NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
De tessék, visszakerestem mit mondott Bowe a hír hallatán elsőre, máig visszakereshető a twitterén:
"I never said I didn't want to be here. I never said that. This is where it started for me. This is where people know me from. That's crazy to me. When I heard that, I was like, ‘Where did that come from?' I never said I wanted out."

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Bowe egyáltalán nem akart elmenni soha. Tudom, hogy Rajna ezt mondta podcastben. Ennek ellenére Bowe hosszútávú szerződést akart tavaly is. De nem a rookie pénzével. Mivel évek óta a csapat passzainak majd felét ő kapja el, egyik legfőbb TD forrás, és "go to guy" egy személyben, elit elkapó, egy kicsit többet az átlagnál.
A tag olcsóbb volt. Aminek nyilván senki nem örül akit tagelnek. Ami nem jelenti, hogy minden tagelt játékost azt várja, mikor mehet el végre, és mind el is megy.
D-Bo azonnal cáfolta, mikor egy önjelölt idióta lehozta (forrás bleacher report volt eredetileg), hogy biztos el akar menni. Azt mondta később szó szerint, hogy Chiefsből akar visszavonulni is. Természetesen fizessék meg. De lehetőleg Kansas Cityben. Ez nem jelenti, hogy fele pénzért maradna, nincsenek illúzióim. Főleg az ügynöke nem menne bele. Azonban van egy határ, és az ügynök fölött ekkor Bowe dönt. (Egyébként is, de a reálisan vázolt elég nagy eltérés összegben hatásos tud lenni.)

Állítólag most 5 év 55 milliós ajánlatot kapott, reméljük ez igaz, és reméljük ez megfelel neki. Ez V. Jackson pénze, de nem éri el Megatron vagy Fitzgerald szerződését összegben. Tehát nagyjából reális, bár az összeg sztem változni fog, ha igaz is a hír.
Mindenesetre Breaston kirúgása két dolgot jelenthet. Vagy Bowe közel áll a megegyezéshez, vagy eleve nem is számít, mert draftolni akarnak Baldwin mellé valakit. Mindkét esetben Breaston repül. Én sajnálom, mert ennyi pénzért ilyen jó WRt nem kapni, de valóban nincs helye a 11 pályára lépő közt. Így hiába a legjobb tizenkettedik, ahhoz drága.

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Ebben csak az a rizikó ha Bowe elmegy.Janek
Nagyon úgy tűnik nekem h Bowe Cassel miatt akart menni, most már h nincs Cassel sztem hajlandó maradni megfelelő áron.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
Legalább lesz egy normális QB mögötteJanek
Kurt Warner is király volt mögötte, azért mentek SBba, mert volt három király WR meg egy QB, és senki nem tudta ezt megállítani a döntőig. A Steelers is kutya mód szenvedett, aztán egy elképesztő gyenge passzból Holmes nyerte a mecset (nem véletlen nem "a dobás", hanem "az elkapás" nevet kapta 😀)

Egyébként Breaston Casselel is jó volt. Sosem pofázik, kiváló jellem, gyors, minden utat tud, technikás, blokkolásban is odateszi magát, koncentrált, hajtós, rutinos, megbízható játékos. Nem elit, de a liga egyik legjobb WR2 játékosa. Az volt a gond, hogy őt akkor nyáron hozták, mikor Bowe utolsó éve volt a szerződésből, és Baldwint draftoták. Nem tudták melyikük lesz majd a WR1, de nagyszerű esély volt egy ilyen jó WR2re, nem is drágán. Aztán Baldwin megsérült, Bowe+Breaston tolták a yardokat egy lúzerrel is. Csakhogy Baldwin így hiába gyógyult meg, nem kapott elég labdát, nem fejlődött a padon. Túl sok lett a pályaszéli elkapó
Ezért tavaly megcserélték Baldwinra. Ekkor feleslegesen fizették Breastont a padon. Bowe tagen maradt, mert csak nem lett WR1 szint Baldwin.

