NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Per @mortreport, Tony Sparano is scheduled to interview Monday for the offensive line coach job with Kansas City Chiefs.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Elég tutira írta a srác. És ő Chiefs egyik sajtósa. De hozta azóta a Kansas City Star (komoly lap) és a KC hivatalosan is.Még megy a GB meccs, de mit olvasok?Én is olvastam!
A Chiefs egyik fiatal belsős embere, aki a hivatalos twittert is vezeti, azt írja, tuti, hogy John Dorsey (Green Bay) aláírt a Chiefshez General Manager posztra. Részletek hamarost.ulpianus
Itt is ex GB GM lesz ? 😊Rolni
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Még megy a GB meccs, de mit olvasok?Én is olvastam!
A Chiefs egyik fiatal belsős embere, aki a hivatalos twittert is vezeti, azt írja, tuti, hogy John Dorsey (Green Bay) aláírt a Chiefshez General Manager posztra. Részletek hamarost.ulpianus
Itt is ex GB GM lesz ? 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Még megy a GB meccs, de mit olvasok? A Chiefs egyik fiatal belsős embere, aki a hivatalos twittert is vezeti, azt írja, tuti, hogy John Dorsey (Green Bay) aláírt a Chiefshez General Manager posztra. Részletek hamarost.
több mint 11 éve
Bob Sutton (DC) védelme második verzióNem lesz elvi elemzés. Inkább törióra.
Nem biztos, hogy Sutton marad a 3-4 2 gap játéknál. Sutton kezdetben 4-3 cover 2-t játszott Herminator (Herm Edwards) alatt. Reidhez közelebb állna. Eleve az öreg Kiffint is ezért kereste volna meg (voltak ilyen hírek). De igazából ebben egyelőre nem hiszek.
Érdekesebb viszont, hogy Sutton, mint írtam 3 évig volt DC 2006 és 2008 között. Ekkor végig az írt 2 gap ment. 2008ra tehát össze is rakott egy király run stoppot. Azonban nem leváltották, hanem kirúgták a vezetőedzőjét, és jött Rex Ryan. Aki ráadásul DC múlttal rendelkezett. Ő látta Sutton munkáját, és visszatette LB edzőnek, illetve kinevezte DC helyettesnek is. Amiből 2012re vezetőedző helyettessé (Assist HC) lépett elő.
Azonban már 2009ben a 2 gap 3-4 átalakult 1 gap 3-4 játékra. És kiválóan működött. A 4 legfontosabb mutatóból (run D, pass D, össz D, kapott pontok) közül a run D úgy maradt szinten (NLF 8th), hogy a többi 3 mind a liga legjobbja lett. Aztán 2012 végéig a futás elleni védelem esett vissza folyamatosan (26. helyen állt meg tavaly), így a kapott pontok is (20.), de a passz elleni védelem (2.) és az összvédelem a jobbak közt maradt (8.)
Ezért komoly esélye van annak is, hogy Sutton az 1 gap játékra fog építeni, é feledi a Chiefsnél (Crennel) is és saját DC beosztása alatt (Jets) is játszott védelmet. Sutton még nem mondott semmit. A 4-3 esélye egyelőre szvsz nem túl magas. Azonban, hogy a két lehetőség közül melyik lesz, azt lehet nem tudjuk meg szeptemberig. A 4-3ra azért lennének utaló jelek a draftig is, ott is, továbbá azt le szokták nyilatkozni. Nem mintha a kettő közt ne mosódna el a határ egyre inkább, de attól még létezik a 4-3 és 3-4 is. A sub felállásokat könyörgöm senki ne keverje bele ebbe.
több mint 11 éve
Bob Sutton és a 3-4. A DL under-over-base pozíciókat állandóan variálja (eddig ez nem volt). Egy pass rusher (R)OLB szinte mindig segíti őket. A többiek vagy zónáznak (leginkább), vagy emberfogáson vannak, vagy ennek valamilyen variációja. Ez is 2 gap játék.
Érthetően előnyei és hátrányai sokban hajaznak Crennel védelmére. Stabil védelem, kevés nagy játék. Futás és passz ellen is hatékony. A pass rush gyenge, szinte csak kiemelkedő egyéni képességű játékosokkal oldható meg (mint Tamba Hali és Justin Houston).
