NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
Jacksonville Jaguars
I told @KassidyGHill that #Jaguars HC Doug Marrone is usually honest but not down-putting about his players. But when it came to Taven Bryan, the coach put bluntly this week what has become clear over the last month or so https://t.co/LnQ7irLrnm
— John Shipley (@_John_Shipley) December 8, 2020
#Jaguars have claimed DT Daniel Ross via waivers from the Las Vegas Raiders, the team announced today.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) December 8, 2020
Ross will remain on the club’s Exempt/Commissioner Permission list as he goes through COVID-19 testing and screening protocols.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tegnap reális esélyt éreztem arra, hogy nyerjünk a Vikings ellen. Nem a szokásos módon kaptunk ki (az ellenfél feltesz 20+ pontot majd a Garbage time-ban a gyakorló részleg ellen visszajövünk "csak" +10-re), hanem vezettünk és az első félidő egész jóra sikerült. Aztán a Vikings feljavult, mi meg leromlottunk és jött a vereség.1/1 és 1/2 között nincs kooperáció, értelmes franchise-nál szó nem lehet róla...vagy tévedek? 😊
Kicsit más: Pár hsz-el lejjebb Ik írta, hogy az új QB-nak nagyon jó helye lesz itt nálunk, mert van jó fal és skill playerek. Ebből kiindulva nem kellene megpróbálni egy trade-et a Jetssel az 1/1-ért? Nem tudom, hogy a többi QB milyen (nem követem az egyetemi focit), de hátha 1/2-ről nem lenne nehéz felmenni 1/1-re. Draftcetlink van bőven, de természetesen értelmes keretek között mozognék a trade során és ha úgy alakul, akkor inkább 1/2 legyen, mint értelmetlen felmozgás 😊
dioadam
Szerkesztette: Stoki
Szvsz majdnem mindenki megy majd év végén. Bár ha védő beállítottságú HC jönne, Jay Gruden és Keenan McCarddell maradhatna. Utóbbi mindentől függetlenül maradhatna, nagyon jól fejlődnek a WR-eink a keze alatt,Ezért is kéne lapátra tenni legkésőbb az év végén.Ezért is "imádják" oly sokan Todd Washt.Doug dcsérte Chaissont, akinek 5 QB nyomása volt tegnap, az eddig legtöbb karrierje során. Marrone szerint toronymagasan a legjobb meccse volt a tegnapi. Mondjuk egyre többször álló helyzetből indul meg, ami nagyon jót tesz neki.Ez nem valami olyasmi, ami nemhogy legkésőbb edzéseken, de már az egyetemi megfigyelés időszakában ki kellett volna derüljön?
iktriad
Mintha egy bokszolónál a 10. meccsénél jönne rá az edző, hogy "b@zdmeg, rájöttem mi a gond, Te fordított alapállású vagy!"
Húsrágó
iktriad
dioadam
Ezért is kéne lapátra tenni legkésőbb az év végén.Ezért is "imádják" oly sokan Todd Washt.Doug dcsérte Chaissont, akinek 5 QB nyomása volt tegnap, az eddig legtöbb karrierje során. Marrone szerint toronymagasan a legjobb meccse volt a tegnapi. Mondjuk egyre többször álló helyzetből indul meg, ami nagyon jót tesz neki.Ez nem valami olyasmi, ami nemhogy legkésőbb edzéseken, de már az egyetemi megfigyelés időszakában ki kellett volna derüljön?
iktriad
Mintha egy bokszolónál a 10. meccsénél jönne rá az edző, hogy "b@zdmeg, rájöttem mi a gond, Te fordított alapállású vagy!"
Húsrágó
iktriad
Ezért is "imádják" oly sokan Todd Washt.Doug dcsérte Chaissont, akinek 5 QB nyomása volt tegnap, az eddig legtöbb karrierje során. Marrone szerint toronymagasan a legjobb meccse volt a tegnapi. Mondjuk egyre többször álló helyzetből indul meg, ami nagyon jót tesz neki.Ez nem valami olyasmi, ami nemhogy legkésőbb edzéseken, de már az egyetemi megfigyelés időszakában ki kellett volna derüljön?
iktriad
Húsrágó
Doug dcsérte Chaissont, akinek 5 QB nyomása volt tegnap, az eddig legtöbb karrierje során. Marrone szerint toronymagasan a legjobb meccse volt a tegnapi. Mondjuk egyre többször álló helyzetből indul meg, ami nagyon jót tesz neki.Ez nem valami olyasmi, ami nemhogy legkésőbb edzéseken, de már az egyetemi megfigyelés időszakában ki kellett volna derüljön?
iktriad
Jaguars QB Gardner Minshew, who will do a Q&A Tuesday night as part of the USAA Salute to Service Virtual Lounge, says he begged coach Doug Marrone to put him on the field against Cleveland. https://t.co/PdM0sydFHp
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) December 7, 2020
Marrone reiterates Mike Glennon as the starter, says Gardner Minshew's workload isn't where he wants it and what he sees in practice is a factor.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 7, 2020
Glennon pickjét az OT-ben nagy hibának nevezte, Szerinte túlságosan belül volt a safety és inkább checkdownt kellett volna dobnia. Zsiráfnyak mentségére szóljon, ő ugyanezt mondta a meccs után.
Laviska és Linder sérülését még mindig vizsgálják a dokik, szerdán kiderül, játszhatnak-e a Titans ellen.
Doug dcsérte Chaissont, akinek 5 QB nyomása volt tegnap, az eddig legtöbb karrierje során. Marrone szerint toronymagasan a legjobb meccse volt a tegnapi. Mondjuk egyre többször álló helyzetből indul meg, ami nagyon jót tesz neki.
Up until Week 9, Chaisson had only stood up as an outside linebacker 2 times, per PFF.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) December 7, 2020
Since then, he's stood up 29 times, including 5 times yesterday.
A 62 yardosnál Doug és DeCamilis gondolkodott, hogy Cooke rúgja rá a meccs végén az FG-t, végül Chase McLaughlin rúgta rá és hagyta ki a mezőnygólt.
Itt a mai sajtótájékoztatója:
www.youtube.com/watch?v=jktGWszb1sI
Collin Johnson sikeresen maga mögé utasította Chirs Conleyt a depth charton. Laviska sérülése után az 5. körös WR játszott sokkal többet. Conley mindössze 8 snapet volt pályán. Pl emiatt.
5th rd pick Collin Johnson over the last two weeks: 8 catches for 162 yards (20.25 yards per catch) with one touchdown and a two-point conversion catch. 4 catches of at least 20 yards, 2 of at least 34.
Jaguars and Dave Caldwell's draft track record with wide receivers was solid
És ha már alig játszók. Taven Bryannek 16 snap jutott. Összehasonlításképp a tegnap kezdő(!) DT Daniel Ekuale 46 snapet játszott és volt sackje is. Kezdünk visszatérni a tradicionális 4-3-hoz, Joe Giles-Harris 63 snapet volt fent LB-ben Schobert és Myles mellett. Időként voltak egész szép megmozdulásai is. Itt vannak a többi snap count adatok.
#Jaguars DT Taven Bryan continued to see minimal snaps, and other observations from the team's snap counts. https://t.co/wfcaZPTYER
Szerkesztette: iktriad
Elnézve a 2 csapat sorsolását, 2 meccs van, ami szerintem dönt majd az 1/1 felől.Barqoo: Azért ha jól rémlik éppen rá dobtak be 30 yard környéki DPI-t is.
A mi 16. heti meccsünk otthon Foles és A-Rob fémjelezte Bears ellen illetve a Pats-Jets a 17. héten, az is amiatt, mert Belichick nem hiszem, hogy Lawrencet szeretné a divízióban tudni.
Barqoo sporttárs kezdi felvenni az NFL ritmusát. Jót tesz neki, hogy Landry után Thielen meg Justin Jefferson ellen kellett vitézkednie.
A héten meg jön AJ Brown és Corey Davis...
iktriad
Belichick hiába szeretné, hogy a Jets nyerjen, ha a Jets nem akar nyerni...
A-Rob pedig 150+ yard és 3 TD-t tuti szerez azon a meccsen.
A mi 16. heti meccsünk otthon Foles és A-Rob fémjelezte Bears ellen illetve a Pats-Jets a 17. héten, az is amiatt, mert Belichick nem hiszem, hogy Lawrencet szeretné a divízióban tudni.
Barqoo sporttárs kezdi felvenni az NFL ritmusát. Jót tesz neki, hogy Landry után Thielen meg Justin Jefferson ellen kellett vitézkednie.
Barcoo was pretty impressive imo https://t.co/q7sa4UKWj1
— Alfie (@AlfieBCC) December 7, 2020
A héten meg jön AJ Brown és Corey Davis...