Most Dorsey úgy oldotta fel az ellentmondást, ez nem biznic, egyiknek menni kell. Jon Baldwin fiatalabb is, potenciálban ő még Bowe szintjét is elérheti. Ha Bowe végre hosszútávon megköti a szerződését, akkor ez a legjobb terv. Aztán meglátják, találnak-e slot WRt a drafton, ami sztem fontos Reidnek. Azzal meg is lenne a fegyverarzenál.ulpianus
Ebben csak az a rizikó ha Bowe elmegy.

több mint 11 éve
Aztán meglátják, találnak-e slot WRt a drafton, ami sztem fontos Reidnek. Azzal meg is lenne a fegyverarzenál.ulpianus
Wylieban/McClusterben nem bízol h ezt meg tudják oldani?empty taxi
Messzebbről kezdeném. Steve Breastonról is el tudtam volna képzelni. 6'1 magas ex PR/KR sztár egyetemen (illetve Arizonában többször, itt csak párszor), tehát elvben gondoltam alkalmas slotnak. Fel is merült az KC fórumon. Breaston erre azt mondta, azért egész más ott játszani. Az oldalvonal mesze van, vannak nem gyakorolt utak, Máshová esik a safety a LB zónák, a CB máshol áll fel és mást is játszik sokszor. Gyakorolni kell, míg magas szinten ráérez az ember, nem úgy megy, hogy aki gyors az jó ott is. Na most ő egy profi NFL elkapó én meg egy senki, tehát ez igaz, amit én hiszek az meg nevetséges. Egyrészt tehát én hihetek bármiben.

Másrészt Wylie még játszott slotban, és Dexter már NFlben is párszor. Mindketten gyorsak rendkívül, és robbanékonyak. De sérülékenyek is, ami miatt Dexter játéka limitálva van, Wylie pedig alig játszott. Nehéz erre azt mondani, hogy kibírnak egy szezont, és ha kibírnak akkor jók lesznek.
Ugyanis nincs Full Back Reidnél, esetleg két HB van. Két elusive scat back. Egyik sztem Jamaal, másik McCluster (akit Ried akart draftolni). Utóbbi tehát félig HB lesz.
Viszont ez 3 WRt jelent, eddig kettő volt sokszor, elég volt egy tatalék slot WR is, mostantól nem.
Amiben jók lehetnek, hogy Reid a palyek ~15%ban alkalmaz trükkös játékot (az sok), és sztem mindenkinél több ebből is az end around, revesre. Ezért nem elég neki Breaston. Neki nem kell 3 vonal melletti WR. viszont kellhet egyszerre kér slot WR típus (4WR a pályán gyakran előfordul). Ehhez jók DexMex és Wylie.
Azonban a legjobb az lenne, ha találnak második körben (Reid itt szeret WRt húzni, mivel pár alacsonysága miatt nem első körös, vagy késői első körös WR átcsúszik. De elit játékos lehet.)
Márpedig aki 60-75%ban passzolni akar, annak muszáj erős WR sort összerakni. És ha megnézzük az idei drat felhozatalt, találunk megint pár tökéletes jelöltet ezen szempontok szerint. Más kérdés, hogy ha 1/1 támadó játékos lesz (Geno, Warmack, Joeckel), akkor ez az elmélet igaz még pár kulcs hiányzóra a védelemben is. ILBként Te'o vagy Minter, FSként Reid, pár CB, DT (DE) esetleg a guard Cooper is izgalmat kelthet. Mindenesetre harmadik körben is bent lehet pár komoly jelölt, akik jobbak és megbízhatóbbak lehetnek Wylienál, ha DexMex HB lesz.

