Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 213
Tua kijön a draftra.
peterk2005
Es kozben kiderult, hogy Fromm is.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tua kijön a draftra. Egy irányítóval több opció az NFL-nek. Nekünk is, illetve miatta csúszhat másik irányító, vagy feltradelhet érte valaki hátrébbról, stb. A lényeg, hogy számolni kell / lehet vele is majd.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Le lehet sajnalni a New Englandet, most mondom, hogy senki sem fogja kiutni oket a rajatszasbol. Majd szepen helyreteszik a tulhype-olt Lemart, de a Kansast is be fogjak daralni erobol, ha jatszanak. Pont az ilyen helyzetekben mutatnak mindenkinek fityiszt, amikor mar-mar le vannak irva.
Stez
AJ Brown said not now!
alatriste
Fixed.

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Le lehet sajnalni a New Englandet, most mondom, hogy senki sem fogja kiutni oket a rajatszasbol. Majd szepen helyreteszik a tulhype-olt Lemart, de a Kansast is be fogjak daralni erobol, ha jatszanak. Pont az ilyen helyzetekben mutatnak mindenkinek fityiszt, amikor mar-mar le vannak irva.
Stez
Henry said not now!

Liverpool Fc
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Semmi logika nem lenne benne. Brady egy saját, speciálisan rászabott rendszerben játszik, egész karrierjében a Weis által implementált, azóta többször változtatott erhardt perkins ismerte, ismeri. Nincs értelme sem neki mást megszokni, megtanulni, sem annak aki elvinné, mást ráerőltetni.

Szerintem vagy visszavonul, vagy Bostonban folytatja még 1 évig. Nem fog máshová elmenni. De hozzánk azért aláír, hogy visszamondhassa. 😀
peterk2005
jogos, mindig elfelejtem, hogy ő ebben a b... rendszerben nyomja.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Semmi logika nem lenne benne. Brady egy saját, speciálisan rászabott rendszerben játszik, egész karrierjében a Weis által implementált, azóta többször változtatott erhardt perkins ismerte, ismeri. Nincs értelme sem miatta megváltoztatni az itteni rendszert, sem neki megpróbálni megszokni / megtanulni mást ennyi idősen.

Szerintem vagy visszavonul, vagy Bostonban folytatja még 1 évig. Nem fog máshová elmenni. De hozzánk azért aláír, hogy visszamondhassa. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
deleted account 1 758
Szóval azt mondjátok márciusban Tom Brady aláír hozzánk, aztán eszébe jut, hogy Jacoby is itt van, és rögtön visszatáncol és visszamegy a Patriotsba?
peterk2005
Mondjuk tegnapi nap után abban már nem lennék biztos, hogy ott marad 😉 Mondjuk ha Ballard leigazolná, akkor tuti feléledne a Rivalry is back on merchandise. És valamilyen szinten látnék benne logikát, függetlenül attól, hogy nem tudnék lelkesedni.
több mint 5 éve
Szóval azt mondjátok márciusban Tom Brady aláír hozzánk, aztán eszébe jut, hogy Jacoby is itt van, és rögtön visszatáncol és visszamegy a Patriotsba?

több mint 5 éve
deleted account 1 758
Na akkor kicsit nezelodjunk a valosag szemuvegen keresztul, mennyire is rossz Brissett.

- Brissett kikapott a Titanstol a wild car korben? NEM! Es Brady? IGEN!
- Brissett vezetesevel mi meg tudtuk verni a Titanst. Bradyevel a Pats? NEM!
- A Titans elleni barmelyik merkozesen az isteni, mi urunk kivalasztottja, a kiralyi Jacoby dobott 59.4-es iranyito-mutatoval? NEM! Az egyetlen es igaz Briszi legrosszabb napjan is 74.9-cel fejezte be a Titanok elleni harcot.

Akkor ki is a jobb iranyito, jatekos, ember, isten? | A megfejteseket PM-ben varjuk. |

Amugy:

- A Colts ellen futott 182 yardot Henry? Egy lokukit, a Colts ellen pitianer 149 yardot hozott szaladgalt ossze!
- A Colts az idenyben barmikor is volt annyira kuka, hogy mindossze 13 pontot rakjon fel a tablara a Titans ellen? NEM? Es a Patriots? IGEN!
- A Coltsnak volt-e az idenyben olyan felideje, amikor nulla, vagy 0 pontot hozott ossze a Titans ellen? NEM! Es a Patriotsnak? IGEN!

Akkor melyik csapat is a jobb? A valasz egyertelmu. Kurva jo idenyt zartunk, en nagyon buszke vagyok! Aki mashogy velekedik, az nem normalis. Bocsika, hogy rohadt jok vagyunk.

Stez
Hát nem is véletlen, hogy következő évre kettő közül melyik QBnak van szerződése 😀
több mint 5 éve
 www.facebook.com/basketballnetwork.net/photos/a.210375799126737/1491082611056043/?type=3
több mint 5 éve
Na akkor kicsit nezelodjunk a valosag szemuvegen keresztul, mennyire is rossz Brissett.

- Brissett kikapott a Titanstol a wild car korben? NEM! Es Brady? IGEN!
- Brissett vezetesevel mi meg tudtuk verni a Titanst. Bradyevel a Pats? NEM!
- A Titans elleni barmelyik merkozesen az isteni, mi urunk kivalasztottja, a kiralyi Jacoby dobott 59.4-es iranyito-mutatoval? NEM! Az egyetlen es igaz Briszi legrosszabb napjan is 74.9-cel fejezte be a Titanok elleni harcot.

Akkor ki is a jobb iranyito, jatekos, ember, isten? | A megfejteseket PM-ben varjuk. |

Amugy:

- A Colts ellen futott 182 yardot Henry? Egy lokukit, a Colts ellen pitianer 149 yardot hozott szaladgalt ossze!
- A Colts az idenyben barmikor is volt annyira kuka, hogy mindossze 13 pontot rakjon fel a tablara a Titans ellen? NEM? Es a Patriots? IGEN!
- A Coltsnak volt-e az idenyben olyan felideje, amikor nulla, vagy 0 pontot hozott ossze a Titans ellen? NEM! Es a Patriotsnak? IGEN!

Akkor melyik csapat is a jobb? A valasz egyertelmu. Kurva jo idenyt zartunk, en nagyon buszke vagyok! Aki mashogy velekedik, az nem normalis. Bocsika, hogy rohadt jok vagyunk.

több mint 5 éve
deleted account 1 758
 index.hu/sport/amerikaifutball/2020/01/03/amerikaifutball_ncaa_tennessee_volunteers_center_csalas/

Tényleg volt ilyen?! (Én nem emlékszem.)
wmitty
Hát ez nagyon látványos volt, ilyet nem tudok elképzelni NFL-ben, mert rögtön a D elkezd mutogatni, és akár repül rá a piros zászló a túloldalról, hogy placement of football.

Meg igazából egy fél yard +/- mindig benne van, mert a bírók is ahogy lerakják a labdát az kb szemre van, főleg ha mondjuk no huddle-ban megy a csapat. Szóval mondjuk az a 15 centi, amivel esetleg előrébb fogja meg a labdát a center, az lehet nyereség, többet nem tudok elképzelni ilyen helyzetben.

Plusz szerintem Manning meg Saturdaynél ez csak poén duma 😉
több mint 5 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
 index.hu/sport/amerikaifutball/2020/01/03/amerikaifutball_ncaa_tennessee_volunteers_center_csalas/

Tényleg volt ilyen?! (Én nem emlékszem.)