Alapvetően jó, hogy nem kell átállni. Jó hogy aki hatékony volt, biztosan az is marad. Probléma, hogy ez nem oldja meg Dorsey 2 gap pass rush impotenciáját. Vagyis továbbra is keresünk RDE-t. Ugyanis Sutton Crennelhez hasonlóan a legtöbb kritikát azért kapta a szurkolóktól, amiért Crennel. Állandó a "prevent defense" (mondjuk igazából nem az, de híjuk így) a 4 men rush. Nincs extra blitzelő, a biztonság él mindenek felett. Mivel több a szűk zóna, és a CBk nincsenek szinte fixen az oldalvonalhoz ragasztva (mint eddig), megfelelő emberekkel a futás elleni védelem javulhat. Ami mostanság kulcskérdés nálunk.
A séma további hátránya, főleg ha a depth chartot nézem, a minőségi secondary, mint rendszerkövetelmény. Van egy elit CBnk, aki eleve cover2höz lett hozva (Herminator által) Flowers. És van egy mindenben király Berry, neki nyolc, mint kell csinálni, megoldja. Kendrick Lewis (FS) jó safety, sérülékeny, de a szezon nagy részét lejátssza. Arenas nickelback.
Viszont nincs CB2, nincs csere CB, nincs csere safety. Nem az a gond, hogy 4 WR ellen nincs elég ember, az megoldható, nincs csapat ,ahol 4 elit WR rohangálna.
A gond a sérülések, és a pihentetés. Amint Flowers lejön egy normális CB sem marad. Amint Berry/LEwis megsérül egy safety marad. LILB is kell, mert Belcher meghalt. RDE sztem így nem Dorsey lesz, ha Bailey nem nyűgözi le az edzőket, az is fog kelleni.
Igazából megoldható egy de maximum két szezon alatt. Másrészt hol van tökéletes roster? Ez sem az, na bumm.
De CB akkor is kell, azt nem ússzuk meg, vagy végünk lesz. Nem bánnám, ha a harmadik vagy akár a második kör erre menne. Jó a felhozatal.
több mint 11 éve
Hivatalossá vált a Beki által felsorolt edzők kinevezése. Nem soroolm én is fel őket, annyira azért nem érdekes hogy ki az erőnléti edző cseréje meg stb Csak annyiban, hogy megvan lassan mindenki.A két legfontosabb segédedző érdekesebb:
Offensive Coordinator Doug Pederson. Az egykori Green bay (Miami, Philadelphia, Cleveland) irányító 12 évig volt profi játékos. Legjobb szezonja Reid alatt 1276 yard, 7 TD (9x kezdett). 2011ben Az Eagles QB edzője volt, a playhívást is átengedte neki Reid (ami nagy szó az ő esetében). Összesített yardban illetve first downban franchise rekordot értek el.
Defensive Coordinator Bob Sutton. 13 évig volt a Jetsnél mint LB edző, a védelem vezére (Tehát DC 2006-2008), vezetőedző helyettes. Előtte az Army (NCAA) védelmi edzőjeként vált ismertté.
2008ban a Jets történetének egyik legjobb futás elleni védelmét rakta össze. Meccsenként 94.9 yard, futásonként 3.7 yardos átlaggal. Az öt elért védelmi TD franchise rekord. A 41 sack NFL hetedik legjobb.
Reid azért választotta ezt két embert, mert önállóan képesek dönteni. Nagyon kreatívak, jó playhívók, átlátják a csaparészüket, teljesen önjárók. Ez fontos, mert Reid pont ilyenkor tud elbizonytalanodni, képtelen váltani, valakinek pedig muszáj reagálni azonnal.
Pederson gyakorlatilag biztossá tette amit tudtunk, a Reid West Coast lesz a játék támadásban.
Sutton egyelőre nem nyilatkozott, de a Jetsnél 3-4et játszatott.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Caplantől:#Chiefs coaching staff named:
Eric Bieniemy (Running Backs), Tommy Brasher (Defensive Line), Travis Crittenden (Assistant Strength and Conditioning), David Culley (Assistant Head Coach/Wide Receivers), Mike Frazier (Statistical Analysis Coordinator), Corey Matthaei (Quality Control), Tom Melvin (Tight Ends), Matt Nagy (Quarterbacks), Britt Reid (Quality Control) and Barry Rubin (Head Strength and Conditioning), Doug Pederson (OC), Bob Sutton (DC).
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl#Chiefs announced Doug Pederson as their new OC.
több mint 11 éve
Reid nem szórakozik sokat, hamar meglesz a staff és úgy tűnik nem akar mindent felborítani még ha nyilván a maga szándéka szerint is alakítja a dolgokat. Ennek örülök ez mutatkozik a DC választásban. Így tovább már tényleg csak a QB-t kell megtalálni 😀
több mint 11 éve
Janek!Menjünk sorban.
