NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
Kozben Marcus Gilchrist jon vizitre ma,aki tavaly az osszes meccsen kezdett a Raidersben.Egy coverben szar safety, aki legalabb szerelni tud. Kb Geathers/Farley szint, segiteni o rajtunk nem fog.
Bence94
Berrynek akkor viszont valszeg tenyleg vege, ha meg most sem hivja senki vizitre, pedig mindenhol esnek ki a kezdo safetyk
:/ par eve de orultem volna neki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
szampi#33
1 357
Kozben Marcus Gilchrist jon vizitre ma,aki tavaly az osszes meccsen kezdett a Raidersben.Amatőr banda, Ballard tudhatná, hogy a tavalyi Raiders playbookkal nem megyünk semmire.
Bence94
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Kozben Marcus Gilchrist jon vizitre ma,aki tavaly az osszes meccsen kezdett a Raidersben.
több mint 5 éve
Bence94
1 949
Luck a heten meg nem edzett. Rossz omen... Rossz omen mindenfele... Baljos elojelek!Raer,hadd pihenjen. A Raiderst verni kell otthon,a Chiefs meg mind1,utana bye,szoval van egy honapja a felepulesre😀
Stez
több mint 5 éve
Luck a heten meg nem edzett. Rossz omen... Rossz omen mindenfele... Baljos elojelek!
több mint 5 éve
Ha jól emlékszem tavaly is agyrázkódás miatt hagyott ki egy meccset. Egyébként meg tartsd meg magadnak az előjeleidet, már így is bőven elég ami miatt fázhatunk, nincs szükség újabbakra.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Halkan emlitem, Leonardot egy het alatt nem engedtek at az agyrazkodas protokollon. Ez egy utkozo kozepso vedonel eleg rossz elojel a jovore nezve. Az elhuzodo, sulyosabb agyrazkodas egy vedonel mindig aggodalommal tolt el.
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Nah baszki majd ezért is repül a bünti Goodelltől, mivel még a 4. negyedben is a pálya menti riport non-injury related-ről dumált. Ehhh, baszki, megnyertük Bobzilla 2.0-t :/Amúgy Hooker ültetéséről még mindig nem talaláltam semmi hírt. Pedig érdekelne, mert nem injury related volt elvileg. Valaki esetleg talált már valamit?Az csak bullshit volt. Sajnos injury related.
coltman
twitter.com/IndySportsOne/status/1176172146063749120?s=19
Borbinho
több mint 5 éve
Két játékos van jelenleg a védelemben, akit nem tudunk normálisan pótolni. Leonard és Hooker. Hát az egyik már kihagyott egy meccset, a másik meg lesérült másfél hónapra. Ezt oldd meg Eberflus...Egyébként az első reakcióm az volt, hogy remélem tényleg csak 4-6 hét. Az ember nehezen szabadul azoktól a reflexektől amik belé vésődtek az elmúlt pár évben. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az idei 6.koros pickunk Gerri Green visszakerult hozzank, alairt a PS-be. Ket napja rakta ki a Pats a PS-ukbol.Jatszani nem nagyon fog iden, ha csak nem lesz serules, de az pozitivum hogy legalabb a PS-be vissza tudtuk hozni. Valamit latott benne a staff ha draftoltuk.
Willis es Odum elorelephetnek Hooker kiesesevel (Willis tobbnyire strong safetyben tolta nyaron, Odum volt a free safety backup). Esetleg Tellt meg lehet probalni, atletikussagban csak o van Hooker szintjen a mostani secbol, es o FS is volt collegeben.
Hooker 5.eves opciojat gondolom lehivjuk tavasszal igy is ugy is, annyira nem veszes a safetyk fizetese. De az eleg aggaszto, hogy 3.eveben jar es mar kihagyott 12 meccset (9 az acl miatt, 2 a csipoje miatt, amivel mar egyetem is baja volt, meg a tavalyi KC elleni PO meccset labfejserules miatt), a mostani serulesevel ez 18 is lehet.
Hiaba kurva nagy tehetseg ha injury prone. Remelem a jovoben elkerulik a serulesek, de sajnos nem tartom valoszinunek.
Apro orom az uromben, hogy most talan a bal terde ment szet es nem a jobb.
Hooker volt az egyetlen vedo aki nyaron egyetlen edzest se hagyott ki...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Szarban a haza, nelkule a db-sor a hetvegen is siralmas volt. Willis bizonyithat, de ez igy is nagy csapas. Muszaj lesz visszahivni Luckot, hogy legyen egy okos free safetynk.
több mint 5 éve
Amúgy Hooker ültetéséről még mindig nem talaláltam semmi hírt. Pedig érdekelne, mert nem injury related volt elvileg. Valaki esetleg talált már valamit?Az csak bullshit volt. Sajnos injury related.
coltman
twitter.com/IndySportsOne/status/1176172146063749120?s=19
több mint 5 éve
Amúgy Hooker ültetéséről még mindig nem talaláltam semmi hírt. Pedig érdekelne, mert nem injury related volt elvileg. Valaki esetleg talált már valamit?😕
coltman
twitter.com/AdamSchefter/status/1176170702900224003
több mint 5 éve
Igen. Rasszizmus all a padoztatas hattereben.
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Funfact:Mahomes-ék is ezt csinálják, szóval akkor mi miért is ne majmoljuk őket?!?! 😛
- A Colts a tegnapi meccsen összesen 7 drive-ot vezethetett, amiből az utolsó a meccset lepörgető drive volt. A maradék 6-ból 5-ször pontot szerzett (3TD, 2 FG), egyszer puntolt.
- A Falcons összesen 6(!) drive-ot vezetett, amiből 1-ben puntolt, 1 drive-ban az endzone-ban eladta a labdát, a maradék négyben pontot szerzett (3 TD, 1 FG). Ha nem adták volna el, ők is 6-ból 5 pontszerzéssel zárnak,
Szóval tegnap a két csapat demonstrálta egymáson, hogy hogyan kell az offense-el védekezni, ha nincs defense. 😀
peterk2005
Mondjuk tegnapi meccsen a futás besz.....nak egy részét azért Leonard hiányában látom, Walker meg asszem talán Adams is volt 1-2 alkalommal úgy elküldve, hogy az már fájt, Dariusnál azt gondolnám ez nem ment volna a Falconsnak.
Amúgy ha jól emlékszem #2 pass D-vel kezdte a meccset a Falcons, ami tudom, hogy két meccs statja, és nem szentírás, de azért nem liga vége, és Brisett-Reich kettős azért megoldotta, szóval az a rész azért bíztató 😉
Amúgy Hooker ültetéséről még mindig nem talaláltam semmi hírt. Pedig érdekelne, mert nem injury related volt elvileg. Valaki esetleg talált már valamit?
több mint 5 éve
Funfact: - A Colts a tegnapi meccsen összesen 7 drive-ot vezethetett, amiből az utolsó a meccset lepörgető drive volt. A maradék 6-ból 5-ször pontot szerzett (3TD, 2 FG), egyszer puntolt.
- A Falcons összesen 6(!) drive-ot vezetett, amiből 1-ben puntolt, 1 drive-ban az endzone-ban eladta a labdát, a maradék négyben pontot szerzett (3 TD, 1 FG). Ha nem adták volna el, ők is 6-ból 5 pontszerzéssel zárnak,
Szóval tegnap a két csapat demonstrálta egymáson, hogy hogyan kell az offense-el védekezni, ha nincs defense. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Igen, nekem is feltűnt, hogy Mack mennyire türelmes lett, kivár, néz, és meg is látja mit kell csinálni. Időnként jön belőle 1-1 negatív yardos játék, de döntően pluszban tud zárni.Ettől függetlenül úgy érzem az outside zone futásaink (annak ellenére, hogy jött már belőlük 1 hosszú TD és úgy 2-3 hosszabb futás) még erősen a work-in-progress fázisban vannak. A ZB sémára váltásnak ez lenne ugye az egyik hozadéka, de még inkább tanuljuk, mint csináljuk. 😉
több mint 5 éve
dugo93
4 233
Tegnapról a másik kedvencem:www.colts.com/video/highlight-marlon-mack-s-stiff-arm-leads-to-4-yard-touchdown
Egyre jobban bejön Mack játéka is. Rohadt türelmesnek tűnik, ami egy ilyen jó fal mellett aranyat ér.
Szerkesztette: dugo93
több mint 5 éve
Más: Eberflus szerint a védelem jól küzdött,Ja, erről a küzdelemről nekem a malac meg a jég esete jutott eszembe...
peterk2005
Kínszenvedés volt. Amellett, hogy a frontban volt egy Leonard méretű lyuk, és középen úgy futottak 8-10 yardokat, hogy fájt nézni. A sec is néha csak próbálta kitalálni, hogy milyen vetítésen van.