Otthonom MisColts
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=VbOQs3V-9Hk

😀
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
( a tavalyi guard run fa-n nálam is kiverte a biztosítékot mert faszság is volt ráadásul nem jó játékosokra. De abban is biztos vagyok, hogy dimmy pontosan tudta már tavaly is, hogy állunk cap ügyileg nem vaktában dobálta a contractokat. Amit stez is írt, egyáltalán nem hülye gm, a cap is mindig rendben volt, sztem most is így lesz.)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Amúgy azért annyit adnék Steznek, hogy ha nagyon akarnak, akkor post June 1 is lehet cutolni, és akkor azért jelentősebb ZS-k szabadulnak fel - amivel persze a következő évre szívatják meg magukat, szóval ez most kb egy olyan döntés náluk, hogy bevállalják, hogy most nagyon szar lesz, és akkor jövőre tiszta lappal indul az építkezés, vagy próbálják kicsit tompítani a dolgokat, de akkor a jövő év is még szívás.coltman
Ebből a kakaszból a post june 1 kavarás csak még nagyobb kakaszt csinálna. A cap menedzsment tényleg sok szabadsági fokkal művelhető. de azért mégiscsak érvényesek rá a matek szabályai. Mindegy, hogy egy 5 tonnás régi csotrogánnyal vállalsz teher szállítást, vagy egy csillivilli újjal, ami 20 tonnát is elvisz. Máshol van a határ, de ha határig rakod, akkor mindkettő megszenved hegyre fölfelé.

Azzal az általánosítással pedig, hogy "ha a GM akarja, bárkit meg tud tartani" azért értelmetlen általánosítás, mert a nap végén mindenki be fog férni a cap alá, mert ez a szabály. És onnanól minden manőverre ráfogható, hogy akiket a GM elengedett, azokat nem is akarta, akiket meg megtartott, azokat akarta. Ez meg kb. annyira velős, mint azt mondani, hogy ha keresek 200 ezret egy hónapban, és venni kell egy új telót, akkor nem azért nem veszek IPhone-t vagy Galaxy X-et 3 kilóért, mert nincs rá della, hanem azért, mert nem is akartam azt venni. 😀

Megjegyzem Ballardot éppen azért csípjük - ez az egyik amit mindig megkap tőlünk dícséretként -, hogy ésszel bánik a pénzzel, nem ugrik bele ukmukfukk túlfizetett free agentekbe. Ha a capet tényleg olyan egyszerű lenne varázsceruzázni, akkor Ballard fukarsága egy baromság lenne. Akkor nem dícsérnünk kéne, hanem lehülyézni, hogy mit garasoskodik, amikor csak egy ügyes toll kell és minden megoldható. 😉

több mint 5 éve
Ha Brad idejon, elmegyek Pats-fannak.

több mint 5 éve
 twitter.com/Colts/status/1213153709649252353?s=20
több mint 5 éve
Newton=Alex Smith
Bridgewater=Bridgewater
Cousins=Tannehill
Bradford=Mariota
csak az általad említett neveket összehasonlítva.
Hulkeinstein
Ja, csak az általam említett négy név tényleg free agent is lett, az ideiekből meg Newton, Tannehill és Bridgewater nem lesznek azok. 😊

És a különbség az, hogy te automatikusnak veszed azt, hogy Brees, Brady, Prescott, Rivers közül egyik sem lesz elérhető. Én meg nagy összegben mernék rá fogadni, hogy legalább 1 igen.
Az hogy free agent lesz és az, hogy elérhető, az nem ugyanaz. 😊 Manning is free agent volt 2012-ben, de a 20 érdeklődőből 18-nak esélye se volt rá, mert Manning nem ment volna oda. 😊 Ha mondjuk Brady nem akar Indybe jönni, azt én nem rónám fel Ballardnak hibaként. (Azt, ha leszerződtetné, már inkább. 😀 😀 )

több mint 5 éve
El innen a rasszizmussal. Amíg újra fehér qb-nk nem lesz, addig itt nem tűrünk el ilyen csúnyaságot!

több mint 5 éve
Erre nincs mentseg. Fuj. Elhatarolodom.

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
Ebron mellett küldjétek el még Sheardet is, hátha jönnek jövőre NE-be jelenlegi contractérték alatt.
Az öreg nem haragtartó, nem érdekli ki mit kommentel a Snapface-en meg az InstaChaten... 😊
Solymi
Elvégre Dorsett is mennyire bejött, ugye? 😀
coltman
Meglévő futó és TE játék mellett tudott (2)-3. számú WR lenni, meg úgy látszott év elején, hogy fejlődik folyamatosan, aztán valami nagyon elkefélődött...
Első kört persze hogy nem ér, nem is mi választottuk 😛
Solymi
Nem mondod? Nálunk pedig hibátlanul működött, biztos BB rontotta el 😀
coltman
Te most Ebronról vagy Dorsettről beszélsz? Mert én utóbbiról, akit ti 1. körben draftoltatok, mi meg adtunk érte egy 3. körös QB-t, aki mondjuk kezd is.
Értékben lehet, hogy rosszabbul jártunk, de a potenciál benne van még mindig.
A mostani offseasonben kiderül, hogy itt akar-e maradni ill. itt akarjuk-e tartani.

Ebron meg pont mielőtt hozzátok ment volt nálunk viziten, igaz, neki nem tetszik a patses munkamódszer, de attól függetlenül egy próbaopciónak ő is jó. Mindenféle név megfordul felénk 😊
Solymi
Dorsettről. De nem akarom elvenni a hiteteket, ha ti még hisztek a Mikulásban, akkor meghagyom nektek Dorsettet is 😉 De én a helyetekben inkább szurkolnék annak, hogy máshova kerül. Lesznek jó meccsei, nálunk is volt pár jó meccse (ifjonchoz mérten), de ettől még akár csak egy fél szezont sem fog lehozni vállalható szinten, ami innentől nekem a felesleges helyfoglalás definícióját meríti ki.
coltman
Off: Egyébként látok rá esélyt, hogy Belichick ocóért továbbra is megtartja Dorsettet. Viccen kívül. Sokadik célpontnak szódával el is ment náluk. És az az érzésem, hogy Belichick Edelman utódját látja ill. reméli benne. Alkatra hasonlók, csak Dorsett picit még atletikusabb is. Edelman is jópár évet spec teamezett meg a roster hátsóbb fertályaiban "keltetődött", mielőtt kiugrott. Lehet, hogy Dorsettnél is ezt reméli.
peterk2005
Edelman szerepkörére túlságosan sokat napozik
Wyatt
Na ja, nekem is ez a problémám

Na jól van, ne szemeteljük tovább a topicot.
Solymi
Ez egy ritka csunya, rasszista megnyilvanulas megerositese volt. Es igen, nem szeretjuk errefele az ilyeneket.

Csak azert, mert nem kedveled Lukakut es tarsait, meg nem kell athuzott kunta kintes poloban jarni. ☹️

Merhetetlenul csalodottak vagyunk a fajtad miatt.
Stez
Ööö, nemtom Wyatt mire gondolhatott mikor ezt írta, én inkább arra asszociáltam, hogy Dorsett többnyire a szélen játszik és nem bent a sűrűjében ill. nincs annyira használva, szóval van ideje a padon üldögélni és süttetni magát.

Ha a bőrszínére gondolt, az akkor is elítélendő mégha talán viccesen is tette utalva a Welker-Edelman/Amendola/Hogan(?) folytonosságra.
több mint 5 éve
Ebron mellett küldjétek el még Sheardet is, hátha jönnek jövőre NE-be jelenlegi contractérték alatt.
Az öreg nem haragtartó, nem érdekli ki mit kommentel a Snapface-en meg az InstaChaten... 😊
Solymi
coltman
Meglévő futó és TE játék mellett tudott (2)-3. számú WR lenni, meg úgy látszott év elején, hogy fejlődik folyamatosan, aztán valami nagyon elkefélődött...
Solymi
coltman
Te most Ebronról vagy Dorsettről beszélsz? Mert én utóbbiról, akit ti 1. körben draftoltatok, mi meg adtunk érte egy 3. körös QB-t, aki mondjuk kezd is.
A mostani offseasonben kiderül, hogy itt akar-e maradni ill. itt akarjuk-e tartani.

