Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Fontos és nagyszerű győzelem. A védelem megint vakon kezdte a meccset, szoptuk a nagy playeket. Szerencsére jött a szokásos forgatókönyv, és a második félidőre nagyon felszívták magukat. Azért remélem nem komoly Rhodes és Leonard sérülése, nagy érvágás lenne mind a kettő.9-4!!! Pozitív mérleggel fejezzük be a szezont, bármi is történik. Lehet örülni, 6 éven belül ez a második alkalom..
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Sok sikert a PO-ban srácok!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Castonzo-ról jut eszembe: vasárnap elég jól kijött, hogy Smith milyen jó munkát végez a jobb oldalon. Green-re nem lehetett panasz, cseréhez képest megtette amit lehet, de Watt azért rendesen megette időnként. Smith oldalán viszont egész meccsen nem nagyon tudott csinálni semmit.Csak futni tudnánk, mert az egyik oldalon se megy. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Also practicing: Bobby Okereke, Khari Willis and Philip Rivers.
— Zak Keefer (@zkeefer) December 10, 2020
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Persze, csak hát nem úgy mentünk neki eleve az idénynek, hogy most aztán irány a SB, egy contender csapat vagyunk. Egy fejlődgető, fiatal, jó roster volt a miénk, amiből _esetleg_ kiszaladhat egy tavalyi Niners féle idény, de nem elvárható. A realitás a playoff környéke volt, és ezt hozzuk is eddig. Kicsit több kiegyensúlyozottsággal még ennél is jobban állhatnánk (ha Rivers előbb bemelegszik, ill. nem csesszük el a nyitó meccset), de ez benne van.Én pont ezeket nézem, hogy hiába csillió dolláros szerződések, skacok pontosan nagyon jól látják belülről a helyzetet. Leaonard-ot pont ezért hoztam példaként, hogy Titans ellen nem úgy pörgött, ahogy szokott. Persze az egy idei szezon baromsága, hogy random covid listre 2-12 ember között bármennyi kikerülhet, és onnantól reszeltek a meccsnek, de ettől még ő pontosan látta, hogy esélytelen volt az a meccs a kezdő sípszótól, és ezért nem is úgy húzott, ahogy szokott. Persze, tudom, van a BS duma sajtó részére, hogy minden meccs ugyanaz, meg nem azt nézzük, hogy mi a keret, mindenki ugyanúgy teszi a dolgát : ez jól hangzik, csak oltárian nem igaz 😀
Nekem inkább a már említett tendenciák akadtak mostanában a torkomon. Az, hogy nem tudunk évek óta jól elkezdeni egy idényt. Ez is egy tendencia már. Aztán az, hogy ilyentájt leereszt a védelem. Tavaly is ez volt. Lehetett ugyan sérülésekre fogni az okokat, de egy idő után gyanús, hogy nem csak arról lehet szó. És nem tetszik, hogy egész idényben nem tudunk mit kezdeni a futással, kínlódunk, kínlódunk, pedig az emberanyag meg lenne, hogy ne kelljen kínlódni. Ugyanez a rövid yardos 3rd downos szituknál. Fogatlan oroszlánnak érzem magunkat, pedig a roster alapján tudni kéne ebben is javulni. És akkor a védelem első félidős betlijei, amit a legnehezebb hova rakni úgy, hogy a második félidőkre rendszeresen mintha más védelem lenne a pályán. Ezek zavarnak engem most inkább, nem az, hogy a playoffban - ha eljutnánk - underdogok leszünk a Chiefs, Steelers ellen. Ezt tudtuk idény elején is.
peterk2005
És ha nekem feltűnik, hogy 44+-ról 0/2 Bship, akkor az nekik is - és tartom továbbra is, hogy valamiért nekem az jön le, hogy nem bízunk benne, egy olyan szezonban, amikor sokkal fontosabbak lennének azok a +3-ak. Tavaly ugye nagyjából szezon felétől lehetett látni, hogy Jacoby elfogyott, idén Rivers nagyságrenddel jobb az első 4 meccset leszámítva. És legalább volt 4-5 olyan szitu, amikor emlékszem, hogy 50-51 yardos FG helyett 4&1-2-3-ra nekimegyünk, sőt egyszer még puntoltunk is onnan, ha jól rémlik. Teljesen más felfogással csináljuk ezt, mint csináltuk ezt Vinaval. Számomra ez a teljesen érthetetlen pl.