Sztem továbbra is lesz mindkettő (HB+WR), így továbbra sem lesz kezdő slot WR, csak amíg nincs más. Az ő értéke a motionnel elérhető mismatch és zavar kialakítása a snap előtt és játékstílusa miatt a snap után. DexMex a káoszban a legnagyobb király, gyorsabban gondolkozik és reagál, mint bárki. Tehát mikor LB tesznek rá, akkor kimegy WRnek, mikor CB, bemegy HBnek. Erre mondtam két éve, hogy idővel több ilyen srác is lesz a ligában. De ahhoz itt nem volt QB, hogy kihasználjuk. Mindenesetre mikor most slot WR lett, és Bowe lesérült hozta a yardokat, átvette a stafétát. Tehát alkalmas erre, csak annyira jól kacsázik futásban kívül, amit kár lenne kihagyni egy Reid felfogású YAC+trükkös alapú offenseben, ahol Extrayard McCluster szerette káosz blokkséma és védelmi felállás ki tud alakulni. Ahol reagálni kell, már rég nincs is séma.

több mint 11 éve
Aztán meglátják, találnak-e slot WRt a drafton, ami sztem fontos Reidnek. Azzal meg is lenne a fegyverarzenál.ulpianus
Wylieban/McClusterben nem bízol h ezt meg tudják oldani?

Madden hates me.
több mint 11 éve
Legalább lesz egy normális QB mögötteJanek
Kurt Warner is király volt mögötte, azért mentek SBba, mert volt három király WR meg egy QB, és senki nem tudta ezt megállítani a döntőig. A Steelers is kutya mód szenvedett, aztán egy elképesztő gyenge passzból Holmes nyerte a mecset (nem véletlen nem "a dobás", hanem "az elkapás" nevet kapta 😀)

Egyébként Breaston Casselel is jó volt. Sosem pofázik, kiváló jellem, gyors, minden utat tud, technikás, blokkolásban is odateszi magát, koncentrált, hajtós, rutinos, megbízható játékos. Nem elit, de a liga egyik legjobb WR2 játékosa. Az volt a gond, hogy őt akkor nyáron hozták, mikor Bowe utolsó éve volt a szerződésből, és Baldwint draftoták. Nem tudták melyikük lesz majd a WR1, de nagyszerű esély volt egy ilyen jó WR2re, nem is drágán. Aztán Baldwin megsérült, Bowe+Breaston tolták a yardokat egy lúzerrel is. Csakhogy Baldwin így hiába gyógyult meg, nem kapott elég labdát, nem fejlődött a padon. Túl sok lett a pályaszéli elkapó
Ezért tavaly megcserélték Baldwinra. Ekkor feleslegesen fizették Breastont a padon. Bowe tagen maradt, mert csak nem lett WR1 szint Baldwin.

Most Dorsey úgy oldotta fel az ellentmondást, ez nem biznic, egyiknek menni kell. Jon Baldwin fiatalabb is, potenciálban ő még Bowe szintjét is elérheti. Ha Bowe végre hosszútávon megköti a szerződését, akkor ez a legjobb terv. Aztán meglátják, találnak-e slot WRt a drafton, ami sztem fontos Reidnek. Azzal meg is lenne a fegyverarzenál.

több mint 11 éve
Breaston vajon hol köt ki?
Vikes?
szent lajos?Janek
Haley a Steelersben van. Megy Wallace helyére. Annyira nem gyors, de elég gyors, és ő nem csak egyféle utat tud jól futni.ulpianus
Legalább lesz egy normális QB mögötte

több mint 11 éve
Vikes?
szent lajos?Janek
Haley a Steelersben van. Megy Wallace helyére. Annyira nem gyors, de elég gyors, és ő nem csak egyféle utat tud jól futni.

több mint 11 éve
Vikes?
szent lajos?

több mint 11 éve
Szegény Bossnak az agyrázkodások jól szétcsapták a karrierjét...Rolni
Így van, ez is, és más sérülések is. Egyszerűen nem ment át az orvosi alkalmasságin, illetve nem láttak reményt arra, hogy a közeljövőben ez változhatna.

több mint 11 éve
A Pro Football Centrall tudni véli, hogy D. Bowenak a KC vezetősége egy 5 év / 55 milliós szerződési ajánlatot tett.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Szegény Bossnak az agyrázkodások jól szétcsapták a karrierjét...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Steve Breaston (WR) és Kevin Boss (TE) többé nem a Chiefs játékosai. Breastont azt gondoltam, hogy maradhat, ha Boss gyanús is volt. Ez van, egyre érik a WR draft. Reid szeretne a trükkös játékaihoz egy speedy elkapót.
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-Release-Steve-Breaston-Kevin-Boss-/fbed4ca7-4b10-4fbe-8d96-4a465d16c85a

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
Chiefs announced that they released TE Kevin Boss and WR Steve Breaston.
több mint 11 éve
A Jetsből kivágtak pár veterán védőt. Mivel onnan jött az új DCnk (Bob Sutton), gondolom felhívja őket, mennyit akarnának keresni mostanság egy általuk ismert rendszerben.
Leginkább Bart Scott (32 éves) ILB lehet érdekes, LILB kezdőnek tökéletes lehetne egy ideig. Vagy Eric Smith (29) safety.

több mint 11 éve
meglássátok Alex Smith fog jönni 😊petey
Én el tudom képzelni, hogy azért mondogatja John Dorsey a GM, nincs megfelelő 1/1 QB prospect, mert második körben akarnak valakit, és inkább szabadügynökben gondolkoznak egy-két évig.
Ellenben egyik FA QB sem tetszik. Alex utoljára akkor volt jó QB, mikor draft prospect volt. A csapból is ő folyt, mekkora irányító lesz. De végül inkább gyenge szezonokat hozott. Aztán összerakták a liga egyik legerősebb keretét, ami Alexet is képes volt közepes szintre felhozni, de csak egy szezonra, és akkor sem volt kimagaslóan jó. Amint bekerült a helyére Kaepernyicky kapitány, aki szintén nem egy zseni azért legyünk őszinték, láttuk hogy nem Alex miatt működik ez az offense. Sőt, még sokkal jobb is lett. El se merem képzelni, mi lenne ott egy elit irányítóval. De nincs is rá szükség, ami nekem külön tetszik, az én dolgom. Brutális az a keret. Viszont Kansas Cityben Cassel pont ugyanezt tudta. Mikor a csapat nyert, akkor egy szezonban volt erős közepes Cassel, és jöttek is az eredmények, meg a jó statok. Elegünk van ebből, igazi QBt akarunk.

Ugyanez a gondom M. Flynnel. Az LSU az egyik kedvenc csapatom, láttam épp eleget Flynnt. Bár ő már ott is padozott JMR mögött javarészt. Ahogy most Wilson, JMR is kiszorította, eredetileg verseny lett volna köztük. Meg lehetne kérdezni Dwayne Bowet, aki sztem azonnal abbahagyná a tárgyalásokat, és az olyan nyilatkozatait, hogy szeretne maradni, amint Flynnt leigazolnák. Szívott vele eleget, idejött szívni Huard-Croyle elé, majd sémaváltás után Cassel-Palko-Orton-Quinn (még több sémaváltás közben), erre kezdődik elölről Flynnel! Ingyen aláírna bárhová. 😀
Nem győz meg, hogy az NFL akkori legjobb támadógépezetével (GB), mikor már nem volt tétje (ezért nem Rodgers játszott), nulla nyomás alatt, örömfociban leverték az akkori talán legrosszabb secondaryt (Lions). Mert én láttam a meccset. Flynn biztonsági passzokat dobált eleinte. Csak mit lehet tenni, ha egy screen passzból is félpályás TDt futnak? Nekem is megjött volna az önbizalmam. Mindegy felőlem sztárolhatják, csak ide ne jöjjön. Azt is mindenki elfelejti, hogy Russel Wilsont Carrol nem kezdőirányítónak vitte oda. Flynnt vitte annak, meg is fizette. De Flynn gyenge, inkább beküldték Wilsont. Én megértem, Wilson mindig is fantasztikus QB volt, Flynnel össze sem akarom vetni a képességeiket, két kategória. Most imádkozhatnak, hogy legyen olyan csapat, aki bármit ad Flynnért.

N. Foles merült még fel. Nem rossz irányító, de szvsz sosem lesz franchise QB. Egy jó back up, esetleg game manage. Előnye leginkább az, hogy nemcsak ismeri Reid rendszerét és Reid személyes stílusát, hanem eredményes is ebben. Sztem ő jó választás tartaléknak normális áron. És ha így tekintem, erre a szerepre Moore vagy Alex is kiváló. Viszont ilyen QB van még több is, nem is értem őket miért nem hozzák szóba velünk? Például Jason Campbellt semmivel nem tartom rosszabb opciónak.

Visszatérve az eredeti gondolatra, amennyiben QBt húznak 1/1re, azzal van egy nagy probléma. Nem lehet kirúgni évekig. Ahogy Alexet, vagy mást. Muszáj játszatni, ha gyenge is. Óriási pénzkidobás lenne, hiába JMR az illető, évekig kénytelen vagy nézni amit művel (miközben WR is kellett volna, és nézed ahogy Megatron (1/2) csodákat tesz mindeközben.) De akkor már nincs mit tenni. Ettől paráznak annyira Dorsey és Reid.
Ennél óvatosabb terv, ha húznak második körben QBt, mellé egy vállalható FA QBt. Azokat ki lehet rúgni egy vagy max két év után. De már egyik kivágása esetén is húzhatnak első körben jövőre QBt, és az kezdhet is. Ellenben második körben ritka a franchise QB, ezt már írtam máshol, ez határozott véleményem. Második körben akadhat jó back up, jó game manager, esetleg egy speckó offenseben system fit QB. Ellenben Brees csak egy volt, ameddig én vissza tudok emlékezni. Most annyiban más a helyzet, hogy túl sok olyan QB van, aki első kör végén kelne el más draftokon, és így átcsúsznak páran másodikba. Belőlük lehet jó irányító. Legalábbis az esélyeik ugyan tisztán rosszabbak, mint Geno Smithnek, de nem biztos, hogy annyival, hogy megérné belelépni a fentebb leírt 1/1 csapdába. Ezt kell most eldönteniük többek közt a vezetésnek. (Azt is, hogy Joeckel kontra Albert, ami egy hasonlóan összetett probléma, és meghatározza az 1/1 sorsát).

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 867 — Csodabogár
meglássátok Alex Smith fog jönni 😊

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Dorsey szerint nincs 1/1-et érő QB:  m.kansascity.com/kcstar/db_41615/contentdetail.htm?contentguid=iPp8ENO2&detailindex=1&pn=0&ps=5&full=true#displayempty taxi
ez kellemetlen lehet, ha mégis QB lesz 1/1-re😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Dorsey szerint nincs 1/1-et érő QB:  m.kansascity.com/kcstar/db_41615/contentdetail.htm?contentguid=iPp8ENO2&detailindex=1&pn=0&ps=5&full=true#display

Husain Abdullah leigazolva:  www.arrowheadpride.com/2013/2/16/3995608/kc-chiefs-free-agency-2013-husain-abdullah-safety

Madden hates me.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem, de a hír erről szólt. Nekik Folesnál jobb és tapasztaltabb QB kéne szvsz. Még csak nem is Geno Smith.Shawn84
Vagy inkább Geno Smith ÉS egy Folesnál jobb és tapasztaltabb QB...Black_Adder
És utóbbi ki volna? Mert szezon mindenképp lesz, valakit hozni kell.

Annyiban egyetértek, hogy nem feltétlen azért akarja Reid Folest, mert ő lesz a franchise QB. Csak kell egy rookie (és Stanzi marad sztem) mellé valaki, aki legalább ismeri a rendszert, vagy tapasztalt, leginkább mindkettő.
Gondolta Reid, Foles nem illik Chip Kelly rendszerébe, mindenki jól jár, ha elhozza. Erre kitalálta az Eagles, hogy első kört akarnak érte, aztán rájöttek a Chiefsnél az 1/1, így hozzátették, vagy második kört (2/2). Meglátjuk ennyit hajlandó-e áldozni Andy és John, mikor épp csapatot építenek.ulpianus
Na ne bármennyire is szeretem Folest még én is azt mopndom azért ez erős pofátlanság lenne a részünkről 😛. 1/1-t pláne hülyeség lenne odaadniuk ha kapnak is 1/4-t cserébe, mert azért mégiscsak akkor azt húznak akit karnak. Mi nem ígérhetjük meg nekik, hogy nem húzzuk be Joekelt. Mert szvsz őt kellene, azért nagyon csúnyán néznék ha Genot is akarnánk ezek után, és Reidéknek is nagyobb szükségük van egy jó OT-ra mint QB-ra pláne ha ott lesz Foles de Stanzit sem lehet figyelmen kívül hagyni. Mondjuk kicsit csalódni fogok, ha Folesnak meg se próbálja Kelly vhogy megtalálni a helyét a rendszert, de nyilván ő már látja tud-e vmit kezdeni vele vagy sem.
több mint 11 éve
Nem, de a hír erről szólt. Nekik Folesnál jobb és tapasztaltabb QB kéne szvsz. Még csak nem is Geno Smith.Shawn84
Vagy inkább Geno Smith ÉS egy Folesnál jobb és tapasztaltabb QB...Black_Adder
És utóbbi ki volna? Mert szezon mindenképp lesz, valakit hozni kell.

Annyiban egyetértek, hogy nem feltétlen azért akarja Reid Folest, mert ő lesz a franchise QB. Csak kell egy rookie (és Stanzi marad sztem) mellé valaki, aki legalább ismeri a rendszert, vagy tapasztalt, leginkább mindkettő.
Gondolta Reid, Foles nem illik Chip Kelly rendszerébe, mindenki jól jár, ha elhozza. Erre kitalálta az Eagles, hogy első kört akarnak érte, aztán rájöttek a Chiefsnél az 1/1, így hozzátették, vagy második kört (2/2). Meglátjuk ennyit hajlandó-e áldozni Andy és John, mikor épp csapatot építenek.

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Vagy inkább Geno Smith ÉS egy Folesnál jobb és tapasztaltabb QB...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Viszont Foles már játszott egy fél szezont benne NFL szinten is, és azért ha nem is volt jó de nagy csalódást se okozott.Shawn84
Az utóbbi évek Chiefs QB teljesítményei után szerinted biztos erre van itt szükség? A léc magasabban kell, hogy legyen.
1/1=1/4+Foles szerintem simán megéri KC-nek. Lenne QB-juk és Joeckelt is be tudnák húzni ebben az esetben 1/4-re. Az Eagles nem járna jól ezzel szerintem.Shawn84
Azért ez korántsem 100%.

1/1 és 1/4 között ÓRIÁSI különbség van. Nagyon kevés ember van, aki annyit ér, mint egy erősen exponenciális skálán ez az utolsó 3 ugrás.
Nézzétek meg mennyit adott a Redskins az 1/2-ért, ennél olcsóbbért az 1/1-et hatalmas hülyeség lenne adni, márpedig Foles ennél nem olcsóbb, hanem ahhoz mérten, kb mintha nem is lenne semmi.
Black_Adder
Akkora a különbség, amekkora a tehetségesés mértéke 1/1-ről 1/4re. Tavaly pöttyet nagyobb volt, mint idén. Ennélfogva a kereslet is kisebb az 1/1ért.
Ha a Philly-nek kell az 1/1, adják oda érte a második körösüket. Az sztem idén rendben lenne.Robilluma
Nem, de a hír erről szólt. Nekik Folesnál jobb és tapasztaltabb QB kéne szvsz. Még csak nem is Geno Smith.
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
hát nincs olyan játékos, mint tavaly volt Robert Griffin, úgyh kétlem is, h sikerülne letrade-elni 1/1-ről a Chiefsnek, ha akarnak egyáltalán. De ha akarnak, akkor Folesnél mindenképp többet kell kérni. Sokkal.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear