Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 15 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Egész jó volt a Halftime show Slash-sel 😊
több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
http://www.youtube.com/watch?v=HZ_xfMQq1c4&feature=related
Nem tudom hogy ez volt e már ilyen formában, de érdemes megnézni\hallgatni Cablet.Raider89
Ezért sajnálom én a Kábelt, hogy elküldtük/nem hosszabbítottunk vele... :/
Nem baj, ez van. Nem vele nyerjük meg jövőre az SB-t ha lesz... Ennyi! 😊 Jah és legalább nem Aguléria himnusz, meg a Black Eyed Peas koncert lesz félidőben jövőre a Raiders Super Bowl-on! 😂
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 694 — C-lver'N'Blacc
http://www.youtube.com/watch?v=HZ_xfMQq1c4&feature=related
Nem tudom hogy ez volt e már ilyen formában, de érdemes megnézni\hallgatni Cablet.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! Kábe ennyit értettem belőle... :/ 😀 😂 😂
http://www.youtube.com/watch?v=oI612h2vmMA&feature=player_embeddedTST
😂
Elég furán áll az egyik ujja.Raider89
Meg az összes többi 😛

DC ügyben történt már valami előrelépés?
több mint 15 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! Kábe ennyit értettem belőle... :/ 😀 😂 😂
És a "Just win baby!"? 😀
Minden maszk és smink nélkül könnyedén hozza Darth Sidioust. 😊 Nagyon-nagyon megöregedett. 😕

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 15 éve
😂
Elég furán áll az egyik ujja.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
http://www.youtube.com/watch?v=oI612h2vmMA&feature=player_embedded
több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Sztem ez a FR tag nem lenne túl jó húzás BigSey esetében. Amióta itt van nagy lökést adott a csapatnak. Soha nem nyilatkozott hülyeségeket, soha nem akart elmenni, sőt azt nyilatkozta, h innen akar visszavonulni, magyarul nem akar tag-et! Egy hosszútávú szerződésre számít és meg is érdemli. Nem hiszem, h annyira nehéz lenne vele megállapodni. Erre amint felvetődik, h mégis lehet tag-et használni, máris Al rádobja. Nem jó ez így.

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 893 — Salus populi suprema lex esto
Seymourra ismételten tag-et fogunk rakni, kb 20%-kal fog többet keresni mint az előző szezonban ($12.4 millió)
Attól hogy elég jó játékos, azért kicsit sokallom, de ha beleférünk a cap-be és nem gyengülünk számottevően, akkor végülis megéri, mert maga a személyiségének haszna pénzben nem kifejezhető!Bruce
Nem ertem, h egy 2-3 eves szerzodest miert nem tudunk osszerakni vele...Rolni
Azt mondjuk én sem! De ugye ez még nem teljesen biztos, csak megszellőztették, hogy valszeg ez lesz!

OFF: Írtam PM-et!
több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Seymourra ismételten tag-et fogunk rakni, kb 20%-kal fog többet keresni mint az előző szezonban ($12.4 millió)
Attól hogy elég jó játékos, azért kicsit sokallom, de ha beleférünk a cap-be és nem gyengülünk számottevően, akkor végülis megéri, mert maga a személyiségének haszna pénzben nem kifejezhető!Bruce
Nem ertem, h egy 2-3 eves szerzodest miert nem tudunk osszerakni vele...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 15 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Személyiség alatt gondolom nem erre gondolsz http://www.youtube.com/watch?v=kzWXsn3Nwk8 😊
több mint 15 éve
Attól hogy elég jó játékos, azért kicsit sokallom, de ha beleférünk a cap-be és nem gyengülünk számottevően, akkor végülis megéri, mert maga a személyiségének haszna pénzben nem kifejezhető!
több mint 15 éve
Na Eagles szerzett DC-t magának, így a "Perry futamban" egyel kevesebb az ellenfél 😊

több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=7YaslZQO3ew

Azért nem lenne tragédia, ha mégis Stefen lenne a 2. körben a pick, bár nagyon kétlem, hogy benn lesz mire mi jövünk...