És néhány ilyen dolog pont elég ahhoz, hogy egy csapat leeresszen, és ne pörögjön ezerrel - és itt jön(ne) be a pedagógia nagy szerepe. Pl ahogy Kerr két éve a Warriors egyik meccs kezdésekor odanyomta Iguodala kezébe a whiteboardot "do it" phrase keretében, és leült - volt egy pár mp mire felfogták, mi történt. Lényeg, kizökkentette őket, nem hagyta hogy besüppedjenek.
Ezen amúgy már gondolkodtam, hogy ok, Indiana, konzervatív állam, stb, de hogy Reich vajon be tud-e menni az öltözőbe és istenesen kurva anyázni, ha kellene, ahogy mondjuk BA, Tomlin, stb. Nem 1-1, de kezd olyan érzésem lenni vele, mint volt anno Caldwellel - ott van a pálya szélén, teszi a dolgát, de nincs meg benne az az adrenalin, ami kéne. Persze annyi különbséggel, hogy Caldwell emellett egy idióta volt, míg Reich nem 😀 És Pagano is ugyanez a soft-os figura volt. Valahonnan elő kéne keresni a bad motherfucker receptet, mert ennyire softosan nem látom, hogy felpörögne a csapat...
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Na fasza, két hét alatt két achilles ín szakadás :/ Utóbbi pár hét kezd kicsit burleszk lenni...
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Clarknak elszakadt az Achillese, szoval ugy tunik, hogy a Raiders ellen is Green lesz a vakoldai tackle.
több mint 3 éve
Baba Yaga
832
Gruden második eljövetele óta 1-1 a mérlegünk a Raiders ellen. Szóval nem mondhatni hogy mindig megoldottuk 😊. Az első meccsen 2018-ban a futójátékkal abuzáltuk a védelmüket, ha jól rémlik akkor Hinesnak és Macknek is több mint 100 futott yardja volt. Plusz MOC egykezes TD elkapása. Emellett viszont a Raiders is több mint egy félidőn keresztül átgázolt a védelmen, aztán jött egy punt meg egy fumble (Leonard, ki más) és ott el is dőlt a meccs.Tavaly viszont hazai pályán kikaptunk tőlük, méghozzá siralmas játékkal a labda mindkét oldalán. Támadó oldalon nem ment a futás és nagyon gyengék voltak az elkapók (TY nem is játszott), A védelem meg félpályás TD-ket nyelt be. Na most azóta mindkét csapat erősödött, szóval nehéz megmondani hogy mi lesz, de az biztos hogy nem fér bele megint hogy mindkét csapatrész átalszik 1-1 félidőt, a védelemtől és a támadóktól is kell legalább 3 jó negyed.
Amire lehet építeni: Hiltonnak jó meccse volt (bár lehet hogy csak a helyszín miatt), és Taylor is kezd magára találni. Nem is értem miért hanyagolták a srácot, főleg a végén mikor nekimentünk negyedikre. Ha ott ő kapja a labdát ás MOC blokkol Burton helyett, lehet fel sem merül a vita Reichről 😊 Nem sokat tudok a Raiders védőfal játékosairól, de valószínű hogy Watt szintű játékos nincs köztük szóval Riversnek nyugodtabb napja lehet, és talán kevesebb lesz a negatív yardos futás.
Ellenben Carr idén sok hosszú labdát ereszt el, és a célpontjai is megvannak hozzá. A secondary szezon előtt is vékonynak tűnt, mostanság nem is teljesítenek jól úgyhogy félek sok nagy játékot fogunk benyelni.
Ez is egy sorsdöntő meccs lesz playoffba jutás szempontjából, remélhetőleg jobban felszívják magukat a srácok mint a Titans ellen.
Az hogy bejutunk-e a rájátszásba, nem fogja nagyban befolyásolni a draft tőkénket - főleg ha az elején kizúgunk. Ígyis-úgyis huszadik hely környékén húzhatunk. Ergo a mostani szezonból kell a legtöbbet kihúzni. Ha ez egy one and done a playoffban akkor ennyi, de nem érdemes a hosszútávot nézegetni decemberben. A 49ers-ben pl a fél csapat sérült és lehet hogy el is megy rajta az idényük. Ez jövőre velünk is megeshet, akkor meg inkább jussunk be idén a playoffba, az jót tenne a csapat moráljának és renoméjának ha Luck nélkül is sikerülne.
