NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
tehát Albert marad az a logikus és a kevésbé rizikós.
?
tudom sok minden változhat de ha mindenki marad a két falból akkor ugye a logikus a QB draft.
vagy nem Ulpi?

több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 www.facebook.com/PleaseStayTonyGonzalez
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Albert nyilatkozott h szívesen maradna a csapatnál, de LT akar lenni, ha be akarják itt mozgatni guardba akk elmegy máshova.empty taxi
A riporter a rádióban megkérdezte, hogy mit szólna hozzá, ha bemozgatnák guardnak? Erről volt szó, de három-négy éve. Azóta van két jó guardunk. Illetve Albert szerződése lejár, akkor még nyilván nem így volt. A vezetés akkor sem akarta ezt, csak pár szurkoló szeretett volna T-Jackson (1/3) illetve Berry (1/5) helyén draftolni LOT-t, Albertet ROTnek áttolni. Nem volt ez hülyeség. Akkoriban Albert egyetemi guardból avanzsált OT volt, aki futásnál sokkal jobb mint passzblokkban.
Csakhogy azóta eltelt pár év. ROT Winston lett, Albert pedig kiváló pass blockerré fejlődött. Ellenben minden évben sérült, pár meccsre kiesik.

Ha már témánál vagyunk. Az egész arra alapoz, hogy Joeckel lehet az 1/1. Aki kiváló prospect és BPA egyben. BPA felfogásra az új GM hivatkozott ráadásul.
Luke Joeckelben zone blockinghoz is komoly potenciál van. Egy ZB csapat rendkívül ritkán jut ilyen tehetséghez. Ráadásul ha nincs szimpi QB első körben, és nem Joeckel, akkor ugyan ki? Lotulelei esetleg, ha a egyik vagy mindkét DE repül.

Albert posztján a TOP 10ben van. Kérdés, hogy megéri-e ezt kockáztatni azért, hogy hátha Joeckel még nála is jobb lesz? Eleinte fele pénzért, de az 1/1 ellövésével. Mert ha Joeckel bust lesz, a vezetőség idiótának fog tűnni. 1/1ért elrontottak egy top támadófalat, nincs LOT.

A KC szurkolók nagyjából 70-80%-a egyszerűen látja a kérdést. Pay the man. Minek kockáztatni? A cél az, hogy legyen egy király támadófal. És az van. Nem mi döntünk, új vezetés pedig új embereket jelent. De ha az általam fentebb írt két szék közül a földre forgatókönyv valósul meg, és QBt mégsem találnak második körben/FA piacon, akkor ezzel maga alatt vágja a fát a vezérkar. Az előző vezetés is azért repült, mert hiába akármilyen roster, amíg nincs QB. Senkit nem fog meghatni a BPA duma.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Albert nyilatkozott h szívesen maradna a csapatnál, de LT akar lenni, ha be akarják itt mozgatni guardba akk elmegy máshova.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tyler Wilson QB azt mondta, három csapat van közelebb Arkansashoz, Rams, Cowboys, Chiefs, de ezen belül is ha a Chiefshez kerülne, egy álma válna valóra. Nem tudom Reidéknek mennyire ez az álma, viszont ha bent lesz 2/2nél és elsőre nem QB jön, nem is lehetetlen.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Tegyük rendbe. Én nem azt írtam hogy nem húz, hanem csak ha nagyon nagy a gáz az LB sorral akkor szokott 3. körnél előbb. Felsoroltál 4 nevet, ami 14 év alatt azért nem sok. Pedig ez a csapatrész ezen időszak alatt egyszer sem tartozott a jobbak közé. Még Trotterrel sem.Shawn84
Te azt mondtad nem húz LBt második körben Reid most a drafton. És ezt arra alapozod, hogy eddig sem húzott, csak vész esetén.

Reid ehhez képest semmiből nem húzott annyit második körben, mint LBt. (WRből hármat, ha jól néztem az előbb). De cáfolj meg tényekkel, ha úgy érzed igazad van. Az nem gond.
Viszont ha igazam van, akkor ami legtöbbet húzott arra te kijelented, hogy az most sem várható, mert nem szokása. Én erről beszélek, ezért írtam neveket dátumokkal, nem viccből, vagy kötözködésből.

A red flag más lapra tartozik. Ahogy a bust kérdés is. Attól, hogy nem váltak be, még húzta őket.
Az álomarcú lány esetről tudok, magam is írtam, hogy Reidnél ez lehet gond. Bár ez nem fegyelmezetlenség Te'onál, lehet Reidet ez így nem érdekli. A pályán és öltözőben nem volt gond Te'oval. Továbbá lehet ILB más is.ulpianus
Megadom magam. Én nem néztem utána ennyire.
több mint 11 éve
Tegyük rendbe. Én nem azt írtam hogy nem húz, hanem csak ha nagyon nagy a gáz az LB sorral akkor szokott 3. körnél előbb. Felsoroltál 4 nevet, ami 14 év alatt azért nem sok. Pedig ez a csapatrész ezen időszak alatt egyszer sem tartozott a jobbak közé. Még Trotterrel sem.Shawn84
Te azt mondtad nem húz LBt második körben Reid most a drafton. És ezt arra alapozod, hogy eddig sem húzott, csak vész esetén.

Reid ehhez képest semmiből nem húzott annyit második körben, mint LBt. (WRből hármat, ha jól néztem az előbb). De cáfolj meg tényekkel, ha úgy érzed igazad van. Az nem gond.
Viszont ha igazam van, akkor ami legtöbbet húzott arra te kijelented, hogy az most sem várható, mert nem szokása. Én erről beszélek, ezért írtam neveket dátumokkal, nem viccből, vagy kötözködésből.

A red flag más lapra tartozik. Ahogy a bust kérdés is. Attól, hogy nem váltak be, még húzta őket.
Az álomarcú lány esetről tudok, magam is írtam, hogy Reidnél ez lehet gond. Bár ez nem fegyelmezetlenség Te'onál, lehet Reidet ez így nem érdekli. A pályán és öltözőben nem volt gond Te'oval. Továbbá lehet ILB más is.

több mint 11 éve
A felsorolt 2. körös LB-k közül hányan is teljesítettek jól? ŐŐ. Egy se. Lehet rosszul fogalmaztam. nem szeret húzni de ha muszáj meg teszi. Viszont általában szarul. Teonál ez a balhé neki elég lehet. Szerintem max. 3. körben lesz LB. Előbb nem. Shawn84
Azt írtad, nem húz második körben LBt szinte sosem. Erre írtam, hogy ehhez képest többet húz, mint bármi mást szinte.
Most váltasz arra, hogy nem váltak be? Oké, de mi köze ahhoz, hogy nem is húzott volna? Húzni igenis húzott. Ez tény. Felsoroltam négy LBt évszámokkal, nevekkel.
Ez úgy lehetne logikus amit mondasz, hogy behúzza Te'o-t (vagy Ogletreet vagy akárkit) és bust lesz, mert Reid ilyen peches az LBkkel. De ezt meg nem lehet tudni, és ez nem cáfolja, hogy behúzza.

Az igaz, nagy szükség volt LBre az Eaglesben, ezért tette. Azért ez alap minden csapat draftjánál, főleg első két körben.
Ráadásul a Chiefsben van ILB need. Mert Belcher meghalt. Tehát ez is stimmel. Akkor hogyan jelentheted ki biztosra, nem fog LBt választani 2. körben újfent? Benne van a pakliban.
Más is benne van, de az is. Sztem 5-6 poszt, de ebből párat lehet kilőnek FA piacon, és első körben.

A red flaget én is írtam, de ez más eset. Te'oval nincs gond munkamorál vagy pofázás terén. Fegyelmezett játékos. És kiváló játékos. Csak a liga úgy tesz, mintha minden más prospect komoly felelősségteljes egyetemista lenne rajta kívül.
Vannak komoly problémás primadonnák, mint itt John Baldwin. Ő lehet nem jön ki majd Reiddel. Te'o egész más. Erre írtam, hogy ez az álomarcú lány ügyirat, ami inkább diákcsíny, mint öltözői/pályán belüli fegyelmezetlenség, nem biztos, hogy zavarja Reid edzőt. De ha mégis, akkor is draftolhat LBt. Mert elég jó prospectek vannak. Én nem zárnám ki ilyen kategorikusan.ulpianus
Tegyük rendbe. Én nem azt írtam hogy nem húz, hanem csak ha nagyon nagy a gáz az LB sorral akkor szokott 3. körnél előbb. Felsoroltál 4 nevet, ami 14 év alatt azért nem sok. Pedig ez a csapatrész ezen időszak alatt egyszer sem tartozott a jobbak közé. Még Trotterrel sem. Más kijelentést én nem tettem. Benne van hogy meglépi, de én inkább a nemre szavazok. Ez meg már egyéni vélemény.
több mint 11 éve
A felsorolt 2. körös LB-k közül hányan is teljesítettek jól? ŐŐ. Egy se. Lehet rosszul fogalmaztam. nem szeret húzni de ha muszáj meg teszi. Viszont általában szarul. Teonál ez a balhé neki elég lehet. Szerintem max. 3. körben lesz LB. Előbb nem. Shawn84
Azt írtad, nem húz második körben LBt szinte sosem. Erre írtam, hogy ehhez képest többet húz, mint bármi mást szinte.
Most váltasz arra, hogy nem váltak be? Oké, de mi köze ahhoz, hogy nem is húzott volna? Húzni igenis húzott. Ez tény. Felsoroltam négy LBt évszámokkal, nevekkel.
Ez úgy lehetne logikus amit mondasz, hogy behúzza Te'o-t (vagy Ogletreet vagy akárkit) és bust lesz, mert Reid ilyen peches az LBkkel. De ezt meg nem lehet tudni, és ez nem cáfolja, hogy behúzza.

Az igaz, nagy szükség volt LBre az Eaglesben, ezért tette. Azért ez alap minden csapat draftjánál, főleg első két körben.
Ráadásul a Chiefsben van ILB need. Mert Belcher meghalt. Tehát ez is stimmel. Akkor hogyan jelentheted ki biztosra, nem fog LBt választani 2. körben újfent? Benne van a pakliban.
Más is benne van, de az is. Sztem 5-6 poszt, de ebből párat lehet kilőnek FA piacon, és első körben.

A red flaget én is írtam, de ez más eset. Te'oval nincs gond munkamorál vagy pofázás terén. Fegyelmezett játékos. És kiváló játékos. Csak a liga úgy tesz, mintha minden más prospect komoly felelősségteljes egyetemista lenne rajta kívül.
Vannak komoly problémás primadonnák, mint itt John Baldwin. Ő lehet nem jön ki majd Reiddel. Te'o egész más. Erre írtam, hogy ez az álomarcú lány ügyirat, ami inkább diákcsíny, mint öltözői/pályán belüli fegyelmezetlenség, nem biztos, hogy zavarja Reid edzőt. De ha mégis, akkor is draftolhat LBt. Mert elég jó prospectek vannak. Én nem zárnám ki ilyen kategorikusan.

több mint 11 éve
Csak ha nagyon nagy a szar akkor húz 3. körnél előbb LB-t.Shawn84
Ellenben ott van tavaly Kendricks, 2005ben McCoy, 2001ben Caver, 1999ben Gardner.
Ez sem kiugró véletlen négy ember a 14 draftról, mert 2011 Mathews és 2010ben Clayton 4. körös LB, 2007ben Bradley 3. kör, 2006ban Gocong 3. kör.
De a lényeg, ha LBt nem szeret húzni másodikban, miért húz minden harmadikra-negyedikre (3.5)?
Nem győztél meg, hogy ha Te'o aki top prospect volt, és lecsúszik 2/2ig, akkor Reidnél ez nem lehetne opció. (Már ha szem elöl tévesztjük hogy Dorsey a GM. Neki is lesz beleszólása, sőt kijelentette vita esetén ő dönt.)

Sztem a következő fontos kezdőjátékos needjeink vannak:
QB, de ez eddigre lehet első kör.
DE, de ha Jackson vagy Dorsey marad, lehet nem lesz elsődleges, ha mindkettő, akkor másodlagos sem.
CB, de lehet inkább FA lesz.
ILB, ez is lehet FA, de ha nem, akkor draft, és nem első kör.

Jobb ellenérv, hogy elég jó az ILB class a drafton. Tehát 3. vagy 4. körben is találni LILBt. Még akkor is, ha szem előtt tartjuk a 1 gap miatt megnövekedett cover képesség szempontot. Sőt talán ez pont Te'o ellen dolgozik. Attól függ combine-on milyen sebességet mutat fel.ulpianus
A felsorolt 2. körös LB-k közül hányan is teljesítettek jól? ŐŐ. Egy se. Lehet rosszul fogalmaztam. nem szeret húzni de ha muszáj meg teszi. Viszont általában szarul. Teonál ez a balhé neki elég lehet. Szerintem max. 3. körben lesz LB. Előbb nem. AZ LB sort nem értékeli olyan magasan. Nála első a 2 fal. Az a véleménye hogy használható Lb a hátsó körökben is akad szép számmal. Tavaly majdnem csodával határos volt Kendricks kiválasztása ilyen korán. Idén azt hiszem meggyőzhető, mivel 3-4-es védelemmel még nem dolgozott, és hallgatni fog a DC-re.
több mint 11 éve
Csak ha nagyon nagy a szar akkor húz 3. körnél előbb LB-t.Shawn84
Ellenben ott van tavaly Kendricks, 2005ben McCoy, 2001ben Caver, 1999ben Gardner.
Ez sem kiugró véletlen négy ember a 14 draftról, mert 2011 Mathews és 2010ben Clayton 4. körös LB, 2007ben Bradley 3. kör, 2006ban Gocong 3. kör.
De a lényeg, ha LBt nem szeret húzni másodikban, miért húz minden harmadikra-negyedikre (3.5)?
Nem győztél meg, hogy ha Te'o aki top prospect volt, és lecsúszik 2/2ig, akkor Reidnél ez nem lehetne opció. (Már ha szem elöl tévesztjük hogy Dorsey a GM. Neki is lesz beleszólása, sőt kijelentette vita esetén ő dönt.)

Sztem a következő fontos kezdőjátékos needjeink vannak:
QB, de ez eddigre lehet első kör.
DE, de ha Jackson vagy Dorsey marad, lehet nem lesz elsődleges, ha mindkettő, akkor másodlagos sem.
CB, de lehet inkább FA lesz.
ILB, ez is lehet FA, de ha nem, akkor draft, és nem első kör.

Jobb ellenérv, hogy elég jó az ILB class a drafton. Tehát 3. vagy 4. körben is találni LILBt. Még akkor is, ha szem előtt tartjuk a 1 gap miatt megnövekedett cover képesség szempontot. Sőt talán ez pont Te'o ellen dolgozik. Attól függ combine-on milyen sebességet mutat fel.

több mint 11 éve
Igazoltunk mostanság két játékost. DT Daniel Muir, illetve OT Steven Baker urakról lenne szó. Jelentősége max annyi, a vezetőség dolgozik.

Manti Te'o a CBSSportson lecsúszott első kör legvégére (mindenhol le fog). Tehát innentől számítsatok mockokban és minden szinten a Te'oval kiegészülő brutál LB sor elméletekre. Reid nem szereti a problémás arcokat, de egy ilyen álomarcú lány eset talán nem gond.ulpianus
Csak ha nagyon nagy a szar akkor húz 3. körnél előbb LB-t.
több mint 11 éve
Igazoltunk mostanság két játékost. DT Daniel Muir, illetve OT Steven Baker urakról lenne szó. Jelentősége max annyi, a vezetőség dolgozik.

Manti Te'o a CBSSportson lecsúszott első kör legvégére (mindenhol le fog). Tehát innentől számítsatok mockokban és minden szinten a Te'oval kiegészülő brutál LB sor elméletekre. Reid nem szereti a problémás arcokat, de egy ilyen álomarcú lány eset talán nem gond.

több mint 11 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
hát ha már gonzo nem került sb-ba, ott van legalább pollard, hihetetlen mekkora hiszti megy a pecc topikban miatta😊
több mint 11 éve

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nem egy ember használja máshol ezt avatarnak. Aláírásnak én már több művét is átszabtam saját célra. Néha kell rajtuk alakítani mást is, de a stílusa egyedi.ulpianus
Igen, én is rátaláltam már jóval régebben a műveire, szerintem egy zseni a fickó... Itt meg még nem láttam konkrétan ezt a képet úgyhogy gondoltam van Chiefs fan akinek tetszene. Na de nem offolok tovább 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem egy ember használja máshol ezt avatarnak. Aláírásnak én már több művét is átszabtam saját célra. Néha kell rajtuk alakítani mást is, de a stílusa egyedi.

Más. McMahon a Colts ST edzője lett. Jó ST edző, bár Colts topicban nagy visszhangja nem volt. De én örülök, hogy oda ment, szeretem a Coltsot. 😊
Mivel nekünk is jó ST edzőnk lett (Toub), így nem bánom, hogy távozott.

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Egy mini hsz.-t talán megér, ava alapanyagnak megteszi 😊

A stílusjegyek alapján Chris Senbower műve.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ami viszont egy OL edzőnek nem mindegy. Lehet mostantól szárnyalni fog a Jax OL, és Heck volt a hibás. De sztem inkább igazolni kellene pár tehetséget a falba, és lecserélni Gabbertet, egyből másképp nézne ki minden.ulpianus
Meglátjuk. RT poszton voltunk nagyon rosszak az elmúlt 2 évben és LGben. De Henne is kapta a sackeket rendesen. A 2 Titans meccsen 14et! És az O-fal gondok már Garrard alatt megvoltak a vége felé, pedig ő még mellé mobilis QB is volt.
Meglátjukj. Brandon Albert majd egyeztethet telefonon Monroeval (Virginiában csapattársak voltak) Andyről.iktriad
Albert és Monroe nevét sértés egy mondatban említeni. Itt Winston az ROT, nem Monroe (vagy Albert vagy Bradfiled). És itt minden poszton minőségi ember van, ami sokkal fontosabb, mintha lenne egy sztár vagy kettő, és pár lúzer. Mint egység, nem sok jobb van az itteninél.

Mobilis volt Henne? Quinn és Cassel nagyszerűen fut szintén. De gyökér irányítók, ahogy Henne és Gabbert is. Túl sokat várnak, képtelenek időben dobni, és dönteni. Ha döntenek, akkor is rosszul. Ez nem az OL edző hibája. A mobilitás akkor érdem, ha a QB tud valamit kezdeni a plusz idővel. Az, hogy a zseben kívül rontja el, nem azon belül, sokat nem számít ebben a kérdésben.

De igazából nézd onnan is, hogy amint kapott egy normális futót akár az itteni, akár a Jax OL, máris volt kimagasló futójáték. Ami ilyen lúzer QBk estében sokkal nehezebb. Mert minden védő a futóra vadászik.
Nem hiszem, hogy Heck el fogja rontani ezt a falat. És a Jax fal pedig nagyon jó lesz nélküle. Meglátjuk.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ami viszont egy OL edzőnek nem mindegy. Lehet mostantól szárnyalni fog a Jax OL, és Heck volt a hibás. De sztem inkább igazolni kellene pár tehetséget a falba, és lecserélni Gabbertet, egyből másképp nézne ki minden.ulpianus
Meglátjuk. RT poszton voltunk nagyon rosszak az elmúlt 2 évben és LGben. De Henne is kapta a sackeket rendesen. A 2 Titans meccsen 14et! És az O-fal gondok már Garrard alatt megvoltak a vége felé, pedig ő még mellé mobilis QB is volt.
Meglátjukj. Brandon Albert majd egyeztethet telefonon Monroeval (Virginiában csapattársak voltak) Andyről.
több mint 11 éve
Chungnak csak lesz főnöke is. 😀 Állítólag Andy Heck lett az új OL edző. Aki 2004től Jax OL coach volt. Illetve előtte első körös OTként került a profi ligába és játszott éveket a Seahawks ('89-'93), Bears ('94-'98), Redskins ('99-2000) csapatoknál.ulpianus
Őszinte részvétem. De legalább nem kellett kírugnia nálunk az új HCnek.
Csak 1 statisztika - engedett sackek száma:
2010: 38
2011: 44
2012: 50iktriad
Sőt, a sackek mellett ugyanilyen fontos a QB Hit, amiben második legrosszabb lett a Jax 108al. Illetve a futásátlag volt 3.8, ami rossz. Nem néztem tovább, de egyszer volt normális futójáték, az is egy embernek volt köszönhető.

A Chiefsnél ami hasonlóság van, az a QB alkalmatlansága. Aki miatt mindkét Pass protect adat páros csúnyább, mint kellene. De évekig az is megfelelő volt. Túl sok volt idén a sérülés, van ilyen. A futásátlag viszont a KCnél kimondottan jó (4.8), és ez is évek óta. Főleg, ha azt nézem, hogy a szezon java részét a cserék játszották.
A lényeg most sem a számokból derül ki önmagában. Pioli QB poszton hibázott, ki is rúgták miatta. Ellenben kimondottan jó támadófalat rakott össze. Ami GM Generől/Jax OLről messze nem mondható el. John Dorseynak most arról kell döntenie hogy LOT poszton Joeckel legyen vagy Albert? Egyik jobb mint a másik. A többi poszton megvannak a stabil minőségi kezdőjátékosok.
Ami viszont egy OL edzőnek nem mindegy. Lehet mostantól szárnyalni fog a Jax OL, és Heck volt a hibás. De sztem inkább igazolni kellene pár tehetséget a falba, és lecserélni Gabbertet, egyből másképp nézne ki minden.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Chungnak csak lesz főnöke is. 😀 Állítólag Andy Heck lett az új OL edző. Aki 2004től Jax OL coach volt. Illetve előtte első körös OTként került a profi ligába és játszott éveket a Seahawks ('89-'93), Bears ('94-'98), Redskins ('99-2000) csapatoknál.ulpianus
Őszinte részvétem. De legalább nem kellett kírugnia nálunk az új HCnek.
Csak 1 statisztika - engedett sackek száma:
2010: 38
2011: 44
2012: 50
több mint 11 éve
Bob Sutton DC, konkrétumként annyit nyilatkozott, hogy valóban 3-4 defense marad. Reid is ezt mondta többször.
Továbbá azt vettem ki a szavaiból, hogy 1 gap játékra fogunk áttérni. Legalábbis nagyon emlegette a másféle gyorsabb blokkok megverését, mint kulcs elemet, valamint Rex Ryan érkezésével amit tanult erről. Márpedig az addigi 2 gap, ettől a pillanattól váltott 1 gap játékra. Én így értelmeztem amit mondott.

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Remélem sikeresek lesznek nálatok. S nem feltétlenül return TD-kre értem, hanem ugyanúgy a rúgások utáni coveragekra is. Az utóbbi 6 évben a Bears kapott 1 punt ret, meg egy blokkolt FG utáni return TD-t (+ ugye a GB elleni trükkös). Szóval jól jártatok.
több mint 11 éve
Kevin O'Dea Bears Assist ST edző a továbbiakban Kansas Cityben fogja betölteni ugyanezt a posztot. Vagyis Dave Toub hozta magával.

Andy Heck-et a KC hivatalos sajtósa megerősítette mint új OL edző.