NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
59
15
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Valahogy Brissett-tel én még türelmes vagyok. tudom, hogy tizenéves koruk óta ebben a közegben, és ebben a nyomásban élnek, de akkor is, ez élete lehetősége a srácnak.Ő lett a kezdő, és kapott 2 nagyon nehéz idegenbeli ellenfelet, ahol rajta nem ment el semmi. Nem volt jó, de ennél azért több van benne, és bízom benne hogy ki is jön még belőle.
De szerintem sokkal többet nem lehet rizikóznia ,mögötte van egy erős D, ahova Sheard még visszatér, ahova Turay és Tik Lewis még belerázódik, ahonnan Geathers lassan kikopik, ahol Leonard még nm tavalyi önmaga.
Ide egy Game manager QB is elég lehet a csoportgyőzelemre.
más: nézegetem a sorsolást érdekes lesz most a ritmus:
TEN volt idegenben,---> 2 50-50 meccs otthon: ATL, OAK
KC Idegenben, ami fix szopó, majd lehet a byeon nagyot fújni---> 2 50-50 meccs otthon : HOU, DEN
PIT idegenben---> 1 fix, és 1 50-50 meccs otthon: MIA, JAX
Lesz hullámvasút szépen, de a KC meccsen kívül most nem látok tuti bukót. ( és utána is HOU idegenben, TEN otthon TAMP idegenben.....)
twitter.com/TomDegenerate/status/1174647437912416257
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Mindez oké, de ez nem magyarázza a 2017 és 2019 közötti különbséget.Ez Reich rendszere. Reich tavaly is ezt csinálta Luckkal, ugyanilyen "borzalom" volt a yards per attempt és az avg deptot az idény elején, aztán idény végére top5 lett mindegyik. Brissettnél nem lesz top5, de szerintem nála is sokat fog javulni, ahogy folyamatosan nyitják ki a playbookot.
A Stez által leírtak ettől még igazak. Brissett nem Luck. Hozzáteszem, hogy az önmagában nem probléma, hogy egy fiatal QB túlbíztosít, és nem mer megdobni bizonyos labdákat. Ez is egy fejlődési pálya, amikor nem "ereszdelahajam"-ból kell azt megtanulni, hogy mikor vegyen vissza - mint Manning/Luck -, hanem a tutizós játékból - Brady/Rogers/Wilson - kell megtanulni, hogy meddig lehet elmenni. A nagy kérdés az, hogy ezen a pályán meddig képes eljutni valaki. A tutizós irányból indulva előbb-utóbb komoly szerepet kell kapjon az anticipációs képesség, hogy sikeresen tudjon fejlődni. Ebben én a szkeptikusok közé tartozom, alig-alig láttam példát arra, hogy ebben a tekintetben valaki nagyot tudott volna fejlődni. Az is igaz persze, hogy viszonylag kevés ilyen típusú irányító van, aki elég időt kapott. Jó csapathoz kell kerülni és stabil stábnak kell lennie, akik türelmesek is voltak. Nem tudom megér-e ennyit a dolog. Én is osztom Stez véleményét, én is húznék egy korai körös irányítót akkor is, ha Brissettnél türelmi pályára állunk. Aztán dőljön el kettőjük között, hogy ki a jobb.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
twitter.com/PFF_Colts/status/1174478945929945089?s=19Ajanlom figyelmedbe a Titans elleni meccset. Csak Brissett fejet es kezet nezd. Latni fogod, hogy nem dobja meg a ketseges labdakat, ami altal talan kevesebb picket dob, de nezd meg peldaul Mahomest, mi van, ha valaki agressziven tamadja az egyegy elleni matchupot, illetve igazabol kepes oda megdobni a labdat, hogy siman lehet, hogy szar lesz es nincs elkapas, de a cserebe a vedonek sincs igazan eselye lehuzni.
Ertem en h mas a system, de ez akkor is kva alacsony
Borbinho
A masik pedig Brissett lassu olvasasa, amit szinten lehet erezni. Es majd nezd a fejet, meddig figyeli a targetet, majd mennyire lassan inditja el a passzt, lassu a release is az olvasas es a donteshozatal mellett. Es akkor zaraskent nezz mas kameraallast, hogy a vedok mennyire hamar reagalnak emiatt, amivel igazabol pont az a vege, hogy a db siman megerkezik a wr nyakaba, sot, nem egyszer meg is elozi a tamadot, mert ennyi idot hagy Brissett. Tipikus peldaja ennek a pickje, amikor Hilton metereken at verte a vedot,de Brissett harmadik szandekbol passzolt csak, amig viszont a db mar rohogve belephetett a passzsavba.