több mint 3 éve
Persze, csak hát nem úgy mentünk neki eleve az idénynek, hogy most aztán irány a SB, egy contender csapat vagyunk. Egy fejlődgető, fiatal, jó roster volt a miénk, amiből _esetleg_ kiszaladhat egy tavalyi Niners féle idény, de nem elvárható. A realitás a playoff környéke volt, és ezt hozzuk is eddig. Kicsit több kiegyensúlyozottsággal még ennél is jobban állhatnánk (ha Rivers előbb bemelegszik, ill. nem csesszük el a nyitó meccset), de ez benne van.Nekem inkább a már említett tendenciák akadtak mostanában a torkomon. Az, hogy nem tudunk évek óta jól elkezdeni egy idényt. Ez is egy tendencia már. Aztán az, hogy ilyentájt leereszt a védelem. Tavaly is ez volt. Lehetett ugyan sérülésekre fogni az okokat, de egy idő után gyanús, hogy nem csak arról lehet szó. És nem tetszik, hogy egész idényben nem tudunk mit kezdeni a futással, kínlódunk, kínlódunk, pedig az emberanyag meg lenne, hogy ne kelljen kínlódni. Ugyanez a rövid yardos 3rd downos szituknál. Fogatlan oroszlánnak érzem magunkat, pedig a roster alapján tudni kéne ebben is javulni. És akkor a védelem első félidős betlijei, amit a legnehezebb hova rakni úgy, hogy a második félidőkre rendszeresen mintha más védelem lenne a pályán. Ezek zavarnak engem most inkább, nem az, hogy a playoffban - ha eljutnánk - underdogok leszünk a Chiefs, Steelers ellen. Ezt tudtuk idény elején is.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Az OK, hogy bejutunk a PO-ba, de ha oda nagyon kevesek vagyunk, akkor az valahogy nem túl jó terv. Luck-nál más volt a felállás, ott ha még esélytelenek is voltunk, maga az elképzelés az építkezés volt. Riversnél ez elég gyenge elképzelés lenne - ha csak nem ő akar az első QB lenni, aki Vina rekordját megdönti 😀Szóval értem, hogy a do or die minden meccsre igaz, és minden évben van WTF eredmény, de azért akárcsak egy AFC CC-hez elég nagy WTF kéne nekünk, szerényen csak annyi hogy nyerjünk Pittsburghben és Kansasben, januárban, a pöcsfagyasztó hidegben, back to back 😛 Nem mondom, lehet egy ezressel poénból megrakom, mert ha véletlen bejön, akkor leaglább kaszálok rendesen 😀
De ez a mentalitásomból adódik, nem szeretem az időhúzást, meg azt, amikor úgyis tudjuk, hogy rövid táv az egész, viszont arra meg nem hozza azt, aminek komolyabb értelme lenne, lásd pl anno Broncos Manninggel. A QB-t leszámítva ez már egy "kész keret", akkor meg minek húzzuk az időt Riverszel.
Raiders - persze hogy mindig sok pontos meccset vívunk, de mindig megoldottuk Gruden ellen eddig, hogy mi jöjjünk ki jobban ebből. aztán majd pont most jinxeltem el a dolgot ezzel 😛
több mint 3 éve
Tegnapi meccset nem láttam - stream szolgáltató úgy gondolta megkíméli idegrendszerem 😀 - de egy liga vége Texans elleni Philip performansz pont ugyanannyira semmit mondó, mint amikor a Pagano érában lenulláztuk a Bengalst, de kaptunk 40-et egy nem túl acélos Cardstól.coltmanAz első félidei védelemtől felállna a hajad, a támadósor viszont tetszene. A második félidő fordítva. 😊
Szóval ha majd csapattal futunk össze, pl Steelers, és ott is hoz egy vállalható teljesítményt, akkor elfogadom, hogy Rivers jó. Addig nekem csak egy "nyeeeh" jó QB, és ha még 1-2 évet eltöltene nálunk lehet össze is érne a csapattal annyira, hogy SB contenderek lehetnénk, csak akkor már 40-en túl lesz, és bármelyik évben jöhet egy olyan, mint pl Peytonnál. Egy olyan forgatókönyvvel kiegyezem, hogy jövőre is Rivers van, de hozunk első kör elejéről valakit, aki akkor tanulhat egy évig mögötte, ahogy tette pl Mahomes.coltmanRiverst nem azért hoztuk, hogy egy Steelers szintű védelem ellen villogjon. Ő azért van itt, hogy playoffba jussunk, hogy emeljen annyit az offense-en, hogy az alapszakaszban tudjuk biztosan verni a gyengéket, jó százalékkal verni az átlagosakat, és tudjunk nyerni 1-2 meccset jó csapat ellen is. Rivers ennyit tud, ez volt a maximuma, és ezt hozza is. Én ezért vagyok vele elégedett.
Raiders Grudennel nekünk rendszerint fekszik, szeretünk ellenük játszani, szóval attól a meccstől kevéssé félek - bár Gruden rapszóditása azért mindig benne van. De az meg hogy jó csapatok jönnek mindig szembe az miért is baj? PO-ban mire számítasz? Mahomes részegen lép pályára, vagy Big Ben elmegy inkább Londonba egy avató ünnepségre? 😀 Ha egy jó Raiders nem tudunk megverni, akkor a PO, ahogy már lejjebb is említettem nagyon csúnya lenne nekünk :/coltmanA Raiders rapszodikus egy csapat, de ha jó napjuk van akkor kb. bárkit el tudnak verni a ligában (akkor is, ha az a másik is jól játszik). Ha nézted őket október közepe és november 3. hete között, akkor azért nagyon komoly teljesítményeket láthattál.
Annak meg, hogy nem bánom, hogy egy jó csapat ellenünk nem jó napot fog ki, nincs köze a playoffhoz. 😊 A playoff egy meccs, aztán ha do és nem die akkor mégegy. Más műfaj, mint az alapszakasz. Az alapszakaszban egy számít, a W. Mindegy, hogy hogyan jön össze. És a 16 meccs olyan sok, hogy kellenek "ajándék meccsek" is, amikor valami besegít. Felénk pattan a labda, nem felénk száll a zászló, vagy egyszerűen az ellenfél játszik gyengébben a szokásosnál. Kellenek ilyen meccsek, mert a playoffba jutó riválisoknak is rendszerint vannak ilyen meccseik.
(Stílusra egyébként úgy érzem, hogy a Raiders védelem tényleg jó matchup Reichnek. De a Raiders offense meg rossz a védelmünknek. Nem szeretjük a Browns, Titans féle brusztolós, futásra épülő, gyors passzos offense-eket, ha nem tudjuk megölni a futást. A Raiders futást se könnyebb megölni, mint a Brownsét vagy a Titansét, amit ugye nem tudtunk megölni.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Tegnapi meccset nem láttam - stream szolgáltató úgy gondolta megkíméli idegrendszerem 😀 - de egy liga vége Texans elleni Philip performansz pont ugyanannyira semmit mondó, mint amikor a Pagano érában lenulláztuk a Bengalst, de kaptunk 40-et egy nem túl acélos Cardstól.Szóval ha majd csapattal futunk össze, pl Steelers, és ott is hoz egy vállalható teljesítményt, akkor elfogadom, hogy Rivers jó. Addig nekem csak egy "nyeeeh" jó QB, és ha még 1-2 évet eltöltene nálunk lehet össze is érne a csapattal annyira, hogy SB contenderek lehetnénk, csak akkor már 40-en túl lesz, és bármelyik évben jöhet egy olyan, mint pl Peytonnál. Egy olyan forgatókönyvvel kiegyezem, hogy jövőre is Rivers van, de hozunk első kör elejéről valakit, aki akkor tanulhat egy évig mögötte, ahogy tette pl Mahomes. De itt már felbuzog bennem a szurkoló, és legtöbb szurkerhez képest jóval megértőbb és türelmesebb voltam - Luck visszavonulása, stb - de jövőre kell QB megoldás hosszú távra, mert újabb 3-4 évet már nem akarok ilyen PO közeli langyos vizes dolgot nézni egy ilyen kerettel.
Raiders Grudennel nekünk rendszerint fekszik, szeretünk ellenük játszani, szóval attól a meccstől kevéssé félek - bár Gruden rapszóditása azért mindig benne van. De az meg hogy jó csapatok jönnek mindig szembe az miért is baj? PO-ban mire számítasz? Mahomes részegen lép pályára, vagy Big Ben elmegy inkább Londonba egy avató ünnepségre? 😀 Ha egy jó Raiders nem tudunk megverni, akkor a PO, ahogy már lejjebb is említettem nagyon csúnya lenne nekünk :/
több mint 3 éve
Ismét több mindent másként látunk, de ezért van értelme postolni róla. 😊Szóval én a Rivers döntéssel egyre elégedettebb vagyok. Most már sérült is, és nagyjából a Ravens mérkőzés óta szerintem simán top10 teljesítményt hoz. Tegnap is volt 1-2 megmozdulása, ahol sírt a szívem egy mobilisabb irányítóért, de ezzel együtt is, emögött a passzblokkoló fal mögött az offense vezére. Tegnap putrid 2 yardos átlaggal futottunk vagy 2.5 negyedig, és simán felraktunk 24 pontot úgy, hogy csak passzolni tudtunk. Philip meg 90%-al passzolt, és már T.Y.-t is keresi és meg is találja.
