Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amíg Shipley szerdai összefoglalójára várunk, lássuk mit ír a többi helyi arc. Lawrencebnek megint max átlagos napja volt(amit egy Tre Herndonnak dobott pickkel fejezett be..), de zsinórban 3. napja ő készül a kezdőkkel.
 www.news4jax.com/sports/2021/08/04/jaguars-training-camp-21-meyer-makes-it-easy-to-see-whos-winning-in-camp/
Úgy néz ki, 3-4-ben Hamilton lesz a kezdő NT és Malcom Brpwn és Robertson-Harris lesz a két DE, a két kezdő OLB meg Smoot és Allen és.Chaisson pedig főleg egyértelmű passz szitációknál kerükl majd pályára. Jihad Ward meg a front seven majd minden posztján elő fog fordulni.
CJ Henderson valószinüleg holnap visszatér, Griffin meleltt egyelőre Sidney Jones és Tyson Campbell tűnik a 3 kezdő CB-nek Hendo hiányában. Campbell nickel poszton bukkan mostanság sokat fel. S poszton Rayshawn Jenkins egyértelműen kezd, és Cisco mellett főleg Josh Jones készült a kezdőkkel (Jarrod Wilson maródi). Brrr.

QB lőlap.


Oh Timmy... (Volt azért 2 W-je is 1 vs 1-ben)


És akinek sok ideje van, két Jages podcast 5 tagjából 4 összeült, hogy beszéljen arról, hogy látja a csapat helyzetét.


Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Taven Bryan már COVID listás is.

Találtam valamit, amitől leszeditek a hajatokat ha van.
Chaisson vs Walker Little - 5 ÉVVEL EZELŐTT EGYMÁS ELLEN(most ugyanezt csinálják nálunk profiként).

Nem csoda, hogy ők ketten sajátos rivalizálást alakítottak ki már most. Megjegyzem Little már akkor is nyerte a párharcaikat. 😊
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma Dabo Swinney a Clemosn HC-je tette tiszteletét az edzésünkön.
Jarrod Wilson és Chris Claybrooks újra aktív. CJ Henderson hamarosan követheti őket. James O'Shaughnessy edzett, de egyedül (Ben Ellefson pedig maximálisan kihasználja a hiányát)
TC összefoglaló
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-6-skill-players-defense-trade-big-plays-during-first-day-in-pads
Kezd végkép eldőlni, ki a kezdő QB, ma második nap zsinórban Lawrence készült a kezdőkkel. Bár 7vs 7-ben Schobert lopott tőle picket, utána mesterien osztogatta a labdákat elsősorban a Travis Etienne, Luke Farrell(!), Laviska Shenault, DJ Chark és Marvin Jones ötösnek. Marvin Jonesnak tűpontos passzt adott 2 védő között, ami TD lehetett volna egy meccsen. Néha még rookienak tűnik, de nem fél teszteli mélyen a védelmet és sokszor ezt eredményesen teszi.

A nap playmakerei. Chark, Etienne és J-Rob voltak. Etiennenel az LB-ink (Quatermann és Dakota Allen) egyszerűen nem tudtak mit kezdeni az egymás elleni drillekben, 7 a 7 ellen leszedett egy 20+ yardos passzt is Trevortól. Robinson megnyerte mindhárom LB elleni csatáját, pl. Damien Wilson ellen, majd a 11 vs 11 elleni párharcokban volt egy 40 yardos futása. Meyer jó dolgokra oktathatja Charkot, kedden tarthatatlan volt Shaquill Griffin, D.J. Daniel vagy akár Daniel Thomas számára. Ma egyébként Meyer pl. Damien Wilsonnal vonult el egy kis időre külön és adott neki tanácsokat.
A D-linenak is voltak szép pillanatai. Robertson-Harris nem csak Minshewt kergette meg egy playnél (erről lentebb), de Carlos Hydeon is bemutatott egy TFL-t. A DaVan Hamilton-Malcom Brown duó többször tudta tartani a Lindert és a mellette lévő 2 guardot (általában Cannt és Norwellt).
Amíg Timmy Te megint bántóan észrevétlen volt, addig Ben Ellefson és az 5. körös rookie Luke Farrell elég produktív napot tudnak maguk mögött. Ellefson mind Minshew, mind Lawrence számára megbízható célpont volt az edzésen, és volt egy látványos diving elkapása Lawrenctől is. Farrellnek pedig 3rd downon volt egy váll fölötti elkapása, amikor nemcsak bent tartotta a labdát, de hosszú playt kreált. A végén Timmy TE hoppon marad?

A DB között Daniel Thomas, Tyson Campbell és Cisco is művelt szép dolgokat. Thomas egy Minshew passzt ütött le, miután átjátszotta Cryler bocsánat Tyler Davist. Campbellnek volt egy DPI-je, de a 1/1-es azzal javított, hogy Minshew hiába próbálta meghosszabbítani a játékot, hogy Treadwellnek passzoljon, de Campbell olyan jól örizte végéig, hogy erre esélye se volt. Andre Cisco pedig Jalen Camp elöl ütött le egy Luton passzt.


Jelentés a falakról.
 www.si.com/nfl/jaguars/news/trench-warfare-observations-from-the-lines-on-jaguars-first-day-of-pads
Josh Allennek (is) jót tesz Cullen 3-4-e, csak azt nem ette meg reggelire, akit nem állítottak vele szembe. Amíg Allen fickándozik, addig egy nagyon érdekes rivalizálás kezd kialakulni Chaisson és Walker Little között. Little tegnap egyenesen a földre küldte a tavalyi 1/20-at, aki ma extra erővel próbált revansot venni rajta, de a Stanfordi általában állta a sarat, és amíg szinte mindenki máson átjutott, a helyi fiú nem engedte a backfieldre vagy maga mögé az egykori LSU-t. Ez rossz hír Cam Robinsonnak, aki nem csak Allen ellen szenvedett az első nap teljes felszerelésben, de Smoot és a 4. körös Jordan Smith is ellen is voltak problémái. Lehet Little előbb a kezdőbe kerül, mint bárki gondolná?...
A két FA DL közül Roy Robertson-Harris ma sokszor éreztette a jelenlétét, pl. kikergette Minshewt a zsebből, míg Jihad Ward játszott belső falembert, edge rushert és álló LB-t is.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Még gyűjtöm az adatokat és az infókat, de előzetesnek itt a QB lőlap.

Trevor nagyon jó volt kedden.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rapapa nálunk járt.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
C.J. Beathard és Jarrod Wilson reserve/COVID-19 listás lett. Luton végre dobálhat.

Shipley (fantasztikusan részletes) mai edzésriportja.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-5-lawrence-has-an-up-and-down-day-defensive-amps-it-up-and-more
Lawrence rosszul kedzte a napot, dobott 2 picket (tulajdonképpen hármat, de a harmadik offside miatt nem lett megadva), aztán god modeba kapcsolat és megmutatta ki az úr a háznál. A 2 pick közül az egyik rossz kommunikáció volt, nap legjobb DB-je, Rudy Ford szerezte meg a picket. A második pick viszont egyértelműen rossz döntés volt Trevor részéről. Azt DJ Daniel kapta le. Többet hallottam róla eddig, mint csapattársáról, Tyson Campbellrről, igaz ma neki (és a secondary nagy részének) jó napja volt az edzés első felében. 7 vs 7 ellen TLaw remek labdákkal találta meg Ellefsont, Marvin Jones és kiosztott egy 20 yardos passzt is.... Carlos Hydenak.
Megjegyzem Ettiene is ma inkább passzelkapónak volt inkább foglalkoztatva. Ő meg Quincy Williams nagyon látványos csatákat vív, mint a 2 talán leggyorsabb ember az O-ban és a D-ben James Robinson továbbra is sokat fut, szóval a kezdő RB biztos ő lesz, de Etiennek is lesz helye.

A DB-k közül Ford, Daniel Shaquill Griffin magaslott ki, de voltak jó megmozdulásai Tre Herndonnak, Tyson Campbellnek (végre!), és természetesen Sidney Jonesnak, aki Lutontól szedett picket. Fordnak majdnem volt egy második pickje is, akkor Tebow elé vágott be, de végül nem lett meg a pick Lutontól. Nem rossz egy special teamermek hozott játékostól. Timmy TE megszenvedett a pályán hétfőn, mert Brandon Rusnak (lánykori nevén Watson) szintén az elé/alávágós módszert alkalmazva akadályozta meg, hogy Timmy a labdához jusson.

Quincy Williams mellett a helyi fiú Shaquille Quarterman is fickándozott ma, szedett picket Lutontól és kullancsként tapadt Dare Ogunbowalere. A végén lesz komoyan vehető LB depthünk?

Csere WR poszton látható, hogy Dorsett jelenleg a WR4, általában Sanjay Lal magához hívja a Chark, Marvin Jones, Laviska trió mellé, míg a többi csere WR megy special team gyakorlatokra. Azért szerencsére Colin Johnsonnak ma volt egy remek elkapása Lawrencetől, ezt meg is lehet tekinteni az összefoglalóban. Jalen Camp személyében komoly konkurenciája van, a 6. körös pickünk főleg a sebességével és az irányváltásaival hívja fel magára a figyelmet. És Laquon Treadwell is ott leselkedik egy esetleges roster helyre, ha valami sérülés lenne előszezonban. Nagy csata lesz a a kezdő trió mögötti helyekért.
Bár csak holnap kezdődik a TC lényegi része a teljes felszerelés felvételével a falemebreknek, végre jó hír, hogy az OT-nknek jó napja volt az 1 az 1 elleni drillekben. Cam Robinson és Walker Little is nyerte a napot az eddig nagyon impresszív Chaisson ellen. Walker konkrétan a földre vitte a tavalyi 1/20-ast, nagy elismerést kiváltva az OT tagjaitól.

Jamal Agnew visszatért edzeni, ahogy James O'Shaughnessy is, bár utóbbi sok munkát nem végzet. Chris Claybrookst látták a pálya mentén futni. Luton is így tett mielőtt aktiváltuk volna, szóval a 7. körösünk tavalyról holnap akár már bevethető is lehet. Mindenki más még marródi s most Beathard és Wilson is pár napig inaktív lesz.

QB lőlap



Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jihad Ward már alig várja, hogy valakit így elkapjon, amikor kedden felmegy a teljes felszerelés. Addig marad a kabala legyepálása. (Huh mekkora közönség kedvenc lesz itt, ha ezt az ellenfél RB-kel és QB-kal is gyakran megcsinálja.)
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meyer szerint Taven Bryannek volt valami balesete TC előtt, amiatt nem edz, de hamarosan visszatérhet. Rosast Urban kedveli nagyon, de kellett a hely a WR-eknek. Lehet még visszahozzuk. Lambonak amúgy szörnyű napja volt szombaton (4 FG-t is kihagyott), lehet ez Meyer mentális kihívása felé. Jarrod Wilson COVID contact volt, de hamarosanújra edzhet, O’ Shaughnessynek bokasérülése van., , de hétfőn rendbe jön. És ha már TE-k. Timmy TE update:


Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mai edzés riport.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-4-meyer-challenges-fans-coaches-up-chark-and-more
A QB-knak nem ment annyira (Trevornak magához képest), a védők ma előléptek. Meyer megint foglalkozott Charkkal külön (nagyon kijön belőle a WR coach - a Coloradónak 5 évig volt ezen a poszton edző).

Laviskának volt egy egykezes elkapása.


QB lőlap - ha 21/14 rossznak számít már most valakinél, lehet kezdni bizakodni.


Norbi, TLaw és Urbán az első TC hétről.


A 90. ember is egy WR lett. Sok csere WR maródi (Agnew, Imatorbhebhe & Hammond) ezért az új srác.

Treadwell pl. ennek köszönhetően elég sokszor edzett és az egyik legjobb WR volt szombaton.
Jacobs nem ment át a fizikaián, ezért (is) lett elküldve. Kár érte, tényleg kiváló ügynök volt.

1. edzésheti összefoglaló.
 www.news4jax.com/sports/2021/07/31/jaguars-training-camp-21-takeaways-from-week-1/

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új szelek fújnak 4. rész. Meyer a szezonbérleteseknek.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jacobsot még azért visszahozhatnák, 7 körösként létére kezdőbe is be-be fért, nekem szimpi volt.
Húsrágó
Sajna szerintem nem kompatibilis azzal a rendszerrel, amit idén futtatunk majd.


Új szelek fújnak 3. rész
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 031 — Jaguars fan
Jacobsot még azért visszahozhatnák, 7 körösként kezdőbe is be-be fért, nekem szimpi volt.

Szerkesztette: Húsrágó
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vége a rúgó bohóckodásnak -> Rosast kiraktuk. És sajna Leon jacobst is. Nem illik a 3-4-es sémába sajna, mint Giles-Harris. Soha rosszabb 7. körös picket. Igazoltunk egy újabb WR-t. Tevin Jones-t, aki idén a Saskatchewan Roughridersben játszott. Asszem 89-en vannak most a kereten.

3. napi TC beszámoló.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-3-trevor-lawrence-stacks-another-good-day-as-tebow-flashes
Lawrence megint tündökölt, most éppen a red zoneban. A Trevor-Trevis kapcsolat már Jacksonvilleben is kezd látványos dolgokat hozni Duval megyében is. Sidney Jones bejelentkeztetett az egyik kezdő CB helyre. Tebow pedig bár kisebb, mint a többi TE, láthatóan képzetlenebb, de motorja még mindig jobban pörög a pályán, mint bárkinek a posztján. Ez ma egy TD-ben manifesztálódott.

Mai QB lőlap.


Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lutont aktiváltuk a COVID listáról, most már ő is fog dobálni (max 10-et/edzés).

Tényleg új szelek fújnak nálunk.


Arról el is feledkeztem, hogy Laquon Treadwell is a rosteren van. Minshew neki lőtt egy jó passzt ma. Azt viszont tényleg mindenhol írják, hogy Lawrence már most láthatóan más szint.
winston
Nemrég jött és ma a rotációnak hála ma a kezdőkkel készült. És tényleg mindenki azt írja, hogy eddig Trevor annyira jó, mint amennyire vártuk, hogy az lesz.

QB lőlap.


Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
TC 2. nap összefoglaló Shipleytől.
 www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-training-camp-notebook-day-2-lawrence-elevates-his-game-special-guests-and-more
Lawrence a kezdőkkel még kapcsolat két sebességet felfele és dominálta a napot. Ami duplán rosszul jött a jó 1. nap után küszködő Minshewnak. Shipley szerint míg egykori Csodabajusznál a WR-ekknek picit mintha várni kérne, hogy megjöjjön a labda, addig Lawrencenél a 30 yardos passzok villámgyorsak és pontosak.
Pár még nincs fent a teljes felszerelés, Chaisson Cam Robinsont és Walker Littlet is dominálta csütörtökön. Remélem ő fejlődött ennyit...
Az edzőtábor eddigi legjobb védelmi playe Sidney Jonesé volt, aki Beathard labdáját lopta el akrobatikus mozdulattal, és többször is a labda közelében volt.
Míg Timmy TE-nek csütörtökön is jó napja volt, )ezúttal Minshewval) produkéált egy sok YAC-ot hozó elkapást, addig Dorsett kezd visszaváltozni a békává, akit jól ismerünk. Bár sokszor célba van véve, de mindkét nap volt dropja és szenved.
Ma Shao és az edző és kommentátor legenda Lou Holtz is tiszteletét tette az edzésen.
iktriad
Arról el is feledkeztem, hogy Laquon Treadwell is a rosteren van. Minshew neki lőtt egy jó passzt ma. Azt viszont tényleg mindenhol írják, hogy Lawrence már most láthatóan más szint.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
TC 2. nap összefoglaló Shipleytől.
 www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-training-camp-notebook-day-2-lawrence-elevates-his-game-special-guests-and-more
Lawrence a kezdőkkel még kapcsolat két sebességet felfele és dominálta a napot. Ami duplán rosszul jött a jó 1. nap után küszködő Minshewnak. Shipley szerint míg egykori Csodabajusznál a WR-ekknek picit mintha várni kérne, hogy megjöjjön a labda, addig Lawrencenél a 30 yardos passzok villámgyorsak és pontosak.
Pár még nincs fent a teljes felszerelés, Chaisson Cam Robinsont és Walker Littlet is dominálta csütörtökön. Remélem ő fejlődött ennyit...
Az edzőtábor eddigi legjobb védelmi playe Sidney Jonesé volt, aki Beathard labdáját lopta el akrobatikus mozdulattal, és többször is a labda közelében volt.
Míg Timmy TE-nek csütörtökön is jó napja volt, )ezúttal Minshewval) produkéált egy sok YAC-ot hozó elkapást, addig Dorsett kezd visszaváltozni a békává, akit jól ismerünk. Bár sokszor célba van véve, de mindkét nap volt dropja és szenved.
Ma Shao és az edző és kommentátor legenda Lou Holtz is tiszteletét tette az edzésen.
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 031 — Jaguars fan
Magic Minshew "19 of 27, had 3 drops and two PBUs, nice deep ball on the sideline"
szerintem ez kb 370y, 4TD, 0 INT, köszi, jó lesz! 😊
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, ha így haladtok, akkor jó esélye lesz Trevornak első évében már olyan 4500 yardra. Mert akkor a védelmetek ellen mindenki átmegy majd, és muszáj lesz végig passzolni 😀
Wyatt
VAGY Trevor már most elit QB és nem lehet megállítani. A többiek meg erőt merítenek belőle 😊


Demetrus Harvey 1. napi TC összefoglalója.
 www.bigcatcountry.com/2021/7/28/22598272/jaguars-day-1-training-camp-observations-lawrence-on-target-tempo-remains-high

Ez Jordan de Lugo-é
 www.genjag.com/jacksonville-jaguars-news/2021-jaguars-training-camp-day-one-recap
Aki nem akar beleolvasni:
- Trevor Lawrence fog kezdeni, sokkal jobb passzoló és döntéshozó mint a vetélytársai (Ma Minshew kapta a snapek többségét a kezdőkkel, ez naponta változik majd
- Josh Lambo jobb, mint valaha
- Az edzések tempója nagyon lendületes és gyors az elmúlt évekhez képest
- Joe Cullen - FUN
- Andre Cisco bár egyedül készült, nem semmi jelenség a pályán.
(Lugo twitteren még annyit tett hozzá, hogy Jalen Camp eddig jobb a vártnál. Elszakad könnyen a védőitől, üresre játszhatja magát és megvan a fizikuma, hogy playmaker legyen a ligában.)

Meyer, Chark és Shaq Griffin edzés után.

Meyer szerint 8 play kapcsán kapott a Jags büntetést az OTAk miatt, ahol a védők túl közel voltak a támadókhoz.
Shaq Griffin szerint Lawrencen láthatóak a fejlődések a minicamphez képest is. Plusz már elkezdte a trash talkot az ikertesójával, akit most igazolt a Dolphins és Londonban játszhatnak egymás ellen. 😊
iktriad
Lehetne ez is, de ezek miatt azért mégiscsak vannak aggályok

🔥Minshew: 19 of 27, had 3 drops and two PBUs, nice deep ball on the sideline
👍Beathard: 12 of 13, only incompletion was an overthrow.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt van a legjobban várt TC 1. edzés értékelő Shipleytől.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-1-lawrence-shines-minshew-rotates-in-and-cisco-participates

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL


Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na, ha így haladtok, akkor jó esélye lesz Trevornak első évében már olyan 4500 yardra. Mert akkor a védelmetek ellen mindenki átmegy majd, és muszáj lesz végig passzolni 😀
Wyatt
VAGY Trevor már most elit QB és nem lehet megállítani. A többiek meg erőt merítenek belőle 😊


Demetrus Harvey 1. napi TC összefoglalója.
 www.bigcatcountry.com/2021/7/28/22598272/jaguars-day-1-training-camp-observations-lawrence-on-target-tempo-remains-high

Ez Jordan de Lugo-é
 www.genjag.com/jacksonville-jaguars-news/2021-jaguars-training-camp-day-one-recap
Aki nem akar beleolvasni:
- Trevor Lawrence fog kezdeni, sokkal jobb passzoló és döntéshozó mint a vetélytársai (Ma Minshew kapta a snapek többségét a kezdőkkel, ez naponta változik majd
- Josh Lambo jobb, mint valaha
- Az edzések tempója nagyon lendületes és gyors az elmúlt évekhez képest
- Joe Cullen - FUN
- Andre Cisco bár egyedül készült, nem semmi jelenség a pályán.
(Lugo twitteren még annyit tett hozzá, hogy Jalen Camp eddig jobb a vártnál. Elszakad könnyen a védőitől, üresre játszhatja magát és megvan a fizikuma, hogy playmaker legyen a ligában.)

Meyer, Chark és Shaq Griffin edzés után.

Meyer szerint 8 play kapcsán kapott a Jags büntetést az OTAk miatt, ahol a védők túl közel voltak a támadókhoz.
Shaq Griffin szerint Lawrencen láthatóak a fejlődések a minicamphez képest is. Plusz már elkezdte a trash talkot az ikertesójával, akit most igazolt a Dolphins és Londonban játszhatnak egymás ellen. 😊
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meyer szerint a csapat 80+%-a be van oltva.
Ma volt az edzésen Trevor -> Timmy TE sikeres passz.
QB statok:

iktriad
Na, ha így haladtok, akkor jó esélye lesz Trevornak első évében már olyan 4500 yardra. Mert akkor a védelmetek ellen mindenki átmegy majd, és muszáj lesz végig passzolni 😀

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meyer szerint a csapat 80+%-a be van oltva.
Ma volt az edzésen Trevor -> Timmy TE sikeres passz.
QB statok:
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jamal Agnew, Taven Bryan és Aldrick Rosas az Active/NFI listán kezdi a TC-t, ami jó hír Lambonak, de rossz Wyattnek.
iktriad
Még Josh Allen és Tebow kellene a listára...

Amúgy nagyon várom a meccseiteket, ha nem lesz ütközés, akkor azért majd igyekszem nézegetni, hogy mit sikerül összehozni

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jamal Agnew, Taven Bryan és Aldrick Rosas az Active/NFI listán kezdi a TC-t, ami jó hír Lambonak, de rossz Wyattnek.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 77 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi is Trevor, mi is.

Még egy TC előretekintő ezúttal képben és hangban.