Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ik, remélem tudod kit kell behúznotok az Atlanta elől.Sixo67
Őt inkább majd az a csapat fogja behúzni, akivel a Rams üzlete köt a draft előtt... Ez lehet az Atlanta is.iktriad
Vagy akár a Jaguars 😉Húsrágó
Clowneyért ne menjünk fel. Ha Teddy ott van még 1/2n, akkor benne lennék.iktriad
Addigra már lesz vevő az 1/2-re. Szerintem azt a picket már a draft előtt "értékesíti" a Rams.Húsrágó
Sanszosan ez lesz. Bár ahhoz tudni kéne, mit akar majd a Texans - Clowneyt vagy QBt.
Mondjuk Cutler most már nem opció (de még McGloin az. 😀😀)iktriad
Minek a houstonnak egy Clowney ....Sixo67
Ha szereznek (valahogy) addig egy QBt, ő a BAnemQB.
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 868 — LIGHTS OUT!
Őt inkább majd az a csapat fogja behúzni, akivel a Rams üzlete köt a draft előtt... Ez lehet az Atlanta is.iktriad
Clowneyért ne menjünk fel. Ha Teddy ott van még 1/2n, akkor benne lennék.iktriad
Addigra már lesz vevő az 1/2-re. Szerintem azt a picket már a draft előtt "értékesíti" a Rams.Húsrágó
Sanszosan ez lesz. Bár ahhoz tudni kéne, mit akar majd a Texans - Clowneyt vagy QBt.
Mondjuk Cutler most már nem opció (de még McGloin az. 😀😀)iktriad
Minek a houstonnak egy Clowney ....

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondjuk Cutler most már nem opció (de még McGloin az. 😀😀)
több mint 10 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Addigra már lesz vevő az 1/2-re. Szerintem azt a picket már a draft előtt "értékesíti" a Rams.
több mint 10 éve
Clowneyért ne menjünk fel. Ha Teddy ott van még 1/2n, akkor benne lennék.
több mint 10 éve
Vagy akár a Jaguars 😉
több mint 10 éve
Rád aztán számíthat az ember nagy bajban.Sixo67
Összekeversz Dave Caldwellel.
több mint 10 éve
Rád aztán számíthat az ember nagy bajban.

több mint 10 éve
5 játékosunk került be az ESPN All-AFC South csapatába. Senki sem került be a támadók közé(!), 3an a védelembe(Marks, Poz, Hayes), és 2en(Scobee és returnerként Todman) az STbe - pont Anger lemaradt. Pedig milyen szép lett volna egy All-Jags All-Atar ST egység. 😀
 espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/3291/all-afc-south-jacksonville-jaguars

Őt inkább majd az a csapat fogja behúzni, akivel a Rams üzlete köt a draft előtt... Ez lehet az Atlanta is.
több mint 10 éve
ik, remélem tudod kit kell behúznotok az Atlanta elől.

több mint 10 éve
Egy szép statisztika a Pro Football Focustól:
Jacksonville Jaguars: Running back Maurice Jones-Drew led the league in Pass Blocking Efficiency for backs at 100.0. He did not allow a single pressure this year on his 112 pass blocks. He has not allowed a pressure since Week 6 of the 2011 season.
Tehát van olyan eleme MJD játékának, amiben még a régi.iktriad
Extrém jó számnak tűnik ez. Főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy elkapni is tud. Véleményem szerint futni se felejtett el, csak a fal nem úgy szórja a blokkokat mint korábban. Reméljük marad még annyit, hogy az eddigi 11.000 támadóyardot és 82 TD-t jelentősen tovább szaporítsa .Húsrágó
Attól függ mennyit kér majd. Ha realisztikus marad, akkor vissza fogjuk hozni. Ha nem, akkor nem, bár nem tudom melyik csapat fizetne neki most nagy összeget ki a szolgáltaiért. A sebessége azért erősen megkopott az évek folyamán.
több mint 10 éve
Jacksonville Jaguars: Running back Maurice Jones-Drew led the league in Pass Blocking Efficiency for backs at 100.0. He did not allow a single pressure this year on his 112 pass blocks. He has not allowed a pressure since Week 6 of the 2011 season.
Tehát van olyan eleme MJD játékának, amiben még a régi.iktriad
Extrém jó számnak tűnik ez. Főleg, ha azt is hozzávesszük, hogy elkapni is tud. Véleményem szerint futni se felejtett el, csak a fal nem úgy szórja a blokkokat mint korábban. Reméljük marad még annyit, hogy az eddigi 11.000 támadóyardot és 82 TD-t jelentősen tovább szaporítsa .
több mint 10 éve
Manzieltől egyszerre tartok és lennék izgatott miatta. Többször írtam már ás tartom, vagy hatalmas sztár lesz vagy megabust a profik között. (Arról nem is beszélve, hogy a pályán kívül hogy fog viselkedni.) Mondjuk pl. Fisch kreativitása plusz, hogy Joeckel már jól ismeri miatt hajlok arra, hogy talán beválhat nálunk.
De azért még mindig Teddy áll a QB kívánságlistám élén.