Nekem a tendenciózus dolgok nem tetszenek, sem akkor, ha játékban látok negatív tendenciákat, sem akkor, ha az oldalvonali tevékenységben. Reich playhívásai nekem továbbra is tetszenek, és az előzetes felkészülésekkel is összességében elégedett vagyok. Persze elő-előfordul, hogy egy-egy meccsre szahar gameplannel megyünk ki offense oldalon, de ez a legjobb edzőkkel is néha előfordul. Nálunk se gyakoribb, ez a történet nálam továbbra is pipa. Viszont a meccs végi game menedzsment nem tetszik, ami kezd túl gyakori issue lenni. Tegnap az utolsó 5 perc döntéseiben legalább 3 hibát találtam. Én nem mentem volna neki negyediknek. Goal line 1 yardnál igen, mert ott az egyetlen sikeres play-el megvan a TD és a meccs. De úgy, hogy csak a first downért mentünk, és a TD-ért még utána meg kellett volna küzdeni, én nem rizikóztam volna. A Packers meccs - ahol megcsináltuk a 4.-et a végén és futó holdingokkal sikerült magunkat mégis pofán verni - mutatta meg, hogy a 4.-nek adott helyzetben mennyire kevés tud lenni a hozadéka. Itt is az lett volna ebben a meccs szituációban, mert a Texans úgyis a levegőben tudott csak haladni, nem futottak semmit, kockáztatva, hogy 1-2 yardért eldobjanak downokat. Watson passzolt volna és akkor mindegy, hogy 2 percet vagy 3:30-at hagyunk az órán, mindkettő bőven elég, mert vagy 1 perc alatt végigmennek, vagy valahol elakad a 4. kísérletük és kivédekezzük. Végig is mentek úgy, hogy a goal line-nál már futhattak is és még úgy is bőven maradt az órán. És ha ez a helyzet, akkor még jobb is a 3:30 mert vissza tudtunk volna támadni. A hibát az sem törli ki, hogy némi szerencsével összejött egy safety (amire amúgy se lehetett támaszkodni / számítani azok után, hogy egész meccsen úgy üldöztük Watsont mint a medve a nyulat, esélytelenül.)
A védelemnél meg a már múlt héten emlegetett első félidei üresjárat zavar. De most már nagyon. Ha egyszer képesek vagyunk Watsonékat ismét szinte nulla ponton tartani - ezúttal úgy, hogy a saját offense-ünk is beállt, még ők sem tudtak az órán kívül mással besegíteni, az órával is csak so-so -, akkor mégis milyen értelmes, elfogadható indoka lehet annak, hogy az első félidőkben rendszeresen egy egész meccsre elég pontot benyalunk? Oké, most benne volt 1-2 majdnem jelenet is, amikor Howard egy sima INT-et engedett át a kezei között, amiből mi jöhettünk volna, és mégis mi kaptunk pontot, de akkor is. Nem tetszik és kész. Túl tendenciózus a dolog ahhoz, hogy időnként előfordultként túllépjek rajta. Valamit nem jól csinál Eberflus a meccsek első felében....
Na mindegy, szerencsénk volt és nyertünk, és ez egy olyan játék, hogy a W az W, nem kell magyarázni. Menjünk, és próbáljuk meg megverni a Raiderst. A három héttel ezelőtti Raiders ellen azt mondtam volna, hogy minimális az esélyünk, de talán ezúttal kifogunk egy leszálldosó jobb csapatot, akik ellenünk is leszálldosnak. A Titans első meccs kivételével eddig jellemzően jól játszó jó csapat jött szembe, ránk férne még egy közepes teljesítmény. Mert sajna aszondom kell ez is, mert saját erőből nem látom úgy, hogy képesek lennénk leverni egy saját legjobbját hozó jó csapatot. De cáfoljon rám a csapat, játékosostul, edzőstül.
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Éreztem, hogy necces meccs lesz, de hála a jó Istennek a fortuna is mellénk szegődött a meccs végén. Jövő héten megyünk Vegasba, ma egy Hail Maryvel nyertek a győzelem nélküli Jets ellen. Ha nyerünk jövő héten, akkor nagy eséllyel megvan a PO. plusz öröm mára, hogy a Titans is betlizett. 😊3-1 vs 2-2 a div mérleg és van két hulladék meccse a Titansnak, így sima 5-1. Nem hinném, hogy a csoportra bármi esélyünk maradt.
Bence94
Rivers amíg csak állni kell és passzolni, úgy tűnik megoldja. Messze úgyse jutunk úgy érzem. Nyertünk ma, de csalódott vagyok, úgy érzem Reich és csapata túl jó ahhoz, hogy el legyenek zavarva, de nem igazi SB material. 😕 Ide egy Watson szintű irányító kell, vagy évekig játsszuk a Chiefs-et, mert Ballard meg túl jó ahhoz, hogy ne legyen csapat...Reich-hel nincs probléma, viszont 1-2 edzőt lehet meneszteni kéne (OL nálam a legelső).
Remélem csak az átmenei bad look mondatja ezt velem, és mindenki rám cáfol akiben az utóbbi 1-2 hétben bizalmat vesztettem...
peterk2005
A Titans elleni meccsen pont látszott Leaonard-ön, hogy messze nem úgy tepert a pályán, ahogy előtte - fejben kicsit sok ami történt, de az idei szezon az ilyen, ezt el kell engedni. Én már jobban örülnék egy PO mentes szezonnak, mivel akkor könnyebben tudunk magasra menni drafton - arra kevéssé vagyok kíváncsi, hogy bekerülünk valahogy, azt menni kell Chiefshez vagy Steelershez, ott pedig alázva leszünk. Akkor már inkább gyűjtsünk draft capitalt.
Én nagyon remélem, hogy idei évből tanult Ballard, és nem erőlteti a PM-i vonalat, hogy pocket passer, ez ma már kevés erre a posztra, ha nem PM-i szinten vagy, Rivers meg nagyon nem azon a szinten van. Jövőre 40M felszabadul QB posztra, szóval én egy top10-es draft+elit WR (valami Hopkins féle deal) megoldásnak nagyon tudnék örülni. Pl Chiefs jövőre úgyis szar helyzetben van cap szinten, lehetne próbálkozni egy Hill-es tradedel - fiatal, elit, és a szokásos, Ballard érában lett draftolva, ismeri. Just an idea 😉
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Éreztem, hogy necces meccs lesz, de hála a jó Istennek a fortuna is mellénk szegődött a meccs végén. Jövő héten megyünk Vegasba, ma egy Hail Maryvel nyertek a győzelem nélküli Jets ellen. Ha nyerünk jövő héten, akkor nagy eséllyel megvan a PO. plusz öröm mára, hogy a Titans is betlizett. 😊
több mint 3 éve
Rivers amíg csak állni kell és passzolni, úgy tűnik megoldja. Messze úgyse jutunk úgy érzem. Nyertünk ma, de csalódott vagyok, úgy érzem Reich és csapata túl jó ahhoz, hogy el legyenek zavarva, de nem igazi SB material. 😕 Ide egy Watson szintű irányító kell, vagy évekig játsszuk a Chiefs-et, mert Ballard meg túl jó ahhoz, hogy ne legyen csapat...Remélem csak az átmenei bad look mondatja ezt velem, és mindenki rám cáfol akiben az utóbbi 1-2 hétben bizalmat vesztettem...
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Dr. Quenton: Philip Rivers dealing with ‘really bad problem with his foot’ https://t.co/enPoa9AhLq
— Mike Chappell (@mchappell51) December 6, 2020
több mint 3 éve
Baba Yaga
832
Castonzo, Okereke, Willis (és Rigo) ruled out, Green és az új TE (Togliaj vagy mi is a neve) questionable.Togiait IR-re raktuk. Nem nagy veszteség, eddig is sérült volt, blokkoló TE meg csak van a gyakorló csapatban. Ryan Allen lesz a punter, és aktiváltuk Huntot a gyakorló csapatból. Emlékeim szerint a csávó Seattle-ben játszott centert és borzalmas volt. Mondjuk ha azt nézzük hogy Glowinskiből ember lett, talán a csereszintet megüti nálunk 😊.
peterk2005
A Texansnál eltiltott Roby és Fuller. Emellett Kenny Stills kivágták, Hopkinst meg eleve elcserélték, úgyhogy maradt Cook, Coutee ,meg Coulter, azt hiszem. Ehhez képest még a mi WR sorunk is jónak tűnik 😊. Holnap (vagy ma) nyerni kell nincs mese. A Texansnál nincs HC, nincsenek elkapók (bár igaz hogy van egy Watson..) és nincs védelem. Ezt ki kell használni.
Amúgy szegény Höri átment Lions szurkolóba a Titans meccs után 😕
www.youtube.com/watch?v=IqCnB2oJCNY
több mint 3 éve
Castonzo, Okereke, Willis (és Rigo) ruled out, Green és az új TE (Togliaj vagy mi is a neve) questionable.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Kozben Autry, Buckner es Taylor lekerult a Covid listrol, tovabba Kelly is teljes edzesmunkat vegzett. Castonzorol nincs hir, de nagyon nagy a valoszinusege, hogy kihagyja a texasi kirandulast. AC hianyaban Smith lesz atmozgatva, es o lesz a LT. A RT meg inkabb legyen Green, mint Clark..
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Sejteni lehetett, de vegre ki is mondtak.White flag for the season - ezzel szerintem unofficially megerősítették, hogy ne legyen sokk, ha nincs PO. Innentől kb Raidersen múlik, hogy lesz-e nekünk PO, vagy nem, belőlük is Ravens lesz, vagy csak one off volt a Falcons elleni meccs.
The Colts at this point believe WR Parris Campbell is done for the year, and would need "a minor miracle" to return, per source. Campbell had an impressive Week 1 before suffering a MCL injury on the second offensive snap of the second game of the season.
— Zak Keefer (@zkeefer) December 2, 2020
Bence94
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Sejteni lehetett, de vegre ki is mondtak.The Colts at this point believe WR Parris Campbell is done for the year, and would need "a minor miracle" to return, per source. Campbell had an impressive Week 1 before suffering a MCL injury on the second offensive snap of the second game of the season.
— Zak Keefer (@zkeefer) December 2, 2020
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Ha Stafford v Ryan elérhető lenne, akkor Ballard helyében tradelnék értük, kb. kész a roster, úgy meg nehéz draftról franchise QB-t szerezni.Ryanben nem tudom hány év van még, és mi lenne a trade értéke, max második, de inkább harmadik kört adnék érte. Stílusra szeretem a játékát, és fit is lenne hozzánk, főleg ha Campbellt egészségesre faragnánk, vagy hoznánk egy speedstert, mert akkor ismét lehetne deep threat opciónk - ez Luck óta üres rublika :/ Kérdés, hogy a Falcons rebuildbe vált-e most offseasonben.
empty taxi
Staffordban már írtam ezelőtt is, nekem a PO rutin teljes hiánya az, ami rizikó, hogy azon hogy tud(na) túllépni. 0-3 a mérleg, ráadásul mindegyik csapat, akitől kikapott a következő körben búcsuzott, ha jól rémlik, tehát nem is arról beszélünk, hogy egy SB-t nyerő csapattól kapott ki.
Franchise QB-t meg lehet találni, Big Ben vagy Mahomes megmutatta már, hogy ha jó a csapat, akkor második évben simán lehet a csapat SB contender. És nálunk a roster azon kívül, hogy tényleg jó, top5 életkorban.
De a dealbreaker az szerintem továbbra is az, hogy Ballard nem akar drafton kívülről hozni játékost nagy pénzért 3X felett, Rivers egy nagyon nagy kivétel. Elmúlt két hétben meg folyamatosan próbálok szerezni valami Ballard interjút, vagy bármi anyagot, ahol dumál Riversről, de egyelőre semmi. Pedig rohadtul érdekelne, hogy ő hogy látja Riverst...
több mint 3 éve
Ha Stafford v Ryan elérhető lenne, akkor Ballard helyében tradelnék értük, kb. kész a roster, úgy meg nehéz draftról franchise QB-t szerezni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Na, én is lehiggadtam. 😊 Ismét nem tudtunk semmit kezdeni az ellenfél támadó sorával egy félidőn keresztül. Ez már nem az első, nem is a második eset, hogy az állítólagos "elit" defense összecsinálja magát egy félidőre. Nem csak a Titans ellen, nem csak a Packers ellen, de az első Titans meccsen is 17 pont jött, a Bengals ellen 3 TD-t kaptunk, de még a Jets offense is fel-le mászkált az első félidőben, csak pontot kevésbé tudtak felrakni. Ezek a jelek nekem nem tetszenek, mert a sok turnover elmaszkírozza az ilyen problémákat, amik miatt ez a védelem nem elit. Pont. Egy ideig majdnem becsaptak, _annyira_ jónak sose gondoltam őket, amennyire a statok mutatták, de _jobbnak_ gondoltam, mint amilyenek. Nem írom le a gárdát, tehetséges és fiatal (szerintem), de távolról sincs ez még kész. És ilyen covidos időkben amikor edzeni is nehéz, a védelem még kevésbé tud összerázódni. Ilyenkor kellene az edzői zseni, ami Eberflusból szerintem sajnos hiányzik. Jó edző, nem bánom, hogy nálunk van, de van azért számos jobb DC nála a ligában. Már nem zavarna annyira, ha elvinnék HC-nek valahová, úgy gondolom elég simán találnánk nála nem rosszabb utódot.Azért annyi Eberflus mentségére szóljon, hogy két kezdő belső DT nélkül gyakorlatilag matematikai 0 esélyünk volt Henry ellen, plusz Walker se volt. Vrabelék meg éltek a lehetőséggel.
A tegnapi meccs egyébként engem is felbosszantott, ami velem is régen fordult elő. Nem a Titans tehet róla, ők csak jöttek és a legjobbjukat hozták, de amikor pár hete belefutunk a Ravens ellen egy-két hülye bírói ítéletbe, majd a Packers ellen jön az a cirkusz a végén, akkor már nehéz tudomásul venni, hogy pár perc leforgása alatt előbb defensive holdingot fújnak ellenünk egy Titans futásnál - ami kb. nem létező fújás az NFL-ben, és visszanézve se látom, hogy mire ment - majd pár playre rá a Titans úgy szerez TD-t, hogy két védőnket rántják le szó szerint hátulról, közvetlenül a play / futó mellett. Majd a kirúgás után az első playból offensive holdingot kapunk a törpe Hines-ra, akit a védője egyszerűen szemből fellökött, és hanyatt estek (Hines nem fogta a védő grabancát). Nem ezért nyert a Titans de ezek a bírói hibák egy idő után élvezhetetlenné teszik a dolgot, ha összejön néhány meccs amikor nem random jönnek mintkét oldalra, hanem minket sz*vatnak. Mert sajnos befolyásolják a meccseket.
Na mindegy. Innentől a csoport a Titans kezében van. Én azt mondom három W elvárható, a négy sajnos nem. Jó lenne, ha meglenne négy is (akkor még esetleg a csoport is meg lehetne), de nem fogok szentségelni, ha nem. A három W-nél kevesebbel viszont csalódott lennék. Egyrészt azért, mert az azt jelentené, hogy Luck évén kívül már harmadszor esnénk össze idény végére, ami nem mutatna jól a szakmai stáb rezüméjén. Reichén sem. A 10-6 viszont idénre jó eredmény lenne. Nagyjából itt tartunk, hoznánk a reálisat. Playoff környéke, amiből lehet is playoff meg nem is, idénytől függően. És ebből kell(ene) még egyet lépni 1-2 éven belül, még 1-2 playmaker beépítésével, offense és defense oldalon is. Plusz ugye az irányító.
peterk2005
Btw ez kb annyira lesz releváns szezon, mint a tavalyi NBA - 5-6-8 embereket kirántani csapatból covid miatt...gyanítom lesznek még itt komoly tweekelések a PO-ban, és nem lepődnék meg, ha lennének később büntetések ebből - pl nem hiszem, hogy ha AFC CC meccs előtt két nappal Mahomes pozitívra tesztel, akkor ne játszana.
Amúgy keret kapcsán egyet értek Cowherddel, hogy KC vagyunk - na nem a mostani, hanem az Alex Smithes. PO környéke, 1-2 kör max, de ott vége, és ha nem szerzünk QB-t, akkor nem is lesz több. Good news, hogy 2021-es draftra úgy néz ki a 2 tuti mellé 2-3-an pluszban jönnek fel. Szóval lehetőség van, de sajnos ez most rohadt drága lesz, mert top 5-ben 3 csapat is QB needes (Ha csak Prescott nem lesz hirtelen diszkont áras), és utána is Panthers épp hogy top5-ön kívül, szóval top10 kell hozzá - persze kérdés, hogy még a következő 2 hónapban melyik QB mit mutat.
Szóval lehetőség adott, de 20+-ról vsz top10-en belülre kell menni - na az nem az olcsó poén, de Reid-ék is kockáztattak, és bejött. Biztonsági játékkal nem fog ölünkbe hullani egy használható QB, így Ballardnak adott a feladat. De tartok tőle, hogy jövőre is Riversnek fogjuk hívni a kezdő QB-nkat :/