Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
6 db futást hívtunk a 2.félidőben.
Ryan Clark írta a legjobban: a Pittsburgh rákényszerítette a Coltsot h Rivers dobáljon, és ez volt a legnagyobb esélye a Steelersnek a győzelemre.
Csak ott hibádzik, hogy nem kényszerítettek minket semmire.
Reich magától hívott egy ilyen második félidőt, magától hívott 3 olyan playt az utolsó drive-ban amin a meccs múlt, hogy 3 (!) elkapónk volt 10 négyzetméteren belül (alapból ilyen playt max az endzoneban szabad hívni).
A nyomorék Rivers meg van akkora fasz, hogy be is dobja a 3 közé, csoda hogy nem lett vége 1 perccel korábban.
3&5-re, amikor tudjuk hogy 2 játékunk van, 30 yardos passz Burton felé, aki nyilván elejtette.
4&5-re megsajnáltak minket a bírók.

Utána meg amikor az ő 35ösükön vagyunk, 1.5 perccel a vége előtt hívunk egy hosszú passzt 3&8-ra TY-nak. Ha jó, akkor TD ,és van a Steelersnek 1.5 perce és 2 időkérése 😀...

Engem innen már az sem boldogítana, ha bejutnánk a PO-ba, mert az azt jelentené, hogy egy másik csapat harcolná ki nekünk az indulást.

De Reich is kiakaszt, hogy azért nem futottunk, mert sokszor voltak base defense-ben amikor 11 personnelből álltunk fel. A 8 yardos sack mivel jobb bazdmeg, mint egy -2 yardos futás mondjuk? Vagy az interception?
Amúgy bohócot csináltak belőlünk a 2.félidőben, csomószor tök üres emberekre dobált Ben, mert egy korábbi hasonló play miatt elmentünk a másik irányba...Volt ebből WR screen, sima dive futás középre, amit akarsz...
De ugyan így az offensenél is, csak az utolsó driveban volt 2 play amikor áthívta Rivers a playt, mert azt hitte jön a blitz, és közben kurvára coverben volt kb mindenki. Ebből jöttek a 2 yardos checkdownok...

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
Azért egy félidei elemzés továbbképzésre is be lehetne íratni a teljes stábot. Hanyadik meccsünk volt ez csak ebben az évben, hogy a második félidőnk kuka?
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondtam már, hogy nem vagyok oda a Steelers meccsekért? Évek óta rendszeresen ílyen vagy olyan módon őrült meccsen kapunk ki. Kár, hogy kellenek a bírok, mert időnként igencsak meg tudják keseríteni a szurkoló életét. A Steelerst ők hozták fel a meccsbe, és nem is finoman, ez csúnya volt.

Reichnek viszont ettől függetlenül holt idényben be kell iratkoznia két tanfolyamra, különben sose nyerünk semmit. Game menedzsment és time menedzsment. Reid karrierje is majdnem ezen feneklett meg, ha nem kap egy Mahomest. Reichnek nincs ennyi ideje, és aligha lesz olyan szerencséje. Rossz volt nézni az elmúlt meccsek végi game menedzsmentet, a mai meccs végi time menedzsment / playhívás meg edzők állásába is került már. Csúnya volt. 😕 Kár érte, mert egyébként tízből nyolc dologban Reich check, több dologban marha erős check, olyant találni aki ennél többet check-el, nem könnyebb, mint Mahomest draftolni...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Nem tudom megérem-e hogy egyszer legyőzzük a Steelers-Patriots páros valamelyikét. Ez borzasztó. Egyszerűen förtelmes. A zebrák meg tehetnek egy szívességet.
több mint 3 éve
Ha már úgy is ilyen negatív a hangulat, akkor nem hibáztathattok engem, h eljinxelem.
De én W-t várok, stabil futójátékkal és jó védelemmel. Akkor lehetünk bajban, ha Riversnek kell meccset nyernie.
De idei szezonban eddig Rivers > Ben, ebben is bízok 😀

Tipp:
Steelers 16 - 24 Colts
Borbinho
Az a baj hogy Greent csúnyán megverték a Texans és Titans ellen is, miközben ezek kifejezetten gyenge védelmek, szóval nehéz elképzelni hogy pont most fog megtáltosodni. Holdenről még nem is hallottam. Mondjuk az előző meccseken többször előfordult hogy pont egy nagy játék előtt morogtam, úgyhogy ma is igyekszek majd jól időzíteni 😛.
több mint 3 éve
Jó kis hideg idő van ma Pittsburghben, két TDnél nagyobb különbséget várok a javukra... valahogy minden feléjük dől úgy érzem...
bobi0092
Szerintem is ellenünk szívják fel magukat... közben kiderült, hogy Holden lesz az LT, Green pedig az RT.. 34-17 a tippem, oda...
Bence94
Hát szerintem ennél kevesebb pont lesz mindkét oldalon. Persze ettől még valószínű hogy kikapunk. Én igazából attól félek hogy Riverst nehogy "visszavonultassa" a Steelers pass rush. Az egy dolog hogy sok pontot nem tudunk felrakni, de legalább ne törjék össze.
Sérülések terén nem panaszkodhattunk eddig, de akkor is bosszantó, hogy pont a Titans és a Steelers ellen esik ki két falember, miközben ezek a meccsek nagyban meghatározzák a szezont. Hiába, a Steelers ellen valahogy nem akar kijönni a lépés 😕.
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Jó kis hideg idő van ma Pittsburghben, két TDnél nagyobb különbséget várok a javukra... valahogy minden feléjük dől úgy érzem...
bobi0092
Szerintem is ellenünk szívják fel magukat... közben kiderült, hogy Holden lesz az LT, Green pedig az RT.. 34-17 a tippem, oda...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
bobi0092
Én már attól fázom, ha ránézek az avatarodra! 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 355

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Tökéletesen kezd alakulni a nem megyünk 11-5el POba kép...
bobi0092
Szerintem a Dolphins megáll 10-nél. A Bill sokkal jobb ennél a Raidersnél, és hajtani fognak ők is, kell nekik is a győzelem a kiemeléshez.
peterk2005
Ha a Bills nyer és a Steelers kikap, akkor a Billsnek az egymás elleni miatt meg van a második kiemelés. Ha ez lesz, akkor azért nagy eséllyel rápihennek a PO-ra, ami a Miaminak kedvező lesz. Persze ez a forgatókönyv nektek is jó, mert a Steelers legyőzése után a Jax nem jelenthet gondot, a 12-4 meg tuti PO.

Music City Miracle
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304
bobi0092
Szerintem a Dolphins megáll 10-nél. A Bill sokkal jobb ennél a Raidersnél, és hajtani fognak ők is, kell nekik is a győzelem a kiemeléshez.
peterk2005
A Bills-t nem latom feltetlenul hajtani a kiemelesert , de egy vegyesfelvagott csapattal is lehetnek konnyeden jobbak, de a Miami-nak ez lesz SBIII
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
bobi0092

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
bobi0092
Hat ha kikapunk a Jaguarstol es hozunk egy 0-2t ellenuk ugy h mindenki mas ellen 0-14 a merleguk, akk meg is erdemeljuk... 😀

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 355

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A liga legjobb passrush-a ellen mindkét tekölünk nélkül. Fincsi lesz, jól időzítünk. 😊 ...
peterk2005
Alie-Coxot meg Pascalt tacklebe!
Amugy Dupree kiesese ota picit visszaesett a Steelers pass rush (ahogy az egesz Steelers is, bar inkabb a 11-0 volt naluk a fluke, csomo gyenge csapat ellen jatszottak es a szerencsevel se alltak hadilabon).

Watt kizarolag az RTvel szemben all fel, segitsuk vegig egy TEvel v a futoval az RT-t es akk nagy baj nem lehet.
Borbinho
Pont a passrush nem is annyira. Max nincs annyi sack, de nyomás van bőven. A Washington és a Buffalo egy-egy félidőn keresztül nullázta a "visszaesett" védelem, arról már nem ők tehetnek, hogy az O impotens.
Úgyhogy egy jó 30 pont alatti mérkőzés készülőben 😀
több mint 3 éve
A liga legjobb passrush-a ellen mindkét tekölünk nélkül. Fincsi lesz, jól időzítünk. 😊 ...
peterk2005
Alie-Coxot meg Pascalt tacklebe!
Amugy Dupree kiesese ota picit visszaesett a Steelers pass rush (ahogy az egesz Steelers is, bar inkabb a 11-0 volt naluk a fluke, csomo gyenge csapat ellen jatszottak es a szerencsevel se alltak hadilabon).

Watt kizarolag az RTvel szemben all fel, segitsuk vegig egy TEvel v a futoval az RT-t es akk nagy baj nem lehet.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Tetozzuk a bajokat, Castonzo is kiesett..
több mint 3 éve
Smith Covid listre kerult, kihagyja a Steelers elleni talalkozot...
több mint 3 éve
Alapvetoen hasonlo a velemenyem, mint neked. Mint ahogy irtam, nalam is Dakota a real deal. Marciusban faztam Riverstol, de az ev masodik felere pozitivan csalodtam benne. Mas kerdes, hogy elit fal van mogotte, egy gyengebb O-line mogott nagy valoszinuseggel szenvedne. Olyan QB kell ide, aki ki tud lepni a zsebbol, ha baj van, es meg tudja hosszabbitani a jatekot. Ez megvan Prescottban. Ez a csapat tenyleg egy QB-tol van az SB-tol, nincs ertelme probalkozni, eveket varni az fr QB-re.
Bence94
Mondjuk Dakota se produkált még komolyan vehetőt sz*r fal mögött. Akkor jó, ha van Zeke, a fal jól blokkol, megy a futás, lehet play actionból passzolni. Úgy Tannehill is jó.

Nem azt mondom, hogy nem kell Prescott, mert szerintem vele lehet nyerni egy elég jó csapatnak. De szerintem Foles-al, és a másodéves Wentz-el is lehetett ill. lehetett volna. Nincsenek tiszta válaszok, nem csak mi nem tudunk válaszokat adni, de a GM is nehezen. 😊

Szóval nekem mindegy. Ha új irányítót húzunk, akkor abban próbálok meg hinni, ha veteránt igazolunk, akkor abban próbálok meg hinni. Nem mindig fog sikerülni, Riversben sem hittem, aztán jobban sült el, mint gondoltam volna. Őszintén szólva annyira jól, hogy ha nem sikerül találnunk egy Mahomes, Watson, Wilson féle elit irányítót, akkor igazából mindegy, hogy Dak vagy Rivers, nem jobb annyival egyik a másiknál, hogy ezt a csapatot más ligába rakja. Ami azt is jelenti, hogy igazából nem Riversen múlik, hogy nem vagyunk idén contenderek. Jó ez a roster, jó csapatunk van, de ha nem Mahomes, Wilson, Watson szinttel számolunk, akkor ennek a csapatnak összességében még egy lépcsővel jobbnak kell lennie. Hogy miben, hol, az végülis mindegy, az összerakott produktum legyen még 1 fokkal jobb.

És itt jön be az a szempont is ugye, hogy miközben egyetértek, hogy kezd már az idő sürgetni, nem lenne jó éveket elverni kúbé nevelgetés címszóval. De. Mahomes, Wilson, Watson félét emberöltőnként egyszer lehet igazolni. Nevelgetés nélkül ilyenünk sose lesz. Innen nézve iszont mégse szabad feladni a nevelgetés projektet, mert ha egyszer bejön, onnantól konstansan a víz fölött tart minket, és bármelyik pillanatban picit jobb gárdával is azonnal contenderek lennénk. Basszuskulcs, Luckkal most kb. 1, max. 2 vereséggel állnánk... ééésss nem lenne olyan csapat az NFL-ben amelyikről azt gondolnám, hogy ne tudnánk őket simán megütni a playoffban.

több mint 3 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
En pedig lecsekkolnam Prescott labat – ha atmegy a fizikai teszten, odaadnam erte az elso kort. Noha ez a csapat nem oreg, de nincsenek evei arra – mint ahogy Reichnek sem –, hogy a stab kineveljen egy fiatal iranyitot.

Divat recskazni a fiatalokra, mert volt ket ertelmes meccsuk, de amikor Wentz-, Goff-, Darnold-szeru top tehetsegekrol masfel-ket evek utan derul ki tenylegesen, hogy kozel sem annyira jok, mint amilyennek eleinte tuntek, igy vegkepp idopocsekolasnak erzem, hogy kinevelgessen a Colts valami ujoncot. Foleg, mert mire a fiatalrol kiderul, tenylegesen mennyire lesz ugyes a profik kozott, addigra Nelson, Leonard, meg meg jo par jatekos fizetese megduplazodik. Addigra Hilton kiesik a pixisbol, addigra Castonzo kiesik a pixisbol, addigra ismet talalni kell majd Rhodes helyere ertelmes cornert, tobb csapatreszbe is be kell illeszteni egy fontos, veteran tavozo helyere valaki mast, aki megbizhato.

Birom Riverst, abszolut jol jatszik, de van egy szint, amit nem kepes atlepni. Ilyen Darnold-fele probalkozasoknak szinten semmi ertelmet sem latom. Ha annyira jo lenne, akkor mar megmutatta volna. Mint ahogy Minshew is, mint ahogy etc-etc-etc.

Mire varjon a Colts, amikor sikerult osszerakni egy korrekt vedelmet es egy korrekt tamadosort? Kube kell, valaki, aki Riversnel jobb, aki playmaker. Alapvetoen nem kedvelem Prescottot, de en jelenleg csak benne latom, hogy egy jo rendszerben olyan pluszt hozza tud adni a tamadoegyseghez, Riversnel annyival tobbet, hogy ne arrol beszeljunk, hogy a Colts PO-csapat, de igazabol one and done banda (ami most), hanem aki at tudja billenteni oda a tarsasagot, hogy egy Chiefs vagy egy Ravens ellen is legyen eselye.

Ravagnam, hogy nosza, csereljunk be a top2-be, de az nem egy elso kor lenne, hanem brutalis ar, Ballardnal meg az is meglepetes, ha mar egy top15-os picket odaad egy jatekosert (Buckner).

Ugyhogy ar-ertek aranyban nalam egyertelmuen Prescott lenne a megoldas, meg ha nem is kedvelem.

Beszeltem.

Stez
megkapjátok Carr-t.

Ez a legújabb prediction odaátról.

Boldog Karácsonyt!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
En pedig lecsekkolnam Prescott labat – ha atmegy a fizikai teszten, odaadnam erte az elso kort. Noha ez a csapat nem oreg, de nincsenek evei arra – mint ahogy Reichnek sem –, hogy a stab kineveljen egy fiatal iranyitot.

Divat recskazni a fiatalokra, mert volt ket ertelmes meccsuk, de amikor Wentz-, Goff-, Darnold-szeru top tehetsegekrol masfel-ket evek utan derul ki tenylegesen, hogy kozel sem annyira jok, mint amilyennek eleinte tuntek, igy vegkepp idopocsekolasnak erzem, hogy kinevelgessen a Colts valami ujoncot. Foleg, mert mire a fiatalrol kiderul, tenylegesen mennyire lesz ugyes a profik kozott, addigra Nelson, Leonard, meg meg jo par jatekos fizetese megduplazodik. Addigra Hilton kiesik a pixisbol, addigra Castonzo kiesik a pixisbol, addigra ismet talalni kell majd Rhodes helyere ertelmes cornert, tobb csapatreszbe is be kell illeszteni egy fontos, veteran tavozo helyere valaki mast, aki megbizhato.

Birom Riverst, abszolut jol jatszik, de van egy szint, amit nem kepes atlepni. Ilyen Darnold-fele probalkozasoknak szinten semmi ertelmet sem latom. Ha annyira jo lenne, akkor mar megmutatta volna. Mint ahogy Minshew is, mint ahogy etc-etc-etc.

