NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
412
54
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem 6–10-es ideny lesz.
több mint 5 éve
Bence94
1 950
Egy jó kis beszélgetés Brisett és a Colts közeljövőjéről.Meglatjuk. Remeljuk igy lesz. Ha Jacoby az elso harom meccsen dob mondjuk 10-12 TD-t,meg akkor sem leszek elajulva,. Majd az ido eldonti,hogy mennyire tud konziztensz jo (vagy rossz) maradni. A csapat tobbi resze rendben van,nem azt mondom,hogy ujra csinalnank 10-6-os merleget 1-5rol,biztosan lesz visszaeses a kezdetekben.Nalam amugy egyaltalan nincs vilagvege hangulat,siman el tudom kepzelni,hogy bejutunk a PO-ba.
www.sbnation.com/nfl/2019/9/6/20851705/jacoby-brissett-colts-nfl-discussion-andrew-luck
Egyetértek a konkluzióval (sajna): akárhogy is lesz, a Colts valószínűleg jól jön ki ebből a kísérletből.
iktriad
több mint 5 éve
Egy jó kis beszélgetés Brisett és a Colts közeljövőjéről.www.sbnation.com/nfl/2019/9/6/20851705/jacoby-brissett-colts-nfl-discussion-andrew-luck
Egyetértek a konkluzióval (sajna): akárhogy is lesz, a Colts valószínűleg jól jön ki ebből a kísérletből.
több mint 5 éve
Az az infó honnan van, hogy Luck miatt jött vissza? Luck nem is volt soha a keze alatt, ő már korábban elment a klubtól. Mudd az OL-hoz jött, a technikát csiszolni, mi dolga lett volna Luckkal? És főleg miért miatta? Beszélni se nagyon beszéltek... (Brissettel se).Nem tudom, még anno olvastam vhol (100 éve) hogy anno PMnek is nagyon sokat segített és szerették volna, ha Lucknak is ezt megteszi. De lehet fals volt az info vagy én olvastam félre. A lényeg, hogy Stezt akartam megnyugtatni. Ennyi 😊
peterk2005
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Oriasi fazon fordult meg a Colts haza tajan: Isaiah Langley, akit augusztus vegen pakoltunk ki, epp elozetesben csucsul, mert a haverjaival elkezdtek UPS- es FedEx-csomagszallitokat rabolni. Allitolag 60-szor raboltak. 8DAmi ertekes volt, eltettek, ami nem, azt az ut szelere kibasztak. Mar 2018 decembere ota rabolgattak, mi augusztus 11-en szerzodtettuk, husz napra ra kiraktuk. Valamelyik agyas veletlenul otthagyta az ujjlenyomatat, igy jutottak el Langleyekhez.
Nagy kar, o lehetett volna a Colts tablet es mobil beszallitoja.
btw, a pitianer megjegyzeseidre, illetve szemelyeskedeseidre inkabb nem is reagalok mar, ahogy a jovoben sem fogom megtenni.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Nem Mudd a támadófal edző, hanem Strausser, Mudd szenior asszisztens volt - legalábbis ez volt a hivatalos címe. Egyfajta veterán tanácsadó, konzultáns szerepbe jött.Úgy került ide egyébként, hogy Reich és Ballard Straussert scoutolták, mint kiszemelt OL edzőt. Kiderült, hogy Mudd ismeri, sőt a mentoráltja. Felhívták Muddod, kérdezték Strausserről, és ő áradozott róla. Le is igazolták, majd Reich visszahívta Muddod a hírrel. És akkor beszélgettek egy jót. Reichben ott merült fel, hogy Mudd olyan hévvel beszél még mindig a fociról, hogy mi lenne ha megfűznék, hogy jöjjön ide picit segíteni? Ballard és Irsay rábólintottak, és Mudd is belement egy ilyen szenior szerepbe. Amikor éppen volt energiája, kedve, akkor ott volt, máskor meg nem. A TC jelentős részét pl. a hőség miatt kihagyta, csak a hűvösebb 1-2 napon volt kint. Egyébként is inkább főleg a video roomban, ol szobában oktatott, a pályára csak időnként ment le. Nem nagyon bírta a lába, a pályán kis golfkocsival közlekedett állandóan.
Az az infó honnan van, hogy Luck miatt jött vissza? Luck nem is volt soha a keze alatt, ő már korábban elment a klubtól. Mudd az OL-hoz jött, a technikát csiszolni, mi dolga lett volna Luckkal? És főleg miért miatta? Beszélni se nagyon beszéltek... (Brissettel se).
Reich azt nyilatkozta, hogy Mudd 1-2 hete mondogatja, hogy úgy érzi abba kéne hagynia. Szerintem egyszerűen az történt, hogy a telefonbeszélgetés hatására tavasszal belelkesedett és mondott egy igent. Most meg rájött, hogy az idény már sok lesz neki. A szezon utazgatásait és feszített tempóját már nem vállalta be. Tulajdonképpen amiért jött, az megcsinálta. Az offseasont végignyomta, Strausser mellett ott volt az első fél évben, innen Strausser viszi a dolgokat.
Mathis ügyét meg ebbe belekeverni, édes jó istenem... Azért le se tagadhatnád, hogy te is a médiában dolgozol. 😀
Mathis kapott egy kva jó ajánlatott egy helyi nevelőközponttól. Résztulajdonosként viheti a központot, ő irányíthatja az egészet. Nem elment a csapattól, mert nem is volt hivatalos posztja. Létszámon felüli pass rush tanácsadóként járt be és segített. Aztán kapott egy jó ajánlatot és elfogadta. De ugyanúgy visszajár, a TC idején is ott volt jópár napot, hetente 1-2-szer elmegy a csapat edzésekre is, és Turay és Banogu meg jár hozzá a központjába.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
De, van. Mert hiaba miatta jott, az alapszakasz elott ket nappal nem szokas lelepni. Ez a huzas jol jelzi, hogy kicsit sem erdekelte Ballard es Reich, es nem huledezett el az agyondicsert legkortol.Ez rohadtul nincsen rendben, valami nagyon nem okes a latszolagos tokeletesseg ellenere. Mathis is elhuzott a francba par honapja, Luck, most Mudd. Az FO-ban valami nem tunik egyenesnek. Ennyi lelepes nem termeszetes, foleg nem az ideny elott.Azért Mudd kifejezetten Luck miatt jött vissza. Ő már korábban letette a lantot. Nincs ebben semmi különös szerintem.
Stez
dande
A tamadofalat meg most atveszi valaki, aki ismet mas iranyvonalat kepvisel. Ket ideny alatt minimum harom tamadofaledzot fogyaszt el ez a fiatal OL. Hat ez egyaltalan nem lesz jo hatassal ezekre a sracokra.
több mint 5 éve
Ez rohadtul nincsen rendben, valami nagyon nem okes a latszolagos tokeletesseg ellenere. Mathis is elhuzott a francba par honapja, Luck, most Mudd. Az FO-ban valami nem tunik egyenesnek. Ennyi lelepes nem termeszetes, foleg nem az ideny elott.Azért Mudd kifejezetten Luck miatt jött vissza. Ő már korábban letette a lantot. Nincs ebben semmi különös szerintem.
Stez
több mint 5 éve
Ez rohadtul nincsen rendben, valami nagyon nem okes a latszolagos tokeletesseg ellenere. Mathis is elhuzott a francba par honapja, Luck, most Mudd. Az FO-ban valami nem tunik egyenesnek. Ennyi lelepes nem termeszetes, foleg nem az ideny elott.Most nézem hogy ő kicsoda, látom 77 éves. Valószínűleg csak túlvállalta magát és idejében visszakozik.
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Ez rohadtul nincsen rendben, valami nagyon nem okes a latszolagos tokeletesseg ellenere. Mathis is elhuzott a francba par honapja, Luck, most Mudd. Az FO-ban valami nem tunik egyenesnek. Ennyi lelepes nem termeszetes, foleg nem az ideny elott.
több mint 5 éve
Howard Mudd is tolt egy Luckot.Ki lesz a következő? a konyhás néni ?
több mint 5 éve
Nem. Ha alszom, akkor sajnos nem sikerul.Kezd sok lenni a bok, lassan elpirulok. XDHogy-hogy még nem vagy teljesen elpirulva ilyenkor? Iszol te rendesen? 😮 😊
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Kezd sok lenni a bok, lassan elpirulok. XDHogy-hogy még nem vagy teljesen elpirulva ilyenkor? Iszol te rendesen? 😮 😊
Stez
több mint 5 éve
Kezd sok lenni a bok, lassan elpirulok. XD
több mint 5 éve
Ha csak a fele igaz az italozási szokásainak, akkor a mája viszont minimum 60 éves lehet. Már Jim Irsay féle 60. 😊És kinéz vagy 20-nak, szóval még pár évig nem szabadulunk tőle.Afaval 13 vagyok. Ikuval mar 16. Egyebkent meg 31.Ilyen kis fiatal vagy 😂😂?Mar egy ideje tanulmanyoztam a temat. Es ja. Hopp, lebuktam.Egy érdekes cikk a témában :Igen, sokaknál ez a karrier, csak nem tudtam valójában mennyi. A több, mint háromnegyedük durván magas.Az altalam olvasott kimutatas szerint az NFL-jatekosok 78 szazaleka, az NBA-jatekosok 60 szazaleka, es az MLB-playak is eleg magas szazaleka csodbe megy a visszavonalasat koveto ot even belul. Eltapsoljak a penzuket, a legtobben nem tesznek felre igazan, rengeteg befektetesbe huzzak be oket, penzelik a csaladot, kolcsonkernek a haverok, nem fizetik vissza stb, stbNem veletlen, hogy felelmetesen magas az aranya amerikaban azoknak a profiknak, akik eleg hamar csodbe mennek.Hány százalék, kábé?
Stez
Sobri Jóska
Stez
Én 20-25 százalékra tippeltem. Már az is sok lenne.
Bár gondolom ebben benne vannak azok is, akik a PS-ben töltenek egy évet, aztán kikerülnek az NFL-ből pár tízezer dollárral.
Pár millió dolláros netto kereset fölött becsődölni markáns pénzügyi kulturálatlanságot és hozzá nem értést igényel.
Sobri Jóska
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/akit-a-sztarelet-felfalt-2010-ben-lebron-james-mellett-jatszott-most-hajlektalan-2720065
Egy kérdés: Csupán merő véletlen hogy pont azután jelenik meg egy ilyen cikk a témáról hogy itt szoba került ? 🤔🤔
HERCZE KRISTÓF=Stez ????😃😃🤔🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
(Azt hittem legelabb 50 éves vagy vagy 60 😜)
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
kristóf17
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
És kinéz vagy 20-nak, szóval még pár évig nem szabadulunk tőle.Afaval 13 vagyok. Ikuval mar 16. Egyebkent meg 31.Ilyen kis fiatal vagy 😂😂?Mar egy ideje tanulmanyoztam a temat. Es ja. Hopp, lebuktam.Egy érdekes cikk a témában :Igen, sokaknál ez a karrier, csak nem tudtam valójában mennyi. A több, mint háromnegyedük durván magas.Az altalam olvasott kimutatas szerint az NFL-jatekosok 78 szazaleka, az NBA-jatekosok 60 szazaleka, es az MLB-playak is eleg magas szazaleka csodbe megy a visszavonalasat koveto ot even belul. Eltapsoljak a penzuket, a legtobben nem tesznek felre igazan, rengeteg befektetesbe huzzak be oket, penzelik a csaladot, kolcsonkernek a haverok, nem fizetik vissza stb, stbNem veletlen, hogy felelmetesen magas az aranya amerikaban azoknak a profiknak, akik eleg hamar csodbe mennek.Hány százalék, kábé?
Stez
Sobri Jóska
Stez
Én 20-25 százalékra tippeltem. Már az is sok lenne.
Bár gondolom ebben benne vannak azok is, akik a PS-ben töltenek egy évet, aztán kikerülnek az NFL-ből pár tízezer dollárral.
Pár millió dolláros netto kereset fölött becsődölni markáns pénzügyi kulturálatlanságot és hozzá nem értést igényel.
Sobri Jóska
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/akit-a-sztarelet-felfalt-2010-ben-lebron-james-mellett-jatszott-most-hajlektalan-2720065
Egy kérdés: Csupán merő véletlen hogy pont azután jelenik meg egy ilyen cikk a témáról hogy itt szoba került ? 🤔🤔
HERCZE KRISTÓF=Stez ????😃😃🤔🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
(Azt hittem legelabb 50 éves vagy vagy 60 😜)
Rózsa Sándor (betyár)
Stez
több mint 5 éve
Phillip Walkertől végleg elköszöntünk, és Rolan Milligan ment a helyére a PS-ba.
több mint 5 éve
Még ha 1. hét elé is, de ez egy pofás sérült-lista.twitter.com/KBowen1070/status/1169287983964536832Fúú,elég szarul néz ki Colts-cos cuccban😀
Tony Adams
Bence94
twitter.com/Colts/status/1169341425898721280
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Bence94
1 950
twitter.com/KBowen1070/status/1169287983964536832Fúú,elég furcsán néz ki Colts-cos cuccban😀
Tony Adams
több mint 5 éve
twitter.com/KBowen1070/status/1169287983964536832
Tony Adams
több mint 5 éve
Meg csajoktól függően 21-25 😀Emily Ratajkowski-hoz milyen életkor tartozik?😃😃
Wyatt
Bence94
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amilyet a kedves ugyfel parancsol. Ketszer is.Meg csajoktól függően 21-25 😀Emily Ratajkowski-hoz milyen életkor tartozik?😃😃
Wyatt
Bence94
Állat vagyok, ami enni kér...