Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
15 perce
Mendoza kurva jó lesz (falat kell elé tenni rendesen), a védelem eddig nulla.
1 órája
Cousins és Mendoza oké volt. az RB poszt az erősség a TE poszt mellett, Jeanty és Washington is jók. Washington tényleg úgy fut, mint McFadden. bizony el fog venni carryket Jeantytől. Deven Thompkins lehet megéri a rostert mégpedig azért, mert ő lehet a visszahordó. az UDFA rookie EJ Williams megmutatta, hogy lehet benne potenciál, practice squadban mindenképp megtartanám. Bech a visszafogottabb training camp teljesítmény után most azért villant, nem lehet még leírni. Thornton elvileg sérült, nem lepődnék meg, ha IR-re kerülne. JPJ nem támasztotta alá, hogy neki kell kezdenie RG poszton. Meredith kuka mint center. Zuhn nem tűnt rossznak az újoncok közül a második számú OL-ben RT-ként.a védőfalban Cian Slone most már meccsen is megmutatta mit tud, nem csak a campben. volt sackje. lehet hogy tényleg megéri a rostert. a cornerbackjeink be lettek szépen égetve, Porter, Masses és McCoy is... utóbbinak van mentsége, másfél éve játszott utoljára tétmérkőzést, érthető, hogy rozsdás. Greedy Vance volt a legjobb a cornerbackek között (bár vakok között király ugye...), és róla is írtam, hogy volt training camp hype-ja. 10 tackle, jól szerelt, odatette magát coverage-ben. lehet lassú, lehet pici, de tud játszani. én őt tenném rosterre Richardson helyett. az újoncok közül Dalton Johnson volt még oké, volt tőle PBU, special teamben is korrektnek tűnik, volt egy jó tackle-je. Tokyo Toe jó sztori volt, de nem ő lesz a kickerünk.
built for this shit
2 órája
Opening O drive nagyon patika volt!Sajnos a D opening drive meg ugyanannyira gyenge volt...
O oldalon túl sok bünti volt
Kirk igen pontos volt
Mendoza nagyon jól dolgozott szerintem
AOC-nka is volt 4 szép passza, de eléggé szétesett a csapat a végére...
Mike Washingtonban van kakaó 😊 és Laube is megfelelőnek tűnik #3 RB-nek egyenlőre
Jack Bech igen jól nézett ki! Benson is rendben volt, Tucker is jól dolgozott.
Miller-Burford-Linderbaum-JPJ-Glaze volt a kezdő 5-ös
aztán
Grant-Mafi-Meredith-JPJ-Zuhn volt a második sor az OL-ben, aztán Rogers bejött JPJ helyére
Run D nagyon gatya...meg sajna a pass D is...fiatal CB-k szépen ott voltak az elkapókon, de szinte mindent engedtek elkapni...ha lesz pass rush, akkor a pass D még működhet, ha a fiatal DB-k belerázódnak kicsit, de a run D elég aggasztó volt egész meccs során...
Tokio Toe 38 yard-ról kihagyta...lassan Carlson-t fel kéne hívni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
8 órája
Az O eddig tetszik, Bech is stabil, megvan az első Mendo TD is 😎

Just Win Baby!
1 napja
🚨 The Las Vegas Raiders are now valued at $10.1 Billion, ranking as the 9th most valued NFL franchise in 2026, according to Sportico.én jobban örülnék, ha Oaklandben vagy Los Angelesben lennénk akár egy gettó stadionban, de a lelátó hardcore Raiders szurkolókkal lenne tele.
Even more impressive? 📈 The franchise’s value has skyrocketed by over 28% in just one year! 🤯🏴☠️
(h/t sportico /X)
Cubehead
built for this shit
1 napja
🚨 The Las Vegas Raiders are now valued at $10.1 Billion, ranking as the 9th most valued NFL franchise in 2026, according to Sportico.Ha még elkezdenénk NFL meccseket is nyerni...
