packers hazai pályán.
Szerkesztette: deleted account