NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ma sajótájékoztató. Vinny nagy valószínűséggel visszavonul, különben szabadnapon nem lenne sajttáj.

Sajnálom, hogy nem jött neki össze még egy utolsó év és az a pár kisebb rekord ami még nem az övé. De így is elért gyakorlatila mindent-Respekt, hogy belátta és nem húzza tovább. A hírek szerint Hedlundot hozzuk a helyére.

Mától "hivatalosan" is az NFL legfiatalabb csapata leszünk.

Ja, és remélem Ballardék arról meggyőzik, hogy maradjon valami nem hivatalos szenior spec team advisor szerepkörben idénre. Végigdolgozta az offseasont, imádja a játékot, jó lenne, ha elvállalná. Mindenki felnéz rá, az öltözőnek is és valószínűleg az új rúgónak is jót tenne.

twitter.com/TonyDIndy/status/1173357035087368193

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Akármi is lesz holnap Vinával, tuti hogy már repülőre ült a Kicker poszt "krémje", hogy Indibe érjen a holnapi workoutra.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mondanám, hogy amit múlt héten elszalasztottunk, azt most visszaadta a Titans, de ez nem igaz. Ha Vina beveri a két extrát, sima a meccs, mert ebben a Titans offense-ben ma nem volt benne ez ellen a Colts defense ellen, hogy 1 perc alatt TD-ig mennek. FG-ig se tudtak, és kb. ez a reális egy védekezni képes védelem ellen. Ma tudtunk már védekezni.
peterk2005
De, részben visszaadta, mert ha Santos beveri az FG-t, akkor meg mi nyerünk. A vége meg rohadtul nem a Colts D-n múlt, mert ha Mariota nem dobja túl Brownt, akkor már FG távolságban lettünk volna.
Nandito
Akkor igen, de akkor nem Mariota a QB. Előtte Brissett dobta túl Hiltont kicsivel. Ha Brissett azt megdobja, nincs is Titans utolsó drive. De ezeket nem tudom "ajándéknak" felfogni, mert ezek az irányítók ennyit tudnak. Része a játékuknak, hogy elrontanak pár ilyen dobást. Meg az is, hogy fut, mert nem tud mást, aztán lejár az óra, vagy jól hókon csapják... 😕

Az ajándék a kihagyott FG, XP, bár 50 körülről már a kihagyott FG-t se mondanám annak. 40-en belül az. Meg, ha fumble lett volna, vagy valami buta holding kulcs helyzetben, ilyesmi. Ilyen nem volt, ezért írtam, hogy egyik csapat sem ajándékozott a másiknak semmit, csak egyszerűen nem volt elég jó...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Mondanám, hogy amit múlt héten elszalasztottunk, azt most visszaadta a Titans, de ez nem igaz. Ha Vina beveri a két extrát, sima a meccs, mert ebben a Titans offense-ben ma nem volt benne ez ellen a Colts defense ellen, hogy 1 perc alatt TD-ig mennek. FG-ig se tudtak, és kb. ez a reális egy védekezni képes védelem ellen. Ma tudtunk már védekezni.
peterk2005
De, részben visszaadta, mert ha Santos beveri az FG-t, akkor meg mi nyerünk. A vége meg rohadtul nem a Colts D-n múlt, mert ha Mariota nem dobja túl Brownt, akkor már FG távolságban lettünk volna.

Music City Miracle
több mint 5 éve
Hirtelen, még így az élmények hatása alatt, hogy még szubjektívebb legyek. 😊

Először is, b*sszameg a múlt heti hibákat. Ha azt behúzzuk, 2:0-val indíthattunk volna, két idegenbeli meccsen. Ez azért a Luck visszavonul, Brissett a kúbé idényt megelőző hétre időzített diliház után nagy bravúr lett volna.

A meccsről. Ezúttal aki múlt héten sz*r volt, az javított, aki múlt héten nem hibázott, az igen. Kivéve Vina-t, aki hibázásban is clutch lett mostanára. Neki sajnos meg kell köszönni, így nem lehet menni tovább. Bár el tudom képzelni, hogy még 1 hetet kap, de nem látom, hogy minek. Ha 2 XP-t is hibáz 3-ból, akkor FG-t hogyan bízzanak rá? Szép volt, jó volt, jöjjön egy fiatal, sz*r rúgó, hadd szidjuk inkább azt, ha kihagyja. 😊 (Mert ilyentájt jobban nemigen találunk sajna. Bár az elmúlt két heti Vina-nál minden jobb.)

Brissettnek egyrészt rossz napja is volt, másrészt kvára nem is ízlett neki ez a komplex, elsősorban emberezős, de sokat váltogató Titans defense. Ez egy jó defense egyébként, a szenvedés nem lep meg, de azért sajnos az is látszik, hogy nagyon lassú. Ha nem tervezett quick passz van, hanem hátralépős, akkor a pálya közepét kb. elfelejthetjük, mert mire meg meri dobni, addigra ott van a védő az elkapó nyakán. (Megjegyzem nem értem, hogy miért játszunk ilyen kevés cross-route playt Cain, Campbell, vagy éppen Ebron vagy Doyle is remek mismatch lenne, és ez nem is olyan nehéz dobás, amit Brissett ne tudna megdobni. Persze az is lehet, hogy ott van a cross route opció a playekben, csak Brissett nem meri/látja megdobni. Meg kéne nézni hátsó nézetből is a meccset ... sajna mostanság kevés időm lesz ilyesmire...)

Egyébként a védelem hozta azt, amit egy Mariota offense ellen meg kellett csinálni. Egy turnoverben bíztam, nem jött, de egybként fogták Mariota-t annyira amennyire lehet, az a pár futás benne van. És Henry-t - általában a Titans futást - is fogtuk szépen. Szóval a védelemnek jobb napja volt, javulgatnak. Persze Mariota sem Rivers. (Hozzátéve, hogy ma a Lions 10 pontot tartotta Riverséket, és múlt héten távolról sem csak Riverssel volt bajunk. Sőt, elsősorban nem vele.)

Offense oldalon a futójáték ismét működött, megint egy nagy futásnak köszönhetjük, hogy meccsben maradtunk. Amit elszalasztottunk a Brissett önfumble miatt, meg a 2 ki nem használt turnover lehetőség miatt, az a nagy futással visszajött.

Meccs előtt egyébként akartam írni Brissettről, hogy most látunk egy game managernek használt irányítót, aki jól elvégzi a dolgát, megbízható, nem turnover prone, megdobja a biztosakat, és a fizikalitásával hoz valami extrát is a játékba. A számai is megfelelnek ennek, szerintem most is 100 fölött lesz a ratingje, és a 3TD, 1INT se rossz papíron. De láttuk a meccset, tudjuk, hogy milyen teljesítményt takar. Na, ezért nem értettem sosem, hogy a rookie Wilsont minek hasonlítgatták Luckhoz, mindenféle statokat lobogtatva. Teljesen mást kértek a két irányítótól a karrierjük elején, értelmetlen az összevetés. Wilsonnak ezt kellett csinálnia, amit most Brissettnek. Időnként ennyit se. Aztán persze kinőtte magát, ma már elit irányító, de a pályája első évei ilyen game managerkedünk, dobunk 15-20-at, turnover nélkül, aztán Lynchet futtatjuk, és hagyjuk a védelmet megnyerni a meccset évek voltak. Neki ennyit kellett csinálnia az offense-el. Brissett persze nem lesz ettől még Wilson 1-2 év múlva. A fejlődés lehetőségét idén megkapja, van körülötte csapat, ha nem is Seattle a LOB-al, de van. És van egy őt segítő edző, offensive séma és playhívás, ami segíti nem hibázni. Lehet tanulni, szokni, érni. Én ugyan szkeptikus vagyok, de cáfoljon rám. (Nálam a lassúság, amit mindig mantrázok mint egy sültbolond, nagyon behatárolja a plafont. Eleve lassú az alkata miatt is, amit még lehetne pótolni átlagon felüli anticipációs képességgel, de Brissett ebben sem erős. Nem tudom mennyire lehet utóbbit tanulni, én szkeptikus vagyok. Bár egyszer már láttam valakit HOF szintre nőni ilyen gondokkal - Steve Young -, de az régen vót, igaz se vót.)

Hoztunk 1 meccset az első kettőből idegenben, ezt Luckkal is elfogadtuk volna tulajdonképpen (utólag, a meccseket látva ugyan nem, de előre simán). Megy tovább az iszapbírkózás a csoporton belül. Nincs 2 győzelemmel álló csapat, hárman állunk 1-1-el, és a Jags sincs messze. Ha ma Marrone nem érzi magát Reichnek, akkor lehet, hogy OT-ban be is húzták volna a Houston meccset, mert egyik csapat se villogott, enyhén szólva sem.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem hiszem, hogy kirakjak Vinat. Ugye ez az ideny nekunk mar mindegy, mert eselyunk nincsen, atmeneti evet kezdtunk meg. Vina meg tett annyit a csapatert, hogy Ballard hagyja, hogy megdontse azert meg a maradek 1-2 rekordot, vegignyomja az idenyt, aztan szepen elkoszonunk tole.

