Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Sajnos ezeket a momentumokat még neméltem át akkoriba 😕 remélem még lesz ilyen ez a csapat....
több mint 12 éve
Jó kis videó, sok mindent elindított bennem, megyek is a Brownsnak szurkolni, hehe.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
A Jaguars történetének legnagyobb playei kezdetektől napjainkig - egy videóban. Első TD, első W, Morten Andersen mellérugása, ami playoffot ért, a 62-7, Fred 234 futott yardos meccse 2000ben a Steelers ellen, 375 futott yard a Colts ellen '06ban, Garrard 4&3ja a playoffban a Heinz Fielden, a Rebound, és igen még 2012ből is van 2 play.Taylor fiát mindenképpen ide kell hozni. Eszméletlen miket csinált a fater.. MJD Jets elleni térdelése! Áhhh, azt imádtam!
Nagyon, nagyon ajánlott!
iktriad
több mint 12 éve
A Jaguars történetének legnagyobb playei kezdetektől napjainkig - egy videóban. Első TD, első W, Morten Andersen mellérugása, ami playoffot ért, a 62-7, Fred 234 futott yardos meccse 2000ben a Steelers ellen, 375 futott yard a Colts ellen '06ban, Garrard 4&3ja a playoffban a Heinz Fielden, a Rebound, és igen még 2012ből is van 2 play. Nagyon, nagyon ajánlott!
több mint 12 éve
Ezen már korábban is gondolkodtam. A Jags camp bodynak UDFA játékosokat rendszeresített, aki aztán persze potyogtak ki szépszámmal. Ez a "Gene Smith az aranyásó" project része volt. Más csapatok kevesebb UDFA és több már ligában valahol megfordult játékost alkalmaz ugyanerre a célra. Így persze kevesebbet merít az "aranyásó", de talán az edzés minősége is magasabb olyan játékosok bevonásával, akik már szerepeltek itt-ott (láttak NFL öltözőt belülről). Számszerűsíteni persze nem tudnám a különbséget, de stabilabb kezdőnek tűnik mindenki a TC-ben, ha csupa csodálkozástól tágra nyílt szemű div3-as kutyaütő ellen kell vitézkedni.HúsrágóHa a rostered gyenge, és nem akarsz rohadt sok pénzt FAkra költeni, ezt kell tenned. Sajnos mivel most Caldwell megnyomta/megnyomja a reset gombot a kerettel kapcsolatban, kb most újra '09 van. Csak még kevesebb tehetséggel, mint akkor nekünk volt...Na ezért lesz már egy 6-10es szezon is szép teljesítmény a csapattól idén...
több mint 12 éve
Ezen már korábban is gondolkodtam. A Jags camp bodynak UDFA játékosokat rendszeresített, aki aztán persze potyogtak ki szépszámmal. Ez a "Gene Smith az aranyásó" project része volt. Más csapatok kevesebb UDFA és több már ligában valahol megfordult játékost alkalmaz ugyanerre a célra. Így persze kevesebbet merít az "aranyásó", de talán az edzés minősége is magasabb olyan játékosok bevonásával, akik már szerepeltek itt-ott (láttak NFL öltözőt belülről). Számszerűsíteni persze nem tudnám a különbséget, de stabilabb kezdőnek tűnik mindenki a TC-ben, ha csupa csodálkozástól tágra nyílt szemű div3-as kutyaütő ellen kell vitézkedni.Pár hónapja még párás szemmel köszöntötték volna a Jags megfigyelőket Minnesotában is. Biztosra vehették volna, hogy a stabilan UDFA jelölt játékosuk legkésőbb az 5. körig kimegy. 😀 no de ezek az idők elmúltak!? (reméljük!) 😀 😀 😀HúsrágóCaldwell emlegette, hogy a college free agency (UIUDFAk) is fontos lesz a Jasgs számára. Mondjuk ez Gene alatt is így volt, mindig ligacsúcsot jelentő mennyiségű UDFAt igazoltunk az elmúlt években.
iktriad
több mint 12 éve
Nem mint ha hiányoznának! de hol kötöttek ki Gene Smith és Mularkey, csak kiváncsi vagyok...m-bryoAmerikai munkaügyi hivatal álláskeresőknek. 😊
Pár hónapja még párás szemmel köszöntötték volna a Jags megfigyelőket Minnesotában is. Biztosra vehették volna, hogy a stabilan UDFA jelölt játékosuk legkésőbb az 5. körig kimegy. 😀 no de ezek az idők elmúltak!? (reméljük!) 😀 😀 😀HúsrágóCaldwell emlegette, hogy a college free agency (UDFAk) is fontos lesz a Jasgs számára. Mondjuk ez Gene alatt is így volt, mindig ligacsúcsot jelentő mennyiségű UDFAt igazoltunk az elmúlt években.
