Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 15 éve
Seymourt csak megvágták 25 ropira, eltiltás nincs. Nem nagy kaland, ennyiért megérte. 😛Lehet, hogy RG pénzelte le Seymourt, hogy így büntesse őket a helmet to helmetekért. 😊 Meg ahogy néztem a meccsen haláli nyugodtsággal baszott be neki egyett! 😊 Meg azért szerintem annyira nem volt nagy hit és ezért is kapott csak egy irgum bugumot... Ha Peytonnak vágott volna le egy sallert lehet nem ússza meg ennyivel... (de ő nem is megy oda jampázni az ellenfélhez)
Rosszabb, hogy Scottnak valóban ACL szakadása lett, out for season. Valószínűleg Groves mozog le DE-be, és akkor gondolom Howard újra kezdő lesz. Az nem is lenne baj, coverage-ben eddig szarok az LB-k, Howardnak meg ugye ez az erőssége...Döme
több mint 15 éve
Biztos azért nem kapott semmit, mert Harrison elkezdett követelőzni, hogy tiltsák el, meg büntessék meg Seymour-t, aztán így már csak azért se! 😊
több mint 15 éve
Seymourt csak megvágták 25 ropira, eltiltás nincs. Nem nagy kaland, ennyiért megérte. 😛Rosszabb, hogy Scottnak valóban ACL szakadása lett, out for season. Valószínűleg Groves mozog le DE-be, és akkor gondolom Howard újra kezdő lesz. Az nem is lenne baj, coverage-ben eddig szarok az LB-k, Howardnak meg ugye ez az erőssége...
több mint 15 éve
Az igazán durva az volt, amikor Campbell egy WR screen passz alkalmával 3 méterrel a WR előtt vágta földre a labdát. Azt hittem, nem hiszem el, amit látok, ha addig nem, de ott azonnal le kellett volna kapni...somoskovigNem tudom meddig erőltetjük még ezt a gyenge, tutyumutyi Campbellt?! Ideadta a Washington a selejtet, mi meg lecsaptunk rá. :/ Főleg amikor Grad ott lenne csereként!
több mint 15 éve
Szerintem egy újabb "használt" QB nem lenne jó megoldás (persze Vick jöhet), inkább újonc kéne, aki itt tanul bele a dolgokba, könnyebben alkalmazkodik. A második kör meg nem feltétlenül nagatívum. Későbbről is kerültek már ki tehetségek, és őket már inkább a bizonyítási vágy motiválja, mint a pénz...Első körbe nem fogunk visszakerülne, ha mégis annak súlyos ára lenne: minimum Aso, esetleg DMC.
Tényleg fal kéne - pl. a kocsinál is az alváz készül előbb, aztán jön bele a motor...
több mint 15 éve
Persze kinn felerősödtek rögtön az új QB-t ide hangok is...Van aki Vicket akarja...kétlem, h Eagles elengedi és nálunk vszeg közel se lenne ennyire jó...
Van aki Vince Youngot emlegeti...bár nagy a köv évre a fizuja és problémázik Fisherrel nem hiszem, h elengedik és tradelni érte hülyeség lenne sztem...
Van aki fél karját adná egy elsőbe visszatrade és QB pickért...
Luck, Locker neve merül fel leggyakrabban...
Van aki 2. körös pickkel húzna QB-t...Cam Newton nevét emlegetik...
Én továbbra is azt gondolom, h a falat kell építeni előbb. Feltrade nagyon sokba fájna és van elég FAnk akiket szerződtetni kell. Egy jó fal erősítős draft után 2012ben jöhetn első körben a QB of the future sztem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Hehe, hát az eredménykövetőbe is közel volt már egy "trashfight" 😀 de a végére mindenki lehiggadt.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Igen-igen, olvastam.Azt tudjuk hogy mit is mondhatott Big Ben - Sey-nek ?"I apologize to my teammates," Seymour said afterward. "I never want to do anything to hurt the team. You always want to protect yourself, but there's no excuse. ... I'm not sure why he [Roethlisberger] ran up on me. I just turned around and it was a natural reaction."
Mondjuk nem kellene hogy a szezon hátralévő részére elmeszeljék ...
A mutatott játék pedig borzalmas volt ....minden mozdulatunkba benne volt a hibázás, és hibáztunk is 😕Big L
Seymour said he doesn't remember Roethlisberger saying anything to him.
Fentebb nyomta valaki a linket, Washington post cikkje.Raiders89
Ennek a "természetesen" reakciónak nem nagyon örülök ...
Pedig még közös meccsnézést akartam a haverokkal, csak lemondták ... még jó, PIT drukkerek voltak 😀
több mint 15 éve
Azt tudjuk hogy mit is mondhatott Big Ben - Sey-nek ?"I apologize to my teammates," Seymour said afterward. "I never want to do anything to hurt the team. You always want to protect yourself, but there's no excuse. ... I'm not sure why he [Roethlisberger] ran up on me. I just turned around and it was a natural reaction."
Mondjuk nem kellene hogy a szezon hátralévő részére elmeszeljék ...
A mutatott játék pedig borzalmas volt ....minden mozdulatunkba benne volt a hibázás, és hibáztunk is 😕Big L
Seymour said he doesn't remember Roethlisberger saying anything to him.
Fentebb nyomta valaki a linket, Washington post cikkje.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Azt tudjuk hogy mit is mondhatott Big Ben - Sey-nek ?Mondjuk nem kellene hogy a szezon hátralévő részére elmeszeljék ...
A mutatott játék pedig borzalmas volt ....minden mozdulatunkba benne volt a hibázás, és hibáztunk is 😕
több mint 15 éve
Én nem vagyok ilyen borúlátó, mint Bruce, a pesszimistakirály. 😀 Kiderült, hogy a nagyfiúkhoz még kicsik vagyunk. A Steelerst pont rosszkor kaptuk meg, fel voltak nagyon baszva a múltkori 39 pontos szopásuk után, hiába voltak kihalva a falak, ezek ma bárkit lenyomtak volna. Ha jövő héten nem verjük meg a 3. QB-s meg a 3. centeres Miamit, akkor el lehet kezdeni parázni. Viszont Campbell mint kezdő felejtő. Annyira kezd Russelledni, hogy az hihetetlen, szerintem idő kérdése az ezüst 8-as mez a nyakba. 😀Pontosan. Azért ha hiányzókkal is, de a liga egyik legjobb csapata ez a Stelers.
McClain viszont tényleg gyönge, róla azt hittem hogy egyből fel fogja venni a ritmust, de nem, úgy néz neki is ez egy tanulóév. Lemondani azért nem kell róla, nálunk mindenkinek kell egy-két év (Aso, Huff, stb.)
Na mindegy én úgy vagyok vele, hogy húzzunk be még valahogy 3 meccset, legyen meg a 8-8, a többi dísz a tortán.Döme
Gond akkor lesz, ha nem tudunk a Miami ellen visszatérni a mostani meccset megelőző formánkhoz.
Én már a 7-9 nek is örülök majd év végén és egy 8-8al elégedett lennék. Kicsit mindannyian elszakadtunk a win streak miatt és POról kezdtünk beszélni...azért ez még nem realitás.
Tovább kell javítani az OL-t, kéne egy igazi QB(bár QB drafttal várnék még egy évet...) és a fiatalokat tovább kell fejleszteni mindkét oldalon...az alapok tekintetében már valami remény azért van.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Az igazán durva az volt, amikor Campbell egy WR screen passz alkalmával 3 méterrel a WR előtt vágta földre a labdát. Azt hittem, nem hiszem el, amit látok, ha addig nem, de ott azonnal le kellett volna kapni...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://voices.washingtonpost.com/early-lead/2010/11/richard_seymour_apologizes_--.htmlCsúnya verést kaptatok az szent, de Big-Sey pofonja Big-Benőkének igazi élményszámba ment 😀 😀ThundersNFLSey nyilatkozott valamit az esetről?
Mert olvasom hogy BB beszólt valamit, de azt sehol sem írják hogy pontosan mit mondott.Jan
több mint 15 éve
Csúnya verést kaptatok az szent, de Big-Sey pofonja Big-Benőkének igazi élményszámba ment 😀 😀ThundersNFLSey nyilatkozott valamit az esetről?
Mert olvasom hogy BB beszólt valamit, de azt sehol sem írják hogy pontosan mit mondott.
több mint 15 éve
Akkor sem nyertünk volna. Ez a Steelers fel volt piszkálva a múlt heti meccs óta. Égett bennük a tűz, bárkit megcsaptak volna. Nameg szarul jött a bye, kizökkentünk a ritmusból, de várható volt a vereség. Nem kell foglalkozni már a múltal, csak előre kell nézni, kill 'fins!

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Csúnya verést kaptatok az szent, de Big-Sey pofonja Big-Benőkének igazi élményszámba ment 😀 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
nemar h jc marad a kezdo.. kezd ez olyan lenni mint a hoki.. 1 meccsen kap egy 5ost a kapus lehozzak, de a kovibe ujra kezd.. csak itt nincs 80meccs es nincs ido a balfaszkodasra. off: vegre lejart a tiltasom 😂

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Nem bejelentette ez a köcsög Cable, hogy Campbell marad a kezdő...Én nem tudom mi van Campbellel, írta pl. nálunk az eredménykövetőben tenorx, hogy 5ödször látja játszani, de nem volt jó... hát a Redskinsben szerintem nem volt véletlen az a sorozata, amit végül mi szakítottunk meg... szerintem a fejével lehet valami gond.
Az a gáz, hogy valószínűleg vele is megverjük a Delfineket, aztán meg az ő javára lesz írva, amikor meg ilyen meccs lesz mint a mostani, amikor QB-játékra is szükség lenne, megint szopjuk a kukit miatta.
Scott pedig úgy néz ki az ACL-jét cseszte szét, hogy szakadás vagy húzódás nem tudni, de majdnem biztos az IR. Hogy mi a szart keresett a punt csapatban, azt nem tudom. Ok, hogy csak félig meddig kezdő, de akkor is...Döme
BG szerintem meg jó gyerek, elvégre pittsburghi😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=aipXy3wbfNg&feature=player_embeddedAzért azt is hozzá kell tenni, hogy úgy össze esett mint egy bunkó focista... Oscart-t érdemelne... :/ 😀
Seymour azért profin csinálta... 😊 Mert a rács alá nyúlt be, nem is ütött igazán (persze azért érezte gondolom). Akkor lett volna durva ha bele is kapar az arcába! 😀 De hát vér nem folyt, túl meg nem kell spilázni a dolgokat!
több mint 15 éve
John Henderson-t láttátok? Mert én nem nnagyon! Azért csípném ha telenyomnák egy kis metamfetaminnal és 2-3 meccsig mvp szinten nyomná!! 😀
több mint 15 éve
Várható volt, hogy nem váltanak QB poszton, mivel Grad sem volt éppen TOP formában, bár nem is lehetett elvárni tőle ebben a helyzetben!Annyi az egész, hogy a következő 4 meccsünket mindet hozni kell, ha PO-ba akarunk jutni.
Miami még meg is oldható, de sztem nem lesz egyszerű már az sem!
San Diego idegenben -> mission impossible (de ha ez a meccs nincs meg, akkor valszeg elúszott a csoportelsőség is)
Jacksonville idegenben megintcsak egy kurva nehéz meccs, de nyerhető, ha minden összejön, szóval ez az előző két meccstől függ, hogy mi van
Denver itthon pedig kötelező lenne, de hát ez csoportmeccs és nagyon fenhetik ránk a fogukat a bronkók, szóval kemény lesz.
Ha ebből a 4 meccsből nem nyerünk minimum 3-at, de 3-at úgy hogy a két csoportmeccsnek benne kell lenni, akkor szerintem esélytelenek vagyunk a továbbjutásra.
De én már elégedett lennék ha nem negatív mérleggel zárnák! Igaz ahhoz is 3 győzelem kell. Na de majd meglátjuk, most egy kicsit rosszabbra fordultak a dolgok (Scott kiesése, Seymour eltiltása) Bár sztem kövi meccsen már lesz Aso és DHB is! Chaz még nem hiszem...
több mint 15 éve
Nem bejelentette ez a köcsög Cable, hogy Campbell marad a kezdő...Az a gáz, hogy valószínűleg vele is megverjük a Delfineket, aztán meg az ő javára lesz írva, amikor meg ilyen meccs lesz mint a mostani, amikor QB-játékra is szükség lenne, megint szopjuk a kukit miatta.
Scott pedig úgy néz ki az ACL-jét cseszte szét, hogy szakadás vagy húzódás nem tudni, de majdnem biztos az IR. Hogy mi a szart keresett a punt csapatban, azt nem tudom. Ok, hogy csak félig meddig kezdő, de akkor is...
több mint 15 éve
Egyébként szerintem nem volt olyan rossz a playhívás, mivel úgy gondolom azt találták ki, hogy ezen a meccsen futással fogunk ugyan nyerni, de ehhez az elején sikeres passzjátékok kellettek volna (Ezért sem örültem DHB hiányzásának, de nem ez volt a döntő). Ha sikerült volna konzisztens passzjátékot odavarázsolni, akkor a futás odabaszott volna. Sajnos a passzjátékok végrehajtása egészen gyatra lett, így a futásnak sem nyílt meg az út és az egész gameplan mehetett a büdös picsába!
több mint 15 éve
Először sajnáltam, h a netem lassúsága miatt a stream-ekről le kellettt mondanom, de így utólag nem is baj, h nem láttam ezt a szenvedést. Eredménykövetőből is bosszankodtam eleget. A gyenge QB - WR játék mellett legalább annyira tartom felelősnek Jackson-t is. Az egész meccsen 1&20, 2&20 rendszeresen belső futást hívott, még akkor is amikor már világos volt, h ezen a napon sem sebezhető a Steelers D#. Jó lett volna elkerülni egy ekkora verést, de ha már így alakult akkor jövő héten meg kell mutatni hazai közönség előtt a Dolphins ellen, h ha még jó csapat nem is vagyunk, de elértük az erős? középcsapat szintet. Egy 7-9-nek már szerintem örülhetünk, én ugyan még látok esélyt a 8-8ra is, de egyenlőre maradok pesszimista. Amúgy nem tudom mi volt ma BigSey-el, de már Kemo-val is dulakodott a meccs elején, aztán ez a BigBen féle pofon... remélem nem lesz hosszú eltiltás, mert nagyon gyenge volt nélküle a fal.