Mire varjon a Colts, amikor sikerult osszerakni egy korrekt vedelmet es egy korrekt tamadosort? Kube kell, valaki, aki Riversnel jobb, aki playmaker. Alapvetoen nem kedvelem Prescottot, de en jelenleg csak benne latom, hogy egy jo rendszerben olyan pluszt hozza tud adni a tamadoegyseghez, Riversnel annyival tobbet, hogy ne arrol beszeljunk, hogy a Colts PO-csapat, de igazabol one and done banda (ami most), hanem aki at tudja billenteni oda a tarsasagot, hogy egy Chiefs vagy egy Ravens ellen is legyen eselye.

Ravagnam, hogy nosza, csereljunk be a top2-be, de az nem egy elso kor lenne, hanem brutalis ar, Ballardnal meg az is meglepetes, ha mar egy top15-os picket odaad egy jatekosert (Buckner).

Ugyhogy ar-ertek aranyban nalam egyertelmuen Prescott lenne a megoldas, meg ha nem is kedvelem.

Beszeltem.

Stez
Alapvetoen hasonlo a velemenyem, mint neked. Mint ahogy irtam, nalam is Dakota a real deal. Marciusban faztam Riverstol, de az ev masodik felere pozitivan csalodtam benne. Mas kerdes, hogy elit fal van mogotte, egy gyengebb O-line mogott nagy valoszinuseggel szenvedne. Olyan QB kell ide, aki ki tud lepni a zsebbol, ha baj van, es meg tudja hosszabbitani a jatekot. Ez megvan Prescottban. Ez a csapat tenyleg egy QB-tol van az SB-tol, nincs ertelme probalkozni, eveket varni az fr QB-re.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.

Beszeltem.

több mint 3 éve
Idén hoztuk Easont a 4. körben és Rivers is az elmúlt évek legjobb teljesítményét nyújtja. A gond az, hogy az SB-hez top QB kell, de azt meg kell találni és ki kell nevelni.

Túl sokba kerülne egy felcsere olyan helyre, ahol a top3 QB-ra még lenne esély.
Akire esélyünk lehet a top4ből, az Lance, ő viszont elérhető lesz szerintem a mi pickünk környékén is (kb ott ahol a Packers vitte Love-ot).
Kérdés, jobb-e annyival az alapanyag, mint Eason, hogy megérje rálőni egy 1.kört, úgy hogy nagyon kellene LT, kezdő CB (Rhodes lejár és nem fiatal, Carrie dettó, Ya-Sin egy kalap szar, Tell meg skippelte az évet úgy h tavaly játszott életében először CB-t, ráadásul nem is sokat), de ha TY-t hagyjuk elmenni akkor akár elkapó is (minden idők legjobb wr class-a jön szvsz, hozhatnánk Pittman mellé valakit).
De kellene mindenképp belső falember depth és egy swing tackle is.

Ha csak nem lesz esélyünk a Mormon Mahomesra (Lawrence + Fields 1/1 + 1/2 lesznek), akkor én elöl fixen OT-t, CB-t vagy WR-t húznék.

szerk:
ha meg a Jets QB-t vinne, akkor egy 3.körért el lehetne hozni Darnoldot, picit vicces lenne azok után h a picket mi adtuk nekik, amivel kihúzták 😀
Borbinho
Szinte biztos vagyok benne, hogy Rivers marad meg egy evet. Szerintem Castonzo lesz a legnagyobb kerdojel az offseason-ben. Ha visszavonul, en falembert hoznek az elso korben. Tobbszor szoba kerult, hogy Nelson lesz a vakoldali tackle, ha AC bedobja a torulkozot, mert konnyebben talalunk guardot, mint tacklet. Ettol fuggetlenul benne van a pakliban, hogy QB-t huzunk az elso korben. En amugy nem a draftban latom a megoldast, siman all in-t mondanek Prescottra.