Ebron meg pont mielőtt hozzátok ment volt nálunk viziten, igaz, neki nem tetszik a patses munkamódszer, de attól függetlenül egy próbaopciónak ő is jó. Mindenféle név megfordul felénk 😊
Solymi
Dorsettről. De nem akarom elvenni a hiteteket, ha ti még hisztek a Mikulásban, akkor meghagyom nektek Dorsettet is 😉 De én a helyetekben inkább szurkolnék annak, hogy máshova kerül. Lesznek jó meccsei, nálunk is volt pár jó meccse (ifjonchoz mérten), de ettől még akár csak egy fél szezont sem fog lehozni vállalható szinten, ami innentől nekem a felesleges helyfoglalás definícióját meríti ki.
coltman
Off: Egyébként látok rá esélyt, hogy Belichick ocóért továbbra is megtartja Dorsettet. Viccen kívül. Sokadik célpontnak szódával el is ment náluk. És az az érzésem, hogy Belichick Edelman utódját látja ill. reméli benne. Alkatra hasonlók, csak Dorsett picit még atletikusabb is. Edelman is jópár évet spec teamezett meg a roster hátsóbb fertályaiban "keltetődött", mielőtt kiugrott. Lehet, hogy Dorsettnél is ezt reméli.
peterk2005
Edelman szerepkörére túlságosan sokat napozik
Wyatt
Na ja, nekem is ez a problémám

Solymi
Ez egy ritka csunya, rasszista megnyilvanulas megerositese volt. Es igen, nem szeretjuk errefele az ilyeneket.

Csak azert, mert nem kedveled Lukakut es tarsait, meg nem kell athuzott kunta kintes poloban jarni. ☹️

Merhetetlenul csalodottak vagyunk a fajtad miatt.

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 880
Solymi
coltman
Solymi
coltman

Solymi
coltman
peterk2005
Ja, csak amíg Edelmannek évente egy-két alkalom van, hogy az option route-nál máshova köt ki, addig Dorsettnek meccsenként

Ettől még az előző idény végétől az első néhány fordulóig volt egy olyan sorozata, hogy szó szerint minden felé menő labdából elkapás lett, ami tényleg lenyűgöző volt. 2. számúnak kevés, 3.-nak nem para, Edelman helyét ha át tudja venni, akkor jó, de ezzel nem számolok, inkább egy mélységi emberke lehet, Edelman szerepkörére túlságosan sokat napozik
Wyatt
Na ja, nekem is ez a problémám, hogy amíg volt több opció amire az ellenfélnek figyelnie kellett, akkor jól használható volt, de jelenleg és talán ebben az offensben nem, legalábbis arra nem lehet számolni, hogy előrelép. Nem gondolom azt, hogy még egy évet itt maradna, bár ki tudja... de akkor már lehet másvalakit néznék.

több mint 5 éve
Ha esetleg megnezted volna a rosteret a Falconsnak - ide a bökőt, hogy nem tetted -, akkor nagyon jol tudnad, hogy ha akar, Dimitroff rohogve megcsinalja a helyet Hoopernek. De vicces, hogy pont te dobalozol allandoan az altalanossagokkal, aki mar csak GM-jatek miatt is picit jobban bele kellene, hogy lasson a menedzsment strukturajaba, a szerzodesek es a kivagasok mechanikajaba. Es nyilvan bele is latsz, nem vagy te hulye, csak neha atvaltasz naivba. Persze remenykedni lehet, ha neked az jo.Stez
Tudod mi a muris? Hogy te mondod, hogy én beszélek általánoságokban, amikor én _konkrétan_ leírtam az Atlanta cap helyzetét. 😊 A szerződött játékosok szerződéseit, hogy milyen költséggel vághatóak ki, hogy miért nehéz megtartani a gyereket. Konkrét számokkal. Te egyetlen egy tényt nem írtál, de én beszélek a levegőbe. 😀

Mint ahogy azt is illene tudni, hogy a holt idenyben nem kell vegig a cap alatt maradni, ergo a 90-re valo rosterfeltoltes eseteben nem kifejezetten mervado a Falcons jelenlegi caphelyzete.Stez
De, a holt idényben végig a cap alatt kell maradni. Legalábbis a league year első napjától. Ha a februári pár laufos hétre gondolsz, annak semmi jelentősége, mert az csak annyit tesz, hogy mondjuk megteheted, hogy 20-án hosszabbítasz valakivel, és 21.-én rúgod ki azt, akinek a felszabaduló pénzének a terhére. Tök mindegy, mert március elejére - még a free agent piac nyitása előtt - alá kell menni a capnek, szóval addigra mindenképpen ki kell rúgni a játékos. Pár nap ide-oda.

