Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Én nem látom magam előtt hogy a draftfétises Balllard több erős picket odaad egy feltradeért.

Ő a draftra épít, nem hiszem hogy benyeli hogy az egy első, két második kört jelentő 3 jó játékos helyett húz egy Qbt, és kipipál egy roster spotot, aki talán nem is lesz kezdő, miközben ha húz 3 fiatalt needre -legyen az egyik akár Qb-azok 3 helyen erősítik a keretet,amikor még bőven van gyenge pontja a rosternak.

Szerintem veteránt hoz, lesz 4-5 game managger Qb a piacon, onnan válogat.
Tony Adams
Többet én se látok, de a plusz egy benne lehet. És lehet fétises, de ha mindig középmezőnyben végzünk, akkor sosem lesz high pickünk, sosem tudunk QB-t húzni jó helyen, és az sakk-matt. De ahogy UFA ellenes, ugyanúgy hoz azért játékost onnan is, csak nem megy bele az árlicitbe. Valahogy így képzelem a feltrade-t is.

De 4-5 hónap és meglátjuk. Amúgy game manager QB-t hozni baromság lenne btw, arra pont ott van Brisett, tök felesleges hozni még egyet, azzal mivel lennénk beljebb? Nem látom a benefitet abban. Max backupnak, de az más tészta.
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Én nem látom magam előtt hogy a draftfétises Balllard több erős picket odaad egy feltradeért.

Ő a draftra épít, nem hiszem hogy benyeli hogy az egy első, két második kört jelentő 3 jó játékos helyett húz egy Qbt, és kipipál egy roster spotot, aki talán nem is lesz kezdő, miközben ha húz 3 fiatalt needre -legyen az egyik akár Qb-azok 3 helyen erősítik a keretet,amikor még bőven van gyenge pontja a rosternak.

Szerintem veteránt hoz, lesz 4-5 game managger Qb a piacon, onnan válogat.
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Burrowsról felesleges beszélni is, ha a Bengals netán lenne olyan hülye hogy nem őt viszik (nem lesznek olyan hülyék), akkor legalább 3 top10-es csapat fog ráugrani. Legalábbis jelen állapotok szerint. De konkrét játékosokkal kapcsolatban korai még találgatni, rengeteg dolog változhat, fel is tűnhet még új játékos a semmiből, és el is tűnhet. A sorrend azért fontos, hogy ha adódik a helyzet, akkor negyen esélyünk megragadni, például elé ugrani esetlegesen a Chargers, Panthers, Raiders hármasnak.

(Zárójelben: a Titans okozhat még problémát nekünk. Egy hazai pályás Saints elleni és egy idegenbeli Texans elleni meccsük van hátra, és abból biza kijöhet 2L is. Akkor pedig 8-8-al zárnak, és ha mi verjük a Pantherst itthon és utolsó héten a Jaguarst, akkor mi beelőzzük őket a divízió 2. helyén, ők meg minket draft pozícióban. És akkor Tannehill se biztos, hogy marad, hanem lehet, hogy ők is QB-ra mennek...

Szóval kapjunk csak ki ma, a Titans pedig verje csak meg otthon a talán akkor már nem annyira fókuszáló Saints-et jövő héten.)
peterk2005
Ja és most úgy számolok, hogy van a 'Skinses második eleje, és azzal felmozgunk, ha van jó QB a 7-8 körüli poziba. Persze még így is no brainer, hogy nem fog leesni hozzánk - de hát ki gondolta két éve, hogy a Falcons lesz olyan balfék a SB-ban, oszt mégis lett 😀

Én abban bízom, hogy Ebron/Doyle dologgal látványosan elengedtük a szezont, és tényleg már a lyukak foltozására megyünk rá, prep for draft. És jelenleg ez a QB/WR pozi, még ha a QB nem is látványosan probléma.

De Ballardék is érzik (szerintem), hogy volt 2010-es SB részévtel, utána 2-14, jött Luck, aki elmúlt 20 év egyértelmű legnagyobb tehetsége, és a biztató kezdés után szépen elfogyott a lendület, és lehet mutogatni, hogy az a 5-6 év, az nem az övéké, ez az olyan szurkolót, mint pl én nem túlságosan hat meg, hogy egy olyan lehetőség hogy lett elpazarolva. És a szokásos mantra, hiába lesz rohadt jó a keret most már Leonarddal, Nelsonnal, Kenny Moore-ral, és a többiekkel, ha Brisett nem tud szintet ugrani, és ezért nem lesz SB esély, akkor ott nem lesz nyugi, hogy ok, végül is ők még nem olyan régen vannak ott. És Brisettben ez a veszély, hogy ha most még 1-2 évet odaadnak neki, és nem ugorja meg a szintet, akkor ez megint pár év elment kategóriának lesz értékelve, és jön a nyűgösség a köbön. Szóval azért részben ezért durva most Ballardnak, mert a Luck helyzet nagyot fordított a dolgon - ugye ha maradt volna, akkor félig meddig már hátradőlős a sztori, mert 3 év alatt SB (sőt egyesek szerint dinasztia) közeli állapot, ami elég szép teljesítmény, tekintve hogy alig maradt a keretben valaki a régiből.

Ezért gondolom úgy, hogy neki most nem lehet bevállalni ezt a kockázatot, hogy csak Brisettel megyünk, és nincs más opció, mert ha az nem jön be, és akkor draftolunk valakit, akkor az megint 2-3 év, mire azért tényleg vinni is tudja a csapatot, ergo újabb 4-5 év kuka a szurkoló szemében.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Burrowsról felesleges beszélni is, ha a Bengals netán lenne olyan hülye hogy nem őt viszik (nem lesznek olyan hülyék), akkor legalább 3 top10-es csapat fog ráugrani. Legalábbis jelen állapotok szerint. De konkrét játékosokkal kapcsolatban korai még találgatni, rengeteg dolog változhat, fel is tűnhet még új játékos a semmiből, és el is tűnhet. A sorrend azért fontos, hogy ha adódik a helyzet, akkor negyen esélyünk megragadni, például elé ugrani esetlegesen a Chargers, Panthers, Raiders hármasnak.

(Zárójelben: a Titans okozhat még problémát nekünk. Egy hazai pályás Saints elleni és egy idegenbeli Texans elleni meccsük van hátra, és abból biza kijöhet 2L is. Akkor pedig 8-8-al zárnak, és ha mi verjük a Pantherst itthon és utolsó héten a Jaguarst, akkor mi beelőzzük őket a divízió 2. helyén, ők meg minket draft pozícióban. És akkor Tannehill se biztos, hogy marad, hanem lehet, hogy ők is QB-ra mennek...

Szóval kapjunk csak ki ma, a Titans pedig verje csak meg otthon a talán akkor már nem annyira fókuszáló Saints-et jövő héten.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Attól tartok a Pantherst verni fogjuk, és lehet hogy a Jaguars-t is, akkor meg nem kéne már több W, jöjjünk haza egy tisztes L-el. Jelenleg így néz ki a 2020 draft board. Még pár helyet előre kéne jönni, és akkor relative olcsón (max. 2 körért) a Chargers, Panthers és Raiders elé is beugorhatnánk egy Jets-el való feltrade-el. Velük úgyis jó a viszony, többször tradeltünk az utóbbi időben a hírös 2 évvel ezelőtti feltrade-jük mellett is. A Bengals tuti viszi Burrows-t, a Dolphins is valakit, bár róluk el tudom képzelni, hogy jövőre Brownst játszanak és visznek valami Kizer félét a 2. körben, és majd 2021-ben mennek rá Lawrence-re. Előbbi esetben a 3., utóbbi esetben a 2. irányítót mi vihetnénk el. Feltéve, hogy Ballardnak tetszik annyira az aki elérhető lenne.

twitter.com/Jason_OTC/status/1206372724332990465
peterk2005
Falcons - Jags meccs is lesz még, szóval akár még ott is előzhetünk, ha valamelyiküknek nem horribilisen szar a SOS-e. És az Atlantában lesz, szóval esélyes a Falcons győzelem, neki meg biztos erősebb az SOS-e, mint a JAX-é, és akkor még őket is előzhetjük - mármint draft szempontból, azaz hátulról 😀

Amúgy nagyon reménykedem abban, hogy nem lesz valami kamikaze akció, és akkor mondjuk egy Jets-es trade-del tényleg elhozhatjuk a harmadik QB-t - abban nem hiszek, hogy a 'Fins ne vinne QB-t. Bár mondjuk Barkelynál is ezt mondtam anno a Giantsnél, de ott ugye még nem érdekelt eme dolog 😛

Mondjuk ahogy nézem Burrow szinte tuti #1 - bár bírnám, ha a Bengals szívna kis kokaint, és bezavarna annyira, hogy senki nem készül arra, hogy elvigye, és teljes káoszban lecsúszna hozzánk 😀
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 borbinho888.wixsite.com/football247/post/against-all-odds-colts-at-saints-week-15-preview

írtam egy kisebb szösszenetet az esti meccs előtt, van benne minden (és semmi 😀)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
 twitter.com/jimayello/status/1205592318306328578?s=20
Bence94
Majdnem mint Tunsil

több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
 twitter.com/jimayello/status/1205592318306328578?s=20
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Én továbbra is Winstont szeretném 😊

A Skins 2.körét oda is adnám érte.
Sztem vele lehetne SB esélyünk már jövőre.

Az ő plafonja 5k yard és 40+ TD
Brissetté 3500 yard és 25 TD

+ Winston 1 évvel idősebb csak mint Mayfield, és nem egészen 3al idősebb csak, mint Burrow
Korban még bőven benne van, hogy fejlődhet (+ ugye szinte 1 az 1ben olyan karrierje van eddig statokra, mint PM-nek volt, nyilván más időkből 😊 )

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Attól tartok a Pantherst verni fogjuk, és lehet hogy a Jaguars-t is, akkor meg nem kéne már több W, jöjjünk haza egy tisztes L-el. Jelenleg így néz ki a 2020 draft board. Még pár helyet előre kéne jönni, és akkor relative olcsón (max. 2 körért) a Chargers, Panthers és Raiders elé is beugorhatnánk egy Jets-el való feltrade-el. Velük úgyis jó a viszony, többször tradeltünk az utóbbi időben a hírös 2 évvel ezelőtti feltrade-jük mellett is. A Bengals tuti viszi Burrows-t, a Dolphins is valakit, bár róluk el tudom képzelni, hogy jövőre Brownst játszanak és visznek valami Kizer félét a 2. körben, és majd 2021-ben mennek rá Lawrence-re. Előbbi esetben a 3., utóbbi esetben a 2. irányítót mi vihetnénk el. Feltéve, hogy Ballardnak tetszik annyira az aki elérhető lenne.

twitter.com/Jason_OTC/status/1206372724332990465

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Jó kis trapgame ez a Saintsnek, és ott is van bőven sérült.
Mi 6-7el állunk, lehet ez egál körüli szezon, ami kb csodaszámba menne.
Remélem megszorongatjuk a Saints, én ki nem hagynám a meccset. 😊

Lehet hogy az idény vége fele fehozunk minden jobb embert a PSból, nehogy valaki elvigye.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Colts elevate OL Jake Eldrenkamp to active roster.

Na, akkor ha már nincs elkapónk, akkor próbálkozunk a futással? Kár, hogy a Saints pont futás ellen jó 😛 Ezt se gondolta az ESPN szezon előtt, hogy ekkorát fog bukni ezzel a MNF-fel - kicsit nagyobb tétet reméltek 😀
több mint 4 éve
Ez egy tét nélküli meccs lesz már. Ne mondjunk quitet, küzdjünk tisztességgel, és akko eredménytől függetlenül rendben is lesz. Én T.Y. visszatérésétől sem tartok, sőt, általában véve sem. ACL meg egész éves sérülés már ne legyen, de egy hamstring vagy egyéb, pár hét, pár hónap alatt teljesen gyógyuló sérülés már nem nagy kockázat, offseasonban rendbe lehet hozni.