Hookeről van valami info?
több mint 5 éve
Amúgy csak egy kérdés, mert nem értem, hogy igazából ennek a szabálymódosításnak, hogy visszanézhető a PI mi értelme van? Mert kb az a PI, amit JJ-re ráfújtak az úgy videóból is látszott, hogy csak olyan 2 méterrel ment a lába elé, ergo ha nem tesszük fel, hogy egy nagy S betű feszül a mellkasán Julionak, akkor érdekelne a fizikai levezetése annak, hogy azt hogy kapta volna el. De tényleg.Ez a szabály rosszabb, mint, ha nem lenne. 😊 Viszont a tavalyi eset után muszáj volt valamit tenni, mert az meg egy blaszfémia volt. Arra gyanakszom, hogy a liga próbálja arra "beállítani" ennek a szabálynak az alkalmazását, hogy "lehetőleg felejtsük is el, hogy van", és csak akkor vegyük elő varázsvesszőként, amikor olyan eset törtnik, mint a Saints meccsen. Ezért lehet, hogy szinte semmit nem adnak meg.
coltman
több mint 5 éve
deleted account
1 758
Ja, es IMAAAAAAAAAAADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM NELSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONT! Hat az az utolso huzasa is baszki mi volt... <3Hát a meccs végén, hogy Mack-kel egy tempót futott - baszki, ott azért nekem is fent akadt a szemem, hogy WTF!?!?!? Nem tudom hogy a faszba csinálja ezt a csávó, kezdek gyanakodni, hogy igazából egy terminátor 😀
Stez
Amúgy a meccs az bravó, szinte már már nevetséges, hogy Manning rekordjával ment együtt Brisett, és tényleg még csak izzadtság szaga sem volt az egésznek. És a meccslezáró playcall - na az MVP. Bejöttök a boxba, hogy futunk? Akkor kapjátok be, legyen egy screen Ebronnak. Ilyet utoljára kb Manning éra alatt láttam, hogy ennyire kreatívan és kimérten oldottunk meg valamit éles helyzetben, és meg is oldottuk, nem elbasztuk.
Azt meg amúgy nem hiszem, hogy a minden mindegy miatt csinálja ezt Reich, Payton ugyanilyen, lásd ellenünk a SB. De ez tetszik, ha el is baszunk néha 1-1 ilyet, sokkal több a hozadéka ennek, mint a világ leghülyébb trick playének, amit még egyik kedvenc edzőnk futtatott.
Az meg külön tetszett, ahogy Vina megkapta a reakciót, bár látszott, hogy nem örül a kapufás megoldásnak, de legalább most már magunk mögé tolhatjuk ezt a szar sorozatot. Újabb éve aligha lesz már, szerintem pont örül annak, hogy ezt végigcsinálja, és komolyabb downside nélkül lehozza.
Amúgy csak egy kérdés, mert nem értem, hogy igazából ennek a szabálymódosításnak, hogy visszanézhető a PI mi értelme van? Mert kb az a PI, amit JJ-re ráfújtak az úgy videóból is látszott, hogy csak olyan 2 méterrel ment a lába elé, ergo ha nem tesszük fel, hogy egy nagy S betű feszül a mellkasán Julionak, akkor érdekelne a fizikai levezetése annak, hogy azt hogy kapta volna el. De tényleg.
több mint 5 éve
Ennyire g*cinek nézel engem? 😀Ez annak a videónak az első kockája, amikor az egyik INT-je után dühösen a földre csap nem? 😀Baszki. 😊 Bocs, cserélem. 😊Már én is akartam kérni Stezt, de nem könnyű eset, gondoltam, hogy úgyse venné le, így inkább meg se próbáltam. 😊Khm... 😀 Jó, tudom nem vagyok elég aktív a topikban 😀
Malloy: javaslom tegyél be egy vidámabb Luck fotót magadnak, az kompenzálja a hangulatot. Ha találok egyet, beteszek én is magamnak egy ilyent, hátha rásegít. Így mindenki úgy emlékezhet róla ahogy akar, elférünk egymás mellett. Csak nehogy elmenj emiatt!
Szerk: tettem is be egyet, erre gondolom mindannyian emlékszünk. 😊
Más: Eberflus szerint a védelem jól küzdött, megfelelően játszott. Remélem ez kötelező politikus megjegyzés volt tőle, nem gondolja komolyan...
peterk2005
dugo93
peterk2005
bobi0092
(Egyébként lecseréltem ezt is - ez csak egy sima TD örömös kép volt. Inkább beraktam az egyik utolsó meccséről való képet. Ez az amikor beugratta a Texans meccs végén Clowney-t, és úgy örült neki, mint egy óvodás. 😉 )