Egy QB nem elég. Stanzi tapasztalatlan, egyetlen rookieval ez robbanóelegy egy újjátervezett offenseben.
Vick ismeri a Reid rendszert. Ellenben 30 múlt és sérült, nem is lenne olcsó. Két drága (1/1) QB nem jó biznisz. Azt eltudom képzelni, hogy egyéves szerződést kap, és betanítja Genot. Így tuti nem kuka a szezon. Pénz lenne rá.
Másik. Lehetne hogy jövőre draftolnak QBt, de ki tudja akkor lesz-e alkalmasabb jelölt, mint Geno Smith? Aki tökéletes megfelelője a '99es Donovan McNabbnek. Természetesen draftolhatnak második körben is (2/2) QBt. Tehetség van, és fantázia is lenne némelyikben. De azért itt már kellene kompromisszumokat kötni.
L. Joeckel akkor jöhet szóba, ha a ZB ugrik, vagy B. Albert nem kap bizalmat. Hátsérülése megint kijött szezon közben, a lába is bibis, és Luke Joeckel szintű ember nehezen szerezhető. ____________________________________________
Most az a hír, hogy a Jetsből jön Bob Sutton, és marad a 3-4.
Werner 4-3as DE. Ha 4-3 lesz, akkor is sztem ugyanaz a pass rusher duó, mint most. Sokan Houstont OLBnek tolnák hátra, de én erre nem látok sok esélyt. Inkább el tudom képzelni, hogy Jarvis Jonest vagy akárkit visznek el OLBnek, Houston pedig megy a 260 fontjával DEnek (Hali nála is több, őt is fejből azt mondom 270+).
Tyson Jackson 2009ben nem volt nagy szám. Azóta évről évre jobb. 2011ben konkrétan ő volt a PFF statjai szerint a legjobb run stopper a ligában a posztján (Dorsey hatodik). Más listán Dorsey volt asszem harmadik Jackson második, meg hasonlók. A lényeg, hogy kiváló páros. 2012ben Jackson végre pass rushban is előkerült. Ezért írták egész évben, hogy megszolgálni látszik a belé vetett első kört.
Ettől sok függ, hogy velük mi lesz. Ha 3-4 és mindketten maradnak, akkor kizárt a DT draft 1/1re nyilván. Ha Jackson marad LDE, és Dorsey a sérülései vagy a pass rush hiánya miatt repül, akkor kellhet egy RDE.
A fizetésük túl magas. A run stop hiába elit, ennyit nem ér önmagában. Ők még a régi CBA alapján szerződtek, akkor ez normális volt. Erről le kell mondaniuk. Nem minimumról beszélünk nyilván, de a mostani pénzekhez történő hangolásról. Probléma, hogy mindketten ha kilépnek a piacra, azonnal fognak kapni komoly ajánlatot, és ezt ők is tudják. Jacksonnak elvben él a rookie szerződése, de túl van töltve szándékosan. Így igazából csak arra jó, hogy újraszerződni lehet vele, ha megegyeznek. Még a draft előtt ezek el fognak dőlni. Akkor érdemes a DT posztra visszatérni.
Más igazából nem valószínű. CB kell és safety. Utóbbi második körben jobban megéri (Akár E. Reid, de Vaccaro vagy M. Elam is ott lehet például), CB is ,de az harmadik körben vagy FA is lehet. Menzie is egészséges lesz. Nem fognak DBt draftolni 1/1re. Más pedig nem kell.
Tehát első a DC, nevezze meg mit játszunk. Aztán Senior Bowl, stb. FA piac(ig) Bowe-Albert-Dorsey-Jackson szerződései. Ekkorra sokkal okosabbak leszünk a prospecteket és a needeket tekintve is.
több mint 11 éve
Ulpi!Egy elvi kérdés:Vick nálatok landol és Albert is marad akkor kit/mit húztok elsőre?
Werner?
ismerve a dagi dl fetishet
több mint 11 éve
Matt Nagy azt írta, ő lesz az új QB edző a Chiefsben. Ő is Reid embere, gondolom ez nem meglepő információ. Ez így megy.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello @BrianCozKansas City Star reporting the Chiefs have hired Bob Sutton as defensive coordinator. #nyj
több mint 11 éve
Will Shields (OG) a HOF jelöltek 15 finalistája közé is bekerült. 😊 Tavaly Willie Roaf (OT), most hű társa Shields is bekerülhet a hősök csarnokába.
több mint 11 éve
Bob Sutton (Jets) a legfrissebb DC jelölt. Tegnap (és kedden) este tárgyaltak, állítólag közel voltak a megegyezéshez.OC jelölt továbbra is Pederson.
több mint 11 éve
Hearing Eric Bienemy will end up as RB coach on Andy Reid's staff in KC. Doug Pederson likely as OC. Childress in some capacity
Madden hates me.
több mint 11 éve
ami még nem merült fel, hogy Reid érkezésével Stanzi álmainak kb. vége, legalábbis nem egy WCO-ban találna magáraStanzi valóban nem lesz kezdőjátékos. Ha draft (főleg 1/1), ha FA, új fiú fog kezdeni. Sőt, ahogy írod, lehet hogy mindketten elé kerülnek.
szóval több mint valószínűnek lehet tartani a Geno/Vick, vagy Geno+Vick kombót, és azzal egy instant második hely meg is lenne a csoportban, bár kérdés mit tudhat a Denver jövőresapka
Mindamellett Stanzi gyorsan dönt, gyorsan dob, bírja az ütést, jól mozog a zsebben, és jókor mozog ki a zsebből, ritkán de akkor jól fut, nagyszerű vezető. Ami nála probléma, hogy itt kell mélyre is pontosan erőből dobálni (nem túl sokat), ennyi passznál kérdés a pontosság, illetve a csökkentett pass protect miatt megnő a nyomás, amitől Ricky hajlamos kapkodni. Igazából neki pont hogy feküdhetne is a WCO.
Legfőbb hátrány inkább az, hogy egyik edző sem hisz benne, nem az ő emberük.
A csoport pedig továbbra is akkor lesz érdekes, amint megvan a QB. Mostantól pedig amint megvan a játékstílus a labda mindkét oldalán.
több mint 11 éve
ami még nem merült fel, hogy Reid érkezésével Stanzi álmainak kb. vége, legalábbis nem egy WCO-ban találna magáraszóval több mint valószínűnek lehet tartani a Geno/Vick, vagy Geno+Vick kombót, és azzal egy instant második hely meg is lenne a csoportban, bár kérdés mit tudhat a Denver jövőre
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ulpi szerint BALDWIN POSSESSION WR. És pont. Kötöd az ebet a karóhoz. De Vannak possession elkapók, akik egyben mélységi passzokkal is megjátszhatók.Baldwint én possession WRnek könyvelem el. Most is, tavaly is. ulpianusmert egyiket se láttam mélységi célpontként játszani, ellenben láttam őket posessiont. Miért ne lehetne úgy, h Baldwin marad posession, és jön egy mélységi célpont?
Black_Adder
Bowe nem ilyen, Baldwin és Breaston ilyen. Nem olyan bonyolult.
Tehát van két ilyen mélységi passzra is jó possession WR, és két slot WR (McCluster és Wylie). És te eladnád Bowet, aki nem mélységi célpont. Hgoy jöjjön egy ötödik mélységi célpont. Mindezt West Coast offensebe!! Minek ennyi mélységi célpont WCOba?
Nem azt mondtam, h vissza fog esni. Azt mondtam, h most jól játszik, és a fiatalokra olykor veszélyes tud lenni egy sémaváltás, főleg ha esetleg rosszul használnák őt.De hogy lehet egy pass rushert rosszul használni pass rusher poszton? Vagy a 4-3as DE poszt nem pass rusher szted? Ez ugyanaz a poszt, mint a 3-4 OLB, csak nem kell benne zónázni meg embert fogni.
Black_Adder
Tyson Jackson nem bust. 14 milliót kereső játékos a cserepadon eléggé bust szagú lenne.Milyen cserepadon? Kezdőjátékos. "Ha esetleg netalántán" elméleteidet hadd ne én magyarázzam meg.
Black_Adder
A 14 milliót kiforgatod. Én céloztam rá, de meg is mondtam miért alakították így, azt "véletlenül" lefelejtetted természetesen. Azt a pénzt soha nem kapja meg. A szezon előtt megmondták, ez így nem lesz kifizetve. Arról szól, hogy most kap egy új szerződést vagy kirúgják. Játsszon ennek tudatában egy szezont. Versenyezzék le Dorseyval a témát.
Tehát ha Jackson repül, akkor sem azért mert bust, hanem mert szükségtelen 3 kezdőjátékos 2 posztra. Én ezzel érveltem előbb is. Dorsey és Jackson kézen fogva is repülhetnek. Mert Dorsey sérült is, Jacksonnak meg csak az átstrukturálás maradt mint opció.
De mint írtam, új vezetés új emberekben hisz. Nem kell variálniuk. Egyszerűen hoznak egy DT-t vagy marad aki itt van. Mondjuk Poe-Bailey és kész.
több mint 11 éve
Ő is Reid embere, mondjuk voltak komolyabb rezümével rendelkező emberei is szabadon.empty taxiIgen. Eddig úgy tudtam, van vele megállapodás, de mint QB edző. Az volt eddig egy évet. ÉS Chidress lesz az OC. Aki QB edzőből lett OC Reid alatt (mindkét poszton).
Mondjuk Childress sem hívta a playeket, Reid hívta akkor is. Ilyen értelemben mindegy. De tapasztalata kevesebb van jóval.
több mint 11 éve
Vipera!mert egyiket se láttam mélységi célpontként játszani, ellenben láttam őket posessiont. Miért ne lehetne úgy, h Baldwin marad posession, és jön egy mélységi célpont?
Baldwint én possession WRnek könyvelem el. Most is, tavaly is. Miért ne lehetne gyors egy possession WR? Miért ne lehetne megfelelő mélységi célpont? Sokféle játékos van. Baldwin például gyors és magas egyszerre. Ezért (és más erényei miatt) volt ilyen jó propsect, hiába egy díva.
Breaston nem játszott slotban, és akkor nem jó mélységi célpont? Attól gyors, hogy gyors. Nem attól hogy slotban játszik vagy nem.
De összegezzük: Tehát mélységi célpont van kettő (Baldwin+Breaston). McCLuster és Wylie még náluk is gyorsabbak, ők a slot. És te ezért hoznál az egyetlen nem mélységi játékra alkalmas Bowe helyére egy ötödik mélységi célpontot West Coastba? Minek? Még Air raid-be sem kell ennyi.
ulpianus
Ez most, h Baldwinnal ennyire jónak látod mélységi célpontnak, számomra egy új információ, amit az idei az idei és tavalyi játékotok alapján nem tudtam leszűrni. Amikor tehettem megnéztem a meccseiteket, de nem töltöttem le, nem néztem vissza, nem próbáltam megfejteni az esszenciáját, és első nézésre sok dolog fölött elsiklok. Az utóbbi időben nem láttam sok hosszú passzot tőletek, ezért, úgy tűnik tűnik rossz következtetést vontam le.
Szóval, Baldwin lehet gyors attól, h posession WR, és lehet jó méységi célpont, attól h eddig nem sok mély labdát kapott el, mert nem az volt a játékotok. Én viszont csak az alapján tudtam megítélni, amit az elmúlt két évben láttam, tévedtem, de így legalább kiderült és most már ezt is tudom.
Breastont azért nem vettem számításba más WR pozícióban, mert idén nem játszott nagyon semmilyen WR pozícióban. Arra gondoltam, h minden posztra volt nála jobb a csapatban. Azt tudtam, h jó slotnak tartod, és h Baldwin előtt jó volt WR2nek, tekintettel arra, h Cassel volt a qB azt hiszem akkor se mély labdákkal bombázták. Én ennél jobban nem ismertem őt. Megcáfoltad, ennyi elég.
összegezve te két olyan elkapóról mondod, h nagyon jó mélységi célpont, akit én nem nagoyn láthattam tündökölni mélységi célpontként. honnan tudhattam volna? Beírom a véleményem és te helyesled, pontosítod, korrigálod, vagy teljesen megsemmisíted. Igazán jó Chiefs-szel foglalkozó elemző oldalról nem tudok, így elssőroban itt a topicban tudok okulni. Gyakran írsz magadtól, néha bepróbálkozok valamivel, úgy tűnik általában baromsággal, de még mingid jobb ha leoltasz miatta, mintha tévhitben élnék. Aztán ha már zavaró vissza tudom magam fogni. Pár hónapmúlva úgy is kiderül, h Reid miként ítéli a WR helyzetet.
