Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezért lenne jó, ha kicsit sietnénk...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Beszarok, ha a Browns is megszerzi Chip Kelly-t, durván jó igazolás az is. Ők tuti jobb OC-ket tudnak leakasztani már mint mi. Ez mind a mi esélyeinket csökkenti...
több mint 13 éve
Mondjuk a D stathoz erdemes hozzanezni kikkel jatszottunk a vegen...Rolnivalaminek örülni kell érted...
több mint 13 éve
Mondjuk a D stathoz erdemes hozzanezni kikkel jatszottunk a vegen...
több mint 13 éve
Egy kis happy faktor a D-vel kapcsolatban:Pontosan emiatt nem rúgták ki Tarver-t, mert a szezon utolsó mérkőzésein volt valamiféle fény az alagút végén.
Over the last four games, the Raiders were second in total defense, tied for fifth in rushing defense, sixth in net passing yards, seventh in third-down percentage and ninth in sacks.Cubehead
több mint 13 éve
Egy kis happy faktor a D-vel kapcsolatban:Over the last four games, the Raiders were second in total defense, tied for fifth in rushing defense, sixth in net passing yards, seventh in third-down percentage and ninth in sacks.

több mint 13 éve
Lechler-l kapcsolatban egész pontosan ez volt írva:Free agent P Shane Lechler is not expected back with the Raiders.
Lechler turns 37 next August and is coming off arguably the worst year of his career. Unlike Al Davis, Raiders GM Reggie McKenzie isn't making special teamers a huge priority. Lechler could be replaced by 2012 UDFA Marquette King.

több mint 13 éve
ennyi pénzért amiért most itt volt, nekünk luxusLehler nem vonul még vissza, csak nem lesz tovább szürke-feketében. Brucede ne már...Amadeus91
több mint 13 éve
Lehler nem vonul még vissza, csak nem lesz tovább szürke-feketében. Brucede ne már...
több mint 13 éve
Lehler nem vonul még vissza, csak nem lesz tovább szürke-feketében.
több mint 13 éve
Roton lehet olvasni amit már mi is találgattunk/elemezgettünk,hogy Myers,Des,Wheeler,Carter -t a vezetőség szeretné vissza igazolni.Lechler visszavonul?
Palmer lóg a levegőben még.
Kelly és Dhb meg cut lesz a fizu miatt.
Valamint Lechler befejezi S&B mezben.
www.rotoworld.com/playernews/nfl/footballCubehead
Kelly-t sajnálom, de ennyi pénzért több kéne. DHB mehet, Palmer maradhatna... simán jár neki az MVP.
több mint 13 éve
A szezonunk MVP-je Palmer.www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/raiders-season-awards-mvp
Valamint még egy kis adalék az OC témához
www.csnbayarea.com/blog/paul-gutierrez/new-raiders-oc-already-house

több mint 13 éve
Roton lehet olvasni amit már mi is találgattunk/elemezgettünk,hogy Myers,Des,Wheeler,Carter -t a vezetőség szeretné vissza igazolni.Palmer lóg a levegőben még.
Kelly és Dhb meg cut lesz a fizu miatt.
Valamint Lechler befejezi S&B mezben.
www.rotoworld.com/playernews/nfl/football

több mint 13 éve
Láttam én már karón varjút!De ha mégis, már hozzászoktunk.
Meg nyugtával azt a bizonyos napot!
Nekem csak ez a két dolog jutott most hirtelen eszembe. Lehet bizakodni, meg kell is, csak ne legyen megint nagy pofára esés.Bruce
több mint 13 éve
Láttam én már karón varjút!Meg nyugtával azt a bizonyos napot!
Nekem csak ez a két dolog jutott most hirtelen eszembe. Lehet bizakodni, meg kell is, csak ne legyen megint nagy pofára esés.
több mint 13 éve
Szerintem meg javulni fogunk, mondjuk PO-t jövőre sem várok.Teljesen egyetértek Veled mind az edző keringőt illetőleg,mind az új érával kapcsolatban (de ezt már többször kifejtettem) 😊
Van egy terv és ehhez tartják magukat. Al és Hue is rögtön akart robbantani, RM egy új korszakot épít és meg meri tenni a szükséges lépéseket.
Én pozítív vagyok - az első PS vereségig. 😀
A nagy nevű edzőkkel meg én úgy vagyok, hogy mégis kirúgták őket valahonnan...BMG

több mint 13 éve
Szerintem meg javulni fogunk, mondjuk PO-t jövőre sem várok.Van egy terv és ehhez tartják magukat. Al és Hue is rögtön akart robbantani, RM egy új korszakot épít és meg meri tenni a szükséges lépéseket.
Én pozítív vagyok - az első PS vereségig. 😀
A nagy nevű edzőkkel meg én úgy vagyok, hogy mégis kirúgták őket valahonnan...
több mint 13 éve
Majd a pre alatt megjön a hurráoptimizmus😊Kis pesszimista! 😊CubeheadAzért én ebben már nem hiszek, ennyi év szurkolás után. De azt mondom, hogy nem is tetszene annyira a csapat ha egyrészt alázná az ellenfeleket, másrészt ha olyan jó lenne. Megszoktam már hogy looser-ek 😀BruceSzerintem meg nem, főleg ha azok a pozíciós edzők is összejönnek, akikről szó van. Durván jó edzői kar és a játékosállomány is kurva jó, csak egy QB kell és sztem ott lesznek a Denver mellett elől. BruceMi meg majd Madden's favorite the Forgotten Team-ként szépen alázzuk őket 1-2év csöndes építkezés után.Cubehead
Idén is egál körüli szezont vártunk aztán láss csodát...same ol'Raiders
mellesleg mennyi a leghosszabb sorozat pozitív szezon nélkül 😀?

több mint 13 éve
Kis pesszimista! 😊Azért én ebben már nem hiszek, ennyi év szurkolás után. De azt mondom, hogy nem is tetszene annyira a csapat ha egyrészt alázná az ellenfeleket, másrészt ha olyan jó lenne. Megszoktam már hogy looser-ek 😀BruceSzerintem meg nem, főleg ha azok a pozíciós edzők is összejönnek, akikről szó van. Durván jó edzői kar és a játékosállomány is kurva jó, csak egy QB kell és sztem ott lesznek a Denver mellett elől. BruceMi meg majd Madden's favorite the Forgotten Team-ként szépen alázzuk őket 1-2év csöndes építkezés után.Cubehead

több mint 13 éve
Azért én ebben már nem hiszek, ennyi év szurkolás után. De azt mondom, hogy nem is tetszene annyira a csapat ha egyrészt alázná az ellenfeleket, másrészt ha olyan jó lenne. Megszoktam már hogy looser-ek 😀Szerintem meg nem, főleg ha azok a pozíciós edzők is összejönnek, akikről szó van. Durván jó edzői kar és a játékosállomány is kurva jó, csak egy QB kell és sztem ott lesznek a Denver mellett elől. BruceMi meg majd Madden's favorite the Forgotten Team-ként szépen alázzuk őket 1-2év csöndes építkezés után.Cubehead
több mint 13 éve
Szerintem meg nem, főleg ha azok a pozíciós edzők is összejönnek, akikről szó van. Durván jó edzői kar és a játékosállomány is kurva jó, csak egy QB kell és sztem ott lesznek a Denver mellett elől. BruceMi meg majd Madden's favorite the Forgotten Team-ként szépen alázzuk őket 1-2év csöndes építkezés után.

több mint 13 éve
Szerintem meg nem, főleg ha azok a pozíciós edzők is összejönnek, akikről szó van. Durván jó edzői kar és a játékosállomány is kurva jó, csak egy QB kell és sztem ott lesznek a Denver mellett elől.
több mint 13 éve
Így is, úgy is, nekünk van a leggyengébb edzői karunk. De mi még építkezünk.szerintem a Reid projekt bukó lesz KC-ben. Az igazán kemény falat a csoportban az Elway.
Mondjuk azért irigylem a Chiefs-t hogy hozzájuk ilyen nagy nevek is mennek, hozzánk meg csak az alja jön... de hát hosszú idő lesz ezt visszafordítani. Bruce
több mint 13 éve
Így is, úgy is, nekünk van a leggyengébb edzői karunk. De mi még építkezünk. Mondjuk azért irigylem a Chiefs-t hogy hozzájuk ilyen nagy nevek is mennek, hozzánk meg csak az alja jön... de hát hosszú idő lesz ezt visszafordítani.
több mint 13 éve
OFFSztem az lenne a legkemenyebb, ha Weis lenne az OCja(exChief) es Crennel a DCje...
Chiefsnél Reid az új HC.
Ha össze jön az az edzői stáb amit, itt a hírekben olvasni az elég durva lehet és nem túlzottan jó nekünk.Cubehead
Amugy meg faszmindegy. Magunkra kell koncentralni es kesz...