Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Edwards még nem írt alá sehova,rosszul tudom? :rolleyes:NewmanJahogy Braylon!? 😀
Én a Vikes-os Edwardsra gondoltam.
több mint 13 éve
Twitteren forog Rice és Edwards,szerintetek???-bár már mennek az edzések,nemhiszem hogy jönne már más,de ha jönne bármelyik atom lenne 😀armando83Gondolom Sidney Rice-ra gondolsz a Vikes-ből, de ő tegnap leszerződött a Seahawks-hoz.
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Edwards meg elég sokat hisztizett a Browns-ban, ezért engedték el anno a Jets-hez.
MSW-t elengedtük, mert megtette azt, hogy több labdát akart, és ő egy évre írt alá a Rams-hez 3,7 millióért, valószínű nekünk nem ért ennyit. Edwards-ban van potenciál ez tény, ráadásul vele lenne egy igazi hórihorgas elkapónk, (bár azért jó párszor láttam őt elejteni a simán elkapható passzokat is), de tutira jóval többe kerülne, mint évi 4 milla.
Ki ne felejtsem: szeret a kocsijával száguldozni, néha meg piál is hozzá... nem túl jó pontok Smith-nél.
Szerintem előbb jön ide Cromartie... 😉
Szerk.: Közben most olvasom, hogy miután Aso-t bebukták a Jets FO rátolta az utánégetőt, mert közel áll vele a megállapodáshoz (mármint Cromartie-val).
Bazzani, szerintem Trent Edwards leigazolását láttad a twitter-en, csak Te is automatikusan kizárólag a vezetéknévre fókuszáltál. Braylon-t eddig még nem vitték el, bár a Vikings-t emlegetik vele kapcsolatban elsőként, utána meg lehetséges tippként a Miami-t.
több mint 13 éve
Edwards még nem írt alá sehova,rosszul tudom? :rolleyes:
több mint 13 éve
Twitteren forog Rice és Edwards,szerintetek???-bár már mennek az edzések,nemhiszem hogy jönne már más,de ha jönne bármelyik atom lenne 😀armando83Már mindkettő aláírt máshova.
Mikori twittert olvasol?
több mint 13 éve
armando83
804
Szerintem Prosztózinszki 😀 jó kis játékos,nekem tetszett a proday-en is.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
armando83
804
Twitteren forog Rice és Edwards,szerintetek???-bár már mennek az edzések,nemhiszem hogy jönne már más,de ha jönne bármelyik atom lenne 😀
több mint 13 éve
Amúgy Birknek hívtad, nem Burknek. 😀 Legalább lett volna Dirk, azt még Nowitzki vagy Diggler miatt megértettem volna.Maka😂 Pont most akartam kötekedni, hogy Matt Birk, nem Burk!
Ik: Könyörgöm, bár poénnak jó, de ne emlegesd Prosinecki-t! A '98-as VB-n gyönyörű gólt lőtt a horvát, de "üvegtérdű" volt a beceneve. Kezd kiderülni, hogy esetleg tényleg lehet Prosinski-ben potenciál, erre Te meg ráhozod a rontást... bár lehet, hogy csak a voodoo-s Harvey böködi dühében a beatwriter bábut 😀
több mint 13 éve
Azért Shorts nem látszik eddig rossz húzásnak.Delonso_Várjuk meg ezzel a kijelentéssel azt az időt amig (alapszakasz)meccsen is pályára lép. De eddig tényleg nem rosszakat mondanak róla többen is. Bár láttunk már pár TC-ben (és preseasonban) nagy WR-t errefelé (Troy Williamson, Nate Hughes és még 2-3 nevet iderakhatnék...) akik aztán semmit sem mutattak a regularban....
Amúgy a most igazolt Matt Turk 12 embernél idősebb az edzői (!) stábból... 😊
több mint 13 éve
Azért Shorts nem látszik eddig rossz húzásnak.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Matt "'don't call me Burk" Turk is megjött hiivatalosan. JoJo Dickson repült miatta, mert 91 lettek volna a keretben.Téged teszteltelek. Amúgy Birknek hívtad, nem Burknek. 😀 Legalább lett volna Dirk, azt még Nowitzki vagy Diggler miatt megértettem volna.
the Jaguars officially signed Matt Turk and cut undrafted rookie JoJo Dickson.
BCC újabb jelentés az edzésről:
Garrard remek volt, Cecil Shorts és Chris Prosinski villogott. Gabbert viszont most nem volt olyan ellenállhatalan mint a múltkor.
http://www.bigcatcountry.com/2011/7/31/2306993/jaguars-training-camp-gabbert-comes-back-to-earth
Alfie Crow szerint Prosinski ezidáig nagyon, nagyon gyors játékosnak tűnik (Maka).
Coleman és Landry 1. videónyilatkozatai mint jaguárok:
http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4093
Leigazoltuk JoJo Dickson-t! Az év neve!MakaÉpp hogy pont most küldtük el Turk miatt...Figyelj oda jobban Maka 😊iktriad
több mint 13 éve
Matt "'don't call me Burk" Turk is megjött hiivatalosan. JoJo Dickson repült miatta, mert 91 lettek volna a keretben. the Jaguars officially signed Matt Turk and cut undrafted rookie JoJo Dickson.
BCC újabb jelentés az edzésről:
Garrard remek volt, Cecil Shorts és Chris Prosinski villogott. Gabbert viszont most nem volt olyan ellenállhatalan mint a múltkor.
http://www.bigcatcountry.com/2011/7/31/2306993/jaguars-training-camp-gabbert-comes-back-to-earth
Alfie Crow szerint Prosinski ezidáig nagyon, nagyon gyors játékosnak tűnik (Maka).
Coleman és Landry 1. videónyilatkozatai mint jaguárok:
http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4093
Leigazoltuk JoJo Dickson-t! Az év neve!MakaÉpp hogy pont most küldtük el Turk miatt...Figyelj oda jobban Maka 😊
több mint 13 éve
Maka
2 760
Leigazoltuk JoJo Dickson-t! Az év neve!
több mint 13 éve
Hm, a Jetsnek nem kell Braylon Edwards. Nekünk?MakaNem tudom balhés-e. Ha nem és nem drága talán, de nem tartom valószínűnek.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Hm, a Jetsnek nem kell Braylon Edwards. Nekünk?
több mint 13 éve
Hát ez az, megvan a véleményem az "intelligens" free safetykről. Pont ez az a pozi, ahol az emberem minden legyen, csak intelligens ne. Most gondold el, ha Reggie Nelson pluszban még intelligens is lett volna.MakaMajd kiderül. Én remélem a legjobbakat.
Amúgy Reggie Nelson nagyon jó decembert produkált tavaly a Bengalsban. Úgyis idén találkozik (viszonylag hamar az 5. héten) a két csapat majd láthatjuk őt élesben is.
Ez mekkora:
I asked Dawan Landry if he played strong or free safety more often he said he played “Whatever Ed (Reed) didn’t want to play” in Baltimore 😊
Amúgy íme Landry és Coleman első nyilatkozata mint Jaguár játékosok:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10239
És végül - jött 1 UDFA rookie DE Steven Wesley a Nothern Alabamáról (egyszer draftolhatnánk már a "sima" Alabamáról....)
Wesley, 6-2, 250, played three seasons at Miami (Fla.) before transferring to North Alabama as a senior. The Bartow, Fla. native had a team-high 14.5 tackles for loss and 5.5 sacks as a senior. At Miami, he played in 33 games with 17 starts and totaled 10 tackles for loss and three sacks.
több mint 13 éve
Maka
2 760
Hát ez az, megvan a véleményem az "intelligens" free safetykről. Pont ez az a pozi, ahol az emberem minden legyen, csak intelligens ne. Most gondold el, ha Reggie Nelson pluszban még intelligens is lett volna.
több mint 13 éve
Na ja, nem bízom a fehér free safetykben, kicsit olyan hatás, mint a néger punterek.MakaMajd meglátjuk. Intelligens csávó és remek atléta. És reméljük Tom Brady nagy barátjának: http://www.coachtomshaw.com/ Tom Shawn jó jósnak bizonyul: http://www.youtube.com/watch?v=C0QdRm5eYec
több mint 13 éve
Maka
2 760
Na ja, nem bízom a fehér free safetykben, kicsit olyan hatás, mint a néger punterek.
több mint 13 éve
Pár megjegyzés. 1. Ganguli az a Tania. Nagyon jó kis beatwriter, bár nem annyira beszédes velem twittern mint elődje Mike C Wright(akivel manapság is szoktam csevegni ott).
2. S-nél elfeledkezel Proszinecski... ööö akarom mondani Prosinskiról, aki szintés FS/SS poszton is bevethető lesz, és mivel Landry, és Greene pár napig a CBa miatt nem edzhet, Carey meg ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, már Prosinski van bent FS-ként az első csapattal a 11 vs. 11 elleni gyakorlásokon!
3. Ha MJD lába tényleg 100%ig gyógyult, ahogy mondja akkor ő az első számú opció. Egyszerűen használnod kell a legjobb emberedet. Mindezek ellenére természetesen én is szívesen adnék nagyobb szerepet Jenninsnek és Karimnak, vagy a 3 FB közül Greg "the beast" Jonesnak és Bolennek.
Bocsi, javítva. Nem aludtam még mióta hazajöttem.Darly SmithiktriadKinyírsz.Maka
több mint 13 éve
Maka
2 760
Coleman lesz a 3. CB, ami mondjuk nem feltétlenül baj, hiszen a Texans és a Colts is lazán 3-4 WR-rel áttákol - aztán az LB-ink passz ellen nem parádéznak. A csaj beatwriter (Tania akárkicsodácska) írta, hogy Cromartie-ra az esély slim to none, és igazából nem is kell. A safety pozíció érdekesebb, ugye Landry biztosan alappillér, a másik oldalt pedig majd Courtney Greene fogja betölteni (esetleg Hamlin vagy Don "oops, that was my man" Carey rotálhat).
Edwardsot elvitte a Raiders, na nem mintha hiányozna majd a csávó, csak kis odaszúrás mindenkinek, aki tavaly még a Garrard utáni idők franchise QB-jának hívta. 😀
Ha Marcedes aláír, és Jason Hill beváltja a reményeket (ha nem, az sem a világvége - Dillard, Hughes, Underwood, Shorts használható titkos ismeretlenekként), akkor minden jinx nélkül esélyünk van a csoport megnyerésére. A Titans érdekes lesz a kopasszal, de befosok ha a tavalyi szezon után ismét visszatérnek az élmezőnybe (első héten szíjjel kell vágni őket), a Colts a széthulló védelme (Haydent is cutolták, the fuck?) és a sérüléssel bajlódó Manning miatt nálam idén kakukk (de nem írom le őket, huhuhú, még csak az kéne), igazi riválisnak a Texanst tekintem, de hát ők meg a... Texans.
Ja, még egy kérés: a féllábú MoJo 30 carry/game-je helyett nyomassuk már többet Jenningset - tavaly backupként 5.5 yard átlagban, 4 TD, két 100 yard fölötti derbi, ráadásul receivernek se gyenge, nem gyengén alulértékelt játékos. Karimot meg elég nézni kickoff közben, bespurizott gepárdként fut a bolondja, körülbelül két verzió van nála - 50 yardos return vagy fumble.
Darly SmithiktriadKinyírsz.
több mint 13 éve
Marcedes holnap befejezi a holdoutját, és csatlakozik a csapathoz, annak ellenére, hogy még mindig nincs új szerződése:"Basically they still are negotiating but I'm tired of not being with my team! And I need to be there..."
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-07-31/story/jaguars-tight-end-marcedes-lewis-plans-end-holdout-monday
Ez a beszéd Marcedes. Wayne és a front office meg fizessen már neki. Megérdemli. Egyedüliként az 1. körös pickeke közül a Shack Harris érából (és Harvey elküldése óta már csak ő maradt a 6 első körös pickből).
Amúgy Harvey és Manuwai cutjával és Podlesh váratlan eligazolásával Harris 49 draftpickjéből pedig összesen 7(!) játékos (Mathis; Scobee, Marcedes, Uche, MJD; Daryl Smith és Greg Jones) maradt már csak a csapatná!l
több mint 13 éve
armando83
804
Izgatott vagyok a szezonkezdést illetően(mondjuk mindíg),ez a gárda tényleg nem tűnik rossznak-egyedül WR corp.-ot találom vékonynak,de talán eddig se rajtuk múlott,hanem kőkeményen a D-n,és az most talán orvosolva lett.DUVAAAAAAAAAAAAAL!!!!!!!
több mint 13 éve
Ha Coleman beválik (gondolom kezdőnek hozták), akkor elég nyugodtan nézek én is a keretre. Még ha Landry elsősorban futás ellen jó, akkor is 100%-ig biztos, hogy előrelépést jelent majd passzok ellen is.Coleman -szerintem- nickelnek lett idénre hozva, és ha Mathisnek a formahanyatlása tovább tart, és ő teljesít, akkor van esélye őt pótolni. Cox mindenképp marad a helyén. Gene embere, ráadásul egy 2. körös picket is beáldoztunk érte. (amúgy szerintem lassan, de biztosan fejlődik).
Poz és Session nem kérdéses, minőségi előrelépést jelentenek. Spitznek meg "csak" teljesen fel kell épülnie. Jónak tűnik ez így.
ÉÉÉÉÉS a lényeg!
A FO betartotta az ígéretét. Drafton a jövő problémáit, FA-n pedig az elmúlt szezon problémáit kezelték. Összességében nézve a korábbi általános vélekedés szerinti D/E osztályzata a draftnak erősen feljavult ezzel a FA aktivitással! Mondjuk a UDFA áradatból (már csak a nagy számok törvénye miatt is) valakit csak sikerült találni, aki képes megtartania a szekrényét szeptemberig. 😀Húsrágó
Ami az UDFA-kat illeti az a colorádói bányászsulis DE Marc Schiechl, a két LB Lustrus és Gordon, a S Estrada, a 3 WR; Armon Binn, Greg Ellison és Jamar Newsome és a punter Brian Saunders közül maradhat itt 2-3 ember a végső kerethirdetésnél.
több mint 13 éve
Ha Coleman beválik (gondolom kezdőnek hozták), akkor elég nyugodtan nézek én is a keretre. Még ha Landry elsősorban futás ellen jó, akkor is 100%-ig biztos, hogy előrelépést jelent majd passzok ellen is.Poz és Session nem kérdéses, minőségi előrelépést jelentenek. Spitznek meg "csak" teljesen fel kell épülnie. Jónak tűnik ez így.
ÉÉÉÉÉS a lényeg!
A FO betartotta az ígéretét. Drafton a jövő problémáit, FA-n pedig az elmúlt szezon problémáit kezelték. Összességében nézve a korábbi általános vélekedés szerinti D/E osztályzata a draftnak erősen feljavult ezzel a FA aktivitással! Mondjuk a UDFA áradatból (már csak a nagy számok törvénye miatt is) valakit csak sikerült találni, aki képes megtartania a szekrényét szeptemberig. 😀