Justin Houston. Adva van egy srác, aki perfect pass rusher. A súlya és ereje alapján inkább 4-3 DE, de lehet 3-4 OLB is. Ha ezt a srácot átteszem pass rushernek fixen, akkor majd visszaesés lesz. De miért? Attól, hogy hárompontos felállásból kell indulni? Ezt is játszotta egyetemen, tudja. És itt is volt, hogy abból indult. Csak itt sokáig tanulnia kellett a cover játékot. Abban nem egy ász, bár jobb, mint vártuk. De attól hogy azt felejti és marad a legfőbb erőssége, kizárt, hogy majd visszaesik. Sőt, sztem ekkor lesz csak jó igazán. Én ezért nem tenném SOLBnek 4-3ban.Nem azt mondtam, h vissza fog esni. Azt mondtam, h most jól játszik, és a fiatalokra olykor veszélyes tud lenni egy sémaváltás, főleg ha esetleg rosszul használnák őt. Azt se mondtam h rosszul fogják használni.
Ha van egy munkám, munkaköröm, amit jól végzek, elégedettek velem, de aztán áttesznek egy másik munkakörbe, másik projektre, másik környezetbe, akkor az elején aggódni fogok. Aztán ez hamar elmúlhat, lehet az új helyen még jobb leszek. De ha valami valahol jól működik, és azon változtatnak, az rejt magában némi kockázatot. Fiatalabb játékosoknál ez talán jobban igaz. Erre próbáltam célozni, h neki lehetne aggódni valója, a sémaváltás miatt. Nem tudom jobban elmagyarázni, én amikor mi váltottunk sémát, az addig jól játszóak miatt mindig aggódtam, sokszor tévesen, az addig rosszul játszóaknál meg mindig reménykedtem, általában tévesen. De ha az jön le belőle, h szerinem houston szar lesz 4-3-ban akkor inkább abba is hagyom.
Pedig érdekelne, h ha Hali 4-3DE, Houton 4-3DE, és Tyson Jackson nem bust, és ő is 4-3DE, akkor hogy fogtok felállni. Ki az aki mégse 4-3DE nálad, és akkor mi, vagy ki az aki csere.
Housotn 4-3 SLB, most írtad, h nem. Csere? Akkor az igencsak visszalépés lenne neki, szóval 4-3DE.
Tyson Jackson nem bust. 14 milliót kereső játékos a cserepadon eléggé bust szagú lenne, szóval kezdő. Hol? Gondolom 4-3DE, vagy UT? El tudnnám esetleg képzelni, nagy a fantáziám, de akkor jön egy Jackson - Dorsey konflikt. Azt hogy oldod fel?
Vagy akkor Hali a vesztese az átállásnak? Vagy ő tudna játszani 4-3 OLB-t is? SAM? Akkor ott megint közelítünk a Broncos D#hez csak megcseréltük Halit és Houstont?
Ezt most nem tudom összerakni.
Btw DJ mint MIKE vagy WILL szerinted?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Ő is Reid embere, mondjuk voltak komolyabb rezümével rendelkező emberei is szabadon.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Legfrissebb hír szerint Doug Pederson lett az új OC. Tegnap még ugyanilyen tuti volt Brad Childress.
több mint 11 éve
Vipera!Baldwint én possession WRnek könyvelem el. Most is, tavaly is. Miért ne lehetne gyors egy possession WR? Miért ne lehetne megfelelő mélységi célpont? Sokféle játékos van. Baldwin például gyors és magas egyszerre. Ezért (és más erényei miatt) volt ilyen jó propsect, hiába egy díva.
Breaston nem játszott slotban, és akkor nem jó mélységi célpont? Attól gyors, hogy gyors. Nem attól hogy slotban játszik vagy nem.
De összegezzük: Tehát mélységi célpont van kettő (Baldwin+Breaston). McCLuster és Wylie még náluk is gyorsabbak, ők a slot. És te ezért hoznál az egyetlen nem mélységi játékra alkalmas Bowe helyére egy ötödik mélységi célpontot West Coastba? Minek? Még Air raid-be sem kell ennyi.
Justin Houston. Adva van egy srác, aki perfect pass rusher. A súlya és ereje alapján inkább 4-3 DE, de lehet 3-4 OLB is. Ha ezt a srácot átteszem pass rushernek fixen, akkor majd visszaesés lesz. De miért? Attól, hogy hárompontos felállásból kell indulni? Ezt is játszotta egyetemen, tudja. És itt is volt, hogy abból indult. Csak itt sokáig tanulnia kellett a cover játékot. Abban nem egy ász, bár jobb, mint vártuk. De attól hogy azt felejti és marad a legfőbb erőssége, kizárt, hogy majd visszaesik. Sőt, sztem ekkor lesz csak jó igazán. Én ezért nem tenném SOLBnek 4-3ban.