NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

4 órája
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 971 — Circus Maximus
3 dolog Vipera

Először is, itt senki nem sírt. Te meg ezt nem érted meg. Minden Chiefs szurkoló jókedvű. És büszke. Érthető.
Viszont ha nem ùgy teszünk mintha minden 100% volna az azt jelenti hogy szerintünk rossz minden? Nem. Csak nem minden minden szezonban szuperhiper.

Csak te és mindenki más leírrhat ezek szerint mindent ami negatív. Akár gyalázhatja, csalózhatja a kedvenc csapatunkat. Pedig ők nem csalnak, a szurkoló sem. A bíró hülye. De azt lehet.

Minden topicban lehet negatívumot mondani a sajátjaikról. Csak a Chiefs szurkolóknak nem lehet. Mert bajnokok, akkor legyen minden is tökéletes. Nincs joguk kritizálni ha vmi nem jó. Nincs joguk aggódni ha megsérül a sztár QB.

De komolyan?

Állat vagyok, ami enni kér...
5 órája
Black_Adder Denver Broncos 8 992 — we almost always almost win
Hát... részvétem mindenkinek ezért a szenvedős szezonért ahol a tisztes helytállás lehet az egyetlen cél, de hátha lesz jobb is, ezután a szűk 7 esztendő után igazán rátok férne 7 bő is. Mondanám, hogy cseréljünk, de annyira azért nem vagyok mazochista.
Black_Adder
Volt rossz a Chiefs is, most jók. De attól még egyik szezonban lehet gyengébb mint másikban, hogy nem 1/1 az eredmény. Nem csak fekete és fehér létezik. És a Mahomes era alatt ez az idei a leggyengébb. Ennyit mondtunk. Ami igaz.

Most kihagyom, hogy a Broncos topicból idézzek olyat ahol a Broncos, SP, Nix defense egyszer fantasztikus másszor takarodjon, stb. 😊 Minden topicban megy ez. Ez a topic ahol a legkevésbé egyébként.
ulpianus
A KC nem olyan erős mint a mérlege mutatja, és egyébként pont ez frusztrálja a többi szurkolót. Ezt lehet tudomásul venni meg lehet siránkozni rajta, tényleg. De azt azt gondolom nem kell magyarázni, hogy miben különbözik egy 1-31-es Bronw siralma, egy 5-5 mérlegű Broncos szurkolóinak siralma, egy 14-1-es KC szurolói siralmától vagy egy épp konf döntőt nyerő Rams szurkolótábor mélydeprssziójától, hogy ők az aktuális legszarabbal is cserélnének,mert az is jobb, mint amilyen helyzetben ők vannak.

Mindegy, javaslom terápiának, abszolút jószándékból, ha úgy érzitek gyengék vagytok, hogy nézzetek rá a mérlegetekre, aztán a többi csapat mérlegére. Ligarekordot állítottatok be vagy döntöttetek meg zsinórban megnyert 1 score game-ekből, nyilván nem a csapat erejét mutatja, hogy ilyen szorosak, de attól lehet neki örülni, hogy a végén mindig ti nyertek... Jobb mint kikapni és igazolva látni, hogy nem vagytok olyan jók. Lehet, hogy lehetne jobb, de nem arról van szó, hogy most úszna el az egyetlen vagy utolsó lehetőségeketek. Se nem egyetlen, se nem várhatóan az utolsó, se nem úszott el abszolút realitások talapján van a triplázás esetleg nem lesztek minden meccsnek egyértelmű esélyesei és esetleg lesz olyan meccs is, ahol favoritok sem lesztek...
Ha meg a TV-t köpködnétek a birauk miatt egy győztes meccs után, akkor meg az eredményjelzőre.

Na mindegy, nem akarok a szeretet ünnepén félreértésre okot adni hogy vita legyen belőle, meg hogy jövök ahhoz, hogy megmondjam ki minek örüljön. Ennyi a magyarázatom úgysem befolyásolja hogy ki lát győzelmet és ki lát szenvedést.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
6 órája
esanders10 Denver Broncos 568
Én se értem, mitől lett ennyire pesszimista mindenki itt, csak azért, mert pocsékul játszunk. Tavaly is ez volt, mégis mi lett a vége. A lényeg a script, ha az ránk van írva, akkor úgy is nyerünk 😀
Viszont ulpinak igaza van, mert először én is azt hittem, hogy Breki sérülése komoly, szóval itt a szezon vége mindenképp.
ender1112
Amint a védőknek ez leesik, vadászni fognak rá. És ott a vége.
ulpianus
Soha nem merik megütni isten igazán(tudjuk miért), miről beszélünk? Pont ez a bosszantó, akármit fickándozik, alig mernek hozzá érni, ha átlépi a LOS-t.
6 órája
fake.id 77
Én se értem, mitől lett ennyire pesszimista mindenki itt, csak azért, mert pocsékul játszunk. Tavaly is ez volt, mégis mi lett a vége. A lényeg a script, ha az ránk van írva, akkor úgy is nyerünk 😀
Viszont ulpinak igaza van, mert először én is azt hittem, hogy Breki sérülése komoly, szóval itt a szezon vége mindenképp.
ender1112
Én azért féltem Mahomest, mert alapból a két OT pass block gyenge. Ami fő okok közt van, miért rosszak a számok passzjátékban. Mahomes az életéért menekül. Na most egy làbbal azt lehetetlen játszani. Amint a védőknek ez leesik, vadászni fognak rá. És ott a vége.
ulpianus
tavaly a playoffban úgy lesántult, hogy hennének kellett alázni. azért az nem volt olyan régen. és lehet mondani, hogy nem wanya apó volt a vakoldalon, de valamiért mégsem igazolták vissza azóta sem smitht. az ot gyengeségeit könnyebb maszkolni bizonyos szinten, ha az interiorból lépkednének az arcába és vennék el a fellépősávjait az lenne az igazi gáz
6 órája
fake.id 77
Hát... részvétem mindenkinek ezért a szenvedős szezonért ahol a tisztes helytállás lehet az egyetlen cél, de hátha lesz jobb is, ezután a szűk 7 esztendő után igazán rátok férne 7 bő is. Mondanám, hogy cseréljünk, de annyira azért nem vagyok mazochista.
Black_Adder
Volt rossz a Chiefs is, most jók. De attól még egyik szezonban lehet gyengébb mint másikban, hogy nem 1/1 az eredmény. Nem csak fekete és fehér létezik. És a Mahomes era alatt ez az idei a leggyengébb. Ennyit mondtunk. Ami igaz.

Most kihagyom, hogy a Broncos topicból idézzek olyat ahol a Broncos, SP, Nix defense egyszer fantasztikus másszor takarodjon, stb. 😊 Minden topicban megy ez. Ez a topic ahol a legkevésbé egyébként.
ulpianus
persze, hogy a legkevésbé, 4 év alatt 3 sb győzelemmel könnyen van az ember 😀 majd nem nyer pár évig a chiefs semmit a divízión kívül és megy majd itt is a mahomes kiégett, veach hogy draftol, reid mit művel, mekkora kutyaütő a defense kórus. a legtöbb szurkoló ezen a szinten érti amit néz. de nem is elvárható feltétlen, hogy kizárólag brett kollmannok meg thinking footballok beszélgessenek egymással, mivel az emberek túlnyomó része taktikai szinten sem érti a játékot, nemhogy stratégiailag legyen bármi lövésük az egészről és nem fogjuk heti 40 órában az all22 filmeket sem nézegetni mezei amatőrként. így meg nem marad más, mint a végeredmény felől érzelmi alapon megnyilvánulni jobb híján
6 órája
szaba Los Angeles Chargers 10 610
Minden (itt vagy USA) cikk, minden nem Chiefs drukker leírhatja, hogy a Chiefs idén nem olyan erős mint a mérlege mutatja. De ha mi Chiefs szurkoloók tesszük, az persze nem szép.
ulpianus
Nálam az AFCben a harmadik számú csapat jelenleg. De pl ha újra az Arrowheadre kellene menni a playoffban, úgy kb azt érzem, hogy jó esélyünk lehetne.
6 órája
Minden (itt vagy USA) cikk, minden nem Chiefs drukker leírhatja, hogy a Chiefs idén nem olyan erős mint a mérlege mutatja. De ha mi Chiefs szurkoloók tesszük, az persze nem szép.

7 órája
ender1112 Kansas City Chiefs 2 338 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Black_Adder
Amúgy ez a hárító, áldozati póz az USA Chiefs szurkerek között is nagyot megy.
szaba
Persze, mert az offense elképesztően szenved. Mahomessel és Reiddel ennek nem így kellene lennie. Ahogy berakták a csevegőbe, a jó csapatok közül csak nekünk sikerült 30 szerzett pont alatt maradni, Ez azért lenyomja a hangulatot rendesen.
7 órája
ender1112
Én azért féltem Mahomest, mert alapból a két OT pass block gyenge. Ami fő okok közt van, miért rosszak a számok passzjátékban. Mahomes az életéért menekül. Na most egy làbbal azt lehetetlen játszani. Amint a védőknek ez leesik, vadászni fognak rá. És ott a vége.

7 órája
Black_Adder
Amúgy ez a hárító, áldozati póz az USA Chiefs szurkerek között is nagyot megy.
7 órája
Black_Adder

7 órája
ender1112 Kansas City Chiefs 2 338 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Black_Adder
8 órája
Black_Adder Denver Broncos 8 992 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
9 órája
KeyG Baltimore Ravens 9 686
😂

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
9 órája
mirdal Kansas City Chiefs 614 — Chiefs fan
A tegnapi Chiefs a nekem tetsző játékot játszotta - mert szar a fal és PM nem is maradt a zsebben.

A Chiefs nálam is jobb volt a Texans-nál, persze a sérülés miatt lehet, hogy nem úgy ment nekik, ahogy tervezték.

A D hozta a szokásosat, nem rajtuk megy el a szezon, az biztos.

Bírók?

Végre nem köptem le a tv-t, mert nekem eddig úgy tűnt a szezonban, ellenünk fújnak. Lehet, hogy csak én érzem így, de tegnap végre vigyorogtam, mert mi voltunk a f.sz jobbik végén náluk...

Nem a mi szezonunk ez, szenvedés volt nézni az eddigi meccseket, egyetértek Ulpival.

Én egy tisztes helytállást vártam kb. az 5. meccs után a csapattól, ez már meg is van nálam.

Van nem is egy sokkal jobb team nálunk, ezt látja a vak is.

Csak a stáb valamit mindig ki tud találni és a szerencse eddig velünk volt, én is írtam már korábban, hogy lehetne sokkal rosszabb a mérlegünk, ha nem így lett volna.
12 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 633 — Keep pounding
Bíró kérdéshez csak annyit, hogy a Texans első TD-je előtt geci nagy holding volt és egy qrva nagy OPI maradt észrevétlen. Utána meg a Chiefs javára tévedtek többször is, nagyokat.
Hülyék.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
13 órája
Most egyébként tényleg a bírók velünk voltak.
ulpianus
Ez mehetett volna a Viccek-be, szerintem 10+ like.
szaba
Akkor tedd be oda. Van benne igazság. De aki így leegyszerűsítve látja, sztem lemarad valamiről.

Mondjuk nyertünk volna e nélkül is? Sztem igen. Lehet ezen vitázni, de jobbak voltunk.Ez már csak így lesz. Ahogy Mahomes is csak szerencsés sokaknak. Tegnap a srácok, ahogy Höri jósolta, erőn felül odatették magukat, hogy Mahomesnak könnyebb legyen. Aki idén is minden meccsen beledöglik hogy nyerjünk. Mert a Bengals vagy niners is mutatja (nem először), nehéz folyamatosan topon lenni. Nem igaz hogy itt ne lenne sérült. Az is számít, biztos is. De láthatóan nem csak az. És itt mondhatnám a Billst vagy Eaglest vagy bárkit, akikről épp egy szezonban mind elfogadjuk, hogy a legjobb csapat. Ráadásul ez a Chiefs a leggyengébb a Mahomes érában. Akárki más lenne a QB, nem nyernénk ennyit.

Nektek ott van Herbi. Nem tehetségtelenebb. Csak ő nem úgy megy ki mint Mahomes, hogy ha beledöglök is, megnyerem. Ma is. Holnap is. Tegnap is.
Én ezt is látom. De persze a mikor azt írom hogy a Chiefs nem nyer 17 meccset vagy bármiben negatív vagyok jön az egyik, hogy mit álszerénykedek, jellemző rám, mindig ilyen vagyok. Mikor azt írom, hogy jó a csapat, akkor pedig nagy a pofám. Teljesen mindegy mit írok. Mert sokak nem engem látnak, hanem bennem egyfajta Chiefs magyar hangját.

15 órája
Most egyébként tényleg a bírók velünk voltak.
ulpianus
Ez mehetett volna a Viccek-be, szerintem 10+ like.
23 órája
A labdaszedő is időt kérhet a Chiefsnek. 😊
KeyG
Kovi meccsen betelefonalok, hogy szeretnek idot kerni a csapatnak! Hatha lehet! 😀

23 órája
KeyG Baltimore Ravens 9 686
A labdaszedő is időt kérhet a Chiefsnek. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Nyertünk. Aki a szezon eredményét nézi, azt hiszi ez top év volt. Pedig pont nem.

Most egyébként tényleg a bírók velünk voltak. Túl van ez nagyon tolva a laposfoci hívők miatt. De nem szeretem én sem a hülye bírókat ahogy senki sem. Azt megértem. Ez még Taylor Swift mehetne, és akkor jó volna.

1 napja
ehh Kansas City Chiefs 1 955 — Chiefs fan
na azért, már megijdetem, hogy 30 pont fölött termelünk
1 napja
Jól öregedett komment. Sebaj, megszoktuk.
esanders10
Ez nekem is tetszett. 😊
Egyébként meg. Azt mondtad, 17-0 lesz a Chiefs mérlege ne mondjam, hogy nem. De én mondtam.
Csak ha már felhozod. Peace.

Jól őregedett a csapat napi szintű kommunikációja.
Mert úgy kezdték hogy lehet a PO-ban talán jàtszhat. Ez egy high ankle sprain. Több mint egy hónap, ha jól gyógyul.
Vagyis inkàbb ott már biztos játszik, de előtte nem. Mivel ez egy soft high ankle sprain. Direkt mem is írtam ide semmit a meccs után, míg nem a csapat mondja.
Vagyis hogy már jövō héten is játszik. Mivel nem is komoly a dolog.
Amit úgy kell érteni, hogy most is edz és ő az irányítónk, nincs látnivaló.

Mindenesetre Hollywood és Buttkicker is felépült. Nàluk is volt egy kis ködösítés. De Mahomes esetében szerintem ők is rossz infóból dolgoztak eleinte.

Szerkesztette: ulpianus

1 napja
esanders10 Denver Broncos 568
A szezonnak vége. Csak ha akinek kétségei lennének. Mahomes ha egyáltalán pályára biceg a rájátszásban, vadászni fognak rá. Rásérül és ennyi. De egyébként sem lesz formában ha beáll. Nélküle pedig alapszakaszban még volna akit elkapunk, de rájátszásban nincs.

Ettől még érdemes KC szurkolóként nézni mihez kezdenek a helyzettel a játékosok és edzők. Illetve ki nyeri az AFCt, a SBt. De nem mi. Nem gond, csak épüljön fel Mahomes és jövőre megint nekifutunk.
ulpianus
Jól öregedett komment. Sebaj, megszoktuk.
3 napja
The #Chiefs plan to activate Marquise ‘Hollywood’ Brown (reserve/injured, shoulder) for Saturday’s game vs. Houston assuming everything continues trending positively this week, per sources.

Brown looks to make his Chiefs debut after missing four months.
KeyG
Full edzéseket tol ő is.