NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyébként doomra is azt írták, h 3-4-be nem jó, mégis akkor jött a kirobbanó éve.Csakhogy estelges további korrekciónak is alapot adjak, amit egyékbént nagyon szívesen eszek, szerintem Hali még akár jobb is lehetne 4-3-ban, legalábbis tavaly vagy tavalyelőtt olyan elemzést olvastam róla, h fizikai adottságai alapján 4-3DEnek akár még jobb lehetne, Houston viszont veszéylesebb téma. Fiatal játékosokat tönkre tehet egy-egy nagyobb változás. Biztos vagyok benne, h megvan az a hely és szerepkör számára, amiben 4-3ban is tündökölne, de azt meg kell találni az edzőnek is. 3-4 OLB-nek nagyon jó volt, ehhez képest hozhat visszaesést a 4-3 SLB poszt számára.Ezt pont fordítva gondolom. Hali 2008-ban RDE-ként kemény 3 sackig jutott (előtte Jared Allen túloldalán tolt 2 szezont 15.5 sack összesen), aztán a legutóbbi 4 szezonban összesen 43 sack mint ROLB, persze valószínűleg mára jobb játékos lett, de ettől még neki is a 3-4 a kedvezőbb séma szvsz (akárcsak Doomnak, de ez itt off). Houston ellenben collegeban játszott 4-3-at és 3-4-et is és 4-3-ban konstans jól teljesített, 3-4-ben néha el-eltűnt.empty taxi
Black_Adder
Méretek és fizikai felmérők alapján eldönteni, h ki hol lehet a legjobb, az már messze túl mutat rajtam, és a cikk túl régi, ahhoz h most megtaláljam, ugyanakkor szerintem az nem sokat számít, h 2008-ban Halinak csak 3 sackje volt. Lehet h rosszabb lenne, mint 3-4-ben, de biztosan több mint 3 sacket szerezne. úgy amúgy is nehezebb sackkelni, ha nem csak az ellenfelet kell megverni, de a csapattársadat is leelőzni 😊
Houstonról csak annyit akartam, h most 3-4OLB-nek nagyon jó volt. Ha változik a posztja, ott lehet ugyanilyen jó, lehet jobb, de lehet rosszabb is. Ez egy kockázat, és sok fiatal játékos megy tönkre abba, h minden évben új szerepkörbe tanul bele. Persze van ellenpélda, Von Miller az egyetemen sosem játszott kétszer ugyanazon a poszton, és egy teljesen újat kapott NFL-re is, mégis töretlenül fejlődött, de neki meg is találták azt a helyet. Ha séma váltás jön, akkor Houston számára is meg kell keresni mind a helyet mind a szerepkört, ahol hasonlóan jól, vagy akár jobban játszik.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Csakhogy estelges további korrekciónak is alapot adjak, amit egyékbént nagyon szívesen eszek, szerintem Hali még akár jobb is lehetne 4-3-ban, legalábbis tavaly vagy tavalyelőtt olyan elemzést olvastam róla, h fizikai adottságai alapján 4-3DEnek akár még jobb lehetne, Houston viszont veszéylesebb téma. Fiatal játékosokat tönkre tehet egy-egy nagyobb változás. Biztos vagyok benne, h megvan az a hely és szerepkör számára, amiben 4-3ban is tündökölne, de azt meg kell találni az edzőnek is. 3-4 OLB-nek nagyon jó volt, ehhez képest hozhat visszaesést a 4-3 SLB poszt számára.Ezt pont fordítva gondolom. Hali 2008-ban RDE-ként kemény 3 sackig jutott (előtte Jared Allen túloldalán tolt 2 szezont 15.5 sack összesen), aztán a legutóbbi 4 szezonban összesen 43 sack mint ROLB, persze valószínűleg mára jobb játékos lett, de ettől még neki is a 3-4 a kedvezőbb séma szvsz (akárcsak Doomnak, de ez itt off). Houston ellenben collegeban játszott 4-3-at és 3-4-et is és 4-3-ban konstans jól teljesített, 3-4-ben néha el-eltűnt.
Black_Adder
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tyson Jacksonra és Dorsey-ra te is írtad, h ennyi pénzért nem fogjátok megtartani.Persze mondjuk ahogy nálunk Ayers vagy Moreno se hozza amit fizetésük és draftpozíciójuk alapján elvárna tőlük az ember, mégsincsenek a veszélyeztett állatok listáján, mert ettől a csapat hasznos tagjai, s ezt valóban nem vettem figyelembe, amikor bustnak könyveltem el őket, ettől függetlenül meglepődnék, ha mindkettő maradna. Bár igazából pénzetek lenne rájuk, annak hogy lehetőség upgrade-re a posztjukon, azt nem tudom. Számomra ez még nem aktuális. De agresszív offseasonra számítok tőletek.
WR kérdésben emlékszem még a tavalyi posztelemződre. A mélységi célpont kb fel se merült, elsősorban cassel miatt. Breastonra írtad, h slotban talán még jobb, Baldwint viszont egyértelműen a pálya szélén képzelted el, ha jól emlékszem, de lehet h más véleményével keverem. Nos Breaston nem sok lehetőséget kapott idén, se slotban, se máshol, Baldwin többet, s neki a legmagasabb a Y/R mutatója. Nem tudom más oka volt-e, de úgy tűnik idén nem találták meg Breaston helyét az O-ban. Azt gondoltam okának, h Bowe és adott esetben Baldwin mögött is volt. Baldwint valószínűleg akkor könyvelhettem el posessionWRnek, amikor a Bowe távozásáról szóló hangok épp erősebbek voltak, ha Bowe megy az egyik opció mindenképp az, h ő megy a helyére, egy egy deep threat jön.
Mondjuk nehéz fantáziálni, mert idén akkor se sokszor volt fenn egyszerre a három "B" betűs, amikor egyértelmű passz szituációk jöttek. És amikor fönt voltak, akkor se néztem olyan szemmel, h kinek mi a szerepe a playben. A KC-t nem ismerem annyira (pont azért égetem magam, h jobban megismerjem 😉), ehhez képest most teljesen átalakul az offense, főleg a passzjáték.
Hogy őszinte legyek, most meglepett, h ennyire gyors Baldwin, nekem eddig nem tűnt fel.
Ami a védelmet és az esetleges váltást illeti. A védelmetek számomra úgy jött le, h eléggé séma függő volt. Itt nem csak arra, h Fairbanks-Bullough 3-4, hanem amit egyszer arról írtál, h nálatok RCB és LCB van. Így egyszerűsítve a feladat köröket. Egyszerű mozdulatok végtelenségig begyakorolva, ami akkor is jól működött, amikor a csapatnak nem ment. Kérdés, h az ez és maga a séma is változik az miként hat az emberekre.
Dorsey szerintem a legnagyobb nyertese lehetne a 4-3-nak, de eddig 51 misit keresett össze, és most jönne számára egy pozíció váltás, ugyanarra a pozícióra hozhatok mást is nem sokkal nagyobb erővel. Na jó ez így nem feltétlen igaz, de az 1/5höz vagy az 51 millió dollárhoz képest, számomra masszív bustnak tűnt, de én nem is látom át a Chiefs esetében azokat a playeket, amikor nem övé a highlight, de mégis övé az érdem nag része. Tyson Jacksonnak 14,7 millió járna jövőre, szintén nem tartanám meg ennyiért, de rá is igaz, h egyrészt magát a játékot se ismerem annyira, mint te, a Chiefset meg főleg nem. A Broncosnál látom azt amikor valaki kikaparja másnak a gesztenyét, s nagyon hasznos a játéka, még akkor is ha más aratja le a babérokat, a Chiefsnél sajnos nem. Így adott esetben egy-két Broncoról megtudom mondani, h alulértékelik őt a statisztikák, a chiefsnél nem. /*Egyébként ezért is szokok egyre gyakrabban ide 😊*/
Csakhogy estelges további korrekciónak is alapot adjak, amit egyékbént nagyon szívesen eszek, szerintem Hali még akár jobb is lehetne 4-3-ban, legalábbis tavaly vagy tavalyelőtt olyan elemzést olvastam róla, h fizikai adottságai alapján 4-3DEnek akár még jobb lehetne, Houston viszont veszéylesebb téma. Fiatal játékosokat tönkre tehet egy-egy nagyobb változás. Biztos vagyok benne, h megvan az a hely és szerepkör számára, amiben 4-3ban is tündökölne, de azt meg kell találni az edzőnek is. 3-4 OLB-nek nagyon jó volt, ehhez képest hozhat visszaesést a 4-3 SLB poszt számára.
Mi rövid időn belül kétszer is sémát váltottunk, és mindkétszer már az első évben bejött, de nekünk akkor előtt mindkét esetben romokban hevert a védelem, mondhatni nem volt veszteni valónk. Nektek nagyon sok van. Mármint a védelemről beszélek most, az offense ennél nehezen lehetne rosszabb, egyedül Jamaal felejthetetlen perceit veszthetitek el idénhez képest, ami egyébként nagyon fájdalmas lenne ugyan, de nagyon sok pontot például nem veszthetnétek, és Jamaal szierntem bármilyen offensben tündökölne, sőt ez a passz nélküli offense, lehet h a létező legrosszabb volt számára. A fal miatt aggódhat esetleg.
Uh, nem akartam ennyit írni, bocsi, meg a csapongásért is.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
ha már 4-3, nekem a következő felállás tetszene igazán:Ez okés, volt/van ilyen elképzelés. Ha lesz hozzá DC. Mert ez egy power defenseben király. Leadja a pass rusht, az erős run stop kedvéért. Manapság, a pass happy korszakban nehzebben tud hatékony lenni. Ezt akkor látom indokoltnak, ha tényleg cover2/tampa 2 lesz gyors LB és CB sorral. Például MLbnek is hoznak minőségi tampa 2 LBt draftról, aki safety volt eredetileg, mint Greene vagy Ogletree. Ezt aláírnám én is.
RDE: hali
UT: dorsey
nose: poe
LDE: jackson
houston meg elkaristolna kvázi SLB-nek és passz felállásoknál passrusher-ként, nagyjából mint von miller
ehh
A Denver defense (Miller) nekem annyira nem tetszene. Ez egy kvázi 5-2 védelem. 4-3 viszont 3 DE-el. A lényege a pass rush. Megölni a játékot mielőtt kialakul. Arra alapoz, hogy elit QB kevés van. A többit pedig kinyírja ekkora nyomás. Képtelenek gyors rövid passzokat ilyen nyomás alatt sorozatban véghezvinni. (Gyors passzok=hosszú drive.)
A gond ezzel az, hogy egyrészt a Denvernek se működött elit QBk ellen elég jól. Sem tavaly, de idén sem (2012-13 szezon).
A rájátszásban hatványozottan nagyobb esély van elit irányító ellen játszani. ÉS akkor már nem tudsz váltani. Persze a PO magában is jó, de én úgy vagyok vele, az igazi cél a SB győztes csapat lehet.
A Denver megoldása egyszerű és nagyszerű. Peyton Manning. Ő képes kompenzálni a több bekapott pontot. Csakhogy nekünk nincs megközelítőleg sem ilyen támadójátékunk.
Értem amit mondasz, hogy Houston sem rosszabb sokkal, mint Miller. Viszont Hali pont ennyivel jobb, mint Doom.
Viszont van egy erős tradicionálisabb védőjátékos készletünk, nem kell ekkorát kockáztatnunk. És az ha sikerül befejezni, stabilabb védelmet adhat, és nem függ egy kulcsjátékostól. Ehhez kell egy CB2 és kell egy MLB alsó hangon, de megoldható.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ha Dorsey elengeditek én szívesen látnám a mi 4-3unkba belülre...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
ha már 4-3, nekem a következő felállás tetszene igazán:RDE: hali
UT: dorsey
nose: poe
LDE: jackson
houston meg elkaristolna kvázi SLB-nek és passz felállásoknál passrusher-ként, nagyjából mint von miller
több mint 11 éve
DE párosA bust címke óriási tévedés mindkét DE esetében.
T. Jacksonnak tavaly átalakították a szerződését, egy éve maradt belőle, amire irreális összeg járna. Szándékosan azért, hogy teljesítési verseny lépjen fel a két játékos közt (Dorsey rookie szerződése lejár most, így kvázi Jacksoné is, mert tarthatatlanná alakították.). Ettől még kiváló játékos. Valahol meg fogják fizetni. Dorsey is nagyszerű játékos. Futás ellen ő is a legjobbak közt van, nem hogy bottom.
Pass rushban Dorseynak a 2 gap nem fekszik. Jackson 2012ben már mutatott szép dolgokat e-téren is, de ő is egyértelmű egyfunkciós elit run stopper.
Ami igaz azonban, hogy 1/3hoz és 1/5höz képest ez kevés. Kellene az elit pass rush is.
Ők még a régi CBA alapján kaptak rookie pénzt, amikor is a TOP 5ös pénzek ultra magasak voltak. Ezért a mostani játékosokhoz képest kiugró a fizetésük. Vagyis jobban megéri draftolni egy Star Lotuleleit, vagy mást új CBA szerint, mint megemelni ezt a giga lóvét még tovább, 5-6 évre. De ettől még mindketten posztjuk kiemelkedő tehetségei, akik a pályán jó teljesítményt adnak le.
Más szempont is közrejátszik. Amennyiben 4-3 lesz, túl sok a DT. Mert kell kettő kezdő. Dontari Poe az egyik. Tehát Jackson-Dorsey duóból kerülhetne ki a másik, (vagy draft, vagy más). Amelyikük aláír elfogadható pénzért. Nem olcsón ,de reális, mostani áron. Mindkettő nem kell. Nem éri meg ennyi elit embert megfizetni, csak hogy padozzon valaki.
Cserének A. Bailey megfelel, de még Jerrel Powe is, Poe mögé 4-3 NTnek. Főleg ha 1 gap lesz. Ha pedig 1 gap lesz, az érdekes kérdés. Mert 2 gapben Jackson jobb, mint Dorsey, de 1 gapben Dorsey fenomenális volt a LSUn (ahol Jackson már akkor is inkább csak run stopper volt (később)). Tehát 4-3 esetén az is lehet, hogy NT Jackson, UT Dorsey. És Poe pedig trade egy 3-4-es csapathoz. Mert Poe jó 4-3ban nyilván, de igazi értéke neki a 3-4 nose, mert arra sokkal kevesebben alkalmasak. Vagyis őt inkább el lehetne passzolni egy MLBre vagy CB2-re mondjuk. Csak ez már túl bonyolult. Egyszerűbb elengedni a kér DE-t. Vagy ha egyik sem ír alá normális pénzért, akkor mindkettőt. Az új vezetés a saját emberit hozza alapelv itt is érvényesül.
Breaston mélységi célpontnak kiváló. Ő alacsonyabb, mint a klasszikus possession WR, de magasabb, mint legtöbb slot WR. És mivel kiváló keze van, kitették Arizonában a pálya szélére, ami nagyon bevált. Volt ugyanis slot elkapójuk. De ettől még Breaston nem viccből volt egyetemen és NFLben is király Kick returner, hanem mert nagyon gyors. Csak egy ilyen értékes elkapót nem minden edző szeret lezúzatni visszahordóként.
Baldwin is alkalmas mélységi játékra. 4.5öt tud 40 yardon. (Anno drafton egyszer ezt már mondta nekem valaki, hogy Baldwin csak nagy, de bezzeg AJ Green gyors is. Ja 4.48, két századdal "sokkal" gyorsabb.) Baldwin nem klasszikus mélységi célpont, de ami kell WCOban, ahhoz bőven elég gyors. Itt a mélységi célpont nem 35 yardot jelent. Bowe az, aki valóban hármuk közül mindig a possession erőember lesz középen a tömegben. De mivel a Reid WCO eleve szeret a pálya közepére támadni, oda kell is a legjobb ember.
Más lesz a játék is tehát, más a hangsúly is. Tegnap írtam (Bowe kapcsán), de akkor tisztázzuk. Eddig WR szempontból volt 3 elkapó, egy blokkoló, egy opciós checkdown célpont. Tehát elég két elit WR, csak három volt. Ezért nem is tudták őket kihasználni. Vagy Breaston vagy Baldwin pihent. A két TE (Moeki, Boss) is ezért hiába tudtak volna elkapni, nem volt ennyi passz tervezve soha.
Mostantól eleve 4 célponttal terveznek, az ötödik sem marad fixen blokkolni, hanem vagy célpont ő is, vagy késleltetett célpont. Nagyon ritkán marad (Ha TE) fixen passz blokkon. A run blokk más eset, nyilván futásnál a TE nem fut passz utat. 😀
Tehát amit láttunk sokat, hogy a jó OL miatt Jamaal blokkolja a levegőt, olyan nem lesz. Mert eddig ő passz blokkon volt és kész. De nem jutott át blitz. Vagy nem is volt blitz. Ritkábban checkdown célpontként funkcionált. 1st down helyett beérték a nem negatív yardos játékkal. Mostantól nincs FB, csak két scat back (igazából mindenes back). Passz esetén sokkal több a HB passz, és ezek igazi utak, nem a flatre szűkülnek. Gyakori a 2 HB, de szinte sosem maradnak mindketten blokkolni. Egyik marad, de inkább csak késleltetve. indul. Vagyis csak a gyenge oldalra néz, ha jön túltöltött blitz, amit LOT nem tud felvenni, marad blkkolni. Ha nem jön, akkor erős oldalon bármi történik, vagy gyenge oldalon később bérki indul (esetleg egy pillanatra blokkolja, lelassítja, de lefordulva róla) időzítve futja a passz útját. Nem várhat tovább, ez egy időzítésen alapuló offense!
WR szempontból is alapból 3WR a megszokott, nem az eddigi kettő. Gyakrabban van 4WR a pályán.
TE is elkapó, nem run blocker.
És végül az eddig run heavy (ami eléri az 50% futásarányt) átalakul pass heavyvé. Vagyis 40% futásarányra csökken. Reid esetében ez sokszor inkább 35%, és néha képes 25%ra is letolni a futásarányt. Sokszor 5-6 1st down sorozatban passzjáték. Vagyis nem hogy visszaállnánk általános játékra, a ló túloldalára lendülünk ha már lendületbe jöttünk.
Bowe maradása egyszerű pénzkérdés innentől. Ha megy, akkor is muszáj hozni egy WRt. Mert mostantól a pass first offense-t nem lehet két elkapóra építeni. Ha egyik kiesik, vége lenne mindennek. Mert ők hárman nagyon jók, de mögöttük csak a porcelán McCluster számottevő erő. Ami elég karcsú lenne.
Arról nem is beszélve, hogy egy esetleges újonc QB is nyugodtabb, ha Bowenak dobálhat. Aki edzett szar passzokat tekintve is.
több mint 11 éve
Bowe-ot meg igenis meg kell tartaniGreengoHa jól tanultam Ulpitól, akkor Bowe, Baldwin és Breaston is posession WR. Márpedig olyanból nem kell 3. Baldwin számai nem túl jók, de ott van előtte/mellette Bowe, és nincs mögötte QB. Ulpi azt mondja, h jó és én el is hiszem neki, ő a legfiatalabb, szóval logikus döntés lenne, h marad. Breaston és Bowe közül viszont nem kell csak az egyik. Hirtelen felindulásból ez biztosan Breaston lenn, viszont Bowe-nak esetleg lenne valami hozadéka. Tag-elni, és akkor a tag értékét kapná meg a csapat, vagy hosszabbítani vele, és elcserélni.
Elcserélni, mert én továbbra is úgy látom, h nem csak 1 QB hiányzik ebből a csapatból. Ha már a WR-eknél vagyunk, mélységi célpont pl egyáltalán nincs. Bowe-Baldwin-Breaston jó nevek, de a Chiefsnek jobb lenne, ha közülük lenne egy deep threat, egy posession és egy slot. De nem így van.
Szerintem erősítésre szorulnak az alábbi posztok:
QB, WR(mélységi célpont), DL(nálam Tyson Jackson és Dorsey is bust), CB2, DB depth.
ezért akár fel is lehet úgymond áldozni Bowe-t. business.
A HB, WR(posession), CB1, SS, LB sor(leszámítva esetleg a megüresedett egyik ILB posztot) bármikor felveszik a versenyt a ligával. 5 pro bowler, ebből egyedül Berry-be vagy Haliba lehetett belekötni, persze ha Halit kiszedjük, akkor Houston kerül a helyére, szóval... Mondjuk Colquitt azért nem fog meccseket nyerni, de rövid távon feltámasztható ez a csapat. Ha Bowe-t sikerült elcserélni egy hasonlóan jó képességű, de más poszton játszó játékosra, úgy még könnyebb lesz.
Ugyanakkor ha új vezetés lennék, nem merném első lépésként elcserélni az egyik helyi kedvencet. Arról nem is beszélve, h ők még nem látták saját szemükkel, h mit is tud Baldwin.
Szóval szerintem maradni fog, ha meg jön egy reményteli QB, akkor valszeg ő is szívesebben ír alá, mint tavaly amikor tudta, h a következő szezonnak is Cassellel vágnak neki. Ha viszont ő marad, akkor Baldwin szerepére leszek kíváncsi. Hogy elférnek-e egyszerre a pályán Bowe-val. Mint régi rezsim embere, ő egyáltalán nem biztos, h az edző váltás nyertesei közé fog tartozni, mert első körben nem 4. számú WR-t szoktak húzni...
Így látom én az "ellenség szemével"
több mint 11 éve
Amit mondtál Ulpi, hogy Bowe sorsa így nagyban változhat, azt most meg is erősítették. Eddig ugye nem volt sok esély a maradására, de mivel jött Reid, így azt írják, hogy igen jó eséllyel maradni fog, ha azért a zsozsót megkapja, ami pedig ugye Reidtől nagyban függ, aki azért eddig nem szórakozott, ha WR-ről volt szó, hisz Jacksont, de még Maclint is simán első körben húzta pár éve drafton, így szereti a posztot, nem hinném, hogy hagyná, hogy egy Bowe elmenjen. A drafton meg ugye nem hogy 1/1-re húzható WR nincs, de még top15-ös sem nagyon akad most.StezCsak egy kis kiigazítás: Jackson második kör volt és ott is a második húzásra jött. 1/1re szinte biztos, hogy QB jön. Ezt ki is emelte mennyire fontos lesz. Bowe-ot meg igenis meg kell tartani.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Amit mondtál Ulpi, hogy Bowe sorsa így nagyban változhat, azt most meg is erősítették. Eddig ugye nem volt sok esély a maradására, de mivel jött Reid, így azt írják, hogy igen jó eséllyel maradni fog, ha azért a zsozsót megkapja, ami pedig ugye Reidtől nagyban függ, aki azért eddig nem szórakozott, ha WR-ről volt szó, hisz Jacksont, de még Maclint is simán első körben húzta pár éve drafton, így szereti a posztot, nem hinném, hogy hagyná, hogy egy Bowe elmenjen. A drafton meg ugye nem hogy 1/1-re húzható WR nincs, de még top15-ös sem nagyon akad most.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31Randy Covitz of the Kansas City Star reports that Gamble is one of the "two leading candidates" for the Chiefs GM job.
több mint 11 éve
Rob Ryan valóban 1 gapet futtat. Ha arra átállnak, ugyanannyi idő, mint 4-3ra. Illetve ez egy agresszív, a zsebet minden irányból elsődlegesen támadó felfogás. A DL is gyakran eltolva, széthúzva, vagy épp csökkentett létszámmal, több külső pass rusherrel áll fel. Ehhez van emberanyag még így is. De igazából emberanyag szempontjából mindenhez van.Reidről lezárult az első szavazás. Minden hónapban a KC szurkolók szavaznak a GM-HC duóról, időnként a tulajról is. Érdekes néha visszanézni a folyamatot.
90% támogatja
1% nem támogatja
8% nem tud dönteni.
(1% az apró. ~háromezren szavaztunk)
több mint 11 éve
Gibbs borzasztó DC volt itt is és New Orleansban is, de jó LB-edző.Rob Ryan 1-gap 3-4-et futtat, Crennel 2-gapet, jelentős különbség.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Köszi most telóról nem tudom rányomni a +1t de majd ha gép előtt leszek megkapd 😀
több mint 11 éve
Játêkosok hogy fogadták Reidet lehet tudni róla vmit?dandeAkik nyilatkoztak, nagyon jól. McClusterről írtam, hogy amikor draftolta a Chiefs második körben, utánuk jött az Eagles. Reid bevallotta a draft után, ő bizony DexMexet akarta, és pont az orra elöl vittük ki. Így most Dexter nyilván örül, és visszanyilatkozta, hogy szimpi neki Reid edző.
Egyelőre mindenki örül. Tudni kell, hogy Crennel is az általam írt jó taktikus de rossz stratéga vonulat. Vidám, nem ordítós, határozott edző. Viszont HCként nem vált be. Előtte Haley jobb volt, de őt is kinyírta, ami sok HCt, nem találta a QBt. Nem volt OC poszton sem senki, Weis egy éve óta.
Reidben nem nehéz felismerni a jó HCt. Így mindenki optimista. A védők várják leginkább, hogy ki lesz a DC, és mi lesz az elképzelése.
Három kiemelt FA lesz, akik kivárnak.
Colquitt jó punter (PBowler ráadásul), nem drága, és népszerű Kansas Cityben.
Bowe (fr. tag) szerződése lejár. Abban bízhat, talán Reid megragadja az alkalmat benne. Mert a Reid rendszer részét képezné egy elit power WR, csak Reid sosem találta meg. Most pénzre vár, de itt van. Meg egyébként is az eddigi 3 célpont + 2 checkdon játék, 4 célpont+1 késleltetett célpontra áll át= kell is majd 3 szélső WR (eddig nem kellett).
Albert azon aggódhat, hogy Reid benne vagy L. Joeckelben látja a jövőt. Luke nagyon tehetséges, érzem átjárja az erő. 😊 Ha Geno Smith nem kell Reidnek (ez egy külön fejezet megérne, főleg a Childress hír után, aki D. McNabb QB edzőjeként futott be Reid alatt), akkor lehet Albertnek a kiújult hátsérülése okán nem ajánlanak extra pénzt, és így nem ír alá.( Ha mégis hoznak egy védőt 1/1re mondjuk.) Albert ekkor lehet máshová igazol. Azt látni kell, hogy Joeckel olyan LOT propsect, ami draftokon felbukkan időnként, de egy adott csapatnak ritkán nyílik alkalma megszerezni hozzá fogható tehetséget. Ettől lehet bust, de igen csábító.
Dorsey és T. Jackson a levegőben lógnak. Náluk akkor sem tudjuk mi lesz, ha megjön a DC. Esetükben ki kell várni konkrét egyéni döntést.
több mint 11 éve
Játêkosok hogy fogadták Reidet lehet tudni róla vmit?
több mint 11 éve
Kezd tisztulni a kép a vezérkar jelöltjei közt. Pár név, akik most a legtutibb befutónak tűnnek:GM: John Dorsey (Green Bay Packers) állítólag már csak a szerződés részletein dolgoznak.
OC: Egyelőre csak legesélyesebb jelölt van. Brad Childress (Cleveland Browns).
Védelemben annyit hallani, hogy a DB coach Emmitt Thomast meg akarják tartani.
több mint 11 éve
Egyébként, hogy témánál maradjunk, elmondom a saját álláspontom. Nekem Reiddel kapcsolatban nem gond, hogy ő egy stratéga (pl Manstein). És nem taktikus (Rommel). Tehát a bonyolult sok ismeretlenes problémákat képes hosszútávú tervekkel kezelni, képes az egész képet átlátni. Ellenben az azonnali döntést igénylő helyzetekben legjobb esetben is átlagos. Ilyenkor is visszamenne a tervezőasztalhoz, de nincs rá mód. Sok kiváló koordinátor fordított eset. Nagyszerű taktikusok, és gyenge stratégák.Ezért kell neki aki átveszi a gyors döntéseket OC-DC-QB poszton. Nekem a bajom azzal van, ha ilyen ember(ek) nem lesz(nek). Nem mer senki dönteni, akkor van baj. Ezért ez a három poszt életbevágó. A DC poszton ráadásul még egy jó terv is kell, nem elég a jó szakmunkás/őrmester.
GM poszton elég, ha ért a játékospolitikához, igazoláshoz, cap menedzsmenthez. Sportszakmai területen nem is kell mozognia. Csak tudjanak együtt dolgozni, ez rendkívül fontos ilyen felállásban.
több mint 11 éve
Értem. Nem tudom mekkora hatalma lesz. De ha egyeduralkodónak akarnák, nem vesznek föl GMet és kész. Nem kötelező.Clark Hunt úgy gondolja, a HC a fontosabb poszt.
Pioli jó munkát végzett, de ő akkor is csak GM. A dolga a roster feltöltése megfizethető áron minél több tehetséggel. Játszatni a HCnek kell őket. A jó roster adott, a mór elvégezte a dolgát a mór távozhat.
A kérdés az, hogy ki ez a GM, és milyen lesz a viszonya Reiddel. Illetve ez hogyan hat a csapatra (edzők+játékosok).
A Chiefs nem az Eagles. Ne egyszerűsítsük le az ott történteket egyetlen ember egyetlen személyiségi jegyére. Mert egyrészt mindenki sokkal bonyolultabb személyiség ennél. Másrészt minden, de minden más jelenleg itt, mint akkor ott volt.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Reid nem tudja kezelni a problémás arcokat. Nem is nyilatkozik valami jól, mert nem érdekli, nyűg neki. Nem újdonság évek óta tudjuk (legalábbis én).Én arra mondatm, hogy mikor nálunk is nagyobb hatalma lett, szinte egyenrangú a GM-el, akkor kezdtek szétesni a dolgok. Abban mindenképpen egyetértek, hogy keménykezű edzők kellenek mellé, mert teszetoszákkal ugyan oda juttok ahol mi voltunk. Ja az nálatok most előrelépés lenne 😛 A lényeg, hogy nem lenne olyan eredményes a csapat mint elvárják.
De nem ez a dolga. A gond akkor lesz, ha olyan OC vagy DC jön, aki szintén nem tud mit kezdeni ezzel. Mert nekik már inkább a dolguk.
Ennek egyébként semmi köze ahhoz, hogy a GM-el milyen viszonyban állnak. Mert a játékos mindenképp mindkét ember alá tartozik. Ezért ez a kérdés ettől teljesen független.
Például nem mondhatod beosztottként a vezérigazgatónak, hogy nem teszed meg amit mond, csak ha majd az elnök is megerősíti, vagy ő utasít, mert te tudod, hogy ők egymásnak főnökei vagy épp nem. Mi a rák közöd van neked ahhoz? ők a csúcsgórék és ennyi. Többnyire a GM-el nem is találkozik egy játékos. Teljesen mindegy neki, ki miért felelős.ulpianus
több mint 11 éve
Reid nem tudja kezelni a problémás arcokat. Nem is nyilatkozik valami jól, mert nem érdekli, nyűg neki. Nem újdonság évek óta tudjuk (legalábbis én).De nem ez a dolga. A gond akkor lesz, ha olyan OC vagy DC jön, aki szintén nem tud mit kezdeni ezzel. Mert nekik már inkább a dolguk.
Ennek egyébként semmi köze ahhoz, hogy a GM-el milyen viszonyban állnak. Mert a játékos mindenképp mindkét ember alá tartozik. Ezért ez a kérdés ettől teljesen független.
Például nem mondhatod beosztottként a vezérigazgatónak, hogy nem teszed meg amit mond, csak ha majd az elnök is megerősíti, vagy ő utasít, mert te tudod, hogy ők egymásnak főnökei vagy épp nem. Mi a rák közöd van neked ahhoz? ők a csúcsgórék és ennyi. Többnyire a GM-el nem is találkozik egy játékos. Teljesen mindegy neki, ki miért felelős.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Ez mondjuk Reid esetében nem éppen jó hír nektek.Segédedzőkről nem beszélt? Shawn84Nevekről? Nem. Ez csak első pofavizit volt. Egyelőre folyik az építkezés, örül, hogy idekerült, mert eleve tetszett neki a csapat. Mindenki nagyon happy, a szokásos.
Egyetlen dolog volt ami fontos. Csak nem tudtam rajtam kívül kit érdekel? Reid és a GM (searching ... searching...) a tulaj Clark Hunt alá fognak tartozni közvetlen. Ahogy Hunt akarta.
Más lesz a dolguk, a felelősségük. Eleve ugye a GM igazolja a játékosokat, köti a szerződéseket (játékossal, edzővel, cégekkel, akár a ligával, képviseli Huntot), a HC hozza ki belőlük a teljesítményt és rendszerbe szervezi őket a két főedzővel. Nem újdonság, csak itt nem lesz alárendeltségi viszony. Ami eddig megszokott volt.
Az a lényeg, hogy Clark Hunt szerint a HC sokkal fontosabb, mint a GM. Eddig is hiába igazoltunk kiválóan, mire mentünk vele? Így a HChez igazítja a front officet. És nem a GMhez.ulpianus
több mint 11 éve
Segédedzőkről nem beszélt? Shawn84Nevekről? Nem. Ez csak első pofavizit volt. Egyelőre folyik az építkezés, örül, hogy idekerült, mert eleve tetszett neki a csapat. Mindenki nagyon happy, a szokásos.
Egyetlen dolog volt ami fontos. Csak nem tudtam rajtam kívül kit érdekel? Reid és a GM (searching ... searching...) a tulaj Clark Hunt alá fognak tartozni közvetlen. Ahogy Hunt akarta.
Más lesz a dolguk, a felelősségük. Eleve ugye a GM igazolja a játékosokat, köti a szerződéseket (játékossal, edzővel, cégekkel, akár a ligával, képviseli Huntot), a HC hozza ki belőlük a teljesítményt és rendszerbe szervezi őket a két főedzővel. Nem újdonság, csak itt nem lesz alárendeltségi viszony. Ami eddig megszokott volt.
Az a lényeg, hogy Clark Hunt szerint a HC sokkal fontosabb, mint a GM. Eddig is hiába igazoltunk kiválóan, mire mentünk vele? Így a HChez igazítja a front officet. És nem a GMhez.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Andy Reid azt nyilatkozta a QB posztba komoly munkát kell fektetni, meg kell találni az irányítót. A drafton az 1/1 áldás, ki kell aknázni. Lehet QB de lehet más is.Segédedzőkről nem beszélt?
A rosteren sok jó játékos található. Nem meglepő egyik kijelentés sem. (Reid a szerződés tárgylása előtt pár napja megnézte mind a 16 2012es meccset, e-nélkül le sem ült tárgyalni).
Védelemben egyelőre nincs döntés az alapsémáról. 4-3at játszatott eddig, de a 3-4 ellen is felkészült sokszor, ismeri azt is. (Főleg, mivel nem is ő lesz a DC, annyira nagyon nem is kell).
Nagy dolgokat tehát nem mondott. Azt hogy megvárja az edzőket a csapatépítéssel, vagy Casseléknek reszeltek az senkit nem lep meg. ulpianus
több mint 11 éve
Andy Reid azt nyilatkozta a QB posztba komoly munkát kell fektetni, meg kell találni az irányítót. A drafton az 1/1 áldás, ki kell aknázni. Lehet QB de lehet más is.A rosteren sok jó játékos található. Nem meglepő egyik kijelentés sem. (Reid a szerződés tárgylása előtt pár napja megnézte mind a 16 2012es meccset, e-nélkül le sem ült tárgyalni).
Védelemben egyelőre nincs döntés az alapsémáról. 4-3at játszatott eddig, de a 3-4 ellen is felkészült sokszor, ismeri azt is. (Főleg, mivel nem is ő lesz a DC, annyira nagyon nem is kell).
Nagy dolgokat tehát nem mondott. Azt hogy megvárja az edzőket a csapatépítéssel, vagy Casseléknek reszeltek az senkit nem lep meg.