Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 5 éve
Ballard is tudja h nem lesz szezon es csak 1-2 spannak segit a megelhetesben, ezert az egy eves dealek. Respect
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Azt olvastam hogy mostanában inkább nickelben játszott (mármint Carrie), Tellt meg valószínűleg inkább a szélen fogjuk nyomatni. Egyébként sem Rhodes, sem Wilson nem számít betonkezdőnek, szerintem lesznek snapjei. De ha nem, akkor sem a világvége, ötödik köröstől sokat nem kell várni.TJ Carrie. Atyaeg.Na ezeket a faszságokat nem értem, akkor inkább már Tell kapjon több szerepet, benne több upsideot látok.
Stez
Tony Adams
Ez az utolsó két igazolás ilyesztően grigsonosra sikerült, remélem a draftban nem akarja utánozni 😀.
Mennyi esélyt láttok arra hogy idén egyáltalán nem húzunk QB-t és tényleg win-now idény lesz?
több mint 5 éve
TJ Carrie. Atyaeg.Na ezeket a faszságokat nem értem, akkor inkább már Tell kapjon több szerepet, benne több upsideot látok.
Stez
több mint 5 éve
Engem az lepett meg, hogy kepes volt igy kivonnia magat a forgalombol. Nem adott egy interjut sem, nem szerepelt podcastben, ami infot tudunk rola, azt is az apja mondta el. Tudom, ott a baba, meg nem hasznal social mediat, max. a konyklubjanak profiljait kezeli ( szerintem azt sem o), de azert egy ilyen kaliberu sztar ritkan tunik el a kozeletbol, egyik naprol a masikra ( foleg amekkora visszhangja volt a visszavonulasanak).twitter.com/GovHolcomb/status/1244238330222596108?s=20Luck ot honapig rejtozkodott kb. mindenki elol, manapsag egesz szepen elokerult. Latszik, hogy azert hianyzik neki a kozeg.
Bence94
Stez
több mint 5 éve
twitter.com/GovHolcomb/status/1244238330222596108?s=20Luck ot honapig rejtozkodott kb. mindenki elol, manapsag egesz szepen elokerult. Latszik, hogy azert hianyzik neki a kozeg.
Bence94
több mint 5 éve
Még nincs hivatalos szám, de több helyen is 5M-t írtak Rhodes fizujára (ösztönzőkkel). Annyiért jó deal, Desir 5.5-et kereshet a Jetsnél (szintén ösztönzőkkel). A safety és a corner edzőnk is ismeri (előbbi D coordinator volt Rhodes 1.évében, utóbbi meg secondary coach volt 3 évig). Ők jókat mondtak róla, lehet ezért jött inkább ő, és nem maradt Desir (+ Rhodes a Vikesnál egy másik systemben volt szar, Desir nálunk. igaz sérülten).
Hiányozni fog Desir ha lehet ilyet írni, hasonlóan mint mások, ő is nálunk talált magára és hozta a legjobb formáját, ezért picit a szívemhez is nőtt. Remélem jó lesz a Jetsben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Ja hogy te néha komolyan gondolod amit leírsz? jó hogy szóltál, azt hittem te vagy a beépített humor rész, de akkor ezután másképp olvaslak 🤣 | Sorry, I had to take it 😉 |"A mester megint alkotott." Hol a kritika a részemről? Csak a tényeket közöltem. 😊 Miért feltételezed, hogy rossz szándékokkal értekeztem Irsayról? Netán mert magadból indultál ki? Ejnye-bejnye. 😊Látom a mester megint alkotott.He?
twitter.com/MarkSchofield/status/1243641469568778244
iktriad
Sok-sok eve megszallott gitargyujto, es tud is veluk banni. Oke, hogy poenkodsz a Nagymesteren, csak hat ez nem talalt. 😕
Stez
iktriad
Szerkesztette: deleted account
több mint 5 éve
Mert nem birod elviselni, hogy Brissett a Colts iranyitoja, mig nektek csak szarok jutnak."A mester megint alkotott." Hol a kritika a részemről? Csak a tényeket közöltem. 😊 Miért feltételezed, hogy rossz szándékokkal értekeztem Irsayról? Netán mert magadból indultál ki? Ejnye-bejnye. 😊Látom a mester megint alkotott.He?
iktriad
Sok-sok eve megszallott gitargyujto, es tud is veluk banni. Oke, hogy poenkodsz a Nagymesteren, csak hat ez nem talalt. 😕
Stez
iktriad
több mint 5 éve
"A mester megint alkotott." Hol a kritika a részemről? Csak a tényeket közöltem. 😊 Miért feltételezed, hogy rossz szándékokkal értekeztem Irsayról? Netán mert magadból indultál ki? Ejnye-bejnye. 😊Látom a mester megint alkotott.He?
iktriad
Stez
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Látom a mester megint alkotott.He?
iktriad
több mint 5 éve
Látom a mester megint alkotott.twitter.com/MarkSchofield/status/1243641469568778244
több mint 5 éve
Nem rossz ez a Rhodes igazolás, ha nem fizettük túl. Amit nem hiszek. Idén a CB felhozatal nekem olyan volt, mint a WR, hogy 1-2 játékos kivételével a többi nekem nem ért annyit, amennyit kapott (ergó nekünk is fizetnünk kellett volna, ha megyünk érte). Az elkapóknál kb. Sanders volt egyedül, aki ár/értékben tetszett volna, a cornereknél meg Chris Harris, illetve miután kirakta a Falcons, Trufant. De egyik se az a típus akit mi igazán keresünk. Rhodes-al annyit elértünk, hogy nem KELL CB-t húzni, most már 4 év alatt harmadszor, korán. Ami, tekintve, hogy idén első körünk sincs, nem baj. Sőt jó.Geatherst visszaigazolhatnánk, hogy a safety se legyen muszáj-draftposzt. Bár ha tényleg Berry-re megyünk, akkor jöjjön ő (ha tud).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A Rhodes igazolasrol nekem az volt az elso gondolatom, hogy akkor iden (ha lesz szezon) meg tobb emberezes lesz a defben. Rhodes pressben volt mindig is jo, Zimmer meg tavalyelott egyre tobb zonet meg man-zonet hivott, tavaly meg atallt erosen a cover4re, ahol a CB-k off-ban allnak fel es a palya szeleit vedik mely utvonalak ellen.
Nalunk Ya-Sin is pressben a legjobb, nem lepne meg ha draftolnank is vmi projekt press CB-t a hatso korokben, de idenre jo is lehet Rhodes.
Kozben erkezett Sheldon Day is, Bucknert ismeri, o is a Friscoban volt tavaly, eddigi 4 eveben rotacios belso falember volt. Ugy latszik Ballardek nincsenek elajulva az idei DL classtol
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Prankmaster in action again 😉www.youtube.com/watch?time_continue=139&v=19yUO1Vgqac
több mint 5 éve
Nem kell kivagni, 1 eves szerzodest kapott. Desir mas volt, o 27 evesen kerult ide fillerekert, es o amugy beverekedte magat a kezdobe. Mivel o jelentektelen igazolaskent jott, senki sem huzta a szajat. Rhodes mindjart 30. Mivel rovid szerzodes, ezert nem gond szerintem, de az fix, hogy a csavo ket eve annyira rossz, hogy nagyot kell javulnia.Ezzel az igazolassal mi kb csak nyerhetunk, de rovid tavon. Hosszu tavon o ra epiteni nem nagyon lehet, az is biztos. Max ha Afrikabol szerez uj papirokat, es betolja, hogy amugy o meg csak 26 eves.
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1243274890096017408?s=20Nálam ez minimum "A" igazolás. Annó Desir miatt sem örömködtünk aztán a prove it évében jó számokat hozott és meg is kapta a hosszabbítást. Egyértelműen nagyobb tehetség mint Desir és ha legalább annyira "szárnya kap" akkor jobb számokat fog hozni.
Bence94
Ha meg szar akkor kivágjuk mint macskát.
több mint 5 éve
Eric maximum a szaroknak nem er ra, mint a Jax. 😀Na Dennardot tuti nem hoznam. Berry kell ide. Meg Randy Moss a wr sorba.Eric nem ér rá, Halle meg már elmúlt 50. Moss meg már Cantonban van. de a fia TE-ként elérhető a drafton.
Stez
iktriad
Halle nekem raer, az a lenyeg. Moss a Colts kedveert visszater. A fia kell a fasznak.
több mint 5 éve
Na Dennardot tuti nem hoznam. Berry kell ide. Meg Randy Moss a wr sorba.Eric nem ér rá, Halle meg már elmúlt 50. Moss meg már Cantonban van. de a fia TE-ként elérhető a drafton.
Stez
több mint 5 éve
Na Dennardot tuti nem hoznam. Berry kell ide. Meg Randy Moss a wr sorba.
több mint 5 éve
Nagyon nincs rutin a DB sorba, ő egy jó választás lehet,simán van olyan pedigréje, ami alapján vezér lehet hátul.Tetszik a dolog,rajta volt a listámon.FYI Darqueze Dennarddal végül nem tudott megegyezni a Jags, szóval ő újra szabad, és nickel CB poszton elég jó.
Még egy Josh Gordon prove it deal is jöhetne.😀
Tony Adams
több mint 5 éve
Nagyon nincs rutin a DB sorba, ő egy jó választás lehet,simán van olyan pedigréje, ami alapján vezér lehet hátul.Tetszik a dolog,rajta volt a listámon.Még egy Josh Gordon prove it deal is jöhetne.😀
több mint 5 éve
Ja, 3 eve kiraly volt, masfel nagyon jo idenye volt, ket eve meg stabilan kurva fos.twitter.com/AdamSchefter/status/1243274890096017408?s=20Hát most nem tudom örüljek, vagy sírjak? 3 éve ok, de tavalyi éve az gyakorlatilag a siralom környéke, ami nekem rémlik...mentorként nem tudom milyen, remélem úgy tényleg hasznos lesz.
Bence94
coltman
Kivancsi leszek. A semminel mondjuk jobb.