Es igazabol ebbol is fakadnak szerintem a biztonsagi passzok, mert masod es harmadutembol is alig alig mer csomoszor megdobni valakit, vegul pedig inkabb hagyja es a checkdownt nyomja. Csak mire o ezt is eldonti, a rovid jatekra mar odaer szinten a vedo, igy hacsak a tamado nem gyuri le az embert, akkor par yarddal vege is a tortenetnek. Ilyen peldaul Hilton TDje is, amikor a palya szelen lazan veget kellett volna ernie a jateknak roviden, de Hilton egy csellel elkuldte a vedot, vegul pedig nem kis bravurral beszaladt a vegzonaba. Es egyebkent sok az ilyen. Nem is veletlen, hogy peldaul a vegzonahoz kozel csomoszor gyors utempasszokat hiv Reich, ahol Brissettnek nem kell gondolkodnia, oldja meg az elkapo a jatek nehezet, mert ha Brissettnek gondolkodnia kell, akkor vege, lassu lesz es jo esellyel meg ennel a falnal is odaer a vedo.
Igaza volt Reichnek, Brissett top20as iranyito, csak mas kerdes, hogy ebben a ligaban a top20 eleg szurke, es nagyon kijon a kulonbseg a top10es kubekkal szemben. Nincs ezzel gond, csak valljuk be, hogy komoly celokat nem nagyon lehet kituzni ezzel. Csodaval osszejon ezeknek a csapatoknak egy rajatszad, de peldaul gyuruert mar teljesen eselytelen menni. Ezert van az, hogy hiaba nem szar abszolut Brissett, nem is az a szint, ami kellene, igy meg igazabol akar jovore, akar 2021ben meg kell talalni a jovo iranyitojat.
Muszaj lesz olyasvalakit hozni, aki playmaker, mert sajnos az ilyen Brissett, Mariota, Trubisky kaliberek nem lesznek elegek.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
twitter.com/PFF_Colts/status/1174478945929945089?s=19Elegge... foleg ugy,hogy eleg sok ideje van. Mindig a rovid,biztonsagi passz lehetosegeket nezi,sokszor az elkapora/TE-re bizza,hogy hozza a yardokat.
Ertem en h mas a system, de ez akkor is kva alacsony
Borbinho
Off: Az ejjel azt almodtam,hogy megnyerjuk az SB-t, a Rams ellen, 19-12-re😃😃😃
több mint 5 éve
twitter.com/PFF_Colts/status/1174478945929945089?s=19Ertem en h mas a system, de ez akkor is kva alacsony
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Na ne. Kiraktuk a liga legjobb iranyitojat. Ez baj.
több mint 5 éve
Chad Kelly a waiveren, na ezt nem láttam jönni, kizártnak tartom hogy Ps-t fogjon amekkora QB káosz van a ligában.. 😕A Jets tuti felszedi...
Tony Adams
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Chad Kelly a waiveren, na ezt nem láttam jönni, kizártnak tartom hogy Ps-t fogjon amekkora QB káosz van a ligában.. 😕
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Be b@zmeg...😂Az volt már, hogy ma 6 éve adhatok első kort Trent Richardson-ért 😉😂Moncrief bevált? 😉🤣
Klaci79
Tony Adams
több mint 5 éve
Az volt már, hogy ma 6 éve adhatok első kort Trent Richardson-ért 😉😂Moncrief bevált? 😉🤣
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Az volt már, hogy ma 6 éve adhatok első kort Trent Richardson-ért 😉😂
több mint 5 éve
Milyen fórumon jársz te, hogy ilyeneket látsz. 😊NSO Fórum ? 😀
A "hivatalos" fórumra 10+ éve írok, naponta olvasom is, de én ott ilyesmit még sosem olvastam. Ott Luck kb. Manning mellett a szent kategóriában van. Brissett nemhogy nincs hozzá hasonlítgatva, de most épp az a vita megy, hogy vajon a 2. gyengébb meccse után nem kéne-e inkább Kelly-t kezdetni. 😀 😀
peterk2005
több mint 5 éve
Milyen fórumon jársz te, hogy ilyeneket látsz. 😊 A "hivatalos" fórumra 10+ éve írok, naponta olvasom is, de én ott ilyesmit még sosem olvastam. Ott Luck kb. Manning mellett a szent kategóriában van. Brissett nemhogy nincs hozzá hasonlítgatva, de most épp az a vita megy, hogy vajon a 2. gyengébb meccse után nem kéne-e inkább Kelly-t kezdetni. 😀 😀
több mint 5 éve
Kicsit kezd hanyingerem lenni attol, hogy a Colts foruman, meg honlapjan is rendre azzal talalkozom peldaul a Brissett-tet elteto posztok alatt, hogy a kommentelok es a szurkolok Brissett-tet istenitik, de ugy, hogy kozben Luckhoz meregetik es hasonlitgatjak, hogy Luck hozza kepest gyenge, Jacoby mekkora leader, Luck nem volt az, es Luck bezzeg sosem verte meg Bradyt, meg szenvedett itt-ott-amott, etc.Kiraknak egy Brissett-videot, fel orara ra mar megy Luck fikazasa es oltasa, meg az oromkodes, hogy mennyivel jobb nekunk igy. A liga egyik legjobb iranyitoja es egyben embere volt nalunk, a szar idokben is osszefogta a csapatot, a lelket kitette a palyara, az egeszseget aldozta a csapatert, csomoan pedig nullaba veszik es a labukat torlik el benne.
