Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
közben csak oda kellett vinni Tyrodot ingyéBuffalóban meg 20 első kört. Na bummRG III annyira fos lett volna, amikor egyből PO-ba vitte a csapatát? Ja, hogy tönkrement utána a térde, az az ő saraAdtak 6 (?) picket egy PO meccsért.
Wyatt
Amadeus
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Buffalóban meg 20 első kört. Na bummRG III annyira fos lett volna, amikor egyből PO-ba vitte a csapatát? Ja, hogy tönkrement utána a térde, az az ő saraAdtak 6 (?) picket egy PO meccsért.
Wyatt
Amadeus

több mint 7 éve
RG III annyira fos lett volna, amikor egyből PO-ba vitte a csapatát? Ja, hogy tönkrement utána a térde, az az ő saraAdtak 6 (?) picket egy PO meccsért.
Wyatt
több mint 7 éve
RG III annyira fos lett volna, amikor egyből PO-ba vitte a csapatát? Ja, hogy tönkrement utána a térde, az az ő sara

több mint 7 éve
miért, a 8-8 szezont minek neveznéd, amit elérsz vele?Akkor all-prot cserélsz foshoz, nem fost cserélsz fosra. Kis különbség azért akad.
Amadeus
Illetve ha megtartják a pickeket és húznak egy középszar kezdőt meg egy bustot az mivel jobb.
Prémium posztra hoztak elit játékost, ők sztem jól jártak.
Ti akkor jártok nem szarul, ha a pickekből az egyik legalább Mack kaliber lesz. Hajrá.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
miért, a 8-8 szezont minek neveznéd, amit elérsz vele?Annyi különbséggel, hogy itt all-prot szarértről beszélünk.benne van egy újabb RGIII "szart szarért" biznisz esélye.Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?A mókás majd az lesz, ha látjátok kiket húztatok azokból a pickekből, amiket Mackért kaptatok.
😊
Amadeus
gabokocka
Amadeus
gabokocka
több mint 7 éve
Annyi különbséggel, hogy itt all-prot szarértről beszélünk.benne van egy újabb RGIII "szart szarért" biznisz esélye.Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?A mókás majd az lesz, ha látjátok kiket húztatok azokból a pickekből, amiket Mackért kaptatok.
😊
Amadeus
gabokocka
Amadeus
több mint 7 éve
21-14-re nyerünk, szerintem PG meg fogja tudni fogni a Rams O-t.Azért ez csak egy meccs volt. Nem lesz rossz csapat a Bears, bár remélhetőleg azért a PO nem jön össze a csoport miatt, de várok tőlük minimum 8 győzelmet. Mondjuk attól nem lesz pickjük az első körben.A Chiefs offense életveszély, ahogy ezt várni lehetett...Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?
Rivers még mindig igen jó...
Keenum előrelépés lesz a Denver számára...
Egyik sem meglepő, de úgy fest valóság! Nem lesz egyszerű egyik csapat ellen sem...
Mack zseni és remekül indította meg az új fejezetét a HOF karrierjének...arról nem tehet, hogy egy másik zseni élete egyik legnagyobb meccsét szintén tegnap hozta, pont ellene és egy olyan poszton, ami többet ad hozzá a győzelemhez...
QB>minden más
Persze mindenki Grudenen és rajtunk röhög, hogy elcseréltük Khalil-t.
Nagy meccs kell Carr-tól és Gruden-től, hogy ne sírva röhögés legyen ebből keddre...
Rolni
😊
Amadeus
Bruce
több mint 7 éve
benne van egy újabb RGIII "szart szarért" biznisz esélye.Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?A mókás majd az lesz, ha látjátok kiket húztatok azokból a pickekből, amiket Mackért kaptatok.
😊
Amadeus
gabokocka
több mint 7 éve
Én amondó vagyok, hogy necces győzelmünk lesz. A Rams bebóbiskol, mi pedig bizonyítani akarunk (főleg Chucky). 26-24
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?A mókás majd az lesz, ha látjátok kiket húztatok azokból a pickekből, amiket Mackért kaptatok.
😊
Amadeus
több mint 7 éve
Ki mire tippel a mai meccsen, már eredmény szempontjából?Vadnyugati pisztolypárbaj lesz és az nyer, aki kevesebbet hibázik...
Én azt gondolom, hogy mivel a Rams papíron is erősebb és valószínűleg a bíróknál sem mi leszünk a favoritok, így 2 TD-nél nagyobb különbséget várok az ő javukra, hiába a hazai pálya előnye.
Tippem: 10 - 27
Bruce
Legyen mondjuk 42-38 😀
Abban bízok, hogy legalább 4-5 sack-et összehoz a védelem folyamatos nyomás mellett, hogy elhallgattassák a Mack trade kritikusait.
Szerkesztette: bmg
több mint 7 éve
Offtopik: sikerült valakinek jegyet venni a londoni meccsre?
több mint 7 éve
Ki mire tippel a mai meccsen, már eredmény szempontjából?Ha 10 db pontot tudunk feltenni, akkor nemcsak a szezont, de a következő éveket is elkezdem eltemetni. Azt is megmondom előre miért:
Én azt gondolom, hogy mivel a Rams papíron is erősebb és valószínűleg a bíróknál sem mi leszünk a favoritok, így 2 TD-nél nagyobb különbséget várok az ő javukra, hiába a hazai pálya előnye.
Bruce
Igaz, hogy a Rams védelme tavaly erős volt és papíron tovább erősödött, de
-mi letettük a voksunkat egy nagyon drága offensive HC mellett évekre, akitől azt várjuk, hogy a nagyon jó védelmek eszén is túljárjon sémával, playcallinggal.
-mi letettük a voksunkat Derek Carr mellett (aki miatt közvetve Mack is távozni kényszerült), akitől azt várjuk, hogy top 10-es irányítóként a csapatot vigye a hátán a sikerek felé
-Gruden és Carr rendelkezésére áll egy elit interior OL és az OT posztok is végülis tervek szerint alakultak
-G&C rendelkezésére áll Lynch, Cooper, Nelson, Richard, Cook és még pár kiegészítő játékos, tehát azt nem lehet mondani azért, hogy nem volt kinek passzolni, kivel futni
-2016-ban Musgrave és Carr lényegében azonos támadó egységgel erős védelmek ellen is képes volt sziporkázni (Crabs~Nelson, Murray~Lynch, OTk~OTk)
Ha egy egész off-season készülés és tervezés után Jon 10 pontot tud feltenni Carr-al, akkor komolyan kezdhetünk aggódni Jon a HC miatt is, amellett, hogy már most is komolyan lehet aggódni Jon a GM miatt...
Szerkesztette: Rolni
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Ki mire tippel a mai meccsen, már eredmény szempontjából?Elrugaszkodom a realitás talajáról és tippelek egy 24-21-es győzelmet. A belső falak kiölik egymást, szal menni fog a futás, ezáltal Carr jó lesz. A védelem enged 3 td-t, de a meccs végén megfogja a Ramset és az utolsó 2 percben beverünk egy győztes field goalt. Érdemes lesz felkelni.
Bruce
több mint 7 éve
egy tömör válasz:A Chiefs offense életveszély, ahogy ezt várni lehetett...Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?
Egyik sem meglepő, de úgy fest valóság! Nem lesz egyszerű egyik csapat ellen sem...
Mack zseni és remekül indította meg az új fejezetét a HOF karrierjének...arról nem tehet, hogy egy másik zseni élete egyik legnagyobb meccsét szintén tegnap hozta, pont ellene és egy olyan poszton, ami többet ad hozzá a győzelemhez...
QB>minden más
Nagy meccs kell Carr-tól és Gruden-től, hogy ne sírva röhögés legyen ebből keddre...
Rolni
😊
Amadeus
Védő játékos: sáv vagy ember ill. oldal
QB: egész pálya/ play.
melyiket választod? 😉
több mint 7 éve
Azért ez csak egy meccs volt. Nem lesz rossz csapat a Bears, bár remélhetőleg azért a PO nem jön össze a csoport miatt, de várok tőlük minimum 8 győzelmet. Mondjuk attól nem lesz pickjük az első körben.A Chiefs offense életveszély, ahogy ezt várni lehetett...Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?
QB>minden más
Rolni
😊
Amadeus
több mint 7 éve
Ki mire tippel a mai meccsen, már eredmény szempontjából?Én azt gondolom, hogy mivel a Rams papíron is erősebb és valószínűleg a bíróknál sem mi leszünk a favoritok, így 2 TD-nél nagyobb különbséget várok az ő javukra, hiába a hazai pálya előnye.
több mint 7 éve
A Chiefs offense életveszély, ahogy ezt várni lehetett...Én egy félmosolyt megengedtem magamnak, hogy bár Mack kurva jó volt, de a QB, coaching, csapattársak tengelyen megint bejött, amit múlthéten végig írtam. Majd jövőre draftolnak + free agency, ja, hogy se pick, se cap?
QB>minden más
Rolni
😊
több mint 7 éve
Mack zseni és remekül indította meg az új fejezetét a HOF karrierjének...arról nem tehet, hogy egy másik zseni élete egyik legnagyobb meccsét szintén tegnap hozta, pont ellene és egy olyan poszton, ami többet ad hozzá a győzelemhez...Azért ez nem feltétlen van így.. pont ez a meccs is Grudent támasztja alá olyan értelemben,hogy bármennyire is jó volt Mack a végén csak kikaptak mert ahogy írtad a QB a lényeg és Carr nálunk is szerződés alatt van már..
QB>minden más
Rolni
Amúgy szépen bekezdett, majd meglátjuk összességében milyen lesz a teljesítménye.
Ha már cap szitu azért kíváncsi leszek a kövi off seasonben a texansra...😀 JJ mellett pay day lesz Clowneynek is aki ha homorít... Na az lesz vicces és érdekes szitu

több mint 7 éve
A Chiefs offense életveszély, ahogy ezt várni lehetett...Rivers még mindig igen jó...
QB>minden más
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
Gruden játékhívás elemzéséhez a Rams VHS lejátszót rendelt? 😀
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=9Shk4GM_iWcegy kicsit-nagyon megszállott a pali.
szaredző, rúgjuk ki 😊
a védelem a pre-seasonben top10 volt egyébként, Mack nélkül.
Amadeus
több mint 7 éve
Mack elég jó volt 😊