Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 15 éve
Ja, viszont a perelő gyerek jól jár, ha fizetni kell, belegondolva ez 2 éves átlagfizu odaát...Ja ja szerintem o sem idegeskedik rajta annyira , 75 000 dollart majd elovesz valamelyik nadragja kis zsebebol es kesz, es igy mindnekinek jo lesz...nem nagyon fogja megerezni azt a 75 000 dollar minuszt 😀 😀 😀RaiderNationBeperelték egy 2008-as dolog miatt McClaint. Mert egy sárcot megütött meg inzultált és most 75000 dollárt követel tőle! Remélem nem lesz semmi kihatással a játékára ez az eset. :/BruceBiztos nem lesz semmi baja belőle, ezért lecsukni nem fogják, az NFL meg nem vághat meg olyan dologért ami azelőtt volt hogy profi lettél volna.Döme
több mint 15 éve
Beperelték egy 2008-as dolog miatt McClaint. Mert egy sárcot megütött meg inzultált és most 75000 dollárt követel tőle! Remélem nem lesz semmi kihatással a játékára ez az eset. :/BruceBiztos nem lesz semmi baja belőle, ezért lecsukni nem fogják, az NFL meg nem vághat meg olyan dologért ami azelőtt volt hogy profi lettél volna.
több mint 15 éve
Mert most van penze hivatalosan is.Es annyira nem ker sokat hogy ne sikaljak el,
több mint 15 éve
Beperelték egy 2008-as dolog miatt McClaint. Mert egy sárcot megütött meg inzultált és most 75000 dollárt követel tőle! Remélem nem lesz semmi kihatással a játékára ez az eset. :/BruceSosem értem, hogy Amerikában miért akarják mindig lehúzni az embereket és lerontani a megítélésüket, ha híres...
Ráadásul 2 év után. Eddig nem volt probléma?! Vagy akkorát kapott, hogy most ébredt fel a kómából? 😛
Mondjuk engem nem zavar, illik a csapat "imázsához" 😀
több mint 15 éve
Aso és Hendo game time decision!Zach az játszik tutira!
több mint 15 éve
Beperelték egy 2008-as dolog miatt McClaint. Mert egy sárcot megütött meg inzultált és most 75000 dollárt követel tőle! Remélem nem lesz semmi kihatással a játékára ez az eset. :/BruceMax legyilkolja az ellenfél játékosait. 😀
több mint 15 éve
Chaz Schilens edzett együtt a pályán a társaival! Igaz még nincs rá esély hogy akár csak a Miami ellen pályára lépjen, de akkor is legalább már mozog a társakkal és nem külön! 😊
több mint 15 éve
Beperelték egy 2008-as dolog miatt McClaint. Mert egy sárcot megütött meg inzultált és most 75000 dollárt követel tőle! Remélem nem lesz semmi kihatással a játékára ez az eset. :/
több mint 15 éve
Jaje a jelet én is hiányolom a mezről, de igazából ettől is egyedi, mert majdnem mindegyik csapatnál rajta van a jel! Az edzőmezeink a faszák, azon ott a jel is! Olyat akartam szerezni egyszer, de rohadék drága! Most meg már nem kell 😀
több mint 15 éve
1-2 jó van köztük, de amit nekünk csináltak az nekem nem jön be... Én is jobban szeretem a mostanit, maradjon. Annyit lehetne változtatni h rajta lehetne a jelünk elől, v. a vállakon..ahogy volt 1-2szer anno, nem tudom mikor. De ha így marad az is tutkó.Ja ja, en is epp ezen filoztam, nem nagyon valtozott a mezunk az evtizedek soran, es maradni is kellene a tradicioknal, de jol mondtad , ameddig Al Davis itt van, nem hiszem hogy engedni fog barmi fele valtoztatast... 😀RaiderNationSzerintem ki kellene ezt is írni valahova a címlapra:Pontosan ez csak fake szar...
Ezek nem officialok, csak pár tervező srác csinálta őket poénból.tenorx
De kurva mérges leszek ha bármilyen módon hozzányúlnak a mi mezünkhöz, bár azért ettől nem félek nagyon amíg Undead Al itt van...Rolni
több mint 15 éve
Szerintem ki kellene ezt is írni valahova a címlapra:Pontosan ez csak fake szar...
Ezek nem officialok, csak pár tervező srác csinálta őket poénból.tenorx
De kurva mérges leszek ha bármilyen módon hozzányúlnak a mi mezünkhöz, bár azért ettől nem félek nagyon amíg Undead Al itt van...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Meg kéne hagyni a mostani számstílust, meg az ezüst sisakot és jó is lenne...
több mint 15 éve
Szerintem ki kellene ezt is írni valahova a címlapra:Ezek nem officialok, csak pár tervező srác csinálta őket poénból.
több mint 15 éve
Köszi a gyors választ 😊
több mint 15 éve
Na majdnem egyszerre 😀
több mint 15 éve
Igen DE-t játszik végig, amióta idekerült ő az LDE!
több mint 15 éve
Srácok LaMarr Houston tényleg DEt játszik? Vagy csak furcsán van fent a depth charton az nfl.comon?
több mint 15 éve
Na sracok valaki latta tegnap a Miami-Chicagot ? mit szoltok ?azert kerdezem mert a Steelers utan a jovo heten a Dolphinsal jatszunk ugye hazai palyan, nem tudom mi lesz veluk , de ha ennyit mutatnak a kovethezo heten is Offense ben akkor a mi sacondary-nk ki fogja csinalni ezt a Thigpen vezette passzjatekot...jo eselyeink vannak de egyebkent tegnap megsajnalatam a Miami-t, 3. szamu qb....egy Guard jatszik center pozicioban stb szoval azt a meccset hozni kellene...egyebkent a vedelmuk azert nagyon jol teljesitett , de amikor az Offense palyara kerult, vagy Thigpen, vagy Marshall vayg az O Line lerombolta minden remenyuket ...na ennyit a jovo hetrol, most keszuljunk a Steelers ellen mar alig birom kivarni a meccset 😀 Nagy ervagas lenne a pittsburgh nek ha Polamalu nem jatszana, de ot ismerve, nem fogja kihagyni ezt a meccset max akkor ha valami nagyon nagy a baj, azt meg ketlem...nalunk is epulgessenek szepen a serultek, van meg ketto nap, de egyebkent Aso tuti jatsznai fog szerintem es remelhetoleg a tobbiek is 😀RaiderNationÉn láttam. Ha nem épülnek fel a sérültjeik, és így fognak játszani, akkor simán behúzzuk. Ilyen teljesítmény után én nem félnék tőlük. Persze ez foci, itt bármi lehet, meg day2day emelkedhetnek fel csapatok, ahogyan süllyedhetnek is el. De jelen pillanatban én személy szerint nem látom a delfinek javulását. Persze mivel szimpatikus csapat, örülnék neki, ha ők mennékek playoffba, a Jets vagy a Pats helyett, persze amég ellenünk játszanak, addig tisztelet, de utálat. Amint túlleszünk a meccsen, elkezdhetik gyűjtögetni a Wket. 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
No nézzük akkor a csütörtöki edzésről mik a hírek:Emocionális vezér, sajnos a játéka mostanában nem 100%-os, hiányoznak tőle a nagy play-ek, int.-ek.
Limitáltan edzettek: DHB, Aso, Zach, Henderson - Cable bízik benne hogy ott lehetnek a pályán vasárnap!
Nem edzett: Chaz
Ez nagyon jó hír, hogy már csak egy játékosunk sérült komolyabban! Nagyon jókor jött ez a bye week ebből a szempontból! Meglátjuk hogy a játékosok formájára milyen hatással volt!
Egyébként már a második edzést hagyta ki zsinórban Polamalu, de nem tudom elképzelni, hogy komoly lenne a sérülése, inkább biztonsági pihentetésről van szó, bár egy achilles sérülés elég komoly zavaró tényező tud lenni. Ha ő sem lenne, akkor azért nagyon komoly érvágása lenne a def-jüknek!Bruce
Remélhetőleg ma már edzeni fog és tuti játszik is sztem vasárnap, csak kímélték a héten. Mindenesetre nem jó ómen nekünk h megint sérüléssel bajlódik :/
Ami nagyobb gáz - nekünk - h Keisel megint out lesz, ezzel ismét gyengélkedhet a rush D.
több mint 15 éve
Azokról, akik limitáltan edzettek, mikor lesz végleges hír. hogy probable, questionable, vagy out? Meccs előtt kb.?Bay AreaPénteken szokták bejelenteni! Valszeg questionable lesz Aso és DHB, probable pedig Hendo és Miller
több mint 15 éve
Azokról, akik limitáltan edzettek, mikor lesz végleges hír. hogy probable, questionable, vagy out? Meccs előtt kb.?
több mint 15 éve
Idegenben idén nem vagyunk valami jók, ideje lenne már ezen is javítani egy kissé! Eddig 1-3 és csak a Broncost tudtuk megverni, igaz őket nagyon! 😊Félek még a bírók ténykedésétől is! Ugye mi vagyunk a legbüntetettebb csapat és már kis dolgokért is megy a zászló, szóval ez még baj is lehet. Remélem a sok offside, encroachment, false start és holding büntetést mellőzzük és akkor az ilyen illegal use of hand és DPI szabálytalanságokat sem annyira fújják be! Félek hogy ez döntő lehet!
Ugyanakkor a falunkat egyre jobbnak érzem és BigJohn visszatérésével még több lehetőségünk lesz, ami frissebb embereket jelent a falban és ez is egy döntő dolog lehet, mert ha nyomást helyezünk a QB-ra is és a futójátékot is csírájában elfolytjuk, akkor már sok mindent nem lehet csinálni!
több mint 15 éve
No nézzük akkor a csütörtöki edzésről mik a hírek:Limitáltan edzettek: DHB, Aso, Zach, Henderson - Cable bízik benne hogy ott lehetnek a pályán vasárnap!
Nem edzett: Chaz
Ez nagyon jó hír, hogy már csak egy játékosunk sérült komolyabban! Nagyon jókor jött ez a bye week ebből a szempontból! Meglátjuk hogy a játékosok formájára milyen hatással volt!
Egyébként már a második edzést hagyta ki zsinórban Polamalu, de nem tudom elképzelni, hogy komoly lenne a sérülése, inkább biztonsági pihentetésről van szó, bár egy achilles sérülés elég komoly zavaró tényező tud lenni. Ha ő sem lenne, akkor azért nagyon komoly érvágása lenne a def-jüknek!
több mint 15 éve
Az biztos, hogy mindkét poszton nyomulóknak jobban oda kell magukat tenni. Viszont kiváncsi vagyok Fordra, hogy az a KC elleni lenyűgöző teljesítmény csak egy fellángolás volt, vagy képes a további jó teljesítményre, és megbízható célpont.. Mert ha a 2., akkor azthiszem megtaláltuk az idei év legnagyobb impactjét, és mégjobban alkalmazhatjuk. És ha már rá jobban figyelnek, ottvan 2 majdnem ugyan olyan gyors playa, már ha DHB is felépül. Schilenst meg se említem mert fasztudja mi lesz vele. Asszem ha totálisan felépül minden off. játékosunk, sokkal könnyebb dolgunk lesz, ennyi célponttal... Az ellenfelek meg felköthetik a gatyát, mert nem tudják majd kire figyeljenek, mindenkire meg nem lehet. Ford-Murphy-DHB(N.Miller)(Chaz???:\) Z.Miller,Myers, (Barnes 😀 😂 ) Bush, DMC, Reece..Mind életveszélyes, ha formában van. És ha nekik nem megy, akkor Loper meggurulja' a försztdánt. 😀
több mint 15 éve
Mondjuk azzal, hogy ilyen WR teljesítménnyel is pozitív a recordunk, az azért viszont egész jó dolog. Mi lesz ha a WR játékunk feljavul? Egyébként is az ellenfeleknek többnyire a futás ellen kell védekezniük, aztán a passzoknál a futóknak címzett passzok ellen, vagy a TE-knek adott passzok ellen. De ha például jobban figyelnek a futásokra és a rövid screen jellegű passzokra, akkor azért oda lehet rakni a WR-eknek is és a gyorsaságukat ismerve elég komoly fegyver!
Valamint azért DHB-nél tényleg ott van az is, hogy nem igazán értik meg egymást JC-vel, túldobja őt, magasra dobja a labdát, icipicit pontatlan és már meg is van 3 elkaphatatlan passz, de a statban meg ő volt a célpont! Szóval mind a WR-eknek kell konzisztensebben elkapni azt a rohadt labdát, mind a QB-knak pontosabban célozni!