Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
Na orulok a TP hirnek! Meglatjuk mire kepes. Azert jobban varnam a meccset es TPt egy kreativ OCvel. Remelem hamar tolnak vele par futast(sikereset), h feljenek tole...ettol futas es passz is megnyilhat...

DA marad 99%

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
One source told Yahoo Sports' Jason Cole that Raiders owner Mark Davis and GM Reggie McKenzie spoke to "confidants" this week about what to do with first-year head coach Dennis Allen.
Allen has done "little or nothing to inspire confidence" as a rookie coach, as his offensive coordinator hiring of Greg Knapp has proved an ill fit for Oakland's personnel, and Allen's defensive side of the ball has been the Raiders' biggest problem area. Cole seems to hint that Allen could be one-and-done in Oakland, although McKenzie and Davis are still weighing their options.

meglepő lenne, számomra. ugyanakkor nem biztos, hogy bánnám.

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
állítólag szerepet játszott a döntésben, az ahogy a két játékos a hét elején fogadta a hírt, hogy DA Pryor-t felé húz. Pryor állítólag keményen melózott tovább kvázi kiérdemelte az esélyt, Leinart meg nem díjazta a dolgot annyira.

TP nem semmi, hogy mennyire keményen hajt edzésről-edzésre azért... Amadeus91
Én mondtam!!S azt is,hogy a QB coach John DeFilippo nagyon sokat dolgozik vele.
Szóval lehet,hogy az edzéseken nem igazán kap lehetőséget a first team-l de azt maximálisan bepótolják DeFilippóval.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
állítólag szerepet játszott a döntésben, az ahogy a két játékos a hét elején fogadta a hírt, hogy DA Pryor felé húz. Pryor állítólag keményen melózott tovább kvázi kiérdemelte az esélyt, Leinart meg nem díjazta a dolgot annyira.

TP nem semmi, hogy mennyire keményen hajt edzésről-edzésre azért...
több mint 13 éve
na fasza, végre. Ideje volt már.
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
Adam Caplan ‏@caplannfl
Raiders HC Dennis Allen names QB Terrelle Pryor as the starter vs. Chargers. Wow.Beki
na végre. Leinart bénázására nem lettem volna kíváncsi egyébként sem. hajrá Terrelle "Willie Beamen" Pryor!

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
Végre,megéltük!
Kíváncsi leszek így az O-ra.A D az utóbbi pár meccsen szépen kezdett össze állni a sérülések ellenére is.Kíváncsi leszek TP mennyi lendületet add az O-nak!!
Hajrá srác!!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan ‏@caplannfl
Raiders HC Dennis Allen names QB Terrelle Pryor as the starter vs. Chargers. Wow.
több mint 13 éve
És Al Davis utolsó szar draftjának a fő szarja egy hosszú évtized meghatározó QB-ja lesz! 😊TST
Ámen

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 485 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
És Al Davis utolsó szar draftjának a fő szarja egy hosszú évtized meghatározó QB-ja lesz! 😊
több mint 13 éve
TP-vel kapcsolatban kikerestem a Gruden Camp-s riportot.
Belinkelem, akinek van kedve olvassa el.
A lényeg az egészben annyi,hogy Gruden a maga stílusában szivatgatja az épp aktuális delikvenst (jelen esetben TP-t). PL megkérdezi mi az audible,stb.
S TP nagyon szépen válaszolgat.A végén Gruden elmondja,hogy ugyan volt egy két rossz húzása a srácnak de abszolult tisztában van vele.S,hogy véleménye szerint nem csak egy nagyszerű srác hanem meg van az esélye,hogy kiváló NFL játékos lesz.

www.sportsgrid.com/nfl/terrelle-pryor-doesnt-know-the-words-to-osus-fight-song-and-other-revelations/2/

Amit még elmondanék és még bizakodásra adhat okot,hogy ugye azóta még komolyodott és keményen edz,mint tudjuk!Szóval hajrá és remélhetőleg láthatjuk és élvezhetjük mindezek gyümölcsét vasárnap!

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Én azért nem gondolom azt, hogy ez a misstackle gyártás Burristól technikai kérdés lenne. Ha igen, akkor nem lenne NFL-ben az tuti vagyis nem viszik el a drafton, hanem esetleg UDFA-n.
Szerintem inkább még nem vette fel az nfl gyorsaságát és az ereje is kevés lehet, de persze én is csak találgatok. De hogy technikailag nem lenne jó, azt azért kétlem.
Jövőre sztem kicsit jobb lesz ebben, természetesen ha gyakorol és erősödik az NFL szinthez.
több mint 13 éve
Cable OL edzőnek fasza, OCnek kevés.

Saunders azért nem lenne jó választás Cube, mert az ő playbookja is nagyon messze van Knappétől, így kb. ugyanakkora váltást jelentene, mint egy új külsős ember. Amúgy meg sokat elárul az ő várható szerepéről, h Knapp érkezése előtt is itt volt, kinevezhették volna OCnak, de nem tették...miért tennék most. Egyetemi szintről hozni vkit működőképes lehet, de az is tele van buktatókkal. A séma, playhvás mellett például főleg sztem azzal, h h tud egy fiatal egyetemi playákhoz szokott OC hatni a veteránokra...
Érdekes lesz ez az OC kérdés...
Remélem Knapp hamar megkapja az utilaput és sikerül vmi jóféle OC-t szerezni.

Pryor interjú rendben van. Bírom én a srácot, jókat mond, keményen dolgozik...csak szkeptikus vagyok a sikerességét illetően.

Burris interjút is nézze meg aki már ott jár...Ő is sztem tipikusan szerethető játékos. Max effort, pörgős gyerek, de értelmes, jókat mond...érdekes lesz neki offseasonban, h marad-e WLB vagy esetleg tényleg bemozog MLBnek...
Rolni
Az OC-t illetően igazad van Rolni!
Az én hibám, csak most néztem komolyabban utána Saunders-nek és Ő is Coryell rendszert tol,mint NOrv.Valszeg ezért sem lett kinevezve.
Viszont ettől függetlenül az működhetne szerintem,hogy egy keratív gondolkodású egyetemi coach fel emelni aki ugyan így WCO-tnyomat és Saunders-l megtámogatni,mint Knapp-t.
HM??

A Burriss videót néztem én is,miután belinkeltem Pryort./Ugyszintén nagy kedvencem./
Véleményem szerint mindenképpen megpróbálják átképezni,pontosan azért,mert pörgős,értelmes all down playa.
Amin áll vagy bukik a project és amitől függ nála az MLB vagy WLB poszt az a szerelés technikája és az O olvasása.
Én úgy gondolom,hogy egyikkel sem lesz baja.Ugye szerelni unos untalan gyakorlással meglehet tanítani.Az olvasással meg jelenleg sincs baja (mindig a labda körül van) max ami nehezítés az a komplikáltabb több kulcsos olvasás,hogy az egész D-t tudja rendezni.
Mindenesetre bizakodó vagyok, HA beválik akkor hosszú időre meglehet a poszt oldva általa.Cubehead
Általában igaz ez igen, hogy ha esze és hozzáállása van az embernek, akkor mindent meg lehet tanulni, ha tehetséges, de lusta, akkor meg semmi nem fog menni. Burris mindenhol ott van a pályán, lelkes, simán ha beleöli az egész uborkaszezont a gyakorlásba, lehet egy remek MLB belőle. Pryor esetében is ebben bizakodom, hogy fejben felnőtt a gyerek, visszavett az arcból, keményen melózik, előbb-utóbb menni fog az a lábmunka.
több mint 13 éve

Saunders azért nem lenne jó választás Cube, mert az ő playbookja is nagyon messze van Knappétől, így kb. ugyanakkora váltást jelentene, mint egy új külsős ember. Amúgy meg sokat elárul az ő várható szerepéről, h Knapp érkezése előtt is itt volt, kinevezhették volna OCnak, de nem tették...miért tennék most. Egyetemi szintről hozni vkit működőképes lehet, de az is tele van buktatókkal. A séma, playhvás mellett például főleg sztem azzal, h h tud egy fiatal egyetemi playákhoz szokott OC hatni a veteránokra...

Pryor interjú rendben van. Bírom én a srácot, jókat mond, keményen dolgozik...csak szkeptikus vagyok a sikerességét illetően.

Burris interjút is nézze meg aki már ott jár...Ő is sztem tipikusan szerethető játékos. Max effort, pörgős gyerek, de értelmes, jókat mond...érdekes lesz neki offseasonban, h marad-e WLB vagy esetleg tényleg bemozog MLBnek...
Rolni
Az OC-t illetően igazad van Rolni!
Az én hibám, csak most néztem komolyabban utána Saunders-nek és Ő is Coryell rendszert tol,mint NOrv.Valszeg ezért sem lett kinevezve.
Viszont ettől függetlenül az működhetne szerintem,hogy egy keratív gondolkodású egyetemi coach fel emelni aki ugyan így WCO-tnyomat és Saunders-l megtámogatni,mint Knapp-t.
HM??

UI: ha Knapp menesztve lesz akkor azt hétfőn elvileg már megtudjuk ill max nem sokkal utána.

A Burriss videót néztem én is,miután belinkeltem Pryort./Ugyszintén nagy kedvencem./
Véleményem szerint mindenképpen megpróbálják átképezni,pontosan azért,mert pörgős,értelmes all down playa.
Amin áll vagy bukik a project és amitől függ nála az MLB vagy WLB poszt az a szerelés technikája és az O olvasása.
Én úgy gondolom,hogy egyikkel sem lesz baja.Ugye szerelni unos untalan gyakorlással meglehet tanítani.Az olvasással meg jelenleg sincs baja (mindig a labda körül van) max ami nehezítés az a komplikáltabb több kulcsos olvasás,hogy az egész D-t tudja rendezni.
Mindenesetre bizakodó vagyok, HA beválik akkor hosszú időre meglehet a poszt oldva általa.

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Cable OC-nak csak Knapp-nél jobb, de hosszútávon ő sem lenne megoldás.
Én továbbra is fiatal college edzőt hoznák.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi a gyors választ 😊
több mint 13 éve
Richard Gordon milyen szerepkörben van nálatok? csak mert elvileg TE, de két év alatt 3 elkapás egy blokkolótól is gyenge, viszont elég sok defense statisztikát szoktam a neve mellett látni meccsek után. fel tudnátok világosítani vele kapcsolatban? 😀kristof
Alapvetően másodéves blokkoló TE.
Ezen a poszton viszont pont a skill level-je végett,plusz egész szezonban több kisebb egészség ügyi baja végett kevés szóhoz jutott.
Viszont annál nagyobb szerepet kapott ST-ben s ezért is van az amit írtál.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Richard Gordon milyen szerepkörben van nálatok? csak mert elvileg TE, de két év alatt 3 elkapás egy blokkolótól is gyenge, viszont elég sok defense statisztikát szoktam a neve mellett látni meccsek után. fel tudnátok világosítani vele kapcsolatban? 😀
több mint 13 éve
Hoxtól idén valszeg kipotyog egy tehetséges O szakember, amúgy assistant HC, a neve Tom Cable 😊Helmut Zimmer
Cable jó opció,mint ZBS szakember.Play calling terén is jobb,mint Knapp de nem hiszem,hogy rendelkezne saját WCO Play Book-l.
Plusz ok a Schneider RM vezér szál,de tekintve,hogyan lett elküldve Oaklandből nem valószínűsítem Cable-t.
Mondom sokkal inkább Al Saunders vagy valakit egyetemi szintről (mint a másik oldalon Tarvelt).

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Hoxtól idén valszeg kipotyog egy tehetséges O szakember, amúgy assistant HC, a neve Tom Cable 😊
több mint 13 éve
Greg Papa riportja TP-vel:

www.csnbayarea.com/raiders/pryor-100-i-believe-myselfCubehead
fejben sokat alakult, legalábbis a beszéde alapján. Remélem kezdeni fog, veszteni úgy sincs mit.Amadeus91
Én is remélem,hogy kezdeni fog!
De az se kizárt,hogy Leinart kezd és valahol menet közben veszi át Pryor (remélem minél hamarabb),hogy megosszák SD védelmét.
Mondjuk Knapp nyilatkozata alapján ez a valószínűbb 😊.Ugyanis e,lékezteti őt az Atlantai éveire amikor VIck mint mobilis qb és Shaub mint pocket passer állt a rendelkezésére.

/Amúgy poén épp most olvastam az nfl.com Balck MOnday című cikket amiben írják,hogy az nfl.com szakértői szerint DA marad (ez gye nem kérdés annyi évnyi edző keringő után) de Knapp valszeg nem!Cubehead
az nem is baj. Olyan OC jöjjön aki tud a CP/TP párossal és a futóknál a Marci/DMC duóval kezdeni valamit.Amadeus91
Ugye a csapat egyik legnagyobb hátráltatója a sok változás rövid időn belül (gondolok itt a sok HC-re és a saját rendszereikre)
Szóval ezek és Knapp ismeretében,valamint maradva a Zbs alapú West Coast offense-nél /az én nagy örömömre/ én házon belülről oldanám meg Al Saunders előléptetésével.

több mint 13 éve

fejben sokat alakult, legalábbis a beszéde alapján. Remélem kezdeni fog, veszteni úgy sincs mit.Amadeus91
De az se kizárt,hogy Leinart kezd és valahol menet közben veszi át Pryor (remélem minél hamarabb),hogy megosszák SD védelmét.
Mondjuk Knapp nyilatkozata alapján ez a valószínűbb 😊.Ugyanis e,lékezteti őt az Atlantai éveire amikor VIck mint mobilis qb és Shaub mint pocket passer állt a rendelkezésére.

/Amúgy poén épp most olvastam az nfl.com Balck MOnday című cikket amiben írják,hogy az nfl.com szakértői szerint DA marad (ez gye nem kérdés annyi évnyi edző keringő után) de Knapp valszeg nem!Cubehead
az nem is baj. Olyan OC jöjjön aki tud a CP/TP párossal és a futóknál a Marci/DMC duóval kezdeni valamit.
több mint 13 éve

/Amúgy poén épp most olvastam az nfl.com Balck MOnday című cikket amiben írják,hogy az nfl.com szakértői szerint DA marad (ez gye nem kérdés annyi évnyi edző keringő után) de Knapp valszeg nem!

több mint 13 éve

fejben sokat alakult, legalábbis a beszéde alapján. Remélem kezdeni fog, veszteni úgy sincs mit.