NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
nagytomy
461
Az IR. Minimum visszatérős. Egy éves contracttal. Ő lehet, hogy ennyit játszott Colts mezben.Az lett. Mármint IR. Reich szerint nem season ending.
Chester Rogers time.
Amúgy Cainból elkapó lesz. A második félidőben alig passzoltunk, de amíg igen, Cain a helyén volt.
peterk2005
Ja, és azt is mondta, h Vina még mindig elit, szóval nincs itt semmi látnivaló
több mint 5 éve
Kivancsi leszek erre az eledezo pass rushra, mert tegnap valoban nem volt rossz, de azert az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a Chargersnek a fel fala serult, szoval kis tulzassal ugy lett osszekukazva ez az otos. Meg fiatalok, nem tul tapasztaltak. A fontnak mindenesetre futas ellen javulnia kell, a DB-sornak meg minden ellen, mert ez siralmas volt tegnap egy-egy villanastol eltekintve. Ezert mondom, hogy szivesen megneznem peldaul, hogy Geathers helyen Willis mit tud huzamosabb snapszamban, mert elobbitol mar tudjuk, mit varhatunk... es sajnos szerintem Geathers tovabbra is kilog lefele a kezdobol.
Ya Sin ujonc, szoval nala a hibak elfogadhatoak, remelhetoleg tanul beloluk es meccsrol meccsre fejlodik meg javul. Moore nagyon gyenge volt tegnap, de Eberflus is elszurta, mert Moore-nak nem egyszer kellett embereznie a 6'2-es Allennen, ami ordas missmatch, es nagy hiba a koordinatortol. Desir nem tunt rossznak, igazabol nem remlik, hogy o benyelt volna nagy passzokat.
több mint 5 éve
Azt INT Jeremiah-nak is tetszetttwitter.com/MoveTheSticks/status/1171080072368779264
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Újabb pletykák szerint Funchess sérülése nem IR-os, lehet, hogy 1 hónappal megússza. Hiszem, ha látom, de legyen így.Willis szerintem folyamatosan egyre többet fog játszani. Benne megvan a Geathers is, kemény, jól szerel, és közben coverage-ben sem elveszett. A preseasonja is elég jó lett, jól mozog a srác újoncként. Ő a jövő. De szerintem ilyen depth mellett nem érdemes agyonhasználni, van az az ideális snapszám, ami elég ahhoz, hogy tanulhasson, és közben ne menjenek el playek, meccsek azon esetleg, hogy rutintalan és egy ravaszabb QB megeteti. Ez egy rookie-nál az elején nagyon benne van a pakliban. Majd szép fokozatosan, az idény végére belejön és átveheti Geathers helyét.
Adams olyan, amilyen. Strong side-ra 20% snapre jó, oda nem kell se speed, se coverage skill. Nem nézett ki jól, de ennek egy jelentős része abból adódott, hogy a front4 se nézett ki jól. Egy csomó futás úgy jött át rajtuk, hogy nem szabadott volna. Olyan helyeken futottak át rajtuk ahol nem volt mögöttük tervezett LB gap responsibility. A futás elleni védekezést rendbe kell rakni, nincs mese.
Ya-Sint én is hasonlóan látom. Nincs mese, kell a snapszám. Az egész secondarynek szoknia kell még ezt az új rendszert, mert eléggé más, mint amit eddig kért tőlük Eberflus. Viszont szerintem Wilson jobb volt, mint amit itt-ott olvasok. Nekem az ő játéka tetszett. Még a DPI-t is úgy szedte be, hogy annak ott volt értelme. Az OT-ban viszont a komplett defense csak nézelődött. Lesz ez jobb. A tavaly év eleji védelemben az első 1-2 meccs után nem láttam a tavaly év végit. Ebben az ideiben jobban látom a fejlődési lehetőséget. Csak ki is kell hozni. Egyelőre annak örülök, hogy Eberflus nem állt meg tavalynál. Bennem azért voltak ezzel kapcsolatban kérdőjelek, de szerencsére fölöslegesen. Sokkal több mindent fogunk idén csinálni, mint tavaly.
Belekuttantottam a Titans meccsbe. A Browns tényleg úgy nézett ki, mintha még mindig a preseasonban lennének, abból a sok Titans pontból jó sok jött saját RZ-ban eladott labdából, meg garbage time-ban, szóval annyira azért nem volt jó a Titans, mint amit az eredmény mutat. Viszont szerintem Mariota ember emlékezet óta a legjobb meccsét játszotta. Nem ismerem ezt az új OC-t, de jobban tetszik amit Mariotaval csinál, mint amit LaFleur csinált tavaly. Nem lesz könnyű meccs. A Titans ráadásul hajlamos év elején jól játszani, pörögni. Jobban örültem volna ha az idény második felében játszunk ellenük...
Brissettet majd meglátjuk. Én szkeptikus vagyok, szerintem ha annál több feladatot kap, mint az első félidőben, az sok lesz neki. De Mariota se kapott ennél igazából több feladatot. Henry-t meg KELL fognunk, különben baj lesz. Ha őt megfogjuk, akkor a felét levettük a megoldandó feladathalmazból defense oldalon. A Titans defense-t nem tudom még hova tenni, a Browns offense teljesen ritmus nélküli volt. Szerintem a Chargers defense se rosszabb, de majd meglátjuk. Azt én is úgy gondolom, hogy ennyit futni nem fogunk tudni ellenük.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Azért a Hooker egykezes elég szexi volt.twitter.com/Colts/status/1170826973192445953
dugo93
Ha esetleg lemaradt volna róla valaki. Mély passzt tnap se nagyon dobott Rivers az ő irányába. Ha kihozza a benne lévő potenciált akkor legalább olyan pluszt adhatna a defnek mint Leonard.
Mindez az éledező pass rush-sal bizakodásra ad okot. Már csak a CB-knek kellene felérniük a fizetésükhöz/draft pozijukhoz, és kajak jó lenne a def
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Viszont lehet, hogy korai, de en mar most huzok arra, hogy jelentosebb snapet kapjon egy-ket fiatal. Nem igy lesz, mert most kezdodott az ideny es Eberflus ovatosan fogja oket jatszatni, de Geathersnel mar tavaly is minden jo megmozdulasara jutott ket-harom rossz, orulnek, ha Khari Willist egyre tobbet lathatnam a helyen. Tegnap mar volt is fent nehany snapnel. A passz ellen neztem, volt rajta elkapas, de a mozgasabol azert erezheto volt, hogy nincs teljesen elveszve.A masik Adams, aki kezdo volt, de egyszeruen annyira lassu LB letere, hogy nezni is rossz, emberezni nem tud, futas ellen rendre lemarad. Ott Banogu es Okereke is kapott par snapet, en azert szivesen megneznem EJ Speedet is, hogy mit tud, mire kepes. Es nem lennek szomoru, ha Adams snapszamai hamarosan nullara esnenek, jo gyerek, akar o, de sajnos nem megy neki, a lassusaga meg nagyon kutkozik erre az atletikussagra epulo vedelemben.
Ya Sin tegnap mar sokat jatszott, sokat emberezett, de nagyon nyers, nagyon ujonc. Az Allen-TD-nel es egyebkent o hibazott, vegig huzta vissza Allent egyebkent, de az meg talan az elengedheto kategoria volt, de hosszu masodpercekig fel sem nezett es tojt a labdara, pedig nem az iranyitonak hattal allt. Ennek a vege lett az, hogy Rivers tulajdonkeppen kb. hail mary-passzabol TD lett, es Allen lehuzta Ya Sin mellett a labdat. Annak a jateknak vagy picknek vagy sima incomplete-nek kellett volna lennie. De o rookie, szoval rookie mistake, viszont azert Autry baromsaga, ami negy pontba kerult, meg foleg Vina... Es mindezt ugy, hogy igazabol meg ezekkel egyutt, illetve a vedelem allando benyelt screenjeivel es egyszeru jatekaival is megnyerhettuk volna a meccset.
Mondjuk szerintem rank az igazi felmero inkabb most var, a Titans ellen. Egyreszt az egy kemenyebb vedelem lesz, amit nem feltetlenul tudunk majd szetfutni, igy Brissettre nagyon szerep var majd, bar ezt nem is banom feltetlenul, mert igy derul majd ki, mit is tud igazandibol, raadasul jo uzenete lenne a stabtol fele, hogy biznak benne, passzoltatjak, agresszivan eroltetik.
