Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A W megvan, az a lényeg, de ez megint csak a szerencsén múlt, mint 2 hete. Ha TD-t visznek, szinte biztos hogy 2 pontosra mennek, és ha megcsinálják már most nem állnánk PO-s helyen.
A Dolphins/Ravens duó is nyert sajnos, így a héten már csak a Browns botlásában bízhatunk.
Ha esetleg meglepné a Giants a barnákat, akkor kb a Steelersen múlna (mi kövi héten megyünk hozzájuk, a Browns pedig az utolsó fordulóban fogadja őket).

Jelenleg úgy néz ki, hogy a Dolphinsnak vernie kéne idegenben előbb a Raiderst, majd a Billst is. Ha mindkettőt behúzzák, akkor nekünk is két W kellene. Jó lenne nem az utolsó fordulóra hagyni, hátha szívességet tesz jövő héten nekünk a Raiders, mi meg meglepjük a Steelerst. Bár sok esélyt nem látok rá 😀

A mérlegünknél mindenképp gyengébbek vagyunk, két pozitív mérlegű csapatot vertünk meg (a Titanst meg a Packerst), és elég sok mákunk volt főleg a szezon második felében. A def se fog minden meccsen turnovert meg csomó sacket hozni, az offensenél meg gondban leszünk, ha olyan csapat ellen jön szembe, aki tudja futni a futást. Ilyen szempontból kb csak a Chiefs a jó matchup nekünk a PO-ba, a North csapatait jó lenne elkerülni, a Titans ellen jöhetne egy fej vagy írás meccs kb, a Bills ellen szerintem bajban lennénk.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A win is a win.

Jobb csapat vagyunk ennél a Texansnál, érzésre a pályán is ez volt a helyzet, hogy "papíron" mennünk kéne 1+ possessionnal végig. Plusz a playoffra hajtunk, miközben nekik már nincs tét és egy ilyen mázlis play kell otthon, hogy ne egyenlítsenek ki a végén. Most a pepita másik színe jött, most jól kezdett a védelem, aztán a második negyedtől vesztette el a ritmust. Rossz volt nézni, hogy csak azzal tudtuk valamennyire lassítani Watsonékat, hogy lassú meccset játszottunk. Járatva az órát, így kevesebb drive-ot vezethettek mint egy pörgő meccsen. Ez a gyenge védelmekkel szenvedő csapatok ismérve, nem tölt el boldogsággal, még ha az offense-nek is ez az alap stílusa, így nem is kellett kilépni a megszokottakból. Az offense egyébként szinte lemásolta a két héttel ezelőtti önmagát. Első félidő oké, második félidő nemoké. Most a végén legalább a nagyon fontos TD összejött.

Furcsa nézni ezt a védelmet, mert nyoma sincs az idény eleji agresszivitásnak passz védekezésben. Nem az a baj, hogy Watsont nehezen fogjuk, és ha kiszabadul akkor 8mp után célpontot talál, mert az benne van. Hanem a sima, ütemre menő 10-20 yardos passzainál is méterekről nézzük a védőt. Mint 2017-ben amikor mindenki csak ismerkedett egymással és játszottuk a biztonsági zónázást. Ennél sokkal előbbre kellene tartani a secondarynek. Szedik a turnovereket ez dícséretes, de az a press amiben reménykedtem, hogy egyszer látni fogjuk, csak nem érkezik. Mondtam már, hogy kezdem hitemet veszteni Eberflusban? 😊

De elég a negatívkodásból, 10-4. Év elején simán aláírtam volna egy ilyen állást 14 forduló után. Jövő héten Steelers. Meglátjuk melyik arcukat mutatják majd. Egyik ellen nem sok esélyünk van, a másik verhetőnek tűnik.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Leonard, Rhodes es Rigo is edzett a tegnapi nap.

Erre pedig nincsenek szavak:

Bence94
And to top that : Indianapolis Colts punter Rigoberto Sanchez to play Sunday, less than 3 weeks after tumor removed.

Ez respect minden szinten!
coltman
Eleg jol nez ki az Injury Reportunk a holnapi meccsre. “Csak” DeFo es MAC Quetionable. Bucknernek a bokaja, MAC-nak a terde szar. Buckner nagy ervagas lenne, de ha nem 100-as, akkor lehet jobb lenne, ha pihentetne, es a Steelers ellen terne vissza. Ezt a meccset nelkule is KOTELEZO hozni.
több mint 3 éve
deleted account 1 758

Bence94
And to top that : Indianapolis Colts punter Rigoberto Sanchez to play Sunday, less than 3 weeks after tumor removed.

Ez respect minden szinten!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
HIlton vasárnap elérheti a karrier 10 ezer yardot. Kb. 50 elkapott yardra van hozzá szüksége.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
malloy Indianapolis Colts 306 — malloy
több mint 3 éve
több mint 3 éve
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 240
Nelsonnal kapcsolatban Reich elmondta, hogy nem csak a scout teammel, hanem rendes edzésen is néha próbálgatják. Egyelőre csak random néhány snapre, de el tudom képzelni, hogy benne van a lehetőségek között, hogy ha már 20 millát kell neki fizetni, és nem lesz Castonzo, akkor fizessünk neki ennyit tackle-ként. Ő megoldaná azt is, és guardot sokkal könnyebb találni.
peterk2005
Szerintem inkább azt vetik össze hogy egy sérülés esetén hogy jobb a fal. Greent azért elég szépen égették, 2 sacket engedett 1 meccs alatt.
Szimplán Nelson egy Fal-Playmaker (ha lehet ilyet mondani 😀 ). Szerintem a fal bármelyik pontján jól tudna játszani. Rengeteg futó játékunk rá épül húzásokkal és passzproban is úgy lát a pályán hogy elképesztő. Viszont ezeket mind Guardból tudja ilyen szinten csinálni, meglepne ha átnevelnék tacklenek.
több mint 3 éve
Csak én számolok azzal, hogy a Texanst egyáltalán nem biztos hogy ütjük? Legutóbb (1 hete) is megszenvedtünk velük, ráadásul a csoportellenfeleknél sokkal jobban tud borulni a papírforma... Nyilván ők már eliminated from Playoff státuszban vannak, de nem gondolnám, hogy lefutott meccs lesz...
bobi0092
Nem csak te. 😊 Every given sunday. De a Texans szerintem nekünk jobban fekszik stílusban, mint akár a Raiders, akár a Titans, akár a Packers, akár a Browns, stb. És a védelmük kb. ugyanolyan nem jó, szóval matchup szempontból sokkal jobb, mint az elmúlt meccsek voltak. A múlt heti meccset is szerintem relative simán nyernünk kellett volna, csak elmeccseltük a végét, play hívás, time menedzsment szempontból is. És nem is játszottunk jól.

Ráadásul a Texans ellen évek óta az a trend, hogy Watson az első meccsen alaposan megszór minket, aztán a másodikon (harmadikon) sokkal jobban megfogjuk. Ezúttal nem bánnám, ha a trend folytatódna. 😊

Másrészt a Titans is fog velük még játszani - ráadásul Houstonban -, és azt is elkönyveltük Titans győzelemnek előre. Ezek az esélyek, aztán majd meglátjuk. A bukiknál jelenleg 7 pontos favoritok vagyunk. Nem jelent sokat, de ha nem nyerünk, nincs is sok keresnivalónk a playoffban.

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 355
Nincs mese, meg kell verni a Steelerst idegenben a PO-hoz. Ha a Browns/Dolphins/Ravens trió nyeri a maradék 3 meccsét, akkor a 11-5 sem lesz elég, szóval ha úgy nézzük, saját kezünkben van a sorsunk, csak meg kell verni a Steelerst (vagy imádkozni kell, hogy a Raiders v a Bills meglepje a Dolphinst).
Borbinho
Azért a Bills győzelemre nem mondanám, hogy meglepő lenne, főleg Buffaloban 😊 Jelenleg szvsz a Bills a 2. legjobb csapat az NFL-ben, a Dolphins meg inkább úgy a 8. Szerintem 11-5-el bent leszünk. A 10-6 viszont valószínűleg nem lenne elég.
peterk2005
Csak én számolok azzal, hogy a Texanst egyáltalán nem biztos hogy ütjük? Legutóbb (1 hete) is megszenvedtünk velük, ráadásul a csoportellenfeleknél sokkal jobban tud borulni a papírforma... Nyilván ők már eliminated from Playoff státuszban vannak, de nem gondolnám, hogy lefutott meccs lesz...

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
Nincs mese, meg kell verni a Steelerst idegenben a PO-hoz. Ha a Browns/Dolphins/Ravens trió nyeri a maradék 3 meccsét, akkor a 11-5 sem lesz elég, szóval ha úgy nézzük, saját kezünkben van a sorsunk, csak meg kell verni a Steelerst (vagy imádkozni kell, hogy a Raiders v a Bills meglepje a Dolphinst).
Borbinho
Azért a Bills győzelemre nem mondanám, hogy meglepő lenne, főleg Buffaloban 😊 Jelenleg szvsz a Bills a 2. legjobb csapat az NFL-ben, a Dolphins meg inkább úgy a 8. Szerintem 11-5-el bent leszünk. A 10-6 viszont valószínűleg nem lenne elég.

több mint 3 éve
Nelsonnal kapcsolatban Reich elmondta, hogy nem csak a scout teammel, hanem rendes edzésen is néha próbálgatják. Egyelőre csak random néhány snapre, de el tudom képzelni, hogy benne van a lehetőségek között, hogy ha már 20 millát kell neki fizetni, és nem lesz Castonzo, akkor fizessünk neki ennyit tackle-ként. Ő megoldaná azt is, és guardot sokkal könnyebb találni.

Más. A vasárnapi volt sorozatban a 4. idegenbeli győzelmünk. Ilyen 2009 óta nem volt. Az idény eleji Bears elleni győzelmünk ugye úgy született, hogy előtte majdnem 1 teljes idény óta nem nyertünk idegenben. (Hozzá kell tenni, hogy idén a home field kb. semmit nem jelent, a jó csapatok szinte mindegyike kb. ugyanannyit nyer idegenben, mint otthon, a rosszak meg ugyanannyit veszítenek.)

Ismét más. Pillanatnyilag az 5. legtöbb pontot szereztük a ligában. Ez is meglepett egy kicsit, én "vakon" úgy a 8-10. helyre raktam volna magunkat. Rosszabb stat, hogy most már csak a 12. legkevesebb pontot kaptuk. Ez a stat ugye annak a fényében különösen rossz, hogy az 5. hét környékén még top2-ben voltunk. Azaz azóta a top20-ban sem vagyunk. Persze utóbbinál is figyelembe kell venni, hogy az utóbbi 6 hétben 4 meccset játszottunk top5 offense-ek ellen, és 2-t top10-12 offense-ek ellen. Playoff szempontból viszont ez számít, mert ilyenek jönnek ott is szembe.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 240
Azt jól láttam hogy Nelson LT-t is játszott?
Tony Adams
Igen, mikor Castonso kiesett (4-5 snap után) Green vette át a helyét arra a drivera, a következő driveban már Nelson volt az LT és Hunt az LG, de a drive végére visszaállt minden a megszokott kerékvágásba.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Részvétem a Raiders fanoknak, mert ilyen védelmet nézni kínzás, ha a saját csapatod csinálja.
peterk2005
Raidersnél is így gondolták, és repült is Paul Guenther. You're welcome Raiders fans 😀 Mit nem adtunk volna egy ilyen lehetőségért a CP érában, amikor a CP-Manusky-Pep hármast kellett hétről hétre néznünk 😀
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Azt jól láttam hogy Nelson LT-t is játszott?
több mint 3 éve
Két győzelem és bent vagyunk, a csoportot meg lehet három győzelemmel se húznánk be (sztem szét fogja futni a Titans a Packerst is).

Ha este nyer a Ravens, akkor szinte biztosan 7.kiemeltek leszünk (Browns-Ravens mögött). Érdekes mindenesetre, h Clevelandben 1.6 a Ravens W-re az odds és 2.5 a Brownsra...
Ami azt jelenti, hogy a Steelershez utaznánk a WC körben, gyors pár héten belül másodszor is. A sérülések őket is utolérték, nagyon várom már a 16.fordulós meccsünket ellenük, kíváncsi vagyok mire lesz képes a csapat.

Két győzelemmel csak akkor nem lenne meg a PO, ha 4es holtversenyben mindenki 11-5ben állna (vagy ha a Browns pl verné a Steelerst és 12-4ben végeznek, mi meg 3as holtversenyben állnánk a Ravens-Dolhpins duóval).

Minden tie-breakert bukunk sajnos (akkor is ha 1 valakivel állnánk ugyan úgy, meg ha többen végeznénk ugyan úgy akkor fixen utolsók vagyunk), szóval a PO-hoz mindenképp jobb mérleggel kell zárnunk, mint a Browns/Ravens/Dolphins trió egyike.

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Szép győzelem, megvan a pozitív szezon. Az offense végre a második félidőben sem állt le, a védelem meg egy kicsit jobban teljesített. A turnoverek miatt persze ma papíron sokkal jobban, de ezek nem jönnek mindig, a jövő hétre nézve nem lehet vele számolni. Úgyhogy nem nézve a turnovereket, azért .... hogyismondjuk nem túl pesszimistán ... puhácska. Persze a Raiders defense mai teljesítményéhez viszonyítva elit volt, de ezt nem teszik ki az ablakba, egyszerűen borzalmas volt amit nyújtottak. Részvétem a Raiders fanoknak, mert ilyen védelmet nézni kínzás, ha a saját csapatod csinálja. Úgyhogy azért az offense 30+ pontját is így kell értékelni.

Mindegy, nem fanyalogni akarok, az elmúlt héten két fontos meccset nyertünk, némi szerencsével is, de sebaj, az is kell. A riválisoknak is jön a szerencse időnként, nekünk sem ártott.

Playoff szempontból a div győzelemhez a Titansnek kettőt kellene bukni a hátra levő háromból, mert egy L (legalább) nálunk is reális. Két Titans vereséget nem látok jönni a Lions, Packers, Texans hármastól. De hátha, ne adjuk fel.

A reálisabb a wild card playoff. A Raiders mint riválist ezzel nagyjából letudtuk. A Browns elviszi az egyik helyet, meccs előnyben is vannak és h2h is vernek minket. A maradék két helyért meccselünk a Ravens-el és a Dolphins-al. A Ravens schedule-ja a mostani Browns után sétagalott (Jags, Gianst, Bengals). Behúzzák és lesz 10 győzelmük .... vagy 11, ha elkapják a Brownst is. Utóbbi esetben ők is előznek (mi nem nyerünk hármat háromból), 10 győzelemnél megelőzhetjük őket, ha kettőt hozunk. De hs a Ravens nem is lesz meg, a Dolphins elé beférhetünk, van 1 meccs előnyünk, és a két utolsó meccsük Raiders és Bills idegenben. Plusz jövő héten a Pats. Ebben benne lehet két vereség, és akkor 10-nél megállnak. Ha mi is csak egyet nyerünk, az számolgatni kell, nem tudom hogy jönnénk ki, de a cél 2 W lenne és akkor rendben vagyunk valószínűleg.

És ezzel nagyjából ki is hoztuk a szezonból ami benne volt. Idén ennyit tud a csapat, ezt hozza, ha így lesz. A playoff meg - ha lesz - januári ajándék, megnézzük aztán lesz ami lesz.

(A védelem visszaesésében remélem szerepe van annak, hogy még mindig rengeteg az alapvetően fiatal, 1-2-3. éves játékos. Védelemben a tapasztalatnak nagyobb szerepe van, főleg az együttműködésben. Talán ez okozza az első félidei woohoo-t is, hogy filmről nem érzik úgy még a fiatalabbak a meccset, mint aztán a pályán, ezért gyenge az eleje. Vagy csak ámítom magam és nem fejlődünk 😀 )

A sérültek remélem jól vannak, nem komoly. Az mondjuk sose hangzik jól, ha egy játékos az öltözőbe is bemegy és ott is marad, de hátha Maniac csak azért maradt bent, mert már eldőlt a meccs. Rhodes rosszul nézett ki, de aztán láttam a pálya szélén joggingolni. Talán nem vészes a helyzet.
peterk2005
Ravens? Kikaptak Patstől otthon, a 4-8-1-es Eaglest hajszállal verték. Ha a Ravens PO-ba jut, ahhoz szerintem legalább egy közepes csoda kéne, és nekünk Chaplinbe átmenni - ami persze sajnos nem kizárható, de talán ez nem a tavalyi Jacoby-féle csapat.