több mint 15 éve
Chuck Bresnahan lett nagy valószínűség szerint az LB coach-unk! Ő korábban a Bengals DC-je volt!Bruce
Még korábban pedig az eddigi utolsó igazán jó Raiders DC-je 2000 és 2003 között. Egyelőre szerintem még nézelődnek, és ha nem Al olyat aki jobban bejön neki, akkor Breshanan lesz a DC, ha talál, akkor valamilyen pozíciós coach lesz.Döme
Ez lehet a valóság...LB coach lesz vszeg ha jön jobb DC, de simán lehet DC is ha mondjuk pl.😛erry nem akar jönni

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 778 — Sworn to the Black
Chuck Bresnahan lett nagy valószínűség szerint az LB coach-unk! Ő korábban a Bengals DC-je volt!Bruce
Még korábban pedig az eddigi utolsó igazán jó Raiders DC-je 2000 és 2003 között. Egyelőre szerintem még nézelődnek, és ha nem Al olyat aki jobban bejön neki, akkor Breshanan lesz a DC, ha talál, akkor valamilyen pozíciós coach lesz.
több mint 15 éve
OL coach már van http://www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Add-Wylie-to-Coaching-Staff/0c5bbc23-df40-4300-9117-f1992f97ccb7 és Bresnahan mindenhol LB coachként van említve ahogy Bruce említette...továbbra is Perry a befutó...DCnek

több mint 15 éve
Chuck Bresnahan lett nagy valószínűség szerint az LB coach-unk! Ő korábban a Bengals DC-je volt!
több mint 15 éve
nDRo New England Patriots 1 593
LBkkel kapcsolatban: Bruce Davis is rosteren van, őt valaki valahol látta már játszani valaha?
2008 óta Mi vagyunk az 5. csapata, mondjuk ebből 3nál csak psen volt, vagy tc után kipöckölték.Raider89
Valakinek a sérülése után érkezett, tölteléknek gondolom...
---

Valószínűleg Bob Wylie lesz az OL coach. A Broncosnál volt előző szezonban.BMG
Egyetemen egész jó PR volt, mi is próbálkoztunk vele, de TC után repült. Ahogy mondtad rostertöltelék offseasonra.
több mint 15 éve
LBkkel kapcsolatban: Bruce Davis is rosteren van, őt valaki valahol látta már játszani valaha?
2008 óta Mi vagyunk az 5. csapata, mondjuk ebből 3nál csak psen volt, vagy tc után kipöckölték.Raider89
Valakinek a sérülése után érkezett, tölteléknek gondolom...
---

Valószínűleg Bob Wylie lesz az OL coach. A Broncosnál volt előző szezonban.
több mint 15 éve
2008 óta Mi vagyunk az 5. csapata, mondjuk ebből 3nál csak psen volt, vagy tc után kipöckölték.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Branch jobb mint Polamaulu 😀
több mint 15 éve
Szerintem Goethel nagyon jó lesz idővel, de igazából backup szinten lesz nagyon jó, én úgy gondolom!
Wimbley megtartása az egyik kulcs idén, ezt lenyilatkozták a csapattól is már!

Groves-t elengedhetjük, bár az év vége felé elég jó volt azért! De sztem igazából sok változtatni való nincs az LB poszton!

A védelmünkben leginkább a secondary az ami változtatásra szorul, de csak akkor ha elmegy valamelyik kezdő CB! Ha nem akkor én igazából a védelemhez nem nagyon nyúlnék!

Kezdő DL: Houston - Kelly - Seymour - Shaughnessy Csere: Bryant, Henderson, egy DE backup azért kell ide!

Kezdő LB: Wimbley (SLB) - McClain (MLB) - Groves (WLB) Csere: Scott, Goethel (WLBs), Howard (SLB/WLB), Brown (MLB)

Sec. kezdő: Asomugha - Branch - Huff - Routt Csere: Ware, McFadden (CBs), Mitchell (FS/SS) Brown (SS/FS), Eugene (FS)

Jó-jó, lehetne minden poszton szinte fejleszteni, de sztem elég kompakt a def részünk!
Egy Lance Briggs WLB-be biztos erősítés lenne, meg egy Polamalu SS-be, meg még sorolhatnám, de a realitások talaján maradva sztem inkább elsősorban az Offense-t kellene erősíteni meg max a secondaryt, a többi nem életbevágó, csak ha elmegy valaki!
több mint 15 éve
Goethel jó backupnak, Williams is maradhat, ST-be azért jó. Brown jó lehet McClain cseréjének, csak futás ellen nem túl eredményes.
Scott-tal WLB-t kéne játszatni, szerintem ott hatékonyabb és sokkal feltűnőbb a pályán, mint Groves, aki a safety-től eltekintve nem alkotott túl kiemelkedőt.
Szerintem Wimbley mögé kéne egy jó játékost szerezni, aki idővel kezdő lehet és akár a többi poszton is be tud segíteni.
több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Hue lenyilatkozta, h Bush-t jövőre is ezüst-feketébe szeretné látni. Nagyon örülök, h így vélekedik, mert ha marad a futás-orientált felfogás, akkor kell a 2 minőségi RB. Cartwrigth-al kiegészülve aki ugye az ST miatt nagyon fontos lenne h maradjon az RB depth ki is lenne pipálva, főleg ha Reece-re is többet számítanának futásban és esetleg Tongát is kipróbálhatnánk, mint power back.

Darren Perry állítólag hozzánk és a Cards-hoz hivatalos már csak interjúra DC szempontból, de ugye csak a SB után. Érdekes, h egyre több volt Raiders playa/edző vállal újra szerepet Oakland-ben.

Rolni, nagyon jó, h így összefoglaltad az OL-el kapcsolatos kérdéseket. Nekem is az a véleményem, h mindenképp kell 2 új playa. Sztem nem lesz olyan csapat aki Gallery-t komoly pénzért elvinné, mert a sérülékenysége ijesztő lehet. Ha maradni akar és nem kínálnak neki máshol sem nagy pénzt akkor Al itt fogja tartani, persze ha Hue is akarja. Én most úgy látom, h kulcs az ő visszaigazolása, még ha Loper jól is helyettesítette. Sok lenne ha 3 poszton is rookie lenne a kezdőben, még ha Campbell is lenne az egyikük. Persze az sem lényegtelen, h milyen poszton számolunk vele. Mondjuk, ha egyenlőre RG-RT backup lenne már az is haladás lenne vele kapcsolatban. A jelenlegi keretből Veldheer, Gallery, Loper, Satele, Walker és Campbell az akit jövőre még szeretnék a csapatban látni, ha nem is mindegyiküket a kezdőben.

A CB kérdés sztem akkor kérdés ha Aso és/vagy Routt nem marad. Ha viszont visszajönnek akkor maradhat az Aso-Routt kezdő páros, Ware, WMC mögöttük.

Amiről viszont nem nagyon van szó az az LB sor. McClain és Wimbley alap, de Groves-tól nem vagyon elájulva. Scott-al sem világos, h milyen szerepkörben számolunk. Jó volt DE-ként, jó volt OLB-ként, de amikor itt is ott is játszatták egy meccsen belül akkor azért nem volt olyan hatékony. Nekem így az OLB poszt is hiányposztnak tűnik. Howard, Williams és talán még Brown is kuka lesz szerintem. Goethel mutatott néha jó dolgokat, de ő szerintem nem lesz kezdő szint. 4-5. kör környékén ide is lehetne nézelődni, vagy megint körülnézni a FA piacon.