Ezen kivul meg azt tudom elkepzelni, amit mar emlitettem is kovetoben, hogy Vina nyari serulese nem jott rendbe, es mar tudja igazabol, hogy IR-re kerul. Azert sajnalnam, ha igy lenne, de igazsag szerint kettobol ket meccsunk mehetett volna el rajta. Mas kerdes, hogy ezt a mait a Titans tamadosora odaadta nekunk. De azert nem ez lesz az altalanos, erre nem lehet alapozni.

több mint 5 éve
Aki vissza akar vonulni, plíz álljon Vina mögé a sorba holnap, ne hetente lépjenek le. 🙄
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1173332004286414849?s=19

Koszonunk mindent, az idei szezon meg sem tortent 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!

több mint 5 éve
Így már értem. A vezért megzavarták, vezér nélkül a sereg is megzavarodott és össze-vissza tüzelt. Nem csoda, hogy elbuktuk az első csatát. Mostantól más idők jönnek.

több mint 5 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
peterk szabadságon lehet, mert elmaradt a heti tweet szeretett vezetőnktől:

twitter.com/CaptainBrissett/status/1172302769279029249

twitter.com/CaptainBrissett/status/1173011106698342401
több mint 5 éve
 twitter.com/cliffWISH8/status/1172941032759205889

😀
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Azért szoktunk mi itt öten hatan legalább írogatni egymásnak. Sanyo, Tomi, Borbinho, Coltman, Baba meg persze Stez, meg akit még kihagytam, és mindjárt megharagszik rám. 😊

Közben Hooker IR. Kvaélet.....
peterk2005
Amikor Sanyó nevét hamarabb leírják mint a tiedet akkor el kell gondolkoznod azon, hogy elhanyagoltad a kedvenc topicodat 😅
szampi#33
én azért nem szoktam írni, mert a híreket általában behajítja valaki, mire ideérnék, a többiek meg úgyis írnak okosakat 😀

több mint 5 éve
Turay is Out ( Jó, tudom Doubtful ) a hétvégére...

Banogu a múlt héten is kapott a 63 snapből 27-et, most gondolom még több lehetősége lesz. Remélem Tik Lewis is utólérte magát, mert nagyon fog kelleni.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 357
Azért szoktunk mi itt öten hatan legalább írogatni egymásnak. Sanyo, Tomi, Borbinho, Coltman, Baba meg persze Stez, meg akit még kihagytam, és mindjárt megharagszik rám. 😊

Közben Hooker IR. Kvaélet.....
peterk2005
Amikor Sanyó nevét hamarabb leírják mint a tiedet akkor el kell gondolkoznod azon, hogy elhanyagoltad a kedvenc topicodat 😅

több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Engem már csak egy dolog érdekel. Luck tegnap ünnepelte a 30. születésnapját?
Wyatt
Miért ne ünnepelte volna? Nők szoktak kiborulni ha betöltik a harmincat.
Baba Yaga
Ezt sosem lehet tudni, meg kéne kérdezni az érintettől 😕(((
Wyatt
Ereszd el a hajam volt Bandieknal, fel 10ig fentmaradt este, es meg egy alkoholmentes sort is megivott
Borbinho
és a könyvet sem vitte vissza a könyvtárba!

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 950
A hírek szerint megint kékben játszunk a hétvégén.
több mint 5 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
Wyatt
Baba Yaga
Wyatt
Ereszd el a hajam volt Bandieknal, fel 10ig fentmaradt este, es meg egy alkoholmentes sort is megivott
Borbinho
... és elolvasott még egy könyvet.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Wyatt
Baba Yaga
Wyatt

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt
Baba Yaga

több mint 5 éve
Wyatt

több mint 5 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 950
Ilyennel viccelodni sem kellene. Meg a vegen tenyleg visszavonul.
Stez
Hat,figyelj. A pali tegnap toltotte be a harmadik X-et,ilyen korban mar el kell gondolkodni a jovon.
több mint 5 éve
Ha ezt a Hooker dolgot azert irtad h legyen plusz komment, akkor bejott 😀
Viccnek picit eros

De amugy en nem olvastam meg semmit, kinti forum v mi az info forrasa?
Nagyon nem lenne jo a csapatnak.
Borbinho
Én is nézelődtem és nem találtam semmit, lehet hogy rászaladtam, de nem bánom ha a hír nem igaz 😀
Kóra Tibor
Viszont ami nagy baj, es sajnos igaz, az az, hogy Luck IR.
Stez
Ó bazd+ már megint?
Hihetetlen ez az ember, lassan többet lesz sérült mint egészséges. Kíváncsi vagyok meddig húzza. Vagy a csapat meddig tolerálja.
akdestroyer
Vissza kellene vonulni, nem birja a teste ezt a sportot...
PM_the_sheriff
Ilyennel viccelodni sem kellene. Meg a vegen tenyleg visszavonul.