Even more impressive? 📈 The franchise’s value has skyrocketed by over 28% in just one year! 🤯🏴☠️
(h/t sportico /X)
Cubehead
1 napja
🚨 The Las Vegas Raiders are now valued at $10.1 Billion, ranking as the 9th most valued NFL franchise in 2026, according to Sportico. Even more impressive? 📈 The franchise’s value has skyrocketed by over 28% in just one year! 🤯🏴☠️
(h/t sportico /X)

2 napja
Hát róla annyira semmi hír nincs, hogy én nem gondolom, hogy PS-en túl bármire esélye lenneCian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit.Plusz még van a tavalyi keretszűkítéskor waiverről felkapott Brennan Jackson, aki pont 5. számú ED-ként fogott 53-at, bár a meccsek nagy részén inaktív volt.
deyell
empty taxi
2 napja
Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit.Plusz még van a tavalyi keretszűkítéskor waiverről felkapott Brennan Jackson, aki pont 5. számú ED-ként fogott 53-at, bár a meccsek nagy részén inaktív volt.
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
Chase Robertsről nem olvastam konkrétan semmit. Shedrick Jackson jó volt a minicamp során, de azóta kevesebbet hallani róla, azt leszámítva hogy returnerként is használjuk. Deven Thompkins volt akiről még írtak, hogy voltak jó napjai, bár utóbbi egészen miniatűr. szerintem Dareke Young lehet a nyerő.Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit. CB poszton Greedy Vance-re figyeltem fel, aki csinált nagy playeket a camp során. kíváncsi leszek, hogy megérheti-e a rostert mint második számú nickelback. Richardson kivágásával járna ez gondolom. elvileg az LB sor az egyértelmű, Dean, Walker, Eichenberg és Lindenberg helye biztosnak tűnik, és nem valószínű, hogy kell még más. WR poszton lehet az igazi surprise cut, méghozzá Thorntonnál látom, hogy rezeg a léc, és őt kijátszhatja Dareke Young vagy EJ Williams. RB poszton kisebb kérdés, hogy ki lesz a harmadik számú, úgy néz ki Laube lesz az.Slone jó kérdés valóban, mert riportok alapján esélyes, de 5 ED nem tudom elfér-e a kereten. Vmi kis sérülés amivel IR-re lehet tenni vagy csak sima PS és bizakodás?
deyell
CB poszton Stokes, Porter, Masses, T.Johnson, McCoy szerintem fix kerettag és még lehet D.Johnson is ide kerül és főleg NCB szerepet kap. Richardson és Vance nézelődik még "befelé" ugyebár, de Vance kapcsán ez a 5'11 170 azért elég necces...Masses a 6'1 185 mérettel is igen necces lesz sztem...
LB sor megvan valóban, itt akkor lehet gond, ha Dean hosszabb időt ki kell hagyjon...
RB poszton megvan az 1-2 punch és valóban Laube lehet a 3rd down RB, bár még Hemby vagy egy roster cut UFA simán szóba kerülhet...
WR elég kérdéses...Nailor, Tucker, Benson teljesen biztosnak tűnik és szerintem Bech is az...Ő neki majd a real action jobban "áll" a fizikalitásával, mint a TC...Thornton-nak valóban rezeghet a léc, Young, Jackson, Roberts simán beelőzheti...
Rolni
built for this shit
2 napja
Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit. CB poszton Greedy Vance-re figyeltem fel, aki csinált nagy playeket a camp során. kíváncsi leszek, hogy megérheti-e a rostert mint második számú nickelback. Richardson kivágásával járna ez gondolom. elvileg az LB sor az egyértelmű, Dean, Walker, Eichenberg és Lindenberg helye biztosnak tűnik, és nem valószínű, hogy kell még más. WR poszton lehet az igazi surprise cut, méghozzá Thorntonnál látom, hogy rezeg a léc, és őt kijátszhatja Dareke Young vagy EJ Williams. RB poszton kisebb kérdés, hogy ki lesz a harmadik számú, úgy néz ki Laube lesz az.Slone jó kérdés valóban, mert riportok alapján esélyes, de 5 ED nem tudom elfér-e a kereten. Vmi kis sérülés amivel IR-re lehet tenni vagy csak sima PS és bizakodás?
