Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát az van, hogy idáig a KC offense megállíthatatlan. Ha az ellenfél nem tudja megállítani őket egyszer se, akkor kár bármiről beszélni. És itt jön az, hogy kell egy D, ami remélhetőleg a 9ersnek megvan (nemsokára kiderül) és abban az 50 mp-ben limitálja a KC-t. Ezenkívül pedig a padon kell tartani őket futással. Szóval a Mahomes futott TD-ig a Titans marha jól csinálta amit csinált és ebből kiindulva lehet esélye 9ersnek.Ha nem akarunk "beállni a sorba" - és hát ez nem szokásunk - akkor a KC ellen pont ez az old school futásorientált játék lehet a legkellemetlenebb számukra. A Titans jól csinálta majdnem 2 egész negyedig.A Titans pédájával nem pont azt cáfolod, hogy a nem beállni a sorba működik a Chiefs ellen?
Azért örülök a 9ersnek, hogy bekerültek mert a KC ellen több esélyük van szerintem mint a GB-nek.
TST
Levi
Ha minden jól megy a Gruden által megálmodott Offense a kövi szezonra létrejön és erősödik a rengeteg cap space miatt a D, és akkor talán, TALÁN lehet minimális esélyünk ellenük. Legalább a reguláris szezonban.
Szerkesztette: TST
több mint 6 éve
A SF-nek szvsz egyetlen jó esélye van a KC ellen, mégpedig ugyanaz az izomfoci, mint amit a Green Bay ellen nyomtak.Ha nem akarunk "beállni a sorba" - és hát ez nem szokásunk - akkor a KC ellen pont ez az old school futásorientált játék lehet a legkellemetlenebb számukra. A Titans jól csinálta majdnem 2 egész negyedig.A Titans pédájával nem pont azt cáfolod, hogy a nem beállni a sorba működik a Chiefs ellen? Hiába működik tökéletesen Gruden futásorientált+rövid passzos game planje, ha eleve halálra van ítélve azáltal, hogy max 30 pontot tud feltenni. Bejön Mahomes a 4. negyed végén és 50 mp alatt megdobja a 36. pontot a Chiefsnek.
Azért örülök a 9ersnek, hogy bekerültek mert a KC ellen több esélyük van szerintem mint a GB-nek.
TST
A 9ers amúgy ebből a szempontból valóban jó, hogy bejutott a döntőbe, mert betekintést nyújthat a jövőnkbe. Gruden rendszere elég hasonló Shanahanéhez, szal ha minden összejön kb. ugyanolyan csapat leszünk mint most a 9ers. Ha őket is viszonylag könnyen outscoreolja a Mahomes+Reid duó, akkor sanszos, hogy az elkövetkező években max a wc lehet a cél és a főcsoport döntőben meg kiszopunk a Chiefstől.
Levi
Csak az irányító képességei miatt még az sem elég, hogy a fronttal rádöntöd a falat az irányítóra (Rodgerst ezzel megették önmagában), mert Mahomes kimozgásait is meg kell akadályoznod, aki a futásból legpontosabban dobó irányító.
Ha a Niners ezt megoldja, akkor kerül át a térfelükre az előny, mert a KC frontja a Niners gépezetével szétfutható. A SF run brigádja nem egyszemélyes, mint Henry és nem is belül mennek, ahol Chris Jones van, hanem a külső zónákat blokkolják. Csak így irányíthatja a meccset a SF.
A legnagyobb probléma a szempontjukból az, hogy a KC offense sebességére nem tud reagálni a sec-jük és Reid sztem nagyon sok reverse-t és screen-t fog betenni. Kérdés, hogy Warnerék ezekre hogyan érnek ki.
Nektek ebből annyi fontos, hogy a Raiders védelem mikor lesz nem ementáli, amin átgyalogolsz 1 perc alatt. Mert a KC-t csak kiváló védelmek tudják limitálni és akkor kerülnek bajba, ha az ellenoldalon van egy óraevő OFF, amir Gruden rendszere kétségkívül alkalmas.
OFF: A legérdekesebb SB-ek egyike lesz ez szerintem, mert kb a két csapat rendszerei mintha egymás ellen lennének elméletben kitalálva.
több mint 6 éve
Ha nem akarunk "beállni a sorba" - és hát ez nem szokásunk - akkor a KC ellen pont ez az old school futásorientált játék lehet a legkellemetlenebb számukra. A Titans jól csinálta majdnem 2 egész negyedig.A Titans pédájával nem pont azt cáfolod, hogy a nem beállni a sorba működik a Chiefs ellen? Hiába működik tökéletesen Gruden futásorientált+rövid passzos game planje, ha eleve halálra van ítélve azáltal, hogy max 30 pontot tud feltenni. Bejön Mahomes a 4. negyed végén és 50 mp alatt megdobja a 36. pontot a Chiefsnek.
TST
A 9ers amúgy ebből a szempontból valóban jó, hogy bejutott a döntőbe, mert betekintést nyújthat a jövőnkbe. Gruden rendszere elég hasonló Shanahanéhez, szal ha minden összejön kb. ugyanolyan csapat leszünk mint most a 9ers. Ha őket is viszonylag könnyen outscoreolja a Mahomes+Reid duó, akkor sanszos, hogy az elkövetkező években max a wc lehet a cél és a főcsoport döntőben meg kiszopunk a Chiefstől.
Szerkesztette: Levi
több mint 6 éve
Szerintem nem.Mayock szerint Carr nagyot lépett előre idén. Én nem így gondolom.Lépett előre egy nagyot szezon közben, aztán a végére elfogyott, mint a csapat is.
Amadeus
A kérdés, hogy ez a "nagy" lépés elég-e nekünk? Ha nem, akkor meg hogyan, mikor lehet lecserélni?
Amúgy van érdekes kérdésem?
Szerintetek Carr mennyivel nézne ki jobban Kis Shanny alatt?
Franchise QB-nak festene Andy Reid kezei alatt?
Ki a fontosabb: Reid vagy Mahomes?
Mahomes akkor is így szárnyalna, ha mondjuk Gruden draftolja bármilyen csapathoz és fejleszti?
Rolni
Nyilván Mahomes tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Szerintem Gruden alatt is jó lenne, de nem ilyen jó. Gruden konzervatív és más típusú "alapanyag" kell neki mivel merőben másképp gondolkodik. Aki Grudennél sikeres lehet/lesz az máshol nem biztos, hogy jó lenne és fordítva. Mivel mindenki más és más, és igaz ez az edzőkre és játékosokra, nem lehet megmondani. Én nem vágom annyira ezt a témát, de azért láttunk már jó sok példát arra, hogy játékosok néhány csapatban szenvednek aztán meg kivirágzanak.
Akkor jó, ha az edző tisztában van az erősségeivel (és gyengeségeivel IS!) és szakmai alapon épít. Reid ezt tök jól csinálja. Már az Eaglesben is ott volt egy McNabb aki szintén futkorászós QB volt (nyilván nem annyira mint Patrick). Egy atom atletikus szélvész gyors játékot talált ki (Én nem tudom hogy, hülye vagyok hozzá...).
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani amikor a Golden State Warriros berobbant az NBA-be a tripla dobásaival. Képesek 1 negyed alatt akár 60 pontot szerezni. A KC is csak nem 60 hanem 28 pontot, amit a két szép szemeinkkel is láthattunk. Fuck...
Ha nem akarunk "beállni a sorba" - és hát ez nem szokásunk - akkor a KC ellen pont ez az old school futásorientált játék lehet a legkellemetlenebb számukra. A Titans jól csinálta majdnem 2 egész negyedig.
Azért örülök a 9ersnek, hogy bekerültek mert a KC ellen több esélyük van szerintem mint a GB-nek. Nyílván a 9ers ARoddal lenne a tökéletes mert Ő kibaszott okos QB.
Na mind1, meg kell erősíteni az LB sort, - nembaj ha inkább statikus és erős a DL sor ha az LB-k meg a SEC be tudja játszani a pályát - és kell még egy erőfutó Jakobsz mögé/mellé és futni kell a KC ellen. Mivel ebbe az irányba ment el a csapatépítkezés ezt kell csinálni.
Futni, futni és futni. Hosszú passzok sajnos nem lesznek mert Carr fosik a PA-től. 😕
Na mind1. A kérdésedre válaszolva Rolni nem hiszem, hogy ugyanolyan jó lenne Mahomes mint a KC-ban. 😊
Szerkesztette: TST
több mint 6 éve
Mayock szerint Carr nagyot lépett előre idén. Én nem így gondolom.Lépett előre egy nagyot szezon közben, aztán a végére elfogyott, mint a csapat is.
Amadeus
A kérdés, hogy ez a "nagy" lépés elég-e nekünk? Ha nem, akkor meg hogyan, mikor lehet lecserélni?
Amúgy van érdekes kérdésem?
Szerintetek Carr mennyivel nézne ki jobban Kis Shanny alatt?
Franchise QB-nak festene Andy Reid kezei alatt?
Ki a fontosabb: Reid vagy Mahomes?
Mahomes akkor is így szárnyalna, ha mondjuk Gruden draftolja bármilyen csapathoz és fejleszti?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Mayock szerint Carr nagyot lépett előre idén. Én nem így gondolom.
több mint 6 éve
Azért az LB sornak évek kemény munkája kellett, hogy elérjék ezt az eredményt.
több mint 6 éve
Még 20 éves idõintervallum sincs ez, Csak 19. 🐵 A Chiefsnek volt olyan szezonja, ahol a WR TDk száma nulla lett. Mármint egy szezonban. Az is elég ciki volt. Néha elõfordul ilyesmi.twitter.com/joshdubowap/status/1218573383849263105?s=21kurvagyenge
Amadeus
TST

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
twitter.com/joshdubowap/status/1218573383849263105?s=21kurvagyenge
Amadeus
több mint 6 éve
Whitehead 150. Lett coverageben a lb-k közt.150 lb-t rangsoroltak.
több mint 6 éve
raiderramble.com/2020/01/17/could-rod-marinelli-eventually-become-raiders-dc/Már csak a korábbi munkásságát nézve is benne van, hogy ő fog előrelépni, ha Guenther nem tud komolyabb fejlődést elérni jövőre.
Surda
több mint 6 éve
Insta storyában LV stadion előtt autózik épp. Sztm marad velünk.Williams a sérülése előtt jó volt. 1 Td minden meccsen. Ha azt tartja akkor jó lesz az. Viszont kell elé egy 1st WR.Mivel ingyen elküldhető benne van a pakliban, hogy lecserélik valakire FA-n, de simán kaphat még egy évet...drafton ígyis úgyis kell egy impact WR
Bruce
Rolni
több mint 6 éve
Williams a sérülése előtt jó volt. 1 Td minden meccsen. Ha azt tartja akkor jó lesz az. Viszont kell elé egy 1st WR.Mivel ingyen elküldhető benne van a pakliban, hogy lecserélik valakire FA-n, de simán kaphat még egy évet...drafton ígyis úgyis kell egy impact WR
Bruce
több mint 6 éve
Williams a sérülése előtt jó volt. 1 Td minden meccsen. Ha azt tartja akkor jó lesz az. Viszont kell elé egy 1st WR.
több mint 6 éve
Egy kutya.TW az Whitehead lenne?Tyrell Williams
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
TW az Whitehead lenne?Tyrell Williams
Amadeus
több mint 6 éve
TW az Whitehead lenne?
több mint 6 éve
raiders.com-on van fenn egy friss interjú Mike Mayockkal. Továbbra is baromi szimpatikus az ember nekem. Annak ellenére, hogy voltak click bait cikkecskék arról, hogy esetleg nem érezné jól magát vagy, hogy nem jönne ki Jonnal a beszélgetésből egyáltalán nem ez jött le számomra.Úgy fest továbbra is nagy az egyetértés és abszolút közösen dolgozik az edzői és a scouting részleg. Ez bíztató! MM amúgy Jonnal együtt volt/van az East-West game-en, ami elvileg ritkaságnak számít, HC-k nem igen szoktak részt venni. Persze ez azért is lehet, mert Gruden a végső döntések meghozója, de ne legyünk pesszimisták 😊
Elmondta amúgy, hogy Maxx-tól nem vártak ilyen rookie évet persze, de a hossza, bend képessége és a motorja miatt erősen hittek benne hosszabb távon. Őket is meglepte, hogy ennyi izmot fel tudott szedni és ennyit tudott erősödni, ami nagyban segítette a hetékonyságát...
(amúgy ránéztem a pressure/hurrie számaira Maxx-nak és ott azért brutál lemaradás van Nick Bosához képest...szóval a DROY versenyben nem volt esélye igazából, de a tény, hogy egy 1\2-es emberkéhez lehet hasonlítgatni egy 4. körös játékost az már komoly dolog! (amúgy Josh Allen számait kvázi hozza és neki nem volt Campbell meg Ngakoue társa...))
Ő is jól megdícsérte Josh Jacobs-ot és elmondta, hogy igen könnyű döntés volt Richie hosszabbítása, mert on and off the field minden ígéretét betartotta Incognito, remekül játszott és sokat segített a fiatal OL embereknek. Azt is elmondta MM, hogy tavaly azért nem tartott annyira a leigazolásától, mert Ő személyesen ismeri Richie összes korábbi OL edzőjét és mindenki dícsérte...
Carr kapcsán elmondta, hogy Gruden mennyit követel meg az irányítóitól és Carr sokat fejlődött. Remek chemistry-t épített ki Waller-rel és Renfrow-val. Azt is mondta, hogy több segítség kell neki még WR poszton...ez azt erősíti bennem, hogy Carr marad és épül tovább a roster...érdekes, hogy TW nem került említésre, de vszeg nem kell sokat belelátni ebbe...
több mint 6 éve
félig off (talán), de ezzel most találkoztam:www2.hm.com/hu_hu/search-results.html?q=raiders
több mint 6 éve
A Mack trade kapcsán a kondíciós 5. kör 7.-re módosult. Így van 2db első, 3db harmadik, 1db negyedik és 1db ötödik körös pickünk jelenleg.Ha ilyen választásaink lesznek mint most voltak, jó szezonnak nézünk elébe.
Rolni
több mint 6 éve
A Mack trade kapcsán a kondíciós 5. kör 7.-re módosult. Így van 2db első, 3db harmadik, 1db negyedik és 1db ötödik körös pickünk jelenleg.
több mint 6 éve
Megint ez a boszorkányüldözés Mack ellen54 pressureje volt rookieként, a sackek nem jöttek, de konzisztensen megverte az emberét pass rushban is, miközben elit szinten fogta a futásokat.
Ferrellnek 26 darab pressureje van, kevesebb mint feleannyi, kb ennyire hozta Mack számait. Az hogy ebből lett 5 sack az jó, de az illékony statisztika, durván feleannyiszor sikerül megvernie az emberét mint Macknek rookieként, és akkor tegyük hozzá, hogy Mack 2. évére szintet lépett ezen a téren, amiben Ferrellnél egyelőre csak reménykedni lehet.
Amúgy most már semmit nem számít, hogy Ferrell 1/4 volt. Nem az kell nézni, honnan jött, hanem hogy mit tesz hozzá. Ha gameday inaktív lett volna, vagy nagyon szar, akkor számítana, mert akkor a draft értéke miatt nem rúgnák ki, de 16 meccsen kezdett, volt egy felfeleve ívelő pályája a teljesítményének, amit a meglehetősen tág, "solid" kifejezéssel lehet illetni. Egy poszt meg van vele ugyanúgy mintha 3/90 lett volna és akkor mindenki arról beszélne, milyen igéretes újonc. Persze 1/4re jöhetett volna jobb, a draftértékelést le is lehet húzni miatta, de Ferrell egy dolog hogy nem lesz Mack, de nem lesz kuka sem. Ott van Fisher KC-ban, 1/1hez képest bust, de elfogadható tackle, ez elég volt 2. szerződésre és most is fontos tagja a csapatnak, ha nem is ő a sztár.
szerk.: lassú voltam
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear