NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Ami a Foles tradet nem zárja ki még sokáig az ugye Reid és az eagles vonal.nem tudom mennyire passzolna ebbe a csapatba de szerintem jobb lenne sokkal mint a szeretett cassel
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Matt Barrows @mattbarrowsWith the caveat that everyone fibs at this time of the year: I'm told the #49ers do not have a trade deal in place for Alex Smith.
több mint 11 éve
Moore még ingyen se kellene Kansasbe? Szerintem jobb alternatíva mint Smith cserealapon.GeeriMatt Moore? Nekem jó lenne. De nálam sosem ez a kérdés, hogy sztem mi lenne jó.
OFF. Álmodozni sztem nem segít. Én mindig csodálom, mikor egyesek letradelnek drafton, eladnak nulla értékű rokkantakat második körért (ők se tudják sokszor kinek), és mindenki lecsúszik 15-35 helyet az ő összes pickjükig. Minden lejáró szerződésű aláír féláron, átstrukturálnak hárman ráfizetéssel csak a csapatért. Tehát milyen jól megoldotta volna a roster feltöltését. És aztán valósággal nulla egyezés lesz. Ez mire jó? Amíg nem ébredsz fel? De addig nincsenek meccsek.
Most ezt nem neked mondom, csak úgy általában, én nem így gondolkozom. Próbálom leszűrni mire célozgatnak a vezetők, bennfentesek, játékosok, szakértők, és hogy mit mondanak, illetve mit nem mondanak ezzel. Annak végül milyen valós célja és hatása lehet. Vagy legalább mennyire reális a tapasztaltakhoz képest. Persze nyilván vannak kedvenc prospectjeim, és utáltak is. De elfogadom, akármi lesz. Az sokkal jobban érdekel. Amúgy se tudjuk ki milyen lesz. (én a falra mászom attól amikor valaki leírja, hogy XY reach 38. pickre mert Z listán csak 41. Anyád!)
Mindenesetre Moorenak volt egy közepes éve az ötből, az is 2011ben. Alex annyiban jobb talán, hogy neki van elég tapasztalata kezdőjátékosként. Így sokkal jobban tud tanítani egy most vagy jövőre érkező rookiet. És sztem ez a cél. Valamint az, hogy addig is legyen egy game manager, aki vezeti a csapatot, amíg ez szükséges. És Reidék ezt Alexben látják a jelek szerint. Még Folest keresték meg ez ügyben, de úgy tűnik az Eagles túl sokat kérhetett érte. Moore tudtommal fel sem merült.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Moore még ingyen se kellene Kansasbe? Szerintem jobb alternatíva mint Smith cserealapon.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Jó de a draft előtti dumák általában pont ködösítések...Tényekkel nem vitázom. És ez tény. 😀
Janek
Inkább azt lehet mondani, hogy azért van ez a dilemma így leszűkítve (Joeckel kontra Geno), mert nincs más opció. Ez nem ködösítés, tényleg nincs.
1/1ben úgy fest nincs Bowe helyett igazi WR1. Reméljük marad Bowe.
QB a legnagyobb hiány, Genonak nincs alternatívája a szakik szerint. Ő sem elég jó, főleg Dorseynak nem BPA alapon.
CB is kell. De egy CB2 nem ér 1/1et, és Milliner sem BPA.
Más nem kell. És nincs is, csak pass rusher, de az főleg nem kell.
Maradt az OT. Viszont ha Albert marad LOT, akkor az sem. Ezért várják az orvosi jelentését, és ha a legkisebb gond is lesz, repül, hiába kiváló LOT. Így végre nyugodtan draftolhatják Joeckelt, mert óriási need lesz az LOT.
Guard csak egy esetben, de nehéz hinni benne. Gyakorlatilag Jeff Allen aki erős közepes, lecserélhető lenne egy kiváló játékosra, így téve a támadófalat olyanná, hogy akár futással önmagában is lehetne meccseket nyerni. Vagyis elég lenne egy game manager QB, amíg nincs jobb. Ez volt tavaly a DeCastro draft (1/11) elméletek központi eleme.
RDE (DT) lehetne, de így is drága a DL, Lotulelei volt a fő jelölt, aki szívproblémája miatt sajnos kiesett. 1/1et egész biztos nem fog adni érte Dorsey így. Akármit mondanak az orvosok ezután. Talán más is szóba jöhet, de ők sem BPA alapon.
Márpedig a ködösítés annyiban talán mégsem az, hogy Dorsey végig nem mond semmit. Minap nyilatkozott hosszabban. Nem idéztem részleteket sem. Mindenre azt mondta folyamatban van (ongoing), egyelőre korai lenne mondani bármit.
Egyedül azt mondta újra és újra, hogy BPA alapon fog draftolni. GBben ez vált be. De ez igaz, nem kamu. Mert a Packers hosszú évek óta tényleg BPA alapon draftol, és tényleg beválik nekik.
Meglátjuk, egyelőre az 1/1 legnagyobb haszna a kiemelt médiafigyelem.
több mint 11 éve
Vagy jon Tebow, a megvalto. 😀
több mint 11 éve
Én kérem csak a legkitartóbb vagyok, hittem az Uraknak és kitartok az álláspontjuk mellett 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Jó de a draft előtti dumák általában pont ködösítések...
több mint 11 éve
Genyo nem jöhet szóba?JanekDehogynem. Ha QBt akarnak, ő lesz. Főleg, hogy végre megint igazam lett, és Genyó igenis nagyon gyors, bebizonyította 40 yardon keresztül. Bár van aki még most is vitázott velem, hogy nem az, nem tud futni, mert a passz lábmunkája nem elég jó frekvencián rezeg. Tehát attól mert jól fut, attól nem fut jól, és erre már nem tudtam mit mondani. 😀 (Most mondjam el harmadszorra, hogy a futás nem passz? Aki nem akarja, nem érti azt jónapot,)
Mindenesetre nem értek egyet Iktriaddal. Sztem az ártól is függ. Mert ha Genyó jön, akkor is jöhet Alex. És idősb Kovács tanítgatja öcsi Kovácsot.
Ugyanis nem feltétlen Alex lesz a kezdő. Genyó vagy más rookie hiába jön Stanzi mellé, ő pont ugyanúgy nem látott éles meccset.
És hogy Alex mit akar, az nem számít. Az számít amit a San Francisco vezetősége akar. És ők ellenértéket akarnak, nem jó kedélyű Alexet fizetni a semmire. Vagy kirúgni (és kifizetni) akkor mikor van aki megveszi pickért és fizeti a pénzét is.
Bármi lehet. Ellenben Reid és Dorsey eddig amikor QBről ,1/1ről, draftról, tervekről beszélt mindig azt mondták, nics QB prospect aki megér 1/1et, és vannak jó játékosok akik igen. Dorsey mindig hozzátette azt is, hogy ő BPA alapon fog draftolni, nekik ez vált be a Packersnél, és kész.
több mint 11 éve
Genyo nem jöhet szóba?JanekHa Alex Smith itt köt ki, akkor nem.
több mint 11 éve
ha minden igaz akkor Albert lapát?Vagy Luke G lesz?JanekAlbertet nem kell lapátra tenni. Nincs szerződése. Vagy kötnek vele újat, vagy tagelik, vagy elmegy.
G sztem egy nagy ködösítés volt. Senki nem draftol 1/1re olyan embert (OT) akit átképez. Ennyi erővel ott van Warmack, aki eleve Guard. Azt választanak akit akarnak, ez az 1/1 előnye.
A tagre 3 jelölt van összesen.
D. Bowe. Pioli azt mondta, ő ezt tenné újra idén is ha maradt volna, és ő ért hozzá, valamint átlátja a Chiefs helyzetét igen alaposan.
Másik nagyobbik Colquitt a punter, kiváló játékos, a tag ára itt a legalacsonyabb.
Végül Albert. Ő ekkor sem lesz guard, mert ahhoz is drága a tag szvsz. Viszont talán olcsóbb, mint amit Albert kér. És így egy évig húzhatnák a döntést, hogy ő vagy Joeckel, mert Joeckel is lehet bust. Bár Joeckel sztem az elmúlt évek egyik legjobb LOT prospectje, és biztosan a legjobb ZB LOT prospectje, ami kihagyhatatlan ez ZB csapatnak, ha nincs QB propsect és nincs kit vinni.
Még az egyetlen alternatív jelölt Lotulelei is szívproblémái miatt most lehet nem is megy a draftra. A Jóisten azt akarja a Chiefs Joeckelt drafotlja. Végül ahogy sütianap szokott célozgatni, az lesz az igaz. A Chiefsnek be kell látnia, hogy Stanzi a megváltó, hiába tesznek bármit, esélyük nincs a sorssal/Istennel szemben.
több mint 11 éve
Azt írja LaCanfora (és gsn Sanyi), a '9ers bejelentette, megvan a csapat akihez elcserélik Alex Smitht, az egyezség megszületett. Annyit tudni, ez a csapat nem a Jaguars. Hivatalosan mivel nem is tárgyalhatnának, így nyilván nem nevezik meg a részleteket. Március 12-én hivatalossá válik az ügylet. Addig azért biztos megtudunk fontos részleteket.Nálunk az új GM, Dave Caldwell küldött egy sms-t a helyi beatwriternek (nem nekem 😊 ) egy ilyen szöveggel: "Not us."
Azonban ezzel egybevágóan LaCanfora utolsó híre az volt, hogy két komoly érdeklődő áll közel a megegyezéshez Alex Smith ügyben. Egyik a Chiefs, a másik a Jaguars. Nem nehéz összekombinálni a kettőt.ulpianus
több mint 11 éve
ha minden igaz akkor Albert lapát?Vagy Luke G lesz?
több mint 11 éve
Azt írja LaCanfora (és gsn Sanyi), a '9ers bejelentette, megvan a csapat akihez elcserélik Alex Smitht, az egyezség megszületett. Annyit tudni, ez a csapat nem a Jaguars. Hivatalosan mivel nem is tárgyalhatnának, így nyilván nem nevezik meg a részleteket. Március 12-én hivatalossá válik az ügylet. Addig azért biztos megtudunk fontos részleteket.Azonban ezzel egybevágóan LaCanfora utolsó híre az volt, hogy két komoly érdeklődő áll közel a megegyezéshez Alex Smith ügyben. Egyik a Chiefs, a másik a Jaguars. Nem nehéz összekombinálni a kettőt.
több mint 11 éve
Nekem tetszik. Főleg az a rész, mikor Alex Smitht elcserélik Matt Casselre.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sándor Gaál @pfbusinessChiefs állítólag: Trade Alex Smithért, drafton 1/1 Luke Joeckel, Dwayne Bowe franchise tag.
több mint 11 éve
John Dorsey azt mondta nem őrültség hogy Albert is marad, és Joeckelt is draftolják. Egyikük guard lenne, de nem lehetetlen. Erre én azt mondom, amit gsn, Albert franchise LOT pénzt akar, amit megérdemel, ez rendben. De ennyiért LGt tartani luxus. Ahogy 1/1re Joeckelt LGnek húzni is, és nem csak azért mert ennyi erővel akkor már Warmackot is húzhatjuk. Hanem mert nem éri meg, hacsak nem úgy érzik, a következő Will Shieldset találták meg. Akkor megéri, erre egyébként pont guard poszttal utalt is Dorsey, hogy guardot is húz simán, ha az a legjobb játékos.Akárhogy is, kombinén a Chiefs OL segédedzője, Eugene Chung dirigálja a drilleket, biztos megkérték, hogy figyeljen már oda bizonyos srácokra.
több mint 11 éve
A Chiefs állítólag továbbra is (vagy újfent) érdeklődik Nick Foles elcserélésének feltételeiről. Bár Reid utoljára azt mondta, szte nem fogják elengedni.Ellentmondani látszik ennek (többen írják), hogy Alex Smith iránt is érdeklődnének. Annyi alapja van ennek összesen, hogy a Chiefs QBt keres. A '9ers pedig vevőt Alex Smithre, mivel a kirúgásánál anyagi (pénz+draftpick) és presztízs szempontból is sokkal jobb üzlet bármiféle ellenérték.
A "hír" annyiban kimerül, hogy egy yahoo újságíró szerint, aki mit sem tud a Chiefs dolgairól, esetleg jó ötlet volna ha elgondolkoznának Alex Smith leigazolásán Kansas Cityben vagy Arizonában. Ebből lett a hírvihar.
Mindamellett nekem jó Alex. 1/1re egyáltalán nem muszáj Genot húzni, ahogy második körben sem muszáj QBt húzni. Azért valakit illene draftolni, de lehet project is.
több mint 11 éve
Breaston vajon hol köt ki?Már a Lions is érdeklődik.
Vikes?
szent lajos?Janek
több mint 11 éve
Most olvastam, hogy Andy Reid és Pioli szomszédok. Scott szóvá is tette, hogy nem hívták még meg BBQra. 😀 Reid azt mondta, ő az irodában éli mindennapjait, de sokat segített Pioli neki Kansas City megismerésében.
több mint 11 éve
Reid nyilatkozik, második felvonás:1/1 nem QB?
Ha egy guard a legjobb választás, akkor azt a guardot kell vinni.
B. Albert?
A sérülése komoly volt. Mindenekelőtt látni kell milyen formában lesz.
Foles?
Nem elérhető. A Philadelphia játékosa, úgy tűnik kedvelik őt.
több mint 11 éve
Ez egy kurva szar döntés... de hát Ők tudják... sajnálom Breastont mert nem ezt érdemli.silent7939Én is sajnálom nagyon. És pénzben is megérte.
Ellenben megértem a döntést is. Az sem volt jó, hogy egyik évben Baldwin nem játszott, pedig tehetséges és első kört adtak érte. Másik évben Breaston nem játszott. Még inkább mindkét évben egymástól vették el a helyet. Ez sem normális,. és nem jó üzlet. Márpedig egyik sem érte el Bowe szintjét, D-Bo kellene maradjon, főleg új QB esetén, ezt már mondtam jó régen. Így WR2 poszton választani kellett, Baldwin fiatalabb, nagyobb benne a potenciál. A pénzt innen megkapta, máshol is meg fogja, és pályán is lehet. Majd szurkolunk neki ott is.
Pioli jó munkát végzett, tehetséges srácok vannak itt, lehet velük nyerni (Na igen, nyertünk is egyszer, meg volt egy döntetlen, ahol végül nyertünk. Ellenben mondjak példákat, hogy mikor vesztett tisztán nyert meccset a nagy QB felhozatalunk? Mondjuk a Steelers ellen, ha Cassel nem egy állat egész végig. De még akkor is nyerhettünk volna. Ha hosszabbításban Cassel kezdésnek (!) nem dob saját vörös zónában Picket, ahogy szokta. És így tovább.) Azért hozzátette, hogy erősíteni kell az egységet, csere, FA vagy draft útján.
QB draft?
Találkoztak Senoir Bowlon is irányítókkal, ezután még többel fognak. A folyamat elkezdődött, korai konkrétumokkal dobálózni.
Bowe?
Folyamatban van ez is. Hamar ideér a FA piac, addigra több más dologgal egyetemben ezt is tisztábban fogják látni. Az elkövetkező pár hét nagyon fontos.
1/1 letrade?
Amennyiben lesz komoly érdeklődő. Ez egy nagyon értékes pick.
Jamaal?
Minden edző ilyen futót akar a csapatába. Nem fogom megváltoztatni, segíteni fogjuk, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából.
több mint 11 éve
Steve Breaston nyilatkozott a kirúgásáról. Nagyjából minden kérdésre adott válasz eleje és vége az, hogy "csalódott vagyok, nagyon csalódott".Ez egy kurva szar döntés... de hát Ők tudják... sajnálom Breastont mert nem ezt érdemli.
Miért rúgták ki?
Nem tudja. Nem érti miért kell neki minden posztot tudni a pályán, de ő tudja ha kell, játszik ahol kell. Slotban játszott, mikor azt kérték. Abban igaza van, hogy amikor pályán volt, ő mindent megtett minden alkalommal (és bizony jól játszott).
Nem érti miért rúgták ki pontosan. Annyit mondtak új irányba akarnak elindulni. Azért azt mindenki tudja, mikor új vezetés jön, senki nincs biztonságban. Új játékosok jönnek. Ez ilyen üzlet, ezt megérti.
Haley állítólag szeretné a Steelersbe, menne-e utána? Vagy hová?
Megy ahol szükség van rá. Haley jó edző, szeretett vele dolgozni mindkét csapatban. De Kansas Cityben nagyon jól érezte magát, jól kijött a csapatársakkal, jó volt a hangulat, itt szeretett volna maradni és bizonyítani elsődlegesen.
A rossz szezon volt a fő ok?
Megérti, hogy egy ilyen szezon után mennie kellett. Nem bánta az új vezetőséget, Pioli és Crennel kirúgása teljesen érthető és megszokott, logikus lépés volt. A szezon mindenki számára nagy kudarcélmény.
Új vezetők hozzák a fiatalokat, új kedvenceket. Nincs benne rossz érzés, csak csalódott. Ő edzett nap mint nap, nem kapott lehetőséget a pályán, így nem tudott bizonyítani.
Bowe?
Bowe maradni akar a Chiefsben. Nagyszerű csapattárs, hatékony játékos a pályán. Tavaly is egyik fénypontja volt a csapatnak, pedig eleinte sérülten játszott. Jó barátok, reméli sikerül elérnie a céljait.ulpianus
több mint 11 éve
Steve Breaston nyilatkozott a kirúgásáról. Nagyjából minden kérdésre adott válasz eleje és vége az, hogy "csalódott vagyok, nagyon csalódott".Miért rúgták ki?
Nem tudja. Nem érti miért kell neki minden posztot tudni a pályán, de ő tudja ha kell, játszik ahol kell. Slotban játszott, mikor azt kérték. Abban igaza van, hogy amikor pályán volt, ő mindent megtett minden alkalommal (és bizony jól játszott).
Nem érti miért rúgták ki pontosan. Annyit mondtak új irányba akarnak elindulni. Azért azt mindenki tudja, mikor új vezetés jön, senki nincs biztonságban. Új játékosok jönnek. Ez ilyen üzlet, ezt megérti.
Haley állítólag szeretné a Steelersbe, menne-e utána? Vagy hová?
Megy ahol szükség van rá. Haley jó edző, szeretett vele dolgozni mindkét csapatban. De Kansas Cityben nagyon jól érezte magát, jól kijött a csapatársakkal, jó volt a hangulat, itt szeretett volna maradni és bizonyítani elsődlegesen.
A rossz szezon volt a fő ok?
Megérti, hogy egy ilyen szezon után mennie kellett. Nem bánta az új vezetőséget, Pioli és Crennel kirúgása teljesen érthető és megszokott, logikus lépés volt. A szezon mindenki számára nagy kudarcélmény.
Új vezetők hozzák a fiatalokat, új kedvenceket. Nincs benne rossz érzés, csak csalódott. Ő edzett nap mint nap, nem kapott lehetőséget a pályán, így nem tudott bizonyítani.
Bowe?
Bowe maradni akar a Chiefsben. Nagyszerű csapattárs, hatékony játékos a pályán. Tavaly is egyik fénypontja volt a csapatnak, pedig eleinte sérülten játszott. Jó barátok, reméli sikerül elérnie a céljait.