Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 7 éve
Ezek szerint hely lefoglalva és mindenki ott 22:30-ra?
több mint 7 éve
Nem emlitettem homokost. 8DVagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.akkor megyek én is 😊
Stez
gordon
több mint 7 éve
Vagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.akkor megyek én is 😊
Stez
több mint 7 éve
Fúú de hiányzott a Playoff meccspara, de újra ittvaaan. 😊
több mint 7 éve
Jól megközelíthető. Eddig hatan vagyunk. Az már korrekt? 😊
több mint 7 éve
Nekem oké.Ha van eleg ember, akkor kell meg kell egy hely. En most sajnos nem tudok intezkedni ezzel kapcsolatban.Score Sport Bar? Dob utca 65.
Stez
Bence94
több mint 7 éve
Ha van eleg ember, akkor kell meg kell egy hely. En most sajnos nem tudok intezkedni ezzel kapcsolatban.Score Sport Bar? Dob utca 65.
Stez
több mint 7 éve
Ha van eleg ember, akkor kell meg kell egy hely. En most sajnos nem tudok intezkedni ezzel kapcsolatban.
több mint 7 éve
Megyek én is.
több mint 7 éve
Velem lehet alkudozni, akkor legyen 4 NFL-fan+egy Emily Ratajkowski.Sima liba
Vagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.
Vagy ti maradjatok otthon, de kuldjetek el nekem Emilyt.
Stez
több mint 7 éve
Velem lehet alkudozni, akkor legyen 4 NFL-fan+egy Emily Ratajkowski.Vagy harom Colts-szurkolo, egy Emily Ratajkowski meg egy Dukai Regina.
Vagy ti maradjatok otthon, de kuldjetek el nekem Emilyt.
több mint 7 éve
Akkor meg gyorsan 2-3 ember jelezze, hogy jon. xdSzerintem amugy mar az 5 ember is optimalis..😁
Stez
Nem mintha kerdeses lett volna,de TY es Innman jatszik,az ellenfelnel pedig Coutee is
több mint 7 éve
Akkor meg gyorsan 2-3 ember jelezze, hogy jon. xd
több mint 7 éve
Stez, Bobi, bencéék ketten meg én, az még egy necces 5ös eddig max. ahogy számolok 😊
több mint 7 éve
En mondtam, ha van 6-7 ember legalabb, nekem akkor van ertelme elmennem, az ugy mar csoportos meccsnezes, megfelelo hangulattal esatobbi. De mondjuk alapbol irt ide kb. harom ember, hogy erdekelne, azota semmi.Dontsetek el a meccsnezest, mert en akkor megyek mashova, ha nem vagyunk elegen.Most mar tenyleg jo lenne eldonteni
Stez
Bence94
Mindenki neger?
több mint 7 éve
Dontsetek el a meccsnezest, mert en akkor megyek mashova, ha nem vagyunk elegen.Most mar tenyleg jo lenne eldonteni
Stez
több mint 7 éve
Colts oldali beharangozó a mai meccshez @kronikk tollából: fuzovelkifele.com/2019/01/reszkessetek-visszaterunk-colts/
Szerkesztette: katonadani
több mint 7 éve
Dontsetek el a meccsnezest, mert en akkor megyek mashova, ha nem vagyunk elegen.
több mint 7 éve
Andy Reid minket szeretne ellenfélnek:twitter.com/IndianapolisZoo/status/1081287663762763778
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 7 éve
Akkor mi legyen a holnappal kapcsolatban?
több mint 7 éve
twitter.com/NFLonFOX/status/1080992221250256896

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem nezek utana, de szerintem amugy ujonc guard meg all pro nem volt. Mindegy, eleg kemeny azert ez. Es megerdemeltek. Ballard meg elmondhatja, hogy ket all pro jatekost draftolt... egy borzen. Azert kemeny.Zack Martin is volt anno
Stez

több mint 7 éve
Nem nezek utana, de szerintem amugy ujonc guard meg all pro nem volt. Mindegy, eleg kemeny azert ez. Es megerdemeltek. Ballard meg elmondhatja, hogy ket all pro jatekost draftolt... egy borzen. Azert kemeny.