Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Az is lassan franchise rekord nala szerintem hogy nem rugtak meg ki pedig tobb mint egy eve itt van.
Farad az oreg, latszik 😊
több mint 15 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
For Raiders, 'just win, baby' has turned into 'just cut it loose'!

http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/For-Raiders-just-win-baby-has-turned-into-j?urn=nfl-284289

"It's every bit a part of the Raiders mystique as the black and silver uniforms, the roughneck players and fans in the Black Hole. Al Davis has created many a slogan that his Raiders teams were to adhere to, but the signature one was simple. "Just win, baby."

Now a new slogan has inspired the revived Oakland Raiders: "Just cut it loose."

The four-word phrase began when coach Tom Cable saw his team worrying too much about mistakes. Quarterback Jason Campbell, in particular, wouldn't let interceptions or sacks or poor throws go by without overanalyzing them. So Cable told him to just cut it loose.

He told the New York Times that the phrase works for the whole team. "I got you," Cable tells his players. "I'm with you. Really, just stop worrying about things."

...

Cable says Al Davis has taken to the new phrase. How could he not? For seven years the team has been one of the NFL's laughingstocks. Turned out they just needed to cut loose in order to get back to just winning, baby."

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
http://www.nfl.com/partner?partnerType=never-say-never&campaign
Lehet szavazni Fordra! Bár ez GMC. 😂

több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 673 — Salus populi suprema lex esto
Miamiba ment Harris, úgyhogy ha úgy hozza az élet láthatjuk ellenünk játszani!
több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Remélem, hogy sikerül aláírni vele egy megfelelő szerződést. Ha tényleg sikerül a vesztes oldalról átküzdeni magunkat a győztes oldalra abban vastagon benne lesz és remélem is, hogy nem felejtik majd el neki.

Az OL ellen lesz keresnivalónk, de BigBen-nek a specialitása a komoly nyomás elviselése. Sajnos a mi OL-unk is érdekes lesz a Steelers OLB kettős ellen, nem is beszélve Hampton semlegesítéséről.

McClain valóban kicsit lassabban tanul bele a 4-3ba mint azt jó páran vártuk, de ha így is hozza a D# a jó teljesítményt akkor egyenlőre nincs gond. Az h Brown jól teljesített a helyén, az nem meglepő. Sokat játszott ő a csapatban és jó képességű srác, én örülök, h ő a backup és ilyen jól nyomta!

Al Harris vicces h felmerült, de ő már nem jelentene egy csapatnak sem upgrade-et. Nálunk ugyan sok a fiatal, de inkább szenvedjenek ők, ne egy kiégett veterán. Mondom ezt úgy, hogy anno ő volt az egyik nagy kedvencem.

több mint 15 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 072 — Raiders fan
Jó anyag Big Richről:
http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/jim_trotter/11/10/raiders/index.html?eref=twitter_feed

Raiderként akar vissza vonulni 😊, persze én is ezt mondtanám contract évben, de azért tényleg lehet abban sok minden, hogy a fiataloknak akar tanítani, átadni és azért ha sikerülne a hajónkat ténylegesen megfordítani akkor ha marad az Ő neve mindig felmerül majd ami nem kis dolog lenne.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 15 éve
Természetesen nem örülök a sérülésének, de ez sokat segíthet a Dnek futás ellen és pass rush terén is...
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c01512/article/steelers-oline-loses-lt-starks-for-the-season?module=HP_headlines

több mint 15 éve
Az utobbi években megtanulhattuk hogy az első köröseinknek kell pár év mire atomok lesznek.Huff,DMC talán még csak most ért be DHB-re és Rolandora meg még várnunk kell.Aso és rengeteget fejlődött az első évéhez képest,őt is még első körben húztuk.Fa
Igen, átlag 3 év az áttörésig... sajnos. 😕
McClain eddig nem egy tackle-gyár, de rookie-ként még senki nem váltotta meg a világot (legalábbis ritkán).
De nincs elveszve a pályán. Ahogy én láttám passzoknál nagyon jól védekezik, csak futásnál gyorsan akar szerelni és rossz felé vált, vagy beleszalad egy blokkba. Én hosszútávon bízok benne 😊

Schilens állítólag már "keményen" edz, de még a csapattól külön, routokat futkos...
Szerintem akármit csinál a hátralévő meccseken (ha játszik egyáltalán), szezon végén el fogjuk küldeni :/
Még Al sem fizet a semmiért (csak néhány esetben... 😀 )BMG
Rolandonak sztem nem kell majd 3 év. Hamarabb jó lesz Ő, de ne felejtsük el, hogy vált egyszer egyetemről nflre és 3-4ről 4-3ra.

Schilens fizuja nem számottevő. 7.körös pénzt bőven érne akkor is ha csak 6-8 meccset játszik...

Ha Murphy, Ford, DHB és Miller tovább fejlődik akkor belefér, h Chaz csak 6-8 meccset játszik. Nem mondom, h szerződés végén meg kell tartani, de 7. körös fizuért megéri.

több mint 15 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Az utobbi években megtanulhattuk hogy az első köröseinknek kell pár év mire atomok lesznek.Huff,DMC talán még csak most ért be DHB-re és Rolandora meg még várnunk kell.Aso és rengeteget fejlődött az első évéhez képest,őt is még első körben húztuk.Fa
Igen, átlag 3 év az áttörésig... sajnos. 😕
McClain eddig nem egy tackle-gyár, de rookie-ként még senki nem váltotta meg a világot (legalábbis ritkán).
De nincs elveszve a pályán. Ahogy én láttám passzoknál nagyon jól védekezik, csak futásnál gyorsan akar szerelni és rossz felé vált, vagy beleszalad egy blokkba. Én hosszútávon bízok benne 😊

Schilens állítólag már "keményen" edz, de még a csapattól külön, routokat futkos...
Szerintem akármit csinál a hátralévő meccseken (ha játszik egyáltalán), szezon végén el fogjuk küldeni :/
Még Al sem fizet a semmiért (csak néhány esetben... 😀 )
több mint 15 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Az utobbi években megtanulhattuk hogy az első köröseinknek kell pár év mire atomok lesznek.Huff,DMC talán még csak most ért be DHB-re és Rolandora meg még várnunk kell.Aso és rengeteget fejlődött az első évéhez képest,őt is még első körben húztuk.
több mint 15 éve
Hát még a teljesítményét látva azért nem is nagyon lehet nagyképű! Igaz mondta hogy sohasem elégedett magával, de ez egy betanult szöveg szóval hogy pontosan mit gondol, az azért biztosan más!

Én sokkal, de sokkal többet vártam tőle! Semennyire nem vettem észre a hiányát a KC ellen! Talán egyszer szívatták meg a helyettesét, de azzal sztem őt is beszívatták volna!

Mindegy örülök hogy itt van, csak többet várok! 😊
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Rolando beszélt, nekem ez a rész volt érdekes, kicsit lefikkantotta Morrisont:
"I watched film, last year you had to double Seymour as well as TK, and they forced the middle linebacker to make plays, and if you watch film now, you see you can’t double those guys because you have to account for me in the blocking scheme. "

Ja és elmondta, hogy nagyon szégyellős, és ezért nem beszél a médiával. Valahogy ezt nem tudom elhinni. 😊
több mint 15 éve
Sérültek visszatérése jókor jön a nehéz meccsek előtt!!

Jason a QB amíg megy a szekér, de sztem ha jön egy rossz meccs lehet Grad hamar képbe kerül.

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 702
Mit szólnátok fél idényre 1 Al Harrishez? 3. CBként minimum tudnánk használni szerintem.TST
Én bírom őt, de szerintem nem kell nekünk CB. Ware szépen kezd bejönni, és W. McFaddent se felejtsük el, kurva jó volt preseasonben csak a combja baszakodása visszavetette. Azaz van két ígéretes rookie kis lóvéért az Aso-Routt-Johnson tengely mögé. Egy 36 éves játékos minimum fizuja 1 milla körül van, annyiért nem éri meg, pláne hogy ki tudja hogy hogy áll a térde.Döme
Az egyik kedvencet valszeg nem azért tetütk ki mert az All Pro szinten tolta. 36 éves ACL szakadás után egy év rehabbal a háta mögött. Érthetetlen miért nem vonult vissza.
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Mit szólnátok fél idényre 1 Al Harrishez? 3. CBként minimum tudnánk használni szerintem.TST
Én bírom őt, de szerintem nem kell nekünk CB. Ware szépen kezd bejönni, és W. McFaddent se felejtsük el, kurva jó volt preseasonben csak a combja baszakodása visszavetette. Azaz van két ígéretes rookie kis lóvéért az Aso-Routt-Johnson tengely mögé. Egy 36 éves játékos minimum fizuja 1 milla körül van, annyiért nem éri meg, pláne hogy ki tudja hogy hogy áll a térde.
több mint 15 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Mit szólnátok fél idényre 1 Al Harrishez? 3. CBként minimum tudnánk használni szerintem.
több mint 15 éve
Geronimo 151 — Kickoff
Most nézegettem a statokat, és a korábbi Arkansas futótrióból - Felix Jones, DMC, Hillis - nagyságrendileg mindegyikből komoly játékos lehet. DMC idén hozza, amit vártak tőle, Jones a gyenge Dallasban nem tud idén semmit nyújtani tavalyhoz képest, míg Hillis tényleg egy beast. Ami közös még bennük, hogy mind a hárman hajlamosak a sérülésekre. Csak gratulálni lehet újfent JMD-nek, egy újabb fantasztikus tradeért. Tetszik az idei Raiders, bár nagyon kiváncsi vagyok, tényleg vagytok ennyire jók, vagy csak folyamatosan jó a széria.

