Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Igen, valóban jelenleg az egyik legveszélyesebb visszahordó és én örülnék is, ha jönne. A probléma ott kezdődik, hogy a Bears miatt passzolta a mai látogatását, remélem, hogy nem kap szerződést.Olyan szempontból nem.rossz hogy Peterson visszahordasoknal is veszélyes. Míg elkapokent messze nem volt eléggé kiaknazva a tehetsége szóval benne van a lehetőség. MeglátjukAndre Holmes a Lions-nál vizitál.Cordarrelle Patterson viszont a mai nap helyett holnap érkezik hozzánk. Könnyen elképzelhető, hogy ha Holmes kék oroszlán lesz, akkor vele fogjuk pótolni.
Cubehead
peterbadbone
Cubehead
Egy kis draft:
Az egyik legjobbnak tartott CB Sidney Jones elszakította az Achillesét a mai ProDayén. Top10be várták, szerencsétlen dolog. Kíváncsi leszek, hogy meddig fog csúszni ebben a jónak mondott CB classban, de az tuti, hogy még így is érdemes lenne áldozni rá egy picket.
több mint 9 éve
Olyan szempontból nem.rossz hogy Peterson visszahordasoknal is veszélyes. Míg elkapokent messze nem volt eléggé kiaknazva a tehetsége szóval benne van a lehetőség. MeglátjukAndre Holmes a Lions-nál vizitál.Cordarrelle Patterson viszont a mai nap helyett holnap érkezik hozzánk. Könnyen elképzelhető, hogy ha Holmes kék oroszlán lesz, akkor vele fogjuk pótolni.
Cubehead
peterbadbone

több mint 9 éve
Andre Holmes a Lions-nál vizitál.Cordarrelle Patterson viszont a mai nap helyett holnap érkezik hozzánk. Könnyen elképzelhető, hogy ha Holmes kék oroszlán lesz, akkor vele fogjuk pótolni.
Cubehead
több mint 9 éve
Newhouse lesz a veterán depth és ezzel kvázi Howard a kezdő RT, hacsak nincs drafton korai OT pick. Részemről rendben van. Kíváncsi leszek Watson mennyi meccset bír majd Denverben...Ha nem érkezik egy újonc (project)LT, akkor Osemele a csere LT, mert Newhouse, Kirkland, Alexander és Howard sem valószínű, hogy alkalmas lenne a feladatra.
DT és MLB poszton még nagy a csend a piacon...
Rolni
több mint 9 éve
Newhouse lesz a veterán depth és ezzel kvázi Howard a kezdő RT, hacsak nincs drafton korai OT pick. Részemről rendben van. Kíváncsi leszek Watson mennyi meccset bír majd Denverben...DT és MLB poszton még nagy a csend a piacon...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
mood.cloudfront.sportsgrid.com/wp-content/uploads/2015/02/raleighmckenzie.jpg
built for this shit
több mint 9 éve
Nem telt el a péntek McKenzie igazolás nélkül! Marshall Newhouse (RT) érkezett 2 évre.

