Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha Ramsey jobb, gyorsabb, ügyesebb lenne, mint Green, akkor nem lett volna rá szüksége, de mivel nem az, így kellett.Meg a sakkozóké.Érdekes sztori. Bár Ramsey szerintem inkább csak a mentális hadviselésre fókuszáltIgen, ez a gyengék utolsó fegyvere.
iktriad
Pari
Meg a hadvezéreke.
Meg sportolóké, vezetőké, politikusoké és mindenkié, .....
Sobri Jóska
aki inkább ésszel, mint erővel akarja a problémáit kezelninaaaa😊
Sobri Jóska
több mint 8 éve
nyilván nem fogja elismerni, "persze, azt mondtam, de megbasznám a nőjét." ilyesmit nem fognak nyilvánosan beismerniÉn beismerem nyilvánosan: megbasznám.
megyerikrisz
Te nem?
Neked nem jön be Miranda?
több mint 8 éve
Meg a sakkozóké.Érdekes sztori. Bár Ramsey szerintem inkább csak a mentális hadviselésre fókuszáltIgen, ez a gyengék utolsó fegyvere.
iktriad
Pari
Meg a hadvezéreke.
Meg sportolóké, vezetőké, politikusoké és mindenkié, aki inkább ésszel, mint erővel akarja a problémáit kezelni.
több mint 8 éve
Szerintem enyhén túl lett pörögve ez a téma. (AJ és Ramsey is elit a posztján, bármelyiküket legyengézni eléggé érdekes kijelentés.) Inkább lapozzunk szerintem, és várjuk meg, hogy a Chargers ellen mire fog menni a gárda. Érdekes mérkőzés lesz, kb a Titans elleni után a legfontosabb a csoportgyőzelem szempontjából. Ha mégsem jönne össze a W, akkor sincs baj, mert a maradék meccsekből 5-öt illene hozni, és nem nagyon látom, hogy 10-6 az idei AFC-ben hogyan ne lenne elég egy rájátszáshoz.Érdekes sztori. Bár Ramsey szerintem inkább csak a mentális hadviselésre fókuszáltIgen, ez a gyengék utolsó fegyvere.
iktriad
Pari
több mint 8 éve
Érdekes sztori. Bár Ramsey szerintem inkább csak a mentális hadviselésre fókuszáltIgen, ez a gyengék utolsó fegyvere.
iktriad
több mint 8 éve
Arra céloztam, hogy ha valóban nem a feleségével, hanem a teljesítményével heccelte, az rá nagyon rossz fényt vet, mert többször is úgy megverte (nem szó szerint 😀 ), higy egy átlag elkapótól így lemaradni égő. De szerintem értetted te, hogy mire gondoltam.Amúgy meg egy csak átlagos QB-vel Green minimum 2/66/1 TD-vel állt volna a szünetben. Ha igaza van Ramseynek, és Green gyenge, puhány és már nem elit, akkor ez hogyan minősíti az ő teljesítményét?Több dologban is igazat adok neked ebben a történetben, de komolyan az minősíti Ramsey teljesítményét, hogy egy feltételezett másik QB-val mennyi feltételezett yardja/td-je lett volna? 😊
megyerikrisz
winston
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Hétvégén jön a jaguárgyilkos Rivers, lesz alkalom bizonyítaniAmúgy meg egy csak átlagos QB-vel Green minimum 2/66/1 TD-vel állt volna a szünetben. Ha igaza van Ramseynek, és Green gyenge, puhány és már nem elit, akkor ez hogyan minősíti az ő teljesítményét?Több dologban is igazat adok neked ebben a történetben, de komolyan az minősíti Ramsey teljesítményét, hogy egy feltételezett másik QB-val mennyi feltételezett yardja/td-je lett volna? 😊
megyerikrisz
winston
több mint 8 éve
Amúgy meg egy csak átlagos QB-vel Green minimum 2/66/1 TD-vel állt volna a szünetben. Ha igaza van Ramseynek, és Green gyenge, puhány és már nem elit, akkor ez hogyan minősíti az ő teljesítményét?Több dologban is igazat adok neked ebben a történetben, de komolyan az minősíti Ramsey teljesítményét, hogy egy feltételezett másik QB-val mennyi feltételezett yardja/td-je lett volna? 😊
megyerikrisz
több mint 8 éve
Érdekes sztori. Bár Ramsey szerintem inkább csak a mentális hadviselésre fókuszált, nem hiszem, hogy számított arra, hogy ilyen reakciót vált ki Greenből.Nem a fenét nem, az volt a célja, hogy kizökkentse, akármilyen következménnyel is jár. Mint minden pofázásnak, hiszen ha nem a játékra figyel, nem tudja a maximumot hozni. Amúgy meg egy csak átlagos QB-vel Green minimum 2/66/1 TD-vel állt volna a szünetben. Ha igaza van Ramseynek, és Green gyenge, puhány és már nem elit, akkor ez hogyan minősíti az ő teljesítményét? Arról meg, hogy mit mond utána a nyilatkozatban, teljesen felesleges beszélni, nyilván nem fogja elismerni, "persze, azt mondtam, de megbasznám a nőjét." ilyesmit nem fognak nyilvánosan beismerni, ahogy Green is csak cheap shotokról beszélt. Ettől függetlenül egy meccs járt volna neki, Ramsey-t pedig bizonyíték hiányában nem kellett volna leküldeni, de majd ő is az emberére talál egyszer.
iktriad
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Itt a teljes Ramsey interjú. www.jaguars.com/media-gallery/videos/Ramsey_Those_are_facts/e4af7be7-79e8-4d26-8226-4f347c4fb4cd
Van pár érdekes megjegyzés benne. Pl. Jalen szerint már létezik olyan, hogy Ramsey Island. 😊
A másik múlt heti renitens Fournette is beszélt az eltiltásáról.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Fournette_Were_on_to_the_LA_Chargers/43b6d089-6e72-45bc-b305-056b960762b3
Egyszer egy belga hátvéd kapta a feladatot hogy semlegesítse Kluivertet. Az első félidőben kiállították mindkettejüket, sőt talán az első 20 percben, mert a holland kergetni kezdte ellenfelét aki nem hagyta magát. Kiderült, a belga felemlegette Kluivert sötét ügyeit, csoportos nemi erőszak, halálos közúti baleset okozása, rögtön utána ittas vezetés meg a többi És mikor kiállították őket csak Kluivert tűnt dühösnek. A belga talán csak megoldotta feladatát: Kluivert nem lőtt gólt azon a meccsen 😀.Érdekes sztori. Bár Ramsey szerintem inkább csak a mentális hadviselésre fókuszált, nem hiszem, hogy számított arra, hogy ilyen reakciót vált ki Greenből.
harras
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Egyszer egy belga hátvéd kapta a feladatot hogy semlegesítse Kluivertet. Az első félidőben kiállították mindkettejüket, sőt talán az első 20 percben, mert a holland kergetni kezdte ellenfelét aki nem hagyta magát. Kiderült, a belga felemlegette Kluivert sötét ügyeit, csoportos nemi erőszak, halálos közúti baleset okozása, rögtön utána ittas vezetés meg a többi És mikor kiállították őket csak Kluivert tűnt dühösnek. A belga talán csak megoldotta feladatát: Kluivert nem lőtt gólt azon a meccsen 😀.
több mint 8 éve
Ramsey megszólalt Green ügyben:www.youtube.com/watch?v=mW4x7F6v4so
Többször gyengének és puhánynak nevezte A.J.-t meccs közben, de tagadta, hogy Green feleségét becsmérelte volna a meccs alatt.
Fournette ma mindenhol ott volt időben. 😊
twitter.com/_fournette/status/928333117684887555
Fournette beszélt arról is, miért lett eltiltva múlt héten, és megígérte többet ez nem fordul elő.
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-08/jaguars-rb-leonard-fournette-admits-mistake-and-it-will-never-happen-again
Niiiiiice
twitter.com/MarcSesslerNFL/status/928293099561828352
És a Gus Bradley Bowl névadója beszélt arról, hogy örül, hogy a Jags idén sikeres, és nincsenek rossz érzései velünk kapcsolatban.
www.chargers.com/news/2017/11/06/gus-bradley-opens-about-facing-former-team
Ez Gus: vezetőedzőnek szar, de amúgy baromi rendes ember
több mint 8 éve
Jaydon Mickens lett a hét ST játékosa az AFC-ben. twitter.com/RLiuNFL/status/928269713842438144
Lee ma sem edzett, Cann igen.
Dareus egy betegséggel küszködik.
több mint 8 éve
(Fat) Tony Smith írása Bortlestől - lehet-e Blake az új Alex Smith? És egyáltalán mit jelent ez? tonysmith.live/2017/11/06/is-blake-bortles-the-next-alex-smith/amp/
Az ebben a muris, hogy most kb Posluszny játszik annyit, mint idén Jack. 😊Lolnálam az nem kezdő, aki a snapek 20%-ban van fent. ha feláll az első snapre, ha nem
Jackkel kezdőként tavaly 3–7 volt a Jaguars.
Na de amióta itt van Blair Brown, 5–3 a mérleg, amióta kerettag, azóta pedig a meccsek 67 százalékát megnyerte a csapat. És te holmi Jackekre akarod fogni a javulást...
Wyatt
szóval igazából csak idéntől kezdő Jack
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Lolnálam az nem kezdő, aki a snapek 20%-ban van fent. ha feláll az első snapre, ha nem
Na de amióta itt van Blair Brown, 5–3 a mérleg, amióta kerettag, azóta pedig a meccsek 67 százalékát megnyerte a csapat. És te holmi Jackekre akarod fogni a javulást...
Wyatt
szóval igazából csak idéntől kezdő Jack
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Lolminek kéne ahhoz történnie, hogy megértsd, elhidd, felfogd, hogy a fociban nem 1-1 játékosok döntenekSobri JóskaAttól még tény hogy azóta szárnyal a csapat amióta Myles Jack kezdő.
Előtte meg évekig vergődtek, ekkora véletlenek nincsenek, te sem gondolod komolyan. . .
eaglesmcnabb
Szerkesztette: Wyatt

több mint 8 éve
A pass rushunk fő statjai félidőbentwitter.com/ryanohalloran/status/928083829155344384
És ami még megdöbbentőbb, a 35 sackből 25 jött 4 emberes pass rush által.
És az idei csapat eredményei összehasonlítva a franchsie eddigi 22 csapatával.
twitter.com/ryanohalloran/status/928064698880274434
több mint 8 éve
Eheti szokás szerint erősen ajánlott O & OA tartalomból
Reakció Coughlin reakciójára a Ramsey - Green ügyben. (Halloran enyhén morcos a szegmensben, ahogy TC ezt az ügyet kezelte).
Mennyire jó ez a Jags? Mi a titka, hogy Fournette nélkül is ütőképes a támadósor? Miért kezd Bortles elfogadható szinten játszani hirtelen? (Az megvan, hogy az elmúlt 16 negyedben a védelem összesen 2 TD-t engedett?)
Chargers előretekintő. Kell- e tartania ennek a védelemnek Riverstől? Mi várható vasárnap?
Fournette bocsánatkérése a szurkolók felé.
twitter.com/_fournette/status/928048027717328896
twitter.com/_fournette/status/928049648035561472
Egy érdekes megjegyzés Jalen (valljuk be ment túl sportszerű) skilljéről, ami ezek szerint legalább annyira jó, mint a többi, általam is imádott képessége.
twitter.com/joereedy/status/927968421136027650
És Cole Hartley hype videója a Gus Bradley Bowlra. - "néha jót tesz a változtatás"
www.youtube.com/watch?v=qUFkf93yO2s
több mint 8 éve
Hm, Coughlin alaposan védelmébe vette Ramseyt a hétvégi összezördülés kapcsán. www.espn.com/nfl/story/_/id/21330140/jacksonville-jaguars-vp-tom-coughlin-supports-cornerback-jalen-ramsey-ejection-fighting-cincinnati-bengals-receiver-aj-green
több mint 8 éve
Nofene, Coughlinéknak is tetszik Mason Rudolph?twitter.com/JReidDraftScout/status/927557420028780544
És Florida Times Union-os kerekasztal, félévi értékelő és előretekintő
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-07/jaguars-roundtable-looking-back-and-forward
több mint 8 éve
Mindenféle videó felkerül a meccsek után, hogy ki mit szokott mondani az oldalvonal mellett, de persze egy ilyen Ramsey-Green csata nem kerül ki, pedig kíváncsi lettem volna miket mondtak 😀 Összességében nem értem azokat akik most emiatt előveszik Ramsey-t. Ha a nőjét szidta, az egyszerű trash talk, nem hinném, hogy bármiért meg kéne büntetni. Jordan-t se vették elő a midgetezés miatt, Materazzi se kapott semmit, egyedül az ugrik be, amikor Suarez n*ggerezett, de az azért mást téma. Belemászott Green arcába és kihozta a sodrából, amiért végül elkattant a srác, ennyi. Ki se kellett volna állítani, csak Green-t, és mehetett volna tovább a meccs.Pontosan.
kisvanek4
Akinek gyengék az idegei, az ne menjen focistának.
És különben is:
www.youtube.com/watch?v=xlcLmoxa790
(Ő az asszony.)
több mint 8 éve
voltmár?Nem még, köszi.
www.youtube.com/watch?v=qPdIb6uKkBI
rva
több mint 8 éve
Mindenféle videó felkerül a meccsek után, hogy ki mit szokott mondani az oldalvonal mellett, de persze egy ilyen Ramsey-Green csata nem kerül ki, pedig kíváncsi lettem volna miket mondtak 😀 Összességében nem értem azokat akik most emiatt előveszik Ramsey-t. Ha a nőjét szidta, az egyszerű trash talk, nem hinném, hogy bármiért meg kéne büntetni. Jordan-t se vették elő a midgetezés miatt, Materazzi se kapott semmit, egyedül az ugrik be, amikor Suarez n*ggerezett, de az azért mást téma. Belemászott Green arcába és kihozta a sodrából, amiért végül elkattant a srác, ennyi. Ki se kellett volna állítani, csak Green-t, és mehetett volna tovább a meccs.
több mint 8 éve
Wow ha ez igaz! És csak 12 snapet játszott, igaz az egész D 37 snapet volt fent. twitter.com/MattHarmon_BYB/status/927575448476778497
És ha már D. Nem sokat voltak fent, de össz-vissz volt 2 rossz play a részükről.
twitter.com/ryanohalloran/status/927556397495091200
2 elhibázott szerelésünk volt, mindkettő egy playben Kroft hosszú elkapásánál ami megágyazott a Bengals TD-jének.
Minden lehetséges, de páratlan héten lesz a meccs 2 hét múlva, és eddig 5-0-ával állunk a páratlan héten 153-30-as pontkülönbséggel. A legtöbb pont, amit ilyenkor kaptunk 9 pont volt a Steelerstől. Idegenben.3-0-al állunk az AFC North ellen, mindegyik kiütéses W volt(97-23-as pontarány jött össze a 3 meccsen)...ÉS A BROWNS MÉG HÁTRAVAN! 😊Aztán meg tőlünk szoptok ki 😀
iktriad
zsutu
Persze nem becsülöm le a Brownst, mert Gregg Williams védelmei mindig veszélyesek. De házat, kocsit nem tennék egy Browns W-re ellenünk.