Jacksonville Jaguars

28 feliratkozó

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megvolt a scrimmage, később jön róla bővebb összefoglaló, de előzetesen itt van ez (bár nem lehetett ma amúgy videózni...)
Lawrence -> Treadwell

Charknak műtötték az ujját, Meyer szerint szezonnyitóra rendben lesz. Josh Allen nem edzett, személyes okokból, de Urban szerint pozitív okból (gondolom megszülethetett az újabb gyerek, asszem már a 3. neki.).
Ik egy kerdes a futokkal kapcsolatban. J-Rob es Etienne felvaltva kapnak snap-eket a kezdokkel? Hogy muzsikal Etienne? Mert rola keveset hallani. Köszi az infot. 😊
Toto21
Etienne elkapó/futó hibrid lesz, sokat lesz foglalkoztatva WR-ként is, de azért majd fog futni is. Nekem úgy tűnik J-Rob és Hyde váltogatja majd főleg egymást RB-ben, és néha beszáll oda is Travis. Egyelőre nagy jó campje van, az LB-ink általában nehezen tarják vele a lépést.

Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 3 067 — Fields az első 4000 passzolt yard-os Bears QB lesz!
Ik egy kerdes a futokkal kapcsolatban. J-Rob es Etienne felvaltva kapnak snap-eket a kezdokkel? Hogy muzsikal Etienne? Mert rola keveset hallani. Köszi az infot. 😊

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az az érzésem, hogy meglesz Timmy TE-nek a veterán NFL nyugdíj, amihez még 3 meccs kéne.
iktriad
Hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy ez nem igaz.
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/21/no-urban-meyer-isnt-trying-to-get-tim-tebow-vested-in-the-nfls-pension-plan/
npetiii
Hurrá, akkor kitehetjük keretszűkítéskor (úgy se fogjuk).
1 hónapja
npetiii Jacksonville Jaguars 351 — Jaguars fan
Az az érzésem, hogy meglesz Timmy TE-nek a veterán NFL nyugdíj, amihez még 3 meccs kéne.
Hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy ez nem igaz.
 profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/21/no-urban-meyer-isnt-trying-to-get-tim-tebow-vested-in-the-nfls-pension-plan/
iktriad

1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szomabti összefoglaló.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-9-lawrence-and-johnson-shine-with-starting-offense

Így kell elhalkítani a kritikákat. Lawrence visszakapta a kezdőket (már aki most épp bevethető) és az elmúlt egy hét legjobb edzésest produkálta. Újra éles volt, jó döntéseket hozott, ha kellett megindult lábbal és ezzel is nagy előrehaladásokat produkált és nagyon jól fejezte be az edzést is. Mivel Chark (ujjsérülés) és Marvin Jones(személyes indok) hiányzik, Collin Johnson ma Lawrencékkel készült és kihozták egymásból a legtöbbet, pl. egy hatalmas bombát vittbe a ,másodéves texasi, majd az edzés végén szintén TD-t ért el. Mivel az edzői stáb annyira nem volt nagy Johnson fan, kellenek neki az ilyen edzések, hogy ráébressze Meyert. Bevellt és a WR edző Lalt, hogy igenis akár a kezdők között is számítani lehet rá. Mélységben, forgalomban és rövid passzos szituációknál is aktív volt, Jó látni, hogy ilyen csere WR-eink vannak, remélhetőleg az edzői stáb is meghagyja az 53-ban. Lawrencre visszatérve TD passzt adott Manhertznek és Shipley szerint az egyik leglátványosabb 5 yardos TD passzt osztotta ki Laviskának, amit az ember láthat. Laquon Treadwell révén még egy TD-t is be lehetett volna írni a neve mellé, de ezt az egykori 1. körös elejtette.

Lassan elfogynak a CB helyek a végső keretben, Griffin, Campbell és a visszatérő Henderson helye biztos, Sidney Jones eddig bizonyítja miért igazoltuk újra és ezt teszi Tre Herndon is aki a 3. INT-jét szedte a héten, ezúttal Minshewtól meccs végi szituációban. Bár engedett nagy elkapást szombaton, az egyik legmegbízhatóbb DB eddig a TC-ben.

