Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mornhinweg a Jets OC-je lesz egyes források szerint. speciel nem bánnám, ha nem hozzánk jönnedeyell
Már láttál ilyen híreket is? 😮
Én még leragadtam annál h interjúra jön, van ennél konkrétabb is?
több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Marthy marad továbbra is szabad.Reid Doug Pederson-t az eagles qb coach-t vette fel OC-nek.

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
Amugy hol lattad taxi?
en marthy jets oc interjut olvastam csak eddig...Rolni
Williamson írta, állítólag szeretne továbbra is Reid stábjában maradni, de ha ez nem jön össze akk elvállalná az oaklandi munkát.empty taxi
erdekes. nem is volt eddig hir, h egyaltalan erdeklodnenk utana...
na majd kiderul...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Hue lehet az új Camthers OC.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Amugy hol lattad taxi?
en marthy jets oc interjut olvastam csak eddig...Rolni
Williamson írta, állítólag szeretne továbbra is Reid stábjában maradni, de ha ez nem jön össze akk elvállalná az oaklandi munkát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Amugy hol lattad taxi?
en marthy jets oc interjut olvastam csak eddig...

több mint 13 éve
En ellennek Marthyval. Rutinos OC. Knappre huge upgrade lenne. Mularky kicsit jobban tetszene talan, de peldaul Saundernel jobban orulnek neki.

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Séma alapján rendben van de inkább NEM,mint igen.
Inkább Al Saunders,John DeFilippo vagy Mike Mularkey

több mint 13 éve
Felerősödtek a pletykák h Marty Mornhinweg lesz az OC-tek.empty taxi
Akkor nem ő lesz 😀

Mondjuk mivel nekem nem szimpatikus az hogy ő legyen, így meg valószínű hogy mégis ő lesz...

Jajj neBruce
mondjuk Philyben ott volt a szebb napok idején is a tűz közelben. Számomra olyan semleges jelölt.Amadeus91
Jah meg ő volt az a bizonyos edző, aki a hosszabbításban a rúgást választotta 😀 😀 Bruce
jajj....
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Akkor nem ő lesz 😀

Mondjuk mivel nekem nem szimpatikus az hogy ő legyen, így meg valószínű hogy mégis ő lesz...

Jajj neBruce
mondjuk Philyben ott volt a szebb napok idején is a tűz közelben. Számomra olyan semleges jelölt.Amadeus91
Jah meg ő volt az a bizonyos edző, aki a hosszabbításban a rúgást választotta 😀 😀
több mint 13 éve
Akkor nem ő lesz 😀

Jajj neBruce
mondjuk Philyben ott volt a szebb napok idején is a tűz közelben. Számomra olyan semleges jelölt.
több mint 13 éve
nagyon remélem, hogy idén már bekerül Tim Brown a Hall of Fame-be. az én szememben ő minden idők 2. legjobb elkapója, amikor visszavonult, minden karrier statisztikában top 2-3 volt a WR-ek között úgy, hogy 11 szezonon keresztül csak kuka irányítók dobáltak neki, akik úgy átlag 2 évente cserélődtek. deyell
Szégyen hogy eddig nem került be! Most már ott a helye. Remélem Sapp nem megy be!
több mint 13 éve
Akkor nem ő lesz 😀

Jajj ne
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Felerősödtek a pletykák h Marty Mornhinweg lesz az OC-tek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
nagyon remélem, hogy idén már bekerül Tim Brown a Hall of Fame-be. az én szememben ő minden idők 2. legjobb elkapója, amikor visszavonult, minden karrier statisztikában top 2-3 volt a WR-ek között úgy, hogy 11 szezonon keresztül csak kuka irányítók dobáltak neki, akik úgy átlag 2 évente cserélődtek.

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
Vicknek...

több mint 13 éve
Taylor Lewan nem jön ki a draftra és egész jó esély van rá, h Jake Matthews is marad.

Ez akkor fontos lehet, ha 1\3nál benn van még Joeckel. Nagyban növelheti a trade lehetőségét...
St. Louis például eléggé rá van szorulva egy LTre, de Joeckel nem nagyon csúszik Philli, SD hálón át...

Kwame Geathers viszont kijön. 6'5 355 NT. 4.-5. körben szívesen látnám hozzánk...Rolni
Ha mi nem megyünk fel ... igaz ez még jó messze van.
sőt egy KC Joeckel isJanek
kell is a védelem Cassel-nek, izé Quinn, izé Stanzi.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
Taylor Lewan nem jön ki a draftra és egész jó esély van rá, h Jake Matthews is marad.

Ez akkor fontos lehet, ha 1\3nál benn van még Joeckel. Nagyban növelheti a trade lehetőségét...
St. Louis például eléggé rá van szorulva egy LTre, de Joeckel nem nagyon csúszik Philli, SD hálón át...

Kwame Geathers viszont kijön. 6'5 355 NT. 4.-5. körben szívesen látnám hozzánk...Rolni
Ha mi nem megyünk fel ... igaz ez még jó messze van.
sőt egy KC Joeckel is

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
ezen már tényleg csak röhögni lehet, mekkora barom ez: 😀

"At that point, McClain was asked to sign the citation, and he wrote in the space for the signature, “F–k y’all.”

Officers asked McClain to put his real name on the ticket, and McClain answered, “That is my name.” At that point, McClain was arrested for providing a false name.

profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/09/rolando-mcclain-im-falsely-accused-corrupt-cops-are-out-to-get-me/

I’m falsely accused of everything,” McClain said. “It’s corrupt. It’s terrible.”deyell

"At that point, McClain was asked to sign the citation, and he wrote in the space for the signature, “F–k y’all.”

Officers asked McClain to put his real name on the ticket, and McClain answered, “That is my name.” At that point, McClain was arrested for providing a false name.

profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/09/rolando-mcclain-im-falsely-accused-corrupt-cops-are-out-to-get-me/

I’m falsely accused of everything,” McClain said. “It’s corrupt. It’s terrible.”deyell
Szerintem azért nem mondta meg a nevét mert nem tudja. :/
Feltételezem, hogy az írás olvasás számolás kombó se megy zökkenőmentesen. Talán 10ig el tud számolni az ujjaival de tovább...? Órát meg feltételezni sem merem, hogy ismeri és tudja használni mert ahhoz ugye kell ismerni a számokat is legalább 60ig.
több mint 13 éve

Kwame Geathers viszont kijön. 6'5 355 NT. 4.-5. körben szívesen látnám hozzánk...

több mint 13 éve
Keller után lehet érdeklődni, de bankot nem kell robbantani, főleg, ha Myers occóért visszajön

több mint 13 éve
" Oaklandben kapósak lesznek az 55-ös számú F-ck y'll mezek."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Landry-t és Kellert kikukázhatnánk a Jets-ből.Amadeus91
Landry kapós lesz pláne most, hogy megműtötték az Achillesét és nem sérült meg a szezonban, pláne még Pro Bowler is lett, Keller pedig egy jó elkapó TE, jó korban is van és tagelni egyiküket sem fogjuk szinte tuti.
több mint 13 éve
létezik, hogy a két kulcspozícióra a történelem 2 legsötétebb 1. körös játékosát sikerült...

Landry-t és Kellert kikukázhatnánk a Jets-ből.
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark

I’m falsely accused of everything,” McClain said. “It’s corrupt. It’s terrible.”

chemicals keep me under control