De igazabol fogadhatunk valami italba csak ugy a poen kedveert, aztan majd meglatjuk, hogy az Atlantanal hogyan gondolkodnak peldaul epp a kiszemelted, Hooper eseteben. Aztan a legrosszabb esetben belekopsz bosszubol a piaba, amit nyerek. XDDDStez
Fogadhatunk, de mit bizonyít vele aki nyer? Biztosat egyikünk se tud, mert nem vagyunk Dimitroff spanjai. Én azt mondom valószínűleg nem tartják meg, te ezek szerint azt, hogy valószínűleg igen. Bármelyikünknek is lesz igaza, annyi történik, hogy egy a másik számára kevésbé valószínű történik meg. És akkor?

De ha mindenképpen piálni akarsz, tőlem fogadhatunk, ígérem nem köpök bele, ha nyersz. 😊 Mi a kedvenc fogadós piád? 😊
peterk2005
Na ezek után megnéztem a Falcons szerződéseit. AZTAKVA?!?!?! Ezek szándékosan szúrták ennyire tökön magukat? Csak 25M lenne a 3 guard DM-je. Újabb 30M a OT-ké. Hát ilyet én még életemben nem láttam, kb Dallasnak volt hasonlóan túltöltött rostere, amire emlékszem, de az se volt ennek a közelében sem. Hát baszki, én nem vagyok egy GM típus, de azért ez most lesokkolt 😀

Amúgy azért annyit adnék Steznek, hogy ha nagyon akarnak, akkor post June 1 is lehet cutolni, és akkor azért jelentősebb ZS-k szabadulnak fel - amivel persze a következő évre szívatják meg magukat, szóval ez most kb egy olyan döntés náluk, hogy bevállalják, hogy most nagyon szar lesz, és akkor jövőre tiszta lappal indul az építkezés, vagy próbálják kicsit tompítani a dolgokat, de akkor a jövő év is még szívás.
coltman
Tul van mar misztifikalva ez a cap space aggodalom. Olyan iramban no evrol evre a fizetesi sapka, az uj CBA-val raadasul szerintem meginkabb beindul ez, manapsag nem is olyan brutalisan nehez megoldani az egesz strukturalasat, raadasul annyi opcio es lehetoseg van a takaritasra, hogy ha egy GM tenyleg meg akar tartani valakit, akkor azt meg is fogja tartani. Annyira sok fele tudja strukturalni, konvertalni, annyit tud jatszadozni a kolunfele bonuszokkal a GM, hogy mar nehezen jon olyan helyzet, mint amibe peldaul nehany eve beleszaladt pont a Dallas peldaul. Es akkor a rengeteg kiskapu mellett ott van az altalad emlitett draft utani utemezes is. Sot, konkretan ha nagyon akar, akkor meg trade-elni is tud, lasd anno az Osweiler-cseret, ami pont errol szolt.

Nincs jo helyzetben az Atlanta, de Dimitroff egyebkent nem a hulyebbek kozul valo GM, szerintem el van tulozva a Falcons sapija es a csapat helyzete. Van par paras szerzodes, de hol nincs? Megoldja siman, megvan hozza a kello municioja.

Mint ahogy a Pats is siman meg tudta volna tartani Flowerst, egyszeruen csak ugy dontott BB, hogy ar-ertek aranyban nem eri meg neki Flowers azt a penzt, amit elkert egy esetleges hosszabbitasnal. Es rosszul dontott? A Pats ott van a rajatszasban ismet, es top vedelme volt emlekeim szerint az alapszakaszban. Tehat nem dontott rosszul. Nyilvan ebben a sztoriban egyebkent azt is jol tudta BB, hogy a Lionshoz tavozo Patricia szet fogja fizetni Flowerst, ami velhetoen megerositette abban, hogy ne nagyon gondolkozzon azon, hogy megcsinalja a helyet a csavonak.