A Doyle hírhez elfelejtettem hozzátenni, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy azért jött meg ilyen hamar, mert a stáb döntött a TE kérdésben, mégpedig úgy, hogy Ebron nem marad. Doyle és Alie-Cox lesznek akikkel megyünk tovább. Plusz egy fiatal. Kár, hogy Hentgest sikerült tőlünk elcsenni, de sajna ez van ha telített a poszt. Talán tudunk keríteni egy hasonló kaliberű és upside-ú srácot jövőre is.

több mint 4 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Kenny nem jatszik hetfon, TY game-time decision.. nem tudom, hogy minek eroltetjuk mar, jobb lenne, ha vegigulne ezt a harom meccset. Egyebkent amilyen hektikus csapat vagyunk iden, siman el tudom kepzelni, hogy megverjuk a Szenteket..😀
Bence94
Én nem, szerintem a legtöbben vereséggel számoltunk a szezon előtt is. Az a baj hogy a Saints támadóegysége túl sokoldalú nekünk (meg úgy általában, a 49-res nem gyenge védelme ellen is kímeletlenül gyártották a pontokat). A védőfaluk pedig el fogja venni a futást és onnantól kezdve megint passzolni kell,amiből idén nagyon ritkán (kétszer) jöttünk ki jól. Azt mondjuk el tudom képzelni hogy a kihúzzuk hosszabbításig, de ez pont az a meccs ahol akkor se leszek morcos ha agyonver minket a Saints.
Idén eddig az összes meccsünket élőben láttam. de lehet ezúttal kivételt teszek -egy mélytorkosért nem biztos hogy megéri fennmaradni 😊.
több mint 4 éve
 www.colts.com/news/jake-eldrenkamp-elevated-active-roster-roster-moves?fbclid=IwAR1Ei-BkElNe3-VTXd_bNqIcyusVmYH6Et1af7Z6VZV84yc5pooLHAWfg7I

Sérült valaki, vagy hivatalosan is elkezdtük próbálgatni a cseréket? Mert ha az utóbbi, akkor remélem Kelly-t is látjuk.
uatu
Clark a héten kihagyott egy edzést, de nem sérülés miatt. Lehet vmi személyes dolog, és nem lesz aktív hétfőn. Vagy sokat akarunk futni majd, és Haeg meg o lehetnek 6. (7.) falemberek

több mint 4 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
 www.colts.com/news/jake-eldrenkamp-elevated-active-roster-roster-moves?fbclid=IwAR1Ei-BkElNe3-VTXd_bNqIcyusVmYH6Et1af7Z6VZV84yc5pooLHAWfg7I

Sérült valaki, vagy hivatalosan is elkezdtük próbálgatni a cseréket? Mert ha az utóbbi, akkor remélem Kelly-t is látjuk.
több mint 4 éve
Kenny nem jatszik hetfon, TY game-time decision.. nem tudom, hogy minek eroltetjuk mar, jobb lenne, ha vegigulne ezt a harom meccset. Egyebkent amilyen hektikus csapat vagyunk iden, siman el tudom kepzelni, hogy megverjuk a Szenteket..😀
több mint 4 éve
deleted account 1 758
nah, ha idén eddig valaki a PFF-et kicsit is komolyan vette volna, íme egy gyöngyszem :

