Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát a Boltsnál minden jobb ebben a csoportban, hisz ők a PO esélyesei.
több mint 14 éve
Hát az hogy a KC nyert épp hogy a legnagyobb baj! 😀Bár igazából mindegy, mert ilyen játékkal utolsók leszünk a csoportban. Ez annak fényében, hogy nincs első körös draftjogunk elég rossz hír lenne!
több mint 14 éve
Szerencsére a csoportból csak a KC nyert, így nincs akkora kihatással a bukás, de mindenben erősödni kell
több mint 14 éve
Én abban reménykedem, hátha Bradford nem hallott még Asoról és dob felé pár labdát 😀
több mint 14 éve
Hát azért álljunk már meg. Összesen volt 6 db 10yardnál hosszabb futás!76 yard TD Johnsontól és egy 10yardos futás még tőle. Egyébként ha magát a hosszú futást kivesszük akkor 26 att 66 yard = 2,54yard/att! Nem rossz. Bár ugye a hosszú futás nála mindig benne van a kalapban, úgy ahogy benne is volt.
Futott két hosszabbat Young is (20yard és 15yard)
Ringernek is volt egy 15 yardos (ez TD lett) és egy 12 yardos futása!
Szóval szerintem annyira nem volt ez vészes.
A passzjáték már más tészta, de a Titansnak ez lesz a fegyvere úgyis, mert eladják a jó futásokat és abból passzolnak. Egy ilyet szívtunk be Washington TD-jénél. Washington mindhárom elkapása +10 volt és még Scaife kapott egy 26 yardosat. Szóval itt is 10 alatt volt a legtöbb passz.
Egyértelműen a futásra voltunk ráállva ezért is tudtak passzolni jobban. De nem vészes.
Inkább az a baj, hogy az offense megint nem tudott felnőni a feladathoz. Sok sack, gyorsan összeomló zseb, ennek okán az elkapók nem tudtak elszabadulni rendesen és ennek köszönhető a 60% közeli pontosság. Ha a fal csak picit is jobban tud tartani, akkor sokkal pontosabbak lehettünk volna.
Ha a támadásunk tud fejlődni, főleg passzban, akkor ha a futás ilyesmi marad mint most volt, a védelmünk is mérföldekkel jobb lesz. Ez egy oda vissza játék, mert ha az O csinál szép dolgokat, a D is jobban felszívja magát. Ha a D csinál egy zseniális védekezést, akkor meg az O teszi oda magát jobban. Szóval remélem látunk fejlődést az O-n és akkor jó lehet.
De a Rams igenis, hogy jó csapat, nem lesz egyszerű dolgunk és sajnos a vasárnapi produkciónk kevés lesz ellenük, javulni kell, mert különben vereség lesz a vége azon a meccsen is!
több mint 14 éve
Hát az összefoglaló alapján azért szomorúen konstatáltam ezt a sima vereséget, nyitányt. A fal szar volt a futásokat benyeltük, hosszabb passzokat is. Reménykedem egy jobb folytatásban. 😕
több mint 14 éve
Én azért nem temetném a szezont.Az OL tényleg szar volt, főleg a széleken elég hamar rátolták a zsebet a QB-ra.
Veldheer szerintem nem volt olyan rossz, ha megnézzük, hogy honnan, és mennyi idő alatt jutott ide. Még jobban össze kell még hangolódniuk Campbellel.
Legszembetűnőbb változás a QB poszton történt. Jason többnyire jól mozog a zsebben, érzi a blitzeket, és mobilis, amit ki is használ. A probléma, hogy nincs ideje nyugodtan passzolni, de hajlamos túl gyorsan megszabadulni a labdától, ezért sok a pontatlan passz. De JMR után hatalmas előrelépés...
DMC remélem megtartja a tegnapi formáját a szezon végéig. Elkapásban jó. Futásnál, ha van ideje, szépen kerülgeti a védőket. Ha több blokkot kapna, jöhetnének a 20+-os futások.
A runD szerintem egyértelműen javult. Szépen megtartották CJ-t, első félidőben kb. 2 yardos átlagon tartották. Csak jött a nagy futás, McClaint elvitte a blokk, Huff pedig szokás szerint elbaszta a tacklet. Utána még egyszer 3 yardon belül megtartották a futásokat, de már nem ment nekik annyira...
Janikowski, hát... nem tudom mi lehetett vele, hogy kettőt is melléküldött. Remélem többet nem hibázik, és idén rekordot dönt. Visszahordás az meg nincs is...
