Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
NFL.com-on már Las Vegas Raiders van, itt is megérne egy topic cím módosítást 😊Tessék
tenorx
Az url majd egyszer, azzal lehet tényleg megvárjuk azért az első vegasi meccset 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Miért égetné? Két kedvenc csapatom van a Raiders és a Seahawks régóta.Az fsza és nem égeti a hátad a RAIDERS felirat? 😄Én Karácsonyra kaptam egy ilyen pulcsit, miután multkor kiszurtam meglepodve a boltban.😊fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
www2.hm.com/hu_hu/search-results.html?q=raiders
Levi
Rendeltem egy kabátot meg egy kapucnis felsőt, van Nike-m, meg NE-m és Rebookom is de ez meglepően jó ár/érték arányú cucc. Jó minőség, pontos méretezés. Ha valaki gondolkodik rajta csak bátorítani tudom.
Surda
d3Y
zavi27
Surda
Szerkesztette: zavi27
több mint 6 éve
Az fsza és nem égeti a hátad a RAIDERS felirat? 😄Én Karácsonyra kaptam egy ilyen pulcsit, miután multkor kiszurtam meglepodve a boltban.😊fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Rendeltem egy kabátot meg egy kapucnis felsőt, van Nike-m, meg NE-m és Rebookom is de ez meglepően jó ár/érték arányú cucc. Jó minőség, pontos méretezés. Ha valaki gondolkodik rajta csak bátorítani tudom.
Surda
d3Y
zavi27
több mint 6 éve
NFL.com-on már Las Vegas Raiders van, itt is megérne egy topic cím módosítást 😊Hátha eljinxelték 😛
tenorx
több mint 6 éve
NFL.com-on már Las Vegas Raiders van, itt is megérne egy topic cím módosítást 😊Jó lesz ez így. Úgysem tart sokáig.
tenorx
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
NFL.com-on már Las Vegas Raiders van, itt is megérne egy topic cím módosítást 😊
több mint 6 éve
Én Karácsonyra kaptam egy ilyen pulcsit, miután multkor kiszurtam meglepodve a boltban.😊fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Surda
d3Y
több mint 6 éve
😄 H&M-től kérek jutalékot!fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Surda
d3Y
több mint 6 éve
fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Surda
buhloone mindstate
több mint 6 éve
félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Szerkesztette: Surda
több mint 6 éve
raiderswire.usatoday.com/2020/01/21/raiders-select-utah-state-qb-jordan-love-in-latest-cbs-sports-mock-draft/?fbclid=IwAR1FPVBW9f5MUZ_oVGa9FpbgiNF2aL5XM7VEXyG1Dg0Pzrlru0W3ofejEOgLegalább hozna magával Vegasba egy kis muníciót:
Surda
sportsnaut.com/2019/12/qb-jordan-love-among-four-utah-state-athletes-charged-with-marijuana-possession/
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Brady>Carr, mentornak is. Szvsz Carr beállna hisztibe, ahogy draftolunk valakit. Már tavaly is nyomta Kyler miatt.Attól még nekem lehet nem szimpatikus lépés. Carr mögé is lehet draftolni egy prospectet. LV egyébként is FA mágnes lesz.Draftolsz mögé egy prospectet, 2 év múlva átveszi a dolgokat. Nem kell túlgondolni. Mentornak jó lehet, plusz FA mágnes a faszi.Inkább azt remélem, hogy ilyen hülyeséget nem csinálunk. 5 évvel ezelőtt ha idejött volna, akkor még örültem volna neki, de most már nem hiszem hogy sok erősítést jelentene.Ha véletlenül Brady ide igazolna, akkor én addig amíg ő játszik nem nézem a meccseinket.Hamar összetörik. 3. héten újult erővel nézheted!
Bruce
TST
Bruce
Amadeus
A trottyos meg menjen máshová mentorkodni...
Bruce
több mint 6 éve
Talán jönne vissza Brown, meg a köcsög Gronk is. Jippijé!!!Draftolsz mögé egy prospectet, 2 év múlva átveszi a dolgokat. Nem kell túlgondolni. Mentornak jó lehet, plusz FA mágnes a faszi.Inkább azt remélem, hogy ilyen hülyeséget nem csinálunk. 5 évvel ezelőtt ha idejött volna, akkor még örültem volna neki, de most már nem hiszem hogy sok erősítést jelentene.Ha véletlenül Brady ide igazolna, akkor én addig amíg ő játszik nem nézem a meccseinket.Hamar összetörik. 3. héten újult erővel nézheted!
Bruce
TST
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
Attól még nekem lehet nem szimpatikus lépés. Carr mögé is lehet draftolni egy prospectet. LV egyébként is FA mágnes lesz.Draftolsz mögé egy prospectet, 2 év múlva átveszi a dolgokat. Nem kell túlgondolni. Mentornak jó lehet, plusz FA mágnes a faszi.Inkább azt remélem, hogy ilyen hülyeséget nem csinálunk. 5 évvel ezelőtt ha idejött volna, akkor még örültem volna neki, de most már nem hiszem hogy sok erősítést jelentene.Ha véletlenül Brady ide igazolna, akkor én addig amíg ő játszik nem nézem a meccseinket.Hamar összetörik. 3. héten újult erővel nézheted!
Bruce
TST
Bruce
Amadeus
A trottyos meg menjen máshová mentorkodni...
több mint 6 éve
Draftolsz mögé egy prospectet, 2 év múlva átveszi a dolgokat. Nem kell túlgondolni. Mentornak jó lehet, plusz FA mágnes a faszi.Inkább azt remélem, hogy ilyen hülyeséget nem csinálunk. 5 évvel ezelőtt ha idejött volna, akkor még örültem volna neki, de most már nem hiszem hogy sok erősítést jelentene.Ha véletlenül Brady ide igazolna, akkor én addig amíg ő játszik nem nézem a meccseinket.Hamar összetörik. 3. héten újult erővel nézheted!
Bruce
TST
Bruce
több mint 6 éve
Inkább azt remélem, hogy ilyen hülyeséget nem csinálunk. 5 évvel ezelőtt ha idejött volna, akkor még örültem volna neki, de most már nem hiszem hogy sok erősítést jelentene.Ha véletlenül Brady ide igazolna, akkor én addig amíg ő játszik nem nézem a meccseinket.Hamar összetörik. 3. héten újult erővel nézheted!
Bruce
TST
több mint 6 éve
Ha véletlenül Brady ide igazolna, akkor én addig amíg ő játszik nem nézem a meccseinket.Hamar összetörik. 3. héten újult erővel nézheted!
Bruce
több mint 6 éve
Ha véletlenül Brady ide igazolna, akkor én addig amíg ő játszik nem nézem a meccseinket.
több mint 6 éve
Jön Brady és nincs kifogás.Azt hittem Reggie-vel a kukázást is dobtuk!
Amadeus
több mint 6 éve
Jön Brady és nincs kifogás.
több mint 6 éve
Hát az van, hogy idáig a KC offense megállíthatatlan. Ha az ellenfél nem tudja megállítani őket egyszer se, akkor kár bármiről beszélni. És itt jön az, hogy kell egy D, ami remélhetőleg a 9ersnek megvan (nemsokára kiderül) és abban az 50 mp-ben limitálja a KC-t. Ezenkívül pedig a padon kell tartani őket futással. Szóval a Mahomes futott TD-ig a Titans marha jól csinálta amit csinált és ebből kiindulva lehet esélye 9ersnek.Ha nem akarunk "beállni a sorba" - és hát ez nem szokásunk - akkor a KC ellen pont ez az old school futásorientált játék lehet a legkellemetlenebb számukra. A Titans jól csinálta majdnem 2 egész negyedig.A Titans pédájával nem pont azt cáfolod, hogy a nem beállni a sorba működik a Chiefs ellen?
Azért örülök a 9ersnek, hogy bekerültek mert a KC ellen több esélyük van szerintem mint a GB-nek.
TST
Levi
Ha minden jól megy a Gruden által megálmodott Offense a kövi szezonra létrejön és erősödik a rengeteg cap space miatt a D, és akkor talán, TALÁN lehet minimális esélyünk ellenük. Legalább a reguláris szezonban.
Szerkesztette: TST