[Prisco és többen is azt mondták, hogy túl ovatósak voltak Gabberttel amikor ő volt a QB mondván, hogy még bele kell tanulnia. Ha annyi szabadságot kapott volna mint Henne, szerintem azért jobb lett volna. Fisch azt mondta az adott kezdőQBra szabja majd az offesnet. Kíváncsi leszek, hogy így lesz-e.
Szóval azért dobta bokán olyan gyakran a célpontjait (ok, időnként seggen dobta őket)? Hogy ne csak neki legyen fájadalmas a robot játék, de a többieknek is... Így már minden világos! 😀
Húsrágó
több mint 12 éve
Nem mint ha hiányoznának! de hol kötöttek ki Gene Smith és Mularkey, csak kiváncsi vagyok...
több mint 12 éve
Draft/Pro Day hírek:Pár hónapja még párás szemmel köszöntötték volna a Jags megfigyelőket Minnesotában is. Biztosra vehették volna, hogy a stabilan UDFA jelölt játékosuk legkésőbb az 5. körig kimegy. 😀 no de ezek az idők elmúltak!? (reméljük!) 😀 😀 😀
Tony Pauline szerint töb ember is ott volt a Jagstől az Arkansas-Pine Bluff pro dayén, ahol természetesen mindenki az OT Terron Armsteadet figyelte. 3. körös RT pickként még lenne is értelme, bár Caldwell FBS powerhouseok melletti állásfoglalása után érdekes lenne ez. (Bár azt is mondta, ha valaki az alsóbb osztályokban sokkal jobb mint a riválisai, akkor szóba jöhet).
Érdekes lenne ha az RT posztot nem FA, hanem draft útján próbálnánk meg megoldani, és főleg ha ez az ember az FCSből jönne.
Ezen kívül a Minnesota Pro Dayén is ott volt 1 ember. Nekik leginkább UDFA jelöltjeik vannak.
iktriad
több mint 12 éve
2 érdekes tweet Gabbert ügyben Pete Priscotól:Szóval azért dobta bokán olyan gyakran a célpontjait (ok, időnként seggen dobta őket)? Hogy ne csak neki legyen fájadalmas a robot játék, de a többieknek is... Így már minden világos! 😀
I actually talked to a Jaguars player two weeks ago and he said he felt bad for what they did to Gabbert in terms of limiting him. The Jaguars players, and some former coaches, all say the team was forced to play robotic. That hurt Gabbert. That hurt them all. Ask them.Hm...iktriad
több mint 12 éve
Draft/Pro Day hírek:Tony Pauline szerint töb ember is ott volt a Jagstől az Arkansas-Pine Bluff pro dayén, ahol természetesen mindenki az OT Terron Armsteadet figyelte. 3. körös RT pickként még lenne is értelme, bár Caldwell FBS powerhouseok melletti állásfoglalása után érdekes lenne ez. (Bár azt is mondta, ha valaki az alsóbb osztályokban sokkal jobb mint a riválisai, akkor szóba jöhet).
Érdekes lenne ha az RT posztot nem FA, hanem draft útján próbálnánk meg megoldani, és főleg ha ez az ember az FCSből jönne.
Ezen kívül a Minnesota Pro Dayén is ott volt 1 ember. Nekik leginkább UDFA jelöltjeik vannak.
több mint 12 éve
2 érdekes tweet Gabbert ügyben Pete Priscotól:I actually talked to a Jaguars player two weeks ago and he said he felt bad for what they did to Gabbert in terms of limiting him. The Jaguars players, and some former coaches, all say the team was forced to play robotic. That hurt Gabbert. That hurt them all. Ask them.Hm...
több mint 12 éve
Ansah? akkor nemcsak én ...?? 😀m-bryoMeg Wiseass, meg még páran és most már Oesher is. Azért többen azok közül, akik rendszeresen néznek gametapeeket (pl. Höri) nincsenek annyira oda érte... Nem egy ilyen kockázatos boom or bust pickkel kéne megkezdeni a Caldwell draft érát...
több mint 12 éve
Ansah? akkor nemcsak én ...?? 😀
több mint 12 éve
Wow, John Oesher idei első mockdraftjában Ansaht jósolta hozzánk. Úgy tűnik Alfie Crow ragályos....www.jaguars.com/news/article-MockDraft/Jaguarscom-mock-draft-10/23d00b83-8849-469d-83db-e004e898ba56
És a combine és az Alex Smith trade jól megkeverte a kártyákat - íme a lista arról kiket mockolnak most hozzánk, és kinél mekkora a változás a múlt héthez képest.

