Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 434
Cook 180 yarddal zárt. Tank játszani fog Denverben.
több mint 7 éve
TST Las Vegas Raiders 1 484 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Igen bejött a számításod Bruce.
Szerintem nem kell nagyon kétségbe esni. Nagyon erős ez a Rams. Partyban voltunk 1 félidőig.
TST
Az események alapján inkább a második félidőben voltatok partyban, méghozzá elég jó lehetett, mert a srácok vissza sem értek onnan a végéig
Wyatt
Gut. Szopófantomos poén nem jön?
TST
Pariban 😉
Wyatt
Menj el innen és hagyjál békén.
TST
Sokkal, sokkal, sokkal szerényebben is lehet ezt, de most elfogadom annak, hogy csalódott vagy a meccsetek miatt. Azért fel a fejjel^^
Wyatt
Nem érdekel, hogy fogod fel. Én se megyek trollkodni meg poénkodni semelyik más topkiba.
Nem arról van szó, hogy ne kommentelj ide mert alapvetően bírom vitákat és van amiben igazat is tudok adni neked (most pl abban, hogy ha továbbra is ilyen szar lesz a Raiders akkor neked lesz igazad és ténylegesen lószart nem ér ez a keret - viszont ez csak 1 meccs volt, van még minimum 15 még hátra) de a károgást meg a poénkodást nem bírom.
Én sose mentem a Pats topikba osztani az észt...
Szóval igen lehetne sokkal, sokkal, sokkal szerényebben is. És elfogadom azt, hogy ha nem károgsz itt a csapaton.
A továbbiakban nem folytatom veled ezt a párbeszédet.
TST
Hát, maradjunk annyiban, hogy valami kurva durván félreértettél 😀
Én csupán arra az egyszerű tényre hívtam fel a figyelmet, hogy ellentétben Gundel Takács Gábor minden meccsen hangoztatott gondolataival, nem partiban vannak a csapatok, hanem pariban. Ennyi a sztori, másik csapaton a saját topicján belül nem szoktam élcelődni, béke 😊
Wyatt
Én streamen néztem. Félreértettem, igazad van. A TV-s okoskodást nem követem.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Szerintem nem kell nagyon kétségbe esni. Nagyon erős ez a Rams. Partyban voltunk 1 félidőig.
TST
Az események alapján inkább a második félidőben voltatok partyban, méghozzá elég jó lehetett, mert a srácok vissza sem értek onnan a végéig
Wyatt
TST
Pariban 😉
Wyatt
TST
Sokkal, sokkal, sokkal szerényebben is lehet ezt, de most elfogadom annak, hogy csalódott vagy a meccsetek miatt. Azért fel a fejjel^^
Wyatt
Nem érdekel, hogy fogod fel. Én se megyek trollkodni meg poénkodni semelyik más topkiba.
Nem arról van szó, hogy ne kommentelj ide mert alapvetően bírom vitákat és van amiben igazat is tudok adni neked (most pl abban, hogy ha továbbra is ilyen szar lesz a Raiders akkor neked lesz igazad és ténylegesen lószart nem ér ez a keret - viszont ez csak 1 meccs volt, van még minimum 15 még hátra) de a károgást meg a poénkodást nem bírom.
Szóval igen lehetne sokkal, sokkal, sokkal szerényebben is. És elfogadom azt, hogy ha nem károgsz itt a csapaton.
TST
Hát, maradjunk annyiban, hogy valami kurva durván félreértettél 😀
Én csupán arra az egyszerű tényre hívtam fel a figyelmet, hogy ellentétben Gundel Takács Gábor minden meccsen hangoztatott gondolataival, nem partiban vannak a csapatok, hanem pariban. Ennyi a sztori, másik csapaton a saját topicján belül nem szoktam élcelődni, béke 😊

több mint 7 éve
TST Las Vegas Raiders 1 484 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
TST
Wyatt
TST
Pariban 😉
Wyatt
TST
Wyatt
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 434
pfuh, most néztem végig, képzelhetitek milyen nehéz volt 1, végig nézni 2, végig szenvedni a napot, hogy ne legyen eredmény spoiler. Amit én láttam:

offense:
- 7 db(!) szabálytalanságig számoltam az offense oldalon, mire feladtam. Mivel az első holdingot Miller csinálta, ezért még anyáztam az elején, aztán Osemele, Gabe is belekezdett. A két G-nél feltehetően a Suh-Donald páros tartása volt a ludas, nem gondolom, hogy velük hosszútávon gond lenne. Miller egyébként mutatott egész jó dolgokat is, de van még hova csiszolni.
- Cook remek volt, minden sallang nélkül, kár a végén azért az intért, ahol nem értették meg egymást DC-vel
- a playcall szintén jó volt Cook irányába, Gruden - ahogy ki is emelte Zoli (?) - remekül keverte a lapokat a Zone és M2M védekezésre reagálva.
- viszont más kérdés, hogy ebből Carr mit hozott ki. 3 INT, abból az 1. és 3. szimplán hülyeség volt, a 2. viszont érhetetlen. Egész meccsen jellemző volt rá ez az ideges kimozgás, gyorsan szabadulás a labdától, viszont itt volt az a pillanat ahol őszintén nem értettem - és ahogy láttam Gruden sem -, hogy mi is volt a koncepció. Találó volt a komment, miszerint olyan volt a 2. pick, mintha mellé nyomott volna valaki Maddenben, annyira szürreális volt az egész. Ezen felül volt delay of game, több rossz read, én utóbbinak tudom be, hogy ennyire nem erőltette a Cooper-Nelson párost. Vélelmezem, hogy Cook volt a no1 target és ahogy olvasta célpontonként sorba a playt, és látta, hogy cover, vagy minimum cover esély van, akkor eldobta az RB/kispad irányába. Mindezt úgy, hogy ez a Rams védelem messze nem játszott olyan jól, mint amekkora a hype körülötte, az Oline a holdingokat leszámítva túl nagy hülyeséget nem csinált. Szvsz ez a meccs elment Carr-on, simán lehetett volna egy 24-21, amit itt többen tippeltek is.

Defense

- a 4 man rush gyenge volt a 1GAP ellenére. Egy olyan QB ellen játszottunk, aki 3. évére sem érzi a zóna határokat (wtf.), ergo nem értem, hogy miért nem láttunk több agresszív zone blitz playt ellene.

- a többi rendben volt, a 2 PI közül az egyik szerintem kamu volt (talán az első, amit Melvinnek húztak be), az, hogy 33 lett a vége betudható szintén Carrnak és annak, hogy elfáradtak, utóbbi nem is szégyen egy top5 offense ellen.

Ugyanazt gondolom, amit Bruce. Carr kapkod, szar döntések sorát hozza, kivégezve a saját csapatát. Itt Grudennek a szezon végére helyre kell hoznia, vagy jövő nyáron el kell köszönni DC-től. Nagyon félek tőle, hogy túl későn került Gruden kezei közé, és marandó nyomot hagyott a sérülése. Még 2 ilyen meccs és megnézném, hogy McCarron mit tud ezzel a fallal és AC-vel kezdeni.
több mint 7 éve
TST
Wyatt
TST
Pariban 😉
Wyatt
TST

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 864
több mint 7 éve
TST
Wyatt
TST
Pariban 😉
Wyatt
több mint 7 éve
TST
Wyatt
TST
Pariban 😉

több mint 7 éve
TST
Wyatt
több mint 7 éve
Szomorú a fejem, a kosok fosztottak ki minket. Csak az első félidőt láttam,mert melózni is kell,szal Carr bénázását majd délután nézem meg. De viszont az a 146 yard büntetés is odabasz.
FinoDaLungovillagio
146-ból volt egy olasz foci is kb 50-ért.
Surda
Bocs nem értem ezt az "olasz focit". Szeretnék képben lenni.
FinoDaLungovillagio
eljátszotta h visszahúzzák miközben sisakon vágta a labda, mert a színházra figyelt.
Surda
Értem, bár nekem ez inkáb spanyol,portugál,vagy dél amerikai foci.
FinoDaLungovillagio
Minden latinfocista buzi.

TST

több mint 7 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 238 — Raiders fan
Necces, hogy újra tudom-e nézni. Ha igen írok, ha nem akkor sok értelmét nem látom, mert a második félidőt lila köddel a szemem előtt néztem 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Rolni ha van időd és kedved egy elemzést írhatnál a meccsről. Szívesen olvasom az objektív írásaid. Érdekel a véleményed és az enyémet is formálják.
Jah és Deyell örülnék ha majd reagálnál rá Te is valamilyen formában.
Seggnyalás off!

Szerkesztette: TST
több mint 7 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 726
Amúgy a secondery nekem jobbnak tűnt mint az utóbbi pár évben eddig bármikor.
Ellenben a faltól több kell sokkal, főleg belül. Kell az olyan teljesítmény Hall és Mo-tol is mint amit láthattunk pre seasonbe.
Jó O fala van a Ramsnek de nem elit és hát ugyanaz ment mit tavaly szélről behajtjuk a zsebet de van hova fellépni. 😐

több mint 7 éve
Ez onbizalomhiany. Ki lehet gyogyulni belole. De garancia nincs. Vagy sikerek kellenek, vagy jo edzo, van aki magatol megerti, hogy nem jo amit tesz, es meggyozi magat. Van akinek egy pofon hasznos, van akinel a turelem. Minden ember mas. De aki, mint Carr, alapbol nem felos, jo eselye van. De minel tovabb varnak, annal rosszabb.
ulpianus
Pofonnak reméljük ez megteszi.
Jó edzőnek reméljük ott van Gruden.
#remeljuk

több mint 7 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 726
Nem látom borusnak a dolgokat. Sok minden van amit még csiszolni, alakítani kell. Az is fix hogy Carr-nak ujra kell növeszteni valamint még agresszívabb védelem kell. Meglátjuk a lényeg hogy nem reménytelen és végre van edzői szaktudás a csapatnál. Bronco ellen W lesz szvsz

több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez onbizalomhiany. Ki lehet gyogyulni belole. De garancia nincs. Vagy sikerek kellenek, vagy jo edzo, van aki magatol megerti, hogy nem jo amit tesz, es meggyozi magat. Van akinek egy pofon hasznos, van akinel a turelem. Minden ember mas. De aki, mint Carr, alapbol nem felos, jo eselye van. De minel tovabb varnak, annal rosszabb.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Az a baj, hogy Carr mar szellemeket lat. Neha nem is volt nyomas, mikor kapkodott.
ulpianus
Tudunk olyan NFL QB-ról, aki elkezdett szellemeket látni, de kigyógyult belőle? Komoly kérdés!!
Rolni
Tudunk
Csak akkor már nem volt QB.
több mint 7 éve
Az a baj, hogy Carr mar szellemeket lat. Neha nem is volt nyomas, mikor kapkodott.
ulpianus
Tudunk olyan NFL QB-ról, aki elkezdett szellemeket látni, de kigyógyult belőle? Komoly kérdés!!

több mint 7 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
ulpianus
 youtu.be/DhMWAmd_Pr0?t=9m10s

a második int remek példa erre. 1&10, látszólag ideje is volt, de valamiért mégis elkezd kapkodni. Pedig ha jól látom Cook üresen volt, de pont akkor nézett vissza, amikor Carr elkapta a fejét. Valszeg nem lett volna meg a first down, de kb. 5 yardra jó lett volna.
több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Jövő héten kezdjen mcCARRon?
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 436 — we almost always almost win
Én nem láttam hatalmas edzői hibákat...halftime adjustment hiányzott, de a fő gond mégsem ez volt

Bírókon se múlott.

Mack-en se múlott amúgy.

Ez Derek Carr sara...szar passz volt már az első INT is, de amit a második félidőben művelt...be van szarva, nem megy végig a readeken, kapkod, nem áll bele a dobásokba...lehet a két sérülése David Carr-t csinált belőle...ha így van meg vagyunk baszva...
Rolni
be van szarva e mögött a fal mögött? Cseréljen 1 meccsre Wilsonnal...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
FinoDaLungovillagio Las Vegas Raiders 88
Én nem láttam hatalmas edzői hibákat...halftime adjustment hiányzott, de a fő gond mégsem ez volt

Bírókon se múlott.

Mack-en se múlott amúgy.

Ez Derek Carr sara...szar passz volt már az első INT is, de amit a második félidőben művelt...be van szarva, nem megy végig a readeken, kapkod, nem áll bele a dobásokba...lehet a két sérülése David Carr-t csinált belőle...ha így van meg vagyunk baszva...
Rolni
Igen, véleményem szerint is nagyon nagy baj, hogy kapkod Carr, pontosan ez volt a nagy erőssége, hogy magabiztos volt két szezonnal ezelőtt és igaz, hogy képes volt gyorsan szabadulni a labdától, de volt hogy kivárt a végsőkig és úgy is pontos labdákat tudott dobni. Most ez a kivárás hiányzik, így a magabiztosság is oda, innentől kezdve ez pedig átragad mindenkire és ez van belőle.
Két szezonnal ezelőtt, olyan jó volt látni, hogy vezér volt a pályán, szinte izzott a levegő körülötte és volt olyan időszak, amikor ránézésre meg lehetett mondani, hogy végig fogja vinni az utolsó drive-ot a csapat és nyerünk.
Mostanra már a sansz is elveszni látszik, hogy ilyen támadásokat vezessünk, mert mindig nagyobb hátrányba kerülünk a végére.
Hiányzik belőle a tűz, amivel a hiányosságait jól tudta palástolni. Szomorú vagyok.
Bruce
Carral az a baj többek közt, hogy Ő Jézus Krisztustól reméli a védelmet, nem pedig az OL fiúktól. Így nehéz lessz növelni a passz pontosságot, hacsak megnem nyílik az ég és az úr leszál hozzá hogy biztosítsa védelmét a pass rusherektől.
Bár az első félidőből az sem tett hozzá magabiztosságához, hogy haladás után Miller és Gabe is holdingoltak, amivel feleslegesen visszarántották a csapatot. Az a Kolton valahogy nem passzol nekem.
több mint 7 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Szomorú a fejem, a kosok fosztottak ki minket. Csak az első félidőt láttam,mert melózni is kell,szal Carr bénázását majd délután nézem meg. De viszont az a 146 yard büntetés is odabasz.
FinoDaLungovillagio
146-ból volt egy olasz foci is kb 50-ért.
Surda
Bocs nem értem ezt az "olasz focit". Szeretnék képben lenni.
FinoDaLungovillagio
eljátszotta h visszahúzzák miközben sisakon vágta a labda, mert a színházra figyelt.
Surda
Értem, bár nekem ez inkáb spanyol,portugál,vagy dél amerikai foci.
FinoDaLungovillagio
Oke legyen az.
Itt nem szokås