Hogy WR poszton még fejvakarósabb legyen a szitu, olyan emberek is előreléptek, mint Pharoh Cooper. Az ST ász két fantasztikus elkapással jelentkezett, köztük egy gyönyörű Minshew TD passzal. Mivel Agnew mögött ő most a csere returner, akár még keretre is játszhatja magát. Jamal Agnewt azonban nehéz lesz kiszorítani, két 30+ yardos punt returner volt szombaton, igaz mindkettőt visszafújták mások szabálytalansága miatt. A sebessége viszont jól látható. Ja és ha nem lenne elég bonyolult a csere WR szituáció, a frissen megérkezett Tavon Austin egy nagyon hosszú előrehaladással jelentkezett első Jaguars-os edzésén.

A nap védője cím K'Lavon Chaisson-é volt, akit mindenhol meglehetett találni a pályán a nap folyamán. Kezdésnek megnyerte a drilljeit "nemezise" Walker Little és Will Richardson ellen, majd a pályán megállíthatatlan volt. 1 sack, a QB és pass breakup volt a neve mellett. A blokkolására küldött TEk és OT-k (Richardson) nem tudták vele tartani a lépést. És a 2 pass breakup mutatja, hogy coverageben is faktor.

Walker Littlet megint új helyen próbáltuk ki, mint a csere csapat RT-je. Ő és Richardsson harcolnak a swint OT posztért, és nagyon úgy tűnik, hogy akkor is Little menne fel a pályára RT-be, ja jawaan Taylorral történik valami.

Tyson Campbellnek nagyon jót tett, hogy a védők sokkal aktívabbak lehetnek, mióta felment a teljes felszerelés. Nagyon árulkodó, hogy a még mindig limitált Henderson hiányában ő volt Griffin kezdő CB párja kint és nagyon sok snapet kapott a poszton. Pharoh Cooper ellen volt egy nagyon szép pass breakupja. Ráadásul Herndonon kívül csak ő annyira flexibilis, hogy nickelt és küldő CB-t játsszon az 53-ba várt embereink közül.

És mi újság Shaquill Griffinnel? Ő továbbra is top CB -ként viselkedik, 3 PBU-t jegyzett szombaton, köztük két mélységi passzt Tavon Austin és Laquon Treadwell felé. És ami nagyon érdekes, amikor valami nagy playt csinál az egész defensere ez szikraként hat. Nagyon jó hatással van a többiekre.

A Jags és Charlie Strong kísérletezett a középső LB-kel és itt most nem Shaquille Quartermanre és Quincy Williamsre(neki volt egy szép PBU-ja Misshew ellen) kell gondolni. A kezdőként volt látható érdekes rotáció Jack, Schobert és Damien Wilson között, akire úgy tűnik nagyon számol a stáb. Wilson fent volt Jackkel és Schoberttel is. És mindezt úgy, hogy Schobert covergeben, Jack a LOS közelében nagyon aktív volt szombaton, thát nem esteleges gyenge forma miatt. De az edzői stáb láthatóan mérlegeli az opcióit, akár ILB-ben is.

A védőfalban Roy Robertson-Harris továbbra is generálja a nyomást (1 vs 1 drillekben pedig pénteken és szombaton is csak nyert). 3 QB pressure és 1 TFL volt a neve mellett. Ő, Malcom Brown meg Jihad Ward kiegészülve a tavalyi fiúkkal egész gyorsan egy félemeletes védőfallá alakulhat.

Ben Bartch továbbra is a kezdőkkel készül Norvwll hiányéban. A jó hír, hogy szombaton is két hosszú futásnál törte remekül az utat. A rossz hír, hogy elég sok büntit hoz össze. Mivel ő számít az első számú csere OG-nek, jó lenne ezen javítania.

A maródiakhoz csatlakozott J_Rob is, bár nagy baja nem lehet mert egész edzésen teljes felszerelésben (igaz külön) készült a többiekkel.

Vasárnap pedig jön a TC kvázi lezérésa/fénypontja - a scrimmage.

QB lőlap.


*Minshewnak ez volt az első 11 vs 11-es INT-je. 7 a 7 ellen volt már több is neki.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shipley TC edzés összefoglalója - 8. nap
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-8-minshew-gets-first-reps-smoot-impresses-and-more

Pénteken Minshew edzett a kezdőkkel és Lawrence kapta meg a 2. csapatot. Összességében jól irányított ő is, és Jamal Agnewval összehozták a nap playét, de azért volt egy pickje (Dawuane Smoot lopta el a játékszert), Ez volt a 4 rossz passza közül az egyik. De mellette volt 17 jó kísérlete is. Azt is meg kell említeni, hogy Bajusz sokkal konzervatívabb, kevésbé vállal kockázatot, mint Trevor. Sok a checkdown passza. Az edzés végén a kezdő D ellen Minshewnak lehetősége volt scoring driveot vezetni, de Gardner túldobta Treadwellt és Tre Herndon majdnem le is halászta.
Mivel egy sor WR-ünk nem volt bevethető Trevornak a 2. csapatban olyan embereknek kellett passzolnia, mint Tevin Jones és Pharoh Cooper de mindkettőnek tudott nagy előrehaladást jelentő átadásokat kiosztani. Azonban neki sem sikerült jól a befejezés. Előbb Cooperrel nem jött össze egy TD-vel kecsegtető átadás, majd az utolsó playnél Cullen komoly blitz csomagot küldött ellene, Lawrence nem tudott rendesen beleállni a passzba, ami a visszatérő Jarrod Wilson kezében kötött ki.

Bár a pénteki nem volt teljes felszereléses edzés, a vonalaknál láthatott érdekes dolgokat, aki tiszteletét tette az edzésen. Walker Little-t átküldték RT-be a 2. csapatban, hogy megnézzék mit tud a jobb oldali edge rusereinkkel kezdeni. Little tehát farkasszemet nézett a Josh Allen, Adam Gotsis, Lerente McCray trióval. McCrayt legyőzte az egymás elleni drillekben, de Gotsis és ami a lényeg Josh Allen simán hozta a drilljeit a rookie ellen. Érdekes, hogy a Jags megcserélte Will Richardsont és Littlet, mert Jawaan Taylornak szép csöndben nagyon erős TC-je van eddig, de lehet szeretnék Meyerék, ha Little lenne a swing OT.

Smoot a pick (majdnem six-e) mellett nagyon élt az edzéseken, összehozott egy TFL-t is Walker Little ellen, és jelenleg nagyon úgy tűnik ő lehet majd a kezdőben Josh Allen társa. Cullen szerint olyan multifunkcionális taktikai fegyver lehet majd az eszköztárában, mint Jihad Ward. És mivel Cullen imádja Wardot, ez nagy dícséret.
Chaisson az 1 vs 1 drillekben kihasználta, hogy kivételesen nem Little keseríti meg az életét és simán dominálta Will Richardsont. DaVan Hamilton pedig bizonyította, miért tűnik lassan betonbiztosnak a helye NT-ben a kezdőben -Brandon Linder mindkét kezet tele volt azzal, hogy megállítsa Hamilton bull rushát.
Derwin Gray továbbra is impresszív, ma Daniel Ross ellen brillírozott 1 az 1-ben.
Mivel Norwell hiányzott, Ben Bartch volt a kezdő LG és ő meg Jihand Ward hatalmas csatákat vívtak, ami végén a Smoothie King elismerést váltott ki Wardból és George Warhop OL edzőből.
Bár a kezdő LG nem állt rendelkezése , a Taylor, Bartch, Linder hármas azért szép nagy lyukakat tudott nyitni a James Robinson, Carlos Hyde, Dare Ogunbowale futótriónak, akik mindnyájan legalább egy hosszabb futást meg tudtak tenni a D ellen. Amíg ők futottak, addig Bevell átment Meyerbe és kiemelten foglalkozott Travis Etiennenel. Elsősorban elkapó útvonalakat gyakoroltak külön és egyéb főleg elkapók számára hasznos tippeket mutatott Bevell Travisnek.
Íme a nap playje: Minshew Agnewt találta meg Tre Herndon és Rudy Ford között, Szépségdíjas átadás.


Daniel Thomas COVID listára került, CJ Henderson és Beathard pedig kikerült onnan. Utóbbi már edzett is.

QB lőlap.


Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy érzed Ik, ott lesz a végső kereten? Az az érzésem, hogy a szezonbeli over/under elkapott yardjai fogadásnál (12.5) csak le kell hajolni a földre az overért.