Én továbbra is bízom a divízió 2. helyben. Felszívjuk magunkat, és odaverünk még a Coltsnak is!
Just win baby!
több mint 14 éve
Na kinnt a nagy anyázásból kicsit visszazökkent a népség a valóság talajára.Igen kikaptunk, szarul játszottunk, de azért a világ nem dőlt össze.
Egy abszolút PO esélyes csapattól kaptunk ki. Volt nagyobb bukta is az első meccsek között mint a mienk.
Ha a saját csoportunkat nézzük akkor az első hét végén 3 csapat 0-1-el lesz, szóval nincs lemaradásunk se itt.
A fejekben rendet kell tenni, most lesz nagyon fontos a team captainok szerepe és persze az edzőké is.
Jó lenne ha kicsit emberanyaggal is meg lehetne erősíteni a csapatot, de nem nagyon hiszem, hogy van olyan FA aki tényleges segítség lenne és tradehez nem nagyon van cserealapunk sztem.
Kinnt is nagyon sokat foglalkozik mindenki az OL kérdésével.
Van aki teljes felforgatást javasol, van aki még egy meccset adna a komplett gárdának a Rams ellen.
Van abban logika, hogy pl Mario esetében nézzük meg, hogy a Titansnál gyengébb Rams Dline ellen mire képes. Ha ellenük is gyenge akkor viszont véget kell vetni a kísérletnek és le kell ültetni. Barnes nem hiszem, hogy rosszabb lehet annál amit Hendo most produkált.
Szerintem sok múlik azon, hogy Gallery sérülése mennyire komoly. Ha tud játszani akkor belső részen egyedül az RG poszton kell csere. Cooper egyszerűen szar, le kell cserélni. Bruce Campbell sajnos nagyon nincs még játék közelben és Jarednek se tenne jót egy teljesen eltévedt fazon jobb oldalon. Loper mostani játéka alapján simán kezdhetne RG poszton. Bár ő eddig LG volt, de sztem még az átállás után is jobb lenne mint Cooper. Ha nem Loper, mert nem megy neki a váltás, vagy mert Gallery helyére kell akkor is cserélném Coopert. Henderson így maradna LT és Barnes menne nálam RTbe Walker pedig becsúszna RGnek ahol tavaly jobban ment neki beugróként mint most RTben.
Ami még kelleni fog az a több 2 TE felállás sztem. Myers elvileg egész jól blokkol. Muszály felhozni segíteni a Tknek. Ha ő fenn van LT mellett akkor Zach Miller talán elindulhatna néha rout-ot futni, elvégre a legjobb elkapónk.
Az erősebb interior rész segítené a futást is és JC be tudna lépni a zsebbe fedezékbe. Ha 2 TE van a 2 T mellett akkor azért mér nagyot kell kerülni a DE\LBnek...
Ha Bush visszatér DMC még többet mozoghat majd ki slotba is passzokért.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Veldheer-t valamiért mindig figyeltem, nem direkt ..... de szegény (ahogy a többiek is ) sokat hibázott.A következő meccsre javulást várok, de a mgam részéről már úgy ülök majd le meccset nézni, hogy mi vagyunk a liga "legrosszabb" csapata..... így legalább tudok majd minek örülni.
Jut eszembe hogy azért a második félidőben jobban toltuk mint az elsőben ..... voltak jók passzok Campbell részéről. McFadden futott , elkapott . Egy szóval állat volt. Tavaly is ezt vártam már tőle....
Csak jobbak lehetünk. Ha már az elemzők szerint 7 over-es a csapat....

több mint 14 éve
Six players did not finish the contest for the Silver & Black. Robert Gallery (hamstring), Yamon Figurs (stinger), Hiram Eugene (lower leg), Michael Huff (knee) and Richard Seymour (hamstring) will be further evaluated on Monday and details of their availability for the next contest will begin to surface on Wednesday.Ugyanakkor Tyvon Branch a twitterén bocsánatot kért: “I personally apologize to the raider nation!”
Quentin Groves meg folytatta: "I’m here with ya bra!!! Me and the rest of the whole defense!!!"
Kár hogy nem az Off-fal kért bocsánatot! :S
több mint 14 éve
Az én kis lelkem csakis akkor nyugodna meg, ha (bocs a Rams fanoktól) következő meccsen megalázás menne végbe részünkről... Azért ez a C poszt röhejes, meg az egész O fal, de tényleg! Szánalom!!!!!!!!! Nem láttam a meccset, csak az összefoglalót. Az okké, hogy egy Dualthreat QB sok borsot tud törni egy csapat orra alá, de hát ne menjünk vissza Ádámig meg Éváig... Hendersonról (DT) tud vki valamit? Játszott egyáltalán?
több mint 14 éve
De majd figyeld meg, hogy Henderson összeszedi magát, de amikor meg már elhisszük, hogy tud jól játszani, akkor megint hihetetlen hibákat vét. Ez neki a baja, hogy inkonzisztens.Lehetséges, hogy Veldheer már most jobb teljesítményt nyújtana a helyén.
Veldheer - Gallery - Satele - Loper - Barnes
Ezt kezdetném a következő meccsen, azt kész. Szarni bele!
több mint 14 éve
Az Oline-t leszámítva azért a legtöbb helyen észre vehető javulás...ez is pozitívum, de az azért vicces, hogy kb 8 éve szar az OL és minden offseasonban csak valami kis frissítés van rajta...az egész mehetne a kukába és új fal kell...Amúgy Bruce sztem Loper egész jó volt, a többiekhez képest biztosan. Én lehet őt raknám RG posztra, ha Gallery egyáltalán visszatér LGnek, ha Gallo nem tér vissza akkor baj van és Loper kell LGnek...
Bruce Campbell tényleg nem tudna sokat rontani a falon, bár nem biztos, h szerencsés 2 rookie-t egymás mellett kezdeni amíg Jared nem lesz biztos magában...ehhez sztem még kell legalább 2-3 meccs, addig viszont mehetne Loper Cooper helyére...
Barnes sztem T back up ezért nem lett beküldve Gnek, de ahogy elnéztem a tegnapi T produkciókat el kellene gondolkodni azon, h Barnes kezdő szerepkörhöz jusson.
Langston nem volt meggyőző, nagyon lassú. Az ő helyére is elférne Barnes, de Henderson játéka volt talán a mégnagyobb gond. Se pass protectionben, se run blockban nem volt jó...ha ezt így folytatja elkerülhetetlen lesz egy igaz LT beszerzése jövőre...csak ugyebár nincs első körös pickünk...érdekes lesz az biztos...
több mint 14 éve
Aki látta a meccset és tudta is figyelni, hogy szuperáltak a falemberek? Amit Rolni leírt azt olvastam, de ezen túl valami észrevétel van e?
Henderson:
Gallery:
Loper:
Veldheer:
Carlisle:
Walker:
Lopernél az a kérdés, hogy ennyire de ennyire nem jó Barnes??? Még ide se rakják be :S
Azt hiszem LG-ben is ő az első számú back-up! Vagy csak féltek, hogy megsérül valamelyik szélső és akkor nem lesz csere?
Remélem egyébként nem súlyos a sérülése Gallerynek, mert vele is szar volt a fal, de nélküle :S
Ha a futások így mennek, akkor nem lesz gond, ha visszajön Bush még javulunk is. Frissességben mindenképpen.
Az a rohadt passzjáték, amiben javulnunk kell.
Egyrészt pass protection, másrészt a WR-eknek is el kell szabadulnia, harmadrészt Campbellnek kellene egy kicsit gyorsabban szabadulni a labdától. De hát ez ugye összetett dolog!
Remélem a fal javul, mert tényleg így most az van ami volt. Egy marék szar az egész!
több mint 14 éve
same ol' raiders...

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a baj hogy gyorsan vissza estem a ló azon oldalára hol tavaly voltunk. Big Lpont erre gondoltam én is... :/
több mint 14 éve
Hát igen, nagyon nem tudtam figyelni a meccset, de feltűnt a fal gyengesége egyből. Valamint hogy a védelem sem az a nagyon erős, amit prognosztizáltak.A Rams is kemény lesz a jövőhéten. Mert elég jó kis csapat az.
Viszont semmi nem vesztenénk, ha már most beraknánk a falba Campbell-t, mert ennél sokkal nagyon nem tud rosszabb teljesítményt nyújtani.
A def fal viszont amikor tudtam nézni többnyire súlytalan volt. Ez sem túl jó a jövőnkre nézve.
Na de majd meglátjuk mit hoz a jövőhét. Remélem javulást láthatunk, mert ez kevés lesz!
több mint 14 éve
Rolni mindent leírt a meccsről ....sokat hibáztattam Campbellt, de tény hogy az előtte lévő fal volt a gáz.
McFadden cimbi kibaszott nagy állat volt .... kár h a tavalyi gyengélkedés miatt idén nem húzogattam befelé a fantasy ligákba ...
Miller ami felé ment elkapta de a WR-ek semmit se ..... 😕
Az a baj hogy gyorsan vissza estem a ló azon oldalára hol tavaly voltunk.
Innentől szeretnék kellemeset csalódni a csapatban. Mert a mai teljesítménnyel csak a liga uccsó helyére vagyunk jók.

több mint 14 éve
Ehh....
több mint 14 éve
Na gyors értékelés...Nagy pofon volt ez a mai, de legalább rögtön az elején.
Offense:
Oline gyalázat.
Henderson és Walker nem voltak a helyzet magaslatán nagyon nyomták JC-t a Titans szélsői. Főleg Henderson játéka kétségbe ejtő. Tőle sokkal több kéne.
Gallery semmi extrát nem mutatott viszont lesérült ami nem jó jel. Loper beállva nem sok vizet zavart, de nem is hibázott nagyot.
Coopernek volt büntije is és be igazolódott amit szezon előtt beszéltünk, hogy öreg és gyenge. Bruce Campbell vajon mennyire van attól, hogy kezdjen???
Jared Veldheer az elején nagyon gyenge volt. Sok hibával játszott, de végülis ez volt az első NFL meccse, rögtön kezdő volt egy poszton amit csak pár hete gyakorol. 2. félidőben jobb volt már. Benne legalább megvan a lehetőség arra, hogy folyamatosan fejlődjön és szezon közepe felé használható kezdő legyen.
Campbell félve játszott sokszor, bár ez a fal mögött ki ne félne. Elején kapott pár nagyot. INT az ő hibája sztem, de azt leszámítva mást nem tudok a számlájára írni. Remélem még gyorsan alakítanak ezen a falon, mert ma kiderült mennyire nem NFL kezdő szint. Nem tudom kit lehetne még felkapni vagy kiért lehetne tradelni(Gaither?)
DMC játéka az egyetlen pozitívum O oldalon. Végre úgy játszott ahogy elvárható tőle. Úgy tűnik Hue Jackson tudja használni. WR-ek is játékba lettek volna mégtöbb helye lett volna.
WR, TE játék nehezen értékelhető...Zach elkapta nagyjából amit lehetett. Murphy nem volt ma nagyformában. DHBnek lett 1 kemény elkapása...a gond az, hogy JCnek nem volt ideje a zsebben és ennyi idő alatt nem tudtak az elkapóink leszakadni a védelemről...
Defense:
Többet vártam.
A nagyfutást és VY futásait leszámítva javulást lehetne észrevenni a run Dbe, de ezeket ugyebár nem lehet kivenni sajna.
Nagyon erős OL ellen játszottak ma, nem is volt nyomás VYn...
McClain játéka sztem rendben volt, bár nagy futásnál vagy máshol egyszer csúnyán elvitték mint a Bears ellen is...ez azért nem rossz hír.
ST:
Jano bassza meg...ennyi pénzért több kell sokkal több...2 hiba...
Lechler jó volt.
Figurs semmi extra egyik irányba se...
Nem az STn ment el a dolog.
Sok van még hátra persze a szezonból, de azért a 8-8 túl optimistának tűnik a mai után...egyetlen szerencse, hogy az AFC Westben vagyunk 😊.
Jövő héten mindenesetre a Rams kötelező!!
több mint 14 éve
Azért remélhetőleg túlteszik ezen magukat és megmutatják...Egy felido kukaBarbInkább még egy szezon kuka. Megint végigreménykedtük az egész nyarat, aztán az 1. meccsen kaptunk egy akkora szart hogy el is ment a kedvünk a másik 15-től.caveman13
Legyünk optimisták! Még mindig lehet 15-1 a vége :rolleyes:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egy felido kukaBarbInkább még egy szezon kuka. Megint végigreménykedtük az egész nyarat, aztán az 1. meccsen kaptunk egy akkora szart hogy el is ment a kedvünk a másik 15-től.
több mint 14 éve
Az inaktívok:Bush-al kapcsolatban nekem eleve az az érzésem, hogy neki hiányozni fog a Fargas által elvitt kemény futások száma. Bush egészsége esetleg megsínyli ezt. Legalábbis én nála érzem ezt leginkább.
Tehát Bush, mint ahogy sejtettem, nem volt elég jól! Mindegy 3 futó van, meg kell oldani!Bruce

Állat vagyok, ami enni kér...