Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 958 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lojj mar egy screenshotot a csapatodrol, kivancsi vagyok az en szedett-vedett Coltsom mire menne a Tied ellen 😀
Borbinho
Jelenleg 85 fős a rosterem, így is érdekel? Mondjuk kitalálható nagyjából, hogy kik maradnak az 53-ban ill ps-ban 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Ha edge jonne, eret vagnek.
Stez
Kérdés, kinek az erét...

Otthonom MisColts
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 49 073 — Whoops, looks like something went wrong.
GM játékban Philipset húztam. Amilyen az én formám, IRL inkább ő ne jöjjön, mert eljinxeltem a karrierjét 😀

(Én első körben húztam ugyan, de ő szerintem sokat fog csúszni, akár a 2. körben is elérhető lehet.)
peterk2005
Sztem elso koros lesz, ha meg tisztazzak orvosilag h nem extra kockazat akkor az elso edge is lesz aki kimegy (mar ha Parsons nem edge lesz. Bar o meg off field ugyei miatt csuszhat).

Lojj mar egy screenshotot a csapatodrol, kivancsi vagyok az en szedett-vedett Coltsom mire menne a Tied ellen 😀
Borbinho
Ketlem, hogy Phillipsnel barki is valid allitast tehetne arrol, hogy nincs extra kockazat. A pali tele volt agyrazkodasokkal, amik miatt paraja is volt, eleg egy rossz utes a sisakra, es csokolom, jon az ujabb. Fasza prospect lenne, de en ekkora rizikoval biztosan nem vinnek elso korben jatekost. Az agyrazkodas az, amire a budos eletben senki sem tudja megmondani, hogy mekkora veszelyt rejthet a jovoben.

De ezert is fazom az elso koros pass rushertol, mert szerintem csak o erne meg az 1/21-et, de ő is csak red flag nelkul. Szerintem. Ugyhogy remelem, akkor mar OT-t hozunk inkabb.

több mint 5 éve
deleted account 1 758
GM játékban Philipset húztam. Amilyen az én formám, IRL inkább ő ne jöjjön, mert eljinxeltem a karrierjét 😀

(Én első körben húztam ugyan, de ő szerintem sokat fog csúszni, akár a 2. körben is elérhető lehet.)
peterk2005
Akkor kezet foghatsz Mel Kiperrel az ESPN-ből 😀
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

peterk2005
Sztem elso koros lesz, ha meg tisztazzak orvosilag h nem extra kockazat akkor az elso edge is lesz aki kimegy (mar ha Parsons nem edge lesz. Bar o meg off field ugyei miatt csuszhat).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 958 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ha Phillips lecsuszna en nagyon adnam 😀 barmit csak 2.koros edge-et ne

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 49 073 — Whoops, looks like something went wrong.
En rushert es OT-t varok elso ket korben. Ebben a sorrendben, mert az OT class mely, de nyilvan a bent elvo jatekos szintje donti el, hogy netan OT jon-e elsore.

Ha edge jonne, eret vagnek.

több mint 5 éve
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 371
Még az első részben (With the next pick) volt, hogy Ballard mutat a táblára, hogy "ugye mindenki tisztában van vele, hogy mi a #1 need"
Persze biztosan nem állítható semmi, de én úgy gondolom OT van a táblára írva.
2 ipari hulladékot hozol FAról minimumért, szerintem egyik pozíciónkon sincs akkora szakadék mint ott. Mindenhol lehet erősíteni persze, de csak ha valami óriási steal nem lesz, akkor LT-t húzunk.
uatu forgatókönyve nekem is tetszene, de ha 1/21-re hoznánk OT-t számomra akkor is teljesen vállalható lenne.
Ha kitradelünk 1 körből akkor pedig a 2. kör első harmadába lenne jó az egyik pick.
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Azon röhögnék (Wentz viszont nem), ha itt találgatunk, aztán Ballard feltradelne mondjuk Lance-ért vagy Jones-ért első körben. 😀

(Hátrébb amúgy nem is bánnék egy QB picket. Pass rusheren és OT-n kívül olyan veszett needünk nincs, ha első kettőben jönne belőlük 1-1, látnám értelmét. Az idei QB classban még 4. 5. körben is több a fantázia, mint a tavalyiban. Kompetísön rulez.)
peterk2005
Azért én egy CB-t még elnézegetnék, mert Rhodes csak 1 év, Rocks meg fejlődik, de azért még nem egy eldőlt deal, hogy minőségi CB lesz.

