Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Alázza szét Swearingert !Remélem ma is így fogja tolni !Sixo67Úgy legyen!iktriad
több mint 10 éve
Úgy legyen!Lageman elemzi a felvételeket - Browns kiadás:Remélem ma is így fogja tolni !Sixo67
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday/411bd9b6-927f-4406-9e09-7253ef91be6a
Természetesen Evanst akartam írni.Rookie rookie - szén szén. 😀😀Végső injury report:Micsoda?????Sixo67
Burton, Sanders és Forsett nem játszik, mindenki más bevethető holnapra.iktriad
Kárpótlásul nézd meg te is Lageman filmjét, sokat beszél benne Ace múlt vasárnapi játékáról.iktriad
több mint 10 éve
Lageman elemzi a felvételeket - Browns kiadás:Remélem ma is így fogja tolni !
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday/411bd9b6-927f-4406-9e09-7253ef91be6a
Természetesen Evanst akartam írni.Rookie rookie - szén szén. 😀😀Végső injury report:Micsoda?????Sixo67
Kárpótlásul nézd meg te is Lageman filmjét, sokat beszél benne Ace múlt vasárnapi játékáról.iktriad
több mint 10 éve
Rob Burgundy ismeri Mark Brunellt! Viszont még én sem hallottam a mostani kedvenc Jags játékosairól. . 😀😀 www.nbcsports.com/football/nfl/dps-heard-thompson-hes-ron-burgundys-favorite-player
több mint 10 éve
Lageman elemzi a felvételeket - Browns kiadás:www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday/411bd9b6-927f-4406-9e09-7253ef91be6a
Kárpótlásul nézd meg te is Lageman filmjét, sokat beszél benne Ace múlt vasárnapi játékáról.
több mint 10 éve
Végső injury report:Micsoda?????
több mint 10 éve
Én Hundley helyében én inkább visszamennék a UCLAre.iktriadMár is lesz hely így Blake Bortles számára a top10-ben, de mire a drafthoz érünk akár az első kör végére is odaérhet. Sok meccsvideó van róla a youtube-on, érdemes belepillantani. A hype gépezet már kezd felpörögni, mert Luckra "hasonlít" a játéka. Ennek nyilván nem kell felülni, de ha lesz idén meglepetés irányító a drafton ill. 1-2 éven belül az NFL-ben, akkor én rá voksolok.
több mint 10 éve
| Sőt, inkább a top elkapó szokott karriert csinálni. (Crabtree-Harrell, Bess-Brennan, Blackmon-Weeden, Patton-Cameron). Talán Keenum az egyetlen, akinek egyik 1000 yardos elkapójából se lett semm | Höriezt majd ne felejtsd el, mikor Davante Adams jelentkezik a draftra 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Köszi.Hogy néz ki most a Top 5öt/Top 10es QB big boardod jelenleg a jövő évi draftra?iktriadnyilván Brückewasser lesz az első választott.
továbbá Manziel és Boyd tartják magukat az eddigi helyükön.
Hundley esélyei javulnak mert Mariota visszatér, Mettenberger pedig lesérült.
Az 5. helyre így becsúszhat Carr.
A top10-ben McCarron és Garoppolo helye még elég tuti, meg Mettenberger is.
A 9-10. hely már mindegy szerintem, Murray sérült, Falest én nem kultiválom, Morris meg csalódás.Höri
Én Hundley helyében én inkább visszamennék a UCLAre.
több mint 10 éve
Hogy néz ki most a Top 5öt/Top 10es QB big boardod jelenleg a jövő évi draftra?iktriadnyilván Brückewasser lesz az első választott.
továbbá Manziel és Boyd tartják magukat az eddigi helyükön.
Hundley esélyei javulnak mert Mariota visszatér, Mettenberger pedig lesérült.
Az 5. helyre így becsúszhat Carr.
A top10-ben McCarron és Garoppolo helye még elég tuti, meg Mettenberger is.
A 9-10. hely már mindegy szerintem, Murray sérült, Falest én nem kultiválom, Morris meg csalódás.
több mint 10 éve
Hogy néz ki most a Top 5öt/Top 10es QB big boardod jelenleg a jövő évi draftra?Carrt azért nehéz mérlegelni mert a passzai fele screen.Derek Carr - róla mi a véleményetek??Alapvetően nem rossz, nekem nagyon tetszenek a deep balljai. A readjei és a döntései annyira nem jó, és a zsebben sem úgy mozog, ahogy kéne. Az offese wild-spread alapú, nálunk szerintem inkább run-heavy-t akarnak Gusék. phylos
www.bigcatcountry.com/2013/12/3/5170170/nfl-mock-draft-2014-jaguars-derek-carrm-bryo
Náluk nincs futójáték, állandó 4 WR van és a screenek helyettesítik a futást. Emiatt a statjait is nehéz összehasonlítani a riválisaival.
Kicsit váratlanul ért, hogy lassan minden szervezet top10 környékére jelöli, miközben az ilyesfajta offense-ek irányítóit nem szokták szeretni. | Sőt, inkább a top elkapó szokott karriert csinálni. (Crabtree-Harrell, Bess-Brennan, Blackmon-Weeden, Patton-Cameron). Talán Keenum az egyetlen, akinek egyik 1000 yardos elkapójából se lett semm | i.
Na mind1, én szurkolok neki.Höri
0-16nál sem volt szinte semmi esély a kirúgására, most meg minden szaki neki tulajdonítja, hogy elkezdtünk nyerni.deszarmunkátvégezgusbradleykikellrúgniHelmut ZimmerJól hangzik, de Bradley kirúgása mindig olyan környezetben merült fel, hogy maradhat-e a csapatnál 0-16-ot követően. Hacsak győzelmeket nem kezd el az NFL elszedni tőlük ez már nem fog megtörténni.DoM
több mint 10 éve
Carrt azért nehéz mérlegelni mert a passzai fele screen.Derek Carr - róla mi a véleményetek??Alapvetően nem rossz, nekem nagyon tetszenek a deep balljai. A readjei és a döntései annyira nem jó, és a zsebben sem úgy mozog, ahogy kéne. Az offese wild-spread alapú, nálunk szerintem inkább run-heavy-t akarnak Gusék. phylos
www.bigcatcountry.com/2013/12/3/5170170/nfl-mock-draft-2014-jaguars-derek-carrm-bryo
Náluk nincs futójáték, állandó 4 WR van és a screenek helyettesítik a futást. Emiatt a statjait is nehéz összehasonlítani a riválisaival.
Kicsit váratlanul ért, hogy lassan minden szervezet top10 környékére jelöli, miközben az ilyesfajta offense-ek irányítóit nem szokták szeretni. | Sőt, inkább a top elkapó szokott karriert csinálni. (Crabtree-Harrell, Bess-Brennan, Blackmon-Weeden, Patton-Cameron). Talán Keenum az egyetlen, akinek egyik 1000 yardos elkapójából se lett semm | i.
Na mind1, én szurkolok neki.
több mint 10 éve
deszarmunkátvégezgusbradleykikellrúgniHelmut ZimmerJól hangzik, de Bradley kirúgása mindig olyan környezetben merült fel, hogy maradhat-e a csapatnál 0-16-ot követően. Hacsak győzelmeket nem kezd el az NFL elszedni tőlük ez már nem fog megtörténni.
több mint 10 éve
Cyprien jelölve lett a hét újonca címre!deszarmunkátvégezgusbradleykikellrúgni
www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/13
És Caldwell megint megerősítette, hogy eszünk ágában sincs tankolni idén:
www.nationalfootballpost.com/Jaguars-GM-Caldwell-sees-no-value-in-losing.html
“There is no guarantees (in the draft),” Caldwell said. “Shad Khan pays us on a daily basis to make this the best franchise that we can do and then in the draft he pays us to make good decisions wherever we’re picking and make the best of that situation. We’re focused on becoming a better team here and hopefully that translates into wins.”iktriad
több mint 10 éve
Cyprien jelölve lett a hét újonca címre! www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/13
És Caldwell megint megerősítette, hogy eszünk ágában sincs tankolni idén:
www.nationalfootballpost.com/Jaguars-GM-Caldwell-sees-no-value-in-losing.html
“There is no guarantees (in the draft),” Caldwell said. “Shad Khan pays us on a daily basis to make this the best franchise that we can do and then in the draft he pays us to make good decisions wherever we’re picking and make the best of that situation. We’re focused on becoming a better team here and hopefully that translates into wins.”
több mint 10 éve
Végső injury report:Burton, Sanders és Forsett nem játszik, mindenki más bevethető holnapra.
több mint 10 éve
Mincey bizos játszani fog holnap, de emellett Abry Jones is katív lesz.A jövő évi Jaguars - Cowboys meccs a szokott időben fog kezdődni (itteni idő szerint 19:00-kor).
Ja és így kell alakulnia a hátralévő meccsek eredményeinek, hogy a Jags bejusson az idei rájátszásba:
espn.go.com/blog/jacksonville-jaguars/post/_/id/2660/how-the-jaguars-make-the-playoffs
Nem is kell "olyan sok" upset hozzá. 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Cyprien bemikrofonozva a Browns meccsen www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jags-Wired-Sounds-from-Sunday/b3578022-ea58-40de-b0d7-095b8b52b414
Nagyon jól sikerült az eheti videó. Minden benne van, még Weeden "C'mon man" díjas rúgása is. 😀
Ja és íme a statisztikai bizonyíték, hogy Bradley (és Babich) alaposan gatyába rázta a védelmet a bye week óta.
Első 8 meccs: 3 INT, 1 safety, 8 Turnover, 11 sack, 6 FF, 5 Fumble Recovery
Bye Week óta lejátszott 4 meccs: 4 INT, 2 safety, 8 Turnover, 9 sack, 5 FF, 4 Fumble Recovery
több mint 10 éve
Játékidő elemzés - ClevelandOFFENSE (74 snaps)
QB: Chad Henne 74.
OL: Uche Nwaneri 74, Brad Meester 74, Austin Pasztor 74, Cam Bradfield 74, Will Rackley 71, Mike Brewster 3.
RB: Maurice Jones-Drew 59, Will Ta’ufo’ou 22, Jordan Todman 16, Denard Robinson 1.
WR: Cecil Shorts 73, Mike Brown 60, Ace Sanders 48, Kerry Taylor 3.
TE: Marcedes Lewis 64, Clay Harbor 15, Danny Noble 9.
A 74 snap szezoncsúcs az offense számára idén. Meester és Uche továbbra is minden playnél a pályán volt idén. Brewster Rackley sérülése miatt jött be 3 snapre. MJD 59 snapje szintén idénycsúcs.
Ta’ufo’ou zsinórban hetedszer volt legalább 20 playnél a pályán. Todman az elmúlt 3 mérkőzésen 49 snappet játszott, előtte 5 meccsen összesen 26. Végre tényleg megvan a 2. számú futónk. Denard "legnagyobb örömére". Noble amióta felkerült az 53ba, most játszotta a legtöbbet. Az első hét meccsén összesen 7 playnél játszott, most 9ben volt fent. Shorts most volt a pályán a legtöbbször, Ace és Brown 2. legtöbb játékidejét könyvelhette el (mindketten a Denver ellen voltak fent a legtöbbet eddig idén).
DEFENSE (75 snaps)
DL: Sen’Derrick Marks 59, Andre Branch 55, Jason Babin 53, Roy Miller 40, Tyson Alualu 37, Brandon Deaderick 23, Ryan Davis 18, Abry Jones 13.
LB: Paul Posluszny 75, Geno Hayes 65, Russell Allen 43, J.T. Thomas 10, John Lotulelei 2.
DB: Johnathan Cyprien 75, Alan Ball 74, Dwayne Gratz 73, Winston Guy 66, Mike Harris 30, Josh Evans 9, Chris Prosinski 4, Will Blackmon 1.
A védelemből Cyprien továbbra is minden védelmi playnél játszott idén. Andre Branch elöször játszott több snappet, mint Babin. Mondjuk most sokat nem tett hozzá, ellenben a veterán passrusherünkkel, akinek baromi jó napja volt a múlt vasárnapi. Hayes és Allen viszonylag többet voltak pihentetve, előbbi azért, hogy Thomas és Lotulelei is játsszon, utóbbi azért, mert sokszor 5, néha pedig 6 DBvel álltunk fel. Amint Evans megsérült, onnantól Guy Winston minden snappet a pályán volt. Prosinski akkor volt fent, mikor 6 DBvel (dime) álltunk fel. Blackmon azért játszott csak 1 snappet, mert még mindig nem 100%-os. Amikor bent volt, Gordon akkor szerezte az 1. TDjét....
több mint 10 éve
@iktriad hello, kicsit off, de talán mégsem. A blackandteal.com/about/ -ban a Bowl.hu -ból kimaradt egy "l" betű a rólad szóló részben. Csak gondoltam megemlítem 😊KmetyGMajd kijavítattom.
Ha már B& T itt vannak a Pro Football Focusos érdemjegyek a Browns meccsről:
blackandteal.com/2013/12/03/jacksonville-jaguars-vs-cleveland-browns-pro-football-focus-recap/
És ha már Pro Football Focus - Alan Ball bekerült náluk az elmúlt hónap csapatába CB poszton!
www.profootballfocus.com/blog/2013/12/03/team-of-the-month-q3/
És Dwayne Gratz felkerült a rookie of the year watchlistre!
www.profootballfocus.com/blog/2013/12/03/race-for-rookie-of-the-year-week-13-2/
több mint 10 éve
@iktriad hello, kicsit off, de talán mégsem. A blackandteal.com/about/ -ban a Bowl.hu -ból kimaradt egy "l" betű a rólad szóló részben. Csak gondoltam megemlítem 😊
több mint 10 éve
A Forsett - Burton -Evans trió nem edzett, MJD veterán pihenőnapot kapott. Limitált volt Mike Brown, Branch, Hayes, Roy Miller, Stupar, Shorts, Rackley, Mike Harris, Lewis és Pasztor.
Majd Caldwell eldönteni, mit akar. Még az FA időszakot is meg kell várni, hogy ott mit csinálunk (Szerzünk-e komoly DEt, meghosszabbítjuk-e Hennet, stb.)Iktriad legújabb szcenáriójában nem látok első körös QB-t.Joey Tribbianisimán követhetik a Skins taktikáját is, 1. körben is QB draft meg pár körrel később még egyNem lenne rossz választás, és lehet hozzá elég lenne egy 3. körös pick is, hogy felszedjük. Tehát hozhatunk egy passrushert meg valakit az O-falba addig.iktriadtudom, RW is 3. körös volt, Brady meg 6, de ennyi év cumi után komolyan elégedett lennél egy középső körös QB pickkel ? @)Joey Tribbiani
a JAX-nél simán benne van a pakliban ez szerintem, ha a rengeteg cap space miatt végre hajlandó lesz a csapat odatenni magát az FA-piaconjjncaa
Én kiegyeznék egy Barr (vagy letrade és Murphy), Cyrill Richardson, Garoppolo drafttal 😊 (nem vagyok egy nagy Clowney fan)Ez nem hangzik rosszul. Mondjuk lehet Garoppolo draft stockja fel fog menni a következő hónapban az FCS playoff és a Senior Bowl miatt(szerintem biztos meg fogják oda hívni).
negyedik körben meg RB + O-linephylos
több mint 10 éve
Iktriad legújabb szcenáriójában nem látok első körös QB-t.simán követhetik a Skins taktikáját is, 1. körben is QB draft meg pár körrel később még egyNem lenne rossz választás, és lehet hozzá elég lenne egy 3. körös pick is, hogy felszedjük. Tehát hozhatunk egy passrushert meg valakit az O-falba addig.iktriadtudom, RW is 3. körös volt, Brady meg 6, de ennyi év cumi után komolyan elégedett lennél egy középső körös QB pickkel ? @)Joey Tribbiani
a JAX-nél simán benne van a pakliban ez szerintem, ha a rengeteg cap space miatt végre hajlandó lesz a csapat odatenni magát az FA-piaconjjncaa
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
simán követhetik a Skins taktikáját is, 1. körben is QB draft meg pár körrel később még egyNem lenne rossz választás, és lehet hozzá elég lenne egy 3. körös pick is, hogy felszedjük. Tehát hozhatunk egy passrushert meg valakit az O-falba addig.iktriadtudom, RW is 3. körös volt, Brady meg 6, de ennyi év cumi után komolyan elégedett lennél egy középső körös QB pickkel ? @)Joey Tribbiani
a JAX-nél simán benne van a pakliban ez szerintem, ha a rengeteg cap space miatt végre hajlandó lesz a csapat odatenni magát az FA-piacon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem lenne rossz választás, és lehet hozzá elég lenne egy 3. körös pick is, hogy felszedjük. Tehát hozhatunk egy passrushert meg valakit az O-falba addig.iktriadtudom, RW is 3. körös volt, Brady meg 6, de ennyi év cumi után komolyan elégedett lennél egy középső körös QB pickkel ? @)
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964