Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 824 — i'm batman
Komolyan elgurult a gyógyszer.. 5. Kör kalácsért? Oké hogy öreg, de ő ráadásul maradni is akart.
Egy esetben megbocsájtható, ha ez a lépés Yanika ittmaradását jelenti.
Ez most tényleg fáj.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 148 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már Calaisunk sincs...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
The #Jaguars have agreed to trade star DE Calais Campbell to the #Ravens for a fifth-round pick, sources tell me and @RapSheet.

Gúd dzsob...
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 148 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megbízhatósága a draftra is érvényes? Az eseményhez közeledve várható-e tőle a célpontok konkrét megnevezése?
bowI
A draft alapból kiszámíthatatlan, de szerintem lehetnek infói hogy néz ki a boadrunk - lásd ezek a tweetek.

twitter.com/E_Dilla/status/1239031748526313474
 twitter.com/E_Dilla/status/1239035362170863616

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
bowI 143
Mai Dilla infók:

Dareus sérülése nem gyógyul, úgy ahogy várni lehet, egyre kevesebb az esély, hogy visszahozzuk. Sanszos, hogy PUP-n kezdené a szezont (ha lesz), az meg nekünk nem lenen jó egy 10+ milliót kereső játékosnál.
 twitter.com/E_Dilla/status/1239177468013170688

Dilla Javon Hargreaves és DJ Reader nevét hallotta, mint a Jaguars FA célpontjait potenciális Dareus utódokként.
 twitter.com/E_Dilla/status/1239183106449592320

És ha lesz draft jelen állás szerint így használnánk fel a két első körös picket az alapján, amit hallott.
 twitter.com/E_Dilla/status/1239181646064214016
iktriad
Mennyire megbízható ez a Dilla és ki ő egyébként?
bowI
Az utóbbi években eléggé ülnek az infói Jags ügyekkel kapcsolatban. A hírnevére akkor tett szert, amikor minden hivatalos forrást órákkal megelőzve kitweetelte (a szokásos, képrejtvényes stílusában), hogy kiket tartoztattak le a Jags játékosai közül Londonban 2018-ban. Több belső informátora lehet, pl. Tad Dickman a csapat PR-osa. Amúgy a profilképpel ellentétben egy nagy vörös szakállas fehér csávó.
iktriad
Megbízhatósága a draftra is érvényes? Az eseményhez közeledve várható-e tőle a célpontok konkrét megnevezése?
több mint 6 éve
bowI
Amúgy úgy tűnik már nem csak Jags ügyekben van vájt füle.
 twitter.com/E_Dilla/status/1239194947686989825
több mint 6 éve
Mai Dilla infók:

Dareus sérülése nem gyógyul, úgy ahogy várni lehet, egyre kevesebb az esély, hogy visszahozzuk. Sanszos, hogy PUP-n kezdené a szezont (ha lesz), az meg nekünk nem lenen jó egy 10+ milliót kereső játékosnál.

Dilla Javon Hargreaves és DJ Reader nevét hallotta, mint a Jaguars FA célpontjait potenciális Dareus utódokként.

És ha lesz draft jelen állás szerint így használnánk fel a két első körös picket az alapján, amit hallott.
iktriad
bowI
Az utóbbi években eléggé ülnek az infói Jags ügyekkel kapcsolatban. A hírnevére akkor tett szert, amikor minden hivatalos forrást órákkal megelőzve kitweetelte (a szokásos, képrejtvényes stílusában), hogy kiket tartoztattak le a Jags játékosai közül Londonban 2018-ban. Több belső informátora lehet, pl. Tad Dickman a csapat PR-osa. Amúgy a profilképpel ellentétben egy nagy vörös szakállas fehér csávó.
több mint 6 éve
bowI 143
Mai Dilla infók:

iktriad
több mint 6 éve
Mai Dilla infók:

több mint 6 éve
Sztem felajánlottátok Trent ért Yannickot cserébe de kérdés, hogy ebben mi lenne az üzlet a skinsnek ha 1/2 -ön simán behúz egy tehetségesebb endet töredék árért? Semmi. Erre írjàk azt, hogy megakadtak a tárgyalások....
gordon
Pl. behúzni egy fiatal LT-t 1/2-n a maradni nem igazán akaró Trent Williams fizuigényeinek töredékért és mellé szerezni egy 24 éves már bizonyított remek pass rushert? Arról nem is beszélve, hogy Skins akárcsak a Jags nem éppen a legokosabb managmenttel rendelkezik az NFL-ben...

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Sztem felajánlottátok Trent ért Yannickot cserébe de kérdés, hogy ebben mi lenne az üzlet a skinsnek ha 1/2 -ön simán behúz egy tehetségesebb endet töredék árért? Semmi. Erre írjàk azt, hogy megakadtak a tárgyalások....
több mint 6 éve
Dilla hirmorzsák.