Ez a franchise nem erdemelte meg Luckot. Halatlan szar emberek. Rosszul vagyok az egesztol.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Majd szolok Reichnek, hogy az NB I-es edzok kifogasgeneratorat csak a veresegek utan kell hasznalni, a gyozelmek utan csak horogve-nyalazva csapdosni kell az asztalt, mekkora kurva jok vagyunk.Az elso harminc masodperc ekes pelda erre😀😀😀
Stez
youtu.be/EYf0OWlpfZw
több mint 5 éve
Majd szolok Reichnek, hogy az NB I-es edzok kifogasgeneratorat csak a veresegek utan kell hasznalni, a gyozelmek utan csak horogve-nyalazva csapdosni kell az asztalt, mekkora kurva jok vagyunk.
több mint 5 éve
Népszerűek vagyunk Nashville-ben. 😊twitter.com/Titans/status/1174064581267939329
És, ha már Willisről volt szó:
twitter.com/HolderStephen/status/1174061546458288131
több mint 5 éve
Reich a minapi interjújában megemlített egy érdekes tényt: ugyan a mérkőzés idején a hivatalos hőmérséklet 92 fahrenheit fok volt, de elmondása szerint a pályán voltak időszakok amikor 120(!!) fokos hőmérsékletet is mértek, mert megszorult a levegő a stadionban. Előbbi még elviselhetőnek mondható 33 celsius fokot jelent, de utóbbi valóságos szauna, 49(!!) celsius fok. Kész csoda, hogy a 140 kilós dömperek kaptak levegőt a pályán.Gondolom a mérkőzés előtt kigyulladt ventillátor sem tett jót a hőmérsékletnek.
peterk2005
több mint 5 éve
Reich a minapi interjújában megemlített egy érdekes tényt: ugyan a mérkőzés idején a hivatalos hőmérséklet 92 fahrenheit fok volt, de elmondása szerint a pályán voltak időszakok amikor 120(!!) fokos hőmérsékletet is mértek, mert megszorult a levegő a stadionban. Előbbi még elviselhetőnek mondható 33 celsius fokot jelent, de utóbbi valóságos szauna, 49(!!) celsius fok. Kész csoda, hogy a 140 kilós dömperek kaptak levegőt a pályán.
több mint 5 éve
Willisben én is bízom / reménykedem. Szimpatikus a srác, remek veterán leader lehetne belőle az öltözőben, ha beválik. És a pályán is passzolnának Hookerrel, Ő egy olyan Geathers lehetne, aki ütközni is tud, de coverage-ben sem elveszett. És talán nem lesz olyan sérülékeny.Az első meccse elég borzasztó volt, de nincs sok jelentősége. A második már sokkal jobban sikerült, csak így tovább! (A snapszáma is nagyot emelkedett, a stáb is észrevette szerintem a javulást, és bízik benne.)
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Csak nem ugyanaz a GM hozta őket 😀. Ballard majdhogynem ötödik körben is jobb játékost hoz mint Grigson első körért.En peldaul ezt a parharcot nagyon nezem, izgi latni, ahogy a late round tehetseg tor fel Geathers mellett.Geathers is late round tehetség volt..Olyannyira, hogy konrétan ugyan úgy 4.kör 109 pickje volt 2015-ben mint Whillis 2019-ben.
Stez
szampi#33
több mint 5 éve
Nem is mondtam, hogy az egyik az, a masik nem. Inkabb arra utaltam, hogy a fiatal ujonctol nem tudjuk, mit varhatunk, Geatherstol mar igen, es az sajnos nem tul sok. Kettejuk parharca pedig izgalmas, illetoleg azt latni, hogy Willis hogy kuzdi fel magat lepcsofokrol lepcsofokra, be a kezdobe, Geathers helyere.En peldaul ezt a parharcot nagyon nezem, izgi latni, ahogy a late round tehetseg tor fel Geathers mellett.Geathers is late round tehetség volt..Olyannyira, hogy konrétan ugyan úgy 4.kör 109 pickje volt 2015-ben mint Whillis 2019-ben.
Stez
szampi#33
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
En peldaul ezt a parharcot nagyon nezem, izgi latni, ahogy a late round tehetseg tor fel Geathers mellett.Geathers is late round tehetség volt..Olyannyira, hogy konrétan ugyan úgy 4.kör 109 pickje volt 2015-ben mint Whillis 2019-ben.
Stez