NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 11 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
Smith-Joeckel duó kontra Geno-Albert duó
ha az én csapatomról lenne szó én az elsőt választanám
alex utolsó két éve (amióta rendes edzői vannak) egész kimagasló volt
ha jó sémát kap nagyot fogtatok vele
én kívánom neki is, meg nektek is

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Utoljára 1/1-ről emlékem szerint akkor volt komoly trade rumour, mikor Holmgren akart felmenni 1/1-re Bradfordért, de pechjére a Rams szintén beleszeretett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Vick!leeon83
12 eve volt 😊 . De kihagytam hogy a kozelmultban 😀
Hat azert 1/1-nek mindig ara van, Vick eseteben is volt azota meg csak nott.
Ertem amugy amit irsz van is benne racio csak szerintem ilyen olcson nem adja oda a KC. De majd elvalik . Beletud Reid szeretni valakibe hogy olcson megha megerne se adja el 😊
több mint 11 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
Amúgy meg az egészet onnan indítottam, hogy abban az esetben, ha Albert új szerződést kap. Akkor nincs szükség már QB-ra, nincs szükség T-re, tehát innentől kezdve bárkit húznak, az értéken felüli lesz. A Chiefsnek komoly érdeke lenne egy kicsit hátrébb sorolni és plusz picket szerezni, de mivel ezt más is tudná, így a fél jövőjét nyilván nem adná érte. Lenne szerintem olyan, akinek megérne Smith egy plusz 2. kört, és mindenki nyerne az ügyön. Ha nincs Albert szerződés, akkor tárgytalan nyilván!
több mint 11 éve
Vick!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Kizárólag Genora gondolok! Neked a mániád ez a "mondj példát", pedig nem azt mondtam, hogy mindig volt, aki feljött 1/1-ért, csak azt akartam kifejezni, hogy mindig van, akinek szüksége lenne a pickre és hajlandó is fizetni érte!
Egy Browns, Cards helyében nem biztos, hogy várnék milyen irányító jut!leeon83
Logikus, hogy ha arról beszéltél "arra mindig van vevő" akkor megkérdezzem, mikor voltak ezek a "mindig" alkalmak. Mert ha mindig, akkor könnyű mondani példákat, amikből ezt a tanulságot levontad. Ezért kérdeztem. Ugyanis én nem így emlékszem, hogy mindig lett volna ajánlat 1/1re. Sőt, sztem többször nem volt, mint ahányszor igen. De ha elmondod miből jutottál erre, megértem.

Ha már itt tartunk. Bár igazad lenne! Bár valaki adna adna komoly ajánlatot a Chiefsnek! Sztem azonnal elfogadná Dorsey.
Engem továbbra sem győztél meg, hogy ez megtörténik mindig, vagy épp most. A Browns Weeden után szted még fel is megy 1/1re? Sztem nem. Ha a pickjükönbent lesz Geno az sem biztos, hogy érdekli őket. A Cards Kolbot padra küldi és dob 1+2 vagy 1+1 picket Genoért? Mert olcsóbban nem kapják meg. Ha Geno ennyire jó volna, szvsz nem is beszélnénk itt ma és tegnap semmiről, várnák 1/1re Geno Smitht és kész. De nem ennyire jó, pont ez az egyik fő gond. És ezt a Cards is tudja.
Arról nem is szólva, bár volna egy olyan QB mint Luck, aki megéri vakon az 1/1et. Olyankor ajánlhatsz ám bármit egy QB needes csapatnak.ulpianus
Rugózhatsz ezen a dolgon, nem fogok bemenni a zsákutcádba. De tudod mit? Csak a kedvedért javítom magam és nem azt mondom, hogy az 1/1-re mindig van vevő (tehát így tutira, már többször is a football-történelemben), hanem az 1/1-re mindig lehet vevő!
Tetszik vagy sem, Geno ennek a QB classnak a legnagyobb ígérete és nem tudhatod, hogy kinek mit ér meg. Vagy ezt is tudod???leeon83
1/1 re mindig lehet vevo azert fals foleg iden mert nincs olya prospect akiert megeri eladni a fel jovod. Geno sem ilyen. Tudod miert nem mert ha elit lenne elvitte volna a Chiefs.
Mellesleg mikor jott fel valaki utoljara 1/1-re , barkiert is ?
több mint 11 éve
Rugózhatsz ezen a dolgon, nem fogok bemenni a zsákutcádba. De tudod mit? Csak a kedvedért javítom magam és nem azt mondom, hogy az 1/1-re mindig van vevő (tehát így tutira, már többször is a football-történelemben), hanem az 1/1-re mindig lehet vevő!
Tetszik vagy sem, Geno ennek a QB classnak a legnagyobb ígérete és nem tudhatod, hogy kinek mit ér meg. Vagy ezt is tudod???leeon83
Most én vagyok a hibás tehát, mert te rosszul fogalmaztál?ulpianus
Maximum azért, mert keresed az alkalmat, hogy hol köthetsz bele az emberbe!
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Most én vagyok a hibás tehát, mert te rosszul fogalmaztál?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Kizárólag Genora gondolok! Neked a mániád ez a "mondj példát", pedig nem azt mondtam, hogy mindig volt, aki feljött 1/1-ért, csak azt akartam kifejezni, hogy mindig van, akinek szüksége lenne a pickre és hajlandó is fizetni érte!
Logikus, hogy ha arról beszéltél "arra mindig van vevő" akkor megkérdezzem, mikor voltak ezek a "mindig" alkalmak. Mert ha mindig, akkor könnyű mondani példákat, amikből ezt a tanulságot levontad. Ezért kérdeztem. Ugyanis én nem így emlékszem, hogy mindig lett volna ajánlat 1/1re. Sőt, sztem többször nem volt, mint ahányszor igen. De ha elmondod miből jutottál erre, megértem.

Ha már itt tartunk. Bár igazad lenne! Bár valaki adna adna komoly ajánlatot a Chiefsnek! Sztem azonnal elfogadná Dorsey.
Engem továbbra sem győztél meg, hogy ez megtörténik mindig, vagy épp most. A Browns Weeden után szted még fel is megy 1/1re? Sztem nem. Ha a pickjükönbent lesz Geno az sem biztos, hogy érdekli őket. A Cards Kolbot padra küldi és dob 1+2 vagy 1+1 picket Genoért? Mert olcsóbban nem kapják meg. Ha Geno ennyire jó volna, szvsz nem is beszélnénk itt ma és tegnap semmiről, várnák 1/1re Geno Smitht és kész. De nem ennyire jó, pont ez az egyik fő gond. És ezt a Cards is tudja.
Arról nem is szólva, bár volna egy olyan QB mint Luck, aki megéri vakon az 1/1et. Olyankor ajánlhatsz ám bármit egy QB needes csapatnak.ulpianus
Tetszik vagy sem, Geno ennek a QB classnak a legnagyobb ígérete és nem tudhatod, hogy kinek mit ér meg. Vagy ezt is tudod???
több mint 11 éve
Elkészült az Alex tradenek is a Hitleres változata:

több mint 11 éve

Arról nem is szólva, bár volna egy olyan QB mint Luck, aki megéri vakon az 1/1et. Olyankor ajánlhatsz ám bármit egy QB needes csapatnak.

több mint 11 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Szerintem ez egy jó üzlet.
Egyrészt Casseltől is csak ennyit vártak el,egy game manager QB szerepet.Alextől is ezt várják.
A védelem qrva jó,elit.
Elit RB és 1.WR .

A másik ,Reidnek is kell egy jó belépő Kansas-be és ehhez Alex pont elég lesz.Egy nagyon jó fal lesz előtte,lesz ideje passzolni és 2 év alatt kiderül lesz e hosszú házasság vagy megmarad kalandnak a szövetségük.

Kisördög szerint lehet a nagy meccsek utolsó másodperceiben lesz súlytalan,mint pl.Schaub,de ez , fikció,nélkülöz minden valóságalapot.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Egy Browns, Cards helyében nem biztos, hogy várnék milyen irányító jut!
több mint 11 éve
Egyrészt igen, mégis ki lenne az? Pass rusher nem kell. Mert ahogy OTként Albert-Winston elit, még inkább az a Hali-Houston páros. WR lehetne Bowe helyére de ki? CB Millliner, Flowersnek kell egy pár. De ez ugyanaz, mint Jeff Allen helyére LG, nem szokás 1/1re vinni, nem jó üzlet. Kivéve nagyon extrém tehetséges játékost. Talán Warmack megérné.
Másik lehetőség egy RDE. De ott sincs jobb, mint Geno QBben. Vagyis van nyilván jó DT a drafton, de igazi 1/1 jelölt nincs. Ha Genot ezért nem akarják, mert nem BPA, akkor Floyd vagy más detto.

Vevő nincs 1/1re. Mondj példákat mikor volt 1/1 eladva. És mikor nem QB miatt.
Ahogy egyébként is 2008ban volt utoljára nem QB 1/1, mikor Jake Long LOT-t vitte a Miami.
Nehéz ám meggyőzni bárkit, hogy 1/1re felmenjen egy OTért, mikor van 3 TOP10es OT. Vagy kiért jönnek fel, egy guardért? Genoért? Én nem hiszem.

több mint 11 éve
Arra mindig van vevő 😉
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Es ki?

több mint 11 éve
Érdekes, hogy micsoda érzelmeket váltott ki egyesekből ez a trade 😊
Nem szeretem Smith-t, nem ismerem el a képességeit és rühelltem volna ha véletlenül a Jetsben köt ki, de így sem tudom elítélni ezt a tranzakciót. Biztos, hogy jobb, mint Cassel, kérdés hogy mennyivel? Képes megadni azt a kis pluszt, ami szerintem a KC amúgy nem gyenge keretének szükséges?
Genoval is meglennének ugyanezek az aggodalmak, de legalább évekig lehetne tovább szívni, ha mégsem válik be.
Most kell Albertnek új szerződést adni, így a QB-n kívül Joeckel-re sincs szükség, jöhet bárki az 1/1-ért.
több mint 11 éve
Írtam egy fél oldalt, mire bevágott egy 500 Internal Server Error. Elszállt az egész. 😕
Nincs most huzatom újra megírni.
Pedig, Isten bizony, jó volt! 😀tomi-tomi
Ez van. Fél oldal elég is lesz. 😀

Én még mindig Vontae Davisen nevetek. Annyira ostoba egy-két játékos, hogy elképesztő. Szinte látom ahogy az ügynöke vagy egy értelmesebb barátja döbbenten nézi a tweetjét, és szól hogy valami nagyon gyorsan írja át, vagy botrány lesz. Elképesztő gyökér. 😀

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Írtam egy fél oldalt, mire bevágott egy 500 Internal Server Error. Elszállt az egész. 😕
Nincs most huzatom újra megírni.
Pedig, Isten bizony, jó volt! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
ulpi, teljesen értem, amit eddig leírtál a trade kapcsán. El is fogadom kivétel nélkül mindet. (Aztán megyek is Canossát járni a 49-ers-topic-ba.)
Egy megelőző lépcsőfok hiányzik Nekem. Az a Reid áll most a másik oldalon, aki pontosan tudja a Kolb-trade alapján, hogy hogyan csúszik bele a másik oldal egy ilyen helyzetbe. Tehát, hogy engedte meg magának, hogy beleszeressen A. Smith-be?? Hogyan engedhette meg magának, hogy érzelmi alapon induljon el? Mert utána valóban a folyamat minden stációja adta magát, racionális vagy legalább racionalizálható érvek övezik az útját.
S egy ráadás kérdés. Hogy a pékbe tudták eladni Hunt-nak ugyanazt a döntést pár éven belül?tomi-tomi
Veled és még pár emberrel szeretek vitázni, úgyhogy belemegyek.

Ennyibe kerül egy QB.
Állítjátok, te is ebből indulsz ki, hogy nem ér ennyit. Ahogy többen írták, nem és kész, hanem kevesebbet. El szokás hozni kevesebbért is ilyen QBt. Mert ott volt például ...., és itt mindenki gyorsan abbahagyja és elhúz. De most végre itt vagy te is, és te fogod bizonyítani, hogy miért is és kik is voltak azon QBk, akiket minden szokás szerint sorozatban elvittek jóval kevesebbért, mint második kör. Vagyis nem reális ár a második kör. Akkor sem, ha én felsoroltam több esetet ahol mégis. Illetve ellenpélda nincs most sem, nálad sem, ahol mégsem. De tessék még egyszer neked is leírom az eddigi neveket: Cassel, mondhatjuk, hogy KC, de az Pioli, nem Dorsey. Schaub, Palmer, Kolb. Asszem ennyit írtam eddig. Tehát ha cáfolni akarjuk hogy ezek kiugró esetek a többség nem ilyen, akkor mondjuk 10-15 esetet írjál le a közelmúltból. Akkor elhiszem ,hogy az a realitás, ez pedig a túlfizetés extrém esete.

Mert ne haragudj, de álmodozni könnyű. A tényeket figyelmen kívül hagyni. Én tudod mit szeretnék? Ha hoztuk volna Revist egy ötödik körért. Az például meg szerintem teljesen jó vétel volna. És Rodgerst is hozhatnánk a 3/1es pickért, Alex helyett, mert akkor a 2/2re meg draftolhatnánk Joeckelt. És igazam lenne annyiban, hogy ez mind jó üzlet. Csak a valósághoz nincsen köze. Ezt csak azért neked írtam, mert tudom ,hogy nem veszed magadra, míg mások megsértődtek volna. De így gondolom. Innen persze könnyű olyat mondani ,hogy ha Alexet megvárják míg kirúgják az király. Vagy ha Genot draftolják akkor tuti jobb üzlet. És ha bust lesz? JMR tuti jobb üzlet? Alex is? 1/1et adtak érte, most kaptak két második kört (vagy nem) és szívtak amíg Kaeperncik nem jött. 2011ben volt Alex jó sztem egyedül. Na most hány évig volt ott? Mennyit fizettek ezért a 2011ért? Geno tehát tuti ? Senki nem az. Én azt mondom lehet hogy tényleg az jó döntés, hogy Joeckel lesz az 1/1. Miért ne lehetne? És akkor Cassel legyen a QB? Menjenek Stanzivel bianco? Legyen Flynn vagy Foles (akiért nem kértek kevesebbet). Vagy második körös rookie? Az tuti? Akkor miért csúsznak ki első körből mind? Túl erős a QB class eleje? Szal szezon lesz, QB kellett. Nem tetszik ,de az nem cáfolat, hogy ne az alapján döntsön, kiben bízik. Mégis mi alapján dönthet még? A szakmai tapasztalata és megérzése marad.

Holdout téma. Sztem Alex bizonyítani akar. Kezdő akar lenni. Ha Kansas Cityben hát ott. más a rendszer? És? Egyetemen is volt spread offense, azóta szinte minden évben mást kellett játszani vagy más OCvel. Már azon fog meglepődni ha ha egyszer, szólnak, hogy marad a séma. "Mi van? Nem ért véget a szezon? Micsoda flashem lehetett" 😀

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk az lenne szép h Alex ennek örömére h eltradelték nekiáll holdoutolni egy új szerződésért 😂

Szerk. Sean Smith tweet:
Ok this is getting out of hand, I've never talked to any other team besides the Miami Dolphins. Yes I talked to vontae and I told him Al Harris (our former coach) got the job up in KC and that I talked to him a few days ago to tell him congrats. That's it! Now why he interpreted that as "talking to KC" idk but there is NOTHING going on! This is ridiculous

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 749 — Panthers fan
Én se gondolom, hogy Alex fogja SB-ba vezetni a KC-t, de ez szerintem nem rossz deal a Chiefsnek, kapnak egy megbízható iparost, aki abszolút illik Reid WCO-ébe, és ahogy ulpi már többször rámutatott, nem kötelezték el magukat mellette hosszú távon. Jövőre nyilván draftolnak majd valakit mögé (akár idén is, de csak hátsó körben, ott meg már nagyon kicsi az esély, hogy beválik a projekt).

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ulpi, teljesen értem, amit eddig leírtál a trade kapcsán. El is fogadom kivétel nélkül mindet. (Aztán megyek is Canossát járni a 49-ers-topic-ba.)
Egy megelőző lépcsőfok hiányzik Nekem. Az a Reid áll most a másik oldalon, aki pontosan tudja a Kolb-trade alapján, hogy hogyan csúszik bele a másik oldal egy ilyen helyzetbe. Tehát, hogy engedte meg magának, hogy beleszeressen A. Smith-be?? Hogyan engedhette meg magának, hogy érzelmi alapon induljon el? Mert utána valóban a folyamat minden stációja adta magát, racionális vagy legalább racionalizálható érvek övezik az útját.
S egy ráadás kérdés. Hogy a pékbe tudták eladni Hunt-nak ugyanazt a döntést pár éven belül?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Vontae Davis azt írta twitteren, hogy Saun Smith (CB) tárgyal a Chiefs-el. Aztán visszavonta. Gondolom szóltak neki. Így az van most, hogy meghackelték a twitterét, ő sosem mondott volna ilyet. 😀

több mint 11 éve
Alextől nem idegen a pass heavy. Aki tudja, tudja miről beszélek. Reid például tudja. 😊

Nem hiszem, hogy harmadik körben akkora nagy azonnali kezdő potenciállal rendelkező QB lesz bent. Bár én szeretném ha Bray ott lenne, vagy később (3/1 + kompenzációs harmadik kör jár Carr után + 4/2), harmadik-negyedik körben akár Landry Jones, vagy Dysert jöhetne. De ezek mind projectek. Ahogy Stanzi is.

Márpedig eddig sokszor nyilatkoztak Reid és Dorsey, és mindig arra utaltak, hogy nem fűlik a foguk 1/1re QBt húzni. Egyszerűen senki nem éri meg szerintük.