Masreszt mig Rivers agressziv, addig Mariota nem tulzottan, pont azokat a jatekokat fogjak eroltetni, amiket most nagyon nyaltunk Rivers ellen. Lett egy fiatal, jo WR-sora is a Titansnek, illetve visszatert Walker, akit hulyere fog eroltetni Mariota. Szoval most szerintem nagyobb lesz a kihivas a vedelemnek, de a tamadoegysegnek is.
Plusz szeretnem latni, hogy Brissett mennyire luzer gyerek. Mert mar az elso idenyeben is voltak meccsek, ahol lett volna sanszunk a gyozelemre, de valamiert nem nagyon akart osszejonni. Luck ugye ezeket rendre meg tudta nyerni, akar szar jatekkal is, egy-ket villanassal. Szeretnem tudni, Brissettben is benne van-e, hogy playmaker.
Mar nagyon varom a vasarnapot.
több mint 5 éve
Az IR. Minimum visszatérős. Egy éves contracttal. Ő lehet, hogy ennyit játszott Colts mezben.Chester Rogers time.
Amúgy Cainból elkapó lesz. A második félidőben alig passzoltunk, de amíg igen, Cain a helyén volt.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Mivel úgyis mind imádtok regényekbe burkolózni, és le fogjátok írni, hogy nem csak ez és ez hibás hanem ők is, én ma egyszerűen összefoglalom. | Baszd meg Vina | 😊
több mint 5 éve
Szerintem nincs okunk szomorkodni, még a vereség ellenére sem. Visszajöttünk, megcsináltuk a TD-t és a két pontost is, amikor kellett. Ahogy a futásunk működött, lehet a hosszabbításban mi mentünk volna át a Chargersen úgy ahogy ők rajtunk, ha mi támadhatunk.
A védelemtől azt láttam, hogy szinte egyfolytában volt nyomás Riversen.
Néha sztem Eberflus elment a végletekig is, ilyenkor jöttek a futónak kipöttyentett lasztik, amikből sajnos jöttek a nagy playek. Ekeler 55 yardos TD-jénél ha Leonard pl nem a labdára ment volna, akkor simán leviszi a 35ösünkön kb. Helyette kb egymást szerelték vmeik DB-vel.
Quincynek sztem lefőtt, amint elég jó lesz Tell h a védelemben is játsszon, akkor ő lesz a healthy scratch (mint ma Lewis volt), Ya Sin már a 2.drivetól bent volt a helyén. Amikor fent volt, akkor meg Henryt fogta, akit kb mindig is keresett ilyenkor Rivers. Azért mert 6'1 meg 200+ font, már jó TE-k ellen? Mert élesben nem az.
Össz túl sok volt a missed tackle, és a missed opportunity a védelemtől. Több turnovert kellett volna hozni.
Azt sem értettem, miért Kenny Moore fogta Keenan Allent (értem h Moore a nickel cb, de esélytelen volt kb végig).
Na de ha már missed opportunity...hiába szerzett az ST labdát az ellenfél 30asán, 0 pontot hoztunk belőle, amikor zárkózni kellett volna. Elbaltázott lehetőség a TD-re, és utána Vina hiba.
A legfájóbb az egészben Vina. Meccs közben olyanokat írtam, hogy inkább vonult volna vissza, meg remélem szüksége van a fizujára, és azért játszik már csak...Utólag sem nézem el neki a hibáit, de túl sokat tett már ő itt, mint hogy egy ilyen után elküldjük. Ellenben ha kövi héten is megremeg a lába, akkor kezdhetünk aggódni.
Támadó oldalról a hideg kiráz amikor shotgunból futunk külső zónát, és Mack 10 yardot fut párhuzamosan a LOS-sal, és 3an odaérnek -3 yardon már. 10ből 1x bejön és jön egy nagy játék a szélen, de amúgy nem sok pluszt hoz. Brissett sztem jó volt, de még van hova fejlődnie, néha még mindig túlizmozza a dobást.