Player Last Week This Week
Bjoern Werner 46% 34%
Sharrif Floyd 0% 13%
Barkevious Mingo 13% 11%
Geno Smith 2% 9%
Dee Milliner 4% 8%
Jarvis Jones 13% 6%
Damontre Moore 9% 6%
Star Lotulelei 7% 4%
Eric Fisher 0% 4%
Dion Jordan 2% 2%
Ezekiel Ansah 2% 2%
több mint 12 éve
@HúsrágóKöszi!
"Don't be surprised at anything we may or may not do," one high-ranking Jags source says. "There are no options off the table."A Jaguars döntéshozóknál nincs tabu, amikor az offseason várható lépéseiről van szó. Bármi és annak az ellenkezője is elképzelhető. Semmin sem szabad meglepődni.DoM
több mint 12 éve
@Húsrágó"Don't be surprised at anything we may or may not do," one high-ranking Jags source says. "There are no options off the table."A Jaguars döntéshozóknál nincs tabu, amikor az offseason várható lépéseiről van szó. Bármi és annak az ellenkezője is elképzelhető. Semmin sem szabad meglepődni.
több mint 12 éve
Jags és offseason tervekSorry, de én nem értem rendesen, hogy mit akar ezzel mondani. Segíts kérlek!
"Don't be surprised at anything we may or may not do," one high-ranking Jags source says. "There are no options off the table."Mivel ez egy Mike Silver írás sanszos, hogy a "high ranking offical" = Tony Khan, Shao fia.
iktriad
több mint 12 éve
Jags és offseason tervek"Don't be surprised at anything we may or may not do," one high-ranking Jags source says. "There are no options off the table."Mivel ez egy Mike Silver írás sanszos, hogy a "high ranking offical" = Tony Khan, Shao fia.
Érdekes ennek a cikknek a ránk és a QB helyzetünkre vonatkozó része
sports.yahoo.com/news/nfl--six-teams-explore-alternatives-to--blame--gabbert--other-2012-nfl-starting-qbs-023017123.html
Mondjuk a "Blame Gabbert"-es rész az egykori asszisztenstől (Mike Sheppard? Olson?) azért érdekes, mert ha nem ment a játék, akkor emlékeim szerint szöszi mindig magára vállalta a felelősséget a nyilvánosság előtt.
több mint 12 éve
A Jags a NFLPA meccs hetében beszélt a Villanova WRjével, Norman WhitetalWith your talent level did NFL teams pay a visit to watch you this past season?college2pro.com/showPlayer.php?id=195
"A lot of them came into practices. When I was at the all-star game (NFLPA) in Los Angeles I talked with Jacksonville (Jaguars) a little bit."
UDFAnak jó lesz.
több mint 12 éve
Ha nem lenne annyi needünk, és nem lenne egy guard 1/2n Gene Smith féle WTF húzás, szívesen látnám akár Warmackot is. De így vagy LEO lesz ebből, vagy Floyd, vagy Geno.Nekem se Wernerrel, sem Jordannnel nem lenne bajom.Egyik pass rusherről sem érzem, hogy a LEO kritériumok figyelembevételével olyan nagy értéket jelentene 1/2-re vagy éppen határozottan jobb opciót, prospectet mint Branch. Elég mély a class, a második, de akár még a harmadik elején is jobb ár-érték arányt lehet majd szerintem találni.
Jarvis Jones nem hiszem, hogy már szóba jön.
Moorenak meg ahogy hirtelen a semmiből lett hypeja, most úgy ül el.
Nem pass rusher, de itt van sötét lónak Sharrif Floyd, aki megörökölte(?) Lotulelei posztján, mint a draft Top DTje. Még is ő is simán lehet 1/2es (sőt akár 1/1es is, ha Albert marad a Chiefsben - hisz akkor a DT válik a legnagyobb hiányposztá). iktriad
Floydnál azt érzem, hogy a hype annak szól, hogy milyen játékos lehet majd egyszer belőle, nem pedig annak, hogy mit tud jelenleg. Nagyon nem egyszerű ez a helyzet, mert gyakorlatilag teljesen hiányzik a draftról az elit tehetség.DoM
Mivel közeledik a március 12, az FTU számba vette, mi lehet az összes (UFA, RFA, exkluzív FA) szabad ügynökünk sorsa.
jacksonville.com/sports/football/jaguars/2013-03-01/story/jaguars-must-make-choices-about-keeping-free-agents
több mint 12 éve
Nekem se Wernerrel, sem Jordannnel nem lenne bajom.Egyik pass rusherről sem érzem, hogy a LEO kritériumok figyelembevételével olyan nagy értéket jelentene 1/2-re vagy éppen határozottan jobb opciót, prospectet mint Branch. Elég mély a class, a második, de akár még a harmadik elején is jobb ár-érték arányt lehet majd szerintem találni.