A Jags próbálkozott elhozni Trent Williamset akár Ngakoueért is cserébe, de egyelőre behaltak a tárgyalások.
 twitter.com/E_Dilla/status/1238825745239232512
Mondjuk a Redskins se akarja megadni Yannicknak az évi 22 milliót...
 twitter.com/E_Dilla/status/1238828175234412545
Ez azonban azt mondatja, hogy nem Cam Robinsonnal képzeljük el a LT posztot idén. Helyes. És pl az idei OT class is elég erős. Lásd még:
 twitter.com/E_Dilla/status/1238827224448610304

Trent Williams mellett Hayden Hurst idecserélése továbbra is terítéken van,
 twitter.com/E_Dilla/status/1238855394115629056
Utóbbit nem tudom miért akarjuk ennyire.
iktriad
Azért Ngakoue is elszállt ezzel a 22 millióval.
Amadeus
A nyilt piacon szerintem simán megkapná ezt valakitől. Kb Top 3 védelmi FA lenne a tag nélkül a piacon. Különösen, ha azt veszed, hogy a draft class nagyon gyengusnak tűnik úgy általában edge rusher poszton. Egy QB hit/sack/ turnover gyár a manus, 24 éves és semmi balhéja nem volt(ha az utóbbi idők idegesítő tweetjeit nem számítjuk, igaz azt a Jags csak magának köszönheti...), 4 év alatt kihagyott 1 meccset. A Jags történetének 2. legtöbb sacket elért játékoséról beszélünk a 38,5 sackjével amúgy. A tavalyi "leggyengébb" évében volt 8 sackje.

Amúgy ha ő és Lee kikerül a könyvekből még idénre is lenne mit elkölteni.

Jövőre meg nagyon lesz mit, még akkor is ha Foles még itt lenne (nem lesz).

Szóval Trent Williams szerződését lenne hova Idziknek elrejtenie, ha ezt az utat választanánk.

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 843
Dilla hirmorzsák.

A Jags próbálkozott elhozni Trent Williamset akár Ngakoueért is cserébe, de egyelőre behaltak a tárgyalások.
Ez azonban azt mondatja, hogy nem Cam Robinsonnal képzeljük el a LT posztot idén. Helyes. És pl az idei OT class is elég erős. Lásd még:
 twitter.com/E_Dilla/status/1238827224448610304

twitter.com/E_Dilla/status/1238855394115629056
iktriad
Azért Ngakoue is elszállt ezzel a 22 millióval.
több mint 6 éve
Dilla hirmorzsák.

több mint 6 éve
Minshew és Herndon mellett Harrison, Westbrook és Wingard is keresett elég sokat a saját fizujukhoz képest a teljesítményükkel.

Thor pl. biztos nagyon örül ennek.
több mint 6 éve
Yannick hivatalosan is megkapta a taget.
több mint 6 éve
LOL, Herndon több pénzt keresett, mint Minshew a tavalyi teljesítményével a pályán. (Az ex-jaguár Allen Lazard szintén bekerült a listára - sóhaj)

Már Jacksonvilleben is felbukkant a koronavírus, de ez nem zavarja Minshewt és Lambot.

Hm....
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 087 — "Montoya por favor!"
big name FA’s
iktriad
Valahogy nekem az az érzésem, hogy nem Csak-Egy/Két-Nagy-Név távolságra van a Jags a Super Bowltól... Így viszont gatyát letolva kiköltekezni, hogy csak minimális mozgástér maradjon az építkezésre a későbbiekben, azt kell mondjam, hogy nehezen sorolható az okos döntések halmazába.
Húsrágó
Az nem biztos, hogy alá is írnak. Szerintem a Jags nem éppen vonzó célpont manapság...
iktriad
Én azt várom mikor lesz Jay Ajayi a franchise arca 😀
Heisman Trophy
London miatt lehet, hogy nem irtal nagy hulyeseget.
winston

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
big name FA’s
iktriad
Valahogy nekem az az érzésem, hogy nem Csak-Egy/Két-Nagy-Név távolságra van a Jags a Super Bowltól... Így viszont gatyát letolva kiköltekezni, hogy csak minimális mozgástér maradjon az építkezésre a későbbiekben, azt kell mondjam, hogy nehezen sorolható az okos döntések halmazába.
Húsrágó
Az nem biztos, hogy alá is írnak. Szerintem a Jags nem éppen vonzó célpont manapság...
iktriad
Heisman Trophy
London miatt lehet, hogy nem irtal nagy hulyeseget.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 087 — "Montoya por favor!"
big name FA’s
iktriad
Húsrágó
iktriad

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
big name FA’s
iktriad
Húsrágó
több mint 6 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 077 — Jaguars fan
big name FA’s
iktriad
több mint 6 éve
Jó látni, hogy az AFC South egy összetartó divízió.

Közben Dilla szerint máson is dolgozik a front office.
 twitter.com/E_Dilla/status/1237095175907926023

Utóbbi különösen érdekesen hangzik.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Konkrétan tragédia ami itt zajlik azután a PO run után.
Kíváncsi vagyok abban az alternatív univerzumban, ahol a bírok nem fújnak bele Jack fumblejába hol tart a Jags.
tenorx
😀 😀 😀 😀 😀

több mint 6 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 077 — Jaguars fan
És ha már csajok, Ramsey elhagyta Golden Tate tesóját akivel 2 gyereke van egy (sztriptíz?)táncosért... akivel azóta már szintén szakított.

iktriad
Tate családdal való szakítás egyetlen valódi indoka a Golden Tate fején virító Trump sapka lehet, számomra ez már elég magyarázat. 😊