NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 15 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Sztem Hennetől annyira nem kell félni (jó persze Thigpen jobb lett volna, de istenem...). JC a padon! A PADON!!!! Remélem oda is lesz láncolva amíg ki nem vágjuk mint a macskát szarni! Grad a király! 😀 A party szemöldökös csávesz a QB poszton remélem megmutatja a frankót (már megint)!!! :cool: 😂TST
😂 Legyen úgy!
Ezt a padoztatást még hivatalos forrás (pl. Cable) nem erősítette meg, de ha JC kezd és szarul játszik, akkor nem fog sokat gondolkodni Cable. Remélem, hogy Gradkowski kezd és eredményes is lesz! És a legfontosabb, hogy ne törje össze magát!
Go Raiders!
több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Sztem Hennetől annyira nem kell félni (jó persze Thigpen jobb lett volna, de istenem...). JC a padon! A PADON!!!! Remélem oda is lesz láncolva amíg ki nem vágjuk mint a macskát szarni! Grad a király! 😀 A party szemöldökös csávesz a QB poszton remélem megmutatja a frankót (már megint)!!! :cool: 😂
több mint 15 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan
Futasokat sem szabad tul eroltetni mert azert ez a Miami D futas ellen nem annyira rossz, jol kell kombinalni a futasokat meg a passzokat, meg nagyon kellenek szerintem a jo screen passzok...de majd minden ugyis eldol 😀 alig varom mar 😀 azert ha Thigpen jatszik, nekik is eleg egyoldalu lesz a tamadojatekuk, nemhiszem hogy sok labdat dobatnak majd vele Aso fele, meg akkor sem ha valoszinuleg o lesz egy az egyben Marshallal, futasban meg nem mutattak sokat a multheten sem, szoval majd meglatjuk 😀 az 55-45 realis 😀RaiderNation
Nem akarlak elkeseríteni de a Dolphins futás elleni védekezése 20. a ligában, tehát olyan jónak nem mondanám.
Ha a futóitok jól muzsikálnak ott is el lehet kapni a Miamit, de ugye nálunk Dansby és FS pozíció is remeg.
Bár hogy a hosszú passzok bejönnek-e akár BG v. JC részéről az már kérdéses. 😊

Kemény meccs lesz bár ez inkább a ti szempontotokból fontos, mivel nekünk sajnos a Jets és a Pats mögött nem sok esélyünk van, míg nektek van esély egy WC v. akár egy első helyre is bár ehhez szerencse is kell.
A Chargers kezd feltámadni, míg a Chiefs hullámzó teljesítményt nyújt.
Izgalmas lesz.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 15 éve
Nagyon helyes, végre eredményes támadásokat láthatunk a meccs elejétől kezdve (vagy bízzunk benne).
Ha a D összeszedi magát és menni fog a futás, akkor szerintem nem lehet gond. Csak ne legyen labdavesztés...
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Nofene. JC ennyire szar volt az edzeseken, vagy latta rajta Kabel nagyur hogy mentalisan nulla? Vagy szimplan akiskopaszlengyel hengerelt. 😛 Abszolut orulok eme dontesnek, Bruce 4 MVP.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Citing a source with knowledge of the situation, Profootballtalk.com reports that Bruce Gradkowski took "most, if not all" of the first-team reps in Raiders practice this week.
As PFT's Mike Florio notes, "typically ... the quarterback who took the reps will be starting the game." It's a mysterious development in a mysterious organization. Owner Al Davis is a Jason Campbell backer, while the coaching staff is known to prefer Gradkowski. Coach Tom Cable told reporters Wednesday that "(Jason) will be the starter" against the Dolphins, but that may have only been a concession to his boss. Don't be surprised to see Campbell start, but be pulled for Gradkowski after a possession or two.

HmmBruce
The Raiders plan to start Gradkowski at quarterback Sunday against Miami, according to ESPN's Adam Schefter.

