Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 14 éve
ÍGY VAN! Amúgy őszi... 😊 Csak tudjátok kurva idegesítő volt nézni a meccset, meg dühösen felkelni, de hát tudjátok... 😀Ebből látszik, hogy tényleg mérges! 😊BruceÉs... most... mérges vagyok... jól elcseszték a tavaszi szünetem elejét...TSTNeked októberben van tavaszi szüneted? 😀Döme
Hát nem tudom... Akárhogy is nézem 9 ponttal nem lehet nyerni... meg kíváncsi lennék, hogy hány TD csinált a csapat az utóbbi 3 évben összehasonlítva a többi csapattal! Utána tudnék nézni, de nem ez a lényeg, hanem, hogy igenis van oka a Dnek egy meccsen beleszarni az egészbe ha 3 negyed után az O nem képes semmit lerakni az asztalra! Mert emlékezeteim szerint a D a meccsek elejét mindig megfogja és rendszerint az O bassza el meg az ST... Néha képes felvenni a ritmust az O, ha az ellenfél játékstílusa "bejön" a nyomi Onak meg a szaros playcallingunknak... Nem azt mondom, hogy olyan iszonyatosan mediterrán a D-nk, meg nem ártana blitzelni se, de ha a másik csapategység tudna mondjuk a redzoneon belül td-t csinálni ha már szökő évente eljutunk odáig az talán nem ártana...
több mint 14 éve
Ebből látszik, hogy tényleg mérges! 😊És... most... mérges vagyok... jól elcseszték a tavaszi szünetem elejét...TSTNeked októberben van tavaszi szüneted? 😀Döme
több mint 14 éve
És... most... mérges vagyok... jól elcseszték a tavaszi szünetem elejét...TSTNeked októberben van tavaszi szüneted? 😀
több mint 14 éve
"A D-re meg szerintem nem lehet egy rossz szavunk sem!!"Már hogyne lehetne, az egyik legszarabb alakulat az NFL-ben, ennél még akkor is sokkal több kéne, ha TOP 10-es O-nk lenne, de így meg veszett fejsze nyele!
Amúgy is ez fordítva is működik, az O is látja hogy töketlenkedik a D és emiatt lehet nem tudnak ők sem teljesíteni!
Valamint azért kapják a fizetésüket, hogy csinálják a dolgukat. Ha ilyen fenn áll hogy megunják, hát azoknak nincs helye se a Raidersben se az NFL-ben!
Össze kell kapni magát a csapatnak minden téren! Nyerni meccseket és folytatni a csapatépítést valahogy! Meg természetesen áttenni a franchise székhelyét LA-be és valaki más legyen a főnök (bár még mindig azt tartom, hogy Al, csak kapóra jön nekünk, mert így lehet ráfogni minden szart, közben nem biztos már az sem hogy övé az utolsó szó!)
több mint 14 éve
Ezt a meccset már megint a szar play calling miatt buktuk el, na meg persze Jason Campbell töketlen játéka miatt... Ennyit várni a fal mögött, pedig most a fallal sem volt nagyon probléma! Szerintem ha lehetne ez még most is a zsebben állna reggel és kávézgatna ha tehetné! Jól mozog a fal mögött meg minden, csak szar... Annyit vár, fosik, hogy int lesz belőle, utána meg beledobja 1 double coveragebe. Legalább dobná 1 olyan WRhez aki 1-1be van a CBvel, oszt hátha megoldja!!!! Szánalom!! Hulladék!! Most már tudjuk, hogy nem véletlenül baszták ki a skinsből, mert nálunk sem ez az első ilyen meccse... Ennyit tud sajnos... túrórudi a srác... 😕 Pedig sajnálom...Az ST egyre magabiztosabb hála az égnek... A D-re meg szerintem nem lehet egy rossz szavunk sem!! Akinek meg van pár keresetlen szava a Dhez annak csak azt tudom mondani, hogy menjen fel olyan tudatban a pályára, hogy "bazzeg csak úgy nyerhetünk ha mi szerzünk pontot még az O helyett is!!!" Pont az ilyen meccsek tömkelege miatt lehet én is megunnám a picsába a D helyébe... Ilyenkor azon gondolkozom, hogy Aso hogy bírja 1 ilyen csapatban... Okké, hogy klubhűség meg minden... De egyszerűen ez az O nulla, kuka! Gallery, futók (bár DMC-ben én még mindig nem bízok teljesen, de ne legyen igazam) és Miller-t hagynám a többit vihetné aki akarja... És most nem kell itt magyarázni Satelet meg Lopert és Walkert sem! Senkit! Még az is lehet, hogy jók lennének... de... csak középre futunk basszameg! Ennyi erővel lehetne nálunk a HB szerepkörben egy DT vagy NT és azzal tuti hozunk 3-4 yardot... :mad: komolyan mondom minél nagyobb zakót szerettem volna látni! Érezze porig megalázva gyalázva magát az O és JC!!!
Al-t megfojtanám, az edzőket hagynám dolgozni, nagy hústornyokat a falba meg JMR-t vissza kezdő QBnak... 😀 Valami 210 centis kosarasokat elhozni WRnek oszt szevassz! Nem kell ide ész! Tök felesleges... Akkor meg szerezzük be a legbicósabb de leghülyébb dromedár állatokat! Ilyen egyszerű játék a futball! Ennyi!!!!! 😀
És... most... mérges vagyok... jól elcseszték a tavaszi szünetem elejét... csak, hogy tudd Oakland Raiders nem szeretlek! Nem vagy többé a barátom!! 😀
több mint 14 éve
Hát azért azzal vitatkoznék, hogy nincsen húzóágazatunk!Jó a futás és jó a TE játék az offense részéről, csakhogy ezen a meccsen kijött, hogy ha nem tudjuk variálni a futásokat normálisan, akkor nem fog működni. Azt meg lehetett előre tudni, hogy jól védekezik le a TE-ket a 49esek. Főleg úgy hogy a passzjátékunk impotens volt teljesen!
Szerintem ez a meccs simán nyerhető lett volna egy közepes QB játékkal!
Sztem Bush és McFadden együtt ligaelit futópárost fognak alkotni, ha lesz egy közepesebb passzjátéka a csapatnak, és sajnos ez erősen kérdéses, mert úgy látszik Campbell nem képes egy egész meccset végigjátszani magasabb szinten. Gradkowski meg egyszerűen nem jó QB, lehet hogy vezéregyéniség, de a képességei nincsenek meg és a stílusa miatt a tartóssága is kérdéses.
A védelemről kár szót ejteni, mert nagyon gyenge volt ismét, minden fronton. Néha volt értelmes megmozdulás, de azért többnyire fingok voltak. De még ha így is védekezünk, akkor is meg lehetett volna a meccs egy közepesnél jobb O teljesítménnyel! Sőt abban egyetértek, hogy a D teljesítménye követi az O teljesítményét, lásd Chargers meccs. Eleinte ott is bohócot csinált belőlünk Rivers és Floyd, aztán a végén amikor kellett megfogtuk őket, mert hitt a D az O-ban. Most meg nem látszott, hogy mi itt TD fogunk valaha is elérni!
Most következik 3 rivalry game (Broncos, Seahawks, Chiefs), ha ezzel a szar inkonzisztens játékkal és impotens playhívással megyünk fel a pályára akkor 0-3 kinéz! Amúgy meg ha minden összejönne egy 3-0-s rohanás is kijöhetne és ebben az esetben nagyot lépnénk a csoportban előre. De sztem max 1 meccset nyerünk meg a 3ból. Csak kérdés hogy melyiket!
több mint 14 éve
Elmondom én mit gondolok, bár csak fél szemmel láttam a meccset. Ugyanazok a gondok mindig. OL, WR stb, tuggyuk.De igazából nekem az a meglátásom ,hogy minden jó csapatnak azért van húzóágazata, és van gyenge pontja. De az Oaklandnek valahogy nincs igazi erőssége. És így nagyon nehéz taktikát kiötölni. Sem a futás sem a passz ,sem a WR sor, sem a TE játék, sem Egy szuper QB vagy HB nincs. Sem a passz def sem a run stop nem meghatározó, meg úgy valahogy semmi. Valahogy ki kéne találni a csapat arcát, hogy milyen csapat is a Raiders?
Lehet, hogy nagy hülyeséget mondtam. De ahelyett, hogy hozzanak mindenhova embert, inkább kéne egy jó ez vagy amaz. Így akkor ha oda igazolsz keményen, össze is fog állni. És ők majd húzzák a csapatot. (Vannak jobb és gyengébb csapatrészek, de én nem erről beszélek. Az természetes és logikus.)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Igazából a kiismerhető playhívásokkal is gond van. Szinte minden meccsen ez van idén, hogy elkezdjük a meccset, tök jól megy az O-nak, aztán 2-3 fasza pontszerző drive után meglassulunk, nem tudnak Jacksonék váltani, és utána már minden pont kínszenvedés.Amit most leműveltünk, hogy a red zone-ban egymás után három belső futást hívtunk, atomgáz volt. Ez a red zone is állandó szopás. Most nem FG-kkel kell beérnünk, hanem betoljuk azt a pár yardot, nyertünk.
több mint 14 éve
Tanulságos meccs volt! JC kuka egy kapal szar, többet nem szabad pályára engedni. Az egyetlen reményünk Gradkowski és mindegy h ki van mögötte, mert az szart se fog tudni mutatni. Bush egyedül kevés pláne iylen szánalmas playhívással. Ki a frász hív egymás után 2 belső futást az egész meccsen, amikor az első támadáskor kiderült, hogy 1-2 yardnál hosszabbat nem nagyon fog tudni futni. Nem is nagyon kellett másra készülnie a Frisco-nak, mert szélső futásra nem is volt példa. Fordot sem szabad WR-ként számításba venni, talán jövőre. Az első INT után mintha Miller pályán se lenne annyira nem kereste JC. A D# hozott egy szintet, de az O# töketlenkedése miatt szerintem a 3. negyedre elfáradtak és nem hittek abban hogy ha megálítják a 49ers-t akkor lehet keresnivalónk. Grad rájuk is hatással van de JC ugyanazt hozta ki belőlük mint JMR, nem hittek benne. Az OL most nem tűnt annyira gáznak, persze nem volt tökéletes, mert voltak sack-ek, siettetés de jobbak voltak, mint mostanában. A WR-ek viszont totál súlytalanok, nincs egy biztos célpont sem Miller-en kívül, ha visszajön Chaz pillanatok alatt kinyírják majd mert rámennek majd a passzok és ezt az ellenfél is tudni fogja.
több mint 14 éve
Chaz jövőhéten még nem lesz, mert nem mozgott még a héten, ami azt jelenti hogy max questionable lenne hétvégére és nem hiszem hogy nála kockáztatni kéne az újabb sérülést!DMC szerintem is lesz.
Gradkowski is tuti hogy lesz, mert most szerintem elhitték hogy Campbell visszaszerezheti a helyet és Grad nem volt annyira sérült, de kihagyták, de nem élt vele JC, így akármi van Grad visszajön!
Jövőre viszont QB kell, mert ez így szar...
több mint 14 éve
Jövő héten talán már lesz Chaz, DMC és Gradko...Velük talán partyban lehetünk a Denverrel, ha tavaly a dagival nyertünk ellenük...
több mint 14 éve
6000. hozzászólás:ROHADÉK BUZI BANDA, TAKARODJATOK VISSZA ODA AHONNAN JÖTTETEK! EZ SZÁNALOM....
több mint 14 éve
Hát tényleg gratulálhatunk magunknak hogy egy ennyire nyerhető meccset így elbasztunk. Volt egy 2 és fél negyed, amikor a 49ers offense azt se tudta melyik bolygón jár. Az a baj hogy a miénk meg 3-ig nem tudta...
több mint 14 éve
Na csaka végét láttam, de elég is volt...sok is.Campbell szánalmas Gradkowski kell...
WRek szintén szánalmasak...Chaz mikor tér már vissza...
D meg szintén nem elég tökös...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Bocsi, hogy itt akadékoskodok "már megint" de valaki tud dobni 1 streamet még így a meccs előtt nemsokkal? Előre is köszi!
több mint 14 éve
Tavaly is ugyanezt mondták az 5. hét körül de trade nem lett, nagyon meg lennék lepve ha bárki jönne-menne, pedig lenne értelme egy-egy trade-et lebonyolítani.
több mint 14 éve
Bazmeg hogy ezt a pletykát minden évben eljátsszák, érdekes módon soha nem lett még ebből semmi.Done it before and doing it again: With trade deadline Tuesday, Raiders have informed teams they're willing to trade any player on roster.Bazzani
Kíváncsi leszek kik lesznek azok!Bruce
több mint 14 éve
Done it before and doing it again: With trade deadline Tuesday, Raiders have informed teams they're willing to trade any player on roster.Bazzani
Kíváncsi leszek kik lesznek azok!
több mint 14 éve
Done it before and doing it again: With trade deadline Tuesday, Raiders have informed teams they're willing to trade any player on roster.
több mint 14 éve
Trevor Scott marad a kezdő LB, vagy visszajön Groves?somoskovigMarad Scott a kezdő! Vagyis nem volt erről hír, hogy most Groves visszajön, szóval sztem marad Scott, meg meg is voltak vele elégdeve!
több mint 14 éve
pont azon röhögünk haverral, hogy vajon érik-e a 0-6 a friszkonak? a chargers meccs után már bárki jöhet 😂
több mint 14 éve
Huhh ez elég izgalmasra sikeredett! 😊 Azért nem kéne infarktust kapni a mai meccsen!
több mint 14 éve
Így vagy másképp, de kéne a W!!http://www.youtube.com/watch?v=54Tq-GYJW9g
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Nem az volt a baja, hogy nem hozzánk került, csak hogy nem ő volt az első WR a drafton!