Las Vegas Raiders
Szerintem kezdjünk el beszélgetni arról, hogy ki lenne jó gm és hc.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
Sajnos borzalmasan alul motivált volt az O. Pedig a D- nek volt egy két szép pillanata és hozható meccs lett volna anélkül, hogy a komplett playbook-t felsoroltuk volna.Holnap (holnaputánra) elválik a szar a májtól. Ha nyerünk akkor még lehet keresnivalónk viszont ha kikapunk akkor már lehet a jövő évi dolgokról beszélni akár. Muszáj az utolsó két meccset valahogy elfelejteni és visszatalálni a korábbi sikeresebb formánkra.Elvált.
Félek egyébként hogy sajnos nem fogunk átlépni az árnyékunkon és megint egy csúnya vereség következik.
Bruce
Surda

Holnap (holnaputánra) elválik a szar a májtól. Ha nyerünk akkor még lehet keresnivalónk viszont ha kikapunk akkor már lehet a jövő évi dolgokról beszélni akár. Muszáj az utolsó két meccset valahogy elfelejteni és visszatalálni a korábbi sikeresebb formánkra.Elvált.
Félek egyébként hogy sajnos nem fogunk átlépni az árnyékunkon és megint egy csúnya vereség következik.
Bruce
Állítólag igencsak elszaladt vele a ló.Nálunk konkrétan az volt vele a baj, hogy még a 8. héten se sikerült a playbook elsajátítása, hogy mikor és merre kell blokkolni pl. ha az a dolga.
empty taxi
Állítólag igencsak elszaladt vele a ló.Tyron Johnson érkezett a practice sqquadba.tavaly amikor néztem, nekem is úgy tűnt, hogy van potenciál benne. ezzel szemben idén már a második csapata rakta ki.
The #Raiders are signing former #Jaguars and #Chargers WR Tyron Johnson to their practice squad with a chance to get called up quickly, source said.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 18, 2021
Tavaly nagyon élt, mint Chargers WR a nagy playeknél. Idén kirakták keretszűkítéskor, az 1.-ként claimelő Jags csak őt szedte fel, hogy majd nálunk is szállítja a nagy playeket, de ebből emmi nem lett, a vége felé már egészséges inaktív volt. Hátha itt tudnak vele valamit csinálni.
iktriad
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Na de majd itt (se) váltja meg a világot.Tyron Johnson érkezett a practice sqquadba.tavaly amikor néztem, nekem is úgy tűnt, hogy van potenciál benne. ezzel szemben idén már a második csapata rakta ki.
The #Raiders are signing former #Jaguars and #Chargers WR Tyron Johnson to their practice squad with a chance to get called up quickly, source said.
Tavaly nagyon élt, mint Chargers WR a nagy playeknél. Idén kirakták keretszűkítéskor, az 1.-ként claimelő Jags csak őt szedte fel, hogy majd nálunk is szállítja a nagy playeket, de ebből emmi nem lett, a vége felé már egészséges inaktív volt. Hátha itt tudnak vele valamit csinálni.
iktriad
deyell
Tyron Johnson érkezett a practice sqquadba.tavaly amikor néztem, nekem is úgy tűnt, hogy van potenciál benne. ezzel szemben idén már a második csapata rakta ki.
iktriad
buhloone mindstate
nézzük a dolgok jó oldalát. ebből még lehet valami, mert jobbnak tűnik az offense ha DJax is a pályán van. nem láttam az all-22-t, de nekem a meccs nézése közben úgy tűnt, hogy Jackson rögtön az első playben, amikor pályára lépett úgy elszakadt az emberétől, hogy abból TD lehetett volna, ha Carr neki passzol. végül Zay Jonesnak passzolt. ez pont a röhejes fumble-ja előtti play volt.
buhloone mindstate
www.youtube.com/watch?v=fWmlGZ_10Js
www.youtube.com/watch?v=bKwmWgKGF7Y
Kőbányán az Újhegyi sétánynál szoktam látni egy Raiders logós fehér VW suvot, meg láttam egy pasit is Raiders dzsekiben, nem valamelyikőtök? 😊Én ott lakom és Raiders (és Seahawks) fan vagyok, de a kocsit soha nem láttam még. Dzsekim van, de mostanában nem volt rajtam😊
warr_b
Szerkesztette: zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Littleton érdekes faszi. Kurva jó számokat hoz, de valahogy nem érzem.Maxx Crosby leads the NFL with 6️⃣3️⃣ QB pressures ☠️
— PFF (@PFF) November 15, 2021
No other defender has more than 50 👀
📸: @Raiders | @CrosbyMaxx pic.twitter.com/EFRColHF4O
Maxx Crosby continued to be aboslutely DOMINANT against the Chiefs ☠
— PFF Las Vegas Raiders (@PFF_Raiders) November 15, 2021
Here are the five highest-graded Raiders in Week 10:
1. Maxx Crosby - 92.2
2. Corey Littleton - 84.4
3. Bryan Edwards - 75.6
4. Trevon Moehrig - 75.4
5. Darren Waller - 69.0 pic.twitter.com/uAfVcuNnyf
Bruce
Abram szerintem jövőre nem lesz rosteren Ferrellhez hasonlóan.