www.youtube.com/watch?v=DkAabEJmiX0

Nem tudom, hogy kokain hatása alatt ennyire sötét a csávó, vagy alapból tud ennyire agyatlan lenni, de ez azért priceless a maga nemében.
coltman
Azt se hagyd ki hogy szerintük Brady jövőre a Dolphins irányítója lesz 😁
kapitnono
Aha, OK, akkor azt hiszem újabb hely, amit aktívan NEM OLVASOK majd 😀
több mint 4 éve
deleted account 1 758
 www.instagram.com/p/B6BVQc9hz1q/?igshid=f102hyzzjdsf
Bence94
Banyek, ezer emberből jó, ha egyet felismernék a gyerekkori képéről (még magamat se 😀), de itt egyből lejött, hogy csak Big Q lehet. 😊 A srácnak semmit nem változott az ábrázata, ma is pont ugyanilyen kölyökképe van.
peterk2005
Meg hát másnál aligha lenne poén ez a kijelentés 😀
több mint 4 éve
 www.instagram.com/p/B6BVQc9hz1q/?igshid=f102hyzzjdsf
Bence94
Banyek, ezer emberből jó, ha egyet felismernék a gyerekkori képéről (még magamat se 😀), de itt egyből lejött, hogy csak Big Q lehet. 😊 A srácnak semmit nem változott az ábrázata, ma is pont ugyanilyen kölyökképe van.

több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
nah, ha idén eddig valaki a PFF-et kicsit is komolyan vette volna, íme egy gyöngyszem :

Nem tudom, hogy kokain hatása alatt ennyire sötét a csávó, vagy alapból tud ennyire agyatlan lenni, de ez azért priceless a maga nemében.
coltman
Azt se hagyd ki hogy szerintük Brady jövőre a Dolphins irányítója lesz 😁

több mint 4 éve
több mint 4 éve
deleted account 1 758
coltman
Meh .... Luck jogai a Coltsnál vannak. Erről ennyi elég is.
peterk2005
Inkább oda menjen, mint hogy a Patsbe térjen vissza JMD alá, újabb 20 év sikert hozva (egyik ismerősöm mindig elmondja h tuti ez lesz amikor Coltsrol/Lucktol van szó 😀)
Borbinho
Nem megy sehova, sok év van még abból a szerződésből 😉

JMD meg sok mindent fog hozni Bostonba, de aligha lesz közte siker 😀
több mint 4 éve
coltman
Meh .... Luck jogai a Coltsnál vannak. Erről ennyi elég is.
peterk2005
Inkább oda menjen, mint hogy a Patsbe térjen vissza JMD alá, újabb 20 év sikert hozva (egyik ismerősöm mindig elmondja h tuti ez lesz amikor Coltsrol/Lucktol van szó 😀)

több mint 4 éve
Jack Doyle signed a three year contract extension with the Indianapolis Colts on December 7, 2019. The contract is worth $21.3 million in new money with $10.25 million in virtual guarantees at signing with a total guarantee of $12.25 million. Doyle received a $3 million signing bonus. Doyle's 2020 base salary is fully guaranteed at signing, and will receive a guaranteed (guaranteed 5 days after signing contract) $6 million roster bonus on the 5th day of the 2020 league year. Doyle has a $1.5 million injury guarantee in 2021 that will vest to a full guarantee on the 5th day of the 2021 league year. Doyle can earn up to $500,000 ($31,250 per game active) in roster bonuses in each year of the contract. Additionally Doyle has up to $700,000 through incentives based on performance stats of receptions, touchdowns, and pro bowl nominations. Doyle's cash in 2019 increased from $5.65 million to $8.65 million.

Spotracrol a Doyle szerződés részletei.
Kapott 3M signing bonust (ami a könyvekben 4évre lesz elosztva), a jövő évi fizujából 6M garantált, ezen felül még a 2021es fizujából 1.5M sérülés esetén garantált, ami a '21es szezon 5. napján sima garantálttá alakul.
Az éves alapfizuja
2020: 1.75M
2021: 5.1M
2022: 5.45M
Van még évi 500k rosterbonusa (31.5k/meccs), és 700k teljesítmény ösztönző (elkapás, td, pro bowl).
21.3M össz, ami 24.9 is lehet.
Tipikus Ballard deal, hasonlót leosztásút kap majd AC is (csak ott mondjuk 2 évnyi fizu lesz garantált és összegben 2x ennyi lesz 😀)