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Friss hírek szerint nem véletlenül kapott több snapet Gradkowski, azt mondják ő fog mégis kezdeni.
több mint 15 éve
Tommy Kellyt is megbüntették 20000-re, és állítólag megint blackout lesz. McClain nem nyilatkozik 😛
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 674 — Salus populi suprema lex esto
Citing a source with knowledge of the situation, Profootballtalk.com reports that Bruce Gradkowski took "most, if not all" of the first-team reps in Raiders practice this week.
As PFT's Mike Florio notes, "typically ... the quarterback who took the reps will be starting the game." It's a mysterious development in a mysterious organization. Owner Al Davis is a Jason Campbell backer, while the coaching staff is known to prefer Gradkowski. Coach Tom Cable told reporters Wednesday that "(Jason) will be the starter" against the Dolphins, but that may have only been a concession to his boss. Don't be surprised to see Campbell start, but be pulled for Gradkowski after a possession or two.

Hmm
több mint 15 éve
Egyrészt jó hír, hogy Marshall nincs, de inkább ő lett volna a kisebb gond! De Henne játéka meg annyiban adhat egy kis esélyt, hogy ugye nem játszott egy kis ideje és vissza kell rázódnia, amit ki lehet használni!

A futójátékot kell kikapcsolni náluk, nálunk meg bekapcsolni! 😊

KAPCSOLD AZ ÖTÖDIK SEBESSÉÉÉGET! 😀
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Henne összekapta magát, majdnem biztos hogy ő fog kezdeni, viszont az is majdnem biztos hogy Marshall nem játszik =>Aso-t lehet ide-oda rakosgatni, nem kell shadowolnia. Vagyis gondolom nem ragasztják rá Bessre...
több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
Oszt Walter McFaddenel mi a stájsz, tudja valaki? Bár nincs a DNPk közt szal talán már nem sérült.Raiders89
Lehet hogy csak egyszerűen szar! Ha még Ware is kiszorította, akkor nem lehet egy nagy zseni...Bruce
Sztem csak a sérülése és ezáltal a sok edzés kihagyása után hátrébb szorult a DC-n. Én őt is IR-re tettem volna már Chaz-zel egyetemben.peterbadbone
TC alatt kb nickel CB volt már, de a sérülés miatt nagyon sokat hagyott ki...ez itt a magyarázat...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Oszt Walter McFaddenel mi a stájsz, tudja valaki? Bár nincs a DNPk közt szal talán már nem sérült.Raiders89
Lehet hogy csak egyszerűen szar! Ha még Ware is kiszorította, akkor nem lehet egy nagy zseni...Bruce
Sztem csak a sérülése és ezáltal a sok edzés kihagyása után hátrébb szorult a DC-n. Én őt is IR-re tettem volna már Chaz-zel egyetemben.

több mint 15 éve
Lehet hogy csak egyszerűen szar! Ha még Ware is kiszorította, akkor nem lehet egy nagy zseni...
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Oszt Walter McFaddenel mi a stájsz, tudja valaki? Bár nincs a DNPk közt szal talán már nem sérült.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Én szeretném azt hinni, hogy azért annál az 55%-nál azért több esélyünk van. Igazából akkor megvan a meccs, ha sikerülnek a futások és lesznek sikeres SCREEN passzaink. Onnantól kezdve meg már egy szaros JC is elég QB poszton, mert akkor HA dobál 2-3 normális passzt az egész meccsen akkor talán az elég (persze túloztam még mielőtt valami okos más fórumból megint belekötne 😊 ), de értitek mire gondolok. 😊
De hát valahol amit az előbb mondtam az evidensen triviális... 😊
több mint 15 éve
Szerintem meg annyi az egésznek a kulcsa, hogy ha megfogják a futásainkat akk be kell cserélni Gradkowskit... Mert akkor nincs mese el kell kezdeni passzolni, még ha nincs is kinek. 😊
Pontokat kellene valahogy szerezni. A D-vel nagy bajok nem lesznek szerintem, ha visszajön Aso ha nem.TST
Igen a mi futásunk az egyik kulcs, nagyon remélem hogy sokkal több lehetőséget kap most RunDMC, ergo nem leszünk hátrányban, mert akkor ugye tényleg passzolni kell! Futásokkal fajinul lenn kell tartani az ő offensüket aztán kész!

20-25 futás legalább kell RunDMCnek, meg olyan 10-15 Bushnak! Ebből meg kell futni alaphangon is a 100 yardot a két futónak!
több mint 15 éve
Szerintem meg annyi az egésznek a kulcsa, hogy ha megfogják a futásainkat akk be kell cserélni Gradkowskit... Mert akkor nincs mese el kell kezdeni passzolni, még ha nincs is kinek. 😊
Pontokat kellene valahogy szerezni. A D-vel nagy bajok nem lesznek szerintem, ha visszajön Aso ha nem.
több mint 15 éve
Felre ne ertsetek, tisztaban vagyok en azzal hogy ez nem lesz konnyu meccs, egy pillanatig sem nezem en le ezt a Miamit, sot, de azert a serulesek ra tudjak am nyomni a bejeget egy csapat teljesitmenyere, lasd a Dolphins Chicago elleni meccset, azt mondom csak hogy nekunk, nyerni kell, es a mostani helyzetben levo Dolphins ellen ha ez nem sikerul akkor nincs mirol beszelunk ami a tovabbjutast illeti, es ezt a jatekosok is nagyon jol tudjak, remelem epp ezert nem lesz hiany motivacioban es akarasban 😊 abban meg azert szerintem egyetertunk hogy mas kategoria a Steelers es a Dolphins jelen halyzetben, foleg ugy hogy most hazai palyan jatszunk 😊RaiderNation
Persze persze, más kategória, csak hát tele volt sérülttel a Steelers is! Sőt a meccs közben volt hogy 3 kezdő O fal játékosuk nem volt benn, és mindez úgy, hogy már a kezdő LT sem játszott alapból! 3. számú LT-vel kellett játszaniuk!

Szóval lehet hogy rányomja egy csapatra a bélyeget a sérülés, de lehet hogy pont feltámadnak, mint a Pittsburgh is!

Ha játszik Henne és Marshall is, akkor 50-50% az esély! Ha Thighpen kezd akkor 55-45% nekünk!
több mint 15 éve
Hát el kell keserítselek, de a Steelers ellen is csoportelsőként álltunk és hát olyan nagyon hatalmas lökést ez nem adott!

A miami elég erős védelemmel rendelkezik azért és kurva jól futnak! Ha Thighpen lesz, akkor ő is fog néhány yardot futni, ha meg Henne, akkor erősebb lesz a passzjátékuk is jóval, ami ellen mi nem vagyunk éppen TOP-on mostanában!

Én nem mondanám ezt könnyű meccsnek, sőt egyre jobban félek tőle, de ha nem győzünk akkor már baj van!

A lényeg az, hogy a futójátékot megöljük teljesen, mert akkor csak passzokkal nem lesznek képesek legyőzni minket, mert abban benne van a hibalehetőség jobban! A Chargers sem tudott csupán passzokkal legyőzni! Tehát nagyon jó hogy Seymourt nem tiltották el! Viszont Aso érkezése is adhat egy kis upgrade-t a passzvédekezésnek!

Mindenesetre nem lefutott meccs, de az NFL-ben melyik az!? 😊
több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Sajnos még nem realitás, hogy bárki ellen győzelmi eséllyel lépjünk pályára. Igazából, ha elkapjuk a Dolphins-t és esetleg a Broncos-t, akkor a 17.héten a Chiefs ellen sztem egy igazi ki-ki meccs lesz a csoport második helyéért a Chargers mögött. Ők sztem behúzzák a csoportot ismét, a Chiefs és mi még jók lehetünk egy 8-8 körüli eredményre.

több mint 15 éve
Gyozzunk le mindenkit, akkor nem kell szamolgatni.Delonso_
Az igaz! 😀
több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Gyozzunk le mindenkit, akkor nem kell szamolgatni.
több mint 15 éve
Amúgy J.Moss érkezésének egy pozitív vetülete az is, h vele együt jön a Denver playbook is...Rolni
Igen, ezt már írták korábban is, és ez valóban nagyon fontos, mert a Denvert le kell győzni mindenképpen, ha akarunk valamit, bár addig még van pár fontos meccs! De egyelőre a mostanit kell megnyerni!
több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 074 — Raiders fan
Amúgy J.Moss érkezésének egy pozitív vetülete az is, h vele együt jön a Denver playbook is...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!