Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
pls ne. Bradyt neeeeeeKicsit fura nekem ezt így egy Pats fantól olvasni...ha nekünk lenne egy olyan figuránk, mint Brady, akinek annyit köszönhetnék, mint Ti neki, biztos szorítanék neki, hogy kapjon szép pénzt és tőlünk vonuljon vissza.Legjobb érv: Brady kora miatt muszáj lesz új qb-t draftolni belátható időn belül. Egyként FA mágnes, lehetne invesztálni prémium playereket a D-be, húzni egy project qb-t. Sokat adna, a karerőt meg megoldaná Gruden rendszere. Látok benne koncepciót és perspektívát.
De értem és logikus amit amúgy írsz a témában. Pont az általad leírtak miatt nem szeretném a sorainkban tudni Bradyt én sem.
Rolni
Amadeus
olyan bazári majmok lennénk az új stadionban Bradyvel.
Szerkesztette: Surda
több mint 6 éve
Kicsit fura nekem ezt így egy Pats fantól olvasni...ha nekünk lenne egy olyan figuránk, mint Brady, akinek annyit köszönhetnék, mint Ti neki, biztos szorítanék neki, hogy kapjon szép pénzt és tőlünk vonuljon vissza.Legjobb érv: Brady kora miatt muszáj lesz új qb-t draftolni belátható időn belül. Egyként FA mágnes, lehetne invesztálni prémium playereket a D-be, húzni egy project qb-t. Sokat adna, a karerőt meg megoldaná Gruden rendszere. Látok benne koncepciót és perspektívát.
De értem és logikus amit amúgy írsz a témában. Pont az általad leírtak miatt nem szeretném a sorainkban tudni Bradyt én sem.
Rolni
több mint 6 éve
Kicsit fura nekem ezt így egy Pats fantól olvasni...ha nekünk lenne egy olyan figuránk, mint Brady, akinek annyit köszönhetnék, mint Ti neki, biztos szorítanék neki, hogy kapjon szép pénzt és tőlünk vonuljon vissza. De értem és logikus amit amúgy írsz a témában. Pont az általad leírtak miatt nem szeretném a sorainkban tudni Bradyt én sem.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
En nem azt mondtam, hogy megvaltonak johetne ide..csupan a biznisz oldalat nezve a franchise se jar rosszul az uj varosban egy ilyen nevvel, meg a jatekos brandjenek is oriasi lokes..ebben a varosban hetente van 2 millio UJ turista. Kraft nem fogja megtartani, ha nincs esznel TB es piaci penzt ker. Remeli hogy akkor inkabb visszavonul..de TB meg lenyilatkozta, hogy jatszani akar. Azert BB ugy 5-6 evre fontosabb, mint Tom 1-2 evre. Ha Kraft megtartotta volna mindenaron, akkor tavaly alairjak vele amit Brady akart es van 3 eves dealje. De nem akartak, sot nagyon ugy fest igy utolag, hogy ez amolyan allin evnek gondolt verzio is lehetett az FO reszerol Tom fele az utolso nekifutasra. Scarnak is az utolso eve lett ez.
En nem latom azt, hogy TB ugy tud maradni nalunk, hogy piaci penzt kapna es nem innank meg a levet 1-2 ev mulva..es BB miert akarna ures eveket a vege fele kozelito karrierjeben?
Nalam realis racio, hogy valahova elviszik, ahol kaphat penzt es megeri gazdasagilag a csapatnak es TB12 brandnek is..vagy szepen alair nalunk joval kevesebbert. Nem tudnek annak orulni, hogy megfizetjuk aztan kottogunk,mert emiatt gyengulunk mashol vagy kazalnyi DM lesz 2021re es 22re. Tobb mint egy Gilmore 19millios fizuja..azert az eleg nagy luxus, hogy elit penzt fizetsz valakinek, aki nincs is ott fizikailag.
Ha TB nem akar a Patsnel maradni, akkor menjen oda, ahol szamolgathatja a dollarjait osz fejevel..
Az inkabb kerdes, hogy a felvevo csapat mit tud nyerni vele? Letezik-e olyan csapat, amelyiknek megeri elvinni..SB eselyekkel hova mehetne?
több mint 6 éve
Komolyan elhiszed, hogy Kraft engedi, hogy ne Pats-ból vonuljon vissza?Mégis miért engedné el Kraft/BB?A fizetési igénye miatt engednék el, illetve a szerződéshosszúságon is lehet még problémázni a felek között.
Mégis miért menne el Brady?
Ha ezek mégis bekövetkeznek mégis miért választana minket?
Ha még ez is meglenne, mit nyernénk mi egy 40+-os QB-val, aki idén elég jól megmutatta, hogy nem képes már a hátára venni egy csapatot és menetelni velük?
Rolni
Elég jó opció vagytok a TB12 brand szempontjából, ráadásul az a fizu is más ott adózás szempontjából.
A nem tudja hátára venni részre a PFF mostanában megjelent éves passzpontossági statisztikái a válaszok. Amiben a 3.helyre bírt bekocogni a pontosság+ kategóriában, 10. az összesített listában és a legjobb a szoros védekezés elleni rangsorban, de az élmezőnyben volt tavaly a mélységi passzoknál is..Szóval nem Bradytől volt gyér az az offense, ahogy azt egész évben mondtuk is..
topin
Szerinted Brady megkockáztatja, hogy lerombolja a renoméját egy gyatra karrier zárással másik csapatnál? Rögtön jönnének a csak BB miatt volt ennyire jó dumák...
Nevada tax oké, TB12 brand oké, de szerinted jönne Gruden alá? Jönne egy olyan roster élére, ami azért messze nem top 10-es, amivel igencsak jó eséllyel bukik majd?
Értem én, hogy pontosan dob, de pl Carr is elég pontosan dob, aztán mégse voltunk PO csapat. Nem hiszem, hogy Brady jövőre instant PO csapattá vagy SB kontenderré tenne minket, máskülönben meg ugye nincs értelme egy ilyen lépésnek...
Én ezt nem látom...
több mint 6 éve
Mégis miért engedné el Kraft/BB?A fizetési igénye miatt engednék el, illetve a szerződéshosszúságon is lehet még problémázni a felek között.
Ha még ez is meglenne, mit nyernénk mi egy 40+-os QB-val, aki idén elég jól megmutatta, hogy nem képes már a hátára venni egy csapatot és menetelni velük?
Rolni
Elég jó opció vagytok a TB12 brand szempontjából, ráadásul az a fizu is más ott adózás szempontjából.
A nem tudja hátára venni részre a PFF mostanában megjelent éves passzpontossági statisztikái a válaszok. Amiben a 3.helyre bírt bekocogni a pontosság+ kategóriában, 10. az összesített listában és a legjobb a szoros védekezés elleni rangsorban, de az élmezőnyben volt tavaly a mélységi passzoknál is..Szóval nem Bradytől volt gyér az az offense, ahogy azt egész évben mondtuk is..
több mint 6 éve
Annyira nem látom ennek a Brady témának az alapjait...Mégis miért engedné el Kraft/BB?
több mint 6 éve
Egy részét én is. De Bradyt ne!twitter.com/Coach7EN/status/1221929310073782272?s=09ezt így alá is írnám.
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
twitter.com/Coach7EN/status/1221929310073782272?s=09ezt így alá is írnám.
Bruce
több mint 6 éve
twitter.com/Coach7EN/status/1221929310073782272?s=09
több mint 6 éve
ebbű' more rákláb leszVan élő szerződése is 2020-ra még náluk...Agybajt kaptam? de (csak) nekem tetszik.Így h régi őribariját Gaileyt reaktiválta a Phins, sztem Fitz marad Miamiban.
QB1 : Carr
QB2 : Fitzpatrick
QB3 : Draft
Surda
empty taxi
Rolni
több mint 6 éve
Van élő szerződése is 2020-ra még náluk...Agybajt kaptam? de (csak) nekem tetszik.Így h régi őribariját Gaileyt reaktiválta a Phins, sztem Fitz marad Miamiban.
Surda
empty taxi
több mint 6 éve
Agybajt kaptam? de (csak) nekem tetszik.Így h régi őribariját Gaileyt reaktiválta a Phins, sztem Fitz marad Miamiban.
Surda

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Á dehogy, akkor még meleg van. 😅Agybajt kaptam? de (csak) nekem tetszik.Akkor azt tudod, h Fitzmagic már a 4. héten játszana! 😆
Surda
steelwolf
több mint 6 éve
Agybajt kaptam? de (csak) nekem tetszik.Akkor azt tudod, h Fitzmagic már a 4. héten játszana! 😆
Surda
több mint 6 éve
Agybajt kaptam? de (csak) nekem tetszik.QB1 : Carr
több mint 6 éve
Be lesek én is, remélem nemcsak online van. 😊😄 H&M-től kérek jutalékot!fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
www2.hm.com/hu_hu/search-results.html?q=raiders
Levi
Rendeltem egy kabátot meg egy kapucnis felsőt, van Nike-m, meg NE-m és Rebookom is de ez meglepően jó ár/érték arányú cucc. Jó minőség, pontos méretezés. Ha valaki gondolkodik rajta csak bátorítani tudom.
Surda
d3Y
Surda
több mint 6 éve
Nevin Lawson maradHa nem lesz jobb ember, megvan a NCB...Joyner tényleg S lesz a végén...
Amadeus
több mint 6 éve
Nevin Lawson marad
több mint 6 éve
Ó hogy kapd be! 😄😄😄😄NFL.com-on már Las Vegas Raiders van, itt is megérne egy topic cím módosítást 😊Tessék
tenorx
Az url majd egyszer, azzal lehet tényleg megvárjuk azért az első vegasi meccset 😊
r.baggio
Én akkor is Oakland drukker vagyok!
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Igen, HA SEA szurkoló lennék. De nem vagyok, így nem égeti. 😄Mármint, hogy égetné a hátad a Raiders felirat 😉 😛? (irony 😊)Sorry, magamból indultam ki.Miért égetné? Két kedvenc csapatom van a Raiders és a Seahawks régóta.Az fsza és nem égeti a hátad a RAIDERS felirat? 😄Én Karácsonyra kaptam egy ilyen pulcsit, miután multkor kiszurtam meglepodve a boltban.😊fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Rendeltem egy kabátot meg egy kapucnis felsőt, van Nike-m, meg NE-m és Rebookom is de ez meglepően jó ár/érték arányú cucc. Jó minőség, pontos méretezés. Ha valaki gondolkodik rajta csak bátorítani tudom.
Surda
d3Y
zavi27
Surda
zavi27
Surda
dande
több mint 6 éve
Mármint, hogy égetné a hátad a Raiders felirat 😉 😛? (irony 😊)Sorry, magamból indultam ki.Miért égetné? Két kedvenc csapatom van a Raiders és a Seahawks régóta.Az fsza és nem égeti a hátad a RAIDERS felirat? 😄Én Karácsonyra kaptam egy ilyen pulcsit, miután multkor kiszurtam meglepodve a boltban.😊fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Surda
d3Y
zavi27
Surda
zavi27
Surda
több mint 6 éve
Sorry, magamból indultam ki.Miért égetné? Két kedvenc csapatom van a Raiders és a Seahawks régóta.Az fsza és nem égeti a hátad a RAIDERS felirat? 😄Én Karácsonyra kaptam egy ilyen pulcsit, miután multkor kiszurtam meglepodve a boltban.😊fuck it, rábeszéltetek, rendeltem én is. 😊félig off (talán), de ezzel most találkoztam:Köszi a tippet, éltem vele.
Levi
Surda
d3Y
zavi27
Surda
zavi27