Szerintem nem fogjuk kitenni, és ez tipikusan "már az első héten meglehet" fogadás. Vagy legkésőbb az első hazai meccsen egy crowd pleaser játék után.
Maka
Meglepődnék, ha Meyer kitenné, akkor is ha amúgy lenne minimum 4 vagy 5 jobb TE a kereten. Az jelenthet egyedül rá veszélyt, ha tudnánk kukázni/cserélni valami épkézláb TE-t kerete szűkítéskor, de erre csekély az esély. Az az érzésem, hogy meglesz Timmy TE-nek a veterán NFL nyugdíj, amihez még 3 meccs kéne.

Ma Timmy TE nem edzett betegség miatt, ahogy Marvin Jones (személyes okból), Chark (sérülés!) és CJ Henderson se(ő lassan próbál visszatérni a csapathoz a COVID miatti hiányzását követően.

Minshew fanoknak mondom, ma ő volt az egyik játékos, akit a média faggathatott edzés után!


Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 29 914 — Pray 4 Eriksen!


cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
1 hónapja
Maka Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 2 681
Oh Timmy... (Volt azért 2 W-je is 1 vs 1-ben)

iktriad
Hogy érzed Ik, ott lesz a végső kereten? Az az érzésem, hogy a szezonbeli over/under elkapott yardjai fogadásnál (12.5) csak le kell hajolni a földre az overért.

Szerintem nem fogjuk kitenni, és ez tipikusan "már az első héten meglehet" fogadás. Vagy legkésőbb az első hazai meccsen egy crowd pleaser játék után.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Látom Tony Khan nem tudott ellenállni annak, hogy Meyer után az egész Jaguarst is betegye a virágzó wrestling side businessébe. A vége epic. 😊 😊 😊 😊 😊
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt van Shipley megint nagyon részletes TC összefoglalója.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-7-winners-losers-day-sparks-high-tempo-practice
Meyer elmondta, hogy a QB, LS, K és P posztokat leszámítva mindenhol be fognak számítani a keretbe jutása az 1 az 1 elleni drillekben a győzelmek és vereségek. Szerinte ez az egyik fair módszer arra, hogy miként csökkentse majd a mostani nagy keretét 53-ra, amit még sose csinált. Hm.

Nos nem hiszem, hogy Chaisson helye veszélyben lenne, de Walker Little megint DOMINÁLT ellene. 4 összecsapásból 3-at nyert a rookie és a negyedik X-re jött ki. Nem lenne semmi ha a valószínű franchise QB mellé sikerült volna találni végre egy normális LT-t is. Meyer azt mondta ma Littleről, hogy eddig sokkal jobban teljesít, mint gondolta, már pedig nagyon jó játékosnak hitte...Cam Robinson és Josh Allen x-elt egymás ellen, Jawaan Taylor pedig jól tartotta a nagyon aktív Smootot. Roy Robertson-Harris és A.J. Cann szintén X-elt, Cann elsőre áthatolhatatlan kőfal volt, a 2 csatánál viszont RRH egy remek mozdulattal túljutott rajta. Norwell 2-0-ra hozta a Malcom Brown elleni csatáit. Jihad Ward és Ben Bartch szintén ikszelt.
Jay Tufele az egyik Tyler Shatley elleni párharcában látványosan jutott túl a 8 évet játszott veteránon, ami nagy pozitív reakciókat váltott ki a D-line tagjaiból.
DJ Chark vs. Shaquill Griffin a leglátványosabb DB vs WR csata. 1 vs 1 elleni párharcukban a nagy FA igazolás jó érzékkel ütött Chark felé egy Lawrence passzt. DJ a red zone drillben állt bosszút ezen, amikor zsebkendőnyi területen halászta le TLaw remekül helyezett labdáját a kezdő CB-nk orra elől az end zoneban.
A safety vs TE drillekben nem sok babér termett Timmyéknek. Csak Manhertz nyert Brandon Rusnak ellen, Josh Jones és Wingard Tebowt győzte le könnyen, Daniel Thomas Tyler Davist és Luke Farrellt, Andre Cisco pedig a rosterre jó eséllyel pályázó Ellefsont verte meg.
A csere Ol-ek közül, ha Littlet nem számítjuk , akkor az ex-Steelerses Derwin Graynek volt remek napja. Dominálta a drilljeit Daniel Ross és Kenny Randall ellen.

A rookiek közül Tyson Campbellnek jó tette, hogy most már szorosabban lehet embert fogni, ma Treadwell elől ütött le labdát. Etienne megint elkapóként villogott. Többször el tud szakadni a az emberétől és volt ma egy mélységi elkapása is. Cisco mindenki ellen villogott, Tebow ellen volt egy domináns snapje/győzelme. Nagyon jól mozog a pályán.

Trevornak felemés napja volt. Szerdán is kiosztatott egy látványos passzt Laviskának és Collin Johnson 2 TD-t kapott el tőle. A labdái legtöbbször akár nagy távolságban is elég pontosak és megbízhatóak, ebben egyedüli a Jags QB--i közül már most. A redzoneban azonban ma sokat szenvedett, Ward és Robertson-Harris is eredményesen produkált nyomást és ez láthatóan zavarta. Az utolsó drivejában esőre egy checkdown passzt adott, aztán Robinson és Hyde kapott két olyan passzt, amivel alig mentek előre és 4. downra jött a pick Herndontól. Összeségében még mindig a legjobb esélyt ő jelenti a QB közül, de azért van min még dolgozni.
Csere WR poszton Collin Johnson és Treadwell is kihaználja, hogy sok a sérült a közvetlen vetélytársak közül, köztük Dorsett is maródi. Johnson a már említett Lawrence TD-k mellett láthatóan javult abban, hogy tudja elkapni a labdákat tavalyhoz képest. Treadwell meg kezd Minshew és Lawrencel is jó chemistryt kialakítani, mint elkapó. Lawrencet ma pl. kisegítette egy alul dobott labdánál. amiből az egykori 1. körös WR elkapást csinált incomplete helyett.
A nap védelmi playe az UDFA rookie CB Corey Straughter nevéhez fűződik, aki egy roppant látványos mozdulattal szedett picket a nemrég igazolt Tevin Jones elől. Luton volt a QB. A pick olyan látványos volt, hogy a védelmi kezdők nagy része odament ünneeplni hozzá.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amíg Shipley szerdai összefoglalójára várunk, lássuk mit ír a többi helyi arc. Lawrencebnek megint max átlagos napja volt(amit egy Tre Herndonnak dobott pickkel fejezett be..), de zsinórban 3. napja ő készül a kezdőkkel.
 www.news4jax.com/sports/2021/08/04/jaguars-training-camp-21-meyer-makes-it-easy-to-see-whos-winning-in-camp/
Úgy néz ki, 3-4-ben Hamilton lesz a kezdő NT és Malcom Brpwn és Robertson-Harris lesz a két DE, a két kezdő OLB meg Smoot és Allen és.Chaisson pedig főleg egyértelmű passz szitációknál kerükl majd pályára. Jihad Ward meg a front seven majd minden posztján elő fog fordulni.
CJ Henderson valószinüleg holnap visszatér, Griffin meleltt egyelőre Sidney Jones és Tyson Campbell tűnik a 3 kezdő CB-nek Hendo hiányában. Campbell nickel poszton bukkan mostanság sokat fel. S poszton Rayshawn Jenkins egyértelműen kezd, és Cisco mellett főleg Josh Jones készült a kezdőkkel (Jarrod Wilson maródi). Brrr.

QB lőlap.


Oh Timmy... (Volt azért 2 W-je is 1 vs 1-ben)


És akinek sok ideje van, két Jages podcast 5 tagjából 4 összeült, hogy beszéljen arról, hogy látja a csapat helyzetét.


Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Taven Bryan már COVID listás is.

Találtam valamit, amitől leszeditek a hajatokat ha van.
Chaisson vs Walker Little - 5 ÉVVEL EZELŐTT EGYMÁS ELLEN(most ugyanezt csinálják nálunk profiként).

