Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Joe Mays (LB) felesége nem akar edzőtáborba menni. Szó szerint akadályt állított a dolog útjába:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ex Jet Josh Mauga LBt leigazolta a Chiefs. Illetve ex bronco Ryan Harris OT is elkotyogta twitteren, mostantól Kansas Cityben játszik.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk ami azt illeti, ez a pénz amit keres Jaamal, kvalitásait és teljesítését látva valóban aprópénz , főleg nála kutyaütőbbekhez képest. Remélem fogják tudni kezelni a helyzetet mindkét fél jól megegyezik. Ezt nem kéne Reidnek elszúrni, így sem vagyok biztos benne, hogy nem-e engedett már el látszólag pótolható, de mégis sok értékes embert.
több mint 10 éve
Tavalyról is hozhatunk statisztikát Jamaaltól:
12 futott TD megosztott első hely Lynch és közte. Elkapott 7 TD a legtöbb HB poszton. És összesítve ő lett az első (19 TD, minden posztot beleértve).
Futott yardban harmadik lett, 1287 yarddal (Shady és Forte mögött) 5.0ás yardátlaggal, az kiváló. 4.2 az elvárás, 4.5 ami jó. 5.0 vagy több mind kiváló, sokkal több nem is szokott lenni. Jamaalnak votl egyszer 6.4, de az is midnen idők második legjobbja volt (egy tizeddel asszem, mert 6.38 volt és 6.39 a rekord), ennyire ritka. De az 5.0 az nagyon jó (bár csak annak számít aki 1000 yardot meg is fut, nem a felét, negyedét), tavaly Murray lett 5.2, Shady 5.1, Jamaal 5.0.
Tehát akár Reid csak a saját rendszerét nézi, akkor sem találhat kivetnivalót. És a Chiefsnél passzban is Jamaal vezet miden téren.

több mint 10 éve
Jamaal Charles úgy döntött kiharcol magának egy jobb fizetést. Igaza van. A liga talán legjobb futója, de legalábbis a második legjobb AP mögött. Minden idők legjobb futásátlagával bír, és HB poszton ez a legfontosabb értékmérő. Sok poszt nem mérhető ugyanis számokban, de a futóké kifejezhető a legjobban. És Jamaal jobb ebben mint bárki aki valaha pályára lépett. Emellett a legtöbb passz is felé szállt, blokkolni is tud. Mit akarnak még tőle, hogy megkapja legalább a poszton elitnek tartott társai pénzét? Jelenleg a felét keresi. Nem is beszélve Petersonról, aki annak is a dupláját.
Nem tudom mennyit kér, de tárgyalnak vele. Viszont addig lehet nem fog edzeni. Ő mindig edz magától is. Ezzel nem lesz gond.

27 éves, van még pár jó szezonja. Idei pénze 2.6 millió, jövőre 4.7 lenne. Megvárjuk, hogy lesz-e egyezség. Mert Reid passzbuzi offenséhez igazából nem kell extraklasszis futó. QB kell (nem kell ágyúkarú, IQ kell mobilitás és jó döntések) és WR is kellene még egy. Ebből Alex is komoly pénzt akar. Justin Houston sem edz, bár ő be fog menni. Mert 30 nappal az első meccs előtt ha nem jelenik meg semmilyen edzésen, akkor sokkal rosszabb tárgyalási pozícióba kerül (lásd CBA idevonatkozó részét).
Érdekes lesz, bár Jamaaltól nem sajnálom. De mindenkit nem tudnak megfizetni. Jamaalt nem is kell tageljék, két évig van szerződése. Nyilván ha nem megy edzeni, akkor muszáj vele tárgyalni. Megvárjuk milyen összegre gondol a két fél.

több mint 10 éve
Eric Fisher 315 fontra nőtt (306 volt). Erre szüksége is volt, már a draft előtt is mondták róla, hogy leginkább ez hiányzik, de van is rajta hely. És valóban erősebb védőfalemberekkel volt gondja. Reméljük javít a játékán egy kis plusz izom. Fisher mindenesetre nagyon bizakodó ez ügyben.

több mint 10 éve
Két név kerülhet PUP listára. Joe McKnight, aki a harmadik HB posztért volt versenyben leginkább. Illetve David van Dyke CB, STer.
Jó hír, hogy Moeaki 2.0 T. Kelce még mindig egészséges.

Nagyot mondó rovat: Alex Smith mondta, ha a passzjáték összeáll (lesz TE, Bowe év végi formáját hozza és még társa is lesz), amire ő jó esélyt lát, mert minden jobban működik mint tavaly. Akkor a Chiefs offense az AFC egyik legjobbja lehet.

több mint 10 éve
Dee Ford OLB azt mondta, mindent lazán fog fel, képes bármin mulatni. Gyakorlatilag szerelmes önmagába.

Black Mamba Thomas eddig inkább a futóedzőhöz volt beosztva, nem az elkapókhoz.

több mint 10 éve
Murray a térdsérülése miatt volt kérdéses, de már nem is érzi, edz rendesen. Most kezdődik a TC, meglátjuk valóban teljesen rendbe jött-e. Ha igen, és továbbra is jól teljesít, akkor lehet rosterre kerül.

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
azt mondják, Murraynek biztos helye van az 53-as keretben. Bray cut?

dawnofthedawg.com/2014/07/20/former-uga-quarterback-aaron-murray-called-lock-make-chiefs-roster/

choose life
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt hiszem Deion Sanders mondta, hogy ha nem úgy gondolod, hogy te vagy a legjobb a posztodon, akkor hagyd abba a focit. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
Hihető azért raktuk ki... bár én szeretem a játékát.

több mint 10 éve
Nem tudom ki szokta volt olvasni/nézni a Chiefs rajongó srác, nevesen BJ Kissel videóit, cikkeit? Amiket a saját lakásában forgatott, ezekben elemzi a Chiefs játékát. Illetve dedikált író Bleacher Reporton, Arrowhead Prideon (SB nation). Én szeretem a stílusát, és tudja mit beszél. Meglepő sztori vagy mégsem annyira, de bekerült a csapat hivatalos sajtósai közé (kcchiefs.com).

Ha már sajtó, nagyot mondó rovatba kívánkozik egy ideje, csak nem írtam be. B. Flowers elmondta, ő maga az NFL legjobb cornerbackje.

több mint 10 éve
Marcus Cooper az újonc CB a cover32.com szerint benne van a legjobb 20 CB közt a ligában. Flowers a 14. szerintük.
 cover32.com/2014/07/15/top-10-in-2014-the-cornerbacks-on-the-brink-of-breaking-in/2/

több mint 10 éve
Dwayne Bowe azt mondta tegnap, keményen edz, hogy csúcsformába kerüljön. Le is fogyott kicsit, 222 körül indult és ~10 fontot adott le. Most sokkal gyorsabbnak és robbanékonyabbnak érzi magát.

több mint 10 éve
Kijárna már ,hogy Baileyből kitörjön a szörnyeteg.

több mint 10 éve
Interjú az új védőfalember Vance Walkerrel.
 www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article720044.html#storylink=cpy
Szimpatikus, normális módon beszél a posztjáról és a csapatról. Nem zavarja, miszerint meg kell harcolni a posztjáért.

Márpedig harc az van. Eredetileg Walker kezdő LDE posztra jött, a távozó Tyson Jackson helyére. Azonban érdekes fejlemények vannak. Allen Bailey gyakorlatilag január óta gyúr, felhízott 300 font fölé, de nem lassult. Ez nem rossz, 288ról indult, nem lehetetlen.
Csakhogy Mike Catapano, aki arról volt híres egyetemén, hogy 4-3as DEként játszva sebességből megverte (kis konfban) az OTket, majd DTként eltolta a Guardokat. Nem játszott itt sem rosszul, csak keveset, mert még kisebb volt mint Bailey. Egy hónapja hallatott magáról. Ugyanis felment 290 fontra tömegben. Akkor írtam, hogy ez még kissé kevés, de nagyon jól halad. Jelentem, Mike Catapano 297 fonton mérlegelt a minap. Így fest:

Végül ne feledkezzünk meg Mike DeVitoról, aki látván a srácok formáját, lemondott május óta a szalonna+tojás reggeliről, és áttért a turmixokra. Az motiválta, hogy szeretne a passz elleni játékban is meghatározó részt vállalni.

több mint 10 éve
Meccsről meccsre elemzés a tavalyi támadójátékról pár mondatban.
 network.yardbarker.com/nfl/article_external/re_capping_the_chiefs_offense_in_every_game_last_season/16825804

több mint 10 éve
Az nfl.com szavazáson legjobb Chiefs játékos nem meglepő módon Jamaal lett, az egyszemélyes hadsereg. Ezeket a videókat érdemes megnézni mindet is. Nem szokásos HL minifilmek. A helyezéseket nem kell túl komolyan venni.

8. Jamaal Charles:
 www.nfl.com/top100/2014#video=0ap2000000363955
43.Tamba Hali
 www.nfl.com/top100/2014#video=0ap2000000357563
50. Eric Berry
 www.nfl.com/top100/2014#video=0ap2000000357528
57. Justin Houston
 www.nfl.com/top100/2014#video=0ap2000000356003
64. Derrick Johnson
 www.nfl.com/top100/2014#video=0ap2000000353530

több mint 10 éve
Justin Houston amellett, hogy nem edz a csapattal, mert komoly pénzt akar, nem lustul.
 cover32.com/chiefs/2014/07/09/twitter-tuesday-justin-houston-ready-to-go/

több mint 10 éve
Nagyot mondó rovat idén is aktuális:
Black Mamba azt mondta, ő szeretne az év újonca lenni! Illetve SBt játszani akár első évében is. Ami remek, csak lehet nem lesz kezdőjátékos sem. Kivéve visszahordóként, onnan viszont nem szokás év újoncát választani, vagy über jónak kell legyen. Bár a ST tovább erősödött szvsz, és tavaly is liga elit volt. Például Sorensen sztem az egyik legjobb NCAA STer volt, ezért hozták nem safetynek elsősorban. De azért ez akkor is leányálom. Tavaly is voltak elképesztő túlzások (Allen Baliey "10nél több sackem lesz" volt a csúcs, mondta a csereember aki évi egyet szerez. 1 lett).

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
"NFL Media Insider Ian Rapoport reported Thursday that reserve blocker Rokevious Watkins has been suspended four games for violating the league's substance abuse policy".

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
nem lesz az olyan ócska...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
leginkább lehet azért, hogy megkérdezzék, mit tudna mondani a Bolts védelemérőlulpianus
sacc/kb annyit h ócska 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
B. Flowers a Chargershez került, ezért kivágták Brandon Jones CBt. Felszedte a Chiefs. Mivel egy maximum ST játékosról van szó, leginkább lehet azért, hogy megkérdezzék, mit tudna mondani a Bolts védeleméről, és egyebekről.