Amúgy 99%, hogy kitradelünk első körből, hogy gyűjtsünk némi picket, főleg hogy nincs harmadik idén - szokásos Ballard forgatókönyv 😉
coltman
Én nem teljes kitradelést várok, de egy 7-8 helyes letrade (GB) és Cosmi, ott már reális. Nálam ez az álomforgatókönyv.
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Azon röhögnék (Wentz viszont nem), ha itt találgatunk, aztán Ballard feltradelne mondjuk Lance-ért vagy Jones-ért első körben. 😀

(Hátrébb amúgy nem is bánnék egy QB picket. Pass rusheren és OT-n kívül olyan veszett needünk nincs, ha első kettőben jönne belőlük 1-1, látnám értelmét. Az idei QB classban még 4. 5. körben is több a fantázia, mint a tavalyiban. Kompetísön rulez.)
peterk2005
Azért én egy CB-t még elnézegetnék, mert Rhodes csak 1 év, Rocks meg fejlődik, de azért még nem egy eldőlt deal, hogy minőségi CB lesz.

Amúgy 99%, hogy kitradelünk első körből, hogy gyűjtsünk némi picket, főleg hogy nincs harmadik idén - szokásos Ballard forgatókönyv 😉
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Visszaigazoltuk T.J. Carrie-t is. VIsszaállt a tavalyi corner sor, plusz visszatér Marvell Tell is. Ebből első körös CB pick lesz. 😀
peterk2005
En egyre inkabb elkepzelhetonek tartom, h Ballardek beleestek vmeik freak LB-be.
Akar 21en, akar lemozgas utan 2.kor elejen. Okereke megy MLB-be, az SLB meg amugy is a snapek 20%aban van csak fent, szoval nem feltetlen orulnek neki. Persze ha lenne 2 Leonardunk az jobb mint 1 😀

Zach Hicks a Stampede Blue-tol mar tobbszor is azt irta, h szerinte jo esely van h safety lesz az 1.pick.
Deep safetyben nem eros a class, szal ha azt akarunk, ott tenyleg elol kene huzni. De en jobban orulnek egy Hooker re-sign-nak, Blackmon moge/melle biztos nem hoznek elol safetyt. egy 3.napos box safety johet, abbol van tobb jo is sztem

CB igy legalabb iden nem kell. Ballard az egyik legjobb GM a ligaban, kivancsi vagyok bemerne-e olyat jatszani, h jovo evi pickekert eladja az 1.kort.
Sokkal kevesebben is vannak az idei classban darabszamra is a rookiek, es azert eleg sokan opt outoltak is, szoval meg a kisebb poolban is van extra kockazat, mert sokan 2019ben jatszottak utoljara.

En tovabbra is Cosminak orulnek a legjobban. Kikopott AC klon. Es ha a tortenelem ismetli onmagat, jovore kihuzhatjuk a Franchise QBt akit vedhet majd 😊

Sorry, muszaj volt 😀

Szerkesztette: Borbinho

több mint 5 éve
Visszaigazoltuk T.J. Carrie-t is. VIsszaállt a tavalyi corner sor, plusz visszatér Marvell Tell is. Ebből első körös CB pick lesz. 😀

több mint 5 éve
deleted account 1 758
Csak hogy put the topic back on track :  www.stampedeblue.com/2021/4/15/22386176/colts-chris-ballard-ranked-as-the-nfls-best-drafting-gm-since-2015

Persze mindig lehet vitatkozni ezen a dolgon, mivel nem exact tudomány, de amit Ballard művel első körökön túl az outstanding 😊 Csak remélem, hogy nem hülyül el, mint Polian, és draftol Addai-t MJD helyett - az mai napig a WTF kategória nálam, hogy ott mit szívott...
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Self awareness rulez. 😀 (Hallod, wmitty? Eszedbe ne jusson elmenni, ez a topic igenis jó. 😊)

Itt egy mock draft Derek Largertől. Lehet pocskondiázni. 😀 (A pocskondiázás szvsz nem magyar dolog, ebben nem osztom coltman véleményét. Minden fanbase-ben integráns vitapozíció. Miről is beszélnénk, ha mindenki imádná ami történik a csapat körül?)

A gyerek semmi különleges. Se nem "insider", se nem "szakértő". Amolyen leül a srác a szomszédból és csinál egy podcastot. A feje elég kocka és annyit nyel miiközben beszél, mintha két hónapja nem evett volna semmit, de nekem valamiért mégis bejön, elég gyakran meghallgatom a podcastját. 😊

peterk2005
| A pocskondiázás nem magyar, tény, de a narrow-minded segregation jellemzően kelet európai tulajdonság (főleg magyar), és nem nyugat európai - a kettőt ne keverjük, elég más dimenzió. |
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 318 — NFL bracket champion '26
Csak nehogy a szerelem vége a csapat számára kellemetlen brutál anál legyen. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Na, az LMBTQ-t is letuttuk. Jásztunk a tűzzel, játszunk a tűzzel. Még jó, hogy az emberek nagyobb része nem csapattopicokba jár a napkokban. 😀
peterk2005
Nem a résztvevők nemén volt a hangsúly, hanem a kapcsolatukon. <3 Annyit látok, hogy tényleg egy szerelemhez hasonló kémiát mutatnak be kettejük között, de ahogy coltman is írja, ez kell a népnek. Én bízok is Wentzben, mert bekajálom szépen amit mondanak (nem is értem a brutál nagy savat amit az egész trade kapott) csak elég elcsöppenősre sikerült ez a rész.
És egyetértek azzal h Ballard messze messze sokkal jobb mint Grigson, mind szakmailag, mint emberileg. Örülök, hogy attól hogy texasi nem azt a mentalitást hozta magával.
több mint 5 éve
Self awareness rulez. 😀 (Hallod, wmitty? Eszedbe ne jusson elmenni, ez a topic igenis jó. 😊)

Itt egy mock draft Derek Largertől. Lehet pocskondiázni. 😀 (A pocskondiázás szvsz nem magyar dolog, ebben nem osztom coltman véleményét. Minden fanbase-ben integráns vitapozíció. Miről is beszélnénk, ha mindenki imádná ami történik a csapat körül?)

A gyerek semmi különleges. Se nem "insider", se nem "szakértő". Amolyen leül a srác a szomszédból és csinál egy podcastot. A feje elég kocka és annyit nyel miiközben beszél, mintha két hónapja nem evett volna semmit, de nekem valamiért mégis bejön, elég gyakran meghallgatom a podcastját. 😊

több mint 5 éve
Na, az LMBTQ-t is letuttuk. Jásztunk a tűzzel, játszunk a tűzzel. Még jó, hogy az emberek nagyobb része nem csapattopicokba jár a napkokban. 😀
peterk2005
Szóval akkor a következő a politika bedobása? Csak hogy meglegyen a teljes paletta 😀
coltman
Tbh mar irtam egy fel oldalas kommentet Gulyasekrol reggel, akkora volt a fejem, miutan olvastam a kommented 😀
(kb h ok nyomhatjak ugyan ugy a hulyeseget minden nap de en bezzeg unalmas vagyok).

...aztan realizaltam h 120+ orat dolgoztam az elmult szuk 2 hetben, olyan faradt vagyok mentalisan/fizikalisan mint korabban talan soha, es rajottem h valszeg en vagyok a fasz 😀

Szerkesztette: Borbinho

több mint 5 éve
deleted account 1 758
peterk2005
Szóval akkor a következő a politika bedobása? Csak hogy meglegyen a teljes paletta 😀

Szerkesztette: deleted account
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Én azért beteszem, hátha érdekel valaki mást.

peterk2005
Ajánló:
Frank és Carson régen egy párt alkottak, ám az érdekek elsodorták őket egymástól.
Az idősebb fiú gyermek (Frank) továbbra is szerelmes kiszemeltjébe és ezt nem is titkolja, mikor ölébe hull a lehetőség. Régi-új szerelme (Carson) bimbózó, háttérben meghúzódó kapcsolatukat ismét felvállalja. Frank édesapja (Chris) jóváhagyja kapcsolatukat, mert bízik gyermeke döntésében. A frigy megköttetik. Vajon milyen irányba indul el a királyság jövője?
darwinbanaz
Azért ez jobb, mint amikor Grigson draftolt, CP-n pedig rohadtul látszott, hogy nem azzal a játékossal ment volna, és jött a Grigson féle "edző is vagyok" és játszania kellett bizonyos játékosoknak, függetlenül mekkora fosadékok voltak. De ez a körítés, szerintem majdnem mindegyik csapatnál megvan ez, vagy ennek az alternatívája, csak épp nem vallás, hanem katonai vonalon, nagy hős veterán, stb. Kenyér és cirkusz kell a népnek. Na, ez a cirkusz 😀 Nem mondom, hogy minőségi, de attól még az 😛
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Én azért beteszem, hátha érdekel valaki mást.

peterk2005
Ajánló:
Frank és Carson régen egy párt alkottak, ám az érdekek elsodorták őket egymástól.
Az idősebb fiú gyermek (Frank) továbbra is szerelmes kiszemeltjébe és ezt nem is titkolja, mikor ölébe hull a lehetőség. Régi-új szerelme (Carson) bimbózó, háttérben meghúzódó kapcsolatukat ismét felvállalja. Frank édesapja (Chris) jóváhagyja kapcsolatukat, mert bízik gyermeke döntésében. A frigy megköttetik. Vajon milyen irányba indul el a királyság jövője?
több mint 5 éve
A vallásokkal kapcsolatos véleményem meg sztem ismert a fórumon, több különböző témánál is leírtam.
Szerintem 5000, 2000, de még 1000 v 500 éve is, az emberiségnek szüksége volt vallásra. Hogy megmagyarázza azt, amit nem tudtak megmagyarázni (miért megy le a nap, miért esik az eső, stb). De már réges régen nem ez a célja, meg nem is ez volt a célja anno se, meg nem is az, hogy közösséget teremtsen. Hanem hogy irányítson embereket, ha lehet minél többet (ugye keresztes hadjáratok, dzsihád, stb). Ott került szar a palacsintába, amikor valaki egyenlőbbnek mondta magát, mint a többiek, mert Isten csak hozzá beszél, neki üzen. A többiek meg ezt fogadják el és álljanak be a sorba. Borbinho
Ezt inkább vigyük a poltopicba, mert ha folytatjuk, olyan dzsihad lesz itt mindjárt, mint a huzat. 😀

| Egyébként a leírtakkal kapcsolatban nagyon sok mindenben egyetértünk (szerintem én ateistább vagyok a legtöbb ateistánál is, a vallás lelki részéhez is így viszonyulok, nem tudott soha megérinteni). De nem is ez volt a baj, hanem az, hogy Reichre és Wentzre nézve sértő volt amit írtál. Lehet kritikusnak lenni az egyházzal kapcsolatban úgy, hogy a hívő embert nem sértjük meg. (Nem is megsértődtem rajta - ha rám gondoltál az előző postban -, hanem felháborított ..... volna, ha nem ismernélek már és nem gondoltam volna azt, hogy te se úgy gondoltad.) Spongyát rá, lépjünk. Így is túlbeszéltük. |