Nem csoda, hogy ők ketten sajátos rivalizálást alakítottak ki már most. Megjegyzem Little már akkor is nyerte a párharcaikat. 😊
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma Dabo Swinney a Clemosn HC-je tette tiszteletét az edzésünkön.
Jarrod Wilson és Chris Claybrooks újra aktív. CJ Henderson hamarosan követheti őket. James O'Shaughnessy edzett, de egyedül (Ben Ellefson pedig maximálisan kihasználja a hiányát)
TC összefoglaló
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-6-skill-players-defense-trade-big-plays-during-first-day-in-pads
Kezd végkép eldőlni, ki a kezdő QB, ma második nap zsinórban Lawrence készült a kezdőkkel. Bár 7vs 7-ben Schobert lopott tőle picket, utána mesterien osztogatta a labdákat elsősorban a Travis Etienne, Luke Farrell(!), Laviska Shenault, DJ Chark és Marvin Jones ötösnek. Marvin Jonesnak tűpontos passzt adott 2 védő között, ami TD lehetett volna egy meccsen. Néha még rookienak tűnik, de nem fél teszteli mélyen a védelmet és sokszor ezt eredményesen teszi.

A nap playmakerei. Chark, Etienne és J-Rob voltak. Etiennenel az LB-ink (Quatermann és Dakota Allen) egyszerűen nem tudtak mit kezdeni az egymás elleni drillekben, 7 a 7 ellen leszedett egy 20+ yardos passzt is Trevortól. Robinson megnyerte mindhárom LB elleni csatáját, pl. Damien Wilson ellen, majd a 11 vs 11 elleni párharcokban volt egy 40 yardos futása. Meyer jó dolgokra oktathatja Charkot, kedden tarthatatlan volt Shaquill Griffin, D.J. Daniel vagy akár Daniel Thomas számára. Ma egyébként Meyer pl. Damien Wilsonnal vonult el egy kis időre külön és adott neki tanácsokat.
A D-linenak is voltak szép pillanatai. Robertson-Harris nem csak Minshewt kergette meg egy playnél (erről lentebb), de Carlos Hydeon is bemutatott egy TFL-t. A DaVan Hamilton-Malcom Brown duó többször tudta tartani a Lindert és a mellette lévő 2 guardot (általában Cannt és Norwellt).
Amíg Timmy Te megint bántóan észrevétlen volt, addig Ben Ellefson és az 5. körös rookie Luke Farrell elég produktív napot tudnak maguk mögött. Ellefson mind Minshew, mind Lawrence számára megbízható célpont volt az edzésen, és volt egy látványos diving elkapása Lawrenctől is. Farrellnek pedig 3rd downon volt egy váll fölötti elkapása, amikor nemcsak bent tartotta a labdát, de hosszú playt kreált. A végén Timmy TE hoppon marad?

A DB között Daniel Thomas, Tyson Campbell és Cisco is művelt szép dolgokat. Thomas egy Minshew passzt ütött le, miután átjátszotta Cryler bocsánat Tyler Davist. Campbellnek volt egy DPI-je, de a 1/1-es azzal javított, hogy Minshew hiába próbálta meghosszabbítani a játékot, hogy Treadwellnek passzoljon, de Campbell olyan jól örizte végéig, hogy erre esélye se volt. Andre Cisco pedig Jalen Camp elöl ütött le egy Luton passzt.


Jelentés a falakról.
 www.si.com/nfl/jaguars/news/trench-warfare-observations-from-the-lines-on-jaguars-first-day-of-pads
Josh Allennek (is) jót tesz Cullen 3-4-e, csak azt nem ette meg reggelire, akit nem állítottak vele szembe. Amíg Allen fickándozik, addig egy nagyon érdekes rivalizálás kezd kialakulni Chaisson és Walker Little között. Little tegnap egyenesen a földre küldte a tavalyi 1/20-at, aki ma extra erővel próbált revansot venni rajta, de a Stanfordi általában állta a sarat, és amíg szinte mindenki máson átjutott, a helyi fiú nem engedte a backfieldre vagy maga mögé az egykori LSU-t. Ez rossz hír Cam Robinsonnak, aki nem csak Allen ellen szenvedett az első nap teljes felszerelésben, de Smoot és a 4. körös Jordan Smith is ellen is voltak problémái. Lehet Little előbb a kezdőbe kerül, mint bárki gondolná?...
A két FA DL közül Roy Robertson-Harris ma sokszor éreztette a jelenlétét, pl. kikergette Minshewt a zsebből, míg Jihad Ward játszott belső falembert, edge rushert és álló LB-t is.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Még gyűjtöm az adatokat és az infókat, de előzetesnek itt a QB lőlap.

Trevor nagyon jó volt kedden.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rapapa nálunk járt.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
C.J. Beathard és Jarrod Wilson reserve/COVID-19 listás lett. Luton végre dobálhat.

Shipley (fantasztikusan részletes) mai edzésriportja.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-5-lawrence-has-an-up-and-down-day-defensive-amps-it-up-and-more
Lawrence rosszul kedzte a napot, dobott 2 picket (tulajdonképpen hármat, de a harmadik offside miatt nem lett megadva), aztán god modeba kapcsolat és megmutatta ki az úr a háznál. A 2 pick közül az egyik rossz kommunikáció volt, nap legjobb DB-je, Rudy Ford szerezte meg a picket. A második pick viszont egyértelműen rossz döntés volt Trevor részéről. Azt DJ Daniel kapta le. Többet hallottam róla eddig, mint csapattársáról, Tyson Campbellrről, igaz ma neki (és a secondary nagy részének) jó napja volt az edzés első felében. 7 vs 7 ellen TLaw remek labdákkal találta meg Ellefsont, Marvin Jones és kiosztott egy 20 yardos passzt is.... Carlos Hydenak.
Megjegyzem Ettiene is ma inkább passzelkapónak volt inkább foglalkoztatva. Ő meg Quincy Williams nagyon látványos csatákat vív, mint a 2 talán leggyorsabb ember az O-ban és a D-ben James Robinson továbbra is sokat fut, szóval a kezdő RB biztos ő lesz, de Etiennek is lesz helye.

A DB-k közül Ford, Daniel Shaquill Griffin magaslott ki, de voltak jó megmozdulásai Tre Herndonnak, Tyson Campbellnek (végre!), és természetesen Sidney Jonesnak, aki Lutontól szedett picket. Fordnak majdnem volt egy második pickje is, akkor Tebow elé vágott be, de végül nem lett meg a pick Lutontól. Nem rossz egy special teamermek hozott játékostól. Timmy TE megszenvedett a pályán hétfőn, mert Brandon Rusnak (lánykori nevén Watson) szintén az elé/alávágós módszert alkalmazva akadályozta meg, hogy Timmy a labdához jusson.

Quincy Williams mellett a helyi fiú Shaquille Quarterman is fickándozott ma, szedett picket Lutontól és kullancsként tapadt Dare Ogunbowalere. A végén lesz komoyan vehető LB depthünk?

Csere WR poszton látható, hogy Dorsett jelenleg a WR4, általában Sanjay Lal magához hívja a Chark, Marvin Jones, Laviska trió mellé, míg a többi csere WR megy special team gyakorlatokra. Azért szerencsére Colin Johnsonnak ma volt egy remek elkapása Lawrencetől, ezt meg is lehet tekinteni az összefoglalóban. Jalen Camp személyében komoly konkurenciája van, a 6. körös pickünk főleg a sebességével és az irányváltásaival hívja fel magára a figyelmet. És Laquon Treadwell is ott leselkedik egy esetleges roster helyre, ha valami sérülés lenne előszezonban. Nagy csata lesz a a kezdő trió mögötti helyekért.
Bár csak holnap kezdődik a TC lényegi része a teljes felszerelés felvételével a falemebreknek, végre jó hír, hogy az OT-nknek jó napja volt az 1 az 1 elleni drillekben. Cam Robinson és Walker Little is nyerte a napot az eddig nagyon impresszív Chaisson ellen. Walker konkrétan a földre vitte a tavalyi 1/20-ast, nagy elismerést kiváltva az OT tagjaitól.

Jamal Agnew visszatért edzeni, ahogy James O'Shaughnessy is, bár utóbbi sok munkát nem végzet. Chris Claybrookst látták a pálya mentén futni. Luton is így tett mielőtt aktiváltuk volna, szóval a 7. körösünk tavalyról holnap akár már bevethető is lehet. Mindenki más még marródi s most Beathard és Wilson is pár napig inaktív lesz.