Amúgy igazából nekünk meg kb tök mindegy hol végzünk, Brownst esélytelen dolog előzni H2H miatt, mint ahogy Titans előzéséhez is legalább közepes méretű csoda kéne. Onnantól meg nagyjából bármi lesz, kurva hidegben kell játszanunk : Kansas, Pittsburgh, New York, ami kb hozza az "all that she wrote" mondást.
több mint 3 éve
deleted account 1 758
A sérültek remélem jól vannak, nem komoly. Az mondjuk sose hangzik jól, ha egy játékos az öltözőbe is bemegy és ott is marad, de hátha Maniac csak azért maradt bent, mert már eldőlt a meccs. Rhodes rosszul nézett ki, de aztán láttam a pálya szélén joggingolni. Talán nem vészes a helyzet.
peterk2005
Rhodes, ahogy láttam kapott egy komolyabb utést, a lábára, de nem letapadt vagy ilyesmi, szóval az szerintem csak egy zúzódás.
Leonard miatt jobban aggódom. Nem is lehetett látni, hogy történt volna vele valami, csak azt, hogy cserét kért, meg aztán térdelt az oldalvonal mellett, és a utánna meg jött az info, hogy bement az öltözőbe. Ez bármi lehet.
uatu
En ugy hallottam a kozvetites alatt, hogy back injury.
Bence94
Szarul fogott földet, pont farokcsontra érkezett, vsz rossz szögben - mivel tudott mozogni, így struktúrális sérülés valószínűleg nem történt, szerintem némi korziton, és "simán" játszik jövő héten.
több mint 3 éve
peterk2005
Rhodes, ahogy láttam kapott egy komolyabb utést, a lábára, de nem letapadt vagy ilyesmi, szóval az szerintem csak egy zúzódás.
Leonard miatt jobban aggódom. Nem is lehetett látni, hogy történt volna vele valami, csak azt, hogy cserét kért, meg aztán térdelt az oldalvonal mellett, és a utánna meg jött az info, hogy bement az öltözőbe. Ez bármi lehet.
uatu
En ugy hallottam a kozvetites alatt, hogy back injury.
több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
peterk2005
több mint 3 éve
Szép győzelem, megvan a pozitív szezon. Az offense végre a második félidőben sem állt le, a védelem meg egy kicsit jobban teljesített. A turnoverek miatt persze ma papíron sokkal jobban, de ezek nem jönnek mindig, a jövő hétre nézve nem lehet vele számolni. Úgyhogy nem nézve a turnovereket, azért .... hogyismondjuk nem túl pesszimistán ... puhácska. Persze a Raiders defense mai teljesítményéhez viszonyítva elit volt, de ezt nem teszik ki az ablakba, egyszerűen borzalmas volt amit nyújtottak. Részvétem a Raiders fanoknak, mert ilyen védelmet nézni kínzás, ha a saját csapatod csinálja. Úgyhogy azért az offense 30+ pontját is így kell értékelni.

Mindegy, nem fanyalogni akarok, az elmúlt héten két fontos meccset nyertünk, némi szerencsével is, de sebaj, az is kell. A riválisoknak is jön a szerencse időnként, nekünk sem ártott.

Playoff szempontból a div győzelemhez a Titansnek kettőt kellene bukni a hátra levő háromból, mert egy L (legalább) nálunk is reális. Két Titans vereséget nem látok jönni a Lions, Packers, Texans hármastól. De hátha, ne adjuk fel.

A reálisabb a wild card playoff. A Raiders mint riválist ezzel nagyjából letudtuk. A Browns elviszi az egyik helyet, meccs előnyben is vannak és h2h is vernek minket. A maradék két helyért meccselünk a Ravens-el és a Dolphins-al. A Ravens schedule-ja a mostani Browns után sétagalott (Jags, Gianst, Bengals). Behúzzák és lesz 10 győzelmük .... vagy 11, ha elkapják a Brownst is. Utóbbi esetben ők is előznek (mi nem nyerünk hármat háromból), 10 győzelemnél megelőzhetjük őket, ha kettőt hozunk. De hs a Ravens nem is lesz meg, a Dolphins elé beférhetünk, van 1 meccs előnyünk, és a két utolsó meccsük Raiders és Bills idegenben. Plusz jövő héten a Pats. Ebben benne lehet két vereség, és akkor 10-nél megállnak. Ha mi is csak egyet nyerünk, az számolgatni kell, nem tudom hogy jönnénk ki, de a cél 2 W lenne és akkor rendben vagyunk valószínűleg.

És ezzel nagyjából ki is hoztuk a szezonból ami benne volt. Idén ennyit tud a csapat, ezt hozza, ha így lesz. A playoff meg - ha lesz - januári ajándék, megnézzük aztán lesz ami lesz.

(A védelem visszaesésében remélem szerepe van annak, hogy még mindig rengeteg az alapvetően fiatal, 1-2-3. éves játékos. Védelemben a tapasztalatnak nagyobb szerepe van, főleg az együttműködésben. Talán ez okozza az első félidei woohoo-t is, hogy filmről nem érzik úgy még a fiatalabbak a meccset, mint aztán a pályán, ezért gyenge az eleje. Vagy csak ámítom magam és nem fejlődünk 😀 )

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...