NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
az a baj, a Smith tradeddel, már nem tudom, de mintha írta volna valaki; hogy elveszi az offseasonban az esélyt egy franchise QB-tól, mert lehet jön még valaki, de ő projekt lesz kis megtérüléssel.Van egy Cassel 1.6 game manager, pass-heavyt akarnak Reid philly-i szisztémájával, na erre kíváncsi leszek, hogy fog összejönni.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Marioana! Erről már volt szó. De azért leírom, hogy itt legyen.
Ha Alexet kirúgják a mostani kétéves szerződése megy a lecsóba. És újat akar. Miért akarna két évest? nem fiatal már. Akar hosszabbat. Sőt, miért akarna olcsóbbat? Főleg, hogy most fizették ki, van lóvéja, nem sürgős.
Ha megkapja a 4-6 évet, az miért jobb a Chiefsnek? Ha máshová ír alá (és Reid akarja őt, nem mást) az miért jobb a Chiefsnek?
Ha alá is ír nagyjából ugyanannyiért (nem fog), akkor sem két évre. Ha igen, magasabb garantálttal. És még ekkor is kérni fog egy komoly aláírási pénzt. Mit érdekli őt a Chiefs cap helyzete vagy bármi? Főleg, mikor ha FA, kapni fog (ahogy most is) több csapattól ajánlatot. Mert ugye nem tudjátok garantálni ,hogy a Jax vagy Cards ugyanúgy nem ajánl többet, mint az épp megszűnt szerződése.
Alexnél egyik vonzerő pont az volt, hogy a szerződése bár nem olcsó ,de igazából nem is kifizethetetlen. Kettő évre szól ami tökéletes. Ezalatt kiderül, hogy meg akarod-e tartani. Ellenben ha kirúgják Alexet, kockáztatsz és minden borul.
De lényeg az, hogy ha egy edző hisz egy QBban, ez a megszokott ár. És ha bejön, még meg is éri. Ha nem, jövőre vagy utána könnyen megszabadulnak tőle. Nem lesz évekig brutál cap hit, csak másik QB és egy kidobott második kör. Megpróbálták. Igazából ha draftolják egyik QBt 2/2re, pont ugyanez van. Mert második körben Drew Brees volt franchise QB és ennyi. A többiek vagy game managerek (mint Alex) vagy egy-egy system fit QB, de azok csak rövid távon szoktak működni igazán franchise pótlékként, aztán game managerek lesznek ők is. Aki nem hiszi, nézzen utána és vitassuk meg. De én megnéztem az elmúlt 50 évet múltkor, előre szólok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Viszont ezzel lehet nyerni is, csak kell valaki aki fel akar jönni Genyóér tuttiba, szerintem a Bráunik, smáris lehet másodikkör esmét.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egyvalamit tessék megérteni. Amellett, hogy nekem se tetszik a trade. Nem hiszek Alex Smith feltámadásában. Az én dolgom. Itt páran viszont arról beszélnek, hogy mi lenne jó egy tökéletes világban. Én meg azt mondom, az NFL ehhez képest midig is túlértékelt dolgokat, amit mi innen nehezen tudunk elfogadni. Főleg, mert nekünk nem kerül semmibe. (Például utoljára: Edzők azért maradnak a ligában, mert van tapasztalatuk. Miért jobb egy 3 évig szar edző, ha a tapasztalata annyi, hogy tud veszteni bármikor? És van sok példa, a QBk ára egyik klasszikus.)
Viszont ettől még ez a realitás. Egy QBért, ha a vezetésnek tetszik, adni szoktak második kört. Néha valami másik picket is. Ami szintén többnyire második kör, vagy opciós második kör. Ha tetszik, ha nem.
Én ennyit mondok. Nem azt, hogy ez jó így. Most épp az idei drafton a kedvenc pickemet vették el egy olyan irányítóért akiben képtelen vagyok látni a megváltót kicsit is. Sztem ezt kidobták az ablakon. Miközben fogom látni, hogy milyen fantasztikus játékosok lesznek bent 2/2re. Ami az idei draft egyik legjobb pickje. De ettől még ne keverjük az NFL szezont a gőzekével.
több mint 11 éve
Aszondja a KCC herakleitikus, hogyaszondja:... azt mondja valahol, hogy minden mozgásban van, és semmi sem marad változatlan, és a folyó áramlásához hasonlítva a létezőket, azt mondja, hogy nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba...
Aszongya, punk-tum.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Szerintem itt is az idő dönti el hogy jó avagy rossz vásárt csinált e a Chiefs. Ugyanezt mondtam Palmernél is, ott kiderült, hogy nem volt jó, főleg úgy hogy még a fizetése is kurva magas és most ha elküldik, akkor maga volt az "évtized üzlete" a csere. Tehát ha jövőre PO lesz Smith-szel, akkor ugyan kit érdekel, hogy 2/2-t adtak érte. Erre tették most fel a megítélésüket a Chiefs vezetői, tehát ők azok akik az állásukkal játszanak, sztem megfontolták ezt ők igen jól. De ennek a trade-nek a minősége csak később fog kiderülni. Az meg hogy mi lehetett volna ha... fölösleges dolog, mert az már nem lesz.
több mint 11 éve
A kondicionális pick állítólag (2014 nyilván) második vagy harmadik körös. Győzelmek számához van kötve, de nem tudni mennyihez.ulpianusHát ez egyre "jobb" lesz.
Azt mondtam, hogy ez a bevált ár, sajnos. Nekem se tetszik. Casselnél sem tetszett már. De az is hülyeség, hogy ez példátlan túlfizetés lett volna. Sajnos ennyit adnak régóta, én sem értem miért.Cassel tradere is már sokan mondták ez elején, hogy nem jó, de ő legalább egy fiatal játékos volt, akibe volt potenciál.
Palmer két első körét (opciós 1+2 lett) sem értettem, te igen? Szted az jobb volt? De ettől még ezt adták értük. Az NFLben az edzők mindig túlárazzák ha egy QB kell nekik. Vagy csak mi gondoljuk ezt, de az ugyanaz.ulpianus
A Palmer traderől mindenki látta előre, hogy borzasztó, akárcsak ez is.
több mint 11 éve
A kondicionális pick állítólag (2014 nyilván) második vagy harmadik körös. Győzelmek számához van kötve, de nem tudni mennyihez.ki ne találjuk már, hogy Alex ennyiért az évtized biznisze volt...Amadeus91Én nem mondtam ilyet. Senki nem mondott.
Azt mondtam, hogy ez a bevált ár, sajnos. Nekem se tetszik. Casselnél sem tetszett már. De az is hülyeség, hogy ez példátlan túlfizetés lett volna. Sajnos ennyit adnak régóta, én sem értem miért.
Palmer két első körét (opciós 1+2 lett) sem értettem, te igen? Szted az jobb volt? De ettől még ezt adták értük. Az NFLben az edzők mindig túlárazzák ha egy QB kell nekik. Vagy csak mi gondoljuk ezt, de az ugyanaz.
több mint 11 éve
Irányító külön kaszt más árak, ne hasonlítsuk a többi poszthoz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Nem a pick értékében látom a problémát, hanem a választás lehetőségében a drafton. 1/1.re azt viszel akit akarsz, 1/10-re aki marad (így kötöttem át a második körös pickre jelen trade miatt). Van egy ilyen lehetőséged, hogy húzz vkit, aki megfordítja a franchise sorsát, ehelyett belemész egy ilyen langyos víz üzletbe. Míg ha csak 10-nek választasz, mondhatod, hogy tuti elviszik a legjobb QB-t, így meg kellet húznod ezt a lépést. Remélem érthető voltam.Sztem az ár a kisebbik gond.Sztem is az ár a kisebbik gond.
A nagyobb az érte kapott áru. Ez olyan ne égjünk meg megoldás, ami nem kínálja a következő 10 év megoldását. Genoban ez adott esetben benne van, ha beválik, Smithben akkor sem, ha beválik...
Ez mondjuk jó opció (na jó kevésbé fájó) lett volna 2/10 környékén (Bills, Cardinals), de így ez sztem nagyon szar.gabokocka
Ezt hogy érted, hogy jó opció 2/10re, de "nagyon szar" 2/2re? Én itt semmi különbséget nem látok. Ha valamennyire is megéri 2/10re akkor már ugyan mindegy 8 pick eltérés. Ez a pickjük volt és kész. Nem adtam volna én sem, de ez van. Nem is fognak megkérdezni engem ezután sem.ulpianus
Mert valljuk be Alexre rádraftolni Genot ordas geciség és teljesen értelmetlen volna.
több mint 11 éve
Nyilván nem probowl irányítóra gondoltam, inkább csak érzékeltetés kedvéért írtam a dolgot, hogy milyen remek játékosokat lehet kapni jóval kevesebbért. Mi például tavaly egy negyedikért cseréltük Demeco Ryanst az Eagleshez (probowl LB).Ez teljesen hibás logika. Ha valakire egy 2/2-est áldozol, akkor arra hosszú távon számítasz, mindenképp. Az nem lehet szempont hogy, hogy tudnál tőle minnél könnyebben megszabadulni, különben minek tradelsz érte.Sorold fel azon Pro Bowler QBkat, akikről beszélsz, és negyedik körért csapatot cseréltek. Mert én soroltam párat második körért aki csapatot váltott. Mint Cassel, Kolb, vagy Palmer. De idesorolom akit simersz, Matt Schaubot is. Második kört igenis szoktak adni nem Pro Bowler irányítóért. Míg én nem tudom te kikről beszélsz, mint általános bevált szokás???? De sorold, és megértem.ulpianus
Az érték is borzasztó, probowl játékosokat szoktak 4. körösért vagy még kevesebbért tradelni, mert épp nem tetszik az aktuális vezetésnek vagy sok a fizuja...DC
De hogy maradjunk akkor csak az irányítóknál. Kaepernick második körös volt, Russell Wilson 3., talán meg lehetett volna próbálni draftolni egy fiatal tehetséget a pickkel.
Az ár meg hogy a fenébe ne lenne probléma, ha adtattok volna érte 4. vagy 5. köröst senkinek nem lenne egy rossz szava. Az egész trade megítélését az ár határozza meg.
És azt kell felfogni, hogy a 49ers mindenképp megszabadult volna Smithtől ugyanis 8.5 milliót nem fizettek volna neki, azért hogy a padot koptassa, meg ráadásul már alapból a cap fölött voltak. Ők fantasztikusan jól jöttek ki a tradeből, megszabadultak a fizujától és kaptak érte egy 2/2-őt (plusz még valamit). Hihetetlen nagy arc Harbaugh (a bátyja is).
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
ki ne találjuk már, hogy Alex ennyiért az évtized biznisze volt...Sorold fel azon Pro Bowler QBkat, akikről beszélsz, és negyedik körért csapatot cseréltek. Mert én soroltam párat második körért aki csapatot váltott. Mint Cassel, Kolb, vagy Palmer. De idesorolom akit simersz, Matt Schaubot is. Második kört igenis szoktak adni nem Pro Bowler irányítóért. Míg én nem tudom te kikről beszélsz, mint általános bevált szokás???? De sorold, és megértem.ulpianusEz teljesen hibás logika. Ha valakire egy 2/2-est áldozol, akkor arra hosszú távon számítasz, mindenképp. Az nem lehet szempont hogy, hogy tudnál tőle minnél könnyebben megszabadulni, különben minek tradelsz érte.Reidnek elborult az agya. Mi a frásznak adni egy 2/2-est egy olyan játékosért, akit egyébként is elküldtek volna? Ez iszonyatosan sok érte...DCMint írtam, azért, mert így nem kell új szerződést kötni vele. És bizotsan megszerzik, nem csak talán. A szerződés hossza is fix. Amit egyébként Alex biztos nem rövidebb időtartamban állapít meg. Vagy ha aláír rövid időre, akkor magasabb garantált összegért. Vagyis mindenképp rosszabbul jársz. Az aláírási pénz a hab a tortán. És végül így még kirúgása esetén nagyobb a gond. (Még egyszerűbben: nehezebb kirúgni) Vagy akár csak padoztatása esetén is sokkal nehezebb helyzetbe kerülnének. Ennél is bonyolultabb, de remélem érthető miért épp így döntöttek, ha már eldöntötték, hogy őt akarják.ulpianus
Az érték is borzasztó, probowl játékosokat szoktak 4. körösért vagy még kevesebbért tradelni, mert épp nem tetszik az aktuális vezetésnek vagy sok a fizuja...DC
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Sztem az ár a kisebbik gond.Sztem is az ár a kisebbik gond.
A nagyobb az érte kapott áru. Ez olyan ne égjünk meg megoldás, ami nem kínálja a következő 10 év megoldását. Genoban ez adott esetben benne van, ha beválik, Smithben akkor sem, ha beválik...
Ez mondjuk jó opció (na jó kevésbé fájó) lett volna 2/10 környékén (Bills, Cardinals), de így ez sztem nagyon szar.gabokocka
Ezt hogy érted, hogy jó opció 2/10re, de "nagyon szar" 2/2re? Én itt semmi különbséget nem látok. Ha valamennyire is megéri 2/10re akkor már ugyan mindegy 8 pick eltérés. Ez a pickjük volt és kész. Nem adtam volna én sem, de ez van. Nem is fognak megkérdezni engem ezután sem.
több mint 11 éve
Sorold fel azon Pro Bowler QBkat, akikről beszélsz, és negyedik körért csapatot cseréltek. Mert én soroltam párat második körért aki csapatot váltott. Mint Cassel, Kolb, vagy Palmer. De idesorolom akit simersz, Matt Schaubot is. Második kört igenis szoktak adni nem Pro Bowler irányítóért. Míg én nem tudom te kikről beszélsz, mint általános bevált szokás???? De sorold, és megértem.Ez teljesen hibás logika. Ha valakire egy 2/2-est áldozol, akkor arra hosszú távon számítasz, mindenképp. Az nem lehet szempont hogy, hogy tudnál tőle minnél könnyebben megszabadulni, különben minek tradelsz érte.Reidnek elborult az agya. Mi a frásznak adni egy 2/2-est egy olyan játékosért, akit egyébként is elküldtek volna? Ez iszonyatosan sok érte...DCMint írtam, azért, mert így nem kell új szerződést kötni vele. És bizotsan megszerzik, nem csak talán. A szerződés hossza is fix. Amit egyébként Alex biztos nem rövidebb időtartamban állapít meg. Vagy ha aláír rövid időre, akkor magasabb garantált összegért. Vagyis mindenképp rosszabbul jársz. Az aláírási pénz a hab a tortán. És végül így még kirúgása esetén nagyobb a gond. (Még egyszerűbben: nehezebb kirúgni) Vagy akár csak padoztatása esetén is sokkal nehezebb helyzetbe kerülnének. Ennél is bonyolultabb, de remélem érthető miért épp így döntöttek, ha már eldöntötték, hogy őt akarják.ulpianus
több mint 11 éve
Sztem az ár a kisebbik gond.A nagyobb az érte kapott áru. Ez olyan ne égjünk meg megoldás, ami nem kínálja a következő 10 év megoldását. Genoban ez adott esetben benne van, ha beválik, Smithben akkor sem, ha beválik...
Ez mondjuk jó opció (na jó kevésbé fájó) lett volna 2/10 környékén (Bills, Cardinals), de így ez sztem nagyon szar.
több mint 11 éve
Ez teljesen hibás logika. Ha valakire egy 2/2-est áldozol, akkor arra hosszú távon számítasz, mindenképp. Az nem lehet szempont hogy, hogy tudnál tőle minnél könnyebben megszabadulni, különben minek tradelsz érte.Reidnek elborult az agya. Mi a frásznak adni egy 2/2-est egy olyan játékosért, akit egyébként is elküldtek volna? Ez iszonyatosan sok érte...DCMint írtam, azért, mert így nem kell új szerződést kötni vele. És bizotsan megszerzik, nem csak talán. A szerződés hossza is fix. Amit egyébként Alex biztos nem rövidebb időtartamban állapít meg. Vagy ha aláír rövid időre, akkor magasabb garantált összegért. Vagyis mindenképp rosszabbul jársz. Az aláírási pénz a hab a tortán. És végül így még kirúgása esetén nagyobb a gond. (Még egyszerűbben: nehezebb kirúgni) Vagy akár csak padoztatása esetén is sokkal nehezebb helyzetbe kerülnének. Ennél is bonyolultabb, de remélem érthető miért épp így döntöttek, ha már eldöntötték, hogy őt akarják.ulpianus
Az érték is borzasztó, probowl játékosokat szoktak 4. körösért vagy még kevesebbért tradelni, mert épp nem tetszik az aktuális vezetésnek vagy sok a fizuja...
több mint 11 éve
Reidnek elborult az agya. Mi a frásznak adni egy 2/2-est egy olyan játékosért, akit egyébként is elküldtek volna? Ez iszonyatosan sok érte...DCMint írtam, azért, mert így nem kell új szerződést kötni vele. És bizotsan megszerzik, nem csak talán. A szerződés hossza is fix. Amit egyébként Alex biztos nem rövidebb időtartamban állapít meg. Vagy ha aláír rövid időre, akkor magasabb garantált összegért. Vagyis mindenképp rosszabbul jársz. Az aláírási pénz a hab a tortán. És végül így még kirúgása esetén nagyobb a gond. (Még egyszerűbben: nehezebb kirúgni) Vagy akár csak padoztatása esetén is sokkal nehezebb helyzetbe kerülnének. Ennél is bonyolultabb, de remélem érthető miért épp így döntöttek, ha már eldöntötték, hogy őt akarják.
több mint 11 éve
Reidnek elborult az agya. Mi a frásznak adni egy 2/2-est egy olyan játékosért, akit egyébként is elküldtek volna? Ez iszonyatosan sok érte...
több mint 11 éve
Gyakorlatilag ez az "új Cassel" trade, első lépések közt az új vezetéstől szintúgy. Cassel is korai második körbe került (+Vrabel). Mindenesetre harmadik kört vártak előzetesen, most lett második. (Ha igaz a hír.) Ami egyébként 2/2, ha már valaki írt 2/1et. Nem ez a probléma. Palmer anno két első körbe, majd végül első+második körbe fájt a Raidersnek. Cassel vagy Kolb, vagy most épp Alex, ez a valóság. Mindig is ez volt. Ha valakinek kell egy QB, akkor többet fizet a piaci árnál valamivel. Értem én, hogy itthon a fotelben máshogy gondoljuk, de ez a realitás. Nyugodtan lehet szakmázgatni tovább ettől, ezt is fogjuk tenni. Csak ettől az NFL nem fog változni. Ez olyan, mint amikor azon megy a vita, hogy Geno nem ér TOP 5ös picket, de Tannehill sem ért fele ennyit sem, Weeden sem, RG3 sem három első kört. és sorolhatnánk vég nélkül. Ez nem fog megváltozni ettől. Gyakran túlfizetik a QBket, csak mert a legfontosabb poszton játszanak. Erre írtam múltkor, hogy ez szerelemre megy. Ha egy edzőnek egyik QB végre valahogy megtetszik, elkezd benne hinni, akkor senki mást nem akar. És az ár nem számít. Akármilyen hihetetlen midne esetben (most épp Reid) boldogan dörzsölgeti a tenyerét, hogy megszerezte akit kellett. És abban igaza van, ez a megszokott ár, még csak nem is fizette túl, milyen jó biznisz. Nemtom ki emlékszik, de Nick Foles esetében is kapásból első vagy második kört kértek Philadelphiában. És a"vagy második" kitétel eleve a Chiefs felé volt üzenet, mert a 2/2 szinte első kör, és a Chiefsnek nincs csak első körben az 1/1 amit nem adnak Foles szintű játékosért. Mondom lehet szakmázgatni, hogy GM játékban ki mit adott volna, vagy csak úgy általában mit gondolt volna, mint a téma szakértője. Vagy lehet vitázni ki is látja át jobban, mik a fontosabb szempontok. De ez van, ez volt, ez lesz.Nekem a gondom az volt Cassel esetében is (a második kör akkor sem tetszett, tenderelve volt), hogy várhatóan nem lesz game managernél jobb. Nem is lett. Alex sem lesz. Illetve főleg az, hogy Casselnek adtak egy baromi nagy szerződést, teljesen feleslegesen. Remélem, ez nem történik meg most. A második kör nem fog hiányozni, még ha én magam nem adtam volna ennyit Alexért, úgyis lehet kirúgták volna. Bár nyilván akkor meg kell vele állapodni, ami pénzben bizonytalan. A megszerzése is bizonytalan. Valamint sejthető, hogy nem ír alá csak 4-6 évre. És ez külön komoly probléma.
Ugyanis az 1/1 QB drafttal az a fő gond, hogy nem tudod kirúgni. Draftolsz valakit, szar lesz, és játszatni kell évekig. Egy ilyen QBt, mint Alex simán kirúghatsz vagy padoztathatsz jövőre. Pont mint egy második körös QBt. Mondjuk mint Clausent. A lényeg, hogy 1/1 esetén ezt sem teheted. Ahogy JMR vagy épp Alex esetében. Nézned kell, ahogy szenved éveket.
Márpedig eddig Geno Smith az ultimate 1/1 jelölt, akit viszont Dorsey és Reid nagyon nem akartak benyelni ilyen csapdaként. Ami egyébként még sztem most sincs kizárva. Bár továbbra is Joeckel felé mutatnak az égi jelek.
De igazából a Chiefsbe kell 3 kezdőjátékos még akkor is, ha mindkét DE ki lesz rúgva (sztem 70%, esetleg talán Jackson maradhat). Mondjuk egyik 1/1, másik kettő FA. Ha Jackson repül, eleve duplázódik a capspace (olyan 25 millió lenne). Ez nem lehetetlen, második kör ide vagy oda. És kell 3-4 cserejátékos is, az főleg nem gond.
több mint 11 éve
Kiváncsi leszek h Reid hajlandó-e a jelen állapotokhoz idomulni, és kevésbé pass happy játékot játszatni, mint amit Phillyben megszoktunk tőle.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Smithnek is egy jó éve volt akárcsak Casselnek...aztán láttuk mi lett belőle 😀Sajna nem igaz amit írsz a statisztikáról.
Smith-nek a 2011-es év volt az első, ahol több TD-t dobott mint INT-et, ez nagyban a Harbaugh fajta taktikának köszönhető, ha a Chiefs nem tudja szinte ugyan ezt játszani vele, akkor nem érnek vele többet mint CassellelBigBen7
Két idénye volt amikor több INT lett mint TD, a 2005-ös rookie év 1TD/11INT 9 meccsen, amiből 7 alkalommal volt kezdő, és a 2007-es amikor 2TD/4INT 7 meccsen. 2006-ban 16/16 volt 16 meccsen. 2008-ban nem játszott sérülés miatt utána pedig 18/12, 14/10, 17/5, 13/5 a TD/INT mutatója.
Volt 1,5 éve amikor nagyon jó volt (nem Bradí-Manning-Brees kategória persze), továbbá az azelőtti 2 éve sem volt rossz, persze nem kell hanyat esni tőle, a keret sem volt acélos körülötte.
Game manager Qb, nem egy 400y-ot passzoló fajta, viszont megbízható, és tapasztalt, ami sokat érhet egy újraépülő csapatnak, mint a Chiefs. Kicsit sokat adtatok érte (amit köszönünk szépen), remélem meghálálja nektek!
a statisztikája:
80 meccsen lépett pályára abból 75 kezdő. Tapasztalt sok viszontagságot megért játékos.
több mint 11 éve
Smith-nek a 2011-es év volt az első, ahol több TD-t dobott mint INT-et, ez nagyban a Harbaugh fajta taktikának köszönhető,BigBen72009-ben 18 TD, 12 INT -- 2010-ben 14 TD, 10 INT.
Elmúlt négy évben a passer ratingje: 81.5, 82.1, 90.7, 104.1.
Hosszan lehet boncolgatni, hogy miért pocsék Smith és lehet belőle Cassel 2.0 de a tényektől azért ne rugaszkodjunk el.
Továbbolvasásra.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Smithnek is egy jó éve volt akárcsak Casselnek...aztán láttuk mi lett belőle 😀Smith-nek a 2011-es év volt az első, ahol több TD-t dobott mint INT-et, ez nagyban a Harbaugh fajta taktikának köszönhető, ha a Chiefs nem tudja szinte ugyan ezt játszani vele, akkor nem érnek vele többet mint Cassellel
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
"Goes without saying but Chiefs now expected to release QB Matt Cassel, who will have a market for his services."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
niners -> chiefsaz új Montana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!