Ebron esete olyan, ha TD-nek adják akkor is veszik el utólag. De sztem sem volt az, kár érte, tavaly több hasonló elkapást megcsinált,
A védelemben zavaró volt, h pont a veterán Houston ugrott be, nullázva így egy sack fumbe-t. De alapból is túl sok hiba volt, tipikus nyitómeccs. Ezek megnyerésében nem vagyunk jók.
Bizakodó vagyok, a Titans nagyon elverte a Brownst, ami meglepett, de a Jax kikapott és a Texansnak se lesz könnyű dolga a Saints ellen.
Az OL jó, a DL jó, a többi meg majd javul. De a lényeg működik 😊 A Chargers sztem a legjobb csapat (persze a pats után...) az AFC-ben, ezt a meccset még Luckkal is L-re vettem, így nagyon pozitívan éltem meg, h meccsben voltunk (még ha az L miatt eléggé el is kenődtem a végén).
Jövő héten lehet javítani!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Jól helytálltunk, de egy 16 fordulós évadban kitörölhetjük a helytálással, ha L van beírva.A sok hiba volt bosszantó. Vina-nál sajnos időzített bomba, hogy mikor jön el a vég. Én még nem visszavonulóznék, volt egy pocsék meccse, de a lába még mindig 60 yardra jó, ez ma is látszott. Ha marad bizonytalan továbbra is, akkor udvariasan megkérjük, hogy legyen tiszteletbeli, de erről majd akkor essen szó, ha tényleg ez történik. Ennyit megérdemel.
Autry szerintem azóta is veri a fejét a falba, meg Houston is. Egy egyébként kevés hibával, sárgával lehozott meccsen pont a legrosszabb pillanatokban hibáztunk. Ebron TD-ja, illetve nem TD-ja is ugye....
A védelem részéről én a futás elleni védekezésünk miatt vagyok csalódott. Az, hogy Rivers ellen beszívunk jónéhány nagyobb játékot, benne van. Mást játszunk idén, mint tavaly, sokkal több a pressure, az emberezés, Ez nem fog growing pain nélkül menni, főleg egy jó QB ellen. Ezzel együtt az irány tetszik, a secondary szerintem jó lesz, csak türelmet kell nekik adni, hogy összeszokjanak egymással és az új sémával. A futás védekezést viszont rendbe kell tenni. Valószínűleg Sheard visszajövetele sokat fog segíteni, mert Banogu és Turay pressure-ben egész jók már, de futás ellen még sok a hiányosság. Könnyű őket kizárni a játékból.
Szóval csalódás is, mert az L az L, akár overtime, akár 40 pontos vereség. Viszont az is látszik, hogy ez egy jóval jobb csapat, mint a 2017-es. Amondó vagyok, hogy a 2018-asnál is. A tavalyi csapat offense-ben és főleg védelemben sokkal inkább work in progress volt, mint ez az idei. Borzalmas meccseink is voltak, nem is egy. Most fájó igazán Luck hiánya, mert ezzel a mai csapattal, Luckkal nyerünk. És ezzel a csapattal bárki ellen nyerhettünk volna. Brissettel sajnos nem. Nem mintha bármi gond lett volna ma este vele. Sőt. Ebben a Reich féle offense-ben Brissett nem tűnik elveszett ügynek, teljesen elfogadható offense képét mutatták ... a hibákat leszámítva.
több mint 5 éve
Bence94
1 950
Kikaptunk? Igen. Nyerhettunk volna? Igen. Van okunk az elkeseredesre? A vedelem es Vina miatt igen, az O engem meglepett. Sorsdonto szitukban hibaztunk? Kurva bosszanto. Van okunk remenykedni az ide szezonnal kapcsolatban? Van.
több mint 5 éve
Igazabol nehez mit mondani. A meccs egyertelmu L-re volt veve, de megis keseruseg van bennem, mert ezt konkretan megnyertuk. Nagy koszonet Vinanak, azt hiszem, jobb, ha visszavonul inkabb, illetve Autry hulye hibajan es Houston idiota offside-jan ment el. Illetve a vedelmen, ami tele lett draftolva tehetseggel, ennek ellenere javulas egyelore semmi sem latszik, sorra nyalja az egyseg az egyszeru playeket es nagy jatekokat. Kar ezert. Osszessegeben viszont igazabol buszke vagyok a csapatra, az offense jol mukodott, bar szerintem parszor tulnyomta a futast Reich, nem bizott annyira a passzjatekban, pedig Brissett jobb volt sokkal, mint amit vartam tole. A tamadofal is remek volt.
Szimpatikus ez a csapat, ez az ideny nem rolunk fog szolni, de lesznek szep pillanatok, elvezzuk ki.
több mint 5 éve
Sheard és Williams inaktívak, a többiek elvileg pályára léphetnek.Közben jött egy új OL a practice squadba, Tyree St. Louis a neve. A Patsnél volt nyáron. A futó ... nemjuteszembe a neve - távozott.
több mint 5 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!
több mint 5 éve
Nem is értem mi ez a nagy ellentét köztetek amúgy 🤔Nem kell mindent elhinni, ami annak látszik. 😉
Már nem az első ilyen eset ahogy látom sajnos.........
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem is értem mi ez a nagy ellentét köztetek amúgy 🤔Stez ezt kire érted???Na vajon kire? 😊 A kis pillangó lelke vérzik mert beszótam neki, hogy újságíróként kitört belőle a szenzációhajhász. 😊
"btw, a pitianer megjegyzeseidre, illetve szemelyeskedeseidre inkabb nem is reagalok mar, ahogy a jovoben sem fogom megtenni."
???Rózsa Sándor (betyár)
Majd iszik egy sört vagy megbasz valakit az irodában (kétszer is), oszt megnyugszik.
Meglatjuk. Remeljuk igy lesz. Ha Jacoby az elso harom meccsen dob mondjuk 10-12 TD-t,meg akkor sem leszek elajulva,. Bence9410-12 TD-t? A Chargers, Titans, Falcons hármas ellen? Hát, ha megcsinálja, én biza el leszek ájulva. 😀
peterk2005
Már nem az első ilyen eset ahogy látom sajnos.........
több mint 5 éve
Bence94
1 950
Na vajon kire? 😊 A kis pillangó lelke vérzik mert beszótam neki, hogy újságíróként kitört belőle a szenzációhajhász. 😊Khm. Hasonlo palyara keszulok en is....😀
peterk2005
több mint 5 éve
Stez ezt kire érted???Na vajon kire? 😊 A kis pillangó lelke vérzik mert beszótam neki, hogy újságíróként kitört belőle a szenzációhajhász. 😊
"btw, a pitianer megjegyzeseidre, illetve szemelyeskedeseidre inkabb nem is reagalok mar, ahogy a jovoben sem fogom megtenni."
???Rózsa Sándor (betyár)
Majd iszik egy sört vagy megbasz valakit az irodában (kétszer is), oszt megnyugszik.
Meglatjuk. Remeljuk igy lesz. Ha Jacoby az elso harom meccsen dob mondjuk 10-12 TD-t,meg akkor sem leszek elajulva,. Bence9410-12 TD-t? A Chargers, Titans, Falcons hármas ellen? Hát, ha megcsinálja, én biza el leszek ájulva. 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Oriasi fazon fordult meg a Colts haza tajan: Isaiah Langley, akit augusztus vegen pakoltunk ki, epp elozetesben csucsul, mert a haverjaival elkezdtek UPS- es FedEx-csomagszallitokat rabolni. Allitolag 60-szor raboltak. 8DStez ezt kire érted???
Ami ertekes volt, eltettek, ami nem, azt az ut szelere kibasztak. Mar 2018 decembere ota rabolgattak, mi augusztus 11-en szerzodtettuk, husz napra ra kiraktuk. Valamelyik agyas veletlenul otthagyta az ujjlenyomatat, igy jutottak el Langleyekhez.
Nagy kar, o lehetett volna a Colts tablet es mobil beszallitoja.
btw, a pitianer megjegyzeseidre, illetve szemelyeskedeseidre inkabb nem is reagalok mar, ahogy a jovoben sem fogom megtenni.
Stez
???
több mint 5 éve
Szerintem 6–10-es ideny lesz.Jax fanként azt mondanám legyen igazad, de nekem az az érzésem, hogy mind a 4 AFC South csapat 7-9 és 9-7 között fog végezni, jó sok körbeveréssel, WTF és OMG pillanattal és talán mind a 4 csapatnak lesz esélye a playoffra és divizió győzelem koronára még december végén is.
Stez