deyell
CB poszton Stokes, Porter, Masses, T.Johnson, McCoy szerintem fix kerettag és még lehet D.Johnson is ide kerül és főleg NCB szerepet kap. Richardson és Vance nézelődik még "befelé" ugyebár, de Vance kapcsán ez a 5'11 170 azért elég necces...Masses a 6'1 185 mérettel is igen necces lesz sztem...
LB sor megvan valóban, itt akkor lehet gond, ha Dean hosszabb időt ki kell hagyjon...
RB poszton megvan az 1-2 punch és valóban Laube lehet a 3rd down RB, bár még Hemby vagy egy roster cut UFA simán szóba kerülhet...
WR elég kérdéses...Nailor, Tucker, Benson teljesen biztosnak tűnik és szerintem Bech is az...Ő neki majd a real action jobban "áll" a fizikalitásával, mint a TC...Thornton-nak valóban rezeghet a léc, Young, Jackson, Roberts simán beelőzheti...
2 napja
Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit. CB poszton Greedy Vance-re figyeltem fel, aki csinált nagy playeket a camp során. kíváncsi leszek, hogy megérheti-e a rostert mint második számú nickelback. Richardson kivágásával járna ez gondolom. elvileg az LB sor az egyértelmű, Dean, Walker, Eichenberg és Lindenberg helye biztosnak tűnik, és nem valószínű, hogy kell még más. WR poszton lehet az igazi surprise cut, méghozzá Thorntonnál látom, hogy rezeg a léc, és őt kijátszhatja Dareke Young vagy EJ Williams. RB poszton kisebb kérdés, hogy ki lesz a harmadik számú, úgy néz ki Laube lesz az.
built for this shit
2 napja
DC4 csatlakozott a UCLA staffjához
3 napja
ha már volt arról szó, hogy JPJ 2. körös bust. ezt még nem jelenteném ki, de Bech konkrétan 2. körös bustnak tűnik egyelőre.Fura mennyire nem ülnek a 2. körös pickjeink hosszú évek óta...
deyell
Treydan Stukes 2026
Jack Bech 2025
Jackson Powers-Johnson 2024
Michael Mayer 2023
Tre'von Moehrig 2021
Trayvon Mullen 2019
P.J. Hall 2018
Obi Melifonwu 2017
Jihad Ward 2016
Mario Edwards Jr. 2015
Derek Carr 2014
Menelik Watson 2013
Stefen Wisniewski 2011
Lamarr Houston 2010
Mike Mitchell 2009
Zach Miller 2007
Thomas Howard 2006
Stanford Routt 2005
Jake Grove 2004
Teyo Johnson 2003
Langston Walker 2002
Doug Jolley 2002
Marques Tuiasosopo 2001
Jerry Porter 2000
Vannak azért hasznos nevek, de jellemzően nem használtuk túl jól a második kört 2000 óta
3 napja
Raiders Camp Day 10 SummaryQB News
- Cousins returned with 1st team and Mendoza the 2nd
- Cousins had great passes to Benson and Bowers, plus a Nailor TD
- Mendoza struggled in the 2 minute drill and threw a pick to Greedy Vance
WR News
- Dont'e Thornton DNP
- Malik Benson made multiple difficult catches, really pushing to be a Week 1 starter
- Jack Bech has been virtually non-existent
TE News
- Carter Runyon DNP
OL News
- Caleb Rogers DNP
- OL was not pleased with whoever controlled the AUX cord cutting off Ella Langley's song "Choosin' Texas"
DL News
-Kwity Paye and Keyron Crawford return, Crawford in a Non Contract Jersey
- Tonka Hemingway and Malcolm Koonce both had sacks on Cousins
- Thomas Booker had a good day
- DL Coach Travis Smith holds Tonka and Cian Slone in high regards
DB News
- Greedy Vance is heavily impressing as well
ha már volt arról szó, hogy JPJ 2. körös bust. ezt még nem jelenteném ki, de Bech konkrétan 2. körös bustnak tűnik egyelőre.
built for this shit
5 napja
Fernando Mendoza played with the 1s for the first time of camp. Overall, Mendoza looked solid with the 1s. He had a couple of off target throws and he had issues with the snap twice.He did respond well. Mendoza had one of his best throws of camp during the red zone period. He found Tre Tucker for a TD in the corner of the end zone despite tight coverage from Taron Johnson. He also threw a TD pass to Bowers during the red zone period.
Mendoza was impressive during the two-minute period to close out practice. He completed five straight passes to set up a field goal.
Quay Walker caught my eye today was great against the run but froze in coverage on Bowers' touchdown
Malik Benson was with the 1’s during the 2-minute drill over Nailor. Nailor had a drop earlier in practice
Mike Washington and Ashton Jeanty are going to be an effective 1-2.
Porter looked good in coverage, had a few pass breakups during the day
Offensive line looks improved in the run game, but Malcolm Koonce had a good day against the right tackles
Rogers and JPJ continue to alternate
Tonka Hemingway keeps winning day after day; it looks like he is ready to leap.
Stukes was running with 1s and 2s switching with IPM
McCoy was with 2s at times.
Mike Washingtonról jókat írnak már egy ideje. azt írják RB1 potenciál van benne. Tonkára kíváncsi leszek most már, úgy néz ki, ő lehet a breakout player.
built for this shit
5 napja
Raiders HC Klint Kubiak told reporters that Kirk Cousins and Maxx Crosby are being held out of practice today for violating team rules for fighting Friday.ez van ha gengszter játékosaink vannak.
built for this shit
7 napja
Nekem is. Szép második körös bust.van egy olyan érzésem, hogy ezt a versenyt el fogja veszíteni Rogersszel szemben.Caleb Rogers and Jackson Powers-Johnson alternated at RG with the 1s. JPJ also had some reps with the 2s.kezd gyanús lenni, hogy JPJ helyét senki sem találja.
nem lehetne, hogy JPJ legyen az LG és Rogers az RG? Burfordtól herótom van.
deyell
resistance is futile
deyell
7 napja
van egy olyan érzésem, hogy ezt a versenyt el fogja veszíteni Rogersszel szemben.Caleb Rogers and Jackson Powers-Johnson alternated at RG with the 1s. JPJ also had some reps with the 2s.kezd gyanús lenni, hogy JPJ helyét senki sem találja.
deyell
resistance is futile
built for this shit
7 napja
Caleb Rogers and Jackson Powers-Johnson alternated at RG with the 1s. JPJ also had some reps with the 2s.kezd gyanús lenni, hogy JPJ helyét senki sem találja.
deyell
7 napja
Caleb Rogers and Jackson Powers-Johnson alternated at RG with the 1s. JPJ also had some reps with the 2s.Ez nekem is eszembe jutott már 😊
deyell
7 napja
Caleb Rogers and Jackson Powers-Johnson alternated at RG with the 1s. JPJ also had some reps with the 2s. nem lehetne, hogy JPJ legyen az LG és Rogers az RG? Burfordtól herótom van.
built for this shit
8 napja
Maxx Crosby was on the Ball in the Family podcast and was asked which Raiders rookie could make the biggest impact outside of Mendoza. His answer? 5th round rookie CB Hezekiah Masses.Earlier in the offseason Raiders EDGE Kwity Paye revealed Tonka Hemingway was in the building every morning at 5 a.m. doing cardio with Maxx Crosby. Today Paye revealed Hemingway won an award among the entire Defense for putting in the most work in the weight room.
built for this shit