Döme írta, hogy ideje volt wildcatet játszani, szerintem is, konkrétan úgy értettem meg a wildcat alapjait, amikor a Razorbacks videókat néztem a youtube-on, amiken DMC OC-je magyarázza, hogy mit miért csinálnak.

több mint 15 éve
Nem beszélve arról, hogy hamarosan Big John Henderson is visszatér, ami további rotációt jelent a falban és futás ellen még jó Hendo eléggé! 😉

Egyedül Schilensel kapcsolatosan nem derűlátó senki, azt is rebesgetik, hogy csak november végén térhet vissza. :S
De persze én továbbra is reménykedem a jövőheti visszatérésében, még ha kicsit háttérszerepben is!
több mint 15 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Waulfe és Marshall nagyon jó munkát végez. Az egész DL nagyon brutális, megfelelő nyomást tudnak rakni az irányítóra és a futást is egyre jobban fogják. Azt hiszem az egész offseason legnagyobb húzása az Waulfe visszahozása volt. Nagyon jól működik a rotáció, ha a Linebacker sor is összeáll akkor igazán domináns lesz ez a D#! A sec is kezdett működni, Aso - Routt - Huff - Branch kiegészítve Mitchell-el jó sor, csak meg kellene találni a 3. CB-t, Ware feljődőképes és ott van még McFadden is. Jó lenne ha az egyikük át tudná venni CJ helyét jövőre, netalántán már idén is!

több mint 15 éve
A DT-k között az első 3-ban két játékosunk is van:

1. N. Suh: 6.5 Sacks, 30 tackles, 1 int, 1 fumble recovery, 1 TD
2. Richard Seymour, 4.5 Sacks, 39 tackles, 1 fumble recovery
3. Tommy Kelly: 4.5 sacks, 33 tackles, 1 forced fumble.

A sack listán pedig másodikok vagyunk holtversenyben a San Diego-val 27-27 sackkel, az első a Green Bay 28-cal!
több mint 15 éve
Azt is nyilatkozta Cable, arra a kérdésre, hogy mit kell tennie Jasonnak, hogy teljesen bízzanak benne, hogy ő bízik benne teljesen és őt tartja a kezdő QB-nak! Ha nem bízna benne, akkor lecserélte volna a szünetben, de bízott benne és be is jött!
A QB kérdésről viszont nem mondott semmit, azt mondta hogy Jason a kezdő, Bruce pedig sérült! Így áll most a helyzet!
Viszont arra a keresztkérdésre, hogy ha a Steelers ellen mindkettő egészséges, akkor ki a kezdő, azt válaszolta, hogy jelenleg JC-t választaná ő, mivel ő most formában van! És örül neki hogy ilyen jellegű problémái vannak, hogy van két jó QB. 😊
(Azért ezen elmosolyodtam...😊 )

Sok érdekességről beszél még Cable:
http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2010/11/08/cable-qa-15/
több mint 15 éve
Cable nyilatkozatából:

"McClain with a hip pointer. Didn’t finish yesterday but was much, much better today. Asomugha, with the ankle, he’s improving. Tyvon Branch felt pretty good today. John Henderson with the foot, we’ll probably get him back to work next week at some point. Murphy should start to work here tomorrow. Schilens, potential for him to work next week. Zach Miller is better, and I think we’ll be smart with that this week. And then Gradkowski is improving, continuing to do that. So really, the two guys from the game yesterday, McClain is fine today and Branch is much improved."
több mint 15 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Hát valóban, ha Chaz most se tér vissza és alkot maradandót, akkor bye.
Másik meg, hogy arról volt szó, h szezon vége fele Bruce Campbell kap lehetőséget talán, kiváncsi lennék rá, hogy hogyan nyomja.
Ford meg kurvanagyarc. Visszahordása előtt hogy rálazult valami zenére. 😊 Azért az is kurvára nyugtató lehet, na meg kikapcsol az agya, meg minden, és csak arra koncentrál hogy bevigye..

több mint 15 éve
Ugyanakkor most írták fel azt is hogy valszeg Grad és Murphy visszatér a bye week után! Kérdés, hogy a többiekkel mi a helyzet? Chaz ha nem gyógyul fel, akkor szerintem ki is baszhatjuk a büdös picsába! Zach Miller és Asomugha szerintem mindenképpen visszatérnek! Branchnek is elégnek kell lenni két hétnek az agyrázkódás kiheverésére és McClainnek is elég lesz véleményem szerint! Így a legnagyobb kérdés Chaz!
több mint 15 éve
Ja és Ford a 2. nfl playa aki 140+ recieving yardot és 150+ return yardot összehozott...Rolni
Jaja, pont most olvastam én is! Azért ez nem semmi!

De én még mindig a visszahordásán ámulok, hogy milyen kibaszott gyors ez a srác! Mindenki lemaradt mögötte simán!