Maxx Crosby leads the NFL with 6️⃣3️⃣ QB pressures ☠️
— PFF (@PFF) November 15, 2021
No other defender has more than 50 👀
📸: @Raiders | @CrosbyMaxx pic.twitter.com/EFRColHF4O
Maxx Crosby continued to be aboslutely DOMINANT against the Chiefs ☠
— PFF Las Vegas Raiders (@PFF_Raiders) November 15, 2021
Here are the five highest-graded Raiders in Week 10:
1. Maxx Crosby - 92.2
2. Corey Littleton - 84.4
3. Bryan Edwards - 75.6
4. Trevon Moehrig - 75.4
5. Darren Waller - 69.0 pic.twitter.com/uAfVcuNnyf
Mindkettő meccset meg kellene nyerni, de ahhoz valami tutit kellene kitalálni.
Pl, hogy Abram ne nagyon játsszon:
Per @pff, #Raiders Johnathan Abram was targeted 9 times last night. He allowed 9 catches for 127 yards and 2 TDs
— Josh Dubow (@JoshDubowAP) November 15, 2021
Alec Ingold (ACL) lost for the season for @Raiders
— Vincent Bonsignore (@VinnyBonsignore) November 15, 2021
Ritchie sem lesz már idén...
.@Raiders G Richie Incognito, who has been on IR all year with a calf, suffered a setback on his rehab.
— Vincent Bonsignore (@VinnyBonsignore) November 15, 2021
Grudeni hajóra gondoltamNem ment ez még el. Ellentétben a temetkezési vállalkozó hozzászólásokkal, én még nem engedtem (és a csapat sem) ezt el. Kibaszott kemény sztorik voltak, Go OC önmagában egy fos, OAK-ban is az volt. Gruden volt a mágus O oldalon tuti. De a Raiders soha nem hajózott, a napos oldalon, brusztos lesz, de amíg esély van ütni kell. Ezért szurkolok, és nem új GM/HC stb - ért, azt majd a maga idejében.Vele most máshol állnátok.Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Mullen egy tök korrekt szélső CB. Nem sztár power, de lehet building block.
Perryman folyamatosan sérült, nálunk eddig szerencséje volt, de erre nem lehet alapozni.
Morrow először térjen vissza a sérülésből és mutassa meg mit tud.
Moehrig eddig jól fest, building block-nak tűnik.
Hobbs egyenlőre stabil ember, de NCB only, ami persze kezdő poszt manapság. Lehet building block-nak venni őt is.
Renfrow elit slot WR.
Jacobs nagyon sokat sérült és valahogy nincs meg benne a sztár power. Nem tudja a hátán vinni a gárdát teljesítményben sem és nem bírja el a teste sem. 2. szerződés is kérdőjel szerintem nemhogy a building block státusz.
Waller kiváló fegyver és építő kocka.
Ingold egy FB. Nézd meg hány csapat használ FB-et...
Miller egyértelműen az.
Leatherwood egyenlőre inkább bust, mint building block, de valóban rookie még...
Tehát Maxx, Mullen, Hobbs és Moehrig a védő oldalon, valamint Renfrow, Waller és Miller a támadó oldalon. Jó esetben Yannick és Leatherwood hozzájuk csaptható még.
7 (9) játékos nem az a szint, amihez csak retool kell, főleg úgy, hogy nincs benne sztár QB.
Ez rebuild lesz, ha Mark Davis-nek van esze.
Kell hozni egy historikusan jól draftoló csapattól egy up and coming GM-et és utána kell találni egy megfelelő HC-t. Értelemszerűen baromi nehéz feladat ez, de nem igazán látom értelmét elkezdeni foltozgatni a keretet, edzői stábot, mert nem mutat előre...
Rolni
Amúgy a Maxx-Yannick páros szerintem fejenként max 15-ben megáll. Elbírja a cap. Gondolj bele, hogy csak Ferrell elvisz idén majdnem 10-et. Rengeteg rookie contracton lévő, alulteljesítő emberünk ki fog menni 5. éves opció nélkül (Ferrell, Abram, Ruggs, Arnette). Jacobs sem 5. éves opcióval fog maradni.
Itt akire kell pénz: Yannick, Max, Mullen moderáltan és majd Renfrow, aki komolyabb pénzbe kerülhet majd a posztjához képest. Miller ki van fizetve. Perryman olcsón tartható, pont a sérülékenysége miatt.
Igazán zsebbe nyúlós az Waller lesz.
És akkor beszélni kell Carr jövőjéről majd.
Amadeus
Surda
Ezt a csapatot ő rakta össze és nem is voltatok rosszak míg ő volt
Kár hogy nem hagyták dolgozni szegényt
Én biztos vagyok benne vele simán meglett volna a PO idén
Na mindegy sajna ez a hajó elment....
VvAlekosz
Surda
Én se érzem még lefutottnak ezt a dolgot van ebben a csapatban tehetség bőven
Szóval még egy kis szerencsével meg lehet a PO szerintem is
Nem ment ez még el. Ellentétben a temetkezési vállalkozó hozzászólásokkal, én még nem engedtem (és a csapat sem) ezt el. Kibaszott kemény sztorik voltak, Go OC önmagában egy fos, OAK-ban is az volt. Gruden volt a mágus O oldalon tuti. De a Raiders soha nem hajózott, a napos oldalon, brusztos lesz, de amíg esély van ütni kell. Ezért szurkolok, és nem új GM/HC stb - ért, azt majd a maga idejében.Vele most máshol állnátok.Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Perryman folyamatosan sérült, nálunk eddig szerencséje volt, de erre nem lehet alapozni.
Hobbs egyenlőre stabil ember, de NCB only, ami persze kezdő poszt manapság. Lehet building block-nak venni őt is.
Renfrow elit slot WR.
Jacobs nagyon sokat sérült és valahogy nincs meg benne a sztár power. Nem tudja a hátán vinni a gárdát teljesítményben sem és nem bírja el a teste sem. 2. szerződés is kérdőjel szerintem nemhogy a building block státusz.
Miller egyértelműen az.
Leatherwood egyenlőre inkább bust, mint building block, de valóban rookie még...
Tehát Maxx, Mullen, Hobbs és Moehrig a védő oldalon, valamint Renfrow, Waller és Miller a támadó oldalon. Jó esetben Yannick és Leatherwood hozzájuk csaptható még.
7 (9) játékos nem az a szint, amihez csak retool kell, főleg úgy, hogy nincs benne sztár QB.
Kell hozni egy historikusan jól draftoló csapattól egy up and coming GM-et és utána kell találni egy megfelelő HC-t. Értelemszerűen baromi nehéz feladat ez, de nem igazán látom értelmét elkezdeni foltozgatni a keretet, edzői stábot, mert nem mutat előre...
Rolni
Amúgy a Maxx-Yannick páros szerintem fejenként max 15-ben megáll. Elbírja a cap. Gondolj bele, hogy csak Ferrell elvisz idén majdnem 10-et. Rengeteg rookie contracton lévő, alulteljesítő emberünk ki fog menni 5. éves opció nélkül (Ferrell, Abram, Ruggs, Arnette). Jacobs sem 5. éves opcióval fog maradni.
Itt akire kell pénz: Yannick, Max, Mullen moderáltan és majd Renfrow, aki komolyabb pénzbe kerülhet majd a posztjához képest. Miller ki van fizetve. Perryman olcsón tartható, pont a sérülékenysége miatt.
Amadeus
Surda
VvAlekosz
Szerkesztette: Surda
Vele most máshol állnátok.Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Renfrow elit slot WR.
Miller egyértelműen az.
Rolni
Amadeus
Surda
Gruden pert nyer és vissza jön.Egyelőre várjuk meg, hogy ki lesz a HC és kik lesznek a kordinátorok. Ha marad Gus, akkor más a névsor és megint más, ha jön egy Todd Bowles a hülye védelmével. Offense ugyanez.Yannick, Maxx, Mullen, Perryman, Morrow, Moehrig, Mullen, Hobbs, Renfrow, Jacobs, Waller, Ingold, Miller, Leatherwood (még mindig rookie)Yannick és Maxx remek duo, de abban a pillanatban lesz tarthatatlan, amikor Maxx nagy pénzt kap és Yannick-ot is hosszabbítani kéne a 2. éve után. Marad 1 tehát közülük.
Amadeus
Renfrow elit slot WR.
Miller egyértelműen az.
Rolni
Amadeus