Tehát van olyan eleme MJD játékának, amiben még a régi.
több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Menzielhez meg annyit hogy ilyen dorzsolt fiatal iranyitot se nagyon lattam meg.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Manziel:
érdemes megnézni a bowl-meccsét, félelmetes amit csinált, ilyen "leadership"-pel rendelkező 21 éves kölyköt én még nem láttam

www.youtube.com/watch?v=yIus7uPWFLc

Buék!phylos
Én igen 😉

De Manziel is szimpatikus, drukkolok, hogy hozzátok kerüljön.

több mint 10 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 164 — Duvááááál
Bortles meccseit nézve az alábbiakat szűrtem le:
+:
nem fogja az első sack kicsinálni
jól mozog a zsebben
tisztára dobja az elkapóit
erős és pontos a keze
végig a pályát nézi, nem mondhatni, hogy egy félős típus

-:
lassan olvassa a D-t
számos alkalommal a chekdownt passzolja, még akkor is, ha meg lehet dobni a mélyet is
lenézi a pályáról az elkapóit, a safety-knek könnyebb így a dolga

Most nagyon fel van hypolva, (szinte mindenhol top5), ha nem lenne ennyi qb-needes csapat, akkor 40-60 közé tenném: valahová a második kör elejére.

Manziel:
érdemes megnézni a bowl-meccsét, félelmetes amit csinált, ilyen "leadership"-pel rendelkező 21 éves kölyköt én még nem láttam

www.youtube.com/watch?v=yIus7uPWFLc

Buék!

Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
@iktriad:
Alkesszel egyébként most mi a helyzet? Az eltiltása egy évre szól, vagy határozatlan időre és a ligán múlik, hogy mikor engedi vissza?Beki
Sajnos utóbbi.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
@iktriad:
Alkesszel egyébként most mi a helyzet? Az eltiltása egy évre szól, vagy határozatlan időre és a ligán múlik, hogy mikor engedi vissza?
több mint 10 éve
Itt lehet megnézni a teljes évértékelőt (laza 43 perc), ha valakit érdekli a dolog:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley-and-Caldwell-Press-Conference/54dbe733-0ff4-48f8-9395-12e5d7d02e58

.QB: kérdés: ha 1/3on nem lesz megfeleő QB a számunkra, nem fogunk QBt draftolni ott. Caldwell azt is mondta (Bár ezt az összes helyi riporter smokescreennek titulálta), hogy az is elképzelhető, hogy nem draftlolunk QBt...iktriad
1/3-on nem lesz megfelelő QB? Na neeee.... Ha ilyen QB classban nem találtok megfelelőt 1/3-on, akkor mikor? 😀

Ha Manziel-t hagyjuk is, akkor is BridgeW, Boyd, Bortles, Carr. Mindegyik messze jobb opció, mint amit FA-ról vagy trade-ről szerezni tudtok. Kivéve, ha esetleg Cutler nem marad Chicago-ban, és ide tudnátok hozni. Bár még ez se egyértelmű...

És persze van egy olyan faktor is, hogy adott egy franchise, amelyik hosszú évek óta ordítóan QB hiányos, évek óta elöl húzhat, és képes megtenni, hogy 1/2-re húz egy tackle-t, arra a posztra, ahol talán egyedül pro bowler kaliber játékosa van. Majd szinte ingyért elengedi azt máshová... Egy olyan "örök megbocsájtó, mindenben jót látni akaró" jólelkű szurker gyomra, mint a tiéd Ik, esetleg beveszi ezt, de én tuti befenyegetném a bajszost, hogy álmában lenyírom a büszkeségét, ha idén is valami hasonlót művelnétek. 😀peterk2005
A 2. körben is lehet még QBt húzni, nem? A mostani playoff csapatok 25% 2. körös QBval vág neki a rájátszásnak! Sőt az idei playoff mezőny felének nem első körös kezdő irányítója van. És az első 2 kör valamelyikében biztos hogy fog jönni egy új irányító.
több mint 10 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Ne te dontsd el ki a megfelelo QB ( van e egyaltalán vagy nem ) a 2014-es drafton.m-bryo
Eszembe sincs, csak jót röhögtem a kijelentésen. Engem ugyan nem zavar, ha jövőre is Szöszivel vagy Henne-vel próbálkoztok. 😀peterk2005
Sok sikert a rohogéshez.....
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ne te dontsd el ki a megfelelo QB ( van e egyaltalán vagy nem ) a 2014-es drafton.m-bryo
Eszembe sincs, csak jót röhögtem a kijelentésen. Engem ugyan nem zavar, ha jövőre is Szöszivel vagy Henne-vel próbálkoztok. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
.QB: kérdés: ha 1/3on nem lesz megfeleő QB a számunkra, nem fogunk QBt draftolni ott. Caldwell azt is mondta (Bár ezt az összes helyi riporter smokescreennek titulálta), hogy az is elképzelhető, hogy nem draftlolunk QBt...iktriad
1/3-on nem lesz megfelelő QB? Na neeee.... Ha ilyen QB classban nem találtok megfelelőt 1/3-on, akkor mikor? 😀

Ha Manziel-t hagyjuk is, akkor is BridgeW, Boyd, Bortles, Carr. Mindegyik messze jobb opció, mint amit FA-ról vagy trade-ről szerezni tudtok. Kivéve, ha esetleg Cutler nem marad Chicago-ban, és ide tudnátok hozni. Bár még ez se egyértelmű...

És persze van egy olyan faktor is, hogy adott egy franchise, amelyik hosszú évek óta ordítóan QB hiányos, évek óta elöl húzhat, és képes megtenni, hogy 1/2-re húz egy tackle-t, arra a posztra, ahol talán egyedül pro bowler kaliber játékosa van. Majd szinte ingyért elengedi azt máshová... Egy olyan "örök megbocsájtó, mindenben jót látni akaró" jólelkű szurker gyomra, mint a tiéd Ik, esetleg beveszi ezt, de én tuti befenyegetném a bajszost, hogy álmában lenyírom a büszkeségét, ha idén is valami hasonlót művelnétek. 😀peterk2005
Ne te dontsd el ki a megfelelo QB ( van e egyaltalán vagy nem ) a 2014-es drafton.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
... én tuti befenyegetném a bajszost, hogy álmában lenyírom a büszkeségét ... peterk2005
Mármint a bajszát?ulpianus
Nem tudom mire asszociáltál, de nem vagyok perverz. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
... én tuti befenyegetném a bajszost, hogy álmában lenyírom a büszkeségét ... peterk2005
Mármint a bajszát?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve

És persze van egy olyan faktor is, hogy adott egy franchise, amelyik hosszú évek óta ordítóan QB hiányos, évek óta elöl húzhat, és képes megtenni, hogy 1/2-re húz egy tackle-t, arra a posztra, ahol talán egyedül pro bowler kaliber játékosa van. Majd szinte ingyért elengedi azt máshová... Egy olyan "örök megbocsájtó, mindenben jót látni akaró" jólelkű szurker gyomra, mint a tiéd Ik, esetleg beveszi ezt, de én tuti befenyegetném a bajszost, hogy álmában lenyírom a büszkeségét, ha idén is valami hasonlót művelnétek. 😀