NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 5 éve
skat
285
Továbbra is jó lenne felirat. 😛 A sport tv feliratosan adja,?! de nem találtam sehol azt a verziót... 😕Kicsit off,de a hard knocks 1. részét felirattal,esetleg meg lehet valahol találni?A youtube-on fent van:
skat
www.youtube.com/watch?v=_o7vV7miEGs
peterk2005
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
AB akta lezárva.Valld be, hogy egy picit izgulsz azon, hogy az AB akta nincs lezárva ennyivel😊 Szerencsére ez már nem a mi gondunk.
Ennyit erről, meg a sok trollról.
Kiváncsian várom, a témához kapcsolódó kommenteket, vasasékat különösen. 💣💥☠️
Surda
Szerkesztette: pfefe8
Steelers fan
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
több lesz.Es mit er az 1500 yard meg a 10 TD, ha a csapatnak lesz mondjuk 5 gyozelme? A szep szamokat Megatron is hozta, de csapatszinten nem ment vele semmire.hoz 1500 yardot, 10+ td-vel és el van felejtve.Szerintem ez volt a legjobb figyelemfelkeltés amit a Hard Knocks valaha kaphatott bárki találta ki zseni volt😊Emellett AB social média mindenféléje is erősen felpörög ilyenkor gondolom...az meg ugye pénz...nem hulye gyerek ez, de ezzel együtt komoly szezon kell tőle, hogy akarjam ezt a fesztivált a köv offseasonban is...
Razi
Rolni
más: nagy üzemben guardot keresünk Gabe kiesése miatt.
Amadeus
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Es mit er az 1500 yard meg a 10 TD, ha a csapatnak lesz mondjuk 5 gyozelme? A szep szamokat Megatron is hozta, de csapatszinten nem ment vele semmire.hoz 1500 yardot, 10+ td-vel és el van felejtve.Szerintem ez volt a legjobb figyelemfelkeltés amit a Hard Knocks valaha kaphatott bárki találta ki zseni volt😊Emellett AB social média mindenféléje is erősen felpörög ilyenkor gondolom...az meg ugye pénz...nem hulye gyerek ez, de ezzel együtt komoly szezon kell tőle, hogy akarjam ezt a fesztivált a köv offseasonban is...
Razi
Rolni
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
hoz 1500 yardot, 10+ td-vel és el van felejtve.Szerintem ez volt a legjobb figyelemfelkeltés amit a Hard Knocks valaha kaphatott bárki találta ki zseni volt😊Emellett AB social média mindenféléje is erősen felpörög ilyenkor gondolom...az meg ugye pénz...nem hulye gyerek ez, de ezzel együtt komoly szezon kell tőle, hogy akarjam ezt a fesztivált a köv offseasonban is...
Razi
Rolni
több mint 5 éve
Szerintem ez volt a legjobb figyelemfelkeltés amit a Hard Knocks valaha kaphatott bárki találta ki zseni volt😊Emellett AB social média mindenféléje is erősen felpörög ilyenkor gondolom...az meg ugye pénz...nem hulye gyerek ez, de ezzel együtt komoly szezon kell tőle, hogy akarjam ezt a fesztivált a köv offseasonban is...
Razi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Szerintem ez volt a legjobb figyelemfelkeltés amit a Hard Knocks valaha kaphatott bárki találta ki zseni volt😊
több mint 5 éve
Surda
3 297
AB akta lezárva.Ennyit erről, meg a sok trollról.
Kiváncsian várom, a témához kapcsolódó kommenteket, vasasékat különösen. 💣💥☠️
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
twitter.com/LeviDamien/status/1160760694385438722?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1160760694385438722&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.silverandblackpride.com%2F2019%2F8%2F12%2F20802927%2Fraiders-preseason-week-one-ballers-busters-vs-rams-part-twoParker felejtős
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Meglepő fordulat. Nem hagy ott 19 millát egy sisak miatt. Ki gondolta volna.30
Levi
több mint 5 éve
Levi
597
Meglepő fordulat. Nem hagy ott 19 millát egy sisak miatt. Ki gondolta volna.
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
AB ellen döntöttek. Kíváncsi vagyok, hogy visszavonul-e.
Amadeus
Hát persze, biztosan 😀
mobile.twitter.com/ab84/status/1161016736013004803
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
AB ellen döntöttek. Kíváncsi vagyok, hogy visszavonul-e.
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/08/12/antonio-brown-helmet-raiders-training-camp-tour-fmia-peter-king/?cid=fmiatw
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Igyekszik az ember! 😁www.facebook.com/trollnflhu/photos/a.2150320255193283/2939133072978660/?type=3&theaterEz meglehetősen szar mém, de azért köszi 😉
steelwolf
Levi
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Brian McCarthy @NFLprguyThe player can’t practice or play in games with equipment that’s not approved. If he doesn’t play or practice he is in breach of his contract and doesn’t get paid. Nfl policy is that Helmets have to be certified by NOSCAE. They don’t certify equipment that’s old than 10 years.
AB-nek ez rossz hír, gyorsan fel fog hagyni a hisztizéssel.
több mint 5 éve
Levi
597
www.facebook.com/trollnflhu/photos/a.2150320255193283/2939133072978660/?type=3&theaterEz meglehetősen szar mém, de azért köszi 😉
steelwolf
több mint 5 éve
Tomcsik
8 014
Tell me abou it 😀Zsiráf szörnyen mozog center alól. JMR 2.0 a gyerek mozgáskultúrára. Szörnyű.14-3-ra nyertünk. Ami jobban meglepett az az, hogy Peterman úgy mozgott, mint egy wco QB. Ő lesz szerintem a qb2.Azért ez nem meglepő 😊 WCO fit a srác...
Amadeus
Zsiráf parádés INT-ket szórt azért!
Key meg legalább egy rookie OT-t lenyomott sackért...
Rolni
DC jövőhéten játszani fog, nagyon kíváncsi vagyok.
Amadeus
több mint 5 éve
www.espn.co.uk/nfl/story/_/id/27364574/gruden-defends-ab-calls-helmet-personal-issue?platform=amp
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Zsiráf szörnyen mozog center alól. JMR 2.0 a gyerek mozgáskultúrára. Szörnyű.14-3-ra nyertünk. Ami jobban meglepett az az, hogy Peterman úgy mozgott, mint egy wco QB. Ő lesz szerintem a qb2.Azért ez nem meglepő 😊 WCO fit a srác...
Amadeus
Rolni
DC jövőhéten játszani fog, nagyon kíváncsi vagyok.
több mint 5 éve
14-3-ra nyertünk. Ami jobban meglepett az az, hogy Peterman úgy mozgott, mint egy wco QB. Ő lesz szerintem a qb2.Azért ez nem meglepő 😊 WCO fit a srác...
Amadeus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 5 éve
Surda
3 297
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
14-3-ra nyertünk. Ami jobban meglepett az az, hogy Peterman úgy mozgott, mint egy wco QB. Ő lesz szerintem a qb2.