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tegnap reális esélyt éreztem arra, hogy nyerjünk a Vikings ellen. Nem a szokásos módon kaptunk ki (az ellenfél feltesz 20+ pontot majd a Garbage time-ban a gyakorló részleg ellen visszajövünk "csak" +10-re), hanem vezettünk és az első félidő egész jóra sikerült. Aztán a Vikings feljavult, mi meg leromlottunk és jött a vereség.Ha ez lenne a helyzet, én végeztem a Jets-cel az tuti.
Kicsit más: Pár hsz-el lejjebb Ik írta, hogy az új QB-nak nagyon jó helye lesz itt nálunk, mert van jó fal és skill playerek. Ebből kiindulva nem kellene megpróbálni egy trade-et a Jetssel az 1/1-ért? Nem tudom, hogy a többi QB milyen (nem követem az egyetemi focit), de hátha 1/2-ről nem lenne nehéz felmenni 1/1-re. Draftcetlink van bőven, de természetesen értelmes keretek között mozognék a trade során és ha úgy alakul, akkor inkább 1/2 legyen, mint értelmetlen felmozgás 😊
dioadam
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tegnap reális esélyt éreztem arra, hogy nyerjünk a Vikings ellen. Nem a szokásos módon kaptunk ki (az ellenfél feltesz 20+ pontot majd a Garbage time-ban a gyakorló részleg ellen visszajövünk "csak" +10-re), hanem vezettünk és az első félidő egész jóra sikerült. Aztán a Vikings feljavult, mi meg leromlottunk és jött a vereség.Lawrencet a világ összes pickjéért sem fogják odaadni!
dioadam
— Hays Carlyon (@HaysCarlyon) December 6, 2020
Minshew nagyon magára haragíthatta Marronet, ha Glennon 3 TO-val is kezd jövő héten. Ha a KACSÁZÓS TD-jét nézzük, akkor majdnem 4-el.
This is a WILD TD 😳
— Bleacher Report (@BleacherReport) December 6, 2020
(via @NFLpic.twitter.com/FteAuJ6BXl
J-Robnak még 32 yard kell az 1000 futott yardhoz.
Laviska hüvelykujja nem tört el vagy zúzódott a röntgen szerint, jövő héten remélem játszhat.
A nap statja: Schobert pick 6-énél vezetett először 10 ponttal idén a Jags. Kb addig tartott, míg úgy tűnt, hogy a mienk lesz Trevor Lawrence...
Nálatok ráadásul két egykori 1. körös van QB-ban (ok Flacco Glennon szint jelenleg, de mégis), míg mi mindezt 2 hatodik körössel és QB Zsiráfnyakkal produkáljuk. Meg a hatodik kickerrel...De inkább így tankoljunk, mint amit nektek végig kell szenvedni.Tankolas dolgot nem szeretem es mondjuk h nem is letezik az NFLben. Csak az a kulonbseg amit en latok: ti tobb meccsen is competitive modon vegig meccsben voltatok es kikaptatok kuzdve (serultek es egyebekkel), de a Jets amit a Pats ellen leadott 10 pontot egy negyed alatt, meg ez a mai...Ezt a tankolás dolgot valahogy nem tudom megszokni, pedig ez is egyfajta taktika. Sosem haragudtam azokra a csapatokra, akik ezt csinálják, de megszokni nem tudom.Sztem Marrone mindenkeppen belebukik, csak erdekes h ugy erzik h Glennonnal a legjobb megoldas Minshew-al szemben.Update, mégse Minshew kezd a Titans ellen.Csak nehogy ebbe bukjon bele Marrone...
iktriad
dioadam
Jovo heten talan kevesebb izgalom lesz mindket oldalon tank szempontjabol.