QB lőlapSzerkesztette: iktriad
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jihad Ward már alig várja, hogy valakit így elkapjon, amikor kedden felmegy a teljes felszerelés. Addig marad a kabala legyepálása. (Huh mekkora közönség kedvenc lesz itt, ha ezt az ellenfél RB-kel és QB-kal is gyakran megcsinálja.)
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meyer szerint Taven Bryannek volt valami balesete TC előtt, amiatt nem edz, de hamarosan visszatérhet. Rosast Urban kedveli nagyon, de kellett a hely a WR-eknek. Lehet még visszahozzuk. Lambonak amúgy szörnyű napja volt szombaton (4 FG-t is kihagyott), lehet ez Meyer mentális kihívása felé. Jarrod Wilson COVID contact volt, de hamarosanújra edzhet, O’ Shaughnessynek bokasérülése van., , de hétfőn rendbe jön. És ha már TE-k. Timmy TE update:


Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mai edzés riport.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-4-meyer-challenges-fans-coaches-up-chark-and-more
A QB-knak nem ment annyira (Trevornak magához képest), a védők ma előléptek. Meyer megint foglalkozott Charkkal külön (nagyon kijön belőle a WR coach - a Coloradónak 5 évig volt ezen a poszton edző).

Laviskának volt egy egykezes elkapása.


QB lőlap - ha 21/14 rossznak számít már most valakinél, lehet kezdni bizakodni.


Norbi, TLaw és Urbán az első TC hétről.


A 90. ember is egy WR lett. Sok csere WR maródi (Agnew, Imatorbhebhe & Hammond) ezért az új srác.

Treadwell pl. ennek köszönhetően elég sokszor edzett és az egyik legjobb WR volt szombaton.
Jacobs nem ment át a fizikaián, ezért (is) lett elküldve. Kár érte, tényleg kiváló ügynök volt.

1. edzésheti összefoglaló.
 www.news4jax.com/sports/2021/07/31/jaguars-training-camp-21-takeaways-from-week-1/

Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új szelek fújnak 4. rész. Meyer a szezonbérleteseknek.
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jacobsot még azért visszahozhatnák, 7 körösként létére kezdőbe is be-be fért, nekem szimpi volt.
Húsrágó
Sajna szerintem nem kompatibilis azzal a rendszerrel, amit idén futtatunk majd.


Új szelek fújnak 3. rész
1 hónapja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 745 — Jaguars fan
Jacobsot még azért visszahozhatnák, 7 körösként kezdőbe is be-be fért, nekem szimpi volt.

Szerkesztette: Húsrágó
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vége a rúgó bohóckodásnak -> Rosast kiraktuk. És sajna Leon jacobst is. Nem illik a 3-4-es sémába sajna, mint Giles-Harris. Soha rosszabb 7. körös picket. Igazoltunk egy újabb WR-t. Tevin Jones-t, aki idén a Saskatchewan Roughridersben játszott. Asszem 89-en vannak most a kereten.

3. napi TC beszámoló.
 www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/jaguars-training-camp-notebook-day-3-trevor-lawrence-stacks-another-good-day-as-tebow-flashes
Lawrence megint tündökölt, most éppen a red zoneban. A Trevor-Trevis kapcsolat már Jacksonvilleben is kezd látványos dolgokat hozni Duval megyében is. Sidney Jones bejelentkeztetett az egyik kezdő CB helyre. Tebow pedig bár kisebb, mint a többi TE, láthatóan képzetlenebb, de motorja még mindig jobban pörög a pályán, mint bárkinek a posztján. Ez ma egy TD-ben manifesztálódott.

Mai QB lőlap.


Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 66 411 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lutont aktiváltuk a COVID listáról, most már ő is fog dobálni (max 10-et/edzés).

Tényleg új szelek fújnak nálunk.


Arról el is feledkeztem, hogy Laquon Treadwell is a rosteren van. Minshew neki lőtt egy jó passzt ma. Azt viszont tényleg mindenhol írják, hogy Lawrence már most láthatóan más szint.
winston
Nemrég jött és ma a rotációnak hála ma a kezdőkkel készült. És tényleg mindenki azt írja, hogy eddig Trevor annyira jó, mint amennyire vártuk, hogy az lesz.

QB lőlap.


Szerkesztette: iktriad