NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 5 éve
En ribancokkal, alkohollal es siros Luck-keppel.Már én is akartam kérni Stezt, de nem könnyű eset, gondoltam, hogy úgyse venné le, így inkább meg se próbáltam. 😊Dehogy megyek! 😊 Tudom mindenki máshogy "gyászol", nincs ezzel semmi baj.
Malloy: javaslom tegyél be egy vidámabb Luck fotót magadnak, az kompenzálja a hangulatot. Ha találok egyet, beteszek én is magamnak egy ilyent, hátha rásegít. Így mindenki úgy emlékezhet róla ahogy akar, elférünk egymás mellett. Csak nehogy elmenj emiatt!
Szerk: tettem is be egyet, erre gondolom mindannyian emlékszünk. 😊
peterk2005
malloy
több mint 5 éve
bobi0092
4 356
Ez annak a videónak az első kockája, amikor az egyik INT-je után dühösen a földre csap nem? 😀Baszki. 😊 Bocs, cserélem. 😊Már én is akartam kérni Stezt, de nem könnyű eset, gondoltam, hogy úgyse venné le, így inkább meg se próbáltam. 😊Khm... 😀 Jó, tudom nem vagyok elég aktív a topikban 😀
Malloy: javaslom tegyél be egy vidámabb Luck fotót magadnak, az kompenzálja a hangulatot. Ha találok egyet, beteszek én is magamnak egy ilyent, hátha rásegít. Így mindenki úgy emlékezhet róla ahogy akar, elférünk egymás mellett. Csak nehogy elmenj emiatt!
Más: Eberflus szerint a védelem jól küzdött, megfelelően játszott. Remélem ez kötelező politikus megjegyzés volt tőle, nem gondolja komolyan...
peterk2005
dugo93
peterk2005
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Már én is akartam kérni Stezt, de nem könnyű eset, gondoltam, hogy úgyse venné le, így inkább meg se próbáltam. 😊Dehogy megyek! 😊 Tudom mindenki máshogy "gyászol", nincs ezzel semmi baj.
peterk2005
több mint 5 éve
Baszki. 😊 Bocs, cserélem. 😊Már én is akartam kérni Stezt, de nem könnyű eset, gondoltam, hogy úgyse venné le, így inkább meg se próbáltam. 😊Khm... 😀 Jó, tudom nem vagyok elég aktív a topikban 😀
Más: Eberflus szerint a védelem jól küzdött, megfelelően játszott. Remélem ez kötelező politikus megjegyzés volt tőle, nem gondolja komolyan...
peterk2005
dugo93
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
dugo93
4 233
Már én is akartam kérni Stezt, de nem könnyű eset, gondoltam, hogy úgyse venné le, így inkább meg se próbáltam. 😊Khm... 😀 Jó, tudom nem vagyok elég aktív a topikban 😀
peterk2005
több mint 5 éve
Már én is akartam kérni Stezt, de nem könnyű eset, gondoltam, hogy úgyse venné le, így inkább meg se próbáltam. 😊 Malloy: javaslom tegyél be egy vidámabb Luck fotót magadnak, az kompenzálja a hangulatot. Ha találok egyet, beteszek én is magamnak egy ilyent, hátha rásegít. Így mindenki úgy emlékezhet róla ahogy akar, elférünk egymás mellett. Csak nehogy elmenj emiatt!
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
bobi0092
4 356
Nézegesd az enyémet, attól lehűl 😀Ez a kep szomoru, igy van. Es barmikor ranezek, szomorusaggal tolt el, de valamiert megsem szeretnem lecserelni. Szamomra Luck az ikon, es ha megnezem ezt a Coltsot, en meg mindig erzem benne ot. Talan szomoru foto ez, de en ezzel tudom csak erzekeltetni, mennyire tisztelem Luckot, mert ez a kep tobbet mond minden szonal. Remelem, nem sertodsz meg, de nem cserelem le.Semmi gond, természetesen! Csak én is imádom Luckot, és minden alkalommal összeszorul a szívem mikor meglátom ezt a képet! 😕(
Stez
malloy
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Ez a kep szomoru, igy van. Es barmikor ranezek, szomorusaggal tolt el, de valamiert megsem szeretnem lecserelni. Szamomra Luck az ikon, es ha megnezem ezt a Coltsot, en meg mindig erzem benne ot. Talan szomoru foto ez, de en ezzel tudom csak erzekeltetni, mennyire tisztelem Luckot, mert ez a kep tobbet mond minden szonal. Remelem, nem sertodsz meg, de nem cserelem le.Semmi gond, természetesen! Csak én is imádom Luckot, és minden alkalommal összeszorul a szívem mikor meglátom ezt a képet! 😕(
Stez
több mint 5 éve
Ez a kep szomoru, igy van. Es barmikor ranezek, szomorusaggal tolt el, de valamiert megsem szeretnem lecserelni. Szamomra Luck az ikon, es ha megnezem ezt a Coltsot, en meg mindig erzem benne ot. Talan szomoru foto ez, de en ezzel tudom csak erzekeltetni, mennyire tisztelem Luckot, mert ez a kep tobbet mond minden szonal. Remelem, nem sertodsz meg, de nem cserelem le.
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Stez!Ha szépen megkérlek lecseréled az avatarod képét? Minden nap elolvasom a hozzászólásokat, és mikor meglátom ezt a képet iszonyatosan szomorú leszek.
Köszönöm!
több mint 5 éve
Jó volt ez a tegnapi. Félidőben kicsit bealudtunk, de az első feles nagyon tetszett. Az is nagyon el lett találva, hogy mit várunk Brissettől. Ezt pedig tegnap teljes mértékben hozta. Ami vele kapcsolatban nagyon tetszik, hogy nagy szabaduló művésznek tűnik, remekül tud kimozogni a nyomás alól.Teszem hozza, nemileg azert van egy kamikaze stilusa ezeknel a futkoraszasoknal, nem egyszer igazabol belefut a vedobe, uttetve magat.
dugo93
Ami eleg pozitiv, hogy amugy az offense abszolut nem aludt bele a meccsbe, a nagy vezetes tudataban sem, csak ugye a harmadik negyedben tamadhatott kb. kettot a Falcons, de annyira ratyi volt a vedelem, hogy keptelen volt megallitani Ryaneket, 7-8 perces drive-okat vezettek. Ugyhogy igazabol a latszat ellenere az offense szimplan csak nem kerult palyara a fos vedelem miatt. orulok egyebkent a tamadosor kiegyensulyozottsaganak, mert tavaly azert nem egyszer erezheto volt, hogy Reich es a teljes offense tenyleg belealudt a meccsbe. Most nem ez volt.
Reichhez teszem hozza, nagyon erezheto a felfogasan, hogy iden atmeneti ev van, tet nelkul all hozza mindenhez, minden mindegy alapon, mondvan, ennek a fiatal tarsasagnak csak lokest es rengeteg onbizalmat adhat minden negyedik kiserlet, minden necces jatek megcsinalasa. Imadom, ha egy edzo agressziv, Reich ezt most ki is maxolja.
több mint 5 éve
dugo93
4 233
Jó volt ez a tegnapi. Félidőben kicsit bealudtunk, de az első feles nagyon tetszett. Az is nagyon el lett találva, hogy mit várunk Brissettől. Ezt pedig tegnap teljes mértékben hozta. Ami vele kapcsolatban nagyon tetszik, hogy nagy szabaduló művésznek tűnik, remekül tud kimozogni a nyomás alól.
több mint 5 éve
Ja, csak ugye manapság a liga fele 120-as ratinget produkál. Unitas idején a 80, Manning idején meg a 90 is elitnek számított.
több mint 5 éve
Megbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!Vegre nem azt kell olvasnom egy topicban:
Stez
"Jobbak lesztek, kikapunk"
"Mi megjobban veszitunk, serultunk is van"
"A playhivas mindig rossz, mint a birok. Plejekson kellene meg agresszivitas"
"run run pass punt, en nyertem. A csapat nem fog"
ulpianus
több mint 5 éve
Megkérdezzem még egyszer, amit már nemrég megtettem? 😊 twitter.com/NFLResearch/status/1175876381432922112
több mint 5 éve
Andrew Who?Értjük mért írtad, de Luck nem Bortles. 😊 Neki kijár a max respect ebben a topicban. 😊
iktriad
több mint 5 éve
Ismét gyors meccs utáni reakció, hogy még ne tudjam hideg fejjel átgondolni.1. Első meccsen offense, másodikon defense, harmadikon ismét offense tartott minket meccsben. (Ha Vinny berúgja, első meccs is meg lehetett volna.) Tavaly is ezt a pepitát játszottuk az idény elején, csak akkor több L jött belőle.
2. Ez az atlantai "seahawks lite" védelem ha nem áll LOB szintű játékosokból, akkor egy jó koordinátor által ma már könnyen kisémázható. Ez tanulság a mi részünkre is, mert - ha nem is pontosan ezt, de - mi hasonló, zónázós, "keep it simple and be fast" defense-et futtatunk. Ez sem fog anélkül jobban működni, hogy 3-4 abszolút sztár ne fejlődne ki, főleg a secondaryban. Az meg azért long shot úgy is, hogy tehetség van. Bízom benne, hogy Eberflus ahogy nő a tapasztalat, úgy ad hozzá a koktélhoz, mert ha nem, korán örültünk neki.
2/b. Ezek után nem is csoda, hogy Ryan ezekkel az elkapókkal viccet csinált a secondaryból. Ez körülbelül a tavaly Jets elleni mélypont szintje volt. (Mondjuk akkor Darnold csinálta ezt nóbadikkal, itt legalább JJ és társai tették helyre Desiréket.)
3. Vina THA MAN. Szuper, boldog vagyok, hogy összejött neki a rebound. Ha valaki, ő aztán megérdemelte. (Viszont nem tudok ezzel együtt se szabadulni az érzéstől, hogy egy ketyegő időzített bomeszkut cipelünk magunkkal. 😊 De ha átvészeli az idényt méltósággal, akkor lesz*rom. Ha az egek minden szerencse istennője velünk van, akkor úgyse számít, megbaszunk így is mindenkit, a nőket kétszer is. Ha nincs velünk, akkor meg azért mindegy, a plafon maximum egy playoffba jutás lenne.)
4. Leonard kvára hiányzik ebből a védelemből most is. Mondjuk ez még nem tragédia 2 rookieval, akik alig játszottak eddig. Legalább volt snapszámuk gyűjtöttek tapasztalatot.
5. A passrush Turay-n kívül szabin volt ma teljesen. Houston is el volt tűnve nagyon. Mondjuk nem volt könnyű dolguk, Ryan hamar szabadult a labdától, de azért így is volt jónéhány play, amikor volt idő rá, hogy odaérjenek, de nem sikerült.
6. Julio Jones a 22 milliójának minden dollárját megéri. Agyatlanul jó a fickó. Ryan ma nem volt jobb, mint a fiatal Stafford, aki ha baj volt, csak felb*szta Megatronnak. Ryan ma ugyanezt művelte Jones-al. Na, érte megfontolnék még 30 évesen is egy első kört (a 22 milla mellé is) 😊
7. Reich egy főnyeremény. Ez a playcalling és ezek a kulcs pillanatos playhívások amit leművelt, azt kevesen tudják a ligában.
8. Brissett éretten játszott. Ma borzasztó nagy segítséget kapott Reich-től, így azért nem olyan nehéz, mint a Luck féle oldd meg egyedül, de Brissett minden megoldhatót tökéletesen meg is oldott ma, ami rá lett bízva. Ez is erény azért. Egyetlen egy playben mozgott bele a sackbe, amikor előre megindulhatott volna, ezen kívül nem tudok egy rossz mozzanatot sem mondani az egész meccsről. Bravó.
9. Remélem T.Y.-nak nincs komoly gondja. Én lehet, hogy inkább pihentetném is a következő két meccsen. A Raiders ellen nem is biztos, hogy kell, a Chiefs ellen meg mindegy, hogy van vagy sincs. Utána meg bye week. Pihenjen 1 hónapot, jöjjön teljesen rendbe inkább.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 5 éve
Andrew Who?Legyszi, ezt ne.
iktriad
több mint 5 éve
Lewiskecs
69
És ma az öreg is mindent bevágott.
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Andrew Who?Nana, ehhéz még korán van. Amúgy vele kb veretlenül mehetnénk Kansasbe.
iktriad
több mint 5 éve
Ahogy irtam kovetoben, nalam Reich a mai meccs MVP-je. Egy dolog, hogy teljesen fejreallitott plannel ment neki a meccsnek es szetpasszoltatta az eddig semmit sem dobalo Jacobyt, de hogy milyen fantasztikus hivasai voltak, te atyaeg... Zsenialis volt tole.twitter.com/Colts/status/1175861889290657792
A vedelem nagy minuszpont, siralmas volt az egesz egyseg. Ami erdekes, hogy kb. a teljes masodik felidoben Geathers jatszott Hooker helyen, es Willis jott be az o helyere, ugyhogy nem tudom, mi a bibije Maliknak, mert nem mondtak rola semmit, de ez eleg szar ugy lesz, mert Geatherst fossa dobaltak ebben a masfel negyedben.
Ja, es IMAAAAAAAAAAADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM NELSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONT! Hat az az utolso huzasa is baszki mi volt... <3
Stez
😀
több mint 5 éve
Andrew Who?
több mint 5 éve
Ahogy irtam kovetoben, nalam Reich a mai meccs MVP-je. Egy dolog, hogy teljesen fejreallitott plannel ment neki a meccsnek es szetpasszoltatta az eddig semmit sem dobalo Jacobyt, de hogy milyen fantasztikus hivasai voltak, te atyaeg... Zsenialis volt tole. A vedelem nagy minuszpont, siralmas volt az egesz egyseg. Ami erdekes, hogy kb. a teljes masodik felidoben Geathers jatszott Hooker helyen, es Willis jott be az o helyere, ugyhogy nem tudom, mi a bibije Maliknak, mert nem mondtak rola semmit, de ez eleg szar ugy lesz, mert Geatherst fossa dobaltak ebben a masfel negyedben.
Ja, es IMAAAAAAAAAAADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM NELSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONT! Hat az az utolso huzasa is baszki mi volt... <3
több mint 5 éve
Szerintem nyerni fog a PatsAz off topicok nem ervenyesek. 😛
Wyatt
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Szerintem nyerni fog a PatsMegbaszunk mindenkit, a noket ketszer is!Vegre nem azt kell olvasnom egy topicban:
Stez
"Jobbak lesztek, kikapunk"
"Mi megjobban veszitunk, serultunk is van"
"A playhivas mindig rossz, mint a birok. Plejekson kellene meg agresszivitas"
"run run pass punt, en nyertem. A csapat nem fog"
ulpianus