Beki
Szerintem jövő héten nyerjünk mi is, meg ti is. A draft szempontjából nem lenne változás, cserébe mind a 2 csapat lezárhatna egy hosszúra nyúlt vereségszériát 😊
dioadam
Mindezek mellett nagyon szeretnem, ha ez az 1/1 dolog nem huzodna el utolso forduloig. 😀
Beki
Bár a legutóbbi Mission Impossile-ben többször megmondták, minél nagyobb a szenvedés, annál nagyobb a
Tankolas dolgot nem szeretem es mondjuk h nem is letezik az NFLben. Csak az a kulonbseg amit en latok: ti tobb meccsen is competitive modon vegig meccsben voltatok es kikaptatok kuzdve (serultek es egyebekkel), de a Jets amit a Pats ellen leadott 10 pontot egy negyed alatt, meg ez a mai...Ezt a tankolás dolgot valahogy nem tudom megszokni, pedig ez is egyfajta taktika. Sosem haragudtam azokra a csapatokra, akik ezt csinálják, de megszokni nem tudom.Sztem Marrone mindenkeppen belebukik, csak erdekes h ugy erzik h Glennonnal a legjobb megoldas Minshew-al szemben.Update, mégse Minshew kezd a Titans ellen.Csak nehogy ebbe bukjon bele Marrone...
iktriad
dioadam
Beki
Szerintem jövő héten nyerjünk mi is, meg ti is. A draft szempontjából nem lenne változás, cserébe mind a 2 csapat lezárhatna egy hosszúra nyúlt vereségszériát 😊
dioadam
Mindezek mellett nagyon szeretnem, ha ez az 1/1 dolog nem huzodna el utolso forduloig. 😀
Glennon meg az összes Jags QB idén mutatja meg, mennyit számít, ha egy nagyon jó QB-ja van egy csapatnak. Kb 4-5 W-nk lenne idén egy átlagon felüli QB-val. Remélem egy olyannal, aki majd jövőre úgy tűnik 1/2-n érkezik majd. Elég aranyos támadóarzenál várja majd az illetőt Charkkal, Laviskával, J-Robbal, Collin Johnsonnal, remélhetőleg Cole-lal, meg 2-3 erősítéssel FA-ről + a draftról.Ezt a tankolás dolgot valahogy nem tudom megszokni, pedig ez is egyfajta taktika. Sosem haragudtam azokra a csapatokra, akik ezt csinálják, de megszokni nem tudom.Sztem Marrone mindenkeppen belebukik, csak erdekes h ugy erzik h Glennonnal a legjobb megoldas Minshew-al szemben.Update, mégse Minshew kezd a Titans ellen.Csak nehogy ebbe bukjon bele Marrone...
iktriad
dioadam
Beki
dioadam
Morális győzelmek. Plusz látszik, hogy Marrone még mindig tartja a tüzet a csapatban.
Four of the #Jaguars last five losses have been decided by four points or fewer. That's brutal.
— John Shipley (@_John_Shipley) December 6, 2020
Ezt a tankolás dolgot valahogy nem tudom megszokni, pedig ez is egyfajta taktika. Sosem haragudtam azokra a csapatokra, akik ezt csinálják, de megszokni nem tudom.Sztem Marrone mindenkeppen belebukik, csak erdekes h ugy erzik h Glennonnal a legjobb megoldas Minshew-al szemben.Update, mégse Minshew kezd a Titans ellen.Csak nehogy ebbe bukjon bele Marrone...
iktriad
dioadam
Beki
Marronenak szvsz reszeltek az év végén, akármit csinál. Nem hiszem, hogy az új GM megtartja. Max OL edzőnek. FYI, az OL idén tényleg egész jó, főleg középen.Sztem Marrone mindenkeppen belebukik, csak erdekes h ugy erzik h Glennonnal a legjobb megoldas Minshew-al szemben.Update, mégse Minshew kezd a Titans ellen.Csak nehogy ebbe bukjon bele Marrone...
iktriad
dioadam
Beki
Sztem Marrone mindenkeppen belebukik, csak erdekes h ugy erzik h Glennonnal a legjobb megoldas Minshew-al szemben.Update, mégse Minshew kezd a Titans ellen.Csak nehogy ebbe bukjon bele Marrone...
iktriad
dioadam
Update, mégse Minshew kezd a Titans ellen.Csak nehogy ebbe bukjon bele Marrone...
iktriad
#Jaguars HC Doug Marrone says that Mike Glennon will remains the team’s starting QB next week, not Minshew.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) December 6, 2020
Jövő héten szvsz visszajön Csodabajusz kezdeni. De legalább végre egyszer bevittük a kettest. Hogy aztán OT-ben veszítsünk.
J-Rob nagy király. Meg Collin Johnson is. Meg Laviska. Az új QB szertni fogja majd a fegyvereit. Smootnak meg adjunk gyorsan egy új szerződést (meg Keelan Colenak). 4,5 sackkel vezeti a csapatot. 3 éve ez kb a 4. vagy 5. helyre se lett volna elég...