Nem pass rusher, de itt van sötét lónak Sharrif Floyd, aki megörökölte(?) Lotulelei posztján, mint a draft Top DTje. Még is ő is simán lehet 1/2es (sőt akár 1/1es is, ha Albert marad a Chiefsben - hisz akkor a DT válik a legnagyobb hiányposztá). iktriad
Floydnál azt érzem, hogy a hype annak szól, hogy milyen játékos lehet majd egyszer belőle, nem pedig annak, hogy mit tud jelenleg. Nagyon nem egyszerű ez a helyzet, mert gyakorlatilag teljesen hiányzik a draftról az elit tehetség.
több mint 12 éve
A mostani bowl.hu podcastban Höri pl sem Ansaht, se Mingot nem dicsérte, sőt.Free agencyből is jön/jöhet majd ember ha erre gondolsz. Plusz talán Babinre ráaggathatjuk ezt a jelzőt. iktriadAkár, bár most hirtelen UFA játékosok közül senki sem jut eszembe, aki ideális lenne...
Pont azért vagytok nehéz helyzetben, mert a draft class erőssége alapján igazából két poszt jöhet szóba, ha Geno Smith-t nem számoljuk, ahova érdemes lehet ellőni az 1/2-t: pass rusher end ill. a DT.
Pass rushereknél elég nehéz sorrendet állítani.
Legtöbb potenciál pass rusherként: Mingo
Komplett játékos már most passz és futás ellen is: Moore, és Montgomery, de nincs különösebb upside a pass rusherként (nem no.1-ra opciók)
Potenciál alapján a legkomplettebb: Ansah
"Biztos" pick: Werner
Bust gyanús: Jarvis Jones-ban elég biztos vagyok; én Dion Jordanben nehezen látom, mitől válna be.DoM
Nekem se Wernerrel, sem Jordannnel nem lenne bajom.
Nem pass rusher, de itt van sötét lónak Sharrif Floyd, aki megörökölte(?) Lotulelei posztján, mint a draft Top DTje. Még is ő is simán lehet 1/2es (sőt akár 1/1es is, ha Albert marad a Chiefsben - hisz akkor a DT válik a legnagyobb hiányposztá).
több mint 12 éve
Free agencyből is jön/jöhet majd ember ha erre gondolsz. Plusz talán Babinre ráaggathatjuk ezt a jelzőt. iktriadAkár, bár most hirtelen UFA játékosok közül senki sem jut eszembe, aki ideális lenne...
Pont azért vagytok nehéz helyzetben, mert a draft class erőssége alapján igazából két poszt jöhet szóba, ha Geno Smith-t nem számoljuk, ahova érdemes lehet ellőni az 1/2-t: pass rusher end ill. a DT.
Pass rushereknél elég nehéz sorrendet állítani.
Legtöbb potenciál pass rusherként: Mingo
Komplett játékos már most passz és futás ellen is: Moore, és Montgomery, de nincs különösebb upside a pass rusherként (nem no.1-ra opciók)
Potenciál alapján a legkomplettebb: Ansah
"Biztos" pick: Werner
Bust gyanús: Jarvis Jones-ban elég biztos vagyok; én Dion Jordanben nehezen látom, mitől válna be.
több mint 12 éve
Ezt még bemásolom, már a PM része (bár én nem láttam hol szólítottak fel minket távozásra, és nem is éreztem a beszélgetésünket OFF topiknak), ami még érdeklődésre tarthat számon, ha már pass rusher opciókról van szó 1/2-re:Free agencyből is jön/jöhet majd ember ha erre gondolsz. Plusz talán Babinre ráaggathatjuk ezt a jelzőt.
Bárkit draftolnak 1/2-re, nem tudnak olyan játékost választani, akinek jelentős tapasztalata lenne olyan szerepkörben, mint ami a Jaguarsnál vár rá (Damontre Moore jelenti talán az egyetlen kivételt). A tanulási folyamat megkerülhetetlen. Esetleg szituációs pass rusherek között lehet túrkálni más csapat már leharcolt cuccai között, ahogy PC is tette 2010-ben.DoMDoM