Tipikus Raiders OL mérettel rendelkezik(6'4/328), Reggie anno még a Packersbe "draftolta" 2010-ben az 5. körben. Tipikus csere RT/RG, aki a Packers után a Bengalsban 1 évet, aztán a Giantsben 2 évet játszott, mielőtt a napfényes Californiába hozta volna az útja. 2 éves szerződést kapott, részletek nem kerültek még nyilvánosságra.
több mint 9 éve
Nem tetszik ez nekem. Értelmes ember még nemjött,illetve 1-2 olyan név is elment,aki maradhatott volna (Allen,Watson,Smith)
több mint 9 éve
Bennett a fagyos tundrát választotta és a Packers játékosa lett.
több mint 9 éve
Watsonnak nem örülök, azért elég jó játékos volt, még ha üveg is volt szegénykém.
több mint 9 éve
Watson Denverben folytatja! Olcsó pénzért, 3évre 18 millióért írt alá.Húzzon Afrikába ott mutogassa!
Nate Allen pedig Miamiban folytatja.
Cordarrelle Patterson jön hozzánk, hogy megmutassa mi is az ő mestersége.
peterbadbone
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Watson Denverben folytatja! Olcsó pénzért, 3évre 18 millióért írt alá. Nate Allen pedig Miamiban folytatja.
Cordarrelle Patterson jön hozzánk, hogy megmutassa mi is az ő mestersége.
több mint 9 éve
Igen osztom én is. Mind a kettő bőven tehetségén alul játszott. Igaz más más indíttatásból (egyik lusta asik üveg) de akkor is.Haydenért nem kár, a CB poszt DHB-ja. Watson miatt sem akadnék ki.Hayden-nel nem a tartósság a baj hanem, hogy cseszik rendesen videózni es felkészülni. Tehetséges de amikor nem elég akkor kompenzal s akkor jönnek a sárgák.ez aljas volt! 😀D.J. Hayden egy évre kék oroszlán lett.Pár meccset talán bír majd.
peterbadbone
Remélem aláírásnál nem sérül meg.
Bazzani
de megnéztétek és megvettétek, húzzatok el csávókáim, amíg van lábatok 😉
spec én bírtam, mondjuk ezzel kisebbségben vagyok.
Surda
Cubehead
Amadeus91

több mint 9 éve
Haydenért nem kár, a CB poszt DHB-ja. Watson miatt sem akadnék ki.Hayden-nel nem a tartósság a baj hanem, hogy cseszik rendesen videózni es felkészülni. Tehetséges de amikor nem elég akkor kompenzal s akkor jönnek a sárgák.ez aljas volt! 😀D.J. Hayden egy évre kék oroszlán lett.Pár meccset talán bír majd.
peterbadbone
Bazzani
Surda
Cubehead
több mint 9 éve
Hayden-nel nem a tartósság a baj hanem, hogy cseszik rendesen videózni es felkészülni. Tehetséges de amikor nem elég akkor kompenzal s akkor jönnek a sárgák.ez aljas volt! 😀D.J. Hayden egy évre kék oroszlán lett.Pár meccset talán bír majd.
peterbadbone
Bazzani
Surda

több mint 9 éve
Pénteken villant vmit RM? 😊Nekem is ez jutott eszembe, hogy péntek van, RM nap van! 😀
Rolni
Már anno furcsa lehetett volna, hogy McKenzie személyesen volt ott a Temple ProDayen 03.08-án... látszik, jól rápörgött a szabadügynökökre 😀
több mint 9 éve
Pénteken villant vmit RM? 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Menelik Watsonért bejelentkezett a Giants is! Eddig mi és a Broncos akartuk. Meglátjuk!
több mint 9 éve
ez aljas volt! 😀D.J. Hayden egy évre kék oroszlán lett.Pár meccset talán bír majd.
peterbadbone
Bazzani
több mint 9 éve
aszittem az Kirkpatrik, doktorátusa van sárgazászlóból....Én azon jobban aggódnék, hogy mennyi zászlót kaptok róla, mert a legbüntetettebb védőjátékos volt a ligában tavaly!D.J. Hayden egy évre kék oroszlán lett.Pár meccset talán bír majd.
peterbadbone
Bazzani
Bruce

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Én azon jobban aggódnék, hogy mennyi zászlót kaptok róla, mert a legbüntetettebb védőjátékos volt a ligában tavaly!D.J. Hayden egy évre kék oroszlán lett.Pár meccset talán bír majd.
peterbadbone
Bazzani
több mint 9 éve
D.J. Hayden egy évre kék oroszlán lett.Pár meccset talán bír majd.
peterbadbone
több mint 9 éve
www.ktvu.com/sports/240552017-storyEhhez már pancsernek kell lenni!
csóri szívatja magát+ az élet őt
megint egy olyan hír ami bárkivel megtörténhet, de ha vele